Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

#5121 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 20:31

Na, nekem meg enyhén vennem kell egy normális nyakörvet pórázzal, (gondolkozom a HH-ék által használt hevederes izén is) mert most még ugyan bírta a miniatürizált karabíner a kiképzést, de szem a következõnél pattani fog :kir:.. most elgondolkoztam mit kell még vennem úgy átlagban, és rosszullettem :muhhhhahaha:Amúgy rá akarom szoktatni a Csipást is, hogy szépen ellegyen lovak közt..

Edited by tötõ Zsó, 2005 augusztus 11. - 20:31.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 13. - 20:24

Az jó, ha elvan a lovak között, hasznos dolog ;)Mi van népek, mindenki van valahol, csak én nem? :gm:Juuuuuccccc!!! Nem akarsz velem csütörtökön kora délután elhévezni Csepelre? :rolleyes: Visszaérünk záros határidõn belül, mert nekem 6-tól próbán kell lennem, de elõtte el akarok zötyögni Csepelre. És tégedet választalak társalkodónõmül, ha benne vagy :DGyere haza, oszt olvassál ;)

#5123 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 13. - 20:30

Vagy legalábbis mindenki volt valahol! :) Mi nemrég értünk vissza Andussal, Devvel, Stevvel Sümegrõl. Arról képek majd lesznek jó sokan, rengeteget csináltam ugyanis. Párat nem tudom fel merjek-e tenni, bár ez utóbbi inkább a videókra vonatkozik... Ugye Dev? :gm: :dev: (Hi-hi, hi-hi, hi-hi! - :D :P -ezt majd nemsoká érteni fogjátok... ;) )Most viszont bazi fáradt vagyok...

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 13. - 20:32

Akkor aludjál, aztán tegyél fel mindent! :kir: Ne izgass :D

#5125 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 13. - 20:49

Úgy történt, ahogy Artin írja :D Sikeresen mi is hazaértük. Sõt, én már a képeket is feltöltöttem a képtárba :) de ez a fránya VIDEO nem akar felmenni. (Hi-hi;hi-hi;hi-hi) :dev: De még nem adtam fel :) Kár hogy nem tudtatok jönni Dé és a többi Pudvás! Valamikor rittyentek egy élménybeszámoLÓt. (amint lesz idõm) KÉPEK ITT.Dev ezért tuti kinyír, de fel tettem a VIDEO elsõ részét :) 8,4 MB!! Közkívánatra,(ha lesz ilyen) folyt. köv :ang:

Edited by Steve79, 2005 augusztus 13. - 21:00.

#5126 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 13. - 21:16

Ciasztok!Úgy alakult hogy este inkább hazajöttünk, és lemondtuk a szállást!Nagyon :yeah: volt! :kir: És végre megint dumáltam a felvidékiekkel, a hogyishívjákk, nem a Varga, hanem akit úgy linkeltem be a Kális topicba hogy szépkaftánú. Na, Õ. Nagyon jófej pasi, és még fülbevalót is segített nekem választani :yeah: :dev: Steeeeve, de gonosz vagy!! :kir: :dev:de, mégis a Varga, csak folyton keverem a Vermessel

Edited by Ken Tacky, 2005 augusztus 13. - 23:40.

#5127 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 13. - 21:19

Steve nem tévedsz, ezért kicsinállak legközelebb :kir: Azért azt is hozzá kell tenni, hogy Kt-t egész nap próbáltuk eladni, de hát senkinek nem kellett.. Végül a fakír õt szúrta ki, de vele meg nem mert lemenni a színpadra :D

#5128 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 13. - 21:23

Kinek próbáltál Te eladni :eek:

#5129 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 13. - 21:28

Steve nem tévedsz, ezért kicsinállak legközelebb :kir:

Steve! Életet mentettél! Mégha a sajátod árán is, dehát evvan. Azért Béke Veled! :D

Azért azt is hozzá kell tenni, hogy Kt-t egész nap próbáltuk eladni, de hát senkinek nem kellett.. Végül a fakír õt szúrta ki, de vele meg nem mert lemenni a színpadra :D

Hozzászólás megtekintése

Hát igen. Elõször a lovagi tornásoknak akartunk második kört szervezni, mondván van még pártában maradt leányunk, de sajna õk már mind leltek az elsõ körben párra, a török vezér nem merte bevállalni a dolgot, mondván elég öreg õ már ahhoz, hogy még egy háremhölgye legyen, a fakír meg próbálkozott, próbálkozott, de csúnyán el lett utasítva... :D

#5130 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 13. - 21:36

Lehet hogy mi nem ugyanazon a rendezvényen voltunk? :eek: :gm:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 14. - 8:34

Na, biztos jó volt akkor, bár KT megint hoppon maradt, ahogy olvasom :)Hát ja, kár, de így jött ki, Szellem nem volt itthon, nekem nincs normális indokom, bár a tegnapi lovazásomat kár lett volna kihagynom, felért sokmindennel :) Meg ügyintézõbe mentem át, ami kevésbé volt izgi, de ezt is meg kell csinálni.Szemezgetek:Ez a méret már valami! (persze a lóra gondolok, aki naggyon bejövõs - bár a sok róla készült képbõl ítélve nem csak nekem)Nemtom, miért nem kelt el ez a gyerek... :ang:Hûha :dev:A videót innen nem tudrtam megnyitni, majd ha felmegyek a saját gépemhez, akkor megpróbálom újra...Na, megnyitottam... Hát, mit is mondjak... :gm:

Edited by Dé, 2005 augusztus 14. - 9:04.

#5132 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 14. - 9:49

A háttérben a bányász hapi a legkirályabb. :kir:

#5133 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 14. - 12:34

Dé, ne mondj semmit! :dev: Persze még a video sem adja vissza azt a hangulatot teljesen, ami ott volt. Mikor oldalra néztem Artinra, Õ is fuldoklott a nevetéstõl, akár csak én. :kir: De dev ügyin megoldotta a feladatot! Én elõbb csücsültem volna rá a szögekre. :gm: A java csak akkor kezdõdött, amikor az összes vállalkozó delikvens, rázendített! :gm:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 14. - 12:52

KT, miért, jó az a kép :ang: A bányász pasit viszont észre sem vettem, de dúúúrva!!! :kir:Jó lehetett a dolog - nézni ;)

#5135 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 14. - 13:50

"Na, megnyitottam... Hát, mit is mondjak... "Erre gondoltam :dev: Héj, Steve, a hastáncosokról csak ezt az egy képet készítetted? :eek: :huh:

#5136 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 14. - 14:53

KT! A hastáncosokról nekem van több is nyugi, bár csodálkozom, hogy te kérdezel erre rá. :) Felkerültek az én képeim is, beszámoló majd hét elején lesz valószínûleg, most még túl friss a dolog.

Edited by Artin, 2005 augusztus 14. - 14:55.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 14. - 15:02

KT, ja, értem :D ;)Artin, de sok kép :) Ez a fakír-szerû ember, ez nem gyenge :D

#5138 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 14. - 16:03

Steve milyen khmm érdekesen fogja a fakír derekát.. :dev: :gm:

#5139 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 14. - 17:12

Aggrrrhhh még egy ilyen kép és bevadulok :dev: :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 14. - 17:16

tötõ, enyim, én láttam meg elõbb :dev:

#5141 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 14. - 17:55

Aggrrrhhh még egy ilyen kép és bevadulok :dev: :D

Hozzászólás megtekintése

Most a srác tetszik, vagy a ló? Melyiken vitatkoztok? :gm:

#5142 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 14. - 18:10

tötõ, enyim, én láttam meg elõbb :dev:

Hozzászólás megtekintése

Elkéstél, már bevadultam :D Artin... ez olyan nõi dolog.. :gm: (ezért fogom elmondani :D)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 14. - 20:31

Én részemrõl a lovon ;) De momentán elég gondom van a sajátom körül is, úgyhogy tudod, mit?.. Megkapod, tötõ. :mosolygok, csak nem annyira, mint a smiley:

#5144 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 15. - 15:24

No, megjöttem a tegnapi napon kedves családom! :D Tesség örvendezni, meg ilyenek. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 15. - 15:25

Hurráhurrá, megjött Jucuus, ééééljeeeeen!!! :yeah: :kocc: :yeah:Így jó? :D

#5146 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 15. - 19:35

tökéletes. :D :kir: :kocc: :önelégültszmájli:

#5147 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 16. - 6:34

Szia Jucccccccccccccc! :kocc:

#5148 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 16. - 10:01

Éljen Juccccccussssss éljen! :DKT: vannak még hastáncos képek, de az a randa drót elrontja az összképet.Devil kérésére, ma este felteszem a videó másik részét is. Ámen :dev:Artin: tényleg jó sok képed lett :kocc: :yeah:

Edited by Steve79, 2005 augusztus 16. - 10:02.

#5149 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 16. - 10:12

Steve! Neked az oktatási részrõl van videód? Mert az az igazán király! :D Lehet rajta látni, hogy Devnek ezt még igencsak gyakorolnia kell, hisz a fakír sokkal jobb nála! :dev: Dev! Nyomás gyakorolni! :P Jé! Jucc hazajött! :eek: ( ;) ) :D

#5150 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 16. - 10:29

Artin, drága, szerintem kezdj el azon gondolkodni, hova temeted magad jövõhéten.. hosszú lesz neked az a pár nap, asszem.. :gm: :dev: :P

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 7:23

A sok várjáték, hagyományõrzõ bemutatók, stb kapcsán:A hagyományokhoz vonzódó kedves maffiástársaknak ajánlva (meg így magamnak is)! :)Ezt meg a lovagkor kedvelõinek. (kár, hogy tele van tetoválva lovag úr karja, kicsit kilóg ;))

#5152 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 7:29

Wow. :)Kösszi Dé. Ilyeneket nekem bármikor küldhetsz! ;) :yeah: Megengedem :dev:

Edited by Ken Tacky, 2005 augusztus 17. - 7:41.

#5153 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 8:39

Devil kérésére, ma este felteszem a videó másik részét is. Ámen :dev:

Hozzászólás megtekintése

Na mi van? :confused:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 8:45

Wow. :)Kösszi Dé. Ilyeneket nekem bármikor küldhetsz! ;)  :yeah: Megengedem :dev:

Hozzászólás megtekintése

Ennek õszintén örülök, és köszönöm a lehetõséget :gm:

#5155 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 9:15

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólás megtekintése

Szerintem Steve-nek most van nagyobb problémája is ennél, értem ez alatt, hogy megszabadítsa nyakát Dev markainak szorításától. :D

#5156 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 9:26

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólás megtekintése

Szerintem Steve-nek most van nagyobb problémája is ennél, értem ez alatt, hogy megszabadítsa nyakát Dev markainak szorításától. :D

Hozzászólás megtekintése

Ááádehogy :) Pendének jogos a követelése, de miután tegnap este 11re értem haza így nem volt erõm már feltenni, de ami késik nem múlik Hihiii hihiiii hihiiii :dev:Dé: a képek nagyon jók, hol készültek? (Tényleg kár hogy "tele van varva" a muki keze )

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 9:29

Nem tudom, nem én csináltam õket (ez kiderül abból is, hogy jók :D).

#5158 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 11:15

Ohh! Köszönöm az örvendezést. :D Dev! Ne bántsd a fiúkat, mert annak én érzem, hogy nem lesz jó vége... Valaki sírni fog, de szerintem nem a srácok. És különben is jó az a videó rólad! :)Dé! Jók ezek a képek, bár én vaksi vagyok, és nem látom, hogy hun van összevarva drága emberünk keze, de az igencsak illúzió romboló tud lenni...

#5159 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 11:30

Rövid sümegi élménybeszámolóBevezetés:2005.08.13.-án SZOMBATON reggel hajnali 6 órakor arra keltem, hogy már megint csörög az a fránya vekker. Ki az a elvetemült, aki még a szabad idejében sem alussza ki magát. Ezek mi vagyunk, az elvetemült Pudvás maffiások. (Na jó ez erõs költõi túlzás volt.) Helyesbítek. 4 elvetemült paci.hu egyén útra kelt, hogy megtekintse Sümegi Végvári Napokat.Indulás reggel 8kor, Déli pályaudvar. Mi befutunk, sehol senki, 10 percnyi várakozás után, mondom páromnak ”akkor mi most elindulunk Sümegre”. Örültem is, hisz nem kellett volna közel 2 és fél órán keresztül hallgatni Dev okfejtéseit, és Artin hosszasan filozofáló monológjait (tlov cciv!!) De végül megjelentek a láthatáron és bepréselték magukat az autóba.Az út:Az út hosszú volt és fárasztó (hála ugye a két jómadárnak :dev: ), mivel a Balaton partján haladtunk. (Azért láttam olyan tájat, amit szívesen bejárnék lóháton.) Jól elbeszélgettünk, pletykáztunk és csámcsogtunk jó témákon :D az út maga eseménytelen volt, egy említésre méltó dolog történt, amikor mindenkiben megállt az ütõ. Szitu: ablak letekerve, mindenki relaxban, magába fordulva, (háttéren megy a Belga: Dé emlékszel? Kocsiba be, ablakot leee, könyököt ki. . . :D najó ez is csak idilli túlzás volt) egyszer csak a vonat, full hangerõn visított egyet. Mindenkinek a pulzusszáma felment. (Sajnos Dev nem kapott infarktust, ezért a sors nem volt kegyes vele, de ezt már egyrészt aki a Maffiát olvass és nézi (hihiiii) az tudja.)Sümeg:Beérve a városba, semmi útbaigazító tábla. ( Igaz minek is, hiszen ott áll a dombo tetején a vár és ki van rá írva hogy Várjáték) De én, azért megoldottam ezt a kérdést, odataláltunk (köszönöm-köszönöm), beestünk 10:35 körül. Az események két szálon futottak, vár alatt, várban.Elsõ sokk: fizetni kell a parkolóért. 360 Ft nem vágott a földhöz, bevetettük magunkat a tömegbe. Zsibvásár, török-, nomádsátrak hada, ráhangoLÓdni így könnyû volt az eseményekre.Második sokk: fizetni kell belépõt, alsó 1000Ft, felsõ 750Ft. Felmértük a helyzetet, s az alsó programcsomag kecsegtetett látványosabb eseményekkel, ezt választottuk. Közben csak jöttek, jöttek a népek. KT-ék persze sehol :dev:Programok a Várkertben :10.30 Történelmi jelmezes felvonulás (Elcsíptük) 11.00 Olasz Zászlóforgatók bemutatója (Kimaradt, mert felmentünk a vár ajtajáig, felmérni a terepet, csak úgy maffiásan :-)11.30 Ünnepélyes megnyitó, a Végvárak köszöntése (Innentõl kezdve voltunk aktív részesei az eseménynek. Képzeljétek, ott volt Fekete István (Sztefán Der Sváre RiTTTer, vagy Sztív Blek Knájt :D ) és olyan szépen beszélt (hülyeségeket) de azért szeretjük, mert magyar.)12.00 Felvidéki lovas íjászok (Nagy sót nyomtak az íjászok, ügyesen sorra mutatták be ügyességi számaikat. Fényképek bizonyítják, hogy eseménydús volt programjuk, s csak két kisebb baki volt, mikor is egyik ló elhagyta lovasát, valamint amikor a dárdaszerûség amit lóhátról dobtak el derék Felvidéki honfitársaink, gellert kapott és a közönség soraiban csapódott be. Ott kicsit megijedtem, be is bújtam a párom mögé :-) 12.30 Bajvívás, Lovagi torna (Ezt a programszámot megelõzte egy díjlovas produkció, és egy tûzben lángoló akadály átugrató mûvész száma :-). Nagyon tetszett, ahogy a ló és lovasa együttmûködött, magas fokú képzettségrõl tettek tanulságot. Lovagi tornában az tetszett a legjobban, hogy a közönség nem csak nézõ volt, hanem megpróbálták belevonni az eseményekbe. (Tapsolni kellett, mosolyogni jutalmul virágot osztogattak a megdicsõült lovagok. A nézõtér soraiból íjászok zúdítottak nyílzáport adott célra. ) Jó volt, élveztem. Artinnal azt beszéltük, hogy szívünk szerint magunk is kipróbáltuk volna a megmérettetéseket.KT és családja elõkerült. Sikerült lesifotós képeket készítenem (ennek köszönhetõ látható a bányászengedély nélkül ügyködõ egyén is a képen :-))))) Korábban Dev említette hogy KT majdnem sikerült elcsencselnünk a Török szultán helytartó alsegédjével. Két tevét (kétpuput!!) és pár arab lovat ajánlott, keveselltük, vártuk az új ajánlatot, de nem jött vissza :D És KT ne tagadd ez így volt :-)))))))15.00 Török sereg bevonulás - Török tábori élet (A bevonulást látványos elemekkel, és zenével tették felejthetetlenné a szervezõk. Errõl videó is készült, ami itt lesz található.)15.30 Török támadás a Sümegi Vár ellen pirotechnikai eszközök bevonásával (Az ágyúzás, kisebb akadozásaitól eltekintve szintén látványos volt. Az ágyúdörgések és a becsapódások, 12 szer dördültek fel, majd megkezdõdött a török támadás. Ami abból ált, hogy az izomtól duzzadó Török katonák (14 éves nyikhaj srácok) rohantak fel, megostromolni a várat. A harcoló magyarok sorba taszajtották le(ember méretû babákat dobáltak le a várról, nagyon látványos és vicces volt) a török harcosokat a vár faláról és kõzáporral (kõmintájú kartondobozok) viszonozták a korábbi török ágyútüzet. Sokat nevettünk, de csak ezután jött a horror.16.30 Fakír, Ókori cirkusz (Ezt át kell élni egyszer, leírni nagyon nehéz. Mikor az ember könnyesre röhögi magát, az jó. Pont ilyen volt, kellett. Horror volt a javából, ahogy beharangozta az úriember kit visítva és tombolva fogadott a közönség. :yeah: Bizonyíték és nem ígéret erre Dev videója és Artin képei!)A 4 fõs csapat elfáradt, s úgy döntöttem hazaviszem õket. (Ez olyan szerényen hangzik :-)))))Visszaút:Másik úton mentünk haza, ami sokkal de nem volt izgalmasabb. Sok pudvás hátul bepunyadt vagy aludt, így még szórakozni énekelni sem tudtam, borzalmas volt.Köszönet: Szeretnék köszönetet mondani KT-nek, hogy beajánlotta ezt a programot és invitált minket. Köszönet hû páromnak, aki elvisel :-))) Devnek, neki nem tudom mit köszönök, jaaa hihiii hihii hihiii. . . ezt mindenképp s tudd hogy nem veszett el benned egyetlen kakukkos óra sem :-) Valamint Artinnak is köszönet, hogy jelenlétével és poénjaival emelte az aznapi nap színvonalát. ÁmenSteve :cool:

Edited by Steve79, 2005 augusztus 17. - 11:38.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 18:34

Szép mese volt :)Jucc! Nézd meg a lovag csákó egész szabadon lévõ válla tiszta tetkó!