Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovas filmek

• Please log in to reply
950 válasz a témához

#481 Sekhnemet

Sekhnemet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 92 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 25. - 13:19

Sziasztok! Én egy régi szovjet filmet keresek. A címe: A lány és Grand. Egy idõben minden nyáron ment az M1-en. Elõre is köszi.

#482 Frakk0310

Frakk0310

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.111 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 26. - 12:34

Van valaki Dél-Pesten, vagy környékén, aki át tud játszani videokazettáról cd-re, dvd-re filmet?

#483 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 8. - 14:52

Sziasztok,keresek egy nagyon régi filmet,a címe: Hosszú Vágta. Akinek megvan,kérem értesítsen,megveszem!!

#484 Guest_Tut_*

Guest_Tut_*
  • Guests

Közzétéve 2007 szeptember 14. - 8:28

Ma Lóbarátok

#485 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 14. - 9:38

A lány és a Grand megvolt nekem,csak egy lovas barátnõmnél elsüllyedt...egy kazettán volt a Szabad,mint a szél-lel...jó kis film mindkettõ,szeretem nagyon,de sajna én is csak távolról... :hupp:

Sziasztok!

Nagyon szeretnék megszerezni egy pár lovas filmet!
Ha valaki tudna bármilyen módon segíteni ezzel kapcsolatba, azt nagyon megköszönném!

Suttogó, Vágta, Hidalgo, Szilaj

Szia!
Menj be egy videotékába,ha szerencséd van,meglesznek eladásra is,leértékelve.Legalábbis nálunk szoktak ilyet,én volt,hogx 700Ft-ért vettem így filmet.De a Suttogót meg a Hidalgot játsszák az HBO-n is mostanában,ha ven esetleg valaki aki fel tudja venni Neked..A Vágta is nemrég még ment,a Szilajt legutoljára az M1-en láttam asszem nyár elején.

#486 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 16. - 17:05

Sziasztok! Engem érdekelne lovas oktatófilm. Külföldi nyelvû is lehet. Nekem volt egy jópár (amiket ugyebár vásároltam, de eltûntek... :( ) . Fiatal ló kiképzése, haladó lovasoknak (Etûdök megvannak, illetve a 3. nincs...), esetleg bármi ami díjlovaglással, díjugratással haladó szinten foglalkozik. Elég tág tudom, de bármi érdekel! Ha kell fizetek is érte. Elõre köszönöm! Petra

Edited by Merénylõ, 2007 szeptember 16. - 17:28.

#487 Pap_stone

Pap_stone

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 7. - 8:45

Sziasztok. Két elég régi filmet keresnék, ha tudna segíteni valaki megköszönném. A Winchester Mestere és a Nincs Bocsánat lenne a másik. Nem sikerül megszereznem õket sehonnan.

#488 Betti a lovas

Betti a lovas

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 21. - 20:43

Sziasztok!Nem tudja vki,h hol van olyan ingyenes letöltés ahol lovas filmek vannak?Vki át tud küldeni lovasfilmeket?Üdv:Betti

#489 Betti a lovas

Betti a lovas

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 21. - 21:04

Ha vki tud küldeni lovas filmet légyszíí küldjön már!És hol lehet a neten ingyen letölteni lovas filmeket?Légyszíí segítsetek!Köszi mindenkinek:Betti

#490 terembura

terembura

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 917 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 26. - 18:30

A Fix TV-n minden péntek délután van francia galopp közvetítés, vagy a mai egy kivételes nap volt. Baromira tetszett a pálya, a szervezés, hogy volt akadály és gát verseny. Így kellene itthon is. Lesz még jó Lovi nálunk is, én hiszek benne, de csak új tulajdonossal!

#491 Betti a lovas

Betti a lovas

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 29. - 8:19

Szia terembula!Nem tudsz olyan torrentet ahol lovas filmeket lehet letölteni?Válaszodad elõre is köszönöm!ÜDV:MINDENKINEK:BETTI

#492 rider

rider

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 195 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 29. - 11:12

November 1-én (csütörtök) 6:25-kor a Dunán lesz Az ezüst Brumby. Tartalma: A Brumby jelentése: vad, vagy elbitangolt, megszelídíthetetlen ló. Az ausztrál hegyekben élõ gyönyörû, ravasz vadállatot azért nevezik el az ott lévõ emberek Ezüst Brumbynak, mert ezzel is csodálatukat akarják kifejezni a bátor és szilaj ló iránt. Éveken keresztül ugyanis eredménytelenül akarták befogni az ott élõk, míg oda nem vetõdött egy ifjú lovász, aki elhatározta, az élete árán is megszerzi a legenda szerint megszelídíthetetlennek tartott állatot. Ekkor veszi kezdetét lélegzetelállítóan izgalmas kalandjuk.

#493 terembura

terembura

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 917 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 29. - 23:14

Találtam egy web oldalt, amin nagyon jó klippek vannak (nem csak lovas).
http://www.youtube.com Aztán a keresõbe írhatsz lónevet, versenyt, helyszínt, vagy pl. azt, hogy "Monty Roberts" meg ilyesmik. Már napok óta gyönyörködöm a filmekben és most jutottam el oda, hogy Veletek is megosszam. Hihetetlen mennyi minden van fenn rajta. Jó tanulást, szórakozást mindenkinek!

#494 rider

rider

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 195 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 30. - 9:59

A youtube-hoz hasonló oldal még a http://www.videa.hu/. ezen is vannak jók, de azért a youtube jobb (szerintem)...

Edited by rider, 2007 október 30. - 10:00.

#495 Pap_stone

Pap_stone

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 1. - 11:50

Hi Én felkeltem és megnéztem reggel Az Ezüst Brumbyt, nagyon szép film. :)

#496 Lexa

Lexa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 603 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 1. - 11:58

Hi

Én felkeltem és megnéztem reggel Az Ezüst Brumbyt, nagyon szép film. :)

Én is akartam, de a páromnál nem volt Duna.... :(

#497 Pap_stone

Pap_stone

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 2. - 8:42

:(

#498 Ticsu

Ticsu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 280 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 4. - 15:59

Hel ló

Ez itt egy kis film a kis pacimról :D :D

http://www.videa.hu/...oSgMtnCe3UgGNNK

Minden jót

Sziasztok

#499 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 4. - 17:06

Én is akartam, de a páromnál nem volt Duna.... :(

Cserélj srácot. :gm:

#500 Lexa

Lexa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 603 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 4. - 17:24

Cserélj srácot. :gm:

"Jó" hozzáállásod van... :D :D :D :D :D :D :D :dev:

#501 favory

favory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.176 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 4. - 18:07

Én még olyan lovas filmet nem láttam, ami ne lett volna nyálas, giccses, elcsépelt, vagy idétlen. Ugyanez vonatkozik a kutyásokra. Bennem van a hiba? Valami ajánlat, esetleg??? :)

#502 gica

gica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 370 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 4. - 18:35

A film+ -on ment többször is egy ausztrál lovas film (mindig véletlenül kapcsoltam oda, mikor meg próbáltam keresni a tv újságban, sosem adták :kv: ). Azt hiszem egy hasonló történetû mese is volt anno... Vadlovakról szól, köztük is egy csõdörrõl, aki a végén leveti magát a sziklákról, semmint az emberek fogságába essen. Nem tudja valaki a pontos címét? Köszi elõre is! :)

#503 rider

rider

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 195 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 4. - 19:07

Szerintem ez Az ezüst Brumby, de nem akarok hülyeséget írni...

#504 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 4. - 19:24

Igen, ez az. Most volt csütörtökön a Duna tv-n. :)

#505 gica

gica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 370 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 4. - 19:51

Na tessék... Akkor megint lemaradtam. :( De most már legalább a címét tudom. Köszönöm szépen! :)

#506 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 4. - 23:06

Most láttam a Monte Walsh: Az utolsó cowboy c. filmet.
Nekem tetszett. Van némi mondanivalója.

#507 terembura

terembura

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 917 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 9. - 22:01

November 10-én, szombaton, az HBO-n 11.30-kor: Afrikai lóverseny. Fel tudná valaki venni nekem akár videóra, akár DVD-re (ez lenne a jobb)? Természetesen kifizetem a költségeket! Köszi, és valamilyen jelzést kérek a jótevõtõl. (Nekünk nincs HBO a csomagban. :ang: )

#508 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 10. - 20:19

Keresem a Flicka c. filmet :)

#509 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 10. - 22:23

Én ma kaptam egy felvételt. Az állatorvosi egyetemen tarottak előadást, lóanatómiától kezdve Dallos Gyula előadásáig, sok érdekes témáról. Át tudom írni dvd-re amennyiben valakit érdekel. Kisség amatőr a felvétel, de élvezhető, érthető és nagyon érdekes.

Amúgy nincs meg valakinek véletlenül a "Dreamer: Inspired by a True Story" című film? Dakota Fanning főszereplésével.
Nagyon régóta vadászok már rá, de sehol se találom itthon... :hupp:
http://www.imdb.com/title/tt0418647/

Edited by Satin Speed, 2007 november 10. - 22:26.

#510 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 10. - 22:41

Pont ezt a 2 utóbbi filmet ígérte nekem vki, A Flickát és a Dreamert. Lemásolnám nektek, de úgy néz ki már én sem jutok hozzá...lassan fél éve volt. :D Nem írom meg kit nyaggassatok vele. :gm: Rákérdezek inkább... Milyen témákban hangzott el elõadás, az anatómián kívül?

#511 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 10. - 22:46

Még nem volt idõm megnézni, csak édesanyám nézett bele és õ mondott pár dolgot. Holnap ha minden jól megy meló után megyek lovagolni, de utána megnézem és akkor este leírom. :)

#512 Lexa

Lexa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 603 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 12. - 15:11

Nincs meg valakinek a Háry János, aki gyorsan át tudná valahogy küldeni? Annyira kéne, most töltöttem le vagy egy hét alatt torrenttel, de nincs kép... wáááááá... :huh: :mad:

Edited by Lexa, 2007 november 12. - 15:13.

#513 Szélfúttahaj

Szélfúttahaj

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 12. - 17:59

Én ma kaptam egy felvételt. Az állatorvosi egyetemen tarottak elõadást, lóanatómiától kezdve Dallos Gyula elõadásáig, sok érdekes témáról. Át tudom írni dvd-re amennyiben valakit érdekel. Kisség amatõr a felvétel, de élvezhetõ, érthetõ és nagyon érdekes.

Amúgy nincs meg valakinek véletlenül a "Dreamer: Inspired by a True Story" címû film? Dakota Fanning fõszereplésével.

Szia S Speed!

A filmet tudod kölcsönözni. Én egy Óbudai tékából vettem ki nem is olyan régen.
Onnantól már csak egy PC kérdése és neked is meg lesz...

#514 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 12. - 18:33

Szia S Speed!

A filmet tudod kölcsönözni. Én egy Óbudai tékából vettem ki nem is olyan régen.
Onnantól már csak egy PC kérdése és neked is meg lesz...

Köszi, majd megnézem.

Csak mostanság elég elfoglalt vagyok sajna... :(

#515 terembura

terembura

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 917 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 12. - 20:57

Én ma kaptam egy felvételt. Az állatorvosi egyetemen tarottak elõadást, lóanatómiától kezdve Dallos Gyula elõadásáig, sok érdekes témáról. Át tudom írni dvd-re amennyiben valakit érdekel. Kisség amatõr a felvétel, de élvezhetõ, érthetõ és nagyon érdekes.

Amúgy nincs meg valakinek véletlenül a "Dreamer: Inspired by a True Story" címû film? Dakota Fanning fõszereplésével.

Szia!

Én láttam, Sótonyi prof. elõadáson levetítette, de nincs meg.
Szóval nekem kellene.
tetelx@t-online.hu

Edited by terembura, 2007 november 12. - 20:57.

#516 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 30. - 20:08

találtam pár lovas filmet
igaz,angolul...
akinek ebbõl megvan valami,meg aki tudja,ebbõl mi jött ki magyarul és honnan lehetne megszerezni,az írjon pü-tt légyszi!!!
kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii :ang:

#517 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 30. - 20:19

Nem kéne pü-t írnia, inkább ide, hogy mi is lássuk! :D

#518 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 30. - 20:54

Nem semmi gyûjtemény. :eek: Megnézném mindet. :D Mindössze a Flicka, Az ezüst brumby és a Running free(nálunk szabad mint a szél)ismert részemrõl, ill. még a Seabiscuit - de utóbbiból a listán van vagy 3 változat. De ezekrõl már volt szó a topicban, keress rá! ;)

#519 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 30. - 21:56

Vakvágta a jövõbe!

#520 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 30. - 22:37

ja,hát az ilyen nálunk ismert "klasszikusokat" kihagytam mint hidalgo,suttogó,stb.,bár nagyon nem lett rövidebb a lista sajnos....hiszen nálunk alig van vmi épkézláb film. A breaking free az a Kemény lecke amit én nagyon szerettem mikor még volt Msat meg szívtv....ja és a Mistyt is adták anno,de nem tudom,mi a magyar címe.A virginia's run is kijött kazin magyarul,de annak se tudom,mi a címe.... Megy most egy film a HBO-n Gyerek a nyeregben azt hiszem,ez a címe,ez nemsokára meglesz dvd-n...Gondolom a Flicka 2006-os verziója is megvan már vhol :gm: