Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovam van!

• Please log in to reply
5682 válasz a témához

#5281 pacifan96

pacifan96

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 856 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 23. - 15:01

Köszi :) emlékszem a történetekre néha eszembe is jutott :) Nálunk még sokan szekáltak vele hogy mit akarok egy ilyen "idõs" gebe lótól,szerezzek inkább egy fiatalabbat... erre csak azt mondtam: de hisz õ ALI ,õ tanított mindenre,és õ kedvenc, ez a minimum amit megérdemel :ang:

#5282 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 25. - 23:38

Rubin A csikó ma felnõtt lett :) Megvolt az elsõ vágtás terep, mi mentünk elöl és teljesen olyan érzés volt, mintha Ramónán ülnék. A gondolataimat is tudta, mindenen átmentünk (a sár és a pocsolya még mumus). Részletesen? Bátor, határozott ló, megy elöl mint egy isten. :) Á, nem is tudom mit írjak, egyszerûen ûberló, csupa nagybetûvel: ÛBERLÓ! Kidõlt bokor - harmadik elõreküldésre átlépett rajta, persze hagytam hogy megnézegesse. Utána jött a vágta - hát valami isteni szuper! Emelkedõn mentünk, nem esett vissza, nem gyorsított, nem lassított... kicsit szuszogott mer' nagy a segge :D (Na jó, kicsit dagi.) Ja, aztán jött a pocsolya. Na ott eltöltöttünk néhány küzdelmes percet. Wicasso türelmesen várt mögöttem, amíg küzdöttünk, de nem sikerült áthajtani, így megkértem Petrát hogy menjen elõre, hátha követi Rubin. De nem. Így megálltak a pocsolya túlsó felén és vártak. Rubin nyomta a hisztit, emelgette az elejét, bele-belecsúszott a sárba, de bele nem lépett volna. Én küldtem elõre, már tisztára leizzadtam, de nem akarta megadni magát... Közben megjöttek a kutyasétáltatók is a tanyáról, õk is minket figyeltek :) Aztán talált egy alternatív megoldást a kisasszony: kikerülte a pocsolyát jobbra, alig lett sáros, viszont a nyaka tiszta víz lett, annyira felb*szta magát. :) De utána ballagott tovább, semmi gond nem volt. Imádom. :)

#5283 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 26. - 6:58

Anikó örülök nektek, sok sok jó lovaglást Rubinnal!

#5284 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 7. - 8:01

Mindenki figyeljen, Lótusznak ettõl a nagyondrága méntõl van csikója :kir:
http://www.staleuroc...ten/berlin.html

Berlin mindíg is az egyik kedvencem volt! :)
Anett! Kicsit többet kéne írnod, mert azt tucccc és szívesen olvasom!!!
A lovak környezetében vannak vidám és kevésbé vidám dolgok. Ezt tudjuk, amikor hozzánk kerülnek.
De, hát az élet ilyen. Örömök és bánatok....
A Lótuszvirág hogy van?
A olyan lovakat mint a Bélus :ang: volt, ( nyugodjon békében! :( ) mindenki szereti. Õk angyalok, csak lóbõrbe bújtatta õket az Isten...

#5285 pacifan96

pacifan96

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 856 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 7. - 22:41

Sziasztok :)

Hoztam pár képet,hogy lássátok még élünk ;)

Ali

életkép

hamm

És a jelenlegi legnagyobb gondja,hogy a gazdi sose ad neki elég pihenést és a hülye fényképezéssel nyüstöli :gm:

Mosolyogj!

cuppanósnagypuszi

Meg kell valljam nehéz olyan helyzetben fényképezni hogy a bordái olyan szögben álljanak,hogy ne látszódjanak a képeken :) de napról napra szebb és formásabb,és már alig várom,hogy újra dolgozzon nyereg alatt :yeah:

és az utolsó ,ígérem :) lehet elfogult vagyok de ezen szerintem gyönyörû :ang:

csacsikám

:)

#5286 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 7. - 23:07

Látszik, milyen boldogok vagytok. Jó nézni a képeket.

#5287 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 17. - 22:27

Berlin mindíg is az egyik kedvencem volt! :)
Anett! Kicsit többet kéne írnod, mert azt tucccc és szívesen olvasom!!!
A lovak környezetében vannak vidám és kevésbé vidám dolgok. Ezt tudjuk, amikor hozzánk kerülnek.
De, hát az élet ilyen. Örömök és bánatok....
A Lótuszvirág hogy van?
A olyan lovakat mint a Bélus :ang: volt, ( nyugodjon békében! :( ) mindenki szereti. Õk angyalok, csak lóbõrbe bújtatta õket az Isten...

Hááát, mostanában azért te sem nagyon fórumozol már...
Drága Bélus... Azért szép, hogy ennyi netbarátja volt, valahol remélem, hogy az ilyen ,,távszeretet" is eljut hozzájuk és kis erõt merítenek ebbõl is, olyan pozitív energiát :ang: Vagyis eljutott hozzá...
Furcsa, mert sosem szerettem, ha az apját emlegetik. Hatalmas hátizsák is, meg a mamája felõli felmenõket jobban kedveltem. De igazából nem is CSAK egy Berlin csikó volt, óriásihatalmas egyéniség volt, a származásától függetlenül a saját jogán. Nem tudtuk nem szeretni, õt nem lehetett és nem azért mert eldöntöttük, olyan igazi sorsszerû, vagy elõre elrendelt szeretés volt ez. Valahogy nagyon egy hullámhosszon voltunk, nagyon igazán sokat jelentett, hogy õ van. Azt is éreztem, mikor már nagy volt a baj, hiába nem volt semmi kézzel fogható jele, egyszerûen tudtam, hogy nincs jól.
Nem egy lóval van kevesebb, egyszerûen üres az istálló, hiányzik A LÓ. Persze hiányoznak a csínytevések is, mikor kihúzta a kulcsot a zárból, mikor elsétált az ajtó mellett, vagy mikor a lábtörlõt lovasította meg, vagy mikor keresztül-kasul átrángatott a pályán én meg csak lobogtam a futószár végén. De igazából az az érzés hiányzik, hogy van. A lényeg, az a valami ami értelmet ad mindennek. Olyan nélküle az istálló és a ház, mintha üres lenne, mintha nem lakna itt senki.
Mindig volt Bélus és a többiek. Most csak a többiek vannak.
Lótuszvirág jól van, épp a nyári szabadságát tölti. Áprilistól októberig kint lakik a legelõn, ilyenkor kicsit musztáng, csak a víz meg a fû :) Ebben a hónapban lesz huszonhárom :ang:

Edited by Lótuszvirág, 2012 június 17. - 22:29.

#5288 Xenia

Xenia

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 18. - 12:19

Szeretném Nektek elmesélni a MI történetünket. Tudom, sokan fogják mondani közületek – ami valahol teljesen jogos is -, hogy aki ilyen kevés ideje lovagol (most június végén lesz 3 hónapja mindösszesen), annak miért kell rögtön ló, de valahogy a Sors valahogy így „keverte a kártyákat”. Június végén lesz 3 hónapja, hogy elkezdtem Tahitótfalun lovagolni, ahol nagyon sokat beszélgettünk az oktatóval, s mint távolabbi tervként említettük neki, hogy majd idõvel, mikor már az alap dolgokat megtanultam és rutinossá is válok, szeretnénk lovat vásárolni. Ekkor került szóba, hogy van itt egy pacc, akit rövidesen szeretnének eladni… Innentõl kezdve szerintem tudjátok is mi történhetett.. :) Be lettünk mutatva egymásnak, s természetesen elsõ látásra szerelem volt. Tudtam, hogy most jött el az ideje annak, hogy komolyan el kezdjük törni a fejünket párommal a lóvásárláson. Szombaton pedig hivatalosan is pontot tettünk az ügy végére és elmondhatom magamról, hogy saját LOVAM van! :) Amit érdemes a kisasszonyról tudni: Bóbitának hívják, kisbéri félvér kanca, 2008-as születésû, tehát mostanában (augusztusban) lesz 4 éves, jelen pillanatban pedig betanítás alatt van. Nagyjából olyan augusztus végére- szeptember elejére fogunk annyira „összeérni”, hogy a késõbbiekben együtt tanuljuk tovább a lovaglás rejtelmeit. Nem szerettem volna túl hosszúra nyújtani a leírást, pedig csak a lényegre szorítkoztam. :) Vagy legalább is megpróbáltam.

#5289 pacifan96

pacifan96

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 856 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 19. - 19:37

Gratula :) Remélem jól kijöttök majd egymással és sok boldog évetek lesz együtt.Kezdõ ló-kezdõ lovas,biztos sokan felszisszennek. Legjobbakat kívánom ;) (plusz pont a kisbéri félvér miatt ;) Jó választás :D )

#5290 kirlin

kirlin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 527 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 19. - 20:02

sziasztok

szeretném bemutatni a pacimat

apja: Széplak Kannibál
anya:ism.

2,5 éves kanca

a neve:Dáma

ilyen volt:
https://picasaweb.go...818749354913810

ilyen lett:
https://picasaweb.go...820827851309458
https://picasaweb.go...816667682491490

#5291 Xenia

Xenia

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 20. - 12:35

Gratula :) Remélem jól kijöttök majd egymással és sok boldog évetek lesz együtt.Kezdõ ló-kezdõ lovas,biztos sokan felszisszennek. Legjobbakat kívánom ;) (plusz pont a kisbéri félvér miatt ;) Jó választás :D ) Nagyon köszönöm Pacifan! :) ;)

#5292 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 20. - 19:11

sziasztok
szeretném bemutatni a pacimat

Megint egy szerencsés paci. Nagyon szép lett.

#5293 kirlin

kirlin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 527 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 24. - 19:25

köszönjük :) van még ezért mit fejlõdni-e de alakulgat :ang:

#5294 kékharisnya

kékharisnya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 33 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 4. - 13:11

Szeretném Nektek elmesélni a MI történetünket. Tudom, sokan fogják mondani közületek – ami valahol teljesen jogos is -, hogy aki ilyen kevés ideje lovagol (most június végén lesz 3 hónapja mindösszesen), annak miért kell rögtön ló, de valahogy a Sors valahogy így „keverte a kártyákat”.

Június végén lesz 3 hónapja, hogy elkezdtem Tahitótfalun lovagolni, ahol nagyon sokat beszélgettünk az oktatóval, s mint távolabbi tervként említettük neki, hogy majd idõvel, mikor már az alap dolgokat megtanultam és rutinossá is válok, szeretnénk lovat vásárolni. Ekkor került szóba, hogy van itt egy pacc, akit rövidesen szeretnének eladni… Innentõl kezdve szerintem tudjátok is mi történhetett.. :)
Be lettünk mutatva egymásnak, s természetesen elsõ látásra szerelem volt. Tudtam, hogy most jött el az ideje annak, hogy komolyan el kezdjük törni a fejünket párommal a lóvásárláson. Szombaton pedig hivatalosan is pontot tettünk az ügy végére és elmondhatom magamról, hogy saját LOVAM van! :)

Amit érdemes a kisasszonyról tudni: Bóbitának hívják, kisbéri félvér kanca, 2008-as születésû, tehát mostanában (augusztusban) lesz 4 éves, jelen pillanatban pedig betanítás alatt van. Nagyjából olyan augusztus végére- szeptember elejére fogunk annyira „összeérni”, hogy a késõbbiekben együtt tanuljuk tovább a lovaglás rejtelmeit.

Nem szerettem volna túl hosszúra nyújtani a leírást, pedig csak a lényegre szorítkoztam. :) Vagy legalább is megpróbáltam.

Azért Xénia, ha nekem ilyen csinos nagy fenekû sárgám lenne, biztosan feltennék róla egy-két jól sikerült képet! :ang:

kék... a "cipõs" fajta ;)

#5295 bettyy

bettyy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 287 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 10. - 13:44

végrevégre, ebben a topicban is megjelenhetek, méghozzá vele :)

kalandos történet nincs a link mellé, mindössze dicsekszem a kicsilóval, csakitt, csaknektek, miután a környezetem már hülyét kapott tõlem :D

#5296 Kaiser

Kaiser

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 246 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 10. - 14:00

végrevégre, ebben a topicban is megjelenhetek, méghozzá vele :)

kalandos történet nincs a link mellé, mindössze dicsekszem a kicsilóval, csakitt, csaknektek, miután a környezetem már hülyét kapott tõlem :D

Bettyy Gratulálok! Nem csodálom, hogy dicsekszel. Tényleg szép. Együtt hosszú és szép éveket kívánok nektek!

#5297 Xenia

Xenia

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 10. - 18:37

Íme egy Bóbitáról készült kép! smile.gif Imádom azt a formás sárga kis testét!!! :DDDD

https://picasaweb.go...feat=directlink

Edited by Xenia, 2012 július 10. - 18:40.

#5298 kirlin

kirlin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 527 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 10. - 18:44

nekem az jön be,h töltsek fel képeket. most már jó,szép paci :ang:

#5299 Xenia

Xenia

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 10. - 18:46

nekem az jön be,h töltsek fel képeket.
most már jó,szép paci :ang:

Köszönöm :ang:

#5300 rongyo

rongyo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 830 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 31. - 12:53

Sajnos nem tudom szemléltetni a méreteket, de legyen elég annyi, hogy hûhhhaaaa :ang:

Posted Image

Posted Image

#5301 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 31. - 21:38

De gyönyörûek!! :yeah:

#5302 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 30. - 13:12

Nagy az isten állatkertje

Lovagolunk a biatorbágyi erdôben. Szinte naponta. Megszoktuk a motorosokat, quadosokat (bár ôket az erdô szélén látom inkább hálistennek), futókat, bicikliseket, air-softosokat. Az erdô mindenkié, udvariasak vagyunk, ha találkozunk valakivel köszönünk, ha valaki nem ismeri a lovat, elmondjuk neki hogy ne bújjon el a bokor mögé, inkább hadd lássa a buta növényevô, mert hirtelen felbukkanva ijesztôbb - stb.

Sokszor viszünk gyerekeket is terepre - megfelelô képzettségû lovakkal, kobakban, mindenre felkészülve.

Illetve azt hittem, mindenre.

Eddig kétszer fordult elô a csapatunkkal, hogy egy full meztelenül futó férfiba botlottunk. Cipô és zokni volt rajta, de más semmi. Mindkét alkalommal felnôtt csapat volt velünk (elsô alkalommal csak mesélték a csajok, másodjára én botlottam bele).
Még be is szóltam neki, hogy "Hé, barátom elfelejtettél ruhát felvenni" - a mögöttem jövôknek dobott egy "bocsánat"-ot és kocogott tovább. Kiröhögtük, mi mást tehettünk volna?

De azóta téma nálunk az ügy, mert azért mégsem vicces. Mi van, ha visszük a 12-13 éves gyerekeket terepre? Mit mond otthon az anyjának? Én mi a fenét tehetek? Nem tudom mikor és hol bukkan fel az illetô, tehát elkerülni nehéz.

Tudom, a mai 12-13 évesek már nem olyan naivak mint én voltam annak idején, de akkor is azt gondolom, hogy ez nincsen rendben így. Arról nem beszélve, hogy lehet, hogy most még csak meztelenül futkorászik, aztán meg majd leránt valakit a lóról és elvágja a torkát. (Na jó, ez egy kicsike kis túlzás volt, de az biztos, hogy nem normális az eset.) Exhibicionista, és tartok tôle hogy belôle lesz a "mutogatós bácsi", aki aztán ha agresszívvé válik még bántalmazhat is embereket.

Egyelôre a tervem annyi, hogy ha legközelebb találkozom vele, megpróbálok szóba elegyedni és megkérni, hogy ne futkározzon meztelenül. Vagy mi a fenét csináljak??

#5303 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 30. - 13:18

Vagy mi a fenét csináljak??

Én megállítanám és elmondanám neki, ha még egyszer így látom, szétrúgom a tökeit.
Ha nõ lennék feljelentést tennék. Közszemérem sértés, vagy valami ilyesmi. Tuti, hogy aberrált.

#5304 Stuszi

Stuszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.045 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 30. - 13:37

Belegondoltam, elég kényelmetlen lehet laffogó ...-vel rohangálni. :) Én a helyetekben jó hangosan körberöhögném a méreteit, meg világgá cikizném. Amúgy meg az ilyenek ált. nem annyira t.kösek, hogy ha finoman (sérülést nem okozva, bár megérdemelné azt is) rájuk fordítod a lovat, akkor utána megpróbáljanak leszedni a nyeregbõl.

#5305 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 30. - 16:11

- És hogy nézett ki? - Olyan volt mint egy f@sz, csak kisebb. Ford Fairlane-bõl. :D

#5306 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 30. - 19:48

Hogy nézett ki? :D Hát valóban olyan volt, és kisebb :D

#5307 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 30. - 20:50

Belegondoltam, elég kényelmetlen lehet laffogó ...-vel rohangálni. :)

:D

Lehet akár az is, hogy normális fazon. :D Van, aki gombát szed az erdõben. Na bumm, õ meg pucéran szaladgál. :rolleyes: Talán õ sem gondolt bele, hogy összefuthat valakivel éppen akkor.
Mégsem lehet úgy kikanyarítani egy darabot az erdõbõl, mint a strandolóknak.

#5308 Mocca

Mocca

Csikó

• Fórumtag
  • 870 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 20. - 22:08

Sziasztok!

2,5 év kihagyás után végre újra írhatok ide én is,ugyanis tegnap óta újra elmondhatom magamról: LOVAM VAN! :yeah:
Méghozzá nem is akárhogy sikerült...
2,5 évvel ezelõtt úgy hozta a sors,hogy sehogy sem tudtam tovább megoldani drága lovam tartását,így meg kellett válnom tõle.Azóta is azon rágódom,hogy biztosan lett volna más megoldás,holott azóta,még utólag sem jutottam semmi hasznosra.Nem tudtam feldolgozni teljesen... :hupp:
Úgy alakult az életem,hogy összehozott a jelenlegi munkahelyemen egy kiszuperált telivérrel,akivel addig-addig fajultak a dolgok,mígnem hajlandó lettem volna örökbe fogadni.Ez mindenféle okokból nem és nem akart megvalósulni,így hát egy idõ után feladtam.De már nem tudtam azt mondani,hogy mégsem nekem való a lovazás,így nekiálltam keresgélni,hogy csakazértis lesz lovam,szép,jó vérvonalú,okos,az én igényeimnek megfelelõ,egyszóval sztárlovam lesz.
Így hát,íme,Cita San Mount,paint horse kanca,aki tegnap óta velem él. :)
Posted Image
Posted Image

Nagyon szépen köszönöm a bizalmat,hogy õ az enyém lehet :ang:

(ééés hamarosan folyt.köv.! )

Edited by Mocca, 2012 szeptember 20. - 22:10.

#5309 mercedes79

mercedes79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.435 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 21. - 16:15

Mocca gratula hozzá!

Hallom okos volt az utazás során is, és ha minden jól megy én is megleshetem élõben :)

Kicsit besegítek, ezeket találtam róla (bár valszeg már te is megtaláltad):
http://grullo.hu/pages/kancacita.htm
http://www.allbreedp.../cita san mount

Ezen bébiképek is vannak róla:)
http://www.woodhouse...om/clients/cita

" Félj, de légy bátor! "

www.szolohegyilovastanya.hu

#5310 lóállatjóállat

lóállatjóállat

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 310 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 22. - 10:30

Már bocsánat, de Mackón kívül éretlen, ostoba majmok benyomását keltitek. Személy szerint sokkal jobban tartok az ilyen skatulyázó, továbbgondolós óvodáseszûektõl, mint egy, a közfelfogástól eltérôen megjelenõ embertõl. Most akkor kezdjem én is, hogy a magatokfajták szoktak félelmükben ölni bármi ismeretlent és furcsát, ahogy ti mondjátok..? Pedig talán ebben a skatulyázásban több igazság lenne, nem? Ja, hogy ezt meg kikéritek magatoknak? Hát ugyan, miért? Visszafele már nem tetszik? Naggyon érdekes. És most akkor jöhetnek az elméletek, meg az ideológiagyártás a nagy eszekkel, hogy biztos azért 'álltam mellé', mert én is aberrált vagyok és bevédem, meg megszólítva érzem magam, bla, bla, bla.. Eszeteknél legyetek már! Igen, a szóbaelegyedés vele az tényleg egy jó ötlet. Orrodnál pedig valóban tovább láss, Anikó, magad is írod, a mai kicsik, már mások. Nyugodt lehetsz, hogy mire lovastúrára kerül a sor már túl van 5 lószopó videón az a gyerek.:D Na aztán csak ésszel. Okozott már elég kárt és tragédiát az elõítélet és higgyétek el, nem akartok kárvallottként szerepelni egy ilyen ügyben sem. Pardon..., hogy ti nem csináltok semmi olyat? Jajjh, dehogyisnem. Mindenkinél lehet találni valamit. Tudjátok; csak azt adni, amit magunk felé is okésnak érzünk.

#5311 lóállatjóállat

lóállatjóállat

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 310 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 22. - 10:30

;)

Edited by lóállatjóállat, 2012 szeptember 22. - 10:40.

#5312 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 22. - 11:51

Eddig kétszer fordult elô a csapatunkkal, hogy egy full meztelenül futó férfiba botlottunk.

Addig örülj, amíg nem egy ilyenbe botlasz:

Posted Image

ezt sokkal nehezebb lenne megmagyarázni a gyerekeknek. :)

#5313 Stuszi

Stuszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.045 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 22. - 22:10

Már bocsánat, de Mackón kívül éretlen, ostoba majmok benyomását keltitek. ....

Igenis aki laffogó nemiszervvel rohangál az erdõben az akkor se normális. De ahogy elnézem te se...

Kieg.: Utánanéztem a hozzászólásaidnak. Ahogy látom, ehhez a fórumhoz lovas témában vajmi kevés esetben szóltál hozzá, ellenben belekötni az emberekbe, leszólni meg okoskodni azt nagyon tudsz. Javaslom fordulj szakemberhez. Ja és ehhez gondold hozzá a 3 legrondább jelzõt, amit csak azért nem írok ide, mert nincs kedvem kizáratni magam miattad.

Edited by Stuszi, 2012 szeptember 22. - 22:18.

#5314 lóállatjóállat

lóállatjóállat

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 310 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 23. - 12:03

De bölcs itt valaki. Ha olvastad a kommentjeimet, azt is olvashattad, hogy az elején jeleztem, hogy (egyébként ki a francot érdekel mit olvastál, s mit nem? a te véleményed is egy a sok közül, ne légy eltévedve) jeleztem az elején: nincs lovam, de lehet, hogy lesz, érdeklõdõ vagyok, lovas témában kezdõ. Ne aggódj, olvasgatok szorgalmasan. Azt pedig külön sajnálom, hogy ennyi eszed van, hogy neked ebbõl ennyi jön le, illetõleg ennek látod, hogy ez kötözködés. Tudod mit? Számodra az! Annyi, de annyi, magát felnõttnek nevezõ ember maradt egyszerûen gyerek és égbekiáltó "logikával" és következtetésekkel és mindennapi életvezetés lehetetlen válfajaival rendelkezik és vonultatja fel õket.., hogy egyszerûen, ha a környezetüknek nem sikerült, a szüleiknek nem sikerült megtanítani velük, hogy nem mindenki gyilkos, akivel meztelenül összefutunk, hát akkor engedtessék már meg, hogy én jelezzem ezt neki(k). Ismétlem, nem az én feladatom lenne. Véleményed szerint minden eszement blõdéset el kellene bírnia az internetnek, a társadalomnak, ennek a fórumnak is, nulla ellenvéleménnyel, hogy mindenki szépen és boldogan élhessen, belesimulva a birkák közé, rettegve attól, hogy nehogy kilógjon, teljesen feladva magát? Ettõl lenne ez kötözködés? Mikor kisiskolás szintû és színvonalú a megítélés hangzik el egy felnõtt ember szájából/agyából, tudod az rendívül veszélyes is tud lenni. Ugyanis a disztingválóképesség, logika, empátiás gondolatok és ahhoz kapcsolódó érzelmek gyakran nulla, felváltja ezeket a csordaösztön és a vééégtelen birkaság, mert hát ezt látta a tv-ben, más is így gondolkodna, együtt kell gondolkodni, sõt cselekedni a többiekkel, egyáltalán nem baj, ha hót hülyeség az vagy épp károkat okoz vele a másiknak, egen, biztos gyilkos az. Úgy is van. ...viszont tetteiben felnõtt tud lenni, mert megvan hozzá a hatalma.. Te is beláthatod, hogy nincs rendben ez így. És akkor ilyenért ne szóljak? De, fogok szólni, ha más nem, én. Ebbe most megint gyönyörûen beleláthatod, hogy én egy tipikus "ki ha én nem" figura vagyok (nem vagyok az), de tedd, ha neked ettõl egyszerûbb.. Tudod miért skatulyáznak az emberek? Ez az egó védelme a saját kis világuk érdekében. A másik a hülye, aki árnyal vagy ellentmond azt írtsuk ki, minek õ, csak bonyolítja a helyzetet, renitens! Csak kötözködik, ugyebár. Te is nyugtasd meg eezzel magad; én vagyok az ördög, bezzeg a fenti gondolatok a meztelen emberrõl - természetesen full ismeretlenül - milyen helytállóak már! S az is, amit te itt leszûrsz, az is. Hú, de szép, kerek, s egyszerû is a világ. Hát igen.. egyszerû, a fejekben.:/ ELNÉZÉST a többiektõl az offért, de egyszerûen emberi jóérzésbõl elkövetett kötelességemnek éreztem a szóemelést az ostobaság ellen. Tényleg túl sok kárt, halált okozott már ez a világban.

#5315 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 23. - 15:39

Nem tudom, mire fel az okoskodás, a szeméremsértés, vagyis magamutogatás böntetõjogi kategória, nem véletlenül. A nudista strandok azért vannak, hogy aki nem akarja, ne kelljen mások nemi szervét nézegetni. (és nem azért, mert a nudistákat zavarja, hogy mások nézik õket, ugye...) Tehát jogos elvárás az, hogy ha valakinek meztelenül támad kedve futni, azt úgy tegye, hogy ne találkozhasson másokkal, vagy legalább takarja el magát, ha látja, hogy másokkal is találkozni fog.

#5316 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 23. - 15:57

Tehát jogos elvárás az, hogy ha valakinek meztelenül támad kedve futni, azt úgy tegye, hogy ne találkozhasson másokkal, vagy legalább takarja el magát, ha látja, hogy másokkal is találkozni fog.

Pfúj, micsoda középkori prüdéria! Mi rossz van egy himbilimbiben?

#5317 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.563 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 23. - 17:04

- Ha te szereted másét nézegetni, a te dolgod. Mindenkinek ne kelljen szeretni és azt is had' írja le, hogy nem szereti. (Én a magam részérõl határozottabban intézném a problémát: betapostatnám* a vakondhoz vendégségbe a pervez állatját.) *Mert az oldal címe:"Lovam van!" :)

Edited by N.C., 2012 szeptember 23. - 17:09.

#5318 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 23. - 17:39

Pfúj, micsoda középkori prüdéria! Mi rossz van egy himbilimbiben?

Vagyunk páran, akik nem szeretik nézegetni a másét. Valaki meg szereti szopogatni is másét, gondolom neked ebben se lenne semmi rossz... :D

#5319 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 24. - 8:46

Vagyunk páran, akik nem szeretik nézegetni a másét.

Vagyunk egy páran, akik azt se szeretjük, ha vágtató lovasok gázolnak le a kirándulóúton... sajnos tízmillióan élünk ebben a zsebkendõnyi kis országban, néha muszáj jó képet vágni olyan dolgokhoz, amelyek másoknak örömet szereznek, ha azt akarjuk, hogy õk is jó képet vágjanak ahhoz, ami nekünk szerez örömet, és õket zavarja.

#5320 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 24. - 8:57

Szülõként mit szólnál a mutogatós bácsikhoz? A turista úton mások testi épségét veszélyeztetõ vágtató lovasok is megérdemelnének egy misét.