Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovas filmek

• Please log in to reply
950 válasz a témához

#521 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 3. - 13:22

Az Álmodó c. film elõfordul videótékákban, egy hónapja vettem ki pont egy vacak idõs vasárnapon... kicsit gyermeteg de aranyos. :ang:

#522 Orcus

Orcus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 176 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 6. - 13:45

A napokban volt szerencsém az évezred legelcseszettebb lovasfilmjét végignézni. AJánlom mindenkinek aki szakmailag meg akar botránkozni... Egyszerûen elképesztõ mennyi baki van benne...nagggyon gáz... HBO2: Gyerek a nyeregben Mostanában játszák-kitartást!!!!

#523 mercedes79

mercedes79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.435 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 6. - 16:49

[quote name='Katica431' date='2007.11.30, 20:08' post='546734']
találtam pár lovas filmet
igaz,angolul...
akinek ebbõl megvan valami,meg aki tudja,ebbõl mi jött ki magyarul és honnan lehetne megszerezni,az írjon pü-tt légyszi!!!
kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii :ang:
[/quotszió, sajna nem tom megnyitni:(
vki kiirná a listás a topikba?

m

" Félj, de légy bátor! "

www.szolohegyilovastanya.hu

#524 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 6. - 16:56

találtam pár lovas filmet
igaz,angolul...
akinek ebbõl megvan valami,meg aki tudja,ebbõl mi jött ki magyarul és honnan lehetne megszerezni,az írjon pü-tt légyszi!!!
kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

szió, sajna nem tom megnyitni:(

m

ugye így akartad! :D

#525 pepszin

pepszin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 7. - 9:43

Sziasztok! Én is keresek egy lovas filmet, amit anno vagy 10 éve adtak a TVben. Sajna a címét nem tudom, de a story megmaradt: egy fekete musztáng csõdör életét mutatják be, csikókorától. Hogyan nõ fel a ménesben, hogyan üldözi el az apja, hogyan kóborol fiatal csõdörökkel, majd hogyan szerez saját ménest és azt hogyan védi meg. A végén asszem befogják az egész ménest, de mivel az emberek nem tudnak vele mit kezdeni, le akarják lõni, s végül egy kisfiú menti meg, aki egy katlanba kiengedi az egész ménest, hogy majd csak a csikóit fogják be késõbb. Nemtudom, ismeri-e valaki, de én nagyon régóta üldözöm...

#526 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 8. - 19:05

A musztángos filmet én is láttam, de kb annyira emlékszem mint Te! :( Azt a filmet ismeri valaki, amelyikben pónikat dolgoztatnak egy bányában és a gyerekek meg akarják menteni õket, mert vágóba szánják a pónikat. Az egyik póni robbanás elõtt visszamegy a bányába, mert vak és tudja, hogy ebben az idõpontban dolgoznia kell. A bányában pusztul el, de a többi pónit sikerül megmenteni! Igaz, nem lovas, de talán valaki emlékszik rá! :rolleyes: Egy ír szetter és egy kisfiú a fõszereplõ, aki a kutyatenyészetben dolgozik. A kutya nagyon megszereti és csak a kisfiúnak fogad szót. A gazdája eladja, felteszik egy vonatra, ahonnét megszökik a kutya és a kisfiú elindul megkeresni, meg is találja és Happy End! :) Azt hiszem Walt Disney- s

#527 Mogyoró

Mogyoró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 66 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 22:02

Nagyon régen ( kb. 1978.-1980-as években) még kisgyerekként láttam egy filmet: a történet egy indián elsõ találkozását mesélte el a lóval. A filmnek nem volt zenei aláfestése, fekete-fehérben készült ( ez nem annyira biztos ), olyasmi rémlik még, hogy nagyon nehezen jött rá az indián, hogy mire használhatja a lovat, -ez engem bosszantott, számomra ez egyértelmû volt akkor-. Nagyon érdekelne a film így felnõtt fejjel, ha valakinek ismerõs és tud róla konkrétabb infokat "lécci" írja meg! Régi szovjet film a "Bátor emberek"- gyerekkorom legmeghatározóbb filmje volt, a Zina nevû, halálba hajszolt lóval. Azt hiszem a legjobb lesz, ha a könyvtárban próbálok utána érdeklõdni, hátha még valahol fellelhetõ, vagy van valakinek jobb ötlete, honnan lehetne ilyen régi filmeket elõbányászni...?

#528 mercedes79

mercedes79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.435 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 12. - 13:58

szió, sajna nem tom megnyitni:(

m

ugye így akartad! :D

eegen, csak akadta nyelvem:)...de a nyúú gépemen ma végre meg tudtam nyitni:)

m

" Félj, de légy bátor! "

#529 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 12. - 21:33

Régi szovjet film a "Bátor emberek"- gyerekkorom legmeghatározóbb filmje volt, a Zina nevû, halálba hajszolt lóval. Azt hiszem a legjobb lesz, ha a könyvtárban próbálok utána érdeklõdni, hátha még valahol fellelhetõ, vagy van valakinek jobb ötlete, honnan lehetne ilyen régi filmeket elõbányászni...?

Sajna nem hiszem, hogy ilyenben a könyvtár tud segíteni. Anno ilyet nem gyûjtöttek, most meg nincs rá pénz, hacsak nem mûvészfilm volt vagy kötelezõ! :rolleyes:
Talán segít, ha pesti vagy:
Orosz Kultúra Háza ( az Andrássy úton )
Ezt találtam még, de nem értek hozzá és nem biztos, hogy jó! :rolleyes: http://www.imdb.com/title/tt0042977/

Edited by Mackó, 2007 december 12. - 21:38.

#530 Lilu

Lilu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 12. - 21:51

Jó pár éve a kölcsönzõben volt egy lovas film. Egy Shire lovacskáról, egy néger kovácsról, és egy félig vak fiúról szólt. A címe Lovak Lovagja, angolul Amanda. A végén valami gyorsasági verseny nyert a srác a lóval, aztán valami balesetbõl mentette ki õket, a végén pedig elpusztult ha jól emlékszem. Sehonnan nem tdom elõkaparni. Se internet, se kölcsönzõ, se boltok. Nem találkozott vele valaki akárhol? Az amazon-ról való megrendelését csak a legvégére szeretném hagyni...

#531 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 12. - 22:46

Amúgy nincs meg valakinek véletlenül a "Dreamer: Inspired by a True Story" címû film? Dakota Fanning fõszereplésével.
Nagyon régóta vadászok már rá, de sehol se találom itthon... :hupp:

Ha még érdekel, nekem megvan az Álmodó dvd-n! Vagy ha bárki másnak kell jelezze és magánban dobjon üzit, megdumáljuk, hogyan lehet küldeni! :yeah:

#532 Orcus

Orcus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 176 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 13. - 10:24

WANTED!!!! :yeah: Jilly Cooper: Lovasok - regényadaptáció... kb. 10 éve készült film, állítólag jó. Ha valakinek megvan szóljon lécci!!! :yeah:

#533 mercedes79

mercedes79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.435 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 13. - 14:24

A saját lovad A szél fiai A tûz óceánja Apassionata Best of 2003-2005 Az álmodó Bevezetés a lovaglásba Fekete szépség Lovak Lovas Etûdök I. Lovas Etûdök II. Lovas Etûdök III. Monocerus – Az Unikornis rejtélye Vágta Nekem ezek vannak, valakinek vmi más, mint cserealap???? mercy

" Félj, de légy bátor! "

#534 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 13. - 19:36

Bár nem film, de valahogy témában idevág:
ma este valemelyik adón volt szó a Lovas Színházról. Sajnos csak egy mondatot tudtam elcsípni meg egy képvillanást.
Egy színész (Pintér Tibor) nyilatkozott, hogy próbálnak lovas témájú darabot választani és azt lovakkal elõadni.
Volt már valaki, vélemény?
Itt a honlapjuk:
http://www.lovasszinhaz-komarom.hu/

#535 mercedes79

mercedes79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.435 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 13. - 21:20

én lenni törzsvendég....imádom...le a kalappal elöttük:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! m

" Félj, de légy bátor! "

#536 Orcus

Orcus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 176 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 14. - 13:23

MA d.u. Gyerek a nyeregben HBO2 16:25 :yeah: Mindenkinek ajánlom aki röhögni akar!!! :yeah:

#537 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 15. - 18:47

Legközelebb december 20. Csütörtök, 12:55 Jó lenne, ha nem felejteném el már megint!

#538 Orcus

Orcus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 176 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 17. - 9:25

Kénytelen vagyok ide menekülni, mert a topicomat szétoffolták a hadtörténészek :D És most már lassan nem is tudom hol lehet a lovas filmekrõl dumálni :(

#539 terembura

terembura

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 917 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 18. - 9:23

Kedves Mercy! Én tudom, hogy van még Bábolnás filmed is. Azzal nem dicsekszel?

#540 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 18. - 9:51

Ezt nézzétek eztnézzétek !

Lóval driftelni is lehet !
- autóbuziknak fõleg kötelezõ ! -
http://belsoseg.blog...2/18/lovasdrift

:yeah:
:guny:

P.

#541 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 19. - 20:52

Errõl tud vki vmit? Hogy mégis mirõl szól, mit takar...

#542 Lexa

Lexa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 603 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 19. - 22:05

December 24-én este 7-8 körül lesz a Patacsata az RTL klubbon!

#543 mercedes79

mercedes79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.435 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 20. - 11:08

Kedves Mercy!

Én tudom, hogy van még Bábolnás filmed is. Azzal nem dicsekszel?

Az "a szél fiai":)
..de nem dícséretre méltó kedves csoporttársam:)

" Félj, de légy bátor! "

#544 terembura

terembura

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 917 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 26. - 20:39

A Spektrumon mindennap: Csatalovak, 12 részes sorozat, ma volt a 2. Január 18-án Seabiscuit dokumentum film a Viasat History-n Felvette-e valaki az elmúlt éjszaka a Spektrumon vetített Nemzeti Lóverseny Múzeum címû fél órás filmet? Ha igen, akkor átvenném, ha lehet.

#545 gombocartúr

gombocartúr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 29. - 20:51

Ajánlom mindenkinek a Suttogót (The Horse Whisperer) Robert Redford-dal. Igaz én nem láttam, de egyszer mindeképpen megnézem, mert csak jót hallottam róla! :rolleyes: :)

#546 hintaló

hintaló

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 232 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 15. - 14:00

Lóbarátok ;)

#547 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 1:00

Lóbarátok ;)

Megnéztem, aranyos volt... tipikus amcsi családi film... de vizsga utáni agypihentetõnek nagyon megfelelt :)

Én viszont keresek egy filmet, amit nem nagyon találok semerre, címe: "Talpuk alatt fütyül a szél" - betyárokról szól, csak egy részletet láttam belõle, az alapján amolyan "Sobri" -stílusúnak tûnt, csak régebbi verzióban...

#548 Frakk0310

Frakk0310

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.111 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 7:11

A Talpuk alatt fütyül a szél címû film kapható a Fókusz könyvesboltokban (legalábbis a VII. kerületiben nemrég még volt), de esetleg át is tudom írni, jár egy ismerõsöm a SZIE-re és akkor el tudom küldeni.

#549 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 14:49

A Talpuk alatt fütyül a szél címû film kapható a Fókusz könyvesboltokban (legalábbis a VII. kerületiben nemrég még volt), de esetleg át is tudom írni, jár egy ismerõsöm a SZIE-re és akkor el tudom küldeni.

Annak tudnék nagyon örülni- és mennyi az annyi? :) -mert hát annyira nem fontos az eredeti dolog... :)

#550 Timsel

Timsel

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 21. - 20:12

WANTED!!!! :yeah:
Jilly Cooper: Lovasok - regényadaptáció...
kb. 10 éve készült film, állítólag jó.
Ha valakinek megvan szóljon lécci!!! :yeah:

Szia!

Nekem megvan.
TV-rõl felvéve VHS-re onnan digitalizálva DVD-re.
8 GB a két rész.

#551 bartorsi

bartorsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 276 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 21. - 21:08

Szia!

Nekem megvan.
TV-rõl felvéve VHS-re onnan digitalizálva DVD-re.
8 GB a két rész.

Ez nekem is kéne!

#552 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 21. - 21:36

Ez nekem is kéne!

Vevõ vagyok én is! Vagy kunyeráló! :D

#553 Timsel

Timsel

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 22. - 19:55

Vevõ vagyok én is! Vagy kunyeráló! :D

Vevõ nem lehetsz, mert nem eladó.
Azért P.Ü.-ben megmondom hogyan lehet meg neked is.

#554 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 22. - 20:04

Vevõ nem lehetsz, mert nem eladó.
Azért P.Ü.-ben megmondom hogyan lehet meg neked is.

Köszönöm szépen! :)

#555 Lovakért élõ lány

Lovakért élõ lány

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 23. - 21:59

Szia!Te a Szívgaloppot hol tudtad letölteni?? :)

#556 joss16

joss16

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 11. - 9:24

Nem tud valaki egy nagyon régi lovas filmrõl,a címe:Grand.De nem az amit duna tv,meg M1-en szoktak adni,hanam az eredeti.Lehet hogy fekete-fehér.Nem tudom biztosan.Kis koromban minden évben adták.Szóval legalább 20 éves vagy több.De nagyon szép! :)

#557 Frakk0310

Frakk0310

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.111 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 11. - 16:11

Én csak a Lány és a Grand-ot ismerem. Szovjet film, de ez is nagyon régi. Egy lány felnevel benne egy csikót, majd eladják, a vége meg ...

#558 terembura

terembura

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 917 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 13. - 14:33

A Ménesgazda nincs meg valakinek DVD-n? Szívesen átvenném.

#559 joss16

joss16

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 14. - 9:39

A lány és Gand nekem személy szerint nem tetszik.Hiszen csak utánzata az eredetinek,abban ugróló a Grand,az eredetiban viszont gátugró.Egy ismerõsöm is emlékszik rá,õ azt monja hogy amerikei a film. Amugy az alaptörténet: A kanca elpusztul és egy kislány neveli fel a csikót,amikor felnõ a tulaj el akarja adni,(amolya szép felvezetõs árverésen)de a csajszi levágja a paci farkát és így még marad kicsit.Persze pár hónap múlva eladják.(Vonatos-búcsúzós jelenet). aztán az új gazdi verseny közben bukik a lóval és a csajszi fejezi be a versenyt.A vége:Happy End Szóval ha valaki ismeri,hát meg ha meg is van,az szuper lenne!

#560 Frakk0310

Frakk0310

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.111 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 14. - 10:34

Joss16, a Lány és a Grand pont arról szól, amit leírtál. És szovjet film. Amit emlegetsz amerikai fogalmam sincs mi. A ló gátversenyeken indul. A kislány nem annyira kislány, de az anyukájával él benne, tényleg levágja a ló farkát, aztán visszakerül a régi helyére a ló és utána adják el az árverésen egy angolnak. Az utolsó versenyük egy ugróverseny. Egyébként ez megvan nekem, még arra vár, hogy átvegyem dvd-re. :)