Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Kutyás kérdések, melyek miatt nem érdemes új topicot nyitni...

• Please log in to reply
846 válasz a témához

#481 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 6. - 11:28

olyan szempontból fontos, hogy februárra kéne neki útlevél, nem maradhat itthon, ahhoz meg kell a veszettség. de elvileg még beleférünk, feb. 12én dobbantunk, tehát max 11én kaphatja meg az útlevelet, ausztriába nem írnak elõ idõt, hogy mennyit kell várni, ahogy elnézegettem, csak legyen meg az oltás. nem keverem össze, csak a véleményedet kérdeztem :P nem úgy megyek a dokihoz, hogy akkor kérek egy kombót meg majd jövök a többiért, tegye félre :D na léptünk dokihoz, mert bezár ebédidõre...

#482 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 6. - 11:33

Sajnos reggelre elpusztult újszülött kisgidánk. Elég kis gyengének született, így nem lepett meg. Minden rosszban van valami jó, a mama reggel több liter tejet leadott. Ezt kapták a kutyuk higítva forralt vízzel. Kérdésem az lenne, az elõtejet csak forralva adjam vagy mehet natúrban, ill kell-e higítanom x arányban. Gondoltam kamillatea higításra, de mivel a kamilla eleve szárít, hasmenésre gondolom nem illene.

A kamillatea hasmenésre direkt jó.
A tejben (még ha kecskéé is) már nem lennék olyan biztos. Egyenek tápot. Darálthúst tésztával összefõzve. Bármit. Tejet minek? Kajának híg, inni tömény.
Ha az a gond, hogy sajnálod kiönteni, az anyakutya megihatja. Hígítás nélkül, forralva. Ha nem fosik tõle, akkor amíg ad tejet a kecske (és nem akarjátok ti meginni), kaphatja.

#483 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 6. - 12:36

Nem, nem a kiöntés a gondom, megisszuk (persze nem az elõtejet, kb 1 hét múlva) még kicsiknek és fejletleneknek találom õket ahhoz hogy ilyen kutyatejpótlék nélkül maradjanak. Persze ezerrel figyelem hogy milyen lesz a székletük tõle, az esti bolti forralttól semmi probléma nem volt úgy láttam. Ma reggel elõször láttak szárazon kutyatápot, mivel már külön készül nekik a kaja, ezért a nagy már szárazan is kap. Rágcsálták a pindurik is. Köszönöm nagyon az eddigi segítségeket.

#484 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 6. - 13:00

Mégis lenne még egy kérdésem. A kutyákat hirdettem már a gazdikeres.hu-n, a megyei lap mellékletében, itt a falutövön, iwiwen csináltam egy külön albumot és közzétettem az üzenõfalon, itt, a kutyakell.hu-n, a topapróba is beletettem, barátnõmön keresztül Eger legnagyobb cégén is körbefut a mélem, készül a plakát az állatkórházba. Ha valaki még tud bármilyen hirdetési lehetõséget, hogy a kutyusok gazdit találjanak, kérem ossza meg velem-velünk. Köszönöm.

#485 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 6. - 13:49

www.allatok.info Ez is egy nagy adatbázis gazdikeresõ kutyákkal-macskákkal.

#486 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 6. - 13:58

expressz hu, eblap, kutyakölykök.com,

#487 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 6. - 14:37

Poroszló...

Ez már durvább kiadás.
Megértem,hogy a mai közbiztonság mellett az ember mást nem tud tenni, csak úgy védi a portáját, ahogy tudja.
3 roti meg ragyogó védelmi rendszer. (egy kutya nem kutya, két kutya fél kutya, stb)
De nappal kiengedve? És ha már az udvaron vannak, a 8 éves gyerek mellettük , egyedül ?
Megint csak a nemnormális felnõttek.. Akinek, ha már 3 rotit bátorkodik tartani, értenie kellene valamennyire a fajtához... :huh:
Volt szerencsém dobermannhoz, német juhászhoz, snacihoz. Nem egyszerû eset egyik sem, határozott kiképzést igényelnek, és súlyban nem, de erõben túlszárnyalják az embert. A roti ezekhez képest izomagy. Nagyon jó házõrzõ, kétségtelen.
El tudom képzelni a történetet: a kutyák õrzik a kertet, A gyerek kimegy játszani a kertbe, talán megcsúszik, vagy a kutyákat hergeli fel egy járókelõ, postás, macska, és a gyerek közéjük kerül... :(

A kutyákat kiirtják. Mintha õk tehetnének az egészrõl- arról, hogy kutya módon viselkedtek.

A gazda mit tanult az esetbõl? Eltiltják-e a kutyatarástól?

Szelid, édes két kilós ölebeim. Az elõbb egy tejesflakon az egyik fejére szorult, elkezdett vele csápolni...
Azonnal az összes nekiesett, és elkezdték tépni. Miért?
Mert kutyák.
A ló az ijesztõ dologtól általában elmenekül. A kutya általában támad. Fõleg falkában.

#488 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 6. - 16:11

Érdekes beszélgetős műsort hallgattam ma a Kossuth rádióban. Ha megtalálom felteszem az állatvédőkbe. Az ilyen elkobzott kutyákról is szó volt benne, pontosabban, a jogszabályban foglaltatik: A talált kutyákat pár napig esetleg hétig kötelesek tatrtani az önkormányzatok, helyi rendelettől függően. Ezután elaltathatóak.Az elkobzott ebeket viszont ha jól emlékszem 1 évig is. Ez vonatkozik az ilyen ebekre is? Az elveszett, szökött ebeket meg ha a gazdinak és a kutyának nincs szerencséje elaltatják, mondván úgysem kell senkinek.

Edited by zsebi0202, 2010 január 6. - 16:12.

#489 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 6. - 23:32

Ma rá kellett döbbennem,hogy a majd 3 hete nálam lévõ whippet átveri a fejemet! Nekem az elsõ hónál beadta,hogy nem szereti és hideg,lucskos és különben is...ma meg rohangált mint az állat,mert,hogy whippet a szentem! Szóval ne higgyetek egy whippetnek,ha a hidegre panaszkodik!!!! Átverés! :D :D

#490 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 7. - 12:05

Ó az én ebem is tud nyivákolni ha fázik a pici lába. :D Bezzeg, ha más kutya is ott van a közelben, akkor semmi gondot nem okoz neki a hóban kergetõzni akármeddig. :rolleyes: Tegnap ledobtam az ékszíjat. Az egyik gazdi mesélte, hogy a kisgyermekes anyukák elhajtották a másik kutyafuttatóból, mondván, hogy féltik a gyerekeket... Ööö... Most én vagyok a hülye, ha azt gondolom, hogy a kutyafuttató azért van, hogy a kutyák játsszanak ott, nem pedig az embergyerekek? :confused: Engem biztos nem hajtottak volna el... Ha félti a gyereket, menjen át a játszótérre! Szerintem. :rolleyes:

Edited by Bokorugró, 2010 január 7. - 12:07.

#491 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 7. - 12:14

ugyanez volt nálunk. eleinte jajajajj, õ nem lép hóba. most meg már ugrál bele négylábasokat.

#492 LLotti

LLotti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.028 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 7. - 12:22

az enyém is azt csinálta az idei elsõ nagyobb hónál(pedig õ öreg kutya, téli kutya), hogy amég pórázon vezettem emelgette a lábait hogy most ez fáj/fázik, most meg az. nagyon aranyos volt :D Aztán mikor elengedtem, akkor már nem volt semmi baja. (lehet h a só csípte, bár sztem nem sózták még aznap)

Edited by LLotti, 2010 január 7. - 12:23.

#493 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 7. - 12:27

nálunk a só kiesik, a kertben nem tetszett neki a hó, ott meg nincs sózva, de most is figyelem, szerintem itthon se sózzák. mindegy, olyankor phoebe-zünk :gm:

#494 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 7. - 13:47

Ez már durvább kiadás.
...

Te kiemelkedsz a kutyatulajdonosok közül. :) A többiek az ilyen hírek hallatán kedvencük wclehúzási gyakorlatát hajtják végre, hátat fordítok, és hátsó lábammal lökök egy kis földet rá.
Persze, az is lehet, hogy napi hírekkel csak te találkozol, azt még nem tudom eldönteni, ez mennyiben dicséretre méltó. Az biztos, hogy régen a bolygólakók látás vagy hallás útján szereztek tudomást az újdonságokról, legyen az új influenzajárvány vagy jövedelemadósávváltozás.

#495 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 7. - 16:02

nekem is nagyon vizslás, már nem is tudom, mit látott dogosat benne a dokinõ.

Hú..., némelyik képen Lucának pont ilyen feje van. :) Csak neki a testfelépítése tényleg labradoros. Rövidebb és vastagabb lábakkal, etc. Majd keresek hasonló képeket. :)

#496 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 9:58

A ló az ijesztõ dologtól általában elmenekül. A kutya általában támad. Fõleg falkában.

Tudom, hogy a kivételek erõsítik a szabályt, :D de errõl eszembejutott, hogy valamelyik nap a kutyám az életéért futott, mert én hülye, rajta felejtettem a gallért, mikor átmentünk a lovamhoz etetni...
A ló meglátta, és azzal a lendülettel halálos ellenségnek nyilvánítva nekiállt megsemmisíteni. :dev:

Amikor hazahoztam az elütött kiskutyát, a kutyám leellenõrizte, és miután az ájult kiskutya kutyaszagú volt, viszont nem úgy viselkedett, ahogy az egy tisztességes kutyától elvárható, Zsófi bevonult a szobába, ahova legfeljebb petárdázáskor mehet be, és két órán keresztül nem lehetett kiimádkozni. :o

Igen hülye állataim vannak. :kir:

Ja: a kiskutya teljesen magához tért, de a hátsó lábai nem mozognak. :(

#497 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 10:08

Az nem jó hir. Mármint a hátsó lábak. :(

#498 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 10:14

Jaja. :( De a farkát tudja mozgatni, és ha megcsiklandozom a talpát, néha megmozdítja a lábujjait. Az a baj, hogy ha holnap eljut a dokihoz, ott sem biztos, hogy tudnak valamit mondani, mert egy ilyen kis vidéki rendelõben nincs röntgen. És persze kit tudsz rávenni, hogy vigyen fel egy falusi kóborkutyát Pestre, ha még összeszedni sem jutott eszébe senkinek órákon keresztül...

#499 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 10:22

Hol irtál az elütöttről? Megnézetted orvossal? Röntgen? Lehet gerinc, vagy gyakori a csipő, jobb esetben csak zúzódás, rosszabb, ha törés. :( Pár éve ilyentájt szedtem fel egy nagy marha kutyát a buszmegállónkól, boltba menet, és még egy óra múlva is ott feküdt, mint kiderült, elütötték. Nem segitett neki senki, a hóban hibernálódott. Szereztem kocsit, segitséget, harapott az állat, mint a veszett fene, akkora fájdalmai voltak, de pokrócos megoldással beraktuk a kocsiba. Mire beértünk Pestre a dokihoz, megnyugodott, nem akart megenni, rájöhetett, hogy segiteni akarok. Röntgen, és kiderült, hogy a csipőcsontja kettétört... :( A műtét kb 150 -be fájt volna... Elaltatták, hazahoztam eltemetni. Végig bőgtem az utat haza, csak azt nem értettem, hogy a sajátjaimért nem borulok el ennyire, akkor egy harapós, sosem látott állatért miért? Aztán voltak még sikersztorik elütött kutyákkal. Egy kis feketét szintén ugyanott, azt is felszedtem, hazahoztam, szerencsére neki csak zúzódás volt, néhány nap mulva lábraállt. Az igazi gazdi nem rohant érte, de szereztem neki másikat. :)

Edited by Kistáltos, 2010 január 8. - 10:23.

#500 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 10:33

Az elveszett-talált kutyákban. Egyébként ugyanez a szitu. Tegnap mentem a falu túlsó végébe a kölcsönadott könyvemért, (amit persze nem kaptam vissza, mert nincs meg, igaz, hogy már egy éve is kértem, meg az ünnepek elõtt is szóltam... :mad: ), Szóval ott volt a kuty a járda mellett, a kisbolt elõtt, ahol egy csomóan mászkálnak. Mivel nem tudott elmenni, feküdt a hóban és kihûlt. De annyira, hogy itthon a kályha mellett olyan 4-5 óra múlva kezdett éledezni. (Jellemzõ az itteni emberekre, meg kell jegyezzem.) A hátsó lábai akkor még maguktól is mozogtak egy kicsit. Én is medencetörésre vagy zúzódásra tippelek, de ha ennyibe kerül a mûtét, hát akkor... Egyébként végigtapogattam, nem jelzett fájdalmat, de nagyon nem mertem piszkálni. Persze rakosgatni muszáj volt. Holnap reggel tudják elvinni a szomszédék a közeli faluba dokihoz, a feleség is éppen a kutyáért indult vissza egy törölközõvel, amikor én már hoztam haza. (Megjegyzem, õk nem õshonosak a faluban, hanem "gyüttmentek".)

#501 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 11:42

Szegény kutyu, az elõbb bemászott a mellsõ lábaival a szobába, megnézte, hogy itt vagyok-e, aztán visszamászott az elõszobába. :hupp:

#502 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 11:53

Ha úgy, hogy az oldalán fekszik, a felül lévõ lábán megcsíped a lábujjai közti bõrt, be kéne hogy húzza azt a lábát. Ha ezt nem tudja egyik oldalra sem produkálni, esélyes egy gerincsérülés :( A "fóka" stílusú közlekedés sajnos felkelti rá a gyanút.

#503 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 12:00

Mozgatja egy kicsit. De ha mûteni kell a medencéjét, arra sajnos nincs pénzem. Csak abban tudok reménykedni, hogy nem törés, hanem csak zúzódás.

Edited by Gisari, 2010 január 8. - 12:01.

#504 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 12:21

Nem akarlak elrémíteni, de zúzódástól valószínûleg csak nehezen mozogna, de azért mozogna. Az, hogy két mellsõ lábbal, a hátsókat nem használva átmegy egyik szobából a másikba majd vissza, mindenképpen valami komoly mechanikai/beidegzési problémára utal. Bakker :(

#505 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 12:57

Szegény kutyus. Egyébként mi is "jöttmentek" vagyunk itt a faluban. Már meg is kaptuk párszor. A helyzet nálunk a következő: tegnapelőtt fogtam a kis nyamvadékot és hazahoztam. Miután ezerrel nekiugrott a pörköltnek, elképedve kellett tapasztalnom, van kiskutya amelyik inkább éhen hal az étel mellett ha az nem megfelelő neki. Hamar következtettem. Reggelre már kihányta, vadul ugrott neki a kajának, pár falat után ismét feladta. Féreghajtóztam, egyszerűen másra nem tudtam gondolni, de a jelek is erre utaltak. Szegénykém a gyógyszeres párizsit még legyűrte aztán feladta, nem ment neki több. Kb 2 óra múlva férget hányt, és azóta minden széklete több-kevesebb férget tartalmaz. Estére jobban lett, ezerrel nekiugrott a macskakajának (ezt javasolták a menhelyen), azóta már sokkal jobban van. Hajnal négyre megsajnáltam szegénykémet, kisebb nagyobb kihagyásokkal jelezte bizony egyedül érzi magát a fürdőben, négykor evett mint a mucu, mire föltöröltem a kakikat összeszarta a lakást újra. De nincs hasmenés, inni ugyan nem látom, de a kitett víz rendesen fogy, és pisi is van szépen, nem csúnya, nem kevés, igazi kutyapisi kinézetű. Tegnap elugrottam az állatkórházba a menhelyre(egyedülállóan hála Egerben a kórház területén van a telep) és sajnos eléggé elkeserítettek. Mindenáron azt akarják vigyem be a kölyköket, pedig tegnap sem engedtek ki egy bentlakót, valamelyik valami fertőzést hurcolt be. Elmeséltem hogy nincs ugyan csilivili fűtött kutyaól meg legdrágább tápika, de jól vannak köszönik, nekem nem teher, van itt kutya elég. Csak segítsenek gazdit keresni. A szőrehullatót, pedig nagyon jól van, csak kicsit foltoska lett a drágám, rögtön rávágta a vezető el kell altatni, allergiás. Orvos még nem is látta. Elhiszem, hogy már szegény eléggé kiégett, annyi sok szörnyűséget látott, nem is akarom bántani, sokat köszönhetnek neki az állatok. De én mondtam bevállalom, eredetileg a négy kölyökből hármat altatnom kellett volna megtalálásukkor, ezt kérték mikor jeleztem van ilyen menhelyrevaló kutya, befogadnám ideiglenesen őket. Ti melyikre mutattatok volna rá? Most ezerrel szponzorokat keresek a kutyuknak, kérdeztem lehetne-e szétküldeni egy mélt a kutyusokkal, oltásra várnak. Azt mondta van honlap, sokan nézik meg etcetera, köszöni nem kell a segítség. Márpedig nekem kellene. 2500 Ft/fő a kutyák oltása, az anyakutyának bevállaltam az ivartalanítását félig, több sajnos most nem megy. Na az is szép volt. Mondom, így több esélye lesz a kutyának gazdit találni. Á, nehogy azt higgyem-volt a válasz-, még mindig él az a nézet, ha kivették a méhét már nem is kutya. Hát, én még ezt soha nem hallottam. Mintha lebeszélnének az egészről, olyan érzésem volt. Azért akárhogy erősködtem, rámtukmált egy csomó kaját, így maradt pénz a bolhacseppekre. Hát nagyjából ennyi. Átfutott a gondolat a fejemen, lehet nem jól teszem amit teszek, mégis csak szakképzettebbek ilyen helyen az emberek, ha elveszítem valamelyik kutyát ugyan nem én leszek az okozója halálának? De a tegnapi napon tett látogatásom valahogy nem erről győzött meg.

Edited by zsebi0202, 2010 január 8. - 13:01.

#506 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 13:46

Zsebi, drukkolok Neked, találj gazdikat. Ha nem teher, inkább Te foglalkozz velük addig is, biztos jobb nekik, mint ahol 30-40 kutya jut egy gondozóra. Gisari, reméljük , sikerül a röntgen. És remélem, nem törés. Neki is nagy drukkkk.

#507 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 13:57

zsebi! Én sem vinném be a helyedben a kiskuttyokat. Ha van hol tartanod õket és elbajlódsz velük, amíg lesz gazdájuk, akkor sokat segítesz rajtuk!

#508 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 14:20

Épp most lepett meg egy adag kakival. Még mindig férges. Kezdem azt érezni, az egész kutya egy nagy féregtanya volt. Amennyi kijött belõle, csoda hogy a szervei elfértek még. :( Egyébként óriási elõnye, régen volt ilyen tiszta a lakás :D

#509 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 14:23

Adtál neki ujabb adag féreghajtót? Mert ha ennyi van benne... Biztos lehet még benne elbújva... Szegénykék. Csoda, hogy nem kaptak szepszist.

#510 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 17:41

Kiskutyából jött valami véresnek tûnõ trutyi. Kihívtam hozzá a dokit. Megnézte, elaltatta. Nagyon aranyos, kicsi fekete kutya volt. Alig volt egy éves.

#511 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 17:47

jajjistenkém, pedig szorítottam nektek- így ismeretlenül is :hupp: szerintem azért jó hogy voltál neki...

Edited by Lótuszvirág, 2010 január 8. - 17:48.

#512 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 18:14

Köszi. :(

#513 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 18:39

Sajnálom nagyon Gisari, nagyon sokat kapott tõled. Biztos lehetsz benne, hogy felülrõl rád mosolyog, és köszöni szépen. :ang:

#514 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 19:51

Igen, õ kapott, és mivel már ilyen jól érzi magát, és iszonyat kegyetlenségnek érzem visszavinni a többihez, ezerrel gazdit keresünk. Ha a másik kutyus is ramatykodik, jön õ is haza. Reszket szegénykém, bár nagyon jó helyük van, épp tegnap cseréltem alattuk almot, jó meleg friss most a széna.
Ez a kis szegényke túl fürdésen, bolhairtáson, féregtelenítésen már kétszer (neki adtam megint, lehet kevesebb lett az elsõ adag mint illett volna) köszöni jobban van. Néha úgy érzem, a lábujjában is féreg volt. Honnan jött ennyi! Ma kb 6 x evett, nem vittem túlzásba, kezdte hajnali 4-kor, és épp most is ordít a kajáért szerintem. Már játszik, rágcsálja a kezem, és belekóstolt a cipõrágás gyönyöreibe is. Úgy hogy kezd igazi kiskutyusos lenni. A többiek 14-én kapnak ismét, és így haladuk kéthetente. Az anyuka még tisztogatja õket, biztos visszafertõzõdnek rendszeresen.
http://gallery.site....ok_142.jpg.html

#515 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 20:29

Sajnálom nagyon Gisari, nagyon sokat kapott tõled. Biztos lehetsz benne, hogy felülrõl rád mosolyog, és köszöni szépen. :ang:

Már épp kezdtem jobban lenni.
Erre jön anyám, és közli, hogy de jó, egy nappal meghosszabbítottam a kutya szenvedéseit, ahelyett, hogy ott hagytam volna...
Honnan a fenébõl tudtam volna, hogy mennyire súlyosak a sérülései?

Persze tudom, hogy a pénz fáj neki, amit a doki persze maradéktalanul elkért tõlem, kiszállásért, mindenért.

Valaki engem is jegelhetne, mert majd szétesik a fejem. Holnap meg vizsgázom...

#516 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 20:43

Igazán ne fájjon. Én pillanatokon belül betöltöm a 40. x-et, három gyerekes anyuka vagyok, és a szüleim teljesen készek, hogy befogadom a kutyukat. Mi a hasznom belõle. Csak vállat vonok és megkérdezem: Dobjam ki? Azért õk is gyûjtik a kutyakaját, meg segítenek ahol tudnak. Anyukád is biztosan csak attól fél nem jó helyre teszed a pénzed. Õk még máshogy nõttek fel. Biztos nem bántani akart. Lehet belül ujjong, milyen jó szíved van. :)

Edited by zsebi0202, 2010 január 8. - 20:44.

#517 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 20:48

Biztos nem bántani akart.

Az lehet, de most rohadt szarul érzem magam. Nem is azért, mintha igaza lenne, mert nincs igaza. Ezzel az erõvel lehetett volna az is, hogy hazahozom, felmelegszik és teljesen rendbejön. Nem tudom, miért. Úgy az egészért, ahogy van. De tanulni sem tudok, egy betût sem. Fáj a fejem, hányinger, stb. Na mindegy, ennek lehetne nyitni egy külön topikot.

#518 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 23:45

Már épp kezdtem jobban lenni.
Erre jön anyám, és közli, hogy de jó, egy nappal meghosszabbítottam a kutya szenvedéseit, ahelyett, hogy ott hagytam volna...
Honnan a fenébõl tudtam volna, hogy mennyire súlyosak a sérülései?

Tettél érte, amikor kellett, és ez számít :ang:

Sajnálom, hogy nem alakult jobban. :(

(néha úgy érzem, az anyák azért vannak, hogy ott rúgjanak bele az emberbe, ahol a legjobban fáj - végülis, mindnyájunkat õk ismernek a legjobban, de ezt miért erre használják!? )

#519 Porfelhõ

Porfelhõ

Tündércsávó

• Fórumtag
  • 3.771 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 9. - 7:37

(néha úgy érzem, az anyák azért vannak, hogy ott rúgjanak bele az emberbe, ahol a legjobban fáj - végülis, mindnyájunkat õk ismernek a legjobban, de ezt miért erre használják!? )

Még jó, hogy anyák csak egy van. :D
(Bocs az off-ért.)

#520 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 9. - 16:56

(mindenkinek egy. Az összesen több. Kötözködjé' még :P )