sziasztok!
régi forumolvasó, új hozzászóló vagyok. A HÍD öteltének lelkes fogadója voltam anno. Sajnos azonban számomra a HÍD egyenlõre csak pillérekbõl áll, mert összeköttetés nincs, semmiféle kapcsolat vagy egymásnak szánt mondanivaló nem jelent meg a szakágak között. Mindenki csak mondja a magáét egymás mellett. Ha már említettétek a Zsófi-Victor lovaglás, az Eszme-Csere inkább híd volt. Sajnálom, de az Ernest által említett eseményre nem emlékszem, de ugyanide sorolandó.
Mindazonáltal nagy tiszteletem az elõadó lovasoké, félreértés ne essék.
A hobbylovas témához: magam is sportot ûzök a hobbylovaglásból
). Nagyon jó a felvetés, hogy hobbylovasoknak szóljon a HÍD. Nekem pont ezért tetszett mindig pl. Victor Fröschl elõadása, mert sok olyan dologról beszél, mint a bizalom, a tisztelet, a ló megértése, ami számomra is fontos. Nem gondolom hogy ezek magukban elegek ahoz, hogy valaki jól, de legalább biztonsággal lovagoljon, de az alapokat jelentik.És bármily furcsa, talán az Õ mondanivalója volt a legérthetõbb számomra.
Sziasztok!
Én egy lelkes, bár sokszor kétségek között hányódó hobbylovas vagyok. Nekem is Victor Fröschl elõadása volt a legérthetõbb. Bár el kell mondjam, hogy én részt vettem egy Victor által tartott VF mûhelyen, és úgy éreztem, hogy többet tanultam a 3 nap alatt, mint korábban néhány év alatt. Nem westernrõl volt szó, hanem a ló - lovas kommunikációról. Nekem sok minden; a lóval való foglalkozással és a a lovaglással kapcsolatban teljesen új megvilágításba került, érthetõvé vált és azóta sokkal jobban élvezem az egészet. Victor nemcsak fantasztikusan jó lovas, de hihetetlenül jó tanár is.
Edited by jolan, 2008 november 20. - 21:11.