Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Filmek, filmsorozatok

• Please log in to reply
2848 válasz a témához

#481 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 12:25

Én a Fûrészrõl azt hallottam hogy több benne a vér mint a KillBill két részében együtt... :rolleyes: Amúgy a Tulipános Fanfan-nak a második felét láttam és tök tetszett! Olyan kis cuki film. Posted Image

#482 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 15:38

A Kontrollt ki látta?

#483 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 22:20

A Kontroll (Az üvegtigrissel egyetemben) a legjobb magyar film. Sztem nagyon durván jó :cool:

#484 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 22:23

Egyet éertek bár nálam magyar filmekben az Argo viszi a pálmát. Azt láttad?

#485 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 22:24

Nem, azt elvbõl nem nézem meg :D :D :D :rolleyes: (Najó, még alkalmam se nagyon volt rá)

#486 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 22:26

Azt sajnálhatod bár a szövege tényleg cenzúrázható

#487 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 22:35

Na,sikerült megszereznem az Arthur királyt,csak még nem néztem meg! Posted Image Az ARGO-ról pedig:szerintem elég jó film,sõt a Magyar filmes ipar kasszáját,igen-igen csak felülmúlja.Csak sok benne a trágár szöveg! :rolleyes: De miért tötõ?Mi az elved? :confused: :D

#488 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 22:37

Az hogy khötsög sznobok filmjeit nem szoktam megnézni :D :D :D

#489 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 22:39

UHH!!!EZ MEREDEK VOLT Posted Image !És ki a "khötsög sznob? :D

#490 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 22:42

Jó, oké, ez vicc volt csak persze, de amúgy nem szimpatikus nekem Árpás Attila. :rolleyes:

#491 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 22:49

Hát persze! Posted Image Azért így írtam le,mert szerintem az ARGO és az Üvegtigris között kb az a különbség,mint a Superman,és a Matrix között.Nem mint ha én nem szeretném az Üvegtigrist,mert már kb 40-szer láttam és még mindíg jókat tok rajta röhögni! :D Csak pénz szempontjából,az ARGO egy kicsit nagyobb anyagi vonzattal rendelkezik,mint mondjuk az Üvegtigris!És ez a mi országunkba egy ilyen alkossunk nagyot címû sztory volt!Mint jelenetileg,mint szinészileg! [ Március 18, 2005, 22:22: Az üzenetet átszerkesztette: Jhonny Tivio ]

#492 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 22:52

tötõ!Már kezdtem megilyedni! :rolleyes: Posted Image Nem nézitek a Pelikán ügyiratot(tv2)?Most kezdõdik! [ Március 18, 2005, 21:53: Az üzenetet átszerkesztette: Jhonny Tivio ]

#493 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 22:54

idézet:
Eredeti szerzõ: tötõ Zsó: nem szimpatikus nekem Árpás Attila. :rolleyes: [/QUOTE]Posted Image Posted Image Mondtam már hogy szeretlek téged? :D Tudod, Van Is Pénzed meg hírneved is! Posted Image [ Március 18, 2005, 21:56: Az üzenetet átszerkesztette: Xiren ]

#494 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 22:56

Hmm.. a színészek tehetségességének szerintem semmi köze a filmbe fektetett pénzhez.Pl. mind az üvegtigrisben Rudolf P. (mondjuk õt amúgyis nagyon szeretem), mind Csányi S. a kontrollban hatalmasast alakítottak, szóval..

#495 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 22:57

idézet:
Eredeti szerzõ: Jhonny Tivio: tötõ!Már kezdtem megilyedni! :rolleyes: Posted Image Nem nézitek a Pelikán ügyiratot(tv2)?Most kezdõdik! [/QUOTE]Nem, én Szex és New York-ot nézek :D

#496 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 23:00

Az frankó?Mondjuk én még egy részt sem néztem végig? :rolleyes:

#497 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 23:02

Sztem nagyon jó! Mondjuk ami már most megy az HBO-n, az már nem jó sztem anniyra, mint amilyen volt.

#498 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 23:06

Hát én sajna ebben nem tok véleményt nyilvánítani,ugyan is még azt sem tom milyen volt régen,nem hogy most?! :cool: :D

#499 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 23:10

Az egy dolog hogy figyelmetlen vagyok,fõleg most edzés után!Az az én bajom!Majd átdolgozom 1 csöppet!Jó?De hogy nem vágod, az már nem az enyém!!!Bocs hogy nem jött le!

#500 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 23:14

Így már jó?? :confused: Posted Image :D

#501 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 23:21

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#502 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 23:26

idézet:
Eredeti szerzõ: Jhonny Tivio: egy kicsit nagyobb anyagi vonzattal rendelkezik, [/QUOTE]Nem értem hogy mire akarsz utalni az "anyagi vonzat"-tal. Arra, hogy az ARGO nagyobb pénzösszegbõl készült?

#503 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 19. - 11:28

IGEN! :D Végre valaki!Én bíztam benned tötõ! Posted Image Posted Image

#504 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 20. - 23:02

Ha már filmekról van szó és is belevauzok :D Tegnap néztem meg a Csak lazán c. filmet, nekem nagyon tetszett, ajánlom azoknak, akik a vígjátékokat szeretik Posted Image

#505 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 20. - 23:06

Én most a Beépített szépség 2-õt szeretném megnézni:)Meg van most egy új vígjáték, vmi zsaruról szól, de nem tudom a címét. Az is jónak ígérkezik:))

#506 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 21. - 0:04

Megnéztem tegnap a Millió dolláros bébit. Hát, megérdemelte az Oscart, az biztos. Clint Eastwood ismét tudott újat mutatni. Nem volt semmi az a hangulatváltozás, ami végigment bennünk a film alatt... az elején semleges, majd kifejezetten vidám, az utolsó fél órában pedig csak ült mindenki csendben, és a könnyeivel küszködött. Ez bizony "átjött".

#507 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 21. - 13:39

Én megnéztem a Falut,de hogy az milyen béna film.Semmi horror nincs benne.Értelmileg kb olyan mint a Kör,annak se volt sok étrtelme.Az oszt.t. mondta hogy megnézte az Átkot,azt mondta hogy írtó jó film.A Kukorica Gyermekeit látta valaki?Nekünk megvan,de még kérdéses hogy megnézem-e Posted Image

#508 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 24. - 9:15

Tegnap este megnéztem a Millió dolláros bébi c. filmet. A rendezõ Clint Eastwood, és õ is játsza az egyik fõszerepet. Egy boksz-edzõt alakít, akit megkeres egy 31 éves nõ, hogy juttassa el a bajnokságig. Elõször nem akarja felfogadni, de aztán sikerül, és másfél év múlva kikötnek egy bajnokságon, ahol nagy baj történik (nem mondom el, mi).Hihetetlenül megrendítõ volt a film, de egyben fenomenálisan jó volt, nekem nagyon tetszett, az utolsó 15 percet sikerült sírás nélkül megúsznom, de erõteljesen megfeszített arcizmokkal néztem végig.Amit észrevettem benne érdekességként az az, hogy Clint Eastwood ebben a filmben Yeats könyvét olvassa. A Madison megye hídja (vagy A szív hídjai) c. Clint Eastwood-Meryl Streep filmben is szó esik Yeats-rõl, abban is az a férfi kedvence. Posted Image Szerintem méltó volt a film a négy oscar-díjra (legjobb film, nõi fõszereplõ, férfi társfõszereplõ, és talán legjobb rendezõ, de ebben nem vagyok biztos.)Ajánlom mindenkinek, de ne egy szombati matiné-kategóriára számítson, hanem egy _igazi_ filmre.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 24. - 10:14

Tegnap megnéztük a Vektor címû filmet :D Magyar Mátrix-paródia... Én is úgy álltam hozzá, hogy biztos megint valami béna, 10 perces-ordenárécsúnyánbeszélõs-nagyonszínvonalatalanésötlettelen dolog lesz. És nem. Két egyetemista srác alkotta meg, a film jeleneteit szinkronizálták fel újra, van egy jó kis paródia-színvonalú története, némely poénon negyed órát röhögtünk (a többin kevesebbet, de azon is röhögtünk :D ), a vágás, és minden klassz. Szóval színvonalas. Fõleg, amikor a fiúk nõi hangokon szólalnak meg Posted Image Ha valaki le tudja tölteni, vagy megszerezni, érdemes, mert vicces és beteg. :D Néha ilyen is kell a "nagyfalat" filmek mellé ;)

#510 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 26. - 17:09

Jó régen nem járt itt senkie sem.......Megvan a Patacsata,és megnéztem.Írtó aranyos és szép film.Gyönyörû lovak vannak benne,köztük:angol telivérek,arab telivér,shire....és folytathatnám :)Ajánlom figyelmetekbe! :)

#511 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 26. - 17:41

A Patacsatát én is láttam és nagyon tetszett! Aki tudja, nézze meg szerintem is! Nem olyan gagyi, mint egyik-másik lovas film, nincs benne pl. patkó egy elvileg nyers lovon, meg hasonlók... Legalábbis én nem vettem észre ilyen bakikat. Bár eddig úgy tudtam, hogy a zebrákat nem lehet belovagolni, de gondolom ez a zebra (Csíkos :) ) kézen nevelt volt. Hasufel! Kócost, a shetlandit kihagytad... jellemzõ, õt soha észre sem veszi senki és soha senki sem hálás neki... :) Még te is kihagytad ;)

#512 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 27. - 13:35

Igzad van,tényleg kihagytam,pedig fontos szerepe volt.Ne haragudj Kócos :D ;) Igen nagyon jó film,láttam hogyan készült...... :)

#513 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 27. - 13:49

Ott voltál??? De jó neked!! Na jó csak vicceltem :D Szóval, tényleg tud egy zebra akkora sebességgel vágtázni? (Lehet túl naív a kérdés...)Vagy ez nem hangzott el?

#514 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 27. - 14:47

Arra nem gondoltatok, hogy egy ló játszotta el, és simán megkeverték digitálisan, hogy zebra legyen belõle? :rolleyes:Egy zebra soha nem fog úgy viselkedni, mint egy ló.

#515 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 27. - 14:55

téényleg, erre én még nem gondoltam...csak azon gondolkodtam, h egy zebrával hogyan tudtak dolgozni...?!Sajnos, én még nem láttam a filmet:(

#516 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 27. - 15:21

epöl, én láttam. ha az egy ló, akkor minden tiszteletem a digitális munkásoké...ugyanakkor a zebra gyors, de ennyire egészen biztosan nem, ellenben a többi lovat feltarthatta a lovasa :)nekem az olyan dolgok nem tetszettek, hogy a pasi simán felkapja dobozostól az 1-2 hetes zebracsikót és úgy rakja le, mintha üres lenne a doboz :) hogy hogy kerül a dobozba a csikó, azt nem tudom.a film összbenyomása aranyos, egyszer meg lehet nézni.

#517 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 27. - 15:36

meg kellene már néznem:)

#518 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 27. - 16:49

Apple!Én nem túl sokat tudok az ilyen trükkökrõl, de szerintem valóban egy zebra játszik a filmben.Pottock!Én is úgy tudom, hogy belovagolni, meg igazán megszelídíteni egy zebrát nem lehet, de valószínû, hogy ha mesterségesen nevelik fel, akkor egészen hozzánõ az emberekhez és meg lehet tanítani különféle trükkökre. Pl. egy õzrõl sem tudom elképzelni, hogy felnõtt korában befogják és megszelídítik, ez szerintem lehetetlen, de ha egy õzgidát kézen felnevelnek, akkor akár olyan szelíd is lehet, mint egy kutya... Egy ismerõsömnek van is ilyen õzikéje, ott mászkál az udvaron és a kutyákkal játszik, követi az embereket stb... Unicorn!Én is úgy gondolom, hogy egy zebra nem lehet olyan gyors, legalábbis ugyanakkora súllyal a hátán, mint egy versenyló hisz pl. a lábai is jóval rövidebbek...Valami trükk biztos volt benne, legalábbis szerintem.Amúgy egy 1-2 hetes csikót még simán fel tud emelni egy férfi (barátom is felvette a csikómat, aki 2 hetes :) ), mondjuk már nem emlékszem pontosan, hogy ez pontosan hogy volt a filmben, milyen könnyen emelte fel a pasi... Az viszont tényleg érdekes, hogy hogy kerül dobozba egy zebra... :D Erre nem is emlékeztem...Hát ez kiábrándított! Na mindegy, végül is állatos filmet 1-2 baki nélkül nem lehet megcsinálni. De legalább nem derül ki a shetlandi póniról, hogy õ tanítja meg futni az összes lovat és õ a leggyorsabb :D

#519 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 27. - 17:20

A filmet igazi zebrákkal vették fel, a számokra nem pontosan emlékszem, de asszem 4 zebracsikóval és 9 felnõtt állattal forgattak.

#520 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 27. - 18:11

mindenesetre nem lehett könnyû dolguk a zebrákkal...sztem..