Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Vas megyeiek ide!

• Please log in to reply
5373 válasz a témához

#5281 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 15. - 10:35

De tudok. :D Igaz nem csak babacuccok vannak,hanem minden. :)Minden hónap elsõ szombatja Unterwalt-Oberwart,majdnem egybeér a kettõ. :) De nagyon jó gyerek cumok vannak,és vadi újak is. :) Viszonylag korán kell menni,és igen csak nagy piac,másfél-két óra kell hogy körbejárd. :)

Edited by vezer, 2011 november 15. - 10:50.

#5282 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 15. - 11:45

Ez jól hangzik, köszönöm szépen. Remélem meg tudjuk nézni. Meg hátha lovas cuccok is vannak :gm:

#5283 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 15. - 12:32

Panni, tudtok már valami konkrétumot, hogy kukacok vagy puncik lapulnak a pocakban? Vagy esetleg egy ilyen, egy olyan? Nevek vannak már? Képzeld, engem meg megint 10 nappal késõbbre írtak ki, most már több mint 2 hetet fiatalítottak a gyereken, holnap megyek UH-ra, kíváncsi leszek, most mit mondanak majd. Szóval a legújabb dátum április 14...

#5284 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 15. - 12:49

Mire meglesz az a gyerek csak eldöntik :) Úgy néz ki, egy ilyen, egy olyan. Elég jól is látszottak és a doki szerint ez tuti. Semmi kétség. Én meg pénteken megyek megint. Már elég rendesen rugdosódnak. Ma, még a hasamra tett kezemmel is éreztem. Pedig még csak a 20. hét. Remélem nem azért, mert annyira kevés a hely.... Tiéd mocorog? Fiú vagy lány? Nevekkel gondban vagyunk, fõleg a fiúéval. Úgy néz ki, Keve és Kamilla.

#5285 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 15. - 13:36

Jaj, nagyon szép nevek, fõleg a Keve. :ang: A Kamilla meg régen nálam favorit lánynév volt, ma már annyira nem vagyok oda érte, de még mindig tetszik! :) Az enyém is rengeteget gyakorol, és nekem is érezni már kívülrõl, legalábbis Péter tegnap este érezte. A holnap UH-on talán eldõl végre a neme, de elvileg fiúnak nézték a 12. héten. na majd holnap este többet tudok.

#5286 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 15. - 14:17

Közben meg olyan szépen haladunk ám a Káplárral. Pár hete gyakorlunk megint húzni. Egy jó darabig hanyagoltam szegényt, semmi energia nem volt bennem. Demost pár hete amikor tudok, megyek és gyakorlunk. Már egy nagy fát is húz, meg teljesen jól irányítható, rövidíthetõ, megállítható. NAgyon ügyes. Minden új feladatot úgy kezd, mintha soha nem lenne hajlandó megcsinálni, aztán egyszercsak csinálja, mntha hónapok óta mást se tenne. Érdekes, õ is mennyire más mint az eddigi lovaim. Egyiket sem tudnám ilyen szempontból egy másikhoz mégcsak hasonlítani sem. Kíváncsi leszek majd a Barkára. Hétvégén velük is voltunk hintózni. Kezd hozzá nõni a Bodzához. Ja, van is pár képem, majd mindjárt teszek fel.... Csaka csikókról, a hintózásról sajna nincs.

#5287 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 20. - 10:34

Elég jól pihenget a topik :D Hoztam egy kis beszámolót a 2 éktelenül rossz kismacskámról,Edy+Adolf.Adolf anyáskodik Edy felett és ebbõl mindig 1 csuda nagy balhé kerekedik :D ha Edy aludna Dolfi egyszerre megy és mosdatja,de persze visszafelé nyalja a szõrét a végén mindig úgy néz ki mint aki most szállt le a 220-ról.Dolfi naaaaagyon rossz,a yukka a kedvence imád felfutkosni rá,és állandóan borulnak már 2x átültettem szegényt hááát az életben maradása lecsökkent 10%-ra :kir:.De csak hogy hû maradjon magához éppen most ette meg a sapkámról a bojtot,és mikor meglátott hangos dorombolásba kezdett.Dolfiból lila kis szálacskák lógtak ki,amit nem is volt olyan egyszerû kiszedni a szájából :mad: Amióta megtaláltuk Dolfit,teljesen jól érzi magát az Edy is,úgy észrevenni rajta,de meg azt is ám hogy ugye kb másfél hétig nem volt volt meg Dolfi,na Edy ez alatt kegyetlenül el lett kényeztetve :kir: meg vigyáztunk rá,már rájuk,éjjel a garázsba nappal a lakásba,és ha kimegyünk akkor jönnek õk is.Huuuu Dolfi!!! a bolond,fekszünk az ágyba este,és Dolfi az urammal szembe ült és mereven bámulta,mondom neki mit csinálsz??mozgatod az ujjad neki vagy???na nem az én uram meg sem mozdult,hanem ahogy pislogott Dolfi a szempillájára vadászott,ami azzal járt hogy az uram fejére rátapadt egy fekete-fehér szõrpamacs.Akkor kérdezte meg hogy nem-e lehetne visszacserélni õket plüss macira...... :kir: :yeah:

#5288 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 24. - 11:33

A két méncsikónk ki lett herélve és be lett chippelve. Szörnyûséges volt, rémisztõ és aztán fájt is. De túl vagyunk rajta. Tündérkék..... Úgy sajnáltam õket. Gyorsan el kell felejteni. Gyorsan. Már aznap is szépen ettek, jöttek - mentek. Ma reggel már láttam, csipkelõdnek is egymással. Gyorsan gyógyulnak. Olyan rossz érzés ez. Ilyet így eldönteni, nekik meg ez van és kész. Szegény anyukáik is hogy kiabáltak meg hisztiztek.... Mi van, ha nem is lenne szabad ilyet csinálni....? Csak azért mert nem tudnám tartani õket máshogy.... Lehet, hogy õk inkább herélés nélkül tovább állnának, ha nem mardhatnak... Lehet, hogy az anyjuk is azt választaná, hogy menjenek inkább.... Nem tudom. De ez nem jó dolog, az biztos. Amíg meg nem történt addog olyan természetes volt, most meg mindíg ezen jár az eszem.... Hátha tévedtem.

#5289 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 24. - 13:38

na nem az én uram meg sem mozdult,hanem ahogy pislogott Dolfi a szempillájára vadászott,ami azzal járt hogy az uram fejére rátapadt egy fekete-fehér szõrpamacs.Akkor kérdezte meg hogy nem-e lehetne visszacserélni õket plüss macira...... :kir: :yeah:

Uhh. Mondjuk, reflex-edzésnek nem utolsó. :D Panni, ezen már ne agyalj. Ha vadlónak születnek, mondjuk 200 évvel ezelõtt, Ámerikában, akkor nincs ilyen problémájuk. De õk itt és most születtek, úgyhogy szegényeknek alkalmazkodniuk kell. :)

#5290 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 24. - 13:56

Legalább el lehetne mondani, magyarázni nekik, hogy miért történt, mi ez az egész....

#5291 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 24. - 15:53

Szerintem Panni ez az egész herélés téged jobban megviselt mint a csikógyerekeket. :)

#5292 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 25. - 8:13

Jó vannna. Ma még segítek nekik sírni, de majd holnap már majd csúfoljuk a nem herélteket. Például Káplár már most sem tetszik annyira. Sõõõõt, szerintem röhejesen néz ki, fõleg a hátsó fele. :gm:

#5293 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 25. - 10:06

Panni! Leírnád nekem hogy zajlott az egész herélés és az utána levõ idõ,meg kellett-e valamivel kenned a sebet vagy mi hogy volt.Kérlek :) Én most nézek elébe az egésznek,és amennyire lehet felkészülnék rá.Köszönöm. :)

#5294 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 25. - 10:27

Grafiték csak hat hónaposak, így végül a döntött herélésnél maradtunk. A doki nem fért volna rendesen alájuk, meg modta, hogy így azért tisztább, ellenõrzöttebb munkát lehet csinálni. 30 000 Ft volt csikónként. Utólag nem kell kenegetnem, csak figyeltemm egy - két napig, hogy nem csöpög e nagyon. Egy kicsit csöpögött, de félóránkét egy-két csöpp, az is savós, így ezzel nem volt gon. Ha kezdett volna ez gyarapodni, akkor kellett volna szólnom. Valamint ha nem esznek, kedvetlenek. De szerencsére már aznap ettek, azóta is majszolnak. Igazából kicsit vissza fogottabbak, de már játszogatnak is. Ja, és az nap nem, de másnaptól a mozgatás vnagyon fontos. Ezt én nem spirázom túl, mert szabadon vannak, együtt, szóval mozognak sokat. Azért este egy picit futtattam õket. Csak ügettek és csak 10 percet. Ezt lehet azért, hogy komolyabban kellene, de én bízok benne, hogy állandóan jönnek mennek, ahogy esznek, isznak, helyezkedbnek napközben. A heréléshez a döntésnél én nem tettem pokrócot az elsõ csikó alá, de ezt közben megbántam, mert azért elég sokáig tart egy ilyen, fõleg ha a végén kell várni, hogy elál e a bõrseb csöpögése. Szóval a másodikta már két pokrócra fordítottuk. Úgy én nyugodtabb voltam. De talán Barka sem fázott fel, azért még nézegetem az orrocskáját. Kell segítség is, rajtad és a dokin kívül, legalább addig, amig elfekszik a ló. Mert a vénába kapott szurit ezek a csikók nem mind viselik jól. Barka csak nézelõdött, aztán bebódult, de Grafitot nagyon nagy balhé volt belõni. Egy teli fecskendõre rá is lépett a nagy dulakodásban. Még ágaskodott és kapált is. Szóval a bizti kedvéért minimum egy nyugodt férfi segítség kell. Aztán az ébredezés az már nem volt gáz. Az nyugis. Csak nézelõdnek, nem értik mi történt. Anya jól jön oda babusgatni, meg egy kis támasztás néha innen - onnan, de ez minden, hamar elmúlik. A többit mindent a doki csinált, adott nekik tetanusz is, meg gyulladás csükkentõt és fájdalom csillapítót is a lábadozs idejére. Varratjaik persze nincsennek, csak a csonk van odabent elroncsolva és elkötve, de idekint csak két egymás melletti, 2-3 cm-s vágás van, ami igazából nem látszik, ha úgy álldogálnak. Ha valami kimaradt, csak szólj,leírom szívesen, csak biztos kifelejtettem.... Mennyi idõs a csikód? Õ is hat hónap körüli, nem? Mikor tervezed? Most már elég hideg van, és egy picit hamarabb szerettem volna, csak nem ért rá a lófelügyelõ, és mindenképpen össze akartam kötni a kettõt. Gondolo, te már inkább tavasszal, nem?

#5295 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 25. - 10:43

Huuu köszi.Az enyém 7 hónapos,nem tudom a dokival hogy tudjuk összehozni,ha sikerül akkor ebben a hónapba szeretnék túl esni rajta én is.De ha nem sikerül akkor inkább január körül,mert a dec.az olyan nem jó a sok ünnep miatt,és ha valami komplikáció adódik,a seb begyullad vagy nem tudom bármi ,hát dec-be már nem szívesen melóznak a dokik.Télapó,karácsony,ezért gondoltam inkább a jan-ra,mert akkor biztos jobban elérhetõek.De mondom ha minden jól megy akkor még most e hónapba összehoznám szívesen.A pokrócot én a te esetedbõl véve alá teszem mindenképpen,és bízom a szerencsébe hogy ilyen simán fog menni nálunk is. :) Mozgatás: az nem elég hogy a másik csikó mozgatja?Nálad más volt mert egyiknek sem volt nagyon kedve,de nekem a másik csiki õ kanca és roppant eleven,õ biztos piszkálja majd.Vagy ezen felül is kell mozgatni kicsit hajtani??Ahogy jön az idõ egyre közelebb úgy kezdek majrézni :gm: ,már nem mûtét miatt hanem a csiki miatt nehogy gond legyen.

#5296 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 25. - 12:19

De, szerintem elég, ha másik miatt állandón jön - megy. Csak ne legyen boxba zárva. És akkor ok. Én is csak a bizti kedvéért mozgattam meg õket, mert már sötét volt, mikor haza értem, nem tudtam megnézni, hogy dagadnak-e. Szerintem a jaunárt azért gondolg meg. Akkor már fõleg hideg van, nehezen fog gyógyulni a seb. Én már most is aggodtam ezen, azért akaram volna inkább hamarabb. Ha most nem sikerül, vagy bejönnek a nagy hidegek, akkor nem volna jobb márciust megvárni? Akkor még nincsennek legyek, de már melegszik kicsit az idõ talán.... Bár ezt úgyis megbeszéled a dokival..... :)

#5297 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 25. - 13:14

Boxba csak éjszakára van zárva,a karámba meg csak amíg esznek addig állnak meg. :D majdnem hogy folyamatosan jönnek-mennek és balhéznak egymással.Hát nem tudom majd beszélek a dokival mit gondol,mikor oldja meg ezen problémámat. :gm: Köszi Panni sokat segítettél komolyan egy :ang: vagy. :)

#5298 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 25. - 13:33

Szívesen, ügyesek legyetek! :)

#5299 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 25. - 17:07

Na át tárgyaltuk a golyótlanítás dolgot,és a megegyezés tavaszra született.Remélem addig még kisfiúcska marad és nem kezdi el lesegetni már a csajokat, mert akkor hideg ide-oda a golyók repülnek :gm: Ám azért 10-11 hónaposan azért még csak a játékon jár az esze nem a lányokon. :D

#5300 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 25. - 19:35

Holnaptól munkába fogom a kanca csikómat :) nem tudom mit fog szólni hozzá,ám futószáron kötõfékkel szépen szóra dolgozik,miután kiölöndülte magát :gm:.Na de holnaptól komolyra vesszük a meló fogalmát és szigorúan megkapja a neki járó kapicánt,mert már nagyon tud fájni a kezemnek mikor úgy kellemesen lendületbõl megindul,na ennek vetek véget :D .Aztán biztos jön majd utána a csajos besértõdés :kir: de eszi fene majd a vacsi idõre megbékél. :kir:

#5301 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 28. - 14:07

Na megtörtént,tündérke volt,csak lesett mi van a fején ami húzza lefele mert van súlya. :kir: Aranyos a büdös döge,rájött ha bólogat kicsit a fejével akkor tök jó játék,mert zörögnek a karikák. :D De panaszom nem lehet rá,szépen dolgozgatott,kisebb nagyobb játékot belevéve a munkába. :)

#5302 Virágkoszorú

Virágkoszorú

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 206 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 3. - 21:46

Sziasztok! Vezér, ügyesek vagytok :D csak így tovább! Kis helyzetjelentés: Megvolt a lovak körmözése,)ugyan nem volt zökkenõmentes.Csinos azért eléggé rosszalkodott, pláne, mikor rájött õ is, milyen jó játék, ha a kovács vizes palackját ellopja és mások kergetik érte. Randa egy kövér lett, nagyon lusta. MEg szoktam õket hajtani benn, 2-3-asával, hogy lemozogják magukat, mert tunyák aztán csak egymást piszkálják jó dolgukban. Ma voltunk velük vadászni, sajnos az idõ változás miatt egy vadat sem láttunk, pedig jópár kört mentünk. A lövést jól állták, nem ijedtek meg túlzottan, kicst felkapták a fejüket, se semmi extra. Csini is el akart jönni, teljes káosz volt...de forgalomban még nem volt kocsi mellett, szóval nem kockáztattunk. Nagyon jó volt pedig, majd legközelebb kivisszük. Akkor több idõnk lesz elõtte, bemelegítünk a pályán. Kellemes hétvégét mindenkinek!

#5303 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 5. - 14:05

Köszönjük szépen virágkoszorú! :) Igyexünk -igyexünk :) Már megígértem nekik párszor hogy többet nem pucolom õket ha együtt vannak,az kibírhatatlan.......míg a kancát pucolom a csõdi leszed,ellop,elhúz,mindent.A végén már olyan rossz volt a szájába vette a mogyi vezetõszárát amit rádobtam csak a nyakára és elvezette onnan,áááááááááá minden szál hajam égnek állt..Aztán csere volt a csõdikém élvezkedett ahogy vakargattam tündér volt,erre a mogyi lelépett a gyökérkefével.....na ez volt a vége. :mad: Ezután csak a helyükön lesznek pucolva és ennyi.Én megértem hogy most gyerekek és most kell játszani,de az összes pucoló szerszámot nem aggathatom magamra,de ha nem teszem akkor meg elcsenik. :mad: Szóval marad a boxba pucolás. :D saját idegeim védelmében. :kir:

#5304 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 23. - 8:39

Boldog Békés Karácsonyt Vasiak!!! :) Ha még egyáltalán vasba van lovas :D

#5305 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 31. - 12:15

B.U.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!

#5306 Stuszi

Stuszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.045 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 5. - 16:47

Úgy látom át kellene költöznöm ide, mert Vezér befordul itt magában. :D

#5307 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 5. - 16:49

Azt nem hiszem,én már átköltöztem hozzátok a zalaiba. :D :D Nem szeretek egyedül beszélgetni,mert vasba nincs több lovas csak ÉN ezek szerint. :kir: De így legalább nem köt belém senki.... :kir:

#5308 sessy84

sessy84

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 13. - 20:31

Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni,hogy Szombathely környékén hol tudnék Marstall tápot venni?Elõre is köszönöm

#5309 ammonite

ammonite

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 17. - 21:06

Sziasztok! Csak érdeklõdnék hogy nem tudja valaki hogy ki a jelenlegi tulajdonosa egy 9 éves sárga kisbéri félvér (nyakon bélyegzett) kancának, akinek apja 4040 Rakéta, anyja Mona Lisa. Neve: Rizi-bizi (a csikóbélyegzési jegyzõkönyv alapján). Már 5 éve hogy eladtam, egy darabig tudtam hogy ki a tulaja, de már nem tudom merre van. Csak érdekelne. Köszönöm

#5310 ammonite

ammonite

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 25. - 19:30

úgy látszik senki sincs itt :(

#5311 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 25. - 20:44

úgy látszik senki sincs itt :(

Én itt vagyok,de fogalmam sincs errõl a lóról,de lehet könnyebb lenne ha bedobnál 1 képet,mert úgy elõfordulhat hogy ismerõs lesz valakinek,de sütés alapján?Hmmmm :)

#5312 ammonite

ammonite

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 26. - 5:21

Én itt vagyok,de fogalmam sincs errõl a lóról,de lehet könnyebb lenne ha bedobnál 1 képet,mert úgy elõfordulhat hogy ismerõs lesz valakinek,de sütés alapján?Hmmmm :)

A baj csak az hogy ezen a gépemen nincs kép a lóról, a másik gépem meg otthon van, jó 900 km-re tõlem (külföldön dolgozom). Durva, 2 és fél évig neveltem de arra nem emlékszem tisztán hogy volt-e valamilyen jegye vagy sem. Sárga színû ló és úgy rémlik hogy volt egy csillag a homlokán. Még annyi hogy elég alacsony marmagasságú, talán 155 cm lehet.
A kanca még a Sárvári Mezõgazdasági Rt-bõl származik, utána hozzám került, majd eladtam egy férfinak aki szintén eladta (úgy 2 éven belül). Mást nem tudok róla... sajnos.

#5313 Zaphaer87

Zaphaer87

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 2. - 16:36

Hali-Ló! Sok sikert elõször is a sárga kacola felleléséhez! :( Ebben a nagy magyar katyvaszban az embereket, régi barátokat is közösségi portálokon tudom fellelni... :hupp: Kár, hogy a lovak nem tudnak netezni. No, lényegében nemrég költöztünk Vas megyébe, nem kis örömömre. :) Lókám is idebútorozott, lett neki nõje is (véletlen, de nagy szerencse, új családomban másnak is van lova, enyémhez hasonLó). Szóval üdv mindenkinek! :D Nem mondom, hogy pezseg a topic, de legalább Vezér kitesz magáért és pezsgeti néhanap. :) Ha tudsz, vagy más tud, akkor help... :( Ha már ló, van neki lába, annak végén patája, és éppen halálosan kétségbe vagyok esve... Lefagyott ugyanis a feltúrt agyagos talajú karám, és a fentebb említett szaruk sz@rrá mentek. Merném én körmölni, de túlzottan aggódom, és szükségem lenne kovácsra, körmölõre, aki szívvel-lélekkel végzi a szakmáját. Rohanok... bocsi... help! :( Üdv; Krisha

#5314 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 2. - 16:42

Hali! Én tudok jó kovácsot,de vas megye elég nagy,valami közelebbi hogy helyileg merre vagy??Jöhet magánba is ,ha úgy érzed nem publikus. :) Ám itt tényleg nem nagyon mozognak az emberek,de ha már itt vagy legalább a megyébe nem én vagyok egyedül lótartó. :kir: Kicsit többet lehet rólad meg a lovadról tudni?? :)

#5315 Zaphaer87

Zaphaer87

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 2. - 17:03

Hali!
Én tudok jó kovácsot,de vas megye elég nagy,valami közelebbi hogy helyileg merre vagy??Jöhet magánba is ,ha úgy érzed nem publikus. :) Ám itt tényleg nem nagyon mozognak az emberek,de ha már itt vagy legalább a megyébe nem én vagyok egyedül lótartó. :kir:
Kicsit többet lehet rólad meg a lovadról tudni?? :)

HelLó!

Köszi a fastreplyt!!! :D
Apátistvánfalva... Nincs miért szégyellõsködni, örülnék, ha valaki benyögné, hogy itt van a közelben. :) Még nem ismerem a terpet, az embereket, a tiltott földeket estébéestébé.

Novemberben jöttek le a lovak, mind a ketten, de csak egyikük az enyém. :) Pörgõs félvér, kiköpött arab. :gm: Most is látom az ablakból a kis mocskot. :D

Ti merre vagytok?
Mióta? Lóka, lókák? :)
Mesélj te is!

:)

#5316 Stuszi

Stuszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.045 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 2. - 17:10

Apátistvánfalva... Nincs miért szégyellõsködni, örülnék, ha valaki benyögné, hogy itt van a közelben. :) Még nem ismerem a terpet, az embereket, a tiltott földeket estébéestébé.

Bocs Vezér, de kicsit átcsábítom Zalába. :) Úgyis Te is mindig köztünk "lógsz". :D :D :D

Üdv Zaphaer!
Sztem Nézz be a zalai topicba is. Igaz más megye, de még így is van ott olyan, aki közelebb van hozzád, mint Vezér. Azért persze ne hanyagold a megyéd topicját, nekem is sikerült életet lehelnem a tetszhalott zalai topicba, és azóta egész rendesen megy ott a "termelés". :kir:

#5317 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 2. - 17:22

Na szuper Stuszi!!! Végre jön valaki vasba erre elhívod a zalaiba,gratulálok. :D

#5318 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 2. - 18:02

És kiszólt a lyuk a gödörbõl! :D :gm:

#5319 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 2. - 18:04

És kiszólt a lyuk a gödörbõl! :D :gm:

:kir:

#5320 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 2. - 18:46

Szia Zaphaer! Akkor nem vagy tõlünk messze, mi Zalalövõ mellett lakunk. Szalafõn tudok egy nagyon jó kovácsot, hozzánk is õ jár. Halk szavú, max 50 kg-s emberke, nekem nagyon szimpi, és teljesen meg is vagyok vele elégedve. Ha érdekel, írom a nevét-számát.