Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Veszprém megye

• Please log in to reply
2065 válasz a témához

#521 Zorka

Zorka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 7. - 22:28

De az Füreden van...nekem elhihetitek itt lakom... :yeah:

#522 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 7. - 22:51

Áttérek néha Veszprém megyébe is, így ide is írok pár sort, nem régiben Õsiig jutottam el, de legközelebb Balatonalmádiba kötök ki. :)

#523 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 8. - 8:32

Áttérek néha Veszprém megyébe is, így ide is írok pár sort, nem régiben Õsiig jutottam el, de legközelebb Balatonalmádiba kötök ki. :)

Hozzászólás megtekintése

Deni!Ha netalántán több napra tervezed, vagy valahogy beiktatod a túrába Hajmáskért, bármikor szívesen látunk étellel, itallal, szállással stb. :ang: B1 :)

#524 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 8. - 9:02

Ha apa lejön Füredre lóval, neki is a Koloska-völgyön kell keresztül jönnie (legalábbis a füredi részén :P ). Jó lenne lovazni a Balaton-felvidéken, gyönyörû hely az is.

#525 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 8. - 16:38

Bocsánat, kicsit tényleg hosszúra sikerült.A legközelebbit majd rövidebbre fogom.. amire remélem nemsokára sor kerül  :) Kicsikartam Mézbõl egy ígéretet, miszerint elvisz egyszer a Koloska- völgybe.

Hozzászólás megtekintése

Na, a Koloska-völgy lesz ám a katarzis-élmény! Gyönyörû! (És milyen rég jártam arra is...:()Várjuk a legközelebbi (hosszú!) beszámolót! :yeah:

Hozzászólás megtekintése

Stokley! Remélem tényleg összejön majd az a füredi Koloska-völgy-béli túra! Örülök, hogy jól érezted magadat nálunk. Nagyon élveztem az írásodat és jóízût nevettem rajta. :yeah: :D (A Bohóc amúgy Dollár, csak hát mivel mindig produkálja magát, megkapta ezt a becenevet...)Nekem a lovaglásunk alatt Tina szokatlan mozgása vonta el rendszerint a figyelmemet minden másról. Vagy a féket nem találtam rajta, vagy a gázt. Mert Tina hosszú évek után újra patkót kapott az elejére. Igazából még nem tudom, hogy ezzel jót tettem-e neki, vagy sem, de legalább a kövek nem nyomják a lábát... Na majd kiderül, hétvégére úgyis visszamegyek és még a sulikezdésig lesz idõm tesztelni. (Képek Tina patkolásáról, és arról, hogy milyen, mikor a kovács bemutat... Még konvertálás alatt vannak, de ha rákatt a kis ikonra, megjelennek nagyban a képek.)A karton cigi jó ötlet, de lehet, hogy Józsi és Elemér jobban örülnének neki, mint a lovak... :) (A kis plüss pónilovat pedig hazahoztam ma és itt figyel az ágyam felett a polcról.) ;) Reggel jól megszívtam, mert pont akkor indultam fel az istállóhoz, mikor engedték ki a lovakat a legelõre. A nagy sárban kaptattam utánnuk, hogy még el tudjak búcsúzni Szõkétõl, mielõtt hazajövök. Már csak a legelõn értem õket utól és igen gyanús volt, hogy Szõke nincs köztük. Józsi mondta, hogy Szõkét az istállóban is meglátogathattam volna, mert most a változatosság kedvéért õt hagyták bent büntiben... Mondjuk én ennek nem örültem, dehát Elemér nem akart utánna kajtatni egész nap. Úgyhogy visszaaraszoltam az istállóhoz és kivezettem Szõkét a pucolóhelyre. Rendbe tettem a sörényét, kifésültem a farkát, de egy percig nem bírt magával. Nagyon élénk volt ma. Utálja ha a farkát fésülöm, de a "kínzás" végén csak azért is odabújt hozzám, beleszuszogott a nyakamba. :)

#526 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 8. - 18:37

Nagyon szépek ezek a lovacskák, és a környék is. Nekem mondjuk a gondolattól is borsózik a hátam, hogy esetleg valamikor is patkolni kell õket. Angyit szinte biztos, hogy soha, (gyémántból vannak a patái... :kir: ), de Hercegnél nem kizárt, hogy (korrekciós célból, és emiatt épp a hátsókra :( ) majd kell. De akkor nagyon szomorú leszek.

#527 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 8. - 19:30

Nagyon szépek ezek a lovacskák, és a környék is. Nekem mondjuk a gondolattól is borsózik a hátam, hogy esetleg valamikor is patkolni kell õket. Angyit szinte biztos, hogy soha, (gyémántból vannak a patái... :kir: ), de Hercegnél nem kizárt, hogy (korrekciós célból, és emiatt épp a hátsókra  :( )  majd kell. De akkor nagyon szomorú leszek.

Hozzászólás megtekintése

Eddig nálunk is csak néhány nagyló kapott patkót, amelyik többet dolgozott az átlagnál (vagyis a semminél). De most úgy láttam jónak, hogy Tina patáira sem ártana felverni vasat. Mivel az utóbbi néhány lovaglásunk alkalmával úgy éreztem a kövesebb részeknél, hogy fájdítja a lábát, így amellett döntöttem, hogy megpatkoltatom. Réges-régen, mikor sok volt még a vendég (tán a 90-es évek közepén) hordott õ is cipõt, mert akkor sokat ment. Most viszont asszem külsõ hatások miatt lett érzékenyebb a patája és a többi lóé is.Tavasszal és még júniusban is víz alatt volt a legelõ, alig volt száraz rész, így volt alkalma megpuhulni a patáknak. Aztán júliusban a nagy melegben kiszáradt a legelõ, betonkemény lett a talaj, de gondolom a paták nem tudtak ehhez a változáshoz olyan gyorsan alkalmazkodni és most könnyen töredeztek, és elkoptak.De patkóval meg olyan lassan, óvatosan ment most eleinte, aztán begyorsult ugyan, de lejtmenetben megint visszavett a tempóból és leszurkált az elejével (nagyon rövideket lép). Talán megfogja nagyon a sarok? :confused: De tavaly még én se mondtam volna, hogy valah még meg lesz patkolva... :)

#528 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 8. - 19:35

A mieink se sokat mennek, annyit - és fõleg olyan talajon - biztosan nem, hogy amiatt kellene patkó. Remélem, hamarosan megszokja, és használ Tina patáinak az "új cipõ". :)

#529 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 8. - 21:02

Nálunk is pont holnap lesz patkolás. Játékon eddig egyszer volt, amikor Zalába ment vele apa, a hosszú út elõtt, biztos, ami biztos. Szerencsére jó patái vannak, de most viszonylag "sokat" megy, a talaj inkább murva, mint föld, és a köveken már érezni, hogy félti. Így aztán kell az a patkó. Az elõzõ meg itt van a polcomon, félzsódérban-koptatva. :)

#530 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 8. - 23:45

Lovaink, fõleg mikor táboroztattunk, sokat mentek. Így nem sokára mi is patkoltatunk. A patkók már kicsit mozognak, a patkószegek meg majdnem teljesen el vannak kopva. Kinek ki patkol????

#531 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 9. - 12:53

Nekünk sokáig a szápári Kohus László, nagyon jó szakember, de most már csak tojásokat patkol, kerítéseket kovácsol és múzeumoknak gyárt fegyvereket. A dereka romlott el, ha jól tudom. (Egy vizsgán elétettek 4-5 kardot, hogy állapítsa meg, melyik eredeti. Ránézett mindre, és elmosolyodott: "Uram! Mivel az 5 kard közül ezt a 4-et én gyártottam, ez az eredeti." :D )Most egy palotai srác (a nevét nem tudom :rolleyes: ), én csak Dekának ismerem.*jásd nem egyenlõ szápárral...*

Edited by Sütyi, 2006 augusztus 9. - 16:10.

#532 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 9. - 13:34

Aha, mi találtunk itt Úrhidán egy férfit, akinek vannak lovai is, és még patkol is, már drágáltunk az elõzõt, aki eléggé nagy szakember. Sütyi nem akarsz lejönni hozzánk Úrhidára, vagy együtt lovagolni valahol????? Valamilyen terepet kéne csinálni, mit szólsz hozzá???? :) :confused:

#533 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 9. - 14:26

A mieink se sokat mennek, annyit - és fõleg olyan talajon - biztosan nem, hogy amiatt kellene patkó. Remélem, hamarosan megszokja, és használ Tina patáinak az "új cipõ". :)

Hozzászólás megtekintése

A mieinknek sem kéne a patkó, de a Pákozdi túrán derült ki hogy nem elég a kemény pata (pedig olyan mint a vídía), mert az éles köves talajon a csûd és a párta szél sérül (sérült) meg. Igaz az én lovaim körme hátul talán van 10-15mm tehát a kényes részt hamarabb eléri egy nagyobbacska kõdarab éle. Most aztán vagy kerüljük a köves terepeket, vagy patkolunk :eek: Múltkoriban beszéltem Kohus mesterrel, valóban nem patkol már, de nagyon rendes volt és egy régi kollégáját küldte hozzánk mert a túra miatt sügõs lett a körmözés. Egyébként egy látogatást megérne Õ maga és a mûhelye mert sokan nem is sejtik milyen értékek vannak a Szápári kovácsmester mûhelyében (is) :yeah: Deni lovagoljatok Jásdon ott jó a talaj és mi is hamar oda szaladunk ha kell :kir:

Edited by RIDERMAN, 2006 augusztus 9. - 14:28.

#534 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 9. - 16:09

Szápár bocs, hülye vagyok. :rolleyes:

#535 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 9. - 16:13

Mellesleg a kislánya is megéri a pénzt. Még a szép kék szeme sem áll jól... :)Deni! Felõlem oké. Valahol találkozhatunk félúton. (egyedül nem megyek, világtalan vagyok, a fejemben nincs iránytû :D :guny: )

#536 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 9. - 20:35

Akkor majd valamikor, húúú, hát Jásd az lehet egy kicsit kiesik tõlünk.Berhida az messze van tõletek Sütyi, ah onnan tudod Balaton Almádiig az útat, az :kir: lenne. Majd még megbeszéljük itt a topicba, hátha mások is kedvet kapnak hozzá. :kocc:

#537 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 12. - 9:44

Apa tegnap elment Olaszfaluba Játékkal. "Letámasztotta" a lovat, azt mondta nem fáradt el. Ma pedig 2-kor kezdõdik a felvonulás és a lovas programok. Szóval 1 körül indulunk fel Zircre. Úgy volt, hogy 3 ló lesz Palotáról, a huculos haver a lányával és apa, de aztán csak 1 maradt belõle. Apa késõn szólt, hogy mégis megy... Remélem az idõ kibírja, itt esik, gondolom Zircen is. :( Jó lenne, ha nem mosná el teljesen az esõ a programokat.Csütörtökön meg marha jó terepet mentünk. Én Játékkal, nõvérem Mirzával, Sára pedig Hobóval (a két hucul). Be az erdõbe, onnan fel a régi tési útra. Jó kis emelkedõ, végig ügetés, rájuk fér az erõsítés. :) Felmentünk a Fajdas-tetõre, gyönyörû tiszta idõ volt, kár, hogy nem vittünk fényképezõt, nagyon jó képeket csinálhattunk volna. Mostanában sokszor megnézem a Balatont lóhátról. Nem unom meg a látványt. Onnan a hegyrõl lefelé egy motoros utat követve indultunk el. Átvágtunk a susnyás-bokron-fás részenn, majd ráakadtunk egy keréknyomra. Akkor megnyugodtunk, ez valahova vezethet, aztán így is lett, kiértünk a Badacsony utolsó házaihoz (Palotához tartozó telkek). Ott lesétáltunk egy úttal lejjebb, majd gondolván egyet átvágtunk egy kerten. Rossz ötlet volt, a telek végén egy kidõlt kerítés, földön fekvõ drótokkal... Hát persze, hogy belekeveredtem. Gyors leugrás, és szabadulás. Nem ment. A többiek átvergõdtek simán, de nekem valahogy az istennek nem akart sikerülni. Nõvérem odasietett és megoldottuk a helyzetet, nagyon örültem, hogy a lovakkal semmi gond nem volt, nem pánikoltak be, csak legeltek szép nyugodtan. Megnéztük felülrõl a Csepin-tanyát, még állnak a falak, minden a helyén van. :) Aztán egy szép, jó talajú (!!!) réten vágtáztunk egy lazát, meg még egyet, forgolódtunk bokrok között vágtában, semmi gond nem volt. Szóval nagyon ügyesek voltunk. ;)

#538 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 12. - 10:27

Ez meg itt a Kopasz-hallgató a "mi" rétünkrõl.

#539 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 17. - 14:48

Nagy dolgok történnek.....Mióta lovazom most volt elõször, hogy kötöfékkel (meg egy 2méteres madzaggal) "szereltem" fel a paripámat és igy mentünk "kettesben" terepre. Biztos voltam benne hogy nem lesz gond , de azért kiváncsi is voltam. Mondjuk egy hazafele vágtánál elegendõ lesz-e majd ha a lelkére beszélek az én kis kancámnak?Elindultunk, mintegy 50 méter megtétele után csatlakozott hozzánk a két kutyám, újabb 100m után a patakparton legelészõ õz a tarló fele vette az irányt a kutyák utána 1000-el.......... Na mondom itt egy életszrû helyzet üldözzük a vadat, kiadom a vezényszót: Na! mire a paci jólnevelten vágtába ugrott és téptünk a három négylábú után ezerrel.... Egy idõ után gondoltam, próbáljunk jármódot váltani (kapcsoljunk vissza) meg aztán az õz már lelépett a kutyák meg jöttek vissza a láthatár aljáról, szóval lazán megemelintem a madzagot és kiadom az újabb (szintén szigorúan szabályos) direkciót: jól van elég lesz és a paci ügetett (tök jó) nagondoltam lépjünk: meg veregettem a nyaka tövét és lépésbe váltott. Ezek után még ügettünk egy darabig majd vágtában derékba kaptuk a hazafelé vezetõ utat, próbáljuk meg vágtában hazafele is müködik-e a dolog? Feltéptünk a következõ dombra onnan már látszottak a többiek ahogy legenek,: jóól van mondom és láss csodát müködik a dolog már ismét csak ügetünk majd lépésben be az udvarba. Nagyon jó volt :yeah: Persze lehet, hogy ezek apróságok, de nekem fontosak illetve tünnek nagy dolognak. Bár ha jobban belegondolok az elején nem gondoltam volna, hogy magzaggal kormányzom majd a lovamat terepen.Az is lehet hogy ez nem is az én érdemem sõt............

Edited by RIDERMAN, 2006 augusztus 17. - 14:51.

#540 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 17. - 14:51

Apááám! Ezek tényleg nagy dolgok! :yeah: Gratulálok! Élvezetes lehetett. És igen, ehhez kell egy ilyen tüneményes-ügyes-okos lovacska is! :)

#541 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 21. - 11:43

Kellemes hetet mindenkinek!Köszönöm (a paci nevében is) a dicsérõ szavakat, bizisten nem dicsekedni akarok, csak jó megosztani ezeket az örömöket olyanokkal akik tudják értékelni az erdményeket (még talán az ilyeneket is).Persze szombaton folytattam a "próbát" akkor két lóval mentünk ki, késõ délután.Hihetetlen felszabadultan és lelkesen mozgott a "kicsi ló" olyannyira hogy egyik kutyánk hamarosan feladta a dolgot és hazafele indult...... Végig lendületesen mozgott ügetésben és vágtában egyaránt. Nagyon gyors szakaszokat mentünk (ahol a terep engedte). Visszafele már jelentõs elönnyel téptünk amikor úgy éreztem, komolyan kezdi magát beleélni a szélvész szerepébe és éppen a lelkére kezdtem hatni lassitsun már mivel "messze van még Damaszkusz" úgy tünt müködik a dolog. Amikor is vágtában szinte berobbant mellénk az erdei utra a fiam. Aki ugyancsak megengedte szárat, hogy felzárkózzanak mellénk. Na igen akkor, ott megint kiderült mennyire lóból van az én kancám, a lassú vágtából két lépésen belül olyan iram lett, hogy csak néztem, a kalapomat letépte a szél (a hátamat verte mert ravaszmódón felvolt madzagolva )Most elõszõr gondoltam rá talán ilyen lehet ha valakit elragad a ló (vagy a tornádó), balra vettem az irányt és az erdõ szélen megálltunk, már rég nem volt kivel versenyezni... Azután szépen haza jöttünk.Tegnapról csak annyit, a mérges kékesfekete villám cakkozta láthatár fele húztunk vágtában, remélve, hogy a vihar elõtt hazaérünk. Hát nem, telibe kapott bennünket, szélvihar, özönvíz, villámlás és dörgés volt ott minden. Az utolsó kilométert a dühöngõ viharban tettük meg, rájöttem ez volt az igazi fokmérõ és a lovaink nagyon jól vizsgáztak. A lovak nyakára hajolva mentünk, hogy a fejüket védjükmert igen keményen vert minket az esõ. Végül is hazaértünk totálisan roggyá ázva, mire ledörgöltük a pacikat már senki sem fázott. Mióta lovagolunk ilyen jól még sosem sikerült sz...rá ázni. :kir:

#542 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 21. - 12:03

Riderman!:) Jöhetnétek Tata felé is túrázni....:)Hány lovatok van? Lovagol nálatok az egész család?

#543 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 21. - 12:03

Riderman!:) Jöhetnétek Tata felé is túrázni....:)Hány lovatok van? Lovagol nálatok az egész család?

#544 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 21. - 12:17

Igazad van, mehetnénk de az elég hosszú túra lenne (vagy lehet) szerintem csak több naposba férne bele az oda vissza út. Remélem egyszer arra is sor kerül. A mostani lovainkkal elég jól lehet túrázni, hál istennek elmennek szinte mindenhol. Ami a lovaglást illeti , egész család ült már lovon, de aki igazán fertõzõtt az csak a fele (3 gyerek és én ) Jelenleg csak 3 paci van, korábban volt még két hátasunk és még egy csikónk is. Elég sokára vagy inkább nehezen találtam rá a megfelelõ (legalábbis nekünk való) lovakra. Most úgy érzem megvannak. :yeah:

#545 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 25. - 12:36

Iszonyúan tombol a topic :D Pedig lassan itt a hétvége, lehet készülödni a lovagláshoz, ló, nyereg, esõkabát, gumicsizma, viharlámpa stb :kir:

#546 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 26. - 13:36

Szebb idõ lett, azért, én is azt hittem, hogy rossz idõ lesz hétvégén, de tévedtem süt a nap és biztos jó turákat lehet menni, de sajna én otthon kresz feladatokat csinálok, mert jó lenne egy jogsi...

#547 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 26. - 20:05

Megjöttem Broncoból! Jajj, de nagyon jó volt. Maradnék még pár hetet, ill. maradtam volna... :)Riderman, ügyeseek vagyok! :)

#548 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 26. - 21:37

Hú, akkor majd mesélsz? Örülök, hogy jól érezted magad! :)

#549 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 27. - 13:53

Sajnos képeket nem csináltam, nõvérem elvitte a gépet, de mesélek majd, igen.Mam! Ha megyek, akkor nem szerdán, hanem csütörtökön. Egyelõre neccesnek néz ki minden. :( Ha mást nem, akkor szeptemberben odaérek már mindenképp, de igyekszem még aug. 31-én. :)

#550 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 27. - 20:32

Sütyi jösz Úrhidai talira, loval, vagy anélkül?????Azt a terepet, akkor is összehozzuk, max szept. 9.-én lovagolunk egy jót, na mit szólsz! :) :D :)

#551 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 9:24

Ha tudok, megyek (ünk). Semmit nem ígérek, és nem is mondok, sztem elõtte egy nappal dõl el minden. Aki ismer, tudja, hogy mennyire "kiszámítható" a mi kis családunk. :D (ugye Ágimam?)Szóval még messze van, de igyekszünk.

#552 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 11:14

Szép hetet mindenkinek! :ang: Esmét elmúlt egy hétvége, nekem kellett az összes lovat lelovagolnom........... :kir: Érdekes volt zablával és utána (persze másik lóval) zabla nélkül. Egyre inkább az az érzésem, hogy a lovam sokkal inkább magát adja amikor zabla nélkül lovagolunk ki. A menõkedve sokkal jobb lett (pedig eddig sem kellett sokat nógatni) még figyelmesebb és élénkebb.

#553 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 13:10

Biztos úgy egyáltalán nem kell "félnie" a kéztõl, ami a száját fogja. Biztos kényelmesebb úgy, mint egy vassal a szájban.

#554 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 13:40

Nem nagyon kellet eddig sem félnie, hiszen plasztik zablát "kapott" és a szárat is csak annyira szoktam fogni nehogy belelépjen. Szóval nem kellett rettegnie, pálcát nem is viszek magammal (már jó ideje), mégis egészen más. Lehet meg sem tudom pontosan fogalmazni.

#555 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 31. - 11:50

Hahó!Én a több megyés írok megint mert szinte "állni látszik" a topic pedig "tombol" a jó idõ (legalábbis a gépelésre :D ). Akkor egy hír Szept 9-én fogathajtás Csetényben (az veszprém megye :confused: )Van jó hír is holnap és holnapután nyár lenne álítólag............ ;)

#556 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 31. - 19:31

Elvileg megyünk Cseténybe lóháton. HA minden úgy jön össze, ahogy kell. Bár lehet, hogy kicsit sok egy napra, de majd meglátjuk. A huculos ismerõs mindenképp menni akar. Jó lenne fölmenni.Holnapra a jó idõ meg van rendelve, ugyanis esküvõre megyünk és koszorús lány leszek. Nem szeretnék megfagyni...:)Nálunk olyan gusztustalanul hideg van, hogy hihetetlen. Szinte fûteni kéne. Ma pulcsiban és mellényben kellett lovagolnom, tegnap szintén, azzal a különbséggel, hogy tegnap még nem azzal voltam elfoglalva, hogy lefúj-e a szél a ló hátáról. Ez így a vénasszonyok nyarának kezdete? Vagy ez már a tél? :huh:

#557 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 31. - 19:37

Te legalább lovazol, Sütyikém! :(

#558 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 31. - 19:51

Ehh, ne mondd ezt, mert így is lelkifurdalásom van, hogy nem mentem...

#559 metaxxa86

metaxxa86

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 2. - 15:20

pénteken olyan túrán voltam hogy még mindig nem tértem magamhoz :kir: :D erdõben ügetgettünk, mezõkön nagyokat vágtáztunk (közben a napraforgó fejek csapkodták a térdünket)... ja belebotlottunk egy tehéncsordába is :huh: :dev: jaaaa és crossmotorosok rocsóztak el az én kis szürke paripámtól 2 méterre... semmi reakció :yeah: imááááádom :rolleyes: :ang:

Edited by metaxxa86, 2006 szeptember 2. - 15:21.

#560 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 2. - 21:38

Hát én is tudnék mit mesélni, Bábolnán vagyok, majd jövök valamikor... Szép hetet lovasok!