Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

#5401 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 27. - 22:07

Ilyet ne csinálj soha többet!Az elsõ három sor alatt a pulzusom megtriplázódott, és iszonyatosan megijedtem :mad:

#5402 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 27. - 22:42

Elkezdtem ide írni egy hosszabb eszmefuttatást a gondolataimról, de rájöttem, lehet másképp jött le volna annak aki olvassa, mint aminek szántam, így kitöröltem.Csak annyit írnék így, hogy szomorú vagyok.Remélem azért nem ássuk el végleg a Maffiát, Magunkat. Hisz ez nem csak egy Topic. Ugye? Így van? Nyugtassatok meg!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 27. - 22:44

Artin, majd elmondod személyesen a gondolataid velejét, ha találkozunk ;)

#5404 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 27. - 23:15

A MAFFIA élt, él és élni fog!!!! Ennek így kell lennie! Szellem! Nem temethetjük el magunkat, hoszen a Maffia mi magunk vagyunk, egy kis csapat a fórumról, akik vidám társaság! Szóval, mi mindíg élünk itt!!!! Igaz, hogy a topic egyszer csak eltûnt az elsõ oldalról, és szinte feledésbe merült. De nem felejtettük el!!! Él!Artin! A gondoloataidra én is kíváncsi vagyok.Az írás óriási baja, az, hogy mindenki olyannak képzeli, amilyennek akarja a hangnemét, és ebbõl tudnak féélreértések kerekedni. Aztán nem gyõzzük az igazunkat bizonygatni.

#5405 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 0:41

De erre a tetszhalál-hírre milyen gyorsan idesereglettünk :gm: ;) :ang:

Edited by Apple, 2005 november 28. - 0:41.

#5406 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 12:08

Én már mikor mondam, hogy jöjjünk össze maffikázni!Mi vóna, ha Mikulásoznánk egyet együtt? :rolleyes:(Ja, persze ezt nem azért írom, hogy sok-sok ajándékot kelljen venni és adni-kapni, csak azért, hogy találkozzunk mán. Egy tábla csokit szétosztunk, az a király. :ang: )

Edited by Zsubaba, 2005 november 28. - 12:09.

#5407 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 13:21

Nekem tetszik az ötlet :) Újabb activity-party? :ang:

#5408 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 13:48

Akár. Ha tud valaki helyet biztosítani neki :)Meg volt szó DVD-Videó nézésrõl is (szalagavató). :rolleyes:

#5409 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 13:49

Nekem lövésem sincs, hogy hol a dvd-m :D

#5410 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 14:39

Végre! Végre! :) És idõben mire gondoltatok?

#5411 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 15:00

Hát, én arra gondoltam, hogy júliusban Mikulásozhatnánk egyet. mermérne. :gm: :dev: :D :kir:

#5412 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 15:12

Szellem! :kir: :kir: :kir: Hát ha BP-i parti lesz, akkor én megin nem tudok ott lenni :hupp: Egyébként szólt a mamám hogy a tanyánkra beszöktek megint a szarvasok, és kiment õket elhajtani.Apukám meg szólt, hogy vigyázni kell velük, mert nem rossz indulatú állatok, de ha megijednek, és nem tudnak menekülni, akkor rátámadhatnak az emberre.Hmm..én kislány koromban mindig elkóricáltam a közeli erdõbe, hogy összebarátkozzak velük (Hófehérke volt a kedvenc mesém :dev: ) de elszöktek..hüpp :hupp: Nyilván jobban jártam. :kir: De azért ti maffiázzatok nyugodtan, nehogy tényleg el kelljen temetni. :cool:

Edited by Keszi, 2005 november 28. - 15:14.

#5413 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 15:23

Ha legközelebb szarvasbeszökés lesz, szóljatok, megek fotózni :D

#5414 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 16:22

Én meg dec. 6. elõtt + egy héttel utána még sehová sem tudok menni.:(Ide is bemásolom, csakhogy nektek is jó kedvetek legyen.Meghúztak szóbeli nyelvvizsgán. Pont szóbelin, amikor a pofázás megy a legjobban. Olyat átengedtek aki az esetek 80%-ban megmukkani sem tud, engem meg megrántottak. Persze mindenki más vizsgázatónál volt, tehát .. Miután a sulibudiban kibõgtem magam, rájöttem hogy ha az írásbelim sikerült, akkor még van esély hogy meglegyen az egész. De ezek után, ha a szóbeliben bíztam és ott vágtak meg, akkor az írásbelirõl álmodni sem merek. Kihajintottam 23.500 Forintot. Nem lényeg.Iszonyat szar érzés, mégha tudom hogy felsõfok azér' nehezebb mint a közép, de akkoris. Soha nem én voltam a szorgalom csúcsa, de ez most nagyon kiütött. Pont szóbelin.. ÉS ilyenkor elngondolkozom hogy mi a rohadt életnek akarok én erõlködni, ha jön egy rossz passzban lévõ vizsgabiztos, és megcumiztat. Én csak egy vagyok neki a sok közül. De amilyen rohadt mákos vagyok, úgysem lesz meg az írásbeli. De akkor nekikerekedek a világnak az biztos. Posted Image

#5415 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 17:51

Tötõci! Ne kámpicsorodj el annyira! Elõbb vagy utóbb, biztosan meglesz az a nyelvvizsga! ;) Drukkolunk neked! :)Hümm találkozó, hümm... :) Nem hangzik rosszul, én lehet, hogy tudok tenni valamit az ügy érdekében, még megbeszélem az itthoniakkal. Lehet szalagavatót nézni, lehet activity-zni (csak valaki hozzon, mert nekem nincs) és akár még valami jó kis kaját is csinálhatnánk! :) Már csak egy olyan idõpontot kéne keresni, ami mindenkinek jó, és én ahoz viszonyítva megpróbálom megdumálni itthoniakkal. :)

#5416 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 17:58

Csak gyorsan legyen az a találkozó, mert nagyon-nagyon rossz kedvem/kedélyállapotom van.Nem tudom, mi van velem, 3 napja olyan letargia tört rám, hogy "öröm" nézni. Kezdjük azzal, hogy késõn kelek, átöltözni fáj, tv-nézés, millió fórum-frissítés, stb. Mamegnéztem egy filmet, és végigbõgtem a végét (Igazából szerelem), és tök rossz, mert nemtom, mi van velem, mert semmi rossz nem történ pedig, minden rendben.Rammal lemondtam a találkozót, közben megveszek, annyira hiányzik. Ki akarok itthonról mozdulni, de nem akartam, hogy anyuék nekem is foglaljanak jegyet a ma esti moziba. Érti ezt valaki? :( :hupp:

#5417 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 19:16

Bocsánat, javítok: JÓL VAGYOK, ÉS SZERETEK ITT MINDENKIT NAON DE NAON!

#5418 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 20:16

Az az igazából szerelem tök jó kis film :kocc: Tötõ, ilyen szivatásban már nekem is volt részem, szoval átérzem.. Én most fogom letenni az angolt, remélem nem lesz semmi gáz, mert negyedikes vagyok, és ez plusz hét pont :rolleyes: De tényleg az nem megoldható-esetleg-hogy téli szünetben maffiázunk, és nem este, hanem napközben lenne, hogy én is haza tudjak buszozni? :kv: Alma: most akkor mi van? :dev:

Edited by Keszi, 2005 november 28. - 21:12.

#5419 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 29. - 20:34

Hogy ne csússzon le ismét a topic. Megosztom veletek a mai napom élményét. Ami azt illeti elég érdekes volt. Nem volt elsõ két óránk, mint keddenként szokott. Eltelt az a négy óra, ami mára volt, feleltem is ezzel ki is sikerült javítanom egy rosszul sikerült dogát. Aztán elindultam hazafelé, de ma az Oktogon felé vettem az irányt, és bementem az ottani íjász boltba. Megérdeklõdtem az árakot, nézegettem íjakat, tarsolyokat. Aztán hazajöttem. Itthon megebédeltem, és leültem a gép elé, ami persze bosszantó volt, mert nem ment a net. Majd felkerekedtem, és elmentem nagymamámhoz, akinél ott volt anyukám, és körülnéztünk alkalmi cipõ ügyben. Sajnos nem jártunk sikerrel. Majd bevásároltunk és hazajöttünk. Néhány napja anyukám bevásárolt külömbözõ "mûkajákat", instant bolognyai, sajt, illetve carbonara szószporokat. Ma ez utóbbi került teritékre, mivel nem volt idõnk fõzni. Nos, ehetõ volt, elfogyott, de meg kell hagyni, hogy Applkéjé ezerszer jobb volt! ;) Szóval, így telt nagyából a mai nap. És most megyek, mert kell tanulnom is csütörtöre...

#5420 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 29. - 20:45

Bóknak veszem, meg nem is. Csúf világ lenne, ha az instanttal egy szintben levõ kaját fõztem volna nektek :D

#5421 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 29. - 21:00

Instant kajával egyszintût nem tudnál csinálni nekünk, százszorta jobbat csinálsz! Igazából összehasonlíthatatlan a kettõ, szóval, én anyukám nevében szeretnék kérni egy "titkos" receptet! :D

#5422 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 29. - 21:53

Hú, hát izé, lássuk csak...Kb 3-4 személyre:Fél-3/4 cs spagettit vízben kifõzõl (só, olaj a vízbe)1 tojást elkeversz egy csipet sóval, borssal, szerecsendióval, felöntöd egy cs. tejszínnel, teszel hozzá (én szárítottat szoktam) bazsalikomot, rozmaringot, és fokhagymaport, de lehet apróra vágott igazi fokhagymát, de így egyszerûbb.Eredetileg a kockákra vágott sonka illendõ lenne átpirítani egy kicsit forró olajon, de én mostanság már nem vacakolok ezzel, max. akkor, ha szalonnát is sütök hozzá, amit szintén feldarabolok apróra, és üvegesre sütöm.A tejszínes szószba belerakod a sonkát, esetleg reszelsz bele kis sajtot, de én amondó vagyok, hogy jobb inkább utóla rátenni, és ráöntöd a spagettire, amit jól át kell dolgozni, mert a sonka fennmarad a tetjén, és azt szét kell oszlatni.Trapista sajt és/vagy parmezán illik hozzá, elegánsabb helyeken esznek hozzá pirítóst is, de hát az elég fura úgy szerintem.Ennyi :) Amíg a tészta fõ, addig a szószt simán el tudod készíteni, tehát ha nem hadseregnek fõzül, kb fél óra alatt megvan :)

#5423 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 29. - 21:59

Apple! Hálás köszönetem! ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 30. - 7:37

Kb 3-4 személyre:Fél-3/4 cs spagettit vízben kifõzõl (só, olaj a vízbe)

Hozzászólás megtekintése

Nemmmmmááá! Ez nekem kicsit kevéskének tûnik, pedig magam nem vagyok az a nagyétkû :cool: Nálunk az 1 csomag simán kifõl (különben is, mit csinálsz azzal a 1/4 cs-gal, hova tartogatnád?.. ;))

#5425 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 30. - 10:16

Mi ennyibõl jól szoktunk lakni. A maradék meg hozzáadódik a következõ adaghoz :)Mondjuk a tésztamennyiség a legkevsébé fontos, abból mindenki annyit fõz ki, amennyit meg tud enni a társasággal.De jól jön, ha vesztek plusz 1 zacsi tejszínt, hogy ha vkinek kicsit száraznak tûnik, akor lehessen még rá locsolni. 1 cs. tészta felett meg már 2 tojást szoktam beletenni, mert attól tapad meg a szósz a tésztán.

Edited by Apple, 2005 november 30. - 10:18.

#5426 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 30. - 15:40

Hûûûûmmm nyami! :D Kezdem nagyon megkívánni... :) A Maffia átment kicsit abba a fõzõmûsoros topicba. :) AMúgy, nálunk is lazán elfogy az egy csomag tészta. Bár ez sokban múlik azon, mennyire vagyunk éhesek. :) Van amikor napokig áll, és a kukában végzõdik szegény tészta szomorú sorsa.

#5427 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 30. - 17:00

Hûûûûmmm nyami! :D Kezdem nagyon megkívánni... :) A Maffia átment kicsit abba a fõzõmûsoros topicba. :) AMúgy, nálunk is lazán elfogy az egy csomag tészta. Bár ez sokban múlik azon, mennyire vagyunk éhesek. :) Van amikor napokig áll, és a kukában végzõdik szegény tészta szomorú sorsa.

Hozzászólás megtekintése

Mi a bratyival egy csomag tésztát röhögve benyomunk. :cool: Már amikor nem veszekszünk épp, mert akkor ugye nem röhögve :dev:

#5428 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 30. - 17:52

Na de várjál! Mekkora az a csomag?Negyed-, fél- vagy egykilós? :D :D

#5429 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 30. - 22:33

Zsubé! Ez már nézõpont kérdése! :D

#5430 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 9:29

:D A másik ami nagyon nem mindegy, hogy milyen fajta tésztáról van szó, mert más a cérnametélt meg más a spagetti és a makaróni is :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 20:11

Nem is beszélve arról, hány tojásos... :gm:Lesz akkor valami, vagy nem lesz, vagy megint ez lesz az uccsó hozzászólás egy hónapig? :dev:

#5432 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 20:19

Nincs olyan szerencsétek, én belepofázok mindenbe! :P :D :gm: Szóval, akkor... Én mondtam, hogy megpróbálhatok helyet szerválni, csak egy idõpontot kéne egyeztetni, kinek mikor jó. Igaz, meglehet, hogy bratyóm itthon marad, mert beadandókat ír, de õ sok vizet nem zavar, és amúgy is tökjól alkalmazkodik. :D Antilovas létére beleolvad a lovas környezetbe. :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 20:36

Szegény, fõleg ha épp írná a házidogát, mi meg ott dajdajozunk... :cool: De ha bevállalja ;)(Ha akarunk szallagavatót is nézni, idõben szóljatok, mert 1. meg kell találni a kamerát, 2. meg kell találni azt a kazit, amin van, 3. át kell másolni VHS-re (vagy valamire), mert ez 3 éve nem történt meg :gm: )

#5434 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 20:46

Én is szívesen mennék, hiányoztok már nagyon.Csak most nekem az ünnepekig sehogysem oké. Sajnos.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 20:59

Hát gondolom, az ünnepek alatt meg ünnepeltek, illetve mindenki, úgyhogy akkor sem... :rolleyes: Javasoljatok, kinek mikor jó. Én a magam részérõl az ünnepeket kihúznám, de gondolom, az a legtöbbeknek zsufis lesz. Elõtte én elég sokat fogok elõreláthatólag melózni, de hét vége felé esõ esti program _elvileg_ oké, kivéve, ha valami egyéb dolog közbejön (ez elõ szokik fordulni mostanság sajnos, de sose lehet tudni). Január részemrõl lightosabbnak ígérkezik, és legyen úgy, szabadulnék már ettõl-attól :rolleyes: Ezt nagyjából Szellem nevében is nyilatkozom (õ nem lesz ráérõsebb januárban, de a hét vége felé esték nála is befigyelhetnek ad absurdum, ha nem jön be semmi), kiegészítve azzal, hogy õ még haza is jár néhanap, így ez is kieséshez vezet (nem tudom fixen a naptárját, majd szól, ha valami nem oké).

#5436 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 2. - 10:10

Szerintem, ha közben életben tudjuk tartani a projektet, akkor legyen a január. De akkor tényleg ne sikkadjon el, és akkor legalább tötõ is tudna hozzánk csatlakozni (mert majd én jól megsuttogom :gm: ). Hm?

#5437 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 2. - 17:11

Nekem jó ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 2. - 17:17

Én is benne leszek :) És kíváncsian lesem, elsikkad-e :dev: De persze igyekszem tenni ellene, ha oda kerülne a sor (mármint a sikkadás ellen) ;)KT! Boldog szülit!!! :kocc:

Edited by Dé, 2005 december 2. - 18:05.

#5439 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 2. - 19:00

Boldog szulinapot hugi!! :kocc:

#5440 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 2. - 19:25

Némá! Valaki megnõtt! :) Magyarul még sokat Boldogat Keszi! :) :kocc: :kocc: (nomeg ez utánra, reggelre egy kis :kv: ) :D