Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bács-Kiskun megye

• Please log in to reply
521 válasz a témához

#481 memphisgirl

memphisgirl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 44 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 12. - 17:24

4 éves szelíd heréltemet Kecskemét mellett korlátlanul lovagolhatod, ha a takarmányát, és egyéb költségeit ( kovács, oltás) kifizeted. 06-30/ 607- 4388

#482 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 18. - 11:42

Sziasztok! Segítségeteket kérném! Édesapám számára keresek Kecskemét közelében szállást max. 3000 forint/éj, késõbbiekben pedig majd kiadó lakást. Kérlek ha tudtok valami jót, emailben küldjétek el nekem: torok.livia@t-online.hu Köszönöm: LK

#483 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 19. - 22:13

http://www.paci.hu/f...&...st&p=832696

#484 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 25. - 13:35

Wiccárol mindig is tudtuk h jó! :) Gratula Viki! :) Csak így tovább! :)

#485 kirlin

kirlin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 527 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 28. - 15:34

sziasztok Baja környékérõl van valaki?

#486 Kisgudi

Kisgudi

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 31. - 8:41

Sziasztok! Kecskemét alatt, Ballószögön lakom, 15 éve lovagolok és van egy 4 éves heréltem. Ha van kedvetek együtt lovagolni, vagy netán egy egyesületbe tartozni, jelentkezzetek az alábbi e-mail címen:bukta3@citromail.hu Ne feledjétek élvezni a lovatokkal töltött összes apró pillanatot sem :D

#487 Büszke Démon

Büszke Démon

Új vendég

• Fórumtag
  • 14 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 19. - 17:30

Posted Image
Garantáltan fantasztikus társaság és élmény ! 6 éves kortól 18 éves korig várom a jelentkezõket. További információk, illetve képek a táblán látható e-mail címen/ msn címen. (L) :D

#488 and922

and922

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 27. - 12:02

Sziasztok. Hétvégére keresek bérelhetö lószállitótt kecskemét közelébe ha lehet. and922@freemail.hu

#489 zsu--zsi

zsu--zsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 11. - 14:06

Posted Image

#490 ancsapancsa

ancsapancsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.894 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 25. - 22:14

Sziasztok! Fülöpszállásról van itt valaki?

#491 axa

axa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 76 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 27. - 9:47

Csak Szabadszállásról, pár kilóméterre a köv. falu.

#492 Kisgudi

Kisgudi

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 3. - 11:48

Sziasztok! Kecskemét alatt, Ballószögön lakom, 15 éve lovagolok és van egy 4 éves heréltem és egy 3 éves nagyon szelid csõdöröm. Ha van kedvetek együtt lovagolni, vagy netán egy egyesületbe tartozni, jelentkezzetek az alábbi e-mail címen:bukta3@citromail.hu Gyertek és lovagoljunk együtt!!!!! :D Ne feledjétek élvezni a lovatokkal töltött összes apró pillanatot sem

#493 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 14. - 18:34

FELHÍVÁS, KÖRÖZÖTT SZEMÉLYEK Egy Baráti panzióból fizetés nélkül távoztak és két napja nem elérhetõk az alábbi személyek : Németh Zsolt, Németh Ferencné ( anya és fia) egy kis termetû golden retrivel keverék szuka kutyájuk van. A személyek KGS - 992 rendszámú, ezûst színû mazda szedán tipusú gépkocsival érkeztek. Telefonszámuk ( ami nem elérhetõ) 70 432 96 57. Lakcímeik: Kecskemét Gyenes tér 3, Tihyany Középbúvár u. 32. A két személyt a Kecskeméti RFK körözi, de sajnos már több helyen elkövették a tetüket. Teljesen normálisan viselkednek, kedvesek, barátságosak, de nem nagyon mozdúlnak ki a házból. Akihez bejelentkeznek az jószívvel fogadja õket és értesítse a Kecskeméti RFK-t. ( Mivel körözés alatt állnak így adataik nem titkosak, személyiségi jogokat nem sért a közlésük) Köszönettel Fenyves Vendégház Tulajdonosai ( Engem kértek meg, hogy ezt ide biggyesszem, nehogy másokat is anyagi kár érjen frown.gif )

#494 Nyafipaci

Nyafipaci

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 7. - 16:58

Sziasztok! Két napja ellopták Nagyrévrõl 5 nyergemet(2 barna ugró, 1 fekete gyerek ugró, 1 fekete univerzális, 1 barna univerzális), mind kompletten, 2 nyeregalátétet(1 piros, 1 fehér) , 4 kantárt(2 fekete, két barna, az egyik barnán barna zablagumi is volt) , 3 martingált és egy segédszárat. Mind használt állapotban. Azontúl, hogy teljesen ellehetetlenült nálunk a lovaglás és anyagilag is igen nagy érvágás, egyik-másik darabhoz érzelmi szálak is fûznek. Ha bárki tud róluk, esetleg felajánlják neki vételre, kérem jelentkezzen. Nem akarok ítélkezni, nem akarok fejeket, a cuccaimat szeretném visszakapni. Ha lehet, visszavásárolnám. Mindenki segítségét elõre is köszönöm. Tel: 70/59 77 319 :(

#495 Zsöni

Zsöni

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 10. - 10:32

Sziasztok! Kérnék szépen egy kis infót tõletek, hogy idén nyáron Kecskemét és Ágasegyháza környékén mikor és milyen lovas rendezvények lesznek? Csak, hogy mikor érdemes leutazni:) Köszönöm:)

#496 Porfelhõ

Porfelhõ

Tündércsávó

• Fórumtag
  • 3.771 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 14. - 8:57

Június 1-tõl két bértartó hely kiadó, 25.000.-/ló/hó.
Ha május 20-áig lefoglalod a helyet, az ELSÕ HAVI BÉRTARTÁSI DÍJAT visszafizetjük.
Egy klikk és keresel vele 25.000 forintot!
KLIKKELJ ÉS SZÁMOLJ! :)

#497 Lasiodora

Lasiodora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 248 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 16. - 8:54

Sziasztok! 10 évvel ez elõtt, a Homokmégy-halomi lovardában volt egy Ranke és egy Mohikán nevû paci. Tud valaki valamit róluk esetleg? Ranker állítólag most valahol Sopron környékén tartózkodik. Elég öreg patások lehetnek már, de örülnék valami információnak. Köszönöm!

#498 hugo

hugo

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 18. - 17:02

:hu: sziasztok !!!!!!!!!!!!!!!! Fedezõ ment keresek Lajosmizse-és környékén!!!!!!!!!!!!!üzenetek magánban :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

#499 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 18. - 18:01

szia! es milyen ment keresel? milyen kancara?

#500 Stuszi

Stuszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.045 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 19. - 12:28

Sziasztok! A Szabadszállás Alsószõlõk-i Vilmos tanyáról van valakinek tapasztalata? 7vége felé Szabad-on leszek, gondoltam elmennék kicsit lovagolni. Viszont elég kezdõ vagyok, úgyhogy ilyen "ülj fel aztán mennyé" típusú kalandokba csak "üzembiztos" lovon mennék bele... :)

#501 axa

axa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 76 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 20. - 9:20

Biztosan tudom, hogy a Vilmos tanya nem ilyen: "ülj fel, aztán mennyé". Bátran próbáld ki, tetszeni fog a hely! :) "Üzembiztos", kezelhetõ lovak, komoly oktatással!

#502 Stuszi

Stuszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.045 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 20. - 9:39

Biztosan tudom, hogy a Vilmos tanya nem ilyen: "ülj fel, aztán mennyé".
Bátran próbáld ki, tetszeni fog a hely! :)
"Üzembiztos", kezelhetõ lovak, komoly oktatással!

Hoppá, látom jó helyen tettem fel a kérdést. :D

Akkor ma ahogy kialakul a programom, telefonálok egyet. Öcsém ott lakik az Alsószõlõk 21-ben (asszem), de õ sajnos zsigerbõl utálja a lovakat, (komolyan, mintha nem is u-azok lennének a szüleink) úgyhogy azt se tudta, hogy ott vagytok mellettük...

#503 firtato

firtato

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 678 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 28. - 13:37

http://allatok.info/...imal.php?a=6223

Elveszett Dárió Csengelérõl,az autópálya mellett elindulhat Pest felé4 örökbe fogadták Táborfalváról! A lovakat ismeri,állatot nem bánt!

#504 Galagonya

Galagonya

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 2. - 21:30

Sziasztok, 2 napos Távlovas OB holnaptól Solton Révbér-pusztán. Mindenkit szeretettel várunk.

#505 axa

axa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 76 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 6. - 6:21

Sziasztok! Ajánlom akciónkat az iskolaidõre: Szombat-vasárnap, napi két lovaglás(így összesen 4), szállás, teljes ellátás:összesen 10000 Ft! Általános és középiskolásoknak szól, annyi feltétele van, hogy havonta legalább egyszer kell jönni! Komoly oktatás, tereplovaglási lehetõség, akár póniklubos versenyen is lehet indulni! Plusz lehetõség van matek korrepetálásra is (1000 Ft./60 perc.)

#506 eszty0041

eszty0041

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 26. - 18:34

Sziasztok! Megy valaki Kecskemét, Lajosmizse, Ladánybene, Kunbaracs, Sarlóspuszta, Örkény, stb. felõl jövõ augusztusban Bösztörpusztára a Nagy Magyar Lovastalálkozóra? Aki igen, az légyszi jelezzen az eszty00410@citromail.hu email címen, mert szívesen szegõdnék hozzá társul, egyedül nem merek nekivágni 0 tapasztalattal.. Köszi mindenkinek :)

#507 wicca

wicca

Új vendég

• Fórumtag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 15. - 17:46

Sziasztok!

A segítségetek szeretném kérni. 2010 áprilisában, meg kellett válnom lovamtól, barátomtól, társamtól. Akkor Szigetszentmiklósra került, és onnan továbbadták. Sajnos csak annyi információ van birtokomban, hogy állítólag Tiszakécskére került. Nagy törés volt Nekem, hogy el kellett válnom Tõle, eddig lelkileg nem voltam kész, de most mindennél jobban szeretném megtalálni! Pusztán tudni hol van, jól van-e, tudjátok....

Tehát Róla:
Popeye névre hallgat, pej herélt, angol telivér, Atyafi apaságú, 1998 augusztusában született Nógrád megyében.
Homlokán egy delfin formájú csillag van, valamint összetéveszthetetlen ismertetõ jegye, hogy farkában van egy õsz folt.
Posted Image

Bárki, bármit tud róla, látta valahol, hallott felõle, esetleg egy ismerõse tudhat róla, kérem írjon Nekem:
kis.wicca@gmail.com

Elõre is köszönöm!

Wicca

#508 ancsapancsa

ancsapancsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.894 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 15. - 18:57

Tudtommal nem létezett Atyafi nevû telivér fedezõmén...Volt Atyafi nevû telivér,Hûséges apaságú,de egy iszonyú gyenge hendikepló volt,nem hiszem,hogy azzal bárki fedeztetett volna. Meg volt egy 2006-os születésû angol import Atyafi,de õ nem lehet Popeye apja. A ló telivérnek is van bélyegezve?

Edited by ancsapancsa, 2011 november 15. - 19:02.

#509 wicca

wicca

Új vendég

• Fórumtag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 15. - 19:14

Nem, nem telivérnek. Sajnos több részletre nem emlékszem az útlevelébõl.

#510 ancsapancsa

ancsapancsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.894 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 15. - 19:49

Semmi baj! 1984.óta ismerem az épp aktuális telivér állományt,de ilyen fedezõménre nem emlékeztem,de az adatbázisban sincs.

#511 wicca

wicca

Új vendég

• Fórumtag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 15. - 19:56

Köszönöm!

#512 kirlin

kirlin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 527 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 19. - 19:47

Utitárs kerestetik!!! Baja-Szeged-Hódmezõvásárhely(oda-vissza)útvonalon. Inulás Bajáról: Csak hétfõn reggel 4 óra után.Beszálni bárhol lehet a fõ út mentén. ... Vissza H.vásárhelyrõl: Csak péntek délután 2után lehet.Beszálni bárhol lehet a fõ út mentén.Hétközben nem lehetséges. Nem csak egy alkalommal,folyamatossan aktuális!!!! Aki szeretne gyorsan,kényelmesen,olcsóbban utazni az írjon. Érdeklõdni nállam privibe.A sofõr nem én vagyok

#513 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 1. - 19:47

Nem tud vki Kecskemét és környékén lószállítással foglalkozó egyént? most mondták vissza nekem, és hétfõn reggel és kedd este kellene szállítani 1 lovat. A bérlés nem jön szóba, mert a kocsim is persze ma hagyott cserben, szóval...ha vki tud vmit, kérem írjon!!

#514 parkjoe

parkjoe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 213 hozzászólás

Közzétéve 2012 december 11. - 13:08

Sziasztok! Ezt most láttam az fb-n, sorry ha off ..

https://www.facebook...4...e=1

#515 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 2. - 19:52

Sziasztok! Ismeri valaki közületek a Kiskunhalasi Lovardát?

#516 vibe

vibe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 64 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 21. - 4:12

Sziasztok!

Pénteken (22-én) este szükségem volna Solton, vagy attól Nyugatra minél közelebb szállásra egy ló számára.

Ha valaki tudna segíteni ötlettel, telefonszámmal, akár itt, akár magánban nagyon megköszönném.

Üdv: vb

#517 kirlin

kirlin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 527 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 3. - 19:43

Barátnõm keresi a volt paciját. Sziasztok!Rég nem látott lovam keresem Quarter x Angol telivér májsárga 2002-es herélt Versus névre hallgat . apja:Ic Coco lena

#518 Bitang

Bitang

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 11. - 20:54

Sziasztok! A Nyeregszemlére megyünk, 4 vagy 5 lovas. Ópusztaszer elõtti utolsó állomásunkat Kiskunmajsára tervezzük, de sajnos még nem találtunk ott olyan szállást, ahova lovainkat is vihetjük. Gondoltam hátha valaki-aki helyismerettel rendelkezik- tud valami helyet nekünk ajánlani lehetõleg baráti áron. Teljesen megfelelne egy tanya is, ahol sátrat állíthatnánk fel. Elõre is köszi

#519 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 25. - 8:01

Bitang! Tudok telefonszámot adni, akit meg tudsz kérdezni. Ígérni én persze nem ígérhetek, de egy kérdést megér. Írj pü-t.

#520 Teszta

Teszta

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 4. - 18:23

Sziasztok!

Tudnátok segíteni nekem, díjlovas edzőt keresek kiskunhalas-kecel-kiskőrös környékén. Ha tudtok valakit légyszi írjatok. Köszönöm :)