Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

#5281 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 11:17

Nemár, még a végén nem ugrik ki! :eek: :kv: :dev:

#5282 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 12:20

fúúú ma tuti átmegyek a kötekedõ kamionon :dev:

Hozzászólás megtekintése

Találtam még egy részt, ami elgondolkodtatott... Asszem mindenkinek ajánlatos mostanság Tötõhöz tartva vonatra szállni, mert úgy nézem a többi nem ellenség! :D

#5283 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 16:19

És most megyek és kiugrom az ablakból..elõzmények:... heti 3 AutoCAD ...

Hozzászólás megtekintése

Te Tötõ! És mit szólnál hozzá, ha ezt a heti 3 AutoCAD órádat átvenném? Én benne lennék, és még mittoménhova is lemennék miatta, baromira szükségem lenne rá. :rolleyes: :D

Hozzászólás megtekintése

Gyere, átadom Egyébként éppen ma voltak ezek az óráim. (blöeee :dev:) Uncsi naggyon.

Nemár, még a végén nem ugrik ki!

Hozzászólás megtekintése

Káté, ********** :kir:

fúúú ma tuti átmegyek a kötekedõ kamionon :dev:

Hozzászólás megtekintése

Találtam még egy részt, ami elgondolkodtatott... Asszem mindenkinek ajánlatos mostanság Tötõhöz tartva vonatra szállni, mert úgy nézem a többi nem ellenség! :D

Hozzászólás megtekintése

Ja. :gm: Habár, még a vonatot is elgyúrom ha arról van szó. Na, nemtom mennyit megyek még vezetni de aszonta a zoktató hogy van mûszaki érzékem... (magyarul jól vezetek :D) szal csaknemhúznakmeg.

#5284 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 19:40

A taliról lenne szó. Á, mondom kitûnõ, hisz lesz õsziszünet, de mikor is? lehoztam a kis jegyzetfüzetemet és megütköztem. okt 31-nov 4-ig. Hátazazé az nem most lesz...Én azt mondom, október elsõ hete talán? nekem az így rábökésre jónak tûnik, ha a többségnek jó, akkor meg pláne. Szept. 24-én menni akarok Bábolnára, a következõ szombat már pont október elseje. ha jó szóljatok, ha nem jó, akkor is szóljatok a miheztartás végett.

#5285 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 18:08

Nem, október egy le van fújva, mert ha minden jól alakul Csallóközbe megyek. Akkormeg valakiiiii, egy tippet kérek.

#5286 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 18:08

Kéépzeljétek!!Ma voltam vásárolni (utálok :o), és kiszúrtam magamnak egy farmert, úgy mentem oda hogy vagy nem lesz méret, vagy ha lesz, azis a vádlimnál elakad :D. De JÓÓ LETT! Esküszöm azóta nem volt ilyen, amióta kinõttem a rugdalózókat. Töökzsír, kényelmes, meg nem ilyen "nyakamonazöv" fajta, hanem csípõ. Hhö :kir:

#5287 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 18:10

Miért csak egyet vettél? :DKeszi, nemtom. Tehénméten lesz, nálad?

#5288 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 18:32

Zsu, majdnem tehénméten :kir: de a pontos neve Szarkás, fölüljáron túl kell menni, (amerre silverado fele is kell menni) aztán egyszercsak jobbra, ott van egy KósaEdinatanya a szélén, ott be, és akkor az ott már tanyavilág, és ottan gondoltuk :P de persze ha ragaszkodtok máshoz... :rolleyes:

#5289 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 18:37

Habár nemtudom mirõl van szó, de szerintem a pösti nép kedvéért tedd át inkább a rendezvényt egy betondzsungeles büdös füstös helyre :gm:

#5290 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 18:43

Jaj, de gonosz vagy :eek: :kv: nekem 8 különben hogy hol akarjátok, hogy legyen, én ebben a régióban tudok rendezni, oszt jóvan :kv:

#5291 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 18:45

Tötõci! Neked szólt, hogy miért csak egyet vettél? :DÉn kiváncsi lennék arra a tanyára, csak nekem a közlekedés korlátozódik a Brit Királyi Vízirendõrségre és a Mindennapi Állat Vásárokra. :)Amúgy én is hívtam a népet Nagytarcsára, csak senkit nem izgat. :)

#5292 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 18:48

Ja, az jó. :D (nemtom hova írtad, de ha vmi nyilvános helyre, akkor én nem vettem észre :D ) de elõször is el kéne dönteni, hogy akarunk e, vagy nem akarunk, ha igen hol a fölajánlott lehetõségek közül, és utána azt hogy mikor. /detökjó szervezõ vagyok :dev: /

#5293 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 18:59

Akarunk hát. Hogy mikó', azt nem tom. Szept. 17-18, Cseho.Szept 24. BábolnaOkt 1. neked nem jóOkt 8. ?

#5294 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 19:02

Mi lesz Bábolnánon?

#5295 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 19:06

valami lovas összeröff,(verseny) és Kozifruék is ott lesznek bemutatózni :kocc: --õket nagyon megnézném

#5296 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 19:08

Bábolnai lovastalálkozó - program

#5297 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 19:19

Köszi

#5298 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 19:26

valami lovas összeröff,(verseny) és Kozifruék is ott lesznek bemutatózni  :kocc:  --õket nagyon megnézném

Hozzászólás megtekintése

Oh, köszike. :ang: Csak ne bénázzunk. :o

#5299 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 19:41

valami lovas összeröff,(verseny) és Kozifruék is ott lesznek bemutatózni  :kocc:  --õket nagyon megnézném

Hozzászólás megtekintése

Oh, köszike. :ang: Csak ne bénázzunk. :o

Hozzászólás megtekintése

Ó, biztos bénázni fogtok! Mi meg jól kiröhögünk, meg kifütyülünk titeket :gm: :dev: (ajjmár, ügyik lesztek :ang: )

#5300 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 19:45

Tényleg a maffiából ki jön oda???Illetve csak tuti én leszek béna.Jó lesz ha röhögtök. :pTudom, hogy ti lesztek. ;)

#5301 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 20:01

Majd pont Te leszel béna... :P De ugye nem lõsz le?

#5302 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 20:09

De az lesz az elsõ dolgom. :P

#5303 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 7:46

Sziasztok!Jelentem engem határozottan izgat, mind a nagytarcsai mind pedig a Keszi tanyavilági találkozó.Kevésbé izgat tötõ nadrágja :pBábolna meg még kérdéses ügy :)Remélem a válaszom kielégítõ volt.Ui: Artin jelentkezz, határozottan el vagy tûnve :) (Steve icukája, hívja Artin icukáját :-)ui2: És igen, a 134 oldal elsõje is az enyimé :) az élet apró örömei

Edited by Steve79, 2005 szeptember 6. - 7:47.

#5304 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 18:38

Micsoda öröm ez Steve-nek :kir:Jó, én mostmár hallgatok azt lesz ami lesz. :gm:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 16:28

No, és mi lesz? :)

#5306 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 17:52

Hát még egyelõre itt várok :D

#5307 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 20:24

Sziasztok!Gondoltam jelzem, hogy még élek, de ami a sulinkban van szervezettlenség, nem tudom, meddig lesz ez az állapot így... +_+ :guny:

#5308 FruZsini

FruZsini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 385 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 21:07

Jucuus mirõl beszélsz? Milyen szervezettlenség? Nem is értem... Jaaah, hogy nincs órarendünk, jaaah, hogy nincsenek még tanáraink, jaaah, hogy nincsenek még könyveink? Ezek abszolute mellékes dolgok... :D :D

#5309 April Surprise*

April Surprise*

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 86 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 21:11

:gm: :D addig örüljetek...

#5310 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 21:24

kezdem úgy érezni, hogy ez már a Suli napló topicba való, de nem baj, még élünk, de kérdés, hogy meddig... :gm: Majd kiderül.... :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 9. - 6:58

Hétvégén megvizsgállak, aztán megmondom (de látatlanban is jósolok neked még vagy 80 évet) :D[seeemmi, tárgytalanodott, amit ide írtam utólag]

Edited by Dé, 2005 szeptember 9. - 20:15.

#5312 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 9. - 21:47

Rég írtam ide is. Még én is élek, bár vannak akik ezt amúgyis tudják és bizton vannak akik sajnálják is. :D Mostanság eléggé leült vagyok. Nincs kedvem semmihez. Ma kicsit helyretett a lovaglás, de az a reményem, hogy íjazni is tudok utána teljesen elszállt, mikor lóról leszállás után egy anya 3 lánnyal elkezdett érdeklõdni az íjászoktatás iránt. Innentõl két bõ ra oktatás következett számomra, ami bár igen jól esett, hisz ilyenkor néha rövid idõre elhiszem, hogy talán, ha már gyakorlatban kevésbé is, de legalább elméletben tudok lõni. Jó volt nézni, ahogy tényleg odafigyelve, mindent beleadva, lelkesedve vették a hosszas magyarázataimat, mert persze végig járt a szám (fáj is a torkom kicsit emiatt) és azt is, hogy igen könnyen vették az alapokat, nem kellett mindent sokszor elmondani. Pont miután az alapok elmondásával végeztem náluk, beszállt a buliba Jucc és barátnõje is, így kezdhettem elölrõl. :dev: Szal jó volt, csak sajnáltam, hogy egyetlen lövést sem lõttem (najó kettõt azért igen, de azt is csak azért, hogy bemutassam egy alaphibának a mikéntjét és megmutassam mi is a különbség.Közben ismételten rá kellett jönnöm, hogy nem tudok rendesen oktatni. Valahogy úgy éreztem, hogy bár mondom, mondom, de nem mindig tudom flottul, mindenre odafigyelten csinálni, és mivel nem látom magam kívûlrõl, így igen vicces lehetett ez a két óra... :rolleyes: Sajnos tökéletesnek nem mondanám ezt a két órát, volt ami nem igazán tetszett az egészben és igen elvette a kedvem utólag, de hozzátenném, hogy ennek semmi köze a tanítványokhoz, más ügy és nem is durva, csak zavaró.Na csak ennyi, majd valamikor még jelentkezem.

#5313 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 10. - 16:13

Én pedig reméltem hogy még élsz :gm: (detélleeeeeeg :dev: :yeah: )Üdvözlöm a hugodat! Mondd meg neki hogy egyen sokat! :kir: :yeah:Különben Jucuus a Marcsit vitte ki, vagy mást? remélem Marcsát, meg azt is hogy lovagolni is elkezd :cool: (különben vannak nagggyon jó zenéim, amik tetszenének)

Edited by Keszi, 2005 szeptember 10. - 17:33.

#5314 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 10. - 19:36

Igen - igen Marcsit vittem ki, Õ kérte külön, aminek persze örültem. Ennek örömére elküldtem Csömör másik végébe... :rolleyes: Nem szándékosan, de így sikerült.... Aztán megtaláltuk egymást, visszaküldött édesanyámba, de legalább jól éreztük magunkat. :D És ARTIN!!!!! Legközelebb várj meg minket! :P :ang: Artin: Rendben ,megvárlak! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 10. - 20:14

Most csak én nem értem az utolsó 2 mondatodat így egymás után? :rolleyes: :D

#5316 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 11. - 11:25

Most csak én nem értem az utolsó 2 mondatodat így egymás után? :rolleyes: :D

Hozzászólás megtekintése

Hát igen, végülis asszem az a két mondat akár rossz fényt is vethet rám. :D Bár azok után, hogy tegnap mindketten hosszas gondolkodás után arra jutottunk, hogy az "Ontsad" szó valószínûleg német lehet, annak ellenére, hogy úgy sem ismerjük a jelentését, én már semmin sem csodálkozom. :D Amúgy most kissé :kv: vagyok. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 11. - 15:32

Az "ontsad" szó nem az "ontsd!" felszólító módú szó hosszabb változata? :D

#5318 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 11. - 17:14

Na, látod! Ez egy nehéz kérdés! Vagy Te is németül beszélsz magyarba burkoléva? :D :D :D :D :D

#5319 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 11. - 17:18

Na most én nem értek semmit, de tényleg. :rolleyes:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 11. - 18:12

Jucuus, nem, én magyarul beszélek, és az ontsad egy magyar szó :P