Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

#5321 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 11. - 20:47

Húú, észre se vettem, Törzsvendég vagyok! :eek: Tök jóóóó, erre inni kell! :cool: :kocc: :yeah:

#5322 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 12. - 14:53

Jucuus, nem, én magyarul beszélek, és az ontsad egy magyar szó :P

Hozzászólás megtekintése

Tudom, csak olyan mókásan jött ki, hogy az ontsad szóra ketten is azt hittük, hogy német szó... :D Tudom, ciki, de jót röhögtünk, levegõt alig kaptunk. Csak úgy, mint ma a suliban, annyira szenvedtünk! :D

#5323 April Surprise*

April Surprise*

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 86 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 12. - 18:14

vagyis szenvedTÉÉÉL!!! :gm: rajzolgattam órán,kis virágot,kis almafát,kis felhõcskét,kis napocskát,kis emberkét és kis padocskát... :kir: erre megszólal Jucc a padra hogy MAGASLES??!!!! :gm: :D :guny:

#5324 FruZsini

FruZsini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 385 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 13. - 7:55

Hogy mikrõl maradok le... :hupp: :) Kitartás csajok, lassan én is szenvedek veletek! :D Remélem... :rolleyes:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 16. - 10:36

Jucc, egy fél órája láttam Jánosbát Solymáron egy fehér furgon anyósülésében ülni, amint elszáguldottak mellettem. Csak gondoltam, megosztom veled ezt a rém fontos eseményt. :)

#5326 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 18. - 19:33

Dé! Ne hari, hogy csak most reagálom le! Meglehete. :) Képzeljétek, a hétvégén jót lovagoltam Csejtén szakadó esõben, aztán egy gyors ruhaváltás után mentünk a lovaspálya melletti íjász pályára, és olyan jót lõttünk. :) Tetszett nagyon. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 18:06

Meskete: http://www.paci.hu/f...8178entry238178 (#2739)

Edited by Dé, 2005 szeptember 20. - 18:06.

#5328 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 18:46

Ezt azért kapjátok amiért olyan frankón feköszöntöttetek most a névnapomon ( :hupp: )Tatteros Fici :P

Edited by tötõ Zsó, 2005 szeptember 20. - 18:46.

#5329 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 18:57

Jajj, ne haragudj :hupp:ISTEN ÉLTESSEN NADONSOKÁIG!!!!!!!

#5330 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 19:05

Köszönöm Almács ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 19:10

Névnap? Ilyet tõlem ne várjatok :) Szülinapot meg végképp :) De ha figyelmeztetnek, akkor...Boldog Névnapot Zsó!!!

#5332 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 19:23

Boldog névnapot Ficúr! :kir: :ang:

#5333 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 19:27

Nálam ma Friderika nap van! Boldog névnapot Fici! ;)

#5334 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 19:28

Nálam ma Friderika nap van! Boldog névnapot Fici! ;)

Hozzászólás megtekintése

Szombaton volt ;)

#5335 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 19:29

Köszi mindenkinek, nem azért mondtam hogy most mindenki sorakozzon, csak amúgyis szar napom volt akkor, aztán gondoltam benézek ide, hátha legalább itt.. :rolleyes: :D

#5336 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 20:54

Hogy sülne ki a szemem! Így járok, ha nincs naptár elöttem....Boldog névnapot Tötõci! ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 7:39

Na, legalább nem csak én vagyok ilyen téren tök szenil ebben a bandában! :kir:

#5338 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 7:44

Meskete: http://www.paci.hu/f...8178entry238178 (#2739)

Hozzászólás megtekintése

Szia Dé :ang: ! Azt tudtam, hogy valamikor költöztetni kell Szelcsit, de kicsit meglepett hogy ilyen bátran bele is vágtatok! Mondjuk egyértelmû, hogy az álmotok így valóra válik, pároddal sok szép közös lovaglásban lesz részetek. Ehhez kívánok sok örömöt, boldogságot és jó egészséget. :yeah: Felénk is hasonló események vannak kialakulóban. Vasárnap lesz a nagy költözködés, de részleteket majd az esemény után. Valamint valóra vált egy régen dédelgetett álmom :) Nézzétek :DTötõ Zsó: Boldog névnapot kívánok Neked!! (még nem késõ, és jusson a jóból erre a napra is :D )Artin: Riszálod még? :gm:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 7:51

Felénk is hasonló események vannak kialakulóban. Vasárnap lesz a nagy költözködés, de részleteket majd az esemény után. Valamint valóra vált egy régen dédelgetett álmom :) Nézzétek :D

Hozzászólás megtekintése

Akkor nektek is sok szerencsét hozzá! :)Hûha, micsoda fotó! És mármint melyik volt a nagy álom, hogy Negan lovagolható legyen, vagy a western, vagy mindkettõ? ;) Gratula, és vigyázzatok magatokra!Tegap megnéztük a Madagaszkárt (jut eszembe a rissszálásról) :kir:

#5340 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 8:00

Könönöm Dé! Ahogy mondod, mind a kettõ álom volt! Bár Negan patája még mindig nem 100-as, de a nyereg szupi :)

#5341 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 14:09

Mindenkinek sokat és szépet, és jót, és boldogot az álmokhoz és mindenhez! ;)Riszálás.... Én is láttam. :) Arik a makik :D Meg a zebra, és az egész úgy ahogy van. :)Képzeljétek! Ma jövök hazafele Fruzsinivel, leszálltunk a 30 - as buszról a Hõsök terén, földalattiztunk az Oktogonig. Igen ám, de egyszer csak az egyik megállónál mellémkeveredett egy ismerõs arc. Jobbra nézek balra nézek, majd megint jobra, és nini! Artin bátyaja állt mellettem! :D Gondoltam köszönök neki, és megkocoktattam a vállát. :) Így a Margit híd budai hídfõéjig hárman jöttünk. :) Kész szenvedés volt már a mai nap...

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 19:00

Szenvedés? Mármint úgy érted, suli, és ráadásul még Artin bátyja is a Margit hídig?.. :gm: Hát, ez kibírhatatlan tényleg!.. :dev: ;)Visszatérve riszálósra, nekem a majmok a csúcsok, mikot elkapják õket a pályaudvaron, és beszól, hogy "Ha van nálad kaki, most dobd meg õket!" (vagy vmi ilyesmit) :kir: Csúcs. Nem vagyok nagy rajzfilmnézõs, de ez nagyon vicces vót :)

#5343 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 19:09

beszól, hogy "Ha van nálad kaki, most dobd meg õket!"

Hozzászólás megtekintése

Én erre nem emlékszem, de most visszaköptem a röhögéstõl a pofazacskómban tartózkodó almadarabokat :kir: :D :D

#5344 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 19:16

Az is egy megoldás, de alma sem volt náluk! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 19:18

Hehehehe! :kir: De jó, mulatságot okoztam :D

#5346 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 26. - 20:47

Néha megdöbbenek, mennyire elhal, kihal, vagy hogy is nevezzem ezt itt.... Azt, ami nem történik... Gondoltam megosztom veletek, hogy nemsokára befejezem egy nagyobb volumenü írásomat, véleményeztetem a régi magyartanárommal, és utána, ha valakit érdekel, megosztom vele. :) ja, és aztán persze újba fogok. ;) Kell a szórakozás.

#5347 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 26. - 21:17

Én erre a történetre már nagyon kíváncsi vagyok, csak az a baj, hogy hiába próbálom komolyan venni, mindig eszembe jut az a szepezdi jelenet, amikor Jucuus kicsi huszárnak magyarázta a történetet, és rengett a nyaraló a röhögéstõl :D Nekünk meg rajzórán az a feladatunk, hogy másfél hónap alatt össze kell dobni egy max. 10 perces filmet. Vagy egy néhány fõs csoportunk és úgy. AZt se tudom hogy kezdjek neki.. :eek: És mit???? Ha vkinek van ötlete, plíz ossza meg csóri KT-val.kössziiiiii

#5348 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 7:28

Sziasztok!Keszi, ki az a KT akinek segíteni kell :confused: ? Indián film sok lóval, sok sok sziúval. :kocc: :yeah: Adok én is életjelet magamról. A hétvégén sikeresen átköltöztettük a lovakat tordasi bázisunkra :) Nem volt egyszerû menet.Vasárnap hajnali 6kor ébresztõ, pakolás , make up :) és a kelegessünk fel effektus keringetett bennünk. Édes párommal 6.40-kor sikeresen bekászálódtunk a kocsiba, utunkat Dány felé vettük (ami közel 1 órás út volt oda) ahol kölcsönkaptunk egy vonóhorgas gépjármûvet. Irány a futóért Cinkotára, s hamarosan az M5ön zötyögtünk Hódmezõvásárhely felé (röpke 2,5 óra le az út). Egy gyors bemutató után a ló, aki életében nem volt még futót (talán ennek is hála) egybõl fölment. Szinte nosztalgikusan kavarogtunk és ringatóztunk Hódmezõvásárhely kis utcáin nagy „lósikoltozás „ közepette. (Szépen , ahogy illik a pac el is köszönt mindnekitõl :-)Visszaút eseménytelen volt, 2,5 óra zötyögés az M0-ig onnan további fél óra és már ott is voltunk. A tervezettnél sokkal flottabbul vettük az akadály elsõ részét, de sajnos elõre ittunk a medve bõrére. Miután értesültünk és láttuk is hogy a halászteleki M0 leágazás ami Ráckévére vezet, lezárták a le és felhajtást, így az Ercsi kompon kötöttünk ki, amivel költségeinket növeltük, de idõt sikerült spórolnunk. Az idõ 15:10et mutatott, már tervezgettük is hogy milyen überkirályságosak vagyunk, mikor is az én Neganom gondolt egyet, s meghazudtolva magát nem volt hajlandó a futóra felmenni. Ezután szabadult el a pakol, horror és action filmbe illõ elemek dramatizálták ezt a röpke 3 órát. Nehezen de meg adta magát a lovam, 18:15kor sikeresen elindultunk vissza a komphoz, fáradtan, megtörten és jómagam csalódottan is. Az otthont, 23 óra körül értük el, szemünkbe csillogott a fáradság és a szenvedés gyötrõ cseppjei. De ezt is megcsináltuk! Hétfõn, munka után, már örömtelien és izgatottan repültünk ki a lovardába és mutattuk be apumnak a jövevényeket, még a futószárazással is elégedett volt :) folyt köv. hamarosan :cool:

Edited by Steve79, 2005 szeptember 27. - 7:33.

#5349 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 8:43

KT!Hogyhogy milyen témát filmezz?Szerintem a lovak mindennapjai elég jó témának tûnik.Mondjuk én az egészet fekete-fehér filmen képezelném el.Nyitó kép: a nagy legelõ nagylátószögûben -tehát nem zoomolsz lehetõség szerint, hogy minden beleférjen- ,ahol a lovak legelésznek tök nyugiban. Szerintem 6 másodperc elég ebbõl, és aztán vágás. Következõ kép a reggeli etetés az istállóban, a ropogtatás hangját kihangsúlyozva. Utána jöhet egy kis játék a legelõn, ha van csikó, akkor ha az épp fekszik, azt tessék lekapni, de aszopizást is, meg a tátogást is. Ha vakargatják nálatok a lovak egymást, mint nálunk rendszeresen, az a legjobb, mert akkor azt is le tudod kapni.Aztán lefilmezed, ahogy egy ottani ismerõs kihozza az egyiket a legelõrõl, lepucolja, felszerszámozza, és pályára megy vele. A pályamunkából nem kell sokat mutatni, mert úgy elveszik a varázsa, de mondjuk a bemelegítõ lépést, egy kis ügetést és vágtát, majd a munka utáni paskolást simán bele lehetne rakni.Leszerszámozás, esetleg lábmosás, és ló visszaengedése a legelõre.Ebbõl, ha ügyes vagy, és több napot kint vagy a lovardában, egy 20 perces filmet is simán össze lehet vágni.Fú, ez tetszik, egyszer én is megcsinálom!!!!ui.: állványt nem árt, ha szerzel, hogy ne remegjen hányásig a kép a visszanézéskor :D

Edited by Apple, 2005 szeptember 27. - 8:45.

#5350 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 9:51

Rajzórán film??Ez érdekes. :rolleyes: Ott nem inkább rajzfilmet kéne rajzolni? Mennyivel érdekesebb (és idõigényesebb, nomeg nehezebb) lenne...Én jól ki lennék segítve egy ilyen feladattal. :) Van egy kész 50 perces film, amiben közremûködtem, tuti azt adnám be. (ill, lehet hogy inkább csinálnék újat, hisz egy ilyen feladat tök poán!! ;) )Amúgy felszerelést biztosítanak hozzá? Vagy akinek nincs esetleg kamerája, az magára vessen? Az ilyen feladatok egyébként ezért szemétségek...

#5351 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 10:55

Najó, de abba is gondoljatok bele, hogy önállóan könnyeb lenne kicsit a dolgom, viszont nem vagyok önálló!! :(A csoportom 5 fõbõl áll, egyik sem lovas, és az ilyet nem értékelik.. Ilyen hülyeséget talált ki kettõ, hogy a Hetedik c. filmet csináljuk meg kicsiben. Normálisak ezek??? :eek: Artin, nem, nincs biztosítva semmi! :hupp:

#5352 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 10:57

Nem azt mondtad, hogy a csoportmunka csak egy lehetõség?

#5353 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 13:54

Nem, most látom, a vagy-ot gondolatban átjavítom van-ra. Merthogy van mindenkinek egy csoportja és úgy kell. :( De most eszembe jutott, hogy estleg megkérhetném a tanárt, hogy had csináljak egyedül.

#5354 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 14:05

Beteg vagyok én is. Szombaton nagyon rosszul voltam, de kopp kopp mostmár egész jól vagyok. Viszont kicsit unatkozom, és-természetesen-azokat a könyveket nem találom, amiket olvasni szeretnék. De sebaj, van elektronikus könyvtár. Ki találja ki,melyik könyvbõl idézek? Nagyon könnyû, de nem ér google-be írni:Könnyezve feleltem:- Neked köszönhetem, uram, hogy kiemeltél az állati sorból! Neked köszönhetem, hogy világossága van az értelmemnek. Nem korbáccsal neveltél, hanem jó szívvel. Szép ruhában járattál, asztalodhoz ültettél. S nem te tanítottál-e arra, hogy az ember csak a szívével érdemelheti meg az ember nevet?Bólogatott:- Jó, jó, kedves fiam. - Aztán elmosolyodott. - Hát eljössz-e velem a barbárokhoz?- A barbárokhoz?! - S a szívem eldöbbent: - Átillához?- Oda ám, a lidérc egye meg! - felelte a fejét csóválva Priszkosz. - Egypár nap múltával oda kell utaznunk.Leült, és maga elé bámult.- Átillához? - ismételtem, mintha álmodnék.Mert ez az újság hihetetlen volt nekem. Az uramat máskor is küldözte a császár, ahová okos ember kellett, de hogyan küldheti a vadak közé?

#5355 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 21:20

Keszi! Jobbulást! :ang:Sziasztok! Gondoltam csinálok egy kis reklámot osztálytársamnak. ;) A lovak rajzolásába nem illik bele, de a fotós topicba sem, ezért gondoltam, hogy inkább veletek osztom meg. :) A lányzó eszméletlen jól rajzol, fõleg manga hõssöket (anime figurákat). Így tett õ most is, én, meg biztosítom neki a reklámot. szóval. Egyik nap a suliban kérdeztem, nincs - e kedve lerajzolni, erre Õ: De: és íme:én!!!!Ezen kívül, poénból elkezdtünk közösen írni egy manga sztorit, és a történet fõszereplõi mi vagyunk. Így, persze elmaradhatatlan a szerelem... És Klau barátnõm megrajzolta a történet beli szerelmemet: Attilát. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 6:39

Egész ügyes. Mi a csaj "mûvészneve", nem bírtam kivenni a te rajzodon?.. Hátha ismerek valakit, aki ismeri... :rolleyes: Merthogy én nem járok nagy anime-s összeröffenésekre, és nem írok anime-s újságokba, deeee...

#5357 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 17:25

Elegem van. Soxorosan.Találtam táncpartnert meg a barátnõmnek is. Egy volt ált. iskolás osztálytársam, akit nagyon kedvelek, csak ritkán találkozunk, de rettentõ jófej. És jött volna a barátja is. És ez duplán rendes dolog tõlük, mert már egy másik iskolába is elígérkeztek táncolni, magyarán duplán bevállalták volna a keringõt..:( A mi kedvünkért. Erre ma elkezdtek hisztizni páran, hogy a szerdai próba nem jó. Mondta a tánctanár, hogy akkor vagy szerda vagy csütörtök. A keringõsök közül fele-fele arányban lett volna jó kinek a szerda kinek a csütörtök. De leginkább a hétfõt vagy a keddet akartuk, de azt nem lehetett. Jó, akkor megkérdezték a többieket akik palotást táncolnak, hogy nekik melyik idõpont a jó, és mondták hogy egyértelmûen a szerda, ezért mi automatikusan megkaptuk a csütörtököt. SEM A TÁNCPARTNEREMNEK SEM A BARÁTJÁNAK NEM JÓ, mert csütörtökön az iskolájukban fél háromkor rajz szakkörük van, a mi sulinkban a próba pont ugyanekkor kezdõdik. CSODÁS :mad: Ráadásul bejelentette a tánctanár, hogy köv. alkalommal már próbálunk, akinek nincs ott a táncpartnere, annak pápá, mert nem halogathatjuk tovább a próbák elkezdését. Ofõnk meg lelkesen bólogatott. Aki két próbánál többször hiányzik, az kiesik.magyarán mi van? Egy hetem van nekem meg a barátnõmnek arra, hogy új táncpartnereket találjunk. És nem akármilyeneket, mert a szigorú szabályok miatt MEGBÍZHATÓ partner kell. Nem pedig olyan aki egyszer arra tolja a képét, máskor meg nem.és ez még semmi.Ezután elhúztuk a csíkot, mert jött a palotást táncolók "tanácskozása".Uólag megtudtuk, hogy az ofõ a hátuk mögött megbeszélte a tánctanárral, hogy tanítson be nekik inkább valami rocky-szerû szarságot, és ne palotást, mire Õk köpni nyelni nem tudtak, mert ilyen szart SENKI nem akar táncolni, palotáshoz meg már ruhákat is néztek.Ja, és nekik melyik nap lett lefixálva? A KEDD! Nekik föl lett ajánlva, miközben mi többen vagyunk, és kértük had próbáljunk kedden. de áá, az nem jó.Elegem van az ofõbõl is. Mindig is tudtam hogy egy batár nagy surmó, de ez végképp sok(k). Semmit nem szervez, mindent mi intézünk, CSAKIS MI, diákok, meg a mi pénzünkbõl megy az egész, mégis néhanapján arra tolja a képét, és belepofázik a dolgok folyásába. de én már szólni sem merek, mert múlt hét ofõ órán végig nyomattam a dumát, és majdnem kihajított a terembõl. Ha megint szólok, az lesz hogy minden az én hibám, és minden föl akarok borítani.Elegem van.És ha ez miatt nem fogok tudni táncolni...nem tudom mit csinálok. Szétdíbolom az iskolát.

#5358 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 17:56

Ezt a pápás fenyegetést ne vedd komolyan, az elsõ alkalommal simán meg lehet oldani, hogy ne legyen ott a partner.Nekünk a végefele kifejezetten kérték a tánctanáraink (akik úgy megkedveltek minket, hogy a szülinapi bulijukra is meghívták az osztályt :) ), hogy ha vkinek beteg, vagy hiányzik a partnere, attól õ még jöjjön el, mert egyedül is tudja gyakorolni a lépéseket.De nekünk is volt, hogy 3 hiányzás után pápá, mert az már tényleg nagy lemaradás.

#5359 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 18:48

Saya a rajzokon a neve. :) De van még pár db, felraktam ide.

#5360 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 18:57

http://kep.tar.hu/ju...5152/16436279#2Micsoda atomvádli :gm: :DAmúgy egyik másik tényleg nagyon jó.