Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tatabánya és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
971 válasz a témához

#481 Portofino

Portofino

Új vendég

• Fórumtag
  • 5 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 21:45

Sziasztok! Lovagol valaki a Táltosban itt? :) Mert ha igen (gondolom), akkor esetleg írhatna pár sort róla! Az oktatókról, lovakról, a helyrõl, stb... :) Hálás lennék :D És ha valaki ismeri Keszit a Vértesszõlõsibõl, pls írjon magánban!! :) Thx! :yeah:

#482 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 21. - 16:40

Kiderült, hogy Portfinoval szomszédok vagyunk :-) Majd magánban megbeszéljük a két lovardát. Ismerem mindkettõt :-)

#483 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 21. - 17:50

Degulo! Te most jársz valahova lovagolni? Altair! Köszi a meggyet, fincsi muffint csináltam belõle. Nem tudod, mikor lesz pontosan Oroszlányon verseny? Hétvégén 3 napos verseny lesz Székesfehérváron.

#484 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 21. - 19:37

Táltosba járok. Vasárnap 5re megyek legközelebb. Portofino, ha van kedved és idõd eljöhetnél te is.

#485 Portofino

Portofino

Új vendég

• Fórumtag
  • 5 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 22. - 10:21

Végül is, miért ne? :D Amúgy mennyi ott a lovaglás? Köszi a magánokat :cool: :kocc:

#486 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 24. - 11:05

Sziasztok! Most láttam Szárligeten 4 western lovast a borozóná. Hát, kellemes idõ van most lovaglásra. :yeah: Gyakran járnak erre felé.

#487 lui

lui

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 45 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 24. - 20:42

Sziasztok! Augusztusban és szeptemberben lesz Csákváron háziverseny amatõr. Majd a pontos dátumoka felteszem . Akit érdekel szeretettel várunk.

#488 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 25. - 2:29

Sziasztok!
Most láttam Szárligeten 4 western lovast a borozóná. Hát, kellemes idõ van most lovaglásra. :yeah:
Gyakran járnak erre felé.

Na ja, kellemes még borozásra is. :D
SatnyaBölény meghívására erre jött FélfogúFarkas és csapata. Fogadta õket IdenézOdalát, és a fõnöke, Egyszem.

#489 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 25. - 11:06

Lui! Asszem ezt ki fogjuk használni, köszönöm! De ha aktuális lesz a dolog, kérnénk részletes verseny leírást is. Fec! És TasunkoSzappany törzsfõnyök miért nem tartott velük? :D

#490 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 26. - 10:15

Portofino! Milyen volt a lovaglás? Mi is kiváncsian várjuk a beszámolókat!! :ang:

#491 Lin

Lin

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 10:29

Sziasztok, Egy ideig sajna nem kaptam hozzászólási jogot, de azért végigolvasgattam ezt a fórumot...de most végre már írhatok Nektek illetve kérdezhetek TÕletek! Most költöztem Oroszlányba nemrég és júli közepétõl Tatabányán fogok dolgozni. Eddig Fehérváron a Kunosban lovagolgattam meg Dinnyésen a Királyéknál. Most viszont oda az átjárkálást már elég nehéz megoldani rendszeresen és szeretnék itt járni valahol a környéken pacigolni :) Tud valaki nekem ajánlani olyan lovardát, ahol a lovak nyugisak és az oktató is odafigyel az emberre? :) További szép napot mindenkinek! Köszi a segítséget: Lin

#492 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 17:02

Kedves Lin, üdv a klubban :)

#493 Lin

Lin

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 29. - 15:41

Kedves Lin, üdv a klubban :)

Köszönöm Altair!! ;)

#494 Portofino

Portofino

Új vendég

• Fórumtag
  • 5 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 30. - 14:15

Szia Lin! Üdv itt :) Igazából sokat nem tudok mondani, de azt hiszem beajánlom neked a Vértesszõlõsi lovardát. Én, amíg ott lovagoltam, az oktató mindig figyelt rám, nagyon jófej volt, és a ló is akin ültem, egy tündér volt. Egyetlen lovon ültem csak, a Keszin, de látásból az összes ló nyugodtak tûnt, semmi probléma nem volt velük. Nekem csak az a baj h kicsi volt a karám a mekgszokottnál :dev: Mielõtt oda jártam, Nadapon lovagoltam, ott elég nagy karám volt. Na mindegy, nem ide tartozik, a lényeg h sztem nyugodtan ellátogathatsz oda, nem hiszem hogy csalódni fogsz! :) De (én még nem voltam ott, csak hallottam) a tatai Táltos is nagyon jó hely, talán még jobb is. Ha majd végre sikerül ellátogatnom oda, többet is tudok mondani! :D Remélem azért segíthettem :) ;) Üdv: Portofino

#495 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 30. - 16:08

Üdv a klubban Lin! Én nem tudok olyan lovardát ajánlani. Portofino! Akkor nem voltatok Deguval Tatán? :rolleyes: Nekem mostanában nagyon jól alakul a lovaséletem, nagyon kedves barátnõmnek Barbinak köszönhetõen. Már nagyon régóta vártam ezekre a pillanatokra. :ang:

#496 Lin

Lin

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 30. - 20:35

Köszi Portofino a tanácsot! Holnap tervezem megnézni a Táltost... a Vérteszõlõsön már voltam vagyis megnéztem a helyet... igazság szerint nekem nem volt annyira bizalomgerjesztõ az a környék! :hupp:

#497 Portofino

Portofino

Új vendég

• Fórumtag
  • 5 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 5. - 14:22

Köszi Portofino a tanácsot! Holnap tervezem megnézni a Táltost... a Vérteszõlõsön már voltam vagyis megnéztem a helyet... igazság szerint nekem nem volt annyira bizalomgerjesztõ az a környék! :hupp:

Nincs mit. Majd írj mi volt! :)
Mi baj a környékkel? Vagy az egész ahogy van nem szimpatikus?

Tiga: Nem, sajna nem jött össze :( Majd máskor. :)

Mindenki: Jön vki hétvégén Bábolnára (Arab Lovak Fesztiválja)? :) :cool:

Üdv: Portofino

#498 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 6. - 10:38

Én megyek! ! Én megyek !!! :kir:

#499 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 8. - 15:04

képeket gyerekeim, képeket minden mennyiségben nekem csak tavalyiak vannak :D

#500 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 8. - 16:50

egy..

#501 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 9. - 9:09

:hu: aztaaaaaaaaa

#502 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 9. - 10:53

Sziasztok! Most kaptam fordításra egy anyagot a céges bulinkról és egy rodeós aláírása szerepel rajta, valamint a buli lovas és vadnyugati programokról szól!! Lesz igazi rodeó, íjászat, halott indián cipelés, pisztoly párbaj, suttogó bemutató... Igaz, hogy csak szeptemberben lesz, de már most alig várom azt a hétvégét. (a cégünk pénzügyek területén tevékenykedik) Ezt nem hiszem el!! Mintha nekem találták volna ki!!!

#503 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 9. - 12:11

azt hiszem ott a helyünk ;)

#504 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 14. - 6:22

Gyerekek kkkhmmm :rolleyes: :rolleyes: megint dögledezik a topikunk :(

#505 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 14. - 7:47

Most hétvégén van egy nagy országos díajugrató verseny Dunakilitin, jövõ héten pedig lesz egy western OB országos forduló Ekecsen, Szlovákiában. Nincsen messze a határtól. Lui!! Mikor lesz a verseny Csákváron? És tudsz már valami pontosabbat róla? Altair már nagyon készül. :D

#506 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 14. - 8:35

:eek: azt hiszem nem lesz kec-mec :kir:

Edited by Altair, 2007 július 14. - 8:37.

#507 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 17. - 20:52

Haliho, Valaki tud esetleg elado zabot? 20 mazsa korul kellene. Agi

#508 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 18. - 6:20

Sajnos nem, de ha tudsz valahonnan, nekem is kellene. És kis bálás széna is kéne.

#509 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 18. - 7:15

Lui! 2007.08.04. -én lesz a lovardában Csákváron egy 3D vaddászíjász verseny. Te ott leszel? Altair! Nem akarsz menni? :) És mikor lesz a lovas verseny?

Edited by Tiga, 2007 július 18. - 7:16.

#510 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 18. - 20:47

Sajnos nem, de ha tudsz valahonnan, nekem is kellene.
És kis bálás széna is kéne.

Vona Laci nem ad el szénát? Nem keveset hordtak be pár hónapja.

#511 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 22. - 17:02

Ma hajnalban egy hirtelen légbõl kapott ötlet alapján felnyergeltünk és a Majdnem Kõhányás - Várgesztes - Környebánya - Somló - Majk-Madárhegy - Haza útvonalon mentünk egy kiadósat. :kocc: Barbus kicsit leókadt félútra, de a környebányai csárdánál regenerálódott, és pöccre indult, ha köllött :D :ang:

#512 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 22. - 19:30

Az nagyon jó ötlet volt! Ma már nem volt annyira nagy hõség. Ma voltam Ekecsen (Szlovákia) a western versenyen és egy csodálatos dolgot láttam. Majer Sanyi megverte a Kastély Attilát pole bending versenyszámban és ezzel majdnem új országos rekord születetett, mivel a Sanyi ideje 21,1 másodperc volt!! Szlovákiában eddig ez a verseny nem volt teljesítve 21 másodperc alatt. Magyarországon Kastély tartja a rekordot, aki európa- és országos bajnok. (Majer Sanyi pedig 6-szororos szlovák országos bajnok.) Reiningben csupán egyetlen versenyzõ indult. Hozzá kell tenni, hogy ez egy nemzetközi verseny volt, mert voltak magyarországi és lengyel versenyzõk is.

#513 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 27. - 8:26

Mindenki nyaral? Meghalt a lovasélet Tatabányán??

#514 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 30. - 18:42

majd ez az esõ tán felmosdat bennünket ;)

#515 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 4. - 17:10

Én tényleg nyaralni voltam egy hétig. De teljesen lómentesen, úgyhogy nem sok mesélni valóm van. :)

#516 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 8. - 17:06

Egy hét lótalanul, hát katasztróffffffffff !!!! Mikor tavaly Ereben voltunk egy hetet bekéreckedtünk egy lovas tanyára csak lóillatot szívni :) azt a tulaj tök mosolygott a függõségünkön ;)

#517 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 9. - 9:25

Én ennyire nem vagyok függõ! :) De amikor patkó csattogást hallottam a ház elõtt, odaszaladtam megnézni, hogy milyen ló. :D

#518 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 10. - 11:30

feltétlen reflex :D

#519 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 augusztus 11. - 17:49

Kálózon voltam most díjugrató versenyen, nagyon szép hely volt - egy sport egyesület területén, foci meccs közvetlen közelében. A melegító pálya nagyon szûk volt, és ez fõleg az esõ miatt felázott füves talaj okozott gondott a lovasoknak. Viszont nagyon jó kis versenyt rendeztek. Egy nõi hang bemondta a hangos bemondóba, hogy felborult egy lószállító és kerestetik a gazdáját. Aztán valaki szólt a nõnek, hogy az a saját lószállítója!! A csaj nem ismerte meg a saját rendszámát! :dev:

#520 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 14. - 21:08

Huha :) kicsit ciki. bár a nõi sofõröknél ez megesik :) Én ma kirongyoltam Gesztesre a szürke-lóval istencsászár volt :yeah: