Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovam van!

• Please log in to reply
5682 válasz a témához

#5241 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 10:12

bennem is felmerült, hogy esetleg valami pszichológiai kísérlet alanyai vagyunk :rolleyes:

#5242 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 10:52

És megdöbbennél, hogy mégse. Olyan sokféle ember van. Igaz történet: Az alsós kislány (mint mindegyik) lovat akar. Persze, okos szülõ partner ebben, pénz van, szakértelem nincs. Az egyik ismerõs rásóz egy -egyébként impozáns, ámde igen nehezen kezelhetõ lovat. Nem pónit, nagyot, mert ugye a gyerek nõl. (tíz év alatt..) A ló már több hozzáértõt felrúgott. Mire számítson egy gyerek? :o Bocsánat, igaz , nem ide tartozik, de iszonyúan feldühit, ha hozzáértõ lovas egyszerû embereket kihasznál, de leginkább az, hogy nem gondol a gyerek testi épségére.

#5243 Crispi

Crispi

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 11:10

ez sirnivaló,miért nem megy a kislány valami virtuális lóneveldébe? Szegény,azért döbrögi lehetett,amikor bezárva találta a topicját...Jessica... Felhaszni... Gyerekek,nem lehet hogy valami öreg róka szívat minket,miközben a forgószék mellett halomba gyûlnej az összegyûrt sörösdobozok,a hamvvederben csinos dekkhalom,körül szotyihéj,s emberünk gyomrában készül a kibuggyanó nevetés.Volt már rá példa...vagy rossz a májam,s - nomen est omen - egy ropogós kislány? No,akkor azt üzenem neki,a csõdör nem játék. Ahogy a medve sem...

Mi van?

#5244 Crispi

Crispi

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 11:13

ez sirnivaló,miért nem megy a kislány valami virtuális lóneveldébe? Szegény,azért döbrögi lehetett,amikor bezárva találta a topicját...Jessica... Felhaszni... Gyerekek,nem lehet hogy valami öreg róka szívat minket,miközben a forgószék mellett halomba gyûlnej az összegyûrt sörösdobozok,a hamvvederben csinos dekkhalom,körül szotyihéj,s emberünk gyomrában készül a kibuggyanó nevetés.Volt már rá példa...vagy rossz a májam,s - nomen est omen - egy ropogós kislány? No,akkor azt üzenem neki,a csõdör nem játék. Ahogy a medve sem...

Mi van?

bennem is felmerült, hogy esetleg valami pszichológiai kísérlet alanyai vagyunk :rolleyes:

????Rólam van szó?

És megdöbbennél, hogy mégse.
Olyan sokféle ember van.
Igaz történet: Az alsós kislány (mint mindegyik) lovat akar. Persze, okos szülõ partner ebben, pénz van, szakértelem nincs. Az egyik ismerõs rásóz egy -egyébként impozáns, ámde igen nehezen kezelhetõ lovat. Nem pónit, nagyot, mert ugye a gyerek nõl. (tíz év alatt..)
A ló már több hozzáértõt felrúgott. Mire számítson egy gyerek? :o

Bocsánat, igaz , nem ide tartozik, de iszonyúan feldühit, ha hozzáértõ lovas egyszerû embereket kihasznál, de leginkább az, hogy nem gondol a gyerek testi épségére.

????

#5245 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 11:18

gáz :D

#5246 Crispi

Crispi

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 11:20

gáz :D

?Mi van?Valami bajod van velem?

#5247 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 11:26

Crispi, csak RC-t tudom idézni: bepakoltad már az iskolatáskád? Ha valóban 16 éves lennél, kellene legyen helyesírási ismereted és némi képed a világról. Az nem a játszótér, menj és hintázz egyet ebben a szép idõben és ne a számítógépet nyúzd.

#5248 Crispi

Crispi

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 11:30

Crispi, csak RC-t tudom idézni: bepakoltad már az iskolatáskád?
Ha valóban 16 éves lennél, kellene legyen helyesírási ismereted és némi képed a világról. Az nem a játszótér, menj és hintázz egyet ebben a szép idõben és ne a számítógépet nyúzd.

Mi baj van?Én nem tettem semmit!

#5249 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 11:33

Megszülettél, nem is olyan régen! :D

#5250 Crispi

Crispi

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 11:35

Megszülettél, nem is olyan régen! :D

Te befoghatod!

#5251 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 11:38

Azt hiszem elékerett az a pont, hogy ezt a felhasználót kitiltsa egy moderátor. Aki ilyen stílust megenged magának, az nem ide való. Így volt és lesz is ez egy jó Fórum.

Edited by Eva, 2012 április 20. - 11:38.

#5252 Crispi

Crispi

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 11:41

Már megbocsássatok!De eggyesek ki hoznak a sodrombol!Semmit nem véttettem ellenük!És õk mégis sértegetnek!Ne engem hanem azokat kéne kitiltani!

#5253 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 11:46

Nem bocsájtok meg. Minõsíthetetlen a stílusod, neveletlen, durván modortalan és udvariatlan vagy (már, ha tudod, hogy ez mit jelent). Ráadásul más regisztrációját használod. Fórum szabályzat: ... Azzal, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat egyetért azzal, hogy a fórumot nem használja tudatosan hamis és/vagy becsmérlõ, rágalmazó, pontatlan, mocskolódó, vulgáris, gyûlölködõ, uszító, obszcén, profán, szexuális tartalmú, fenyegetõ, mások magánéletét sértõ, vagy bármilyen módon törvénybe ütközõ anyagok közlésére. ... A félreértések elkerülése végett az olyan regisztrációk, használata tiltott, amelyek hasonlítanak már meglévõ regisztrált tagok becenevére. Tiltott továbbá több becenév/regisztráció használata. Egy személyhez csak egy fórumos bejelentkezés tartozhat. ... Fórumainkon csak 14 év felettiek regisztrációját fogadjuk el.

#5254 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 11:47

Már megbocsássatok!De eggyesek ki hoznak a sodrombol!Semmit nem véttettem ellenük!És õk mégis sértegetnek!Ne engem hanem azokat kéne kitiltani!

Nézd azt mondtad valaki bejelentkezett ezen a néven,és 2 lóról képet rakott fel,akik állítólag 1 ló,de mégis 2,na mindegy.Szóval nagy dumával beégett,lelépett,te jössz ugyanazzal a nick névvel és azt várod mindenkitõl hogy elfogadja amit te mondasz,hogy te nem õ vagy,vagy õ nem te,na mindegy ez is.Szóval ez nem 1 okos dolog 1 beégett névvel újra jelentkezni.Slõn csoda minden megváltozott.

#5255 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 11:59

Gyerekek, szerintem ez az eszmecsere itt egy halva született ötlet, ugyanis a kislány szemmel láthatóan nettó hülyének néz mindenkit :D

#5256 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 12:11

Mielõtt elítéltek valakit, azért gondolkozzatok már egy kicsit, ti képesek voltatok 8 évesen fórumra írni? Ugye, hogy ugye. Meg kell becsülni az ilyen teljesítményt is. :D

#5257 börni

börni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 819 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 12:21

nem akar bántani senki,de mennyivel egyszerûbb lett volna a saját neveden jelentkezni,létezõ lovakkal,de ha nincs,akkor sem utálnak ki,képzeld,van akinek nincs lova,mégis itt van,s hozzászól...nem égõ kimondani,hogy egyszerûen csak szereted a lovakat s ezért szeretnél valamilyen formában csatlakozni a közösséghez.vedd figyelembe,hogy itt azért jobbára komoly,s többnyire érett emberek vannak,akiket könnyû kihozni a sodrából a magadfajta gyerekes füllentésekkel,mellébeszéléssel.pedig-ezt sem fogod elhinni-mi is húzzuk,piszkáljuk egymást,össze is ugrunk,aztán valamelyik közülünk szétválaszt-vagy ellenkezõleg-tovább hergel.ez a fórum egy fiatal szempontjából arra jó,hogy tanuljon,tanácsot kérjen-ha tud,adhat is-ismeretségeket szerezzen.de nem úgy kell belépni az ajtón,ahogy te tetted,s az indulataidat is emberibb hangnemben kellene kifejezned,fõleg,mert - újként - fogalmad sem lehet róla, kinek próbálsz odamondogatni.nem te vagy az elsõ,az itteniek közül láttunk már ilyet,ezért kapod a virtuális nyaklevest. S gondolhatod-mivel elég sokunk dolgozik gyerekekkel,fiatal lovasokkal,hogy a lábunk nem magától indul el farbarúgásra-azt itt is ki kell érdemelni. Lehet,túl korai még ez a fórum,ha nem akarsz megbántódni folyamatosan,keress egy játékosabbat-nem véletlen poénkodtam a Lóneveldével. Feribá',jajaszivem' há' Maga az? azért ha nyolcévesen ilyen a modora,az vídiakemény,ha erösebben szólok oda a hasonló korú kölyöklovasnak,az azért visszavesz :-)

#5258 Alatriste commandante

Alatriste commandante

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.123 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 12:37

Lázasan töröm a kobakom azon, hogy Crispi Cavalier definíciója szerént beilleszthetõ-é a troll fogalomcímke alá, avagyse nem? ..ugyan, börni! feribácsi mán rég leírta volna óvatlanul a fixa idea, paranoia, dementia avagy más hasonló áruló kitételeket... :gm:

#5259 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 12:42

Lázasan töröm a kobakom azon, hogy Crispi Cavalier definíciója szerént beilleszthetõ-é a troll fogalomcímke alá, avagyse nem?

Én nem definiáltam, csak idéztem. Létezik amúgy fórumidióta kategória is. :D

#5260 Alatriste commandante

Alatriste commandante

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.123 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 12:44

Must akkor melyik???? :eek: Please!!!! HelpmeeeeE! :D (láccik, hugy milllen ostoba-mûveletlen-tapló vagyok, még asse tudom, VAN trolldefiníció, nem beszélve a fórumidiótáról ;) ) sprry&bocsika, sehol se montam, hugy TE! definiáltad... :hupp:

Edited by Alatriste commandante, 2012 április 20. - 12:45.

#5261 Barackvirág

Barackvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 607 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 13:23

Áh, messze van ez a troll-tól, az tudja, mit csinál. Miután kidobta az aknáit, hátradõl a székében, összefonja az ujjait és negédes vigyorral figyeli az eseményeket. Mert tudja, mit csinál. :dev: Különben nem egyedi eset, húgom lova képével adta egy kislány az ivet a face-n, h igy a Felhõ, meg úgy a Felhõ és még arra is képes volt, h tesómat leoltsa, h miért teszi ki az Õ! lova képét. Fõleg, h elég egyedi kinézetû lóról van szó, még véletlen sem lehetett.

#5262 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 13:29

Mielõtt elítéltek valakit, azért gondolkozzatok már egy kicsit, ti képesek voltatok 8 évesen fórumra írni? Ugye, hogy ugye. Meg kell becsülni az ilyen teljesítményt is. :D

én olyan öreg vagyok, hogy amikor 8 éves voltam, talán még internet se volt, nemhogy fórum
(bocs, lusta vagyok megnézni a gugliban, hogy mikortól létezik a net, 8 éves koromban nekünk biztos nem volt még számítógépünk se)

#5263 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 13:47

Yiiháá :D Crispi, tündibündi édes kis pacikád van, írjál még sokat! :) lécccike válaszolj erre nekem! :D A többi buta cúnya fiúval és lánnyal ne foglalkozz, ők nem értik meg az ászokat, mint amilyenek mi vagyunk! :D :yeah: Ja, és a kutyuskád is cukimuki! :D Leszek a barinőd, jó? Ja, és Pende meg befoghattttya :P Na ezt megkaptad öregapám :D

Edited by BoKa, 2012 április 20. - 13:49.

#5264 börni

börni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 819 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 15:55

Lázasan töröm a kobakom azon, hogy Crispi Cavalier definíciója szerént beilleszthetõ-é a troll fogalomcímke alá, avagyse nem?

..ugyan, börni! feribácsi mán rég leírta volna óvatlanul a fixa idea, paranoia, dementia avagy más hasonló áruló kitételeket... :gm:

Az amnesia töröltette velem feribácsi eme filológiai attribútumát! Most Ranschburg emlékének hódolunk,s nevelünk vagy szétoffolunk egy amúgy ártatlannak tûnõ topicot. Átok nokia,nemtok szmájlizni... De akkor mi értelme a 14es karikának,bárki bárhová beléphet fals adatokkal,ez a szájbörvilág' rákfenéje...

#5265 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 16:05

Nézd, azért aki hamisan vall a koráról, az úgyis lebukik, mint a fenti példa mutatja. Aki nagyon nem idevaló, azt az élet vagy a modok úgyis kiszelektálják. szerintem nem ezzel van a gond, hanem azokkal, akik "megfutamodtak", holott értékes tartalmakat tudnának feltolni a fórumra.... Szerintem a színvonalesésért nem csak az a felelõs, aki ír, de minek, hanem az is, aki nem ír, pedig szívesen olvasnánk. :rolleyes:

#5266 Beysha

Beysha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 199 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 18:41

LIKE :DD :dev: :dev: :dev:

#5267 Alatriste commandante

Alatriste commandante

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.123 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 19:44

Szerintem a színvonalesésért nem csak az a felelõs, aki ír, de minek, hanem az is, aki nem ír, pedig szívesen olvasnánk. :rolleyes:

Meg az is, aki elolvassa a számára dühítõ valaki számára dühítõ valamilyét, és nem tiltja az illetõ nicket azonnal :dev:

(Képesek vagytok füstölögni-mérgelõdni rajt, ahelyett, hogy az egyetlen kézenfekvõ, normális lépést meghúznátok :D )

#5268 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 15. - 22:48

Posted Image

Posted Image

#5269 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.563 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 15. - 23:09

- :eek: :ang:

#5270 pacifan96

pacifan96

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 856 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 21. - 20:26

Végre írhatok ide ;)

LOVAM VAN!!!! :eek: :kir:

Elmondhatatlanul,kimondhatatlanul,leírhatatlanul érzem magam :D

2 hónap aggodalmaskodás és stressz..de megvagyunk végre,tehát a lovam: Ozora Alibi 14 élet évét betöltõ kisbéri félvér herélt,aki megtanított lovagolni és már annyi mindenen átmentünk...

A történetünk:

Ali már nagyon régóta élt a faluban egy helyen ahol 9 ló volt (mostanáig).Nem voltak jól tartva,állásban álltak egész nap,egy nem túl nagy karám volt csak nekik ahova néha ki voltak engedve.Egyedül nyáron mozogtak eleget amikor volt rájuk idõnk barátnõimmel.Soványak voltak,Alit sose láttam még úgy hogy ne lássam a bordáit...a lényeg hogy a lovak így vegetáltak,sokszor amikor nem tudtunk menni a trágyában ácsorogtak,vagy a hideg,nedves betonon feküdtek az istállóban.(Volt hogy csont lefogytak mert nem volt elég takarmány)így volt ez sok éven át,és most a tulaj kapott egy üzenetet hogy maximum 5 ló maradhat...megoldás:ló vágás...

4 lovat szeretett volna levágni,3 méncsikót akikkel felnõttünk és még Alit...nem is akartunk errõl hallani,és halogattuk,hogy várjon még ne csináljon semmit összegyûjtjük rájuk a pénzt de két gimnazista lánynak lehetetlen ennyi idõ alatt több száz ezret összegyûjteni...szerencsénkre ismerõsünk-akinek rengeteget segítünk a lovas farmján,és a földjein-felajánlotta,hogy a további segítségekért a nyáron megmenti a 4 lovat plusz még egy kancát aki barátnõm nagy szerelme...ezekbõl Ali és a kanca a miénk,a másik három pedig majd lovagló ló lesz nála mivel nyugis teremtések,és még inkább azok lesznek a herélés után.Ezután voltak bonyodalmak,nem tudott egykönnyen a tulajjal megegyezni...senkinek se kívánom hogy este 10-kor rohanjon imádott lovához zokogva acélból,hogy másnap ne vágják le...

Szerencsére a végére nagy nehézségek árán de sikerült és a gebbencsek most egy hatalmas legelõn punnyadnak,szedegetik fel a kilókat én pedig szerelmes vagyok ebbe a bolond jószágba :') Életemben nem sírtam ennyit mint az elmúlt idõben...rengeteget kellett alkudoznunk,szerzõdés és sorolhatnám de most itt vagyunk és még mindig nem tudom elhinni az egészet...mintha egy lovas filmbõl léptem volna ki ...és alig várom hogy nyáron a lovak körül segítsek,mert tudom hogy remek hangulat lesz így :) :yeah:

Régebbi képeket rakok,a mostaniakon túl sok még a borda ;)

Ali

Imádom

megint

:kocc:

Edited by pacifan96, 2012 május 21. - 20:27.

#5271 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 21. - 20:37

Gratulálok a kitartásotokhoz, amivel megmentettétek a lovakat. Nagyon sok további boldog közös évet kívánok neked Alival, a képeken is látszik, hogy összeilletek. Ne sírj, nevess!!! :ang:

Edited by Fifikusz, 2012 május 21. - 20:43.

#5272 Ybrik

Ybrik

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 254 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 21. - 20:44

Jó olvasni ,hogy ilyen is megtörténik. Sok boldogságot!

#5273 pacifan96

pacifan96

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 856 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 21. - 20:49

Nagyon szépen köszönjük :))

#5274 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 21. - 20:59

Gratulálok!!! :) Kitartást a lóneveléshez is. :ang:

#5275 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 21. - 22:10

Pacifan, megkönnyeztem a történetedet :) Örülök, hogy boldog vagy, és a lovad is az.

#5276 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 21. - 22:23

Ezt jó volt olvasni :ang:

#5277 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 22. - 8:54

Pacifan gratulálok! Sok szép közös lovas élményt kívánok! :ang:

#5278 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 22. - 15:36

Pacifan én is gratulálok ^^ sok ilyen siker történetet kellene olvasnunk :) sok boldog évet Alival :yeah:

#5279 pacifan96

pacifan96

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 856 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 22. - 16:13

Nagyon kedvesek vagytok :) Remélem mások is átérezhetik ezt az érzést egyszer :))

#5280 mi.kinga

mi.kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 867 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 22. - 16:56

Gratulálok Pacifan96! :ang: Ahogy olvasom, neked sem volt egyszerû a lóvásárlásos dolog és a Te lovad is az lett, akit mindig is álmodtál. Pontosan átérzem most amit érzel, Nenoval is hasonló a történetünk, csak õ eltûnt a szemem elõl és véletlen folyamán találtunk egymásra. Legyen sok örömötök egymásban!