Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Börzsöny

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
800 válasz a témához

#521 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 25. - 22:46

:D Hacsak így megkésve is, de én is boldog szülinapot kívánok
. :kocc:

Cav, emlékszel, telefonon meséltem a hét elején, hogy megtetszett egy lovacska hirdetése.
Íme:
http://img1.tar.hu/g.../32248402.jpg#3
http://img1.tar.hu/g.../32248423.jpg#3
http://img1.tar.hu/g.../32248415.jpg#3

A neve (nagyon fantáziadúsan) Szöszi. :D

#522 Cavalcante

Cavalcante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 211 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 26. - 19:33

Szia Anikó! Igen emlékszem,nem csodálom,hogy megtetszett. A szine különleges és nyugodt pacinak látszik. Nekem a félkosfej kevésbé jön be,de ez nem jelent semmit. Meleg értelmes szemei vannak. A méretei valóban nem a Jocinak valók. Remélem jól vagytok,mindenkit üdv. Cav

#523 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 27. - 13:06

[quote name='G.Anikó' date='2007.08.25, 21:46' post='512510']
:D Hacsak így megkésve is, de én is boldog szülinapot kívánok
. :kocc:

Köszönöm szépen! :ang: :kocc:

És mit látok itt, csaknem új lóval szeretnétek bõvíteni a családot? :cool:

#524 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 27. - 20:12

Röviden bemutatom Szöszit, az új családtagot :D : Péntek éjszaka érkezett Rétságra. Bottal kb 160 centis marmagasságú, de még Jocinak is teljesen tökéletes, mert nagyon tömör kis jószág. Egyébként nincs is marja, szóval magasabb, mint aminek tûnik így olvasva. Rövid, izmos hát, rövid, izmos lábak. Nagyon kerek popsi. Fél quarter. Terepen elmegy elöl is: tegnap Szamival egész végig elöl ment (nyakába engedett szárral), nézelõdik de nem riad. Ma már én is vele mentem terepre, egy darabig mentünk elöl, nekem is ugyanolyan szépen elment, nyakába rakott szárral. Nagyon kiegyensúlyozottnak tûnik, de bõven élénk. Nagy, sõt hatalmas lépés ez ám nekem, mert két év óta csak Nádjuson lovagolok és nem voltam hajlandó más lóra ráülni. Ma tehát minden bátorságomat össze kellett szednem, hogy rá merjek ülni Szöszire, ráadásul vágtás terepre. Tudom, ez Nektek nem nagy szám, de bizony nekem igen. Tulajdonképpen nem akartunk lovat venni. . . de hát kell a harmadik, hogy Jocinak is legyen :D Így most Nádjus is közös meg Szöszi is. Majd meglátjuk. :D

#525 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 28. - 15:43

Gartulálok!!! :) Voltatok Szokolyán??Hogy sikerült,mesélj!!!

#526 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 28. - 17:55

Én is gratulálok Anikó! És kívánom, hogy még nagyon sok szép lovas élményetek legyen Szöszivel! :kocc:

#527 Cavalcante

Cavalcante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 211 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 28. - 20:53

GRATULÁLOK,REMÉLEM NEMSOKÁRA SZEMÉLYESEN IS!

#528 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 28. - 21:02

:D Köszi Mindenkinek :D

Sajna nem tudtunk elmenni Szokolyára, mert jött 6 túrás vendég péntek este - 2 éjszaka ottalvással.
Csak a jenei tóhoz mentünk el szombaton, mert a vendégek le akarták mozgatni egy kicsit a lovakat.
Nagyon jó lett volna elmenni Szokolyára, mert ez végre egy jó nagy kirándulás lenne.
Na nem baj, majd jövõre :)

Végre a pusztaszántói képeket is fel tudtam tenni, de a tar.hu nagyon vacakol. Nem tudom, hogy látjátok-e a képeket . . .
: http://img1.tar.hu/g.../32248440.jpg#3
http://img1.tar.hu/g.../32248434.jpg#3
http://img1.tar.hu/g.../32248438.jpg#3
http://img1.tar.hu/g.../32248431.jpg#3
http://kep.tar.hu/ga...1717/32248426#2

Edited by G.Anikó, 2007 augusztus 28. - 21:06.

#529 Camill

Camill

Új vendég

• Fórumtag
  • 17 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 28. - 21:21

Gratulálok Anikó! Akkor rögtön két Izabella kanca is lesz Rétságon :gm: . Valamikor kiszaladok megnézni.

#530 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 28. - 21:30

Jajj de jó! Már elhoztad ? Végre beindult a topic, láttam, ma elég "teltházas" volt. Itt az õsz, hamarabb sötétedik :dev: Ma vettünk nyerget Szöszire. Olyan száraz volt a bõr, hogy 1 liter olajat beivott - itta volna tovább is, de nem volt másik. :gm: Nagyon gáz. Persze az angol nyergek bõre jobban ki van készítve . . . ,de ez csak egy év múlva lesz az igazi. Nádjus nyerge két éves, és most mutatja igazán a formáját és végre szép, puha a bõr. Még jó, hogy Rétságon is nyílt lovas bolt, legalább az ilyen apróságokat itt is meg lehet venni. Persze lehetett volna jobbat is venni, kétszáz felett :gm:

#531 Camill

Camill

Új vendég

• Fórumtag
  • 17 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 28. - 21:36

Még nem hoztam el, mert nem vagyunk kész mindennel, radásul az útlevele sincs még kész... :rolleyes: , ugyhogy kb.2 hét múlva érkezik. De már nagyon várom, hogy itthon legyen. :D

#532 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 30. - 20:26

Végre a pusztaszántói képeket is fel tudtam tenni...
http://img1.tar.hu/g.../32248438.jpg#3
http://img1.tar.hu/g.../32248431.jpg#3

Jaaj! Egyem a szivüket! Mennyire szépek! Imádom õket!
Milyen zoral ez a pici fiú ezen a böszmén!

#533 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 1. - 18:57

Ma kimentünk egy laza kis családi mozgásra. Valóban családi, mert Joci, Ella meg én mentünk és a saját lovainkkal. :yeah: Joci Szöszivel jött. Az igaz, hogy csak 160 centis a marmagassága, viszont nagyon tömör és egyenes hátú - tehát a marmagassága sokkal nagyobb magasságot ad ki, mint mondjuk Nádjusnak, akinek vagy 15 centis púpos marja van. Gyönyörûen ment elöl. Bóklásztunk Berény felé, ügettünk és vágtáztunk is, de a csikó miatt nem sokat. A kedvenc füves völgynél pedig még bóklásztunk, amikor azon gondolkoztunk, hol is kellene legeltetni? Erre Nádjus letette a fejét: Itt! - . A csikó jót szopizott, kihasználta a pihenõt. Az esõ óta új fû nõ, a lovaknak nagyon tetszett.

#534 Cavalcante

Cavalcante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 211 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 2. - 18:30

Csak most esett le,hogy Szöszivel Szöszke is jár. Ezt nevezem családi gyarapodásnak! Õszintén irigylem a családi lovaglásotokat. Jó egészséget kívánok Nektek és a pereputtynak Cav

#535 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 2. - 19:18

Köszi, Cav :) Délután adtam az élvezeteknek ezerrel. Elõször is a "déli pihenõben" fogtam a könyvemet és befeküdtem a szénába olvasni. Nagyon király volt. Bár a gyerekek teletúrtak szénával, de azért még láttam a betûket. :gm: Utána megint kimentünk egy kis családi sétára, Szami Mami aggódott is értünk :D mert majd' két órát kint voltunk. De nem mentünk sokat, csak bóklásztunk. Ollllyyyan jó volt, néhol egymás mellett lógatva a szárat sétáltuk át a nagy réten, (bár Ella lova, Csinos folyton rásunnyogott Szöszire :D , ezért "büntibõl" Ella lemaradtata õt) , aztán kicsit legelésztek és megint bóklásztunk. Háttérben a Börzsöny, szórt nap, szellõ . . . Kicsi vágta, kicsi ügetés. A kicsi csikó mégis elfáradt és visszaérve boldogan feküdt el a boxában :D Holnaptól indul a suli, nekem pedig keddtõl a taposómalom. Tiszta depi vagyok, hogy vége a nyárnak és a szabadságunknak! Nemsokára megint sötét lesz hat órára és akkor már csak hétvégén tudunk lovagolni :hupp: :hupp:

#536 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 2. - 21:05

GRATULÁLOK,REMÉLEM NEMSOKÁRA SZEMÉLYESEN IS!

Mááá soká van !!! :gm:

#537 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 19:46

Ne legyél depis Anikómami! nekem az õszrõl, meg a télrõl egész jó dolgok jutnak eszembe. Mondjuk, hogy mindenki úgy szorongatja a forró kávéscsészét az istállóplaccon, mintha az élete múlna rajta. Meg az is, hogy jön a csikók elsõ havazása és az rém mókás... Az a bajod, hogy túl munkamániás vagy. Na nem baj. Majd megtanitalak lógni. :)

#538 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 5. - 17:09

Ti hogy tudtok lovagolni,ilyen sz*r idõben?! Nekem nagyon rossz kedvem van,hogy már 2 napja csak esik.. :hupp:

#539 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 5. - 17:59

Hát sehogy :gm: Ilyenkor bánom, hogy nem az Alföldön - homokos talajon lakunk. De ha jó idõ van, örülök, hogy hegyek vesznek körül. Kérdezd meg a lovakat, hogy szomorúak-e, hogy lustálkodhatnak :gm:

#540 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 6. - 16:40

Az enyémek majd meg bolondultak,hogy két napig nem mehettek karámba,aztán tegnap már muszály volt kirakni õket szakadó esõbe is egy kicsit. Gántot is szakadó esõbe futószáraztam tegnap.Isteni volt.. :D

#541 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 7. - 18:50

Tegnaptól nem esik :D (vagy éjszaka esett? nem is tudom, talán nem )
Most csak sárban futószáraztál, nem? :D
Egyelõre hétvégére nem mondanak esõt.
Holnap végre szombat, de a sár miatt még lépésre sincs kedvem kimenni. Azért jó lesz megint levegõzni egy kicsit.
Képzeljétek, ma már befûtöttünk, olyan hideg van.
Találtam egy helyet, pont egy napi járásra Rétságtól. Hallottatok már róla?
http://www.aranyalmavendeghaz.hu
Alig várom, hogy hosszabb túrákra is elinduljunk, bár valamelyik kanca folyton vagy kiscsikós vagy nagyon vemhes, de reménykedek . . .
Persze egyelõre még egy kiadósat sem lehet menni Szöszivel, mire nagy lesz a csikó, addigra jön a tél.
Április meg ár azért nem jó, mert Nádjusnak és Csininek (reméljük) jön a csikó . . .

#542 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 7. - 19:23

Na,jó nagy lesz a család... :D Hallotam a Horpácsi fogadóról,lehet menni több napra is,volt nálunk az ember,akié,és mondta hogy van hely a lovaknak éjszakára is.De szerintem kicsit drága... 3napja alig bírok menni,ma már elmentem orvoshoz is,megerõltetés,injekció kúra..pihentetés.. Nekem,aki ha egy napot nem tudok lovagolni,megõrülök.S még az is lehet hogy gipsz lesz a vége,mert kényszerpihenõt kapok....Kész vagyok,gondolhatjátok.. Nekünk is van egy új családtagunk.. :) 3éves vércsederes méncsikó,hóka,4láb kesely.Nem teljesen egészséges,meg soványka is,de hatalmas papírral rendelkezik(teljesen német),s ha rendbejön nagy ugróreménység lesz... Drukkoljatok... :yeah: (Savós patairha gyulladás),aki ismeri nem kell bemutatni ezt a betegséget... Karcsi gyógypatkolja,azt mondta kap egy évet,s meglátjuk mi lesz... Reménykedünk... :ang:

#543 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 7. - 19:29

Gratulálok! :kocc: Otthon van Nálatok vagy Szántón? Akkor valószínû, hogy teljesen nyers, ugye? Milyen magas? Képet is tegyél fel!

#544 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 8. - 7:56

Én Szántón SOHA nem tartanám a lovam,szegény Gántot is legszívesebben elhoznám onnan.Nálunk kiürítettünk egy boxot,mert 3 üres box van,s oda raktuk be.Kurszánnal van karámba,nem bántják egymást,jól kijönnek. Nem nagy csikó,kb. olyan 160cm lehet,de lehet hogy túlzok.. :D Képet majd csak akkor rakok föl,ha már kicsit jobban néz ki,mert most még nagyon fáj a lába,s ezmiatt elég púposan áll,olyan ponty háta van.De igérem,mihelyst javul,teszek róla képet... Ültek már rajta,sõt szegénnyel ugrottak is már,de most már tél óta áll,úgyhogy ha rendbe jön,újra be kell lovagolni.De nem is bánom,legalább nincs elrontva... Szép napot mindenkinek,most legalább nem esik az esõ...

Edited by Agapae, 2007 szeptember 8. - 7:58.

#545 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 12. - 16:07

Én Szántón SOHA nem tartanám a lovam,szegény Gántot is legszívesebben elhoznám onnan.

Aha. Nem tudtam, hogy akkor is gáz, ha folyton kint tudsz lenni . . .

Tegnap naplementéset mentünk, nagyon - nagyon jót !
Napközben még mélyen depibem melóztam ezerrel, hétfõ óta ki sem látszom a sokkból.
Aztán Gyanús rámszólt fél ötkor, ha végre idõben hazamászom, csatlakozzunk kis családunkkal hozzájuk, mert az este szabad lesz.
A packók napok óta nem sokat dolgoznak és persze az esõ miatt pláne pihi volt, ollllyan jókedvût mentünk, hogy még.
A naplementében gyönyörû volt a Börzsöny és végigvágtáztunk a hosszú réten is - bár addigra a vaksi szemeimmel szinte már nem is láttam.

Szöszin kiütött a félquarter vére: Joci egy pillanatra megengedte a szárat, csak úgy suhant el mellettem, mintha bekapcsolta volna a turbót.
Szerencsémre Nádjusnak nincs ötödik sebessége :D

A tegnap esti jókedvû lovaglástól akkora görbületet vett a kedvindexem, hogy egész nap turbó üzemmódban nyomtam a melót és a vigyort semmivel sem lehetett letörölni a képemrõl :kir:

Edited by G.Anikó, 2007 szeptember 12. - 19:36.

#546 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 20. - 19:19

Na mi van Lányok, bezzek most jó idõ van nem írtok? :D Csak magamat olvashatom . . . pedig igazán kíváncsi lennék, hogy merre jártok. Ma is mentünk egy szép esti kiskört. Sajnos hétközben nem jutunk ki többször, ma is csak hatra értünk ki az istállóba. Szami Szöszivel jött szõrén - gyönyörû ez a ló :D és nagyon szépen megy. A csikó már megszokta a terepezést, így a többszörösét vágtázta az útszakaszunknak: hatalmas bakolásokkal kísért nyerítések tarkították az utunkat. A vágta után szó szerint NEVETETT. :kir:

#547 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 20. - 20:55

A mocsok kis dög! Majdnem lerúgott az anyjáról... kistestû ragadozó. :D

#548 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 20. - 21:23

Ja,mi is kihasználjuk az utolsó napsugarakat,a hideg tél elõtt,s minél többet kint vagyunk a lovaknál. Tegnap tesómmal terepeztünk,nagyon teli voltak a lovak.Gánt kicsit elragadott a maga 600kilojával,de én csak nevettem rajta.Imádom ha jó kedve van.Mondjuk ez mostanában mindig így van,ahogy bejöttek a hûvösök,nem birok vele.Az edzés vágtával kezdõdik,s kb.olyan 15 perc után kezd ereszteni,de lépni még akkor se tud. :D De így imádom õt amilyen... :ang:

Edited by Agapae, 2007 szeptember 20. - 21:24.

#549 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 22. - 18:28

Lányok, lányok (Cili meg Zita) nem láttalak Benneteket a jenei szüretin. Nagyon sok lovas volt, hintó is rengeteg. Olyan hosszú volt a sor, hogy nem láttuk a végét. Szerintem még nem is voltam ilyen sok résztvevõsön. A Kámor Fogadóban volt a vendéglátás, normálisak voltak, bográcsgulyással várták a vendégeket. Ez azért szóra méltó, mert pl. a nógrádi szüretin sz*rnak adni bármit is. Ott vagy 5órás a felvonulás, de még üdítõt sem adnak. Na, nem azért, mert éhenkórászok vagyunk és emiatt mennénk :D , de jólesik az embernek, ha megkínálják. Tulajdonképpen a szüretiket nem is szeretem annyira, inkább a hozzá vezetõ jó kis terepeket. De a mostani jenei szüretin kifogtam a normális lovasokat is, semmi malõr nem volt. (tavaly egy részeg karikásozott lóháton és folyton eltalált más lovakat :mad: - az ilyet nem szeretem. Ettõl most tökéletesen mentes volt.

#550 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 22. - 19:54

Jaj hát igen....Mi versenyen voltunk,Dunaharasztiba,azért nem mentünk.Zitáról nem tudok,szerintem nincs itthon. Muszály versenyre mennem,mert meg kéne áprilisig lenni a 8 pályának,hogy minõsüljek följebb.Így elõreláthatólag a Rétsági szüretit is ki kell hagynom,mert pont verseny lesz... :( :) Olyan túl sok lovas szüretin szerintem még mi sem voltunk,max.Tolmácson.De ott nem vagyunk olyan sokan... Örülök hogy jó idõtök volt,s jól éreztétek magatokat... :cool:

#551 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 23. - 18:34

Elég önzõ dög vagyok. Az olyan szüretiket szeretem: 1) Messze van :D - mert jó kis terep visz oda. 2) Adnak kaját és innivalót - mert lovastul elég nehéz beülni egy vendéglõbe :D 3) Azért nem olyan részegek a résztvevõk, hogy egy lovas gyereket félteni kelljen - mert ugye Ella törzshelyes a szüretiken. 4) Azé' túl hosszú ne legyen a felvonulás. Nálam 1,5, 2 óra, amit lépésben és állásban kibírok - ha gyakran leszállok. A többi már NYOMasztó :D

#552 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 23. - 19:59

Jaj hát igen....Mi versenyen voltunk,Dunaharasztiba,azért nem mentünk.Zitáról nem tudok,szerintem nincs itthon.
Muszály versenyre mennem,mert meg kéne áprilisig lenni a 8 pályának,hogy minõsüljek följebb.Így elõreláthatólag a Rétsági szüretit is ki kell hagynom,mert pont verseny lesz... :( :)

Olyan túl sok lovas szüretin szerintem még mi sem voltunk,max.Tolmácson.De ott nem vagyunk olyan sokan...
Örülök hogy jó idõtök volt,s jól éreztétek magatokat... :cool:

Most hanyadik pályánál tartasz?
Hol van Zita? Ott nem netezik? :D

#553 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 23. - 22:44

Pudinglovasok! :D Utálom az összes szuretit! De a nõtincsit és a D.jeneit ezentúl elõtérbe helyezem, Nógrádra akkor sem megyek, ha Gyanus lóval húz. Rétságra is csak azért, mert kell. Nem mintha itthon is divat lenne a kinálás... Olyan jót mentem ma! TÖRPE ÜBER ALLES!!! Avagy ATV FOREVER! A port sem látták utánam a vendégek. :) Annyira tuti terepvezetõ vagyok, hogy még lépésnél látható a hátam. Anikó holnap 5kor várlak, Ildikót megtanitjuk vágtázni, Ella meg ha nincs egyéb programja, karámozhatna Anettel. De tuti van neki...mármint programja. Ja! Ha szabit vennél ki, 2-re Béla jön, délelõtt meg futószárazhatsz helyettem. :P

#554 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 25. - 19:23

Most a 3.pályán vagyok túl,igaz ez az utolsó nem tudom beleszámít e,mert olyan fantasztikusan szépen mentünk,hogy nem kaptunk stílus pontot... :hupp: Állítólag,azt mondták ,akkor sincs semmi ha nem lesz meg 1 év alatt a 8 pálya.Nem tudom. Az elsõ pályán,ugy ment mint a kisangyal,nyugodt volt,nem rohant...stb..De az nem számít a pályák közé,ert nyitott kategória.. A második pályán úgy elszállt az agya,hogy ment ész nélkül,ráment a vállára,nagyon hülye volt... Majd legközelebb.Még elõttünk a fedeles szezon,reménykedek.. A Rétsági szüreti tényleg egy nagy 0 szokott lenni.Tavaly is ha mi nem kérünk,hogy ugyanmár adjanak egy pohár üdítõt,úgy maradtunk volna.Viszont Perõcsénybe nagyon jó vendéglátók,degeszre tömnek.Tavaly Bánkon is kaptunk enni inni,meg Tolmácson is szoktak adni mindig....

#555 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 30. - 17:48

Annyira de annyira jó idõ volt ma, hogy ajándéknak éreztem minden percet. Délelõtt 10-tõl már kimentünk egy terepre. Ellával megbeszéltem, hogy majd ebédre hazamegyünk, utána még egy kicsit tanulunk. (Muszáj lenne néha, csak az elv kedvéért, mert nagyon elkanászodna - :D ) Tegnap is egész nap lovon volt, Bánkra mentek szüretibe, utána még az istállóban szaladgált a barátaival. Igazán meg kellene szoknia, hogy a hétvége nem csak a buli, hanem néha tanulás is akad . . . Kora délután még egy kis terepre kimentünk, akkor azért nem vittem õt haza . . . Aztán utána sem volt szívem hazavinni gyermekemet, inkább kivittem neki az ebédet. :dev: Majd máskor kezdem a nevelését, most inkább ráfogom, hogy fontos az egészség: szabadlevegõ és mozgás! Igaz, ami igaz, farkas étvággyal evett :dev: utána meg rohant tovább játszani a szénabálákra. Este hat felé jöttünk csak haza. Olyan fájó szívvel jöttem el, mintha foghúzásra mennék. Áldott minden hétvége, ha süt a nap :ang:

#556 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 30. - 18:36

Szüreti túra Verõcére!

Október 13-án Verõcén szüreti felvonulást rendeznek, amire meghívást kapott a kis tanyánk. Mivel a múlt évbes nem sikerült eljutnunk, szent igéretet tettünk, hogy idén megyünk!
Az út legalább 4-5 óra, igy felvonulás után Daragó Józsi barátunk istállójában hagynánk a lovakat és csak másnap lovagolnánk haza. Este ki-ki igénye szerint hazamehet, vagy elalhat a szalmában, szénában a lova alatt, de pudinglovasoknak, családosoknak szállást is tudnánk szerezni. Este természetesen bál lesz, amibõl a lovasok nem maradhatnak ki.
Eddigi jelentkezõk:
Anikó-Nádja
Ella-Csinoska
Ildikó-Marcipán(?)
Michael-Bogár
Misi-Gulliever
Miki-Démon (?)
Gyanus-majdamijut
Szami-majdamijut
Lenne még egy pár lovunk, ami gazdát keres a 2 napos útra, szeretettel várunk mindenkit.
A program: 8-kor indulás, 2-kor felvonulás, este bál, másnap haza. Kaját megoldjuk.
Az út ára 10.000 Ft, szállást nem tartalmaz, max a szénát biztosítjuk alátok. :)

#557 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 2. - 19:57

Most aztán van miért izgulni! 1) legyen jó idõ - legalább 2 napig ne essen elõtte az esõ és szombaton-vasárnap se! 2) Szaminak gyógyuljon be a körme-helye, mert mezítláb mégsem jöhet szüretire! :D Vagy igen? :huh:

#558 Cavalcante

Cavalcante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 211 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 2. - 21:20

Nekem 13.-án Sukorón lesz a szüreti a saját lovammal. Én is drukkolok az idõ miatt. Sajnálom ,hogy nem lehetek veletek,úgy megszoktam már az elmúlt 3 szombaton együtt lovaztunk. Szami gyógyulj meg mihamarabb! Üdv. Cav

#559 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 3. - 13:02

Majd máskor kezdem a nevelését, most inkább ráfogom, hogy fontos az egészség: szabadlevegõ és mozgás! Igen,nálunk is így volt kiskorunkban... :D Eleinte anyuék a lovaglással akartak büntetni,de aztán Attiláék lebeszélték,mondván kell a gyereknek a mozgás,levegõ... Mivel semmi nem volt annál rosszabb,büntetés,mint a lovaglástól megvonás,így miután azzal már nem büntettek,igazán semmivel.... Drága Gántom tegnap szétszaggatta a kezem,elfelejtettel kesztût venni,õ meg fogott 5000kilót... De olyan 1 óra munka után elelngedte magát,s puha volt mint a vaj... :) Jaj hagy dicsekedjek kicsit..... Kaptam még egy lovat a páromtól.... :D Így lassan újra teli lesz az istállónk(apukám nagy örömére).. 3 éves teljesen szûz,minden értelemben, kanca csikó..Oldenburgi sportló Még nincs nálunk,én nem is láttam,de állítólag jó..szabadonugróba nagyon szépen ugrik,1,20at ugrott. :yeah:

#560 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 3. - 19:50

De igen! Ha kell mezítláb megyek! Agapae! Mi is így kezdtük...És most 30 ló van. Kezdhetsz istállót bõvíteni. :)