Vizslám mindig is volt, és mindig is lesz!

Álmom, hogy egyszer egy sólyommal a kezemen, lóháton barangolhassak erdõn-mezõn, miközben a két vizslám szépen keresi a gazban a ló elõtt a vacsorára valót

Lehet, hogy találkoztunk is már?! Mezõgazdasági cégeket szinte mind ismerjük a környéken (munkakapcsolat), valamint pályázatokból kifolyólag kb 4 éve a helyi MVH-nak is rendszeres vendégei vagyunk

Azért majd sztem ellátogatok a környezõ lovardákba is, a bagodiról, a hottóiról, meg a ságodiról hallottam már, hogy vannak, de többet nem igazán tudok róluk.
A tacsókopó leginkább se tacskóra, se kopóra nem hasonlít

Jóval nagyobb a tacsinál (16 kg), de rövid, izmos lábai vannak. Leginkább azért választottam, mert nem divatkutya, (ahhoz nem elég mutatós), így a genetikailag öröklõdõ betegségek (mint pl. a tacsók bénulással járó gerincbetegsége) ismeretlenek nála. Ritka nálunk, viszont hihetetlen kitartása és esze van, munkájához kellõen agresszív (a pitbull nem ellenfél

) szóval ideális munkakutya. Ha elvesztem az erdõn, csak lerakok egy darab rongyot oda, ahol kiszálltunk a kocsiból, és vacsora után kimegyek érte

Más ember meg nem tudja fogni az tuti, így ellopása szinte kizárt

Ja, Bókaházáról származik, rendszeresen dolgozó, bár nem pedigrés szülõktõl.
A többiektõl: bocs az off-ért... (kutyamániás is vagyok, bevallom

)