Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Viccek

• Please log in to reply
4774 válasz a témához

#521 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 11:04

ppen lefeküdtünk volna, mikor asszony szólt, hogy ég a lámpa agarázsban. Kinézek, és látom ám, hogy négy markos legény serényenhordja kifelé a cuccaimat, aztán rakják az utcán ácsorgó teherautóra,ezerrel.Kapom a telefont, hívom az óberhét, de azt mondja egy zsernyák, hogymomentán egy szabad kocsijuk sincs, de nyugi, amint lesz, jönnek, ésmár le is tette.Nekem meg a fejem tetejébe akadt az adrenalin azonnal, úgy hogy ismétfelhívtam a szervet. Mondom neki, az elõbb telefonáltam, hogy jöjjenek,de már nem kell sietniük. Fogtam a puskámat ugyanis, azt lepuffantottammind a négyet, helyszínelni meg tényleg ráérnek késõbb is.No, le se tettem a kagylót, négy rendõrautó már ott is volt a házunkelõtt,plusz a mentõ. El is kapták a betörõket ízibe. Az egyik rendõr, akivelemis hajlandó volt szóba elegyedni, megjegyezte:- Mint ha azt mondta volna, hogy lelõtte mind a négyet.Mire én:- Maguk meg valami olyasmit, hogy nem tudnak küldeni senkit...

#522 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 11:11

A diliházban cseng a telefon:- Elnézést, az 568-as cellában van valaki?- ... nincs.- Éljen, sikerült megszöknöm!

#523 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 11:12

Világméretû felmérést indított az ENSZ. A felmérésben egy kérdés szerepelt: "Kérem, mondja meg õszinte véleményét arra nézve, hogyan lehetne megoldani az élelmiszer hiányt a világ többi részén?" A felmérés nagy kudarccal vegzõdött: - Afrikában nem tudták, mit jelent az "élelmiszer". - Kelet-Európában nem tudták, mit jelent az "õszintén". - Nyugat-Europában nem tudták, mit jelent a "hiány". - Kínában nem tudták, mit jelent a "vélemény". - Közel-Keleten nem tudták, mit jelent a "megoldás". - Dél-Amerikában nem tudták mit jelent a "kérem". - Az USA-ban pedig nem tudták, mit jelent a "világ többi része".

#524 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 11:14

A metafizika az, hogy egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, amely nincs is ott. (Mark Edward Mortimer Bowen)

#525 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 11:17

Sokat olvashattunk a dohányzás, alkoholizmus, drogok és a szex káros hatásairól... Egy dolgot tehetsz: hagyj fel az olvasással!Az éttermek dohányzó és nem dohányzó részre osztása olyan, minthaa strand medencéjét belehugyozós és nem belehugyozós részre osztanák! Neem, nem akarok Windowsos lélegeztetõgépet! Miért nem olvasni soha az újságokban: "Jósnõ nyerte a lottófõnyereményt!"?Mindig az alszik el elõször, aki horkol. (Murphy törvénye)

#526 jm-horseman

jm-horseman

Csikó

• Fórumtag
  • 461 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 11:35

Gyerekek! Arra nem gondoltatok még, hogy apátok 80.000-es boncorvosi fizetésébõl hogy telik minden nap 1-1 kiló húsra?

#527 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 11:43

Talán tegnap írtam ezt ? Posted Image

#528 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 11:44

neeeembaj.. :rolleyes: :D

#529 jm-horseman

jm-horseman

Csikó

• Fórumtag
  • 461 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 12:11

Affene. Akkor mégiscsak itt olvastam. Öregszem... :rolleyes:

#530 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 17:33

-Van 2 szép gyerekem! Hmm, 5-bõl kettõ jó arány!

#531 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 19:54

Miért nagyobb az orrlyuka az orangutánnak, mint a férfinak?Mert vastagabb a mutatóujja.

#532 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 19:57

Valami morbidot mondjatok már.

#533 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 19:59

A cigány nõ bemegy a henteshez:-Lemérné nekem ezt a gyereket?-Hát persze. Elmegy hátra a hentes, nagy csattogás, visítozás, majd 10 perc múlva kijön a hentes, és így szól:-17 kiló csont nélkül! Mehet?

#534 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:00

A dadogós és a remegõ kezû mennek az utcán. Mondja a dadogós:- Pi-pi-pi-pi-pisiltessél már meg!Kis idõ mulva ismét a dadogós:- Jó-jó-jó-jó ne hagyd abba...

#535 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:00

A piacon elkapja a cigányt a rendõr.-Te Jóska! Most elkaptalak! Hova azokkal a szilvákkal?- Hát tuggya hogy van az, naccságos rendõr úr, kõõ az asszonnak, a kölköknek, mind a 12-nek...- Hát, Jóska, mert elmondtad, nem viszlek be a sittre. Az a büntetésed, hogy fel kell dugnod az összes szilvát magadnak.A cigány fel is dugja a szilvákat, majd borzasztó nagy hahotázásba kezd. Mire a rendõr:- Hát mit röhögsz annyira Jóska?- Háá ott gyün a Gazsi a dinyékkee!

#536 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:02

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#537 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:03

- Mely mondás nem igaz a némákra- ???- Ami a szívén, az a száján

#538 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:04

Miért rúgták ki a homokos biztosnsági õrt a spermabankból?-???Mert szolgálat közben ivott!

#539 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:05

-Mi az? Se keze, se lába, mégis felmegy a padlásra?-???-Ügyes nyomorék.

#540 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:06

Doki az újdonsült anyának közvetlen szülés után:- Gratulálok, asszonyom! Gyönyörû kislánya született!- Kislány? Nekem azt mondták, fiam lesz!- Oh, bocsánat, rossz helyen vágtam el!

#541 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:07

Az úszómester boldogan újságolja:- Ma nagyon barátságos fürdõvendégek vannak itt.- Mibõl gondolja?- Ma már heten integettek nekem a medencébõl!

#542 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:07

A cigánylány megy az anyjával az utcán és kiabál.-Édesanyám dugnak a kutyák!!!-Hát ne nézz oda kislányom!!!-Jó,de akkor is fáj!!!!!

#543 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:08

A hálószobagolf szabályai:1) Minden játékosnak gondoskodni kell saját felszerelésrõl(1 ütõ 2 labda).2) A játékhoz hozzá kell járulnia a pálya tulajdonosának.3) A játékosnál mindig legyen megfelelõ esõruházat.4) Nem mindegyik pálya privát, lehet hogy más is játszik rajta.5) A pálya tulajdonosának joga van ellenõrizni az utó keménységet.6) CÉL: az utó lyukba juttatása miközben a labdák kint maradnak és annyi ütes elvégzése, hogy a pálya tulajdonosa elismerje: "A JÁTÉKNAK VÉGE!"7) Csodálatos teljesítmény ha a játékos többször meg tud játszani egy lyukat 1 meccs alatt.

#544 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:08

Móricka éppen hatalmas c betûket rajzolt piros filctollal kishúgára mikor édesanyja belépett a szobába:- Úristen Móricka, mi csinálsz a kishúgoddal???- Semmit, csak becézem...

#545 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:09

Kedves utasaink! Most értük el az 500 km/h-s sebességet, de mûszaki okok miatt nem tudunk felszállni!

#546 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:10

Hogy meglódult a viccmesélés! :DDDDD

#547 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:11

Egy öreg, kemény cowboy egyszer azt tanácsolta az unokájának, ha sokáigakar élni, akkor az a titok, hogy minden reggel egy csipet puskaport kellszórjon a reggelijébe. Az unoka megfogadta a tanácsot, igy is tett szintevallásosan. Bizony élt is egészen 110 éves koráig. Négy gyereket hagyotthátra, valamint 20 unokát, 30 dédunokát, 10 ükunokát és egy 15 métereskrátert ott, ahol a krematorium állt...

#548 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:12

Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket nap, mint nap, hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíjkorhatárt és azok az emberek, akik ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták az utolsó munkanapján.Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe, a másiknál kapott egy doboz finom szivart. A harmadiknál (akivel gyakran váltott pár szót a horgásszenvedélyérõl) nagy doboz csalit kapott.Az egyik háznál pedig a gyönyörû, szõke, fiatal háziasszony sokat sejtetõ köntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a hálószobába, és élete legszenvedélyesebb szeretkezésében részesítette.Miután kipihentékmagukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerû reggelit készített. Miközben a postás evett, meglátta, hogy a kávéscsészéje alatt egy százas lapul. - Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni - mondta - de szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?- Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod - válaszolt a lány - és megkérdeztem, mit adjak Neked.Azt mondta:-B..d meg, adj neki egy százast.A reggeli már az én ötletem volt...

#549 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:12

Három néger azon tanakodik, hogy melyiküknek a legnégerebb a felesége:- Az én feleségem olyan fekete, hogy amikor pisil, feketét pisil - mondja az elsõ.Mire a második:- Az én feleségem olyan fekete, hogy amikor a gyereket szoptatja, fekete tej folyik a mellébõl.Elröhögi magat a harmadik és így szól:- Az semmi, az én feleségem mikor elfingja magát, újra kell meszelni!

#550 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:13

A ifjú vezetõt megkérdezik hogyan megy a vezetés.Feleli: sakkosan.- Egyszer egy gyalogost vagy egy lovat, néha egy futót.

#551 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:15

Mi az?- Fekete pötty a Holdon?- Cigány a holdon.-Kettõ fekete pötty a Holdon?- Kettõ cigány a Holdon.- Sok fekete pötty a Holdon?- A megoldás.......

#552 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:15

Két meleg veszekszik:- Anyád!- Tied!- K*bbe!- Mi van? Már békülünk?

#553 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:17

- Ki az akinek 7 ujja és 10 gyereke van?- ???- Favágó aki nem tud vigyázni.

#554 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:18

- Mi az? 100 foga van és egy vadállatot tart vissza:- ?- Slicc

#555 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:20

Egy férfi elmegy az urológushoz.- Dr. Úr, kérem vizsgáljon meg, annyira szúr a végbelem!- A doki felhúzza a gumikesztyût és felnyúl a férfinek, elhûlve tapasztalja, hogy valami van a férfi végbelében, kihúzza, hát egy szál vörös rózsa.- Na, de uram, magának egy rózsa volt a seggében!!- Neked hoztam, szép fiú!

#556 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:20

A rádióban bemondják, hogy marslakók szálltak le a Földre. Ezek kicsi zöld emberek és ha szótagolva beszélünk hozzáájuk, megértik amit mondunk. Józsi bácsi sétál az erdö szélén, hirtelen meglát egy kis zöld embert. Nosza, odarohan és lelkendezve beszélni kezd:- Én va-gyok a Jó-zsi bá-csi és ép-pen er-re sé-tál-tam. Hát te ki vagy és mit cs-nálsz er-re fe-lé?A válasz:- Én va-gyok a va-dász és sza-rok.

#557 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:21

Az új vendéget megvágja a borbély. Némi mellébeszéléssel próbálja kiengesztelni:- Khmmm... bocsánat, uram, járt már nálunk?- Nem, a lábamat a háborúban vesztettem el.

#558 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:23

Két **** sétál az állatkertben. Meglátják a gorillát és a hatalmas álló farkát. Megszólal az egyik:- Te, én nem birom ki. Oda kell mennem megfogni. Oda megy és erre a gorilla megfogja és maga mellé veszi. B@ssza egy fél napig. A **** kórházba kerül. Megy be hozzá a másik és megkérdi: - Te és fáj?Mire a másik:- Hogyne fájna, nem is ir, nem is hív!

#559 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:25

Mûtét közben:-Meddig operálunk még?Szegénybõl már alig van valami.-Operálunk? Hát nem boncolunk???

#560 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 20:25

Egy rab megszökik a börtönbõl, ahol 15 évig volt fogvatartva. Nemsokára talál egy házat, ahová be is tör. gy fiatal párt talál ot az ágyban. Kiszedi a fickót az ágyból, a székhez kötözi, a nõt pedig az ágyhoz, és ahogy a kötözés közben fölé hajol, megcsókolja a nyakát, azután felkel és elmegy a fürdõszobába.Amíg ott tartózkodik, a férj azt mondja a feleségének:- Ez a fickó egy rab, láthatod a ruháján. Valószínûleg egy csomó idõt töltött a börtönben, és évek óta nem látott nõt. Ha szexelni akar, ne állj ellent, ne panaszkodj, csak csináld amit mond Neked, elégítsd ki. Ez az ember veszélyes, ha bedühödik, megölhet bennünket. Légy erõs, szeretlek!A feleség erre azt mondja:- Örülök, hogy így gondolod! Biztos, hogy nem látott nõt évek óta, de õ nem a nyakamat csókolta meg az elõbb. Azt suttogta a fülembe, hogy nagyon szexinek talál Téged, és azt kérdezte, hogy tartunk-e vazelint a fürdõszobában. Légy erõs drágám! Én is szeretlek!