Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

#5521 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 17. - 19:21

Köszönöm mindenkinek! A lovas íjászat kicsit még várat magára, de lehet, hogy Szellemnek lesz igaza. :dev: Azt, hogy melyik lovon fogok lovasíjászkodni, még nem tudom, majd elválik, bár nem hinném, hogy Csejtén fentmaradnék íjjal :D Majd lesz valahogy. :) Tötõ! Legalább Te már beruháztál! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 17. - 19:28

Na jó, akkor Altin ;)Vagy... Szellõn :ang:

#5523 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 18. - 12:06

Szellõn lenne a legjobb. :) Alti lenne az igazi csúnya baleset. :D Azt se az íj, se a ló, se én nem élném túl... :DAmúgy épp azon filóztam, hogy egy univerzális lovon, ami saját, azon lenne a legjobb lovasíjászkodni. :)

#5524 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2005 december 18. - 12:42

Ne húzzátok ki a vesszõt, amíg nem látta orvos, mert elvérezhet.Jézus! Merre felé megyünk. :D :dev:

#5525 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 18. - 12:53

:D Szegény céltáblám akkor már elvérzett..(ami mellesleg egy gazzal teli nejlonzsák, de "kézi kovácsolás" hatására a gaz olyan szövetszerkezeti állapotba került, aminek köszönhetõen a vesszõ nem megy át rajta. Magyarul összedöngöltem mint'áálllat :dev:)

#5526 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 18. - 15:07

Csak vigyázz Tötõ, nehogy valami komolyabb baja legyen annak a gazos zsáknak... :dev: Most, hogy így elképzeltem, eléggé a szitára emlékeztethet az a zság. :D Hûha.... :rolleyes: asszem Csömörön is elvérzett a tábla párszor... :D :D

#5527 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 18. - 15:09

Jucuus csak azt nem mondtad, hogy milyen íjad van? :ang:

#5528 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 18. - 15:28

Hozzászólás megtekintése

Kassai; Magyar; Ölyv. :) 34#/ 30'', és a maximális húzáshossza 32'' :)

#5529 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 18. - 15:29

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólás megtekintése

Gratulálok mégegyszer. ;) :yeah:

#5530 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 18. - 15:36

Köszönöm szépen! :ang: :)

#5531 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 18. - 18:01

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólás megtekintése

Affafa :yeah: :kocc:mostúccsinálokmintakiérthozzá.. :cool: :gm:

Edited by tötõ Zsó, 2005 december 18. - 18:01.

#5532 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 20. - 23:26

Holnap az utolsó tanítási nap, és általában az osztály karácsnyok is. Nálunk is lesz. Mindenki visz valamit süti, pia...stb, és az ajándékok. Néhányan nem húztak, nem akartak, de a többség igen. Frappáns ajándékot nehéz volt kitalálni annak, akit húztunk, hiszen, mi valamikor év elején tettük ezt meg. Így is jó volt, oda lehetett figyelni az illetõre, akit húztunk. Nos, akit én húztam... Nehéz volt, és az elsõ ötletem nem is jött össze, de egy lány számára kedves ajándékot raktam / raktunk össze anyummal. :) Aki engem húzot... :rolleyes: Õ negyedik éve húz folyamatosan. A 12. osztályos karácsonyon nem õ húzott. :D A kíváncsiság fúrja az oldalam a holnappal kapcsolatban.Ha van kedvetek írjátok le ezeket az osztálykarácsonyos, vagy egyéb hasonló élményeket. Ajándék ötleteket, amit esetleg még a családnál is lehet alkalmazni. Karácsonyi sütik, és egyebek. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 21. - 7:26

Nálunk is mindig húzásos buli volt gimiben, és én is rendszeresen kihúztam ugyanazt a csajt, szerencsére nagyon jó barátnémat :) Sõt, 2 évben is egymást húztuk ki :D Úgyhogy jó volt :)Nálunk itthon idén közös megegyezéssel "elmarad a Karácsony", mármint ajándékozás szempontjából :cool:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 20:58

Mostmár voltunk mi is Nox koncerten, feregeteges volt, nagyon jó buli csináltak.Vigyázzatok pestiek, forgalomban vezetek.A kutyám leukémiás.

#5535 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 21:23

:( (Dé, nem tudok semmi "értelmeset" írni... :hupp: )

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 22:04

Hát, én sem... Lehet, hogy kaphat még pár (max 2-3 év/kúra) évet kemoterápiával, de ennek pontos eldöntésére holnap vár rá egy mûtét (kiveszik a nyirokcsomót metszethez, meg átvizslatják a habtestét, újabb áttétek után kutatva), aztán kiderül, mennyire érdemes. Aki kivizsgálta, illetve diagnosztizálta nála, az azt mondta, nem éri meg. Én meg azt mondom, hogy a szteroid kúra nem éri meg, ami egy kicsivel nyújthatja a hátralévõ néhány hónapját (merthogy kezelés nélkül ennyi van mindössze). A kemoterápia viszont eléggé borsos, majd kiderül, mennyire vagyunk mi erre berendezkedve... Hát, egy újabb Karácsony, amikor ajándékba egy szeretett állat halálos ítéletét kapom. Az utóbbi években ez igen gyakori.Viszont egyelõre jól van, semmi baja, eszik-iszik, aktív, ma is másfél órát másztunk hegyet. Jó lenne, ha mindig ilyen maradna, de hát egy biztos; ez nem lesz így.

#5537 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 23:49

Dé! Mikor derült ez ki? :( Hogy jöttek erre rá? Vagy már valami miatt direkt erre vizsgálták ki?Sosem jó ilyenekrõl hallani, nemhogy pont Karácsony elõtt! :( Minden esetre még minél hoszabb szenvedés nélküli életet kívánok neki!

#5538 mano83

mano83

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.510 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 1:28

Dé!Teljesen együttérzek veled, mivel hasonló cipõben járok én is, sajnos.. :(Manó kutyám 12 éves, és az elmúlt 3-4 hétben totál összeesett. Mind testileg, mind lelkileg..Ma újra elõjöttek rajta a sárgaság tünetei. Ami ugye a máj leállására vezethetõ vissza.. Kapott gyógyszert, de nem sok jót jósolok..Szomorú idõszak ez, fõleg úgy, hogy vele nõttem fel.. :(Nehéz..

Edited by mano83, 2005 december 23. - 1:28.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 8:22

Artin, kb 2 hete bedurrantak a nyirokcsomói a torkánál és a péniszénél. Elõször csak az elsõket láttuk, azt hittük, megfázott, vagy valami, de semmi változást nem mutatott, így megmutattuk a dokinak, aki elküldött a kórházba, ahol vettek vért, és csináltak egy biopsziát a nyirokcsomóból. Szerdán lett meg az eredménye. De én sejtettem, sajnos, nem is igazán reménykedtem, hogy esetleg valami más. Túl egyértelmû volt, nem volt más tünet, ami esetleg egy egyéb betegség melléktüneteként mutatta volna a nyirokcsomó duzzanatát. Én rendszeresen Karácsony elõtt kapom meg az ilyen híreket, már eléggé utálom is az ünnepet, bár amúgy sem szeretném a manapság Karácsony címszó alatt futó bájolgást...Köszönöm :)mano, ez szomorú... Nem is tudom, mit kívánjak, talán minél kevesebb szenvedést mindkettõtöknek, akármit is jelentsen ez a késõbbiekre...

#5540 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 16:58

Jajj, Dé, sajnálom :(Remélem nem lesznek fájdalmai Blökinek! Sok erõt kívánok neki! :ang:Ugyanezt Manónak is, Lottinak is volt máj, azaz pontosabban epeér-gyulladása, de szerencsére egy hét alatt kikúrálták.Most viszont nem tudtak rajta segíteni, nem tudta a doki, hogy mi baja, tökéletes volt a vérképe...Érdekes. Carmen 92-ben született, tavaly halt meg. Lotti 92-ben született, és most hagyott itt minket. Ki lesz jövõre? :(

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 17:28

Zsu, sajnálom Lottit :(Én meg lassan összeírom, hogy az utóbbi években melyik Karácsonyunkat mi árnyékolta be... Az egész a lovaglási hóbortommal kezdõdött szerintem, mert az elsõ nagy esésem, a gerinctöréses, dec. 27-én következett be. Vagy elõtte évben, vagy utána évben törte el apukám a bokáját, szilánkosra, akkor õt "ünnepeltük" kórházban. Aztán nem emlékszem, lehet, hogy ott volt egy kis baj-szünet, nem tudom. De a következõ, akit Karácsonykor sirattam el, az Apacs volt, akkor szakadt el az ínszalagja, és hát nem tudott/akart annyit rááldozni senki, hogy megmûtsék, hát elaltatták, igaz, csak hetekkel késõbb. Aztán megint voltak kétlábúak körében kórházlátogatások, ezekre mindre nem emlékszem - érdekes, az állatokra igen. Meg magamra; tavaly már otthon voltam ilyenkor asszem, de gipsszel. Vagy már nem tudom. :cool: Most meg a kutyám. Önmagában sem szeretem a Karácsony körüli cécót, de néhány éve igencsak keseredik az ünnep az ilyen dolgok, hírek miatt is...

#5542 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 19:05

Úgy néz ki, valami átok ül ezen az idõszakon. :( Zsubaba, Manó, kitartást nektek is, erõt kívánok mindezek átvészeléséhez testileg, lelkileg! :(

#5543 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 19:18

Sajnálom.... (nem tudok semmi értelmeset írni)

#5544 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 20:31

Nem tudok mit mondani, ezek nagyon szomorú dolgok. :( Kitartást mindenkinek! És amennyire lehet Boldog Karácsonyt....Átok ül minden nagy ünnepen, hisz nincs igazán ünnep, csak bárgyú vigyor, álszent, és szociális mosoly ezen a néhány napon. Majmolják, és pumpolják egymást az emberek. Nem mindenki, csak a többség. A fölösleges vásárlás, a vegyünk ajándékot, minél nagyobbat... Undoritó. A jelképes pici ajándék, a készített, énszerintem sokkal többet ér.

#5545 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 21:11

Átok ül minden nagy ünnepen, hisz nincs igazán ünnep, csak bárgyú vigyor, álszent, és szociális mosoly ezen a néhány napon.

Hozzászólás megtekintése

Vitatkoznék Veled :)Remélem velem együtt még sokaknak jelenti a Karácsony a "család ünnepét".Számomra az idei Karácsony különösen a szeretetet jelképezi.:)

#5546 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 21:26

Nekem is. Tavalyelõtt óta igazán teljes a karácsonyi ünnep. :ang: :ang: :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 21:28

Becsüljétek hát meg.

#5548 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 25. - 9:50

Nekem is szép nagy családi körben telt a karácsony "este". Kicsit elõrehoztuk mert született a családba egy ki poronty szóval ebéd után volt az ajándékoz. Közben pedig valaki mindig rohant a gyerek után és persze az õ ajándékaival kezdtük és nagy volt a nyüzsgés. Viszont jólesett kinézni az ablakon a havas fákra! Nekem minden Karácsonyom nagy családi körben történik ezért én nagyon szeretem.

#5549 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 25. - 14:11

Tötõ, Apple, Babszem! Csak irigyelni tudlak titeket. Nálunk sajnos nem így van. Ha lenne egy kicsi a családban, talán visszajönne a régen elvesztett varázs, amit nem tudom minek lehet köszönni, hogy elszállt. Nekem nincs semmi bajom a karácsonnyal, akkor egyszer együtt van az egész család, illetve a szûk kör. Nálunk már nincs megleõpetés, kivéve most, tesómmal megleptük a családot,. De ezt leszámítva mindenki tudott arról, hogy mit fog kapni, kivéve a nagyszülõket. És rossz ez. Az egyik tanárnõm azt mondta náluk pus - mus megy, kiderítik, ki mit szeretne, mire van szüksége... Nálunk, megkérdezik, és hiába mondom a szívem legmélyebb vágyát, azt sose kaphatom meg! Igazából a legjobb az lenne, ha mindkét nagypapám élne, ez ugyebár fizikai képtelenség, bár bennünk élnek, én még is hiányolom az emlékezést rájuk. Csak eszünk, és iszunk, és ajándékozunk, ami már nem is meglepetés, mert tudom mi van benne. Szinte ki se nyitom az ajándékom. Apukám minden évben inget kap, mondván erre van szüksége. Én nem kérek soha ajándékot, még is kapok valamit, amit jószívvel adnak, de lehet, hogy nem tetszik, vagy felesleges. De ennek nem ez a lényege, nem az ajándékok. Ennek az kellene, hogy a lényege legyen, hogy a család együtt van, és, hogy kivételesen nem kötöszködik, nem kiabál, és nem piszkálódik senki. De nálunk nem ez van. Miért nem csináltasd már meg, miért azt csinálod, miért nem amazt...stb. Nekem így inkább nem is kell karácsony. Irigyellek benneteket, hogy megvan még a karácsony varázsa! Õrizzétek meg még - még - még... az életetek végéig. És ne hagyjátok, hogy az idõ múlásával elvegyék tõletek! Ilyenkor mindenki szereti a másikat, mosolyog, kivételesen Segít!!!!! másokon. De miért csak ilyenkor? Annyian szorulnának segítségre, annyi embernek boldogtalan a karácsonya, annyian vannak kint az utcán... És ez most lehet, hogy csúfnak tûnik, karácsonykor ilyeneket írni, de ez a tény, és ez a valóság. Ha valaki szeret, egész évben szeressen, úgy ahogy vagyok, a hibáimmal, és ne cak szenteste néhûány órára, és még 2 napig, mert annak semmi értelme. Én szeretnék újra varázst, szeretném érezni a karácsony minden ízét újra, de ettõll a város, a modern élet is megfoszt. Egy centi hó sem esett, meg sem maradt... Ha esik a hó, gyorsan mindent felsóznak, véletlenül se maradjon... Az emberek néha letehetnék az autójukat, nem kéne rohanni csak egyszer - egyszer, és rámosolyogni a szeretteinkre és azt mondani nek: Igen, elrontottad, de nem baj, együtt kijavítjuk... Vagy valami hasonlót. Nem mindíg dühöngeni, nem a gondot látni az ünnepekben, és nem maszkok mögé bújni. Ez az élet oda visz, hogy teherré válik minden. Egy születésnap, egy névnap, és ekár egy Karácsony is. Én magamból kiindulva, születésnapomon örülök egy kedves szónak, annak, hogy annyit mondanak boldog szülinapot, és rám mosolyognak. Nem kell semmi, ajándék, semmi, csak a barátok, a szeretet egész évben, a hét minden napjan, az óra minden percében! Megvan mindenem amit a családom megadhat, amire szükségem van, csak amit nagyon szeretnék... ahoz a saját erõm szükséges, és egy fõnyeremény, hatalmas összeg, mert igaz nekem a legkissebb kívánság, másnak egy anyagi csõd, mert én nem igazán az árát, hanem a szeretetét figyelem. Aki ismer tudja mirõl, illetve inkább kirõl van szó. No, ezzel a hosszú monológgal csak annyit akartam, hogy mindenki, akinek még van még Karácsonyi varázsa, õrízze meg, és adja tovább. Talán, ha a szívem legméljebb álmait meg tudom valósítani, visszatér a varázslat, és tudok hinni a tiszta szeretetben újra, minden áldottt nap!Békés, Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek mégegyszer!

#5550 abee5

abee5

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 25. - 15:08

Nekem szép volt a karácsonyom és azt kívánom hogy bárcsak ilyen maradna örökre minden nap! Mindenki Velem van,akit szeretek! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!!!

#5551 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 25. - 22:11

Jusus ez szomorú és szép volt egyben. Én is városban lakok, de szerencsére nem a fõvárosban és itt még úgy ahogy nem tûnik el a hó hipphopp.A családban nállunk is volt nagy rohanás stb. Én meg csak nevettem rajta, hogy anyu meg apu azon veszekedtek, hogy elfogunk késni nagymamáméktól. Persze ez a kis cívodás az uton abba maradt, mert megérkeztünk és ott már meleg szeretettel fogadott minket a család mint mindig. Nállunk szoktak lenni családi összejövetelek, mikor feljönnek keresztanyámék Debrecenbe. Akkor pedig megint van nagy zaba, itt a család apraja naggya. Szóval ilyesmi nekünk a karácsony is, csak még megfûszerezve egy kis ajándék osztással. Most még külön figyeltünk is ne menjen senki a fa közelébe, mert a kicsi meglátja az ajándékokat. Volt kis csengõ meg minden ami kell , hogy megjött a jézuska. Látni kellett volna a csillogó szemét, nekem ez hiányzott, de ebben az évben annyira szép volt a karácsony..Egy szavam sem lehet!

#5552 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 25. - 22:13

Jah, még egy valami az hogy egész évben ilyennek kellene lenni. Szerintem nekem legalábbis, mindig ilyen. Mert próbálok mindig torelálni, és szeretettel mások felé fordulni. A karácsony pedig nem arra van, hogy ezt ebben a napban megtegyük, hanem arra hogy ezt ünnepeljük! Meg persze Krisztus születését, de ez a szeretet ÜNNEPE nem pedig a szeretet napja.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 26. - 10:16

Én hangosan felröhögtem, amikor századszor ismét megnézhettem a tv-ben, hogy és igen, mekkora fantasztikusan adakozó emberek élnek köztünk, hogy Karácsonykor szétosztanak sok adag meleg ételt a rászorulók között, sõõõõt, még szaloncukrot is kaptak a hajléktalanok.K..va jó ez a Karácsony, hogy hirtelen mindenki ájtatossá válik, csak épp azzal senki nem foglalkozik, hogy ennek is minden nap így kéne történnie, sõt, vannak, akik nap, mint nap áldoznak azokra, akik rászorulnak, de persze nekik ezért nem jár az elsimerés. Bezzeg, aki 24-én kiáll oda és a kamerák tüzében átnyújtja a tál levest a másiknak, az már aztán nagy ember. Aki június 21-én teszi ezt, az már mellékes. Sõt, a csöves még mennyire mellékes.

#5554 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 26. - 12:06

Én azon szoktam röhögni, amikor a TV - mûsort megnézem. És, ha esetleg teljesen véletlenül leülök és nézem, akkor kifejezetten kiakadok. Nem sírni szeretnék, mert nincs szükségem többre, éppen elég sok(kkkk) az az 5 TV- csatorna, ami van nekünk. De amikor bekapcsolom a TV-t miért kell látnom minden áldott évben a Télaput, amikor leesik a télapó a háztetõrõl, és a kissrác ezt végignézi, ahol a pszichológus nevelõapa beakarja etetni a gyerekkel, hogy nincs télapó... No meg ott van még száával az amerikai filmek tömkelege, ahol a télapó bankot rabol, meg ilyenek. Ismerõsünk kisfián látom, hogy hová lesz ez a világ. Egész nap a gyerkadók mennek, ami másról sem szól, csak az üresfejü harcosok ölik egymást, aztán mindenki rácsodálkozik, hogy a gyerek is agresszív lesz. Aztán, amikor eljön a karácsony, mindenki szeret hirtelen, de a TV változatlanul az agressziót, a csalást, és a hazugságokat nyomatja. És ugyan ez az élet is, amit Dé is írt! Csak ennyi... Ne csak karácsonykor legyünk emberek! Már amennyiben ez a "faji megkülömböztetés" még tiszteletet, és nagyságot vív ki.

#5555 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 26. - 23:27

Hát remélem jövõre azért lesz hó karácsonykor, nem úgy mint most, süt is a nap, bár ez nem baj, de lehetne mellet hó is. Nem tudom a magyaroknál szokásba vett ez a karácsony, hogy ülünk otthon ez a bevett, megszokott, de nézzetek át néha más országokba, pl. Amerikába mindenki az utcára vonul nagy bulik, partyk vannak.

#5556 mano83

mano83

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.510 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 26. - 23:52

A nagy bulik, partyk nem annyira férnek meg a meghitt, családi pillanatokkal...

#5557 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 27. - 0:57

Nem kell azért a sznobságig elmenni. Amerikában is jó is, és rossz is ez a dolog. Szerintem szenteste maradjon mindenki a meghitt családi idillben, de a több inap, ami még karácsony, igen is mozduljon ki. Ne csupán a "nagy zabálásról" szóljon a dolog. Szerintem ha a karácsony többi napján esetleg elmennénk valahova, csak úgy sétálni, talán a hangulata is más lenne. És nem folyton a TVt bámulni. Na ez az igazi amerikaias...

#5558 mano83

mano83

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.510 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 27. - 1:12

Elég fura a felfogásod Jucc, már bocs!Nem a nagy zabálásról és a TVzésrõl szól a karácsony.. Nálunk meglehetõsen KICSI a család, így a három nap pont elég.. Mi lehet azoknál, ahol nagy a család?Sétás ötlet baromi jó, ha lenne hozzá hó.. De minekután már évekóta nincs, ez szerintem szóba sem jöhet, mert eléggé illúzió romboló a sárban-latyakban mászkálni. Vagyis én kutya sétáltatás közben ezt éreztem.

#5559 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 27. - 12:04

Én sem értek egyet ezekkel a negatív hozzáállásokkal, de mindenkinek szíve joga azt gondolni az ünnepekrõl, amit akar, és ha jól megnézzük, Jucc-nak most nem éppen túl rózsás a családi élete, szerintem leginkább ez az, ami miatt így gondolkodik.Nálunk is szoktak veszekedések lenni, mégis az utóbbi 1-2-3 hónapban egész jól éreztem magam itthon,és a karácsonyi napok is kellemesen teltek.Nyilván, ha valakinek a csalája minden nap marja egymást, meg az illetõ amúgy sem hajlamos arra, hogy rózsaszín szemüveget viseljen (nem úgy, mint én, aki elég rózsaszínben tudom néha nézni a világot :D ), akkor természetes, hogy így éli meg a számára képmutató ünnepet.

#5560 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 27. - 12:12

Nem bántani a jucuust! :mad: Egyébként meg pont esik nálunk a hó, remélem meg is marad, mert nagy hóban ebben az évben még nem is vágtáztam.