Sziasztok!Elsõként KT ötletéhez szólnék. Az a nagy helyzet áll fent, hogy én holnap reggel indulok nagymamámhoz, mert hétvégén lesz a bucsu, és vasárnap jövök haza, szóval lehet, hogy én ebbõl a jóból most kimaradnék.Aztán!Tegnap sikeresen hazajöttem Miskolcról, pontosabban Alsóhámorról, mégpontosabban Puskaporosról. A fényképezõmet természetesen nem hagyhattam itthon, az összes kép
itt.Azért tartok nektek egy kis beszámolót. Amikor elindultunk itthonról szakadt az esõ, meg amúgy az egész pénteki napon. Azért, hogy ne unatkozzunk zenét hallgattunk apukámmal, és én még útközben is fotóztam, tehát amit az autópályán látni lehetett, no meg persze egy
visszapillantó tükröt sem lehetett kihagyni.

Amikor már közel két órája ültünk az autóban kisebb megszakításokkal a szakadó esõben nagy boldogsággal töltött el, amikor megpillantottam
Miskolcot. Majd bementük egy Obiba, ahol nem volt olyan kütyü, ami kellett apumnak a villanyszereléshez, így csak ablaktörlõt vett, és indultunk tovább egy villamossági kis és nagykereskedésbe. Na ez sem volt egy egysezerü kör, mire megtalálltuk, de sikerült. Bevásároltunk, és indultunk tovább. Irány Alsóhámor, irány Puskaporos! Elindultunk, közben néhányszor megkérdeztük merre is kéne menni, míg felvilágosítottak, és megérkeztünk sikeresen.

Aztán elkezdtem sétálgatni, és kirándulgattunk, volt ahova nem vittem magammal a gépet, vagy vittem, de nem fotóztam, mert nem tudtam, ugyanis rosszalkodik a gép.Néhány kép:Volt kitéve egy
szélharangA szembeszomszéd kutyája BogárBogár lapítAlsóhámor felülnézetbõl 1sziklaAlsóhámor felülnézetbõl 2kisvirág
ösvénymásik kisvirágtáblasínkisvasúúúúúúttt.
Diósgyõri várban is jártunk.
Az egyik toronyba is felmásztunktériszonyom is voltviaszbábuk is voltakmeg ilyen képmeg páncélok is voltakEz a kedvencem.
ráférne az ülésjavításMiskolc belvárosában rátaláltam
Kosuth Lajosra.Ja és a Diósgyõri várban vertünk
pénzt is (1)pénzt is (2)Voltunk Lillafüreden is, láttam szép
kis zuhatagot.És találkoztunk
József Attilával. Ennyi. Vannak Nektek készített kisvideók is, de azokat vagy Artinnal rakatom fel netre (szegény...) Vagy, ha tesóm segít, akkor ma elkészülhet a honlapom, és felkerülhet oda is. Bár én inkább az elöbbit tartom valószínünek.
Edited by Jucuus, 2005 augusztus 8. - 12:03.