Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 6:56

KT! Ne aggódj, velünk is elég alaposan és elég objektíven megsimertették Petõfit. A magyartanárunk is szerette, tehát õ nem vezethetett rá, hogy én ne szeressem, ugyanakkor nem is traktálta, tehát az ellenkezést sem válthatta ki belõlem ez által. Elolvastuk Petõfinek rengeteg mûvét, jóval többet, mint ami a szgy-ben benne foglaltatott. Nem zavart a "népies" stílusa, az legalább olyan rá jellemzõ. Mint ahogy a komolyabb mûveiben azok a gondolatok, az a szemlélet, amitõl hányingert tudok kapni, és nekem borzasztó ellenszenves. Ennyi. Sosem szerettem a kéretlen mártírokat és világmegváltókat.Tanya témához annyit, hogy én nem vagyok az az elmászkálós fajta, errõl már pl Artinnal beszéltünk, hogy õ mindig csak megy-megy, így én sem vállanék be otthonra állatot :) De én ennél jóval begubózósabb vagyok, úgyhogy beleférne. A másik meg, hogy úgy sosem vállanám ezt, hogy ha nem lenne valaki, akit meg tudnék kérni, hogy 1 napra, vagy 2-re lássa el az állatokat, ha valamiért el kell mennem, vagy el akarok menni...

#5242 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 9:53

Artin :hu: Ha Õ nem is ott jár, de én aztán tudnék élni ilyen helyen :eek:

#5243 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 10:06

KT! Kérdezd meg Petyát, milyen ilyen helyen élni. ;) Van egy sanda gyanúm, hogy õ is hasonló véleménnyel lesz róla, mert nagyon szép a környék!Ja és még egy kép a környékrõl (ugyan az a rész, csak fenntrõl)

Edited by Artin, 2005 augusztus 30. - 10:21.

#5244 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 10:47

Bizony bizony, a környék nagyon szép. Jómagam is szívtam magamban némi ízelítõt ;) (Artinnal együtt is. Artin, nem felejtettem el amit ígértem, DVD, csak meg kéne beszélni, h hol talizunk.)Dé, most olvastam mi történt. Jobbulást Szelcsinek!Felénk most nagy a csend. Múlt héten szabadságon voltunk Balatonon, otthon. (Az idõ lehetett volna jobb is.) Kirándultunk erre arra, meglátogattuk Dankát is. Nagyon jól érzi magát az új helyen, abszolút nem esett össze, s megtalálta új lovasával a hangsúlyt. (Jó volt látni.)Mikor lesz Maffiás buli újra? :D

Edited by Steve79, 2005 augusztus 30. - 10:52.

#5245 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 11:34

Bizony bizony, a környék nagyon szép. Jómagam is szívtam magamban némi ízelítõt ;) (Artinnal együtt is. Artin, nem felejtettem el amit ígértem, DVD, csak meg kéne beszélni, h hol talizunk.)

Hozzászólás megtekintése

Steve! nézted Petya új túrakiírását? Nagyon jónak ígérkezik!Teljesen el vagyok csúszva, veled ugye a Madagaszkárral kapcsolatban beszéltünk DVD-rõl?

#5246 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 11:39

Még nem néztem, de bepótolom.Igen, azzal tartozom. Risszálom ígyis úgyis :) Icukán egyeztessünk? (Csak most el kell mennem :dev: )

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 11:40

Mit riszálsz? :gm:Jókívánságot köszi. :)

#5248 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 11:44

Jó lesz icukán is, de nem tudom mikor jutok el oda. Ma nem valószínû, hogy lesz idõm felmenni rá. :( Talán este.

#5249 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 12:26

Risszálom ígyis úgyis :)

Hozzászólás megtekintése

Zsír :cool:Risszálom úgyisúgyis Riszálom úgyisúgyis Riszálom úgyisúgyisRiszáljuk: ÚGYIS :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 12:30

Ja, leesett... :)

#5251 Guest_Bakony rabja_*

Guest_Bakony rabja_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 12:48

Igen Artin, valahol ott. vagy bárhol, csak hasonló legyen :) De az a kép, tényleg nem rossz, vagy nem is a kép... na, mind1, belegabalyodtam.

#5252 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 20:20

Ha valaki nem olvasná....:http://www.paci.hu/f...20Kötözködést, meghogymiéérr, meg mér ez meg mérúgy nem kérek. :gm: És nem is akartam tovább halogatni a névcserét.Na pápá

#5253 mano83

mano83

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.510 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 20:28

Ha valaki nem olvasná....:Kötözködést, meghogymiéérr, meg mér ez meg mérúgy nem kérek. :gm: És nem is akartam tovább halogatni a névcserét.Na pápá

Hozzászólás megtekintése

Csináld vissza a neved.. Ez nem tetszik... :gm: :D Jó vagy te KTnak.. Indítsunk errõl egy szavazást??? :D :DKeszi.. Dunakeszi, Budakeszi.. Nekem ez ugrik be a nevedrõl.. :kir:

Edited by mano83, 2005 augusztus 30. - 20:33.

#5254 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 20:31

Tudtam hogy leszenk akik bojkottálják, de tõlem egymillió embernek is lehet jó a név amit ÉN viselek, ha nekem NEM tetszik. manokám itt ne offoljunk. :gm: Nincs azzal a Dunakeszivel semmi bajse. lehetek KT de más nem mind mondottamOFF OFF örökre, szavazás pedig nincsCsongorból is hamar Pampalini lett, meg Haflingibõl Shire, meg tudomiésn kibõl ki, én sem leszek kivétel.

#5255 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 20:48

Én sem szeretem a Zsubabát... de most mit csináljak? Sajnálom a sokezer hozzászólásomat :gm: :yeah: :D

#5256 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 20:54

Muhaha. Én csak annyit kértem hogy a tötõ Zsóból legyen Tötõ Zsó. De el lettem küldve :hupp: :-/ mindegggggy.Káté.. a Káté Jobbvót :D

#5257 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 20:59

Zsubé, a hozzászólásaimat én is. Vagyis nem is a hozzászólásokat, mert az 8, hanem az elsõ regisztrációm idõpontját, hogy milyen kis "antik" :yeah: dehát kit érdekel, kutya se nézi aztat.Na, ha már maffia buli, én két embernek már szóltam, hogy itt Szarkásban lehetne. A részleteket késõbb. (ha ott lesz, akkor semmilyen ló-állatot ígérni nem tudok, viszont tanyát igen...meg jó levegõt, meg egyebeket)tötõ, én is elküldtelek volna :gm: :gm: :gm:

Edited by Keszi, 2005 augusztus 30. - 20:59.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 21:17

MOndjuk ezt nem értem, hogy miért nem megoldható, hogy valaki csak nevet változtasson, ne kelljen újból regisztrálnia... :rolleyes: Biztos a fórummotor nem teszi lehetõvé, vagy csak azért nem engedik, nehogy rendszer legyen belõle :)Keszi, ha nem bánod, nekem maradsz KT, errõl nem fogok tudni egyhamar leszokni, de a teljes "neveden" (amit nem szeretsz) úgyse nagyon szólongattalak, se írásban, se szóban, úgyhogy... Remélem, ez még befér ;)Zsu, és te mi lennél, ha nem baba lennél? :)

#5259 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 7:34

Én rájöttem!Ugyanis, ahogy az köztudott volt KT nagyon kapós volt a várjátékokon. Sõt, majdnem el is passzoltuk Devvel, így muszáj volt neki identitást váltani :D Nehogy a szultán fõkidobóhelytartója megtalálja és elvigye Isztambulba a hárembe, mert akkor nem tudná élvezni a szép kiskuni tanyák bûvöletét :yeah: . Üdv, Keszi, aki itt a dolgát teszi veszi :) (Muháháhá, bekattantam, bocsánat. :gm: )

#5260 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 9:00

(Muháháhá, bekattantam, bocsánat.  :gm:  )

Hozzászólás megtekintése

Csak szimplán hülye vagy... :dev: De megbocsájtunk.

#5261 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 9:21

Én rájöttem!Ugyanis, ahogy az köztudott volt KT nagyon kapós volt a várjátékokon. Sõt, majdnem el is passzoltuk Devvel, így muszáj volt neki identitást váltani :D Nehogy a szultán fõkidobóhelytartója megtalálja és elvigye Isztambulba a hárembe, mert akkor nem tudná élvezni a szép kiskuni tanyák bûvöletét :yeah: .

Hozzászólás megtekintése

:D Én meg épp néztem az elõbb, hogy ki ez a fene aki már megint megtalált magánon... Fõleg, hogy úgy kezdi: Hát remélem is... :gm:

#5262 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 11:20

Zsu, és te mi lennél, ha nem baba lennél? :)

Hozzászólás megtekintése

A Csendes Patak név elég jól hozzám nõtt. Viszont azt nem szeretném, ha CSP-nek szólongatnátok :gm:Nem tudom, hogy mire változtatnám a nevem.Még Huxot kértem, hogy Zsubé lehessek, hisz sokan úgy szólítotok, és mindenki tudná, hogy én vagyok, de hát azt sem lehetett.

#5263 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 13:38

(Muháháhá, bekattantam, bocsánat.  :gm:  )

Hozzászólás megtekintése

Csak szimplán hülye vagy... :dev: De megbocsájtunk.

Hozzászólás megtekintése

Köszi tZs! :dev: azért ez bíííztatóóóó :kir:133 ódal försz hozzászólója: Pista :D

Edited by Steve79, 2005 augusztus 31. - 13:39.

#5264 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 12:49

A nõvérje, a Malvin, nekem osztálytársam vót. :dev: :kir: boccs, off off

Edited by Keszi, 2005 szeptember 1. - 13:55.

#5265 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 14:38

ITT OFF? :D múhááháháhá.. különbenis. Kérem kapcsojja ki.de a kedvencem: E E ÖRÖM E BÓDOTTÁ :kir: :yeah: :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 14:49

Jaj, már te is kezded... Ez Szellemnek olyan jól megy :dev:

#5267 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 14:55

És most megyek és kiugrom az ablakból..elõzmények:Kész vagyok. Émmá most utálom ezt az egészet :D. Bementem 8ra, az igazgató az udvaron már izzította a mikrofonyot, (még jó hogy nem vagyok egy ájuldozós fajta). Úgy kezdte hogy "röviden..:" na, mondom oké akkor 11re végzünk is. Jah. Beszéd közben viszont mégiscsak sikerült majdnem összesni, ugyanis kézhez kaptam az órarendemet az osztálytársaimtól (biztos a netrõl szedték le tegnap este :gm:). Minden nap 7 órám van, csütörtökön 9. Elõször azt hittem viccelnek.. De nem vicceltek, tényleg 9 órám lesz. Minden nap matek, (gyûûûûlölööööm :mad:), heti 3 AutoCAD (mûszakirajzotsokkaljobbanszerettem :( ) , heti 5 Technológia, heti 3 Géptan.. Kéész. Az órarendem egyszerûen trágya. Komolyan, nemtom hogy jött össze egy hétre 37 óra :huh:. NA mindegy, biztos van akinek rosszabb, de én nem az õ helyében vagyok, így egyelõre a sajátomon szörnyülködök. Ja, és most mehetek vissza Gyõrbe vezetni, mert az oktató megkért hogy halasszunk egy órát, és 5 helyett inkább menjek 6ra. Zsír. Má ezen is túllehetnék mermágrrr... fúúú ma tuti átmegyek a kötekedõ kamionon :dev:Sok a bajom? :D ... :mad: Na meséljetek ti is..

Edited by tötõ Zsó, 2005 szeptember 1. - 14:58.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:01

AutoCAD? Az tök jó progi! :)Hát, nem irigyellek, jó sok órád lesz! :o Kitartás!És milyen a vezetés? Idén én is akarok már végre jogsit, de a vezetés, mint mûvelet, annyira nem vonz, hogy kész... :rolleyes:

#5269 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:05

Az AutoCAD télleg jó progi, csak nem egy elvetemülten önimádó, mellstírölõ vén herezacskóval :gm:A vezetés baromijó, már sikeresen toligászom le az útról a nálam lassabb autósokat és bicikliseket :dev: Neem, amúgy tényleg jó, csak már szeretnék túllenni rajta, mert egy picit unom :( Már nyár eleje óta szenvedek vele, mert hol az oktató volt nyaralni hol én. Nemsokára vizsgázom városiból, végülis Kresz megvolt elsõre, a rutin is megvolt gond nélkül, meg a városban is feltalálom magam, ott sincs gondom, úgyhogy már csak a vizsgáztató igazságosságáért kell fohászkodnom :rolleyes:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:10

Hehe, nekem faterommal volt csak élményem CAD-del, de õ nem ilyen mellstírölõ vén herezacskó szerencsére :gm:Na, épp ez lett volna a köv. kérdésem, hogy mennyi idõ, mire kész leszel (optimális esetben, ha a forgalom is meglesz first time). De úgy tûnik, itt most kicsit macera a nyaralások miatt. De olyan 3 hónap lenne kb, ha nem lenne nyár és hawaii? Szeretném minimális idõ alatt letudni én is, mert úgy sajlik, szükségem lesz az autós közlekedésre hamarosan...

#5271 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:14

Sziasztok!Ma megkezdõdött a tanítás az OKJ - s képzésen is. Meglepett egy új osztálytársam, akit most szeretnék bemutatni. :) Annyira mókás! ;) Ismét kicsi a világ! :kir:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:16

:D Hát asszem. Jé, és Mirage-on ül, ha jól látom. Még kisebb a világ, de vajh miért?.. :cool: :D

#5273 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:23

Dé, sokmindentõl függ. Van olyan ismerõsöm, aki lerakta a Kreszvizsgát, és onnantól egy hónap alatt túl volt a rutinon, és a városin is. Attól függ milyen sûrûn tudsz járni vezetni, nameg hogy az oktató hogy van betáblázva.. ilyenek. Sok sikert hozzá ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:28

Köszi :) Nincs kedvem hozzá, de muszáj. Hogy autó honnan, mibõl lesz, megint más kérdés, de hát kellene, úgy tûnik... Majd igyekszem :D

#5275 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:29

Na én most elmegyek lovagolni, de családom már elõre itt vinnyog, hogy hogyképzelem hogy hatra megyek terepezni, merhogy késõn fogok hazaérni(pedig nem) éshogy iskolaidõ van :mad: :mad: :mad: :mad: éshogy vége a nyárnak, és felejtsem el ezeket a hétköznapi lovazásokat. ÉS AMÚGY MÁR MOST ELEGEM VAN EBBÕL :o

Edited by Keszi, 2005 szeptember 1. - 20:26.

#5276 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:55

K!Jó lovaglást kívánok!

#5277 FruZsini

FruZsini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 385 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 18:32

Bizony-bizony, mindenhol vannak "buzilovasok"! :D :yeah: Üdv. Nektek és köszi Jucuus a bemutatást! :)Mirage-on meg azért ülök, mert szoktam rajta ülni.. és kész.. "többet nem tudok mondani.. kérem kapcsolja ki.." ;) :D Pirulós smiley nincs? :gm: :D

#5278 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 20:28

Vótunk terepen Mariannal. :cool: Átment elõttünk a földesúton 3 õzike. Szépvót. :cool: Márisakarnékéninnenelköltözni? :kir: :kv: Naaaa, mindeggy, szombaton viszont megyünk egy olyan jó nagyot, lehet átlovagolunk silveradoba, de még nem tudjuk, úgy egészkonkrétan nem tûztünk ki pontos uticélt.Ésss jeeee, tisztára elfelejtettem hogy amúgy suliidõ van már. :kocc:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 6:32

Fru, oké, elteszem a mikrofont, meg a nagy fehér lámpát :dev:

#5280 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 8:54

És most megyek és kiugrom az ablakból..elõzmények:... heti 3 AutoCAD ...

Hozzászólás megtekintése

Te Tötõ! És mit szólnál hozzá, ha ezt a heti 3 AutoCAD órádat átvenném? Én benne lennék, és még mittoménhova is lemennék miatta, baromira szükségem lenne rá. :rolleyes: :D

Edited by Artin, 2005 szeptember 2. - 8:55.