Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ma jó napom van, mert...

• Please log in to reply
6933 válasz a témához

#521 Guest_Wicca_*

Guest_Wicca_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 2. - 20:46

...mert nagyon jó volt ma a verseny, és Ernestet is megismertem :)

#522 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 2. - 21:19

Ecce'elviszel..? :ang:

napozni? ahhoz elöbb el kell jönnöd Pestre. :D mer csak igérgetel...

#523 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 2. - 22:29

... mert majd' egy év után végre összejött egy hosszas dumaparti egy régi baráttal. :)

#524 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 3. - 21:15

...mert végre-valahára sok-sok fikázás,fújjolás, után OLYAN magánüzenetet kaptam,ahol az obligát fikázás után részletes indoklás-levezetés szerepel az okokról frappáns kis karakterelemzéssel körítve :kir:

Edited by feribácsi, 2006 december 3. - 21:16.

#525 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 3. - 22:42

... még erõsen él bennem a tegnapi jó napom emléke. Ami gyakorlatilag ugyanaz volt, mint tötõé, csak 3 év után, bécsi baráttal, és én utaztam. :)

#526 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 3. - 23:09

nekem meg majd csak lesz, de addig is minden nap szorgosan beszélgetünk. :) Zalaegerszegi expasi. :ang:

#527 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 5. - 12:22

Nekem is jó napom van, jól sikerült a tegnap este.... :) Ha minden így marad még a végén ismét normális ember lesz belőlem. :) Már a lelkiállapotom sem igényli a 18as karika jelölést, esetleg egy 16ost Ja és ma is találkozunk.........

Edited by KwszeEdit, 2006 december 5. - 12:40.

#528 Ancsyyka

Ancsyyka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 148 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 6. - 14:49

.... , mert ma is kimegyek a lovamhoz!!!és látom, ahogy napról napra gyógyul a lába!!

#529 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 13:23

...sikerült a rutinvizsgám! :yeah: :kir:

#530 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 13:48

...mert vannak, akik rámszóljanak, ha valamit nem jól, vagy nem elég jól, vagy kifejezetten rosszul csinálok. És mert tudják úgy mondani, hogy az én brüsszeli csipke lelkületem ne háborogjon, hanem elgondolkodjék a javítás mikéntjén. Esetleg a romlás miértjén is. :)

#531 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 17:36

... mert meglett a számvitel zh-m, így az aláírásom, és mehetek szigorlatozni. (jujjdevárom. :gm: )

#532 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 18:58

...mert miután a Mekiben elsoroltam, mi mindent kérek 4 éhes lovas felnõtt számára, nem kérdezték meg, hogy ott fogyasztom-e vagy elviszem. A kérdés így szólt: UGYE elviszed? Fejlõdõképesek. :yeah:

#533 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 12. - 9:55

Mert végre ma éjjel hazajön a párom!!!!!

#534 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 12. - 10:01

Mert ma megint felülök Majára, és okosítjuk egymást; meg azért is, mert a Kocka nevû menhelyi kutya ügyében intézkedésbe kezdtem, és reménykedem benne, hogy el tudom hozni.

#535 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 12. - 10:43

:ang:

#536 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 16. - 14:39

...este Unicornnal Appasionata...kiderült, h a szávitel vizsgámat dec.19-rõl áttették dec.29-ére :)

#537 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 16. - 15:53

...mert nincs is számvitel vizsgám...és még lovagoltam is ma :) (egyben beszólok annak, aki a szomszéd tanyán tüzet rakott a szemeteinek, valami abban robbant párat, emiatt tiszta ideg lett a lovam, le se lehetett nyugtatni, feszült volt, hagytam a fenébe egy idõ után)...mert a csikóm nagyon gyorsan tanul.

#538 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 16. - 23:37

...mert elsõ "pöccre" beugrott JOBBKÉZRE a képzés alatt álló nyers lovam,holott eddig csak balkézre volt hajlandó

#539 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 17. - 13:04

...ma ismét! és ráadásul már állásból is, és 1x sikerült hátraléptetés után is rögvest(de izibe!) :D :yeah: :kv:

#540 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 17. - 18:01

...nagyon jót lovagoltam tegnap is, és ma is Tinával a ködben, amit már régóta szerettem volna. Köd elõttünk, köd utánnunk... :) És láthattam Szõkét. :ang:

#541 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 18. - 11:00

...mert a tegnapi nap jár a fejemben, és bár izomláz van a combomban, és picit fáj a nyakam, megéri ez a kis fájdalom, mert jó volt egy profi géppel a sok szép kutyát fotózni :)képeket is fogok mutogatni :)

#542 Rajmund

Rajmund

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.755 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 18. - 17:30

jaj, ilyen feelingen nekem is. volt-fotós másnaposság. :D volt két napra a kezemben egy acéllal kitömött nikon fémvázas vaskos üvegobikkal, és egy kétnapig tartó egésznapos reggeltõl estig rendezvényen fotóztam... :) fárasztó volt azért.további szép képeket, meg boldog ünnepeket mindenkinek! ;)

#543 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 18. - 18:25

Jó napom van, mert valamiért annyira királyságos kedvem van, hogy senki és semmi nem tudta elcseszni, még a hatalmas deszka sem amit a beadott matekomra adott a kedves Lehrerin. Megírom mégegyszer vazze :kir: :D

Edited by tötõ Zsó, 2006 december 18. - 18:26.

#544 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 19. - 12:34

....mert szépségesen magasléptû, nyújtott, zásztlósfarkú-telesegges ügetésben gyönyörködhettem. :)

#545 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 19. - 13:16

csak!

#546 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 19. - 13:38

Mert eddig úgy volt, hogy nem készülök el a határidõs munkámmal.Most is így van, de már nem érdekel. :D

#547 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 19. - 14:38

Az jó. Nagyobb megkönnyebbülés tud lenni, mint mikor befejezi az ember :)

#548 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 19. - 16:43

Mert ezt olvastam:"Loeneisen 1683-ban megjelent mûvében (...) a következõket olvashatjuk a szájkosárról: rossz tulajdonsága a lónak, hogy harap és hamis. Hogy azonban az ember biztonságban legyen, a hamis lóra egy ilyen szájkosarat kell föltenni, amely lovon még jól is mutat, különösen, ha szépen aranyozott, ezüstözött, ónozott vagy feketített. (...) A szájkosár néha bizony elengedhetetlen. Ha egy ló hamis és harapós, majdnem olyan hiba, mintha kirúg, mert általában amelyik ló rúg, az harapós is. Csúnya és veszedelmes szokása ez egy lónak (...). Szerzõ látott olyan lovakat is, amelyek, ha valakit szájukkal elkaptak, azt maguk alá gyûrték és mellsõ lábukkal széttiporták. És az a legrosszabb, hogy minél öregebb valamelyik ló, annál kellemetlenebb ez a rossz tulajdonsága."Most már nem tudom, hogy csak a nevetéstõl sírok-e... :gm:

#549 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 19. - 19:45

Hát ezek a harapós degek, nem is tudom miért nem õriznek házat :yeah:

Dehogynem õriznek! Pl. a shetiket sok helyen használják házõrzésre! :gm: :D Amúgy ma jó napom volt, mert jót vezettem, és az oktató azt mondta, januárban nekem már meglesz a jogsim. Ámen. :kir:

#550 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 19. - 22:49

...mert hamarosan lenyomják Tötõéket a minden idõk legaktívabb hozzászólója versenyben. :dev: ;)

#551 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 19. - 22:57

...mert beleröhögtem a billentyûzetembe a vörösboros-csipkebogyós mate-teámat, és azonnal ki tudtam rázni belõle. :yeah: [És mert becsomagoltam, felmasniztam-iratoztam az összes (14) ajándékcsomagot! :ang: ]

Edited by Ágimam, 2006 december 19. - 22:59.

#552 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 20. - 9:07

...mert beleröhögtem a billentyûzetembe a vörösboros-csipkebogyós mate-teámat, és azonnal ki tudtam rázni belõle. :yeah:

Elképzeltem... :kir:

#553 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 20. - 14:19

...mert beleröhögtem a billentyûzetembe a vörösboros-csipkebogyós mate-teámat, és azonnal ki tudtam rázni belõle. :yeah:

Ágimam, erre jó a kakaóbiztos billentyûzet (szilikonból, óvodásoknak kifejlesztve). :kir: (Ja, és nem csak a kakaó nem folyik bele. :D)

#554 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 20. - 16:26

Mert az idei évben ma volt az utolsó munkanap! Legközelebb csak jövõre megyek dolgozni! :yeah:

#555 Guest_messi_*

Guest_messi_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 21. - 15:19

... többet nem dolgozom az idén, és még jövõre is csak a második héttõl :P ... Nyamm! :)

#556 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 22. - 0:04

...hazajött, hazajött, HAZAJÖTT!!!!!!! Az én kis négykerekû szépségem!!!! :kir:KisBordó újra száguld! :yeah:

#557 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 22. - 12:11

ÚRISTEN, ÚRISTEN!!!!!!Megjött az a sí DVD, amit rendeltem. 1987 óta keresem ezt a filmet (Fire and Ice) és egy éve találtam rá a rendezõjére. LEveleztünk és az idén jelent meg extrás DVD-ként. Most jött meg, pedig csak szerdán adták fel Darmstadtban! El sem hiszem!!!!!!!!!!! MEGJÖTT A TÛZ ÉS JÉG!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyönyörû díszdoboz, extra DVD-vel és zene cd-vel! (Ez egy sí kaszkadõr és látványfilm, full zenével és tök aranyos történettel. Egy kultuszfilm, minden menõ síhelyen nyugaton minimum egy Fire&Ice klub, disco, vagy kocsma van! A film hangulatával berendezve. Szoktak Fire&Ice rendezvényeket is csinálni, fáklyás sielést, bált, stb.) :yeah: :kir: :yeah: :cool: :kir: :yeah: :kir: :yeah:

#558 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 23. - 11:13

Örömet okoztam.

#559 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 23. - 18:03

Szoktam látni hontalanokat, hol az út szélén, hol a járdán, hol aluljárókban üldögélve. Ha éppen van nálam apró, általában adok is nekik valamennyit.Tegnap elõtt éppen a parkolóban lévõ kocsi felé tartottam, és ott ült a szeles hidegben, szakadt kabátban, szakállal, egy koszos baseball sapival a fején, éppen egy rongyos Robin Cook könyvet olvasva. Felpillantott rám, ahogy elmentem mellette. Elmentem mellette. Megálltam, összetúrtam a zsebemben lévõ fémpénzeket, visszamentem, és a kezébe nyomtam. Hálásan megköszönte, és további jó utat kívánt.Ma ugyanarra mentem anyával, és a parkoló ugyanazon felébe álltam. Kifelé jövet a "cuccai" ugyanazon a kis helyen, egy tábla tövében voltak, õ pedig a közeli parkos részben sétálgatott, mereven a földet nézve. Iszonyú hideg volt. Már a kijáratnál a kezemben volt a pénz amit a pénztáros visszaadott, s elsétálva amellett, az összeset a könyv mellé tettem. Mielõtt beültem a kocsiba visszanéztem, és láttam ahogy odaér, meglátja a pénzt, majd hálásan körbenéz.Ezért van jó napom. :)

#560 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 23. - 18:34

Ma is jó napom van, de tegnap is az volt, mert a metrón egy kedves idõs néni leszállásnál odaszólt nekem, hogy "Szép a haja! Nagyon szép!" :)