Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Északi-Bakony régió egy része (3 megye szeglete)

• Please log in to reply
749 válasz a témához

#481 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 1. - 11:41

Úgy is lehet mondani, melegedett már a hangulat itt is tõle!! :D

Fûtsünk!

#482 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 7. - 10:50

Gyarapszunk-gyarapszunk...
Ma hajnalban született meg a Fuksza nevû hidegvérû kancám csikója és így immáron 13-an vannak, de nem sokáig. Április 19-re van "kiírva" a következõ kanca és utána minden hónapban egy-egy. Öt csikóig meg sem állunk.
Posted Image

#483 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 7. - 12:19

Ngyon szeretem a hidegvérûeket. Fõleg az ilyen "szölkék" tetszenek. :) Problémamentes világrajöveteleket, szép kiscsikókat!

#484 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 8. - 7:53

Gratulálok! Problémamentes legyen a többi is!

#485 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 8. - 9:34

Gratulálok!
Problémamentes legyen a többi is!

Köszönöm a jókívánságokat!
A jobboldalon háttérben az arab herélt, Tamúr, aki a pótmama volt egy pár órán keresztül. Nem tudni miért, a csikó elõször hozzá csapódott. Csak miután levezettem a heréltel együtt a kancához akkor jutott eszébe, hogy "valamit" elvesztett. Azóta persze buzog benne az anyai ösztön, szegény Tamúr meg már nagyon belejött a pótmamaságba.

#486 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 8. - 10:41

Halihó, szép hír ez, gratula a kiscsikóhoz! (Ha minden jól megy, akkor jövõre én is dicsekedhetek eggyel... :) )

#487 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 8. - 12:46

Halihó, szép hír ez, gratula a kiscsikóhoz! (Ha minden jól megy, akkor jövõre én is dicsekedhetek eggyel... :) )

Vemhes vagy? :gm:

Gratula Fuxának! :kocc:

#488 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 8. - 13:23

Vemhes vagy? :gm:

Gratula Fuxának! :kocc:

Pende, régi ismerettségünk és kvázi barátságunk jegyében engedd meg, hogy leköcsögözzelek!

[Natos!

Mi azhogy ha jól megy??? Jól ment és csikója lesz a lovadnak! :D én láttam hogy jólment :D

Tudod, én már annyi mindent láttam, úgyhogy én nem (csak) a szememnek hiszek :)

#489 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 8. - 13:30

Pende, régi ismerettségünk és kvázi barátságunk jegyében engedd meg, hogy leköcsögözzelek!

Meg van engedve! :D

#490 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 14. - 7:06

De cuki csikó..érdkes, hogy most majdenm mindenhol csikótúltengés van... :D csúúúúcs. Natos!!!Hétvégén ráérsz?Mert akkor kiugranék asszem pénteken...lehet paccal...szombaton voltunk a pályán...csak uncsi tárasaág nélkül...

#491 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 16. - 12:55

Üdv Mindenkinek! :yeah:

Edited by RIDERMAN, 2008 április 16. - 12:56.

#492 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 16. - 14:21

Üdv Mindenkinek! :yeah:

Viszont!

#493 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 18. - 8:52

az üdv...reméljük hétvégén jó idõ lesz és ismét kiszabadulunk!!!!!!!!!!!!!!!!

#494 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 18. - 9:35

Magam is készülök egy hosszabb szösszenetre, még az irányokat fontolgatjuk.

#495 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 21. - 10:00

Ohhhh Yeah...mekkorát mentünk..naon jó buli votl, kivittük a csikókat is...kegyetlen jó buli volt az erdõ gyönyörû....a Mese meg még szebb :D csúcs jó volt...
Riderman...ti merre voltatok????? (Mi Kõeis-hegy környékén..asszem :gm: )

jah és egy sztárfotó róla (Mese-álmaim lova) meg Árpiról!!!!
de inkább a ló az érdekes rajta!!!

Posted Image

#496 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 23. - 8:31

Remek idõ volt picit talán (néha túl) hirtelen meleg is. Csodálatos környéken jártunk Jásd, Csetény, Bakonynána, Alsópere és végül felfedeztük a hegygerinc és Hajmáskér ill Öskü vonal közötti nagyon szép erdõt. Némi lõtéri kalandozásokkal vegyítve. :kir: A táj meseszép bár az idõ kissé megviccelt mert a hétfõi vihar teljesen feláztatta az utakat. Igy aztán elég "megfontoltan" haladtunk ami legalább olyan fárasztó volt mint ha fele idõ alatt lendületesen küzdöttük volna le a távolságot.

#497 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 23. - 9:40

hm...naon klassz lehetett...jah a avihar röhej volt...nálunk is minden csupa sár..... :( gratula nyergeidhez

#498 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 23. - 18:49

Nem baj még a hétvégéig esni fog.................... :eek:

#499 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 24. - 9:30

jah bcsak hétvégén ne essen.-sajna ha minden igaz szombaton elviszik a Mese babát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :nem: :( :huh: :hupp:

#500 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 24. - 9:38

Nyugi biztosan nem fog esni, magam is készülök egy egésznapos útra, max tévedtem.............. :D

#501 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 25. - 10:36

hát... én még nem tom mi lesz hétvégén...állítólag jönnek lovat nézni...jah meg szombaton suli....... :( :hu:

#502 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 28. - 9:13

Sziasztok! Kettõ! Persze nem az a kanca ellett meg, amelyik 19-ére volt tervezve, hanem annak a leánya, Mese. Csak most a vége felé kezdtünk gyanakodni, hogy vemhes, mert ki gondolta volna, hogy egy kétéves méncsikó, amelyiknek még nem is szállt le mindkét heréje, fedezni tud... :-) Tudott! Képet késõbb... nagyon aranyos, gondoljátok el, egy sportpóni apától és egy mf kancától milyen törékeny csikó születhetett. Megjegyzem a második "bábaságom" idén, nagyon megy az otthonszülés...

#503 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 28. - 10:31

Mese..ez a bûvös név..(Álmaim lovának is ez a neve) mekkorát mentünk tegnap délután..nagyon klassz volt.. LOVASOK!!!CSÜTÖRTÖKTÓL NO MOTOR RALLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yeah:

#504 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 28. - 11:38

Hajrá Muraközi! Csak igy tovább!!! Nálunk nincs csikó, hiába kerülgeti a herélt a pónit, bár mindenki kérdi mikor lesz csikó, majdha elõbb vemhes lesz..... :D (Három és félmázsa, 118 centihez nem rossz). Tegnep mi is körbe "rohantuk" a vidéket hiába mondtam lassabban is jó lesz.... :kir: Igazából, nem bánom mert a mostani hétvégén 3 napot megyünk és nem rövideket :yeah: Szép hetet mindenkinek!!

#505 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 28. - 13:06

... és az ígért képek!

Pár perces-ló

Posted Image

Napos-ló:

Posted Image

#506 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 29. - 9:40

Gratulálok! Bár az elsõ képrõl Nekem bevillant valami, a vaku, csodákra képes...... :D Bübáj egy ilyen csikó :yeah:

#507 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 29. - 9:58

NAON ÉDI!!!!!!!hol laksz?meglátogatnálak már??,kiváncsi vagyok a lovaidra... :D gratula!!!!!!

#508 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 30. - 7:37

NAON ÉDI!!!!!!!hol laksz?meglátogatnálak már??,kiváncsi vagyok a lovaidra... :D gratula!!!!!!

Köszönöm a jókívánságokat, remélem még begyûjtök párat, pölö egyet még a hétvégén...
Az adatlapomon "mindent" megtalálsz, honlap -tel-cím stb. Szívesen látlak Téged is! RM már készül...
A Nomotor jó alkalom lehet, mert tõlünk csak 4-5 km van Csesznek.
... és mint írtam a hétvégig új csikó is születhet...

#509 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 30. - 13:27

Készülök bizony,de még a Jásdi heppeninget is meg kéne valamikor nézni........ :kv:

#510 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 7:31

Nekem megvolt mindkettõ! Jásd és a Nomotor is! Ja, aznap estére, amikor sikerrel vettük a sövénykuti találkozót, Csillám lovam is megellett! Sz'al három... Képeket majd estére, most dolog van...

#511 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 8:59

hi!! No nomotor...sajna nem jött össze...túl sok a lovas. nagyon comoju vagyok mert vasárnap elviszik életetm nagy kedvencét Mesét...tegnap felültem egy telivérre...gyors volt és kényelmetlen... aki volt a rallin írja le hogy milyen jó vagy rossz buliról maradtam le...köszike!!!!!!!!!!!!!!!! muraközi várjuk a képeket..... :D

#512 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 9:54

Nekem megvolt mindkettõ! Jásd és a Nomotor is!
Ja, aznap estére, amikor sikerrel vettük a sövénykuti találkozót, Csillám lovam is megellett! Sz'al három...
Képeket majd estére, most dolog van...

Gratulálok!

Remélem hasonlóan aranyos mint a másik kettõ!

Ja épségben hazaértünk, a sebeket leszámitva, most jönnek a kék foltok.... :D

#513 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 8. - 7:54

JAH TOM MILYEN ÉRZÉS

#514 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 8. - 19:32

nem hiszem, mi a köves talajon (valakik felszórták a föld utat egy rövid szakaszon félökölnyi kövekkel) "dobtunk" egy hátast :( Még szerencse, hogy horzsolásokkal és foltokkal megúsztuk, hát eléggé felindultam ahogy felkeltem :mad: Igazából csak a szerencsén múlt, hogy kéz, láb, és nyaktörés nélkül megúsztuk. Na, mindegy a hegek már hegednek, és most ellenkezõ irányba készülünk, (arra homokos a talaj) :D

#515 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 9. - 6:46

nem hiszem, mi a köves talajon (valakik felszórták a föld utat egy rövid szakaszon félökölnyi kövekkel)
"dobtunk" egy hátast :( Még szerencse, hogy horzsolásokkal és foltokkal megúsztuk, hát eléggé felindultam ahogy felkeltem :mad: Igazából csak a szerencsén múlt, hogy kéz, láb, és nyaktörés nélkül megúsztuk.
Na, mindegy a hegek már hegednek, és most ellenkezõ irányba készülünk, (arra homokos a talaj) :D

pfúúúú.ez durva!!!!

Vinye felé is van egy nagyon nagy kövekkel felszórt szakasz...mi ilyenkor inkább átvágunk a bokrokon.a lovad jól van ugye????

#516 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 13. - 7:52

Szerencsére igen, bár elég szépen kidekorálták a kövek Õt is. :cool: Tulajképen járhattunk volna rosszabbul is, (ezt is kihagytam volna). :huh: Csórikámnak még a füle is véres lett, de ezek a karcok már szépen begyógyultak. ;) Hiába no veszélyes üzem ez(is) észnél kell lenni :) Szép az idõ, szép hetet mindenkinek!!

#517 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 13. - 12:00

JAH....NATOSSAL MI VAN?????? SJNA HÉTVÉGÉN ELITTE A ................... A MESÉT :(

#518 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 19. - 18:26

... és az ígért képek.
Elsõként Csillám lovam méncsikója Vándor, született május 02-án, mintegy két hetet húzott rá...

Posted Image

... és Dajka lovan kancacsikója Kacér, aki egy nappal korábban érkezett, mint a kiírás május 15-én.

Posted Image

#519 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 20. - 12:03

Szépen gyarapodik az állomány,gratula! :yeah:

#520 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag