Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ciki sztorik, avagy legszebb öröm a káröröm

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
962 válasz a témához

#481 Guest_Bakony rabja_*

Guest_Bakony rabja_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 25. - 9:52

Ez a történet nem gyenge :guny: Kicsit OFF leszek, de nem tudom hova írjam, amit írni fogok. AZ egész úgy volt, egy hirtelen elkapott mondatból kivettem, hogy este vad lesre lehetne menni apámmal és ismerõssel. Nem tudtam hova, meddig lennénk ki, és semmi egyebet, de jól hangzott. A kocsiban csa apának volt hely (az ismerõs családja "miatt"), így kénytelenek voltunk külön kocsiba ülni. Mikor elértünk az ominózus földúthoz, megálltunk: Na, gyere, innen te vezetsz! Mondanom se kell, hogy a szám a fülemig húzódott :) Viszonylag simának mondható további pár kilométer után letettük az autókat. Az erdõ csendes volt, a szél meg se moccant, az idõ kellemes, langyos volt. Körülöttünk csak az ottani lakosok, madarak, bogarak verték fel a csendet. (és az ismerõs 5 éves fia, akinek be nem állt a szája :D )Egy kicsit megálltunk, visszanéztünk a város felé. NEm láttunk mást, csak a panelkat kimagaslani az erdõ fái közül. Körülöttünk a természet, erdõ, dimbes-dombos terep (dejó is lenne egyet lovagolni). Láttam, -ill. csak sejtettem, hogy ott van -a jól ismert patakot, ahová lóval szoktunk eljárni. Annál jóval messzebb voltunk. Elindultunk egy erdei ösvényen. A fák illatoztak. Zöld volt minden, nem lehetett látni a szárazságot, mint pl. tavaly. Egy fél óra (vagy 3/4ed?) séta után elértünk egy itatóhoz. Forrás volt a környéken, a víz magasan állt benne, sõt a körülötte levõ részt is egy kicsit mocsarassá tette. Vadász barátunk szerint évek óta nem volt ilyen magas a vízállás, de most folyamatosan ekkora. Egy sózó mellett elhaladva láttuk a disznók nyomat-kivették az etetõbõl a sót. Az út közepén egy nagy dagonya, õz-nyomok, disznó túrások, nyest tisztán kivehetõ lábnyoma. Ez a természet, az érintetlen természet. Azon a több kilóméteres területen mindössze 2 magasles áll. Ritkaság.Elértünk úticélunk végéhez, egy etetõhöz. Kiszórtuk a kukoricát (mint kiderült aznap már másodszorra ették meg az összeset) és vártunk. Tudtuk, hogy ha másnak nem is, legalább 2 malacnak jönnie kell. A zsák csörgését ismerik az állatok, és teljes biztonságban érzik magukat, 4 év alatt mindössze 1 lövés dördült el ott. A közeli bozótokból kihallatszott a csörgés, zörgés, tudtuk, ott van valami. Negyed óra sem telt bele: jönnek. 2 malac vezett a sort, majd szépen sorban még 8. Utánuk pedig 5 felnõtt. Egy szép konda. A 2 anya õrködött, fejüket le-föl hajtva ettek, míg a kan semmivel sem törõdve evett. Így tettek a malacok is. Egy óráig csak gyönyörködtünk a látványban. 50 méterre voltunk tõlük, tisztán kivehetõ vot minden mozdulatuk. Néha a fiatalabb állatok össze-össze zördültek, majd visszatértek az etetõhöz. Már sötétedett, mikor egy hatalmas koca közeledett a többiekhez, majd felváltva még pár süldõ. Ezek el-el mentek, majd visszatértek.Már csak azt vettük észre, hogy ránk esteledett. Vissza kellett indulnunk, lámpa nem volt velünk.A vissza úton mindenki csendben, a lába elé figyelve ment. Az élmény bennünk maradt, igaz, fõleg bennem és apában. EZ az igazi természet, mikor az erdõbõl felnézve meglátod a kék eget, elõtted egy hegy tornyosul, körülötted pedig az állatok csörtetését, csicsergést hallod.Úgy érzem még jobban a Bakony rabja lettem :ang: OFF

#482 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 25. - 22:26

Bakony rulez! :) Nemazé, de ez miért ciki? :D Inkább ajánlanám a ilyen jellegû irásokra a Napló c. topicot, nem azért, mert én nyitottam. ;)

#483 Guest_Bakony rabja_*

Guest_Bakony rabja_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 26. - 14:18

Cav! Mondtam, h nem ciki, csak "tele volt a fejem" és ez volt legközelebb, ahova le tudtam írni :rolleyes: Hirtelenjében ne mtaláltam mást, de akkor msot már tudom :P

#484 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 27. - 13:06

:dev: ebbe az volt a ciki, hogy ide írtad :dev:

#485 Guest_Bakony rabja_*

Guest_Bakony rabja_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 27. - 21:21

Igazigaz!! :kocc: :guny: :yeah:

#486 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 31. - 12:36

Ez a két sztori ami egy hét alatt történt velem nem annyira ciki. Az egyik fájdalmas a másik meg inkább vicces.Az elsõ:Az udvarunkban két fa közé volt kifeszítve a függõágyunk.Apu egyik nap beleült és reccsent egyet valamelyik fa. mONdta nekem, hogy ez majd ki fog rahdni. Mondom ok, MAJD.Másnap belelülök, hogy pihizzek egy kicsit, erre Kefír (a kutyám) hozza a játékát, hogy dobáljam neki.Az egyik dobásnál hátralendítettem a kezemet és hallottam egy bazinagy recsenést. Még arra volt idõm hogy eldobjam a játékot és a következõ pillanatban már seggrezuhantam,de ez nem volt elég, utána még jött a fa is az ölembe.A legelsõ reakcióm az volt, hogy megnéztem mindenem a helyén van-e még.Utána kitört belõlem a röhögés. Nagy nehezen letuszkoltam magamról a fát és bementem.Beérek mondom anyumnak, hogy rámesett a fa.Erre falfehéren elüvölti magát, hogy vérzik a vállam.Kiderült, hogy ráesett a kulcscsontomra és lett rajt egy seb. :ang: :dev: A második:A csikókarámba már beírtam de azért ide is leírom.Zserbo nálunk volt, hogy ráüljön Tajtira. De olyan meleg volt, hogy elõtte átmentünk a Szuperékhoz talizni Zsubabával meg Keselyüstökkel.Ott minden rendben volt.Tekerünk vissza a lovardába.MÁr majdnem odaértünk, mikor valami elvonta a figyelmemet, mert közben beszélgettünk. És nem vettem észre hogy agy traktorkeréknyom van az út mellett. Nagyban mondom a magamét egyszercsak zutty.Bezúgtam a bringával a nyomba de úgy hogy közben beestem Zserbo elé, aki éppne nem figyelt és a szívbaj hoztam rá. :ang: És ezek közben a pedál belállt a lábamba és most ott díszeleg a bokámon a mintázata. :guny:

#487 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 1. - 15:28

Hozom a formámat. :DMúlt héten vettem kecskéket, ugyebár, és tegnap az ex-tulaj, Erika küldött egy SMS-t, hogy jól vannak-e a fenevadak. Én viszont Pesten voltam, rossz volt a telefonom, stb, lényeg, hogy ma délután jutottam el odáig, hogy vissza tudjak szólni. Szépen felhívom Erikát, bemutatkozom, nem zavarom? Nem. Elkezdem lökni a rizsát, bocsánatot kérek, amiért csak egy nap után válaszolok, elmondom, hogy a kecskék jól vannak, az anyakecske még nem tejel annyira, de már haverkodik, az egyik gidának fáj a lába, fenetudjamivanvele, a kis bak nem akarja elfogadni a cumit, de a két kislány már odajön.... Mondom a magamét nagy lelkesen, Erika meg lakonikus "aha"-áradattal válaszolgat. Tartok egy pillanatnyi szünetet, majd Erika kissé bizonytalanul megkérdezi: "Te Andi, én nagyon szívesen meghallgatlak, de biztos, hogy ezt nekem akartad elmondani?" Kicsit elámulok, hogy most mééééé, jó, hogy a férje a fõkecskés, dehát Erika küldte az SMS-t! Aztán leesik, mit esik, hulló falevélként alálibben, hogy két V. Erika van a telefonomban, az egyik mögé oda van írva, hogy "kekkés" - én történetesen a másikat hívtam. :guny: De olyan türelmesen végighallgatott! :kir:

#488 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 9:59

Jól indult a napom. Felkeltem, reggeliztem, kávéztam, felhúztam magam a rodeó topicon és indulás elõtt még elmentem pisilni.De addigra már a farzsebembe tettem a mobilomat... ami pillanatok alatt a vécében landolt. :guny: :dev: Gyorsan kikaptam a vízbõl (szerencsére még csak víz volt a budiban :gm: ) szétszedtem, szárítgattam... de ennyi. Elhalálozott. Talán majd még magához tér ha kiszáradt, talán nem.Persze megint az összes telefonszámom oda... minden nap eszembe jutott pedig, hogy neki kéne ülni és átírni noteszbe a számokat, mert nem ez az elsõ eset, hogy elveszítem a fontos telefonszámaimat. Valamennyi ki van írva, de amik az utóbbi néhány hónapban kerültek bele azok elvesztek.Azzal a lendülettel indultam új telefont vásárolni (úgyis érett már a dolog) és most töltöm az új Nokiámat. :) Remélem, 2-3 évig együtt leszünk. Posted ImageSzóval aki csak tudja, küldje el a telefonszámait magánban! :) Köszi. Úgy látszik, hiába vagyok "vizes jegy" (azaz Rák) a vízzel nincs szerencsém, lásd a digitális fényképezõgépem...

#489 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 11:01

Na, ez arra volt jó, hogy én is kiírtam az összes számomat word-be :)

#490 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 12:28

Anikó, ismerõs a sztori. A család igen becses tagja hasonlóan járt :rolleyes: Küldök magánt . Jótettért jót várj ;)

#491 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 12:41

A telefonokhoz adnak cd-t, ezen a software lehetõvé teszi, hogy a PC-be áttöltsd, frissítsd, kezeld a címeket, számokat, adatokat, idõpontokat. Ha van infra a gépeken, zsinór sem kell, csak egy Outlook, Express, Lotus, vagy valami hasonló - ez a 3 a legtöbb telefonos software-el kompatibilis.

#492 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 16:50

Most meg a kávét öntöttem magamra. Még szerencse, hogy sem a billentyûzet, sem az új telefonom, sem a még újabb fényképezõgépem nem kapott belõle, csak a padlószõnyeg. :gm:Meg a farmerom, de azt kimostam, most meg baromi hideg... :D

#493 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 21:16

... sem a még újabb fényképezõgépem nem kapott belõle, csak a padlószõnyeg.  :gm:

Hozzászólás megtekintése

Nocsak? És melyik lett végül? Nikon vagy Canon?

#494 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 14. - 12:24

Cikinek számít az, ha este 9-kor az elõttem haladó autó vészvillogóval megáll, kiszáll belõle egy hapsi, és beszól a kocsimba, hogy "talán nem ártana már felkapcsolni a lámpáimat, meg még belém találnak jönni" ?De legalább mikor megálltunk, becsuktam az addig nyitva lévõ autóajtómat.A biztonsági övem azért be volt kötve :D

#495 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 14. - 20:09

Annak. :gm:

#496 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 14. - 20:56

Cikinek számít az, ha este 9-kor az elõttem haladó autó vészvillogóval megáll, kiszáll belõle egy hapsi, és  beszól a kocsimba, hogy "talán nem ártana már felkapcsolni a lámpáimat, meg még belém találnak jönni" ?De legalább mikor megálltunk, becsuktam az addig nyitva lévõ autóajtómat.A biztonsági övem azért be volt kötve :D

Hozzászólás megtekintése

Nem. Miért lenne ciki? Mikor taliztok? Felkapcsoltad a lámpáit, ahogy kérte?

Edited by Natos, 2005 szeptember 14. - 21:24.

#497 Fiatal-Csikó

Fiatal-Csikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 194 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 14. - 21:25

Nem rossz...

#498 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 12:48

Tanulság #9234.. Lehetõleg ne mászkáljatok rövid, vászon rakottszoknyában; ha ehhez viharos szél párosul... :dev: :D

#499 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 15:07

Tanulság #9234.. Lehetõleg ne mászkáljatok rövid, vászon rakottszoknyában; ha ehhez viharos szél párosul... :dev: :D

Hozzászólás megtekintése

Errõl eszembe jut, mikor nemrég Jucuussal mentünk metróval valahova a 3-as vonalán. Megérkezünk, megállunk, nyílik az ajtó, közben a mögénk beérkezõ szembõl-metró még rátesz egy kicsit az amúgis huzatos megállóra és az ajtónkkal szemben észreveszem, hogy egy fiatal, helyes lányzó nagyon pirulva próbálja lenntertani a rövidke szoknyáját és szintén próbálja leplezni, hogy épp nem azt figyeli, hogy megsomolyogjuk-e miatta, vagy megnézzük-e. :) A hecc, hogy fel se tûnt volna, hogy épp mi is történik vele, ha nem néz már a metrónk beálltakor rögtön a szemembe, hogy észrevettem-e. :rolleyes: De azért kedvesen rámosolyogtunk. :)

#500 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 12:18

Cikinek számít az, ha este 9-kor az elõttem haladó autó vészvillogóval megáll, kiszáll belõle egy hapsi, és  beszól a kocsimba, hogy "talán nem ártana már felkapcsolni a lámpáimat, meg még belém találnak jönni" ?De legalább mikor megálltunk, becsuktam az addig nyitva lévõ autóajtómat.A biztonsági övem azért be volt kötve :D

Hozzászólás megtekintése

És igen, tudtam ûberelni :yeah:Ismeritek azt a viccet, hogy a muki hallgatja a rádiót, amiben bemondják: "Vigyázzanak, mert egy õrült az autópályán szemben megy a forgalommal". Mire a muki: "Mit egy? Az összes."Na majdnem így jártam. Jöttem ki az M7nél a Decathlonból, és valami iszonyat hülyén van kitáblázva, meg összevissza irányítva a forgalom, és egyszercsak azt vettem észre, hogy a két sávos úton mind a két sávban felém mutató nagy fehér nyilak vannak az aszfalton, és mind a két sávban felém jönnek az autók :oDudáltak kicsit :D Az anyukám meg csuklott gondolom egy ideig :D

#501 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 12:20

BoKa!Inkább ne vezzess, kérlek! Posted ImageÉn egyszer ezt a kecskeméti Auchannál adtam elõ a körforgalom felé igyekezvén... :rolleyes: Nem is tudom, ki volt velem, talán Gumi. Õ szólt, hogy izé, jönnek szembe... :gm:

Edited by Aniko, 2005 szeptember 27. - 12:22.

#502 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 9:45

Atya ég..... A legjobban az izgat hogy én errefelé lakom..... :hu: BoKa, lécci télleg ne vezessél!!!!!! :dev:

#503 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 10:00

:mad: :D :cool:

#504 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 16:45

Hmmm...az elég ciki,ha ottfelejtettem a tükröt Sanyíí (a sziámi harcoshalam) elött?Szegény eddig setresszelte magát,kb.1 óája raktam elé a tökröt,h szorakozzon1kicsit,de elfelejtettem :hu: És ez már a 2. eset volt..... :guny: Jo,nem olyan ciki,de Sanyínak ...

#505 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 8:12

Nos, nem közlekedõs, senem halas, viszont elég kellemetlen...Ebédidõ. Gyanútlanul nyúlok be a hûtõbe, az én kis leveskémért, hogy majd jól megmelegítsem.Kollégáim egyike kérdez valamit. Mivel igénylem a szemkontaktust, derékban 90°os hajlásszöget fenntartva feléfordultam, és válaszoltam. Majd, mivel a beszélgetést finiseltük, lendületesen visszafordítottam figyelmem és törzsem, azt a hajlottat, a leves irányába.Hiba volt.Az álnok hûtõ, közös pályafutásunk során elõször, elkezdett becsukódni.Tehát cirka hatvan kilóméterperórával lefejeltem a drágát.Egészen pontosan leorroltam. Az ajtó élét.Komolyan meghatódtam, könnyes szemmel emlegettem az õ drága felmenõit, a kedves étkezõ közönség igaz örömére. Páran azért megjegyezték, hogy ezt látni is fájt.Amit nekem fájt látni, az az egyébként sem elhanyagolható méretû szaglószervem bal oldala: püffedt és lilult. (Igazán csábosan tudtam alkalmazni az aznap délutáni tárgyaláson.)Aztán visszamentem dolgozni, és menet közben leamortizálta a térdem egy orv szekrényajtó.Hazafelé nagyon óvatosan vezettem. :kir:

#506 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 13:24

Ezt még olvasni is fájt....

#507 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 20:46

Jáájj,az most jutott eszembe!!Ááá..csak én lehetek ennyire béna,pedig már jóósok éve ebben a szobában lakom,de ...lehet nem szoktam meg? Szoval minap MEGINT sikerült odacsuknom a fejemet az ajtohoz... :( Befelé nyílik,én pont menni akartam kifelé.Nyitom az ajtót,de a lábamat nem húztam el rendesen az utjából,az ajto arrol visszapattant,de a nagy lendületemben nem vettem észre,már féluton voltam kifelé...a fejem meg az ajtó és az ajtófélfa között ragadt,KOPP,DURR,agyrázkodás... :guny: Valahogy ezekkel az ajtókkal nem bírok...a reptéren a fotocellás ajtó csukott oda,mondjuk csak a lábamat,de megértem kirángatni.pedig annak nem lenne szabad becsukodnia!! :nem:

#508 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 20:54

Áhhh, egyet se félj, engem tavaly nyáron a Máv-os bácsi olyan lazán odacsukott a két vagon közötti ajtóba, miközben röhögött az arcomba, hogy csak úgy füstölt (a fejem utána :gm:)Az agyrázkódáshoz jobbulást :huh:

#509 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 21:01

ó,köszi! Azt hiszem olvastam a sztorydat..kellemes lehetett,ennyi elönye volt az ösembernek,h nem volt ajtaja...

#510 Kedd

Kedd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 578 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 21:15

Én egyszer a Kossuth téren a Metroban láttam egy öltönynyakkendõs urat, aki rettenetesen sietett befelé. Egészen az elsõ vastag üvegajtóig.....Szegény telibeverte az üveget, lepattant és hanyatvágta magát aktatáskástól. Kellemetlen volt a helyzet, mert aki látta, úgy röhögött, hogy percekig nem tudott neki senki segíteni, pedig komolyan megüthette magát.

#511 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 21:27

Csapos! az elõzõ oldalit most olvastam... már letöröltema könnyeimet! :DWc-s vizes sztori nálunk is volt.... Egyszer a párom nagylánya telefonált síri hangon: "Apuuu! Szerinted kocsikulcsot le lehet húzni a wc-n?" Nos elmondanám, neki sikerült! Azóta sem került elõ, tehát valszeg vlahol úszik.... :D Aztán elmesélte, hogy a létezõ összes variációban megpróbálta összehajtogatni a kezét és egyéb tárgyakat hogy beférjen a kanyarulatokba kitapogatni a kulcsot, de nem járt sikerrel! :guny:

#512 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 22:55

:hu: :yeah: :guny: :kir: :kocc: naggyon jóó :D

#513 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 15. - 14:50

Egy fõsulis haverom, aki érdi, gyakran autóval jár be a sulihoz. Emlékeztem, hogy golfja van, és valamiért zöld rémlett.Egyszer jöttem ki a suliból és látom a zöld golfot, nézem, nézem, eszembe jut a srác. Tesómnak volt egy korszaka, mikor plüssdobókockával idegesített mindenkit... olyan KELL az autóba. A golfban is volt, na mondom ez biztos azé a haveromé. (Jóban van a tesómmal is). Írtam neki egy cetlit, hogy ügyesen, szépen vezessen.Ma beszélgetünk MSN-en, ami nem gyakran szokott elõfordulni. Kérdezem, megkaptad az üzimet? -Nem. -Pedig a kocsidra raktam.-Egy hete nem voltam kocsival suliban.Na és itt ért a felismerés, hogy nem is az õ kocsija volt.Neki kék golfja van és utálja a plüssdobókockát. Na szép, ezt jól benéztem :eek: :o :rolleyes: :D

#514 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 15. - 14:52

Még jó, hogy nem valami személyesebb üzivel kedveskedtél az ismeretlen harcosnak. :) Ezen is mit törhette a fejét. ;)

#515 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 15. - 15:06

Lá is irtad? Ugye nem tanár kocsija volt? :dev:

#516 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 15. - 15:07

Papírcetlit tettem az ablaktörlõ alá. Nem tudom kinek az autója volt :confused:

#517 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 19. - 14:11

Ugyebár én és az ajtók...ismerõs a szitu...A minap ismét meggyûlt vele a bajom:Hétfõn parlamenti különóránk volt-hozzáteszem én nagyon élveztem,bár már korábban voltam a parlamentben.A bejárat elõtt szóltak,h addig itt senki nem megy be amíg le nem veszi a fémcsatos övét.Na kabát le,öv ki,oké,mehetünk.Otthon direkt semmi nagyobb fémet nem vettem fel,fülbevaló volt csak rajtam.Megyünk át a fémvizsgáló kapun,egyik csoport már végzett,elõttem minden rendben,már a kapu végénél járok,erre beriaszt."FEKETEHAJÚ HÖLGYET KÉREM VISSZA!" Na szuper!Mutassam mi van rajtam ami esetleg lehet.Mutogatom,h se cipzár,csak a fülbevalóm..."NEEM,EZ VALAMI NAGYOBB TÁRGY LESZ!" Naazannyát gondoltam magamba,ez mingyá nekiáll itt kivetkõztetni.Kezeimet emeljem fel,bemért a csipogós szerkentyûjével is:semmi.Forduljak.Semmi.De addigra már több emberkénél becsipogott az ajtó,azok mind ott várták a sorsukat,a többiek+a lépcsõ tetején...JÓLVAN,MEHET!"Na köcc!végre...szóval nekem még a Parlamentben is sikerült...

#518 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 19. - 14:36

Az eleje ciki a többi inkább "aranyos"...:még a nyáron történt, h 1 kedves ismerõssel megindultunk meglátogatni 1 cimborát, Mezõkovácsházán. Útba akartuk ejteni Hódmezõvásárhelyet, így gondoltuk, Mindszent felõl közelítünk. Na volt is a térképen klassz kis út, de át a Tiszán. Volt 1 jel, aminek nem tulajdonítottam túl nagy jelentõséget, 1 dézsa forma,áthúzva, gondoltam, lefeljebb nem lehet fürdeni... (azt meg úgyse akartunk)Odaérünk kisebb-nagyobb kalandokkal, ahol ezt a jelet mutatta a térkép, hát az útnak vége: kiderült, kompot jelent az a kis dézsa áthúzva... Ciki? :gm: Na ezek után, (ja persze a komra várni kellett, mert a révészek épp ebédeltek, és igazi jó mechanikus kompról van szó), jól megszomjazva, az egyik útközbeni település vegyesboltjánál álltunk meg, szomjoltani. Benti párbeszéd:ÉN: Jónapot!light kóla van?ELADÓ: hát persze, pepsit v. cocát?oh, meglepõdés, micsoda választék...(sõt, tartanak lájt kólát)ÉN:cocátELADÓ: hûtõbõl, vagy nem?oh, kétszeres meglepdés: még ebben is lehet választaniÉN: hát, akkor hûtõbõlELADÓ: a háta mögött ott a hûtõ.Na, hûtõ kinyit, 1. sor kóla, meleg. Na gondoltam, biztos most rakták be. 2. sor, meleg. Leghátsó sor: meleg. Hûtõ oldala, meleg.ÉN: elnézést, de nem mûködik a hûtõ...ELADÓ: hát, sajnos nem.... :dev: Szóval az alföldi emberek rettenetes nyugalmával és egyszerûségével közölte az arckifejezése: nehogymá' asziggyed városi, tucc újat mondani... :yeah: Ui.: én is alföldi vagyok :kir:

#519 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 24. - 16:33

Megint én és az ajtok..(asszem könyvet irok :cool: )Ma reggel megyek be a suliba nagy slunggal,elöttem még nagy rendesen tartották is a bejárati ajtót,szépen megköszöntem,utánam is jöttek,gondoltam nem vágom be az orruk elött.Nézek hátra,h mikor érnek már ide,meddig dekkoljak,látom még messze vannak,mit ácsorgok itt...Lépek be,de a lépésbõl csúszás lett,portás néninek gyorsan 1 JÓREGGELT miközben ö csak annyit lát,h valamelyik kómás diák síel befelé az ajtón :eek: (még hó sincs és nem is magassarkúban voltam...)....én és az ajtók...A másik ciki "balesetem" a hétvégi versenyen történt:A bírók orra elött táncoltunk-hozzáteszem a nagy kosztól rettentõen csúszott a parketta,amit persze nem mostak fel,mert miééért...Épp kezdtem magam hûdenagyon beleélni a rumbába,mikor egy erõsebb csípõmozdulatnak köszönhetõen kiment alólam a talaj(vagy a lábam? :confused: ) Párom is néz:Volt Zsófi,>>nincs Zsófi!De nem volt gond,felpattantam,folytattuk tovább,attól kezdve egész végig fülig ért a szám.Még jó,h jókat tudok szórakozni magamon :D És a bírók is "becsukják ilyenkor a szemüket",hiszen nekik az a feladatuk,h a jót pontozzák.És láttam utána,h figyeltek minket és megadták a pontokat :)Legalább ebbõl jól jöttem ki :yeah:

Edited by Zsoci, 2005 október 24. - 16:36.

#520 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 27. - 17:36

Én mindig mindenben megbotlok, ha más nincs, a saját lábamban.Kedden ezen is túltettem. Sikeresen leborultam a három lépcsõfoknyi lépcsõ utolsó fokáról, csak úgy minden ok nélkül. Fejjel elõre, összeestem, mint egy zsák, és puffantam egy hatalmasat. Mindezt három osztály elõtt, ha a mienkét nem számítom. Persze a kezem tele volt, szóval utána még a cuccaimat is szedegedhettem össze... :D