Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

A farm, ahol élünk

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3098 válasz a témához

#521 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 7. - 14:28

Úgy látszik ezek a norvég-magyar "õshonos" fajták szeretik a fenyõt rágcsálni. :D :dev:

#522 Fakó

Fakó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 354 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 7. - 14:49

Egy idõben lovagoltam egy lovat akinek a fenyõtoboz volt a kedvence. Mindig megálltunk a fenyvesben, hogy a kis szürke kedvére szemezgethessen egy-egy tobozt magának. :)Boka, jobbulást!

#523 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 7. - 18:03

Bábolnán voltam épp, kint a csikóknál, és nagyban beszélgetek az egyikkel, erre nekiállt kötetestül tûlevelet zabálni... :rolleyes:

#524 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 12:11

Kis helyzetjelentés:- Reggel fél 9-kor értem a tanyára és butaság volt azt gondolnom, hogy én leszek az egyetlen ember aki ilyenkor kikeveredik lovagolni. Andyka és Fakó épp akkor érkeztek be tereprõl, mikor én lovatpucoltam. Nagyon elégedetten meséltek a reggeli lovaglásukról. Úgy látom a két televér és gazdáik is nagyon egymásra találtak, mint tereppartnerek. :)- Aztán van két új szerzeményük Vegáéknak. Egy arab kancácska és a foltos gyermeke. Nagyon plüsscsikó a pici, dizájnos foltokkal ellátva. Késõbb láttam a legelõn, ahogy Bendegúz terelgeti, csatlakoztatja õket a kis háreméhez! :DVasárnap majd fotózok is!

#525 Fakó

Fakó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 354 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 10. - 20:37

-Hé, te! Figyelj csak! Ezek már megint itt vannak.- Mi? Kik? Tényleg! Vajon mit keresnek már megint erre?- Szerintem ezek értünk jöttek.- Kizárt. Tegnap már voltak. Biztos csak valamit itt felejtettek.- Ja, minket. Mondom én, hogy értünk jöttek. A magas nem jön máskor csak ha lovagolni akar.- Igaz, a sovány sem, de õ csak max 2-szer jön egy héten akkor is hétvégén és most péntek van.- Szerintem tegyünk úgy mintha nem láttuk volna õket és feltûnés nélkül húzzunk el. Van egy ötletem! Menjünk ki a legelõre oda csak nem jönnek utánunk.- Á, nem jó. Pont ma hallottam a górétól, hogy aki kimegy a legelõre az nem kap reggelit. Többször is kifejtette a szürkének mikor nem tudta megfogni. -Na jó, akkor mi lenne, ha feltûnés nélkül elsétálnánk az etetõhöz? Ha bedugnánk a fejünket és ennénk talán nem vennének észre....- A te hülye ötleted volt ez az etetõ dolog???! Legközelebb a legelõre megyünk!- Most mit hisztizel? Örülj, hogy foglalkoznak veled. Különben is a dolgozóknak extra fejadag jár. Alma vagy répa, amit épp hoztak. -Hmm, tulajdonképpen én szeretem ha kijön hozzám. Mindig jól bánik velem, szeretget, lepucol és sokat visz terepre!-Mondasz valamit! --Mit hoztatok? Almát vagy répát?

#526 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 17. - 11:45

Viking lökött. Meg mostmár vágott is.Múlt héten foglalkozott vele Nikol (azt mondta egész jól ment), majd munka végeztével kikötötte a helyére. Ahol ideges volt a gyerek, kapart. Egy ideig. Aztán kikötötte, vagy eltépte magát (ki tudja kötni a csomóját a vezetőszáron :rolleyes), és bebújt a villanypásztor alatt, és kiment a legelőre. Ott levette magáról a még rajta lévő kötőféket, és elkezdett legelni. Vega kiment érte, hogy azért kiskoma, ez mégsem járja, és kivitte a körkarámba. Ahol a végére állítólag egész normálisan viselkedett, ügetett szépen körbe. Aztán egyszercsak hirtelen megállt, megköszönte az aznapi munkát, elköszönt, és gondolta ő akkor most innen visszamegy a haverokhoz. Ennek megvalósítása érdekében ki akart ugrani a körkarám, és a fölötte lévő rúd között. Az elgondolás jó volt, csak matekból gyenge kicsit a fiú, merthogy a kinézett szélesség.. hmm... úgy kábé fél méter. Ő meg... hümm... szóval nem annyira karcsú. Vagy visszaemlékezett arra, hogy ezt (a körkarámból két rúd közötti kimászást) a régi helyén egyszer már sikeresen eljátszotta. Vagy (próbálom azért mentegetni szívem csücskét :) ) a fölső rúd fölött akart átugrani, és a lába csak beleakadt a karám alsó felébe. Nem tudom, mindenesetre felakadt. És frankón elvágta a lábát. SZép kb. 10 centi széles, és jó 5 cm mély vágott sebe lett: csinált magára egy szép, helyes kis zsebet a baba :rolleyes: Zsebibaba hozzá képest kutyafasza...Dokinak mikor kijött, nem igazán akarta megmutatni magát, így abban maradtunk, hogy nem is varrja össze, mivel egyrészt fjordról van szó,(neki is két fjordja van...) másrészt legyek sincsennek. Azóta naponta kétszer kenegetik Vegáék (meg én is, mikor ki tudok szabadulni), valami Charmil kenőccsel, és betadinnal locsolgatjuk. Azt, hogy a betadinos műanyag ibrikkel közelítsünk a sebéhez, azt nem szereti, az nehezen hagyja, arra megy a hiszti (kultúr módon előadva azért..). De azt, hogy a sebébe mélyen belekenjük kézzel a másik kenőcsöt, vagy bármit, szóval hogy a nyílt sebében kotorásszunk, azt simán :D De szerencsére meglepően szépen gyógyul.Ennek örömére tegnap én is elvágtam a kezem :rolleyes:

Edited by BoKa, 2006 november 17. - 11:52.

#527 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 17. - 12:25

Én eddig azt hittem Vik a mindig pedáns jófiú, de láttam mikor önelégülten, lobogó kikötõszárral kirongyolt a legelõre, épp akkor jöttem be tereprõl. :) Utána gyõzködték egymást egy darabig Vegával a körkarámban... Akaratos kis szõrgombóc! :)Ma délután megyek ki! Hurrá! :cool:

#528 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 17. - 12:44

Még nem is teljes a szőrgombócsága, várd meg az igazi telet :) Akkor mit fogsz majd rá mondani :) Amúgy az, akaratos, megvan a maga elképzelése a dolgokról, és hogy minek hogyan is kell történnie. De legtöbbször ezt úgy bírja előadni, hogy nem tudok rá úgy igazán haragudni, nem tehetek róla :) És erről többnyire tök könnyen le is lehet beszélni, de persze azért kőkeményen fel is tud bosszantani... Még azt is imádom benne, hogy milyen bizalmatlan tud lenni idegenekkel :) Meg azt is, hogy az, hogy alapveltően nyugodt, és kiegyensúlyozott egyed, az nem jelenti azt, hogy nem tud tökhülye is lenni, ha épp olyanja van. Csak szerencsére jóval ritkábban van "olyanja", mint a legtöbb lónak, akit eddig ismertem.Jó neked a mai lovaglásért, király időd lesz.

Edited by BoKa, 2006 november 17. - 12:46.

#529 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 19. - 19:05

Sziasztok!Ma Adriennel és Kaktusszal mentünk lovagolni a Farmra. Mi értünk ki elsõkként, így csak hármasban mentünk terepre. Adrienn nagyon örült, hogy a tinédzser lánya végre újra kedvett kapott (a sok olvasás mellett) egy lovagláshoz és együtt mehetnek terepre. Meg is kértek, hogy örökítsem meg a ritka alkalmat. :)Le sem tagadhatnák: anya és lánya. Patát kaparnak:elsõ láb, hátsó láb, mosoly! :DJól néztek ki a csajok tiszta weszkóban!Adrienn mosoly Dió hátán és Kaktusz vigyor Römin.Nagyon jókat vágtáztunk! Kivételesen nagy lovasforgalom volt ma az erdõben. Na jó, nem is olyan meglepõ, hiszen gyönyörû idõ volt! Elõször egy westernnyerges-gerincvédõs-pálcás férfit láttunk (a gerincét védi, a fejét nem? :rolleyes: ), majd még 2 lovassal találkoztunk érintõlegesen, végül egy 5 fõs lovascsoport jött szembe.Döme magához képest meglepõen élénk volt az elején, de egy-két vágta lenyugtatta.A terep után még kimentünk Vegával a legelõre, hogy megnézzük az új szerzeményt a kis Hánát, a plüsscsikót.

#530 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 19. - 20:00

Bende?

#531 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 19. - 21:18

Adienn ITT mint egy húszéves...:) De jó lehetett! :ang:

#532 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 19. - 21:19

Haggyadmá, õ amúgyis annyi :kir:

#533 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 19. - 21:44

Nagyon jó volt a mai délelõtt!Egész héten arra készültem, hogy Kaktusz jön velünk lovagolni. És nagyon jól érezte magát õ is. Csupa mosoly volt, ami nála nagy szó :ang: Csuti, köszi a képeket, és a terepvezetést! :cool:Ajaj, zavarba hoztok. Maradjunk annyiban, hogy harminc múltam. ;) :D

#534 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 20. - 9:10

Az jutott eszembe, hogy az én anyukám, hogy örült volna ha tizenévesen otthon olvasok a lovaglás helyett! :DSzerintem is nagyon jól sikerült terep volt! :yeah: Tözsó: Bende elvan. Szegénykérõl mindenki azt hiszi, hogy kövér, pedig csak fel van vizesedve. :( Ha rosszabbul lenne, akkor arról hallottunk volna. Meg észrevettük volna Vegán, de hál' isten Õ vidám volt, leköti most a kis reménysége, Háná és az, hogy vele és anyukájával (Sakura) foglalkozhat.Posted Image

#535 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 3. - 19:47

Sziasztok!Jó hetem volt lovaglási szempontból. Voltam kedden meló után, szombat reggel és vasárnap délután. Mindhárom alkalommal egyedül lovagoltam és már-már hiányzik a társaság, pedig évekig lovagoltam egyedül. Felreppenõ fácán, motoros, vadászok, más lovasok, Döme pedig aranyos, tehát a szokásos. :)Szombaton lovaglás elõtt bevittem a körkarámba is Döncit és nagyon ügyes volt, szépen csatlakozott.Ma rengetegen voltak a tanyán, szinte az összes bértartó kint lébecolt.Tegnap este pedig hol voltam? Pezinokban, a Rozálka Areálban, ahol a western Közép-Európa Kupa volt. Darts versenyre mentünk ismerõsökkel és az óriási lovasközpontban volt a szállásunk. Nagyon profi istálló, pályákkal, fedelessel, legelõkkel. Délután 4-kor a sportlovak takaróban és fásliban álldogáltak az összkomfortos boxaikban. Magamban azon mosolyogtam, hogy mit szólnának az ottani lovasok, lovászok, ha elmesélném nekik, hogy az én lovam éjjel-nappal egy nagy legelõn él és kíválóan érzi magát!? :D De a sportlovak az más tészta...

#536 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 5. - 11:00

ide is:Kedves DVV-sek!Lenne kedvetek egy karácsonyi közös lovagláshoz és ebédhez?A fóti tóvendéglõben tudnánk asztalt foglalni, ott vannak lókikötõk is. A karácsony és szilveszeter közötti idõszakban gondoltam, de a vendéglõvel is egyeztetni kell. Várom az idõpont- és útvonaljavaslattal egybekötött jelentkezéseket!!!Csak hogy nagyjából kikre gondoltam: Los Vegas lovasai, Adrienn, Kaktusz, Vrony, DZ, Ibiza és akik most korán reggel nem jutnak eszembe... :DVegáéknál szerintem van 2-3-4 bérelhetõ ló, gyorsan le kell foglalni!Elsõ javaslatom, tekintettel az ünnepek között dolgozókra: december 26. vagy 30.Iza! Arra gondoltam, hogy a vendéglõben találkoznánk és utána a Somlyón keresztül elkalauzolhatnál minket addig a tanyáig, ahol a "kecske- és tehéntej kapható" felirat van, ott át tudunk kelni a fõúton és onnan már hazatalálunk. Odafele meg megyünk a Kurjancs felé.

#537 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 5. - 12:11

Szimpatikus ötlet :kocc:(aztán az más kérdés, hogy részemrõl ott tudunk-e lenni Vikinggel. Szeretnék :) )

#538 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 11:13

Én is csatlakoznák a dologhoz, ha van rá lehetõség! :)

#539 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 11:16

Hogyne-hogyne! :)A Dunakeszi-Veresegyház-Vác topikban is ezt szervezzük, majd beleveszlek a jelentkezőkhöz!Jön Ágó is az ebédre???Megyünk most vasárnap délután terepre? Mikor menjünk?

Edited by Csuti, 2006 december 7. - 11:17.

#540 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 11:35

dec. 30. karácsonyi közös lovaglás és ebéd!Inulás: kinek-kinek a saját lovardájából, találkozás: fóti Tóvendéglő előtt, útvonal: folyamatosan változhat menet közben. :DJelentkezők eddig:- Kamikazee- Filly /autóval?/- Meggyes- Discozombi- BoKa +1fő/autóval/- Fakó- Adrienn, Bölény /autóval/, Kaktusz?- Strong Steve, Ágó?- Ibiza- Vrony- Apró Rém- Csuti, Bence?/autóval/Vega? Nikol? Andy-ka? (őket megkérdezem hétvégén)Mgbg? Éva? Zap? Bouget?

Edited by Csuti, 2006 december 7. - 16:01.

#541 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 11:37

Meggyes a másik topikba írta, hogy nem jön, mert dolgozik, és Filly menjen Lidérccel.

#542 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 11:44

De Filly nem mondott még rá semmit, ezért kapott az autója kérdõjelet.Te sem mondtad biztosra. Kérsz kérdõjelet? :D

#543 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 11:46

Oké, jöhet mélben :)

#544 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 11:50

Ha jól emlékszem Meggyes helyesbített aztán, hogy 30-án pont nem dolgozik. De azt nem mondta, hogy jön is.

#545 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 12:27

Jé, tényleg :) Akkor nem szóltam :) Ha nem félnék, hogy nem veszi a lapot, hanem csak szerkeszti, itt most hozzáírnám, hogy már megint a meggyessel van a baj :D

#546 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 13:03

akkor menJÜNK (figyeld a ragot, aranyanyam) december harmincadikán . :DSzerk. oka: :dev:

Edited by meggyes, 2006 december 7. - 13:17.

#547 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 13:11

Hûû, harmincan leszünk? :hu: ( :yeah: )(tõlem is plussz egy fõre lehet még asztalfoglalást számolni, de õ kocsival, étterembe)

#548 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 13:20

Jajj, nagyon örülök nektek! :)Most foglaltam le asztalt az étterembe, de lehet hogy az egész éttermet kéne?! :D10-12 fõt mondtam, de pár nappal elõtte még pontosítom nekik.

#549 Apró Rém

Apró Rém

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 262 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 15:39

Becsatlakoznék én is :kocc:

#550 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 16:00

Király! :yeah:

Edited by Csuti, 2006 december 7. - 16:11.

#551 Guest_horsegirl..._*

Guest_horsegirl..._*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 17. - 17:11

szia csuti én is megyek a szulival de csak viccafele!!!

#552 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 17. - 19:13

Na ennek nagyon örülök! :) Felveszlek a névsorba.Mindenk résztvevőnek:Jeleztem a vendéglőnek, hogy többen leszünk, olyan 15-20 fő. Várnak minket!Jókat lovagoltam ezen a hétvégén is. :cool: Pénteken StrongSteve-vel és Andykával mentünk terepre, nagyon jól sikerült. Már erős szürkületben értünk vissza a tanyára. Szombaton KisStronggal és Vronyval mentünk egy jó kört. Vronyt sikerült kicsalnom hosszú idő óta először. A kis telivér Flórát kapta, aki maga a megtestesült ártatlanság. Nagyon jóindulatú lovacska, egy enyhe csipő-defekttel. Nagyon szép az erdő, bár még nem annyira mint a Somlyó, ahol zúzmarásak a fák és bokrok, a csúcsa pedig ködbe burkolózik.Ma reggel pedig körkarámba vittem Dömét, pici csatlakozás, pici ügetgetés a karámban, majd egy kör a tanya körül. Nagyon szeretem mikor így indul egy hétvégi nap! Ilyenkor korán kelek, első bértartóként érek a tanyára, a lovak épp végeztek a reggelivel. Teszek-veszek, pucolgatok, karámozok, aztán szépen, lassan elkezdenek szállingózni a vendéglovasok, bértartótársak. 11-re meg már otthon is vagyok.Dec. 30. Karácsonyi közös lovaglás és ebéd!Uticél: Fót, Tóvendéglő, foglaltam asztalt 15-20 főre 12-15 óra között. Jelentkezők eddig:- Kamikazee- Filly /autóval?/- Meggyes- Discozombi- BoKa +1fő /autóval/- Fakó- Andy-ka- András (Vadászgazdi) /lóval/- Vega?, Nikol?- Adrienn, Bölény /autóval/, Kaktusz? +1 fő /lóval/- Strong Steve, Ágó /felváltva lóval: egyik oda, másik vissza/- Horsegirl /lóval visszafele/- Ibiza- Vrony /lóval odafele/- Apró Rém- Kamilla és párja /lóval Ikladról/- Csuti, Bence?/autóval/Mgbg? Éva? Zap? Bouget?Nem csak lóval lehet ám gyünni! :D

Edited by Csuti, 2006 december 18. - 12:49.

#553 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 17. - 21:34

Csuti!Egy lovas barátnõnket is elhoznánk (tehát hozzánk +1 fõ!), aki lovat is bérelne Vegáéktól. Van még szabad ló?

#554 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 18. - 8:18

Szerintem van. Végülis nem sokaknak kell lovat bérelni, legtöbben bértartók lesznek a résztvevõk. Pénteken megkérdezem. :)

#555 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 18. - 12:48

Szeretnék kérni egy megerősítést az alábbi jelentkezőktől:Boka és párja, Filly, Meggyes, Fakó, KamikazeeJöttök-e, ha igen lóval vagy autóval?Csak azért, hogy kit zaklassunk telefonon 30-án reggel, ha nincs ott a tanyán a megbeszélt időben. :gm: Apropó: megbeszélt időpont!Tudom szemétség az álomszuszékokkal szemben, de jó lenne ha mindenki kiérne a tanyára, aki lóval jön 1/2 9-re, mire a lovak megreggeliznek!!!Tudom, hogy egyenként mindenki elkészül fél órán belül, de csapatban már mindig felszínre tör a káoszelmélet és 1 óránál rövidebb idő alatt sosem sikerül elindulni. :)Óhaj? Sóhaj? Vélemény? Ellenvélemény?

Edited by Csuti, 2006 december 18. - 12:51.

#556 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 18. - 13:26

BoKa megerõsít. Lóval is, és autóval is :)

#557 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 18. - 13:55

Boka! A párod a tanyáról megy majd át autóval Fótra? Ha igen, meg lehet majd kérni, hogy vigye át István lányát, KisStrongot a vendéglõbe? Illetve hozzon át kötõfékeket, kikötõszárakat, takarókat ha szükséges?Lécci alapon? :D

#558 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 18. - 14:18

Filly is erõsít. Hogy mivel, az megletepés... :ang:

#559 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 18. - 14:26

meg lehet majd kérni, hogy vigye át István lányát, KisStrongot a vendéglõbe? Illetve hozzon át kötõfékeket, kikötõszárakat, takarókat ha szükséges?Lécci alapon? :D

Azt mondja, igen, persze.(amúgy majdnem olyan már a kocsija, mint egy igazi lovasé, úgy értem a lóalma, és a lónasi már bent figyel :D No meg a rend is pont olyan :dev: :D )

#560 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 18. - 14:36

Tudom, hogy egyenként mindenki elkészül fél órán belül,

Öööööö...... :D :DLátom még nem indultunk el túl sokszor együtt, ha ezt így konkrétan ki mered állítani :DSzombaton Andikával mentünk ki a tanyára. Õ elment átöltözni, én meg le a legelõre Vikingért (Becsi bent szénázgatott). Mire visszaértem Vikinggel, Andikáék már kifelé mentek terepre, átöltözve, lepucolva :eek: :hu: (de mi állítom, hogy jobbat mentünk :dev: )