Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Viccek

• Please log in to reply
4774 válasz a témához

#481 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 1:11

[url="http://"http://lol.hu/pic/76d7b7e6/image/lolhu_76d7b7e6.jpg"]hopppppá..[/url]

#482 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 5:22

Két rendõr beszélget:- Te, mi van a kezedben?- Termosz.- Hát az meg mire jó?- A hideget hidegen tartja, a meleget meg melegen!- Az király! És mi van benne?- Két gombóc fagyi, meg egy adag húsleves.

#483 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 5:24

Az asszony képen törli a férjét:- Ezt a 25 év rossz szexért!A férfi gondolkodik, õ is lekever egyet (igaz, jóval nagyobbat):- Ezt azért, mert tudod a különbséget!

#484 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 5:25

Két kígyó megy a sivatagban. Az egyik jobbra, a másik kobra...

#485 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 5:27

Mondjátok gyerekek, gondoltatok már arra hogy apátok bruttó 80.000.- Ft kórboncnoki fizetésébõl hogyan tudtok minden este egy kiló húst vacsorázni?

#486 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 9:04

Pár hülyeség...Én nem szeretem az uborkát, és nagyon örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig nagyon utálom....Gyakran mondjuk: Csukd be az ablakot, hideg van odakint! Mindazonáltal az ablak becsukása után továbbra is a hideg marad odakint.Az egyetlen gondolat, ami megbékít a ténnyel, hogy nõ vagyok az, hogy így nem fenyeget az a veszély, hogy feleségül veszek egyet.Hölgyeim! Ha már megkedvelték a koffeinmentes kávét és teát, a cukormentes kólát, a nikotinmentes cigarettát, miért nem kedvelik az impotenseket?A nagymamám hatvanéves korában kezdett napi hét kilométert gyalogolni. Most kilencvenhat és fogalmunk sincs róla, hol a fenében lehet? [ Augusztus 24, 2004, 09:05: Az üzenetet átszerkesztette: furioso ]

#487 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 11:40

Van egy szuper terepszínû kabátom, de sajnos nem találom. :D

#488 jm-horseman

jm-horseman

Csikó

• Fórumtag
  • 461 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 12:48

idézet:
Eredeti szerzõ: tötõ Zsó: és el vannak nyomva! :D :D [/QUOTE]Igen, az aranylánc nyomja õket.

#489 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 13:01

De valószínû az is, hogy az adóbevallásukkal az APEH még nem találkozott.......

#490 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 18:23

- Te komám, nem jössz át egy kis gruppenszexre?- No, és hányan leszünk?- Hát, ha hozod a feleséged is, hárman.

#491 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 18:30

Egy szõke hívja a mentõket:- Jöjjenek gyorsan, a baratnõm mindjárt szülni fog, már 10 perces fájásai vannak!- Az elsõ gyereke? - kérdezi az ügyeletes.- Nem, mondom hogy én a barátnõje vagyok, maga barom!

#492 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 18:34

A szõke nõ ül a moziban és a Passiót nézi. Vége a filmnek, megtörli a szemét, odafordul a barátnõjéhez:- Te, megjelenik ez majd könyvben is?

#493 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 18:42

idézet:
Eredeti szerzõ: tötõ Zsó: Posted Image [url="http://"http://lol.hu/pic/3b5e5b89/image/lolhu_3b5e5b89.jpg"]aztabuta[/url] [/QUOTE]Ez nem volt vicces...

#494 loxodonta

loxodonta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 244 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 18:49

sógorom mondta:Szegény gyerekek fagyievéskor mindig ellentétes utasításokat kapnak:1.lassan edd, mert hideg2.Siess már, csöpög!

#495 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 18:52

Petshu láttál ott valami vicces szmájlit?? ne kötekedjetek már az istenit. most azzal hogy sírok egy sort feltámad az a mezei nyúl?? nem.

#496 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 18:55

Van ilyen. Posted Image Tavaly sokkal mókásabb volt mikor Bágyogszováton leppantantam a kombájnról és elkezdtem kergedni egy növendék mezei nyulat. Posted Image

#497 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 18:57

amibõl pörkölt lett volna ahogy ismerlek :D :D :D

#498 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 19:09

Majdnem utolértem, csak a kanyarokat gyorsabban vette és nem lassult le tõlük annyira.

#499 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 19:12

nem mondtad hogy mellékállásban gepárdot játszol :D :D :D

#500 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 19:33

A nászéjszaka után a férj megkérdezi a feleségét:- Mi lesz reggelire?- Szex - válaszol az asszonyka.Délben a férj megint megszólal:- Drágám, mi lesz ebédre?- Szex - hangzik ismét.Este közeledvén a férj elõveszi a szerszámát, és rárakja a radiátorra.- Mit csinálsz? - kérdezi a felesége.- Melegítem a vacsorát. [ Augusztus 24, 2004, 19:34: Az üzenetet átszerkesztette: furioso ]

#501 Dóri

Dóri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 508 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 19:35

idézet:
Eredeti szerzõ: tötõ Zsó: Posted Image [url="http://"http://lol.hu/pic/3b5e5b89/image/lolhu_3b5e5b89.jpg"]aztabuta[/url] [/QUOTE]Ez tényleg nem vicces. :( :rolleyes: Miért a vicctopikba raktad be?Lehetett volna vmi állatkinzós topikba is.. :confused: ;)

#502 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 19:41

Jah, egy jó kajáért meg egy jó nõért mindent. :D

#503 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 19:41

most ennek nyissak egy külön topikot? istenem.. basszus nagyon elnéztek valamit mert én ha jól tudom nem vigyorgó szmájlit tettem oda.ekkora ügyet csinálni egy nyominger kép miatt... :rolleyes:

#504 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 19:42

Egy roma srác bemegy a templomba.Serényen szotyolázik a padok között, mire odaér a feszülethez.- Háá ez meg kii? - kérdezi a feszület elõtt térdeplõ, imádkozó embertõl.- Pszt! Õ a mi urunk, királyunk. Õ adja nekünk a mindennapi kenyerünket!- Méé, pék a csáávóó???

#505 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 19:43

Aki kicsit is konyít a mezõgazdasághoz az tudja milyen tetû lassan halad egy bálázógép amit traktor húz, és azt is hogy milyen zajos. Ki van zárva, hogy élõ nyulat gyûjtsön a bálába. Szóval gondolkodjatok egy kicsit mielõtt szólnak. Posted Image [ Augusztus 24, 2004, 19:45: Az üzenetet átszerkesztette: LeO ]

#506 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 19:45

naja...

#507 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 19:47

Két telefonszerelõ napokig dolgozik a sivatagban, oszlopról oszlopra mászva ellenõrzik a vezetéket. Éjszaka az egyik hálózsákjába belebújik egy skorpió és belemar a farka végébe. A szerelõ nagyon megijed, felkelti a másikat, aki felmászik az oszlopra, és felhív egy orvost. Elmondja mi a helyzet, mire a doki elmagyarázza, hogy az egyedüli lehetõség kiszívni a sebet.- Mit mond a doki? kérdi a sebesült türelmetlenül.- Mit mond, mit mond? Azt mondja megdöglesz!

#508 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 19:51

A cigány alszik és közben azt álmodja, hogy fent van a gáztûzhelyen egy nagy fazék, tele pörkölttel.Elõveszi az öngyújtóját, és meg akarja gyújtani a gázt, de sajnos az öngyújtó nem mûködik. Hirtelen felriad álmából:- A p.csába! Ettem volna meg hidegen!

#509 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 19:53

:D :D

#510 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 19:53

At erõsen nagyothalló gróf hazaér. A lakáj, miközben leveszi róla a kabátot, a szokásos szöveget mondja neki:- Na te vén ****, fogadjunk már megint a klubban voltál, konyakot szlopálni?- Nem Jean, ma a városban voltam és vettem egy hallókészüléket!

#511 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 19:59

LEO!!a jó kaját értem mert ott volt a nyúl... de hol volt a jó nõ??? :D :D

#512 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 19:59

A börtönben az új rabhoz odamegy egy 120 kilós, kigyúrt figura.- Én most téged megduglak. Azonban választhatsz, vazelinnel, vagy anélkül akarod.- Hát inkább vazelinnel, ha lehet.- Vazelin, gyere Te is!

#513 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 20:06

Fuujj, furioso az ilyen vicceket deutálom :D Pff!! :D :D Posted Image

#514 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 20:24

:D :D :D

#515 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 24. - 23:27

Fújj! :D

#516 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 2:34

Töltöttem fel nektek pár felvilágosító videót, kicsit talán idejétmúlt, de azért röhögni lehet rajta: [url="http://"http://cav.paci.hu/cikkek/felvilagosito/"]http://cav.paci.hu/cikkek/felvilagosito/[/url] Ott van még egy órás felvétel, amit a mi Veres Pali bácsink elõadásán vettek fel, amit katonáknak tartott. A kincsestárból túrtam elõ(dc++), jó nagy volt, Csaba meg szépen betömörítette nekem, és feltettem. Érdemes meghallgatni. :D Szókimondó az öreg, prûdek inkább ne hallgassák! Posted Image

#517 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 8:31

:D Tetszik! :D

#518 Mithorn

Mithorn

Törzsvendég

• Admin
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 10:15

Arkansasi asszony elhunyt egy elhibázott mennybemenetelbenTegnap elhunyt egy Little Rockban élõ asszony, miután kiugrott mozgóautójának napfénytetõjén; az esetet, melynek keretei között mindezlezajlott, több tucat szemtanú által látott "elhibázott mennybemenetelként"lehetne a leginkább jellemezni. Újabb tizenhárom ember megsérült, miutánhúsz autó torlódott egymásnak, mert a sofõrök azon igyekeztek, hogy ne üssékel az asszonyt, aki szemmel láthatóan meg volt gyõzõdve arról, hogymennybemenetel zajlik, amikor tizenkét, levegõbe emelkedõ embert pillantottmeg az égben, majd egy olyan férfi mellett haladt el az úton, akit Jézusnakhitt.- Sikoltozni kezdett: "Visszatért! Visszatért!", majd kimászott anapfénytetõn, és leugrott az autó tetejérõl - közölte Everet Williams, a 28éves Georgann Williams férje, akinek feleségét már a helyszínen halottnaknyilvánították."Lelassítottam, de nem várta meg, míg megállok" - magyarázta Williams. "Azthitte, mennybemenetel zajlik, és meg volt róla gyõzõdve, hogy Jézus felfogja emelni az égbe" - tette hozzá a férj."Ez a legeslegfurcsább eset, amivel pályafutásom során találkoztam" -nyilatkozta az elsõ helyszínre érkezõ rendõr, Paul Madison. Madisonkikérdezte a férfit, aki Jézusnak nézett ki, s így megtudta, hogy aszóbanforgó személy tógába öltözõs buliba igyekezett éppen, amikor ateherautója platóját takaró ponyva meglazult, és tizenkét, héliummal felfújtszexuális segédeszközként is használható gumibabát engedett szabadjára,melyek aztán az égbe emelkedtek.A Forth Smithben élõ Ernie Jenkins (32), akinek már több barátja is mondtakorábban, hogy úgy néz ki, mint Jézus, az út szélére húzódott,reményvesztetten az ég felé emelte karját, mondván: "Gyertek vissza".Williams autója épp ekkor haladt el mellette, s Williams asszony biztos voltabban, hogy a férfi Jézus, s a mennybe emeli az embereket, ahogy elhajtanakmellette az úton."Azt hiszem, a feleségem jobban szerette Jézust, mint engem" - felelte azözvegy a kérdésre, hogy miért tett ilyet a felesége.Amikor arra kérték, fûzzön megjegyzést a tizenkét gumibabához, Jenkins ígyválaszolt: "Ez az egész egyszerûen túl bizarr számomra. Életemben nemgondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet."

#519 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 10:55

A szoke titkárnot elso munkanapján elküldik kávét csinálni. Mivel még sosemfozött kávét, lemegy a közeli presszóba egy termosszal.- Elnézést, belefér ebbe a termoszba hat csésze kávé?A pincér méregeti a termoszt egy kicsit, aztán felel:- Igen, azt hiszem hat csésze pont elfér benne.- Ó, ez nagyszeru! Akkor kérek kettot cukorral, egyet cukor nélkül, egyettejszínnel és két capuccinot!

#520 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 25. - 10:58

Az Isten három not egy szakadékhoz visz és ezt mondja:- Mindenképpen le kell ugranotok, de ugrás közben kívánhattok valamit, hogymegmeneküljetek.Leugrik a barna hajú no, és zuhanás közben azt kiálltja:- Én egy sas akarok lenni, hogy el tudjak repülni! - Hirtelen sassá változikés szépen elrepül.Leugrik a fekete hajú no, és zuhanás közben azt kiálltja: - Én egy fecskeakarok lenni, hogy el tudjak repülni! - Hirtelen fecskévé változik és nemzuhan le, hanem szépen elrepül.Leugrik a szoke hajú no, és zuhanás közben azt kiálltja: - Én egy pingvinakarok lenni, mert az olyan cuki!