Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Napló...

• Please log in to reply
3293 válasz a témához

#481 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 0:15

Egyszerûen annyira szánalmas a szerencsétlenem, hogy az már fáj :D komolyan mondom hogy így még soha nem röhögtem, patakokban folyt a könnyem, és összevissza csapkodtam az asztalt

#482 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 0:54

A varázskönyves ürge mekkora arc volt. Dobtam tõle egy hátast Posted Image

#483 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 8:27

Én sajnáltam ezt az ürgét (nem a varázskönyveset), de hát ettõl függetlenül én is szétröhögtem magam :D A "papíros" tetszett még nagyon Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 9:00

Én azt nem értem, miért hagyták ilyen sokáig énekelni?.. :roolleyes: De tényleg állat! Posted Image

#485 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 9:44

Mondták neki, hogy hagyja abba, de csakazértis végigénekelte :D Mondták neki, hogy köszi szépen, elég. Utána meg azt, hogy "és folytatja....!" :D

#486 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 12:02

Meg azt hogy "átdobod az ellenséghez :D " azon dõltem a röhögéstõl Posted Image Amúgy én nem sajnáltam egyik ilyen balféket sem, mert legalább ha van annyi esze akkor egy kicsit magába néz ezután, és esetleg eszébe jut az "önkritika" szó is...

#487 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 október 31. - 14:06

Ezt a férfit el tudnám képzelni egy színdarabban. Hihetelen hogy ilyen idióta póker arccal vévigvinnyogta a dalt, és nem zavartatta magát (vagy észre sem vette?? ) hogy a zsûri dõl a röhögéstõl, meg ilyeneket beszól hogy: Testvér leszúrtáál! Posted Image Posted Image

#488 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 15:37

Vagy: "Ez a halálos fegyver 8.????" :D

#489 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 16:07

"Te ilyeneket írsz??? Hogy lettél te híres???"(Pressernek)

#490 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 17:41

"Na még egy kicsit!" :D

#491 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 18:18

"Kezdd elõrõl nyugodtan!" - Pierrot"Te ezt komolyan gondolod?" - Soma :D Posted Image

#492 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 18:40

"Ha nem énekel, csak áll ott; továbbjut!" :D Derossz :cool:

#493 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 19:54

Most gondoljatok bele. Ennyi erõvel én is elmehetnék, még így betegen is és leállhatnék énekelgetni úgy, hogy, ha tovább nem is jutok, de nem égek ekkorát. Írjatok még ilyeneket, tök jók! :D Ezt nem mondták még? Inkább táncolj, a port jobban bírjuk. Posted Image

#494 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 19:59

Nem, ilyeneket nem mondtak.Már alig várom a szerdát, hogy legyen a következõ adása. Az elõzõn is könnyesre röhögtem magam! :D "Inkább kottázd le..."

#495 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 20:01

Most már nem a továbbjutottak lesznek adásban? (remélem, nem) Rajtuk már nem lehet akkorákat röhögni Posted Image

#496 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 20:04

Nem, még van három elõdöntõ elvileg.Nem úgy van, hogy 5ször hallgatnak meg ezer embert és abból választanak ki 10-et 10-et, így lesznek 50-en. Majd az ötvenbõl 10-et, és plusz kettõ bejuthat közönségszavazat alapján, és a 12-bõl nyer egy?

#497 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 október 31. - 20:06

Nem, még lesz egy ilyen válogatás Posted Image Én is nagyon várom :D De az elsõ adásnál a "kioktatás" cím alatt vannak nagyon durvák. Az a pasi csúcs, amelyik a saját szerzeményét adja elõ:"Úgy kezdõdött, mint egy meseOlyan gyönyörû ez az érzelem.." hallgassátok meg :D

#498 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 20:06

Kíváncsi lennék, hogy milyen ott ülni. Úgy végig ülném a zsûri mellett a válogatást, meg a mindent. Zsubé! Nem csodálom, hogy könnyesre röhögted a szemedet. :D Én is, de lehet, hogy az a sírógörcsöm volt? Vannak ott aztán "NAGY" tehetségek, ugye??? :D Posted Image

#499 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 október 31. - 20:07

Ja, akkor ezkszerint nemcsak egy... nekem foggalmam sincs, de minél több van, annál jobb tongue.gif

#500 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 20:10

Jucc: jaja, ezek után én is elmehettem volna oda a "fürdõszobában jól hangzó énekhangommal" (tudjátok, fürdõszobában mindenkinek jobban hangzik a vinnyogása Posted Image ), és még tán be is jutottam volna :D Persze más kérdés, hogy nagggyon sokat kéne nekem fizetniük azért, hogy elmenjek oda produkálni magam :D

#501 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 20:19

Igazság szerint kínomban is sírtam már. Még mindig nem tudom felfogni, hogy hogy lehetnek ilyenek az emberek redface.gif A bejutási szisztémát is elmondják az egyik videóban, azt hiszem ha az elsõ adásra kattintasz akkor ott automatikusan elindul egy video, abban van.

#502 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 15. - 18:52

útálok minden köcsög hivatali aktatakukac bunkó állatotel akarok menni a sulimból. semmi közöm az idegenforgalom ezen részéhez, amit itt tanítanak. heti 40órám van, a felén majdnem elalszom, mindenki azt hiszi, csak az õ órája van, napi négy órákat alszom, elegem van. azzal traktálnak minket, hogy ez a mi érdekünket szolgálja, tudtuk, hogy mit vállalunk, amikor idejelentkeztünk. hát persze, csak ezt elfelejtették közölni. a fakultációval együtt törvényileg elõírt óraszámom maximum 33lehetne. a diri elutazott, nem tudott cenzúrázni, a suliújságban megjelent egy cikk, tegyük non-stoppá az iskolát címmel. az egész szerkesztõség igazgatói intõt kapott, de elértek annyit, hogy leadhatok egy darab órát. mire megyek vele? így már csak 39 lesz? esetleg szerdán,a mikor 10 órám van, napközbenre beraknak egy lukas órát? vagy a másik három napra, amikor kilenc órám van? :mad: az elmúlt héten nem is mentem be, iskolákat néztem, telefonálgattam. megtaláltam azt a sulit, ami tetszik, kívül-belül, mindenhogy. egy kéttannyelvû gimit, nem a tanulás elõl akarok megszökni. eldaráltam a dirinek, mit hogy miért mennyit tanultam, a bizonyítványom silányságát is elmeséltem, hogy majdnem megbuktam turizmusból, mert nem jártam be az órákra. és azt mondta, hogy holnap vár az irodájában a bizonyítványommal, kitöltjük a papírokat. rohantam be a sulimba, a bizonyítványomért. idáig tartott a jókedvem. egy negyed órás ömlengést kaptam az igazgatóhelyettestõl, hogy ne érzelmi alapon hozzak döntést, a jövõmet tartsam szem elõtt, meg õ nem akar lebeszélni, de.. aztán eldarálta, hogy ez mennyivel jobb suli, mint ahova menni akarok. cirka odáig jutottam a mondatommal, hogy de én nem akarok idegenvezetõ lenni, hogy de én nem akarok id.. itt mindig belémfolytotta a szót.a lényeg az lett, hogy nem adja oda a bizonyítványomat, amíg hivatalos papírt nem hozok arról, hogy átvesznek. viszont a bizonyítvány nélkül nem fognak sehova felvenni, emrt anélkül nem vehetnek. hiába nem vaogyk már tanköteles, mivel alapítványi suliba járok, a félévi tandíj befizetésével, aláírtam, hogy ezt a félévet végigcsinálom, így nem adhatja ki majd csak félévkor a bizonyítványomat. és egyébként is, nagyon jó helyem lesz nekem itt, aludjak rá egyet.dögöljön meg az összes köcsög, aki az oktatási törvényeket hozza, és enynire szarik arra, hogy ki mit szeretne. igen, nem azért van az iskola, hogy jól érezzem magam, de ha egyszerûen olyan undort érzek, ha már csak maga az épület feldereng a szemem elõtt, mint semmi mással kapcsolatban. de tényleg, ne az érzéseimre hallgassak, hanem hagyjak fel minden mást, hogy olyat tanuljak, ami nem érdekel. eddig se érdekelt, de tovább nem bírom. akkor inkább halasztok egy évet :mad:

#503 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 17. - 18:16

Hamár Napló, gondoltam ide illik.Hollandiában jártunk bouge-val 2 hete, gondoltam megosztom veletek is az élmény, esetleg kedvet csinálok az országhoz Posted Image Csak úgy.Pénteken este érkeztem Venloba, ami egy Német határ menti kisváros. Már az út is "izgalmas" volt, ezzel nem fárasztanálak bennetek :D A lényeg, ahogy átléptük a "határt" (tábla, rajta üdvözöljük Hollandiába, kicsit lassított bouget, hogy elolvashassam...) hamarosan beértünk a városba (ide ugranak át a németek füvezni), ahol minden talpalatnyi hely ki van használva. Az út jobb oldalán pónik legelésztek némi villanypásztorral elkerítve, a bal oldalon egy telephely kertjében legelészett két óriási hidegvérû... és így tovább. A szálloda végében volt egy több részre osztott terület ahol kecskék és juhok legelgettek... Venlo nem kimondottan az éjszakai életérõl lehet híres, mert a belváros üres volt, ahogy bementünk valami szimpatikus kocsmát keresni. Bár útközben pár gyár és lakóház közé beékelve találtunk egy lovardát, ahol épp lovagoltak a megvilágított pályán (na nem stadionszerûen, de láttak). Szombaton aztán átautóztunk Amszterdamba. A kocsit az Ajax Amszterdam (mint utólag kiderült) stadionja alatt hagytuk és metróval próbáltuk megközelíteni a szállodánkat. Egy jó térképnek köszönhetõen csak kisebb vargabetûre kényszerültünk ez alatt a kis kurfli alatt is 2 csatornán keltünk át és egy lámpaoszlopra kifeszített (szerintem) szürke lóbõrt csodálhattunk meg (fucsán egyszarvú volt...). A Kap hotelben szálltunk meg, ez egy hamisítatlan holland házban van, rendkívül szük és meredek lépcsõsor vezet fel az emeletre (mi meg persze a legfelsõ szinten kaptunk szobát Posted Image ) nagyon tetszett nekünk (pláne, hogy a zuhanyzó nem a folyosón volt). A hotelnek van egy kis hátsó kertje, oda ültünk ki az elsõ sörünket meginni, utána indultunk neki a belváros felfedezésének, ami tõlunk cirka 15 perc volt, ja csak az elsõ útbaesõ cukrázda utunkat állta. Nem ragoznám utcáról utcára a látottakat, hidacskák, csatornák és kerékpárosok, emberek (mint nálunk szilveszterkor a körúton) no meg villamos járatokkal találkoztunk. Elképesztõen repesztenek a tuják és a bringások. Autó nem sok járt az utcákon, de a bringás elõl ugrani kell! A Haesje Claes étterem nem kis kitartást igénylõ felkutatása után, hamisítatlan holland vacsiban volt részünk némi hamisítatlan holland sör kíséretében. Itt áljon egy röppke jellemzés a hollan férfiakról: magasak, vékonyak, kopaszodnak és kedvesek, és a holland nõkrõl: magasak, amolyan tenyeres-talpas parasztlányok, mosolygósak és kedvesek (persze ez csak az én véleményem!). A piroslámpás negyed amolyan túrista látványosság, nagy élmény volt, nem éreztem magam kellemetlenül, sõt talán jobban tetszett mint bouget-nak :D Találtunk egy kellemes kis kocsmát, ahol rövid idõre megpihentünk (jellemzõ: mindenhol lehet dohányozni, de sehol nem tapasztaltam füstöt vagy orrfacsaró cigaretta szagot, a jó kocsmák zsúfolásig tele vannak) majd tovább csellengtünk az utcákban (... és hazafelé a sarki kocsmában még legurítottunk egy jó éjt sört ). Másnap kultúrálódtunk, Van Gogh múzeum, megdöbbentõ volt (a Rijks felújítás alatt van, elég volt az épületet megcsodálni), bazi nagy és ronda kocka épület. Az apró lakóházkhoz képest... jujj. Azért a kiállítás tanulmányi szintje kérpótolt bennünket (epizód: bouget egyszer csak eltûnt...talált néhány számítógépet). Végigmentünk a bevásárló utcán (vigyázat! a pasikat nem szabad üzletek közelébe engedni, mert rájuk tör a vásárlási láz Posted Image ), majd egy már nagyon vágyott kocsmában kötöttünk ki. Treasur (?) talán a neve, a Central Stationhoz nagyon közel a fõutcán. Nos nem olcsó hely, de megéri. Mi délután 1/2 3 körül ültünk be és akár egész este maradtunk volna. A fõ attrakciója a lányok, a felszolgáló lányok, akik pivi topban, bugyiban és szõrös lábszárvédõben viszik ki a korsókat és eszméletlen hangulatot csinálnak a látogatók között. Ja persze: üvölt a zene (bár ettõl még lehet beszélgetni) és idõnként valamelyik lány lesöpri a bárpultot, a vendégek kezébe adja a korsóikat és a pult tetején táncol egyet, majd fogja magát és folytatja tovább a kiszolgálást. Sajna, várt minket egy kis hajókázás a csatornán, így én nem kerültem olyan állapotba, hogy felpattanjak a pultra és táncoljak :D Na, szóval hajókáztunk, ez sajnos nem maradt meg akkora élményként mint a kocsma. Majd kerestünk egy indonéz éttermet, a számla mellé kapott mentolos cukorka finom volt, de aki szeretne jóllakni az ne ilyen éttermet válasszon. Süsü megirígyelné a fûszerezésüket. Hétfõn reggeli után várt ránk a hosszú út hazafelé. A városból kiérve gondozott földek, picike csatornákkal tagoltan, tehenek, birkák és lovak legeltek. Ahol nem éppen póni vagy hidegvérü állomány volt ott (talán a sport lovak) néhány lótakaróban legelészett. Próbáltam fényképezni, de 130-nál nem ment és nem is adta volna vissza azt a látványt (az út egyik oldalán a pályához közel volt egy malom féleség, ami tulajdonképpen a vizet emelte bele a mögötte lévõ a malom tetejéig érõ csatornába, ahol egy nem kis, talán teherszállító hajó vesztegelt). A határt egy alapos gyorsítással érzékeltem ismét, nem úgy mint a magyart: egyedül itt volt útlevélvizsgálat és sor. Sok mindent kihagytam, bár a füvet nem próbáltuk ki, maradt még jócskán élmény. Bocsi a hosszúságért, kicsit belelendültem, át sem néztem, ha nagy szarvashibát találtok...

#504 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 18. - 18:54

utálok iskolába járni. ja, hogy ezt már említettem? nem számít. bár aránylag vicces volt a mai nap, a töri tanárunk még mindig him soviniszta, és önelégült (miért akar elmenni ebbõl az iskolából? nagyon jó ez az iskola. megtanulja a nyelveket, jó a társaság, és legfõkébb kiváló a történelem tanára. mindezt önelégült nagy vigyorral, cseppet sem viccelve). az ofõm még mindig korházban van, október eleje óta, az angol órákat egy 20 éves faszi tartja, a mögöttem ülõ padban zenét hallgattak, én hátrafordulva ültem egész órán, elõttem sminkeltek, néha benyögtünk valami baromságot magyarul. ez az angol óra. kicsit bezsúfolódtak a dolgok, enyhén sokáig néztem ma az iskola falait belülrõl, megint nem jutottam el a lovardába. annyi tanulnivalóm van, mint egy ház, rendesen lemaradtam bizonyos tantárgyakból, de pölö ifoföcibõl kedden írták meg azt a tz-t, amit méág október közepén emlegetett a tanár, hogy következõ órán megírják. azóta halasztgatták. most meg valami angol szöveg fölött ülök, a mezõgazdaságról és a gazdaságpolitikáról, nem értem a felét, nem is érdekel, de csak 28oldal, azt simán megtanulom holnapig.. de találkoztam Pettel, sikerült kölcsönösen köszönni egymásnak, vad integetések nélkül. ez nagy szó nálunk :D

#505 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 26. - 17:55

Azt hiszem, eddig még soha nem éreztem úgy, hogy a szívem készül megszakadni.Azt hiszem, ez még nem az az érzés, amit most érzek. Majd talán késõbb, amikor rájövök, hogy igaz.Azt hiszem, egyelõre csak az agyamba vésõdött bele egy mondat. "alszik... örökre..." Folyton ezt hallom. Akkor is, amikor a telefon másik végén beszél valaki, akkor is, amikor a torkom összeszorul, a szemem ég.Régi fényképeket nézegettem. Nem sírtam. Tán baj van velem? Vagy csak még nem fogtam fel? Õ nem mehetett el. Õ erõs, ez csak egy rémálom.Aztán felébredek. És újra lepörög a mondat. "alszik...örökre".Isten veled Anyaló!

#506 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 2. - 20:20

2004.12.02., csütörtök Tegnap délután volt az osztálytáncunk próbája. Kedvelem ezt a két tánctanárt, nagyon jófejek, és egész gyorsan haladunk a koreográfiában. És minden alkalommal az egész osztály fergetegesen érzi magát, nagyokat nevetünk, poénkodunk, és dolgozunk közben. Három év óta ez az elsõ olyan év, amikor még egy komolyabb összeveszés vagy ármánykodás nem volt. Kezd összerázódni a csapat. És ez nem jó. Egyre jobban megszeretem õket, a fiúkkal is az elmúlt 3 hónapban többször ökörködtem/beszélgettem/lelkiztem, mint három év alatt összesen. Érettségi után pedig mindenki fogja élni a maga világát, biztosra veszem, hogy nem marad meg a társaság, csak kisebb-nagyobb csoportok belõle. és ez nem jó. :( Hiányozni fognak. Az általános iskolai társaimra szinte alig emlékszem, kb. 2x láttam õket 2001 óta, de nem is bánom. De ezt a 30 lükét sajnálom, hogy nem fogom látni gyakrabban.Ma vacsi után átnéztem egy-két dobozomat, és megtaláltam a 10.-es osztálykirándulásos fotókat, és az eddigi oszt.-képeket. Nagyokat nevettem a változásokon, és hirtelen minden emlék megszépült. Posted Image

#507 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 december 5. - 23:11

Olyan furcsa dolgok járnak mostanában az eszemben. Tudjátok, én mindig elítétem azt, aki külföldre akar menni dolgozni/élni, nem értettem ezt a mentalitást. Most azt hiszem én is efelé hajlok. Nem akarom, de valahogy sodor az ár. Folyamatosan rájövök, hogy semmi értelme dolgoknak. Semmi értelme maradnom, és küzdenem valamiért. Azt hiszem mostmár megértek mindenkit, aki elköltözik itthonról.

#508 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 5. - 23:15

KT, mikor indulunk?

#509 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 5. - 23:18

khm, itt ne merjetek hagyni!!

#510 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 5. - 23:23

Én nem mennék el. Azért nem mennék el, mert ha közhely, és nyálas is, én szeretem a hazám. Ha itthagytok mindent, azzal nem az embereket hagyjátok el akikben csalódtatok, hanem Magyarországot. Én maradok, és küzdök.Lehet hogy eleve törlésre van ítélve ez az üzenet, de kivételesen nem érdekel.Leírtam, mert így gondolom. És ebben hiszek

#511 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 5. - 23:28

Az országot én sem hagynám el, maximum a jelenlegi otthonomat. Megkeresnék egy olyan OTTHONT, ahol igazán otthon érzem magam. És Zsóval egyetértek, én is szeretem a hazámat.

#512 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 december 5. - 23:30

Nyugodj meg tötõ, úgyis kitörlik. Az enyémet nem törölhetik ki, mert nincs benne semmi, ami sértené a szabályzatot, és nincs benne semmi konkrétum. csak egy gondolat ami már nem most fogalmazódott meg bennem, de most ért meg. Egy ideig én is azt gondoltam, hogy érdemes bizonyos dolgokért küzdeni. Bármiért érdemes küzdeni, ha van eredmény, viszont azt látom, hogy csak hajtunkhajtunk, és nem történik semmi. hanem az van, amit anyukám mond, de azt nem idézem ide, mert akkor szerintem ki is vágnak innen örökre.És félreértés ne essék. Mindenki tudja itt szerintem, mennyire szeretem a hazámat. A baj csak az, hogy egyre inkább rájövök, az itt élõ emberekkel képtelen vagyok együtt élni. Néha már az undor fog el.. Azt hiszem, elköltözök oda, ahonnan a dédszüleim jöttek, Felvidékre. Kevesebben vannak ott magyarok, de azok összetartanak. Szívesebben élnék ott, és méltán nevezhetem a hazámnak.Ennyi, bfejeztem, lehet törölni. [ December 05, 2004, 22:33: Az üzenetet átszerkesztette: Ken Tacky ]

#513 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 5. - 23:34

Az biztos hogy nagyon el vagyok keseredve, de még most is úgy gondolom hogy van miért küzdeni. Már csak az országunk múltja is megérdemel ennyit. Kész, vége, befejeztem, habár most/pill nincs senki akinek el tudnám mondani ezt. Puszillak titeket.

#514 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 5. - 23:34

Én megértelek KT, és téged is Zsó! És lehet, hogy az én üzenetem is törlésre lett ítélve, mármint az elõzõ.

#515 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 6. - 7:37

Szól a rádió, és most ment a valami amerika c. film zenéje. "Hidd el, hogy csak így lehet ez a hely, valami amerika"

#516 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 6. - 10:03

én már egy jó ideje nem látom a kiutat a dolgokból. nagyon szeretnék elmenni innen, de mert környezetváltozást akarok, és mert a külföldi orsdzágok mentalitása egészen más, mint Hazánké. nem ez lesz a megoldás, ott se fogom igazán jól érezni magamat, mert nekem alapvetõen az emberekkel van problémám, nem pedig a magyarokkal. hülyéket pediug mindenhol lehet találni, sajnosde egy próbát megér, nem hiszem, hogy én ettõl kevesebb lennék, mint aki úgy gondolja, hogy egy tapottat sem mozdul a hazájától.

#517 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 6. - 10:03

liberalizmus Posted Image

#518 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 6. - 10:08

legalább nem begyepesedett, mások véleményét meghallgatni se hajlandó majom vagyok.. Posted Image (átszerkesztés oka: elírás) [ December 06, 2004, 09:12: Az üzenetet átszerkesztette: Devil_girl ]

#519 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 6. - 10:15

Dev,Amit írtál nem értem, nemtom kire céloztál Posted Image Viszont ez a hatalmasnagy elamerikaisodás, -vagyis elamerikaisodni akarás az oka nagyon sok mindennek.

#520 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 6. - 10:21

nem célozgattam, írtam, amit gondolok.. csak mert utláom az olyan embereket, akik a maguk igazát szajkózzák, és nem hallgatják meg a másikat. nem egyetérteni kell vele, hanem elfogadni, hogy lehetnek eltérõ vélemények is.. na mindegyén nem Amerikába szeretnék menni, Olaszországba, vagy Angliába, illetve angol nyelvterületre bárhova, de fõleg Európába. Canadába is nagoyn szívesen elmennék, de a mminden sarkon megdonáldsz, és mindenfajta gyorsétterem egyáltalán nem vonz.