Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

#5081 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 4. - 17:08

A mai napra is megvolt a kellõ kalandom. Ami igazán nem kaland, de kivi vagyok mindenre, mit mondanak, milyen lesz a leletem, ugyan is ma kivizsgálnak, illetve voltam vérvételen, mert kivizsgálást kért az ortopéd orvos, mitõl is lehetnek nekem ezek a dolgaim, ami tulajdon képpen normális idõs korban... Majd elválik mitõl van...

Hozzászólás megtekintése

Jobbulást Juccc!

Hozzászólás megtekintése

köszönöm. :)Appleke! Igen jó, hogy esik az esõ, de az idõjárásnak nem kéne ilyen szélsõségesnek lenni. Jó nyaralást, és kabáõt keresést! ;) Csinálj nekünk sok - sok fotót! :)Anyumm ma amikor hazajött, mondta, hogy teljesen negatívak a leleteim, a lábamon statikai hiba található... Remek, de jobb, mintha valami más lenne...Holnap reggel megyek a Bükkbe! :) Fotózok majd, ha nemesik az esõ, meg letsétálok Puskaporosról Lilafüredre! ;) Korán indulunk, szóval megyek is aludni!

Edited by Jucuus, 2005 augusztus 4. - 20:33.

#5082 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 8:04

Sziasztok Pudvások!Jucc, jobbulást! Papagáj, ámen. (Mikor látunk végre olyan képet amikor a sodrin csücsülsz? :D )Jómagam is jól eltûntem a süllyesztõbe. De látom, hogy „hülyegyerek” nem hiányzik senkinek :dev: Pedig Ti nekem igen. (:bügyü:)Események pörögnek, és idõ hiányban szenvedek. Próbálok majd én is elõállni egy ötlettel, a közös maffia cupack tanács összehívása érdekében :) Valamint az is köz híré kell tennem, hogy Danka lovunk új szeretõ gazdira talált. (Nem volt vele semmi különösebb baj vele, megszerettük, csak nem szeretett dolgozni, de a répát azért mindig elfogadta :) )Arin: megnéztem a Káli képeket, über királyosak. De a videók képanyaga nem jött le, csak a hang, de így is mosolyogtam rajta rendesen :)Támogatom az esõ elleni felzúdulást :kir:

#5083 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 9:22

Arin: megnéztem a Káli képeket, über királyosak. De a videók képanyaga nem jött le, csak a hang, de így is mosolyogtam rajta rendesen :)

Hozzászólás megtekintése

Sajnos akkor a hiba a kódekedben van. :( A nagyobbiki baj, hogy ötletet sem tudok arról adni, hogy pontosan milyen kéne hozzá. :confused:

#5084 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 11:21

Nekem meg még van egy jópár videom ami nincs fent :(Na, hallod Artin, kárpótlásul jövõhéten megyünk Sümegre A Végvári napokra, és ott van a programban hogy: felvidéki lovasíjászok :) Szerinted Õk azok? :ang: Juj, ha igen, akkor el fogok olvadni a nosztalgiától!Steve, istenkirály volt, mi teszteltük, szóval elmondhatom hogy aki jövõre kihagyja az hüjje

#5085 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 12:52

Jövõ héten vannak a Végvári napok?? Egyszer voltam rajta még jópár éve, vagy valami hasonlón legalábbis Sümegen. Hát voltak ott is pihentagyú dolgok. :D Lehet, hogy nekem is le kéne ugranom: :rolleyes:

#5086 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 13:21

KT, Artin ok, jövõre ott a helyünk.Artin, lehet mi is leugrunk Sümegre, mehetnénk együtt :kocc: (S jöhetne a többi pudvás is :cool: )Az alattam szóló Pendének: http://www.sumegvar.hu/index.php :D

Edited by Steve79, 2005 augusztus 5. - 13:39.

#5087 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 13:26

Mikor és mi lesz Sümegen?Lusta vok keresni.

#5088 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 14:07

Jujj, jujj, oké, oké, menjünk!! :kir: :kocc: Épp kérdezték szüleim hogy nem akarok e hívni barátokat? Meg lehet hogy ott alszunk,met apámnak vannak üdülési csekkjei, oszt mammut betûkkel hirdetve van h elfogadják.

#5089 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 15:01

Artin, lehet mi is leugrunk Sümegre, mehetnénk együtt :kocc: (S jöhetne a többi pudvás is :cool: )

Hozzászólás megtekintése

Benne vagyok! De akkor szervezzük össze. :) Én pl nagyon szívesen beszállnék valakinek az útiköltségébe! ;) (magyarul semmi kedvem levezetni odáig :D )

#5090 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 18:39

Rendben. Akkor Tisztelt Maffia, mi légyen?Jucc, Dé&Szellem, Zsubaba, Epöl&Ram, Zsó, Xiren, és egyebek?

#5091 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 8. - 11:20

Mi most nem...

#5092 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 8. - 11:58

Sziasztok!Elsõként KT ötletéhez szólnék. Az a nagy helyzet áll fent, hogy én holnap reggel indulok nagymamámhoz, mert hétvégén lesz a bucsu, és vasárnap jövök haza, szóval lehet, hogy én ebbõl a jóból most kimaradnék.Aztán!Tegnap sikeresen hazajöttem Miskolcról, pontosabban Alsóhámorról, mégpontosabban Puskaporosról. A fényképezõmet természetesen nem hagyhattam itthon, az összes kép itt.Azért tartok nektek egy kis beszámolót. Amikor elindultunk itthonról szakadt az esõ, meg amúgy az egész pénteki napon. Azért, hogy ne unatkozzunk zenét hallgattunk apukámmal, és én még útközben is fotóztam, tehát amit az autópályán látni lehetett, no meg persze egy visszapillantó tükröt sem lehetett kihagyni. :D Amikor már közel két órája ültünk az autóban kisebb megszakításokkal a szakadó esõben nagy boldogsággal töltött el, amikor megpillantottam Miskolcot. Majd bementük egy Obiba, ahol nem volt olyan kütyü, ami kellett apumnak a villanyszereléshez, így csak ablaktörlõt vett, és indultunk tovább egy villamossági kis és nagykereskedésbe. Na ez sem volt egy egysezerü kör, mire megtalálltuk, de sikerült. Bevásároltunk, és indultunk tovább. Irány Alsóhámor, irány Puskaporos! Elindultunk, közben néhányszor megkérdeztük merre is kéne menni, míg felvilágosítottak, és megérkeztünk sikeresen. :) Aztán elkezdtem sétálgatni, és kirándulgattunk, volt ahova nem vittem magammal a gépet, vagy vittem, de nem fotóztam, mert nem tudtam, ugyanis rosszalkodik a gép.Néhány kép:Volt kitéve egy szélharangA szembeszomszéd kutyája BogárBogár lapítAlsóhámor felülnézetbõl 1sziklaAlsóhámor felülnézetbõl 2kisvirág :)ösvénymásik kisvirágtáblasínkisvasúúúúúúttt. :kir:Diósgyõri várban is jártunk. :)Az egyik toronyba is felmásztunktériszonyom is voltviaszbábuk is voltakmeg ilyen képmeg páncélok is voltakEz a kedvencem. :D ráférne az ülésjavításMiskolc belvárosában rátaláltam Kosuth Lajosra.Ja és a Diósgyõri várban vertünk pénzt is (1)pénzt is (2)Voltunk Lillafüreden is, láttam szép kis zuhatagot.És találkoztunk József Attilával. Ennyi. Vannak Nektek készített kisvideók is, de azokat vagy Artinnal rakatom fel netre (szegény...) Vagy, ha tesóm segít, akkor ma elkészülhet a honlapom, és felkerülhet oda is. Bár én inkább az elöbbit tartom valószínünek.

Edited by Jucuus, 2005 augusztus 8. - 12:03.

#5093 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 8. - 12:29

Jucc, a Kális képek közül a "Jucuus rock koncerten érzi magát" c. kép, sztem benne van a rólad készült fotók top5-ös listáján :kir:Jók a képeid :cool: Szeretem a túrórudit. :yeah: :dev:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 8. - 12:45

Asszem ez most nekünk is kimarad, pedig jól hangoz. Jucc, jók a képek. A "gyönyörû" Miskolc... :o De atöbbit is láttam már, azért ellaknék Alsóhámorban is, valamelyik szélén, valamelyik hegy lábánál. A kisvasút nagyon zsír :cool: Lillafüred meg szép, de ezt tudjuk :) Amikor meg mi akartunk a Diósgyõri várba menni, zárva volt :gm: Viszont van nem messze tõle egy akkora király fagyizó! :yeah:Mi Szeliden voltunk, meg hartán, meg Kalocsán, meg Dunapatajon évfordulózni. :) De nem sokat fotóztam (de, csak csigákat :gm: meg oldalakat régi könyvekbõl, meg körbálákat - szóval semmi látványosat), úgyhogy nem mutogatok :)

#5095 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 8. - 13:21

KT! Az a kép tetszik nekem is. :gm: Olyan, mint én álltalában... :DJa, és Én is!!!!!!!!!4 :yeah: :D Igen, Dé sokat gondoltam rád, amikor elindultam a hegyen felfelé és kiértünk egy tisztásra, meg tele meredek hegyiutakon, meg minden. Vááá! Úgy lovagoltam volna ott!

#5096 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 8. - 20:42

Ja, egyszer én is lovagolnék arrafelé :rolleyes: Ki tudja, mit hoz még az élet ;)Szellemmel kitaláltuk, hogy menjünk a mi autónkkal majd! Többit majd megdumáljuk még!(Merthogy én Dé voltam most álnéven.)

#5097 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 10:46

KT, akkor úgy néz ki, hogy szombaton talizunk Sümegen. (Artin is velünk tart.) Autóba van 2 szabad hely, valaki jöhetne még ?Jucc jó nyaralást és mihamarabbi gyógyulást!Apple, jók lettek a kép. Kár hogy mi sem tudtunk elmenni a Hajcsár napra :hupp: (HH videói jól visszaadják a feelinget.) Jhuiii! Megjött a lovunk lóútlevele, s mindez 10 nap alatt. Ahhoz képest hogy 2 hónapot mondtak.

Edited by Steve79, 2005 augusztus 11. - 7:06.

#5098 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 11:35

Steve, ez remek, akkor ott talizunk :kocc:

#5099 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 12:19

Holnap jön hozzám Juuuuuuuuuuuuuuccccccc bibíííííííííííííííííí :D :D :P

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 13:28

Mi van tötõ, véget ért a csendespihenõ? :dev: Steve, hogyhogy csak 10 nap?.. Utánvétes volt?

#5101 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 13:55

Dé: igen, postai utánvétellel jött, 5500 + 810 postai költségHogy, hogyhogy azt nem tudom, hogy de hogy ma megkaptam az hogyhogyan is biztos :DDé: bizti nem jöttök Sümegre?

Edited by Steve79, 2005 augusztus 10. - 14:00.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 14:00

Na, az jó. Jó lenne, ha az enyim is ilyen gyorsan kész lenne, fõleg, hogy azóta megtoldották egy 1000-sel az árát a drágák... :oBizti, sajnos.

Edited by Dé, 2005 augusztus 10. - 14:01.

#5103 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 14:51

Steve, ha van hely-emailben most érdeklõdtem-akkor mi a Hotel Kapitányban alszunk.

Edited by Ken Tacky, 2005 augusztus 10. - 14:53.

#5104 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 16:08

Köszönöm az invitálást, én Silveradoban leszek, illetve Katlanban és Csengõdön! :yeah: Kicsi Totemem hátán! :kir: :yeah: :ang:

#5105 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 21:45

Balcsin csináltattunk hennát, a bal oldali az enyém. Itt még rajta van a paszta, most meg barnás színe van.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 19:15

Holnap jön hozzám Juuuuuuuuuuuuuuccccccc bibíííííííííííííííííí :D :D :P

Hozzászólás megtekintése

Odaért már? :DZsu, szép, bár én már megdícsértem, de azóta sem változott a véleményem :cool:A kutyámnak majdnem lerohadt a lába... :huh: Valahol írtam valamikor, hogy terepen belelépett valamibe, és az egyik lábujja tövét szépen elhasította, ha kicsit nagyobb az az éles valami, akár le is vághatta volna, így csak belenézett... A kutya nem sántít, nem is nagyon vérzett neki a cucc. Betadine, majd aznap este állatorvos. Õ is csak a Betadine-ozás mellett voksolt, még antibiotikumot sem szúrt bele, vagy bármi, hanem annyit mondott, hogy húzzunk rá zoknit, amit szigszalaggal rögzítsünk, hogy a friss sebszél ne koszolódjon (annyira), és napi párszor locsoljuk le fertõtlenítésképpen. Így is tettünk.Ma reggel lemegyek, nézem, sántít a kutya. Ránézek a lábára, csak úgy bugyog a zokniban, akkorára fel van dagadva a mancsa! Elõször nagyon befostam, h biztos a seb fertõzõdött el. Akarom levenni a zoknit, és látom, hogy a szigszalag vékony szállá van összegyûrõdve, és teljesen rá van szorulva a lábára, ahol az megvastagodik a porcnál a lábszárán. A hülye biztos le akart éjjel venni a zoknit, és jó alaposan rászorította oda!.. Hát az úgy rá volt gyógyulva, hogy csak levágni tudtam. Az elszorítástól a kutya mancsa 3X akkora volt, mint a másik... Délutánra szerencsére szépen visszament, mostmár nincs vele gond, de ma nem tettem rá vissza a zoknit, lehet, hogy nem is fogom :rolleyes:

#5107 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 19:19

Huhh Dé, ez necces :D ügyi vagy :gm:Jucc ideért még reggel, egész nap elvoltunk, berángattam Gyõrbe a lovasbolt(ok)ba, aztán itthon csináltunk minden jót. Szal jóvót :yeah:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 19:19

Én miért vagyok ügyi?..A baleset hétfõn történt egyébként, tehát nem tegnap került rá elõször a kötés, és nem volt vele gond. Másodszor pedig nem én folytottam meg vele, hanem õ volt olyan ügyes, hogy magára húzza tökig... Ha ilyesmikre akartál volna gondolni, hogy netán én húztam tökig...

Edited by Dé, 2005 augusztus 11. - 19:21.

#5109 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 19:23

Persze, sõt, arra is gondoltam hogy rátámadtál kisbaltával :mad: :D Te.. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 19:34

Akkor miért vagyok ügyi+ :gm: ? :rolleyes: :)

#5111 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 19:35

Hogy leeszkábáltad a kutyád lábáról a szikszalagot

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 19:40

Ja értem. De az meg nem :gm: hanem Posted Image hiszen ez egy hõstett! :dev:Az volt amúgy a legaranyosabb; a kutyám amúgy bírja a dokit, de ha fehér köpenyben van, és hozzá közelít, akkor le kell keményen fogni. Most is, mikor mutattuk a dokinak, apám megfogta ugye a szájkosaras kis arcát, én meg felvettem a mancsát, no problem. Aztán átnyújtottam a lábat (a kutyán volt még) a dokinak. Egybõl nagy morgás tört fel "valahonnan". Kis édes :D

Edited by Dé, 2005 augusztus 11. - 19:46.

#5113 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 19:46

Tudodmit?? Nemmérdekûûsz Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 19:47

Bolond egy csaj vagy te! :D

#5115 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 19:48

Aranyos lehetett. :D A mi kutyánkat,míg bekötötte az infúziót hárman fogtuk le. :rolleyes: Tudom, Õ egy igazi :ang: .

Edited by Kozifru, 2005 augusztus 11. - 19:48.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 19:54

Az én kutyém eléggé önérzetes típus, de hiszen pasi :gm: De jó fej, viszont õszinte, jelzi, ha valami nem tetszik neki. De a dokival is nagy spanok "civilben", pedig nem hülye a kutya, tudja, hogy ugyanaz a személy...No, de ez itt erõsen off, ez nem kutyás topic! :DArtin, Jucc! Olvasta valamelyikõtök, amit fentebb írtam, hogy menjünk a mi kocsinkkal, és h meg kéne beszélni magánúton a többit?..

#5117 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 20:16

JAAAJ! Juteszembe. ma ahogy lekísértem Juccot a vonatig, levittem magammal Csipagyárost, a köbö egy centi "vastag" pórázon, amit anno 3 hónapos korában vettem neki (Posted Image), de gondoltam Bonika okos lesz és nem húz majd.. Végülis nagyot nem tévedtem, csak úgy lobogtam mint a szaros rongy a vonatra kötve. Na nem túlzok azér, viszont hamar rájött hogy mi újság van, úgyhogy visszafelé már egész kultúráltan közlekedtünk. Egyszer volt, hogy valami kutya marhán megtetszett neki (má megin a nõk.. Posted Image), és úgy döntött õ most megjáratja a szaglómicsodáit az orrában, én meg egyfajta mellékrengésként érkeztem csattanva az ismeretlen kis p*nakutya kerítésén.. Namondom Bonikám igenjó gyerek vagy te :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 20:22

Hehe, ezt most bevizualizáltam magamnak, igen szép látvány kerekedett belõle :DAz enyém is rántott az elején, de nem poénból, hanem kb mindenre és mindenkire rá akart támadni... :rolleyes: Hát ja, akit az utca nevelt :cool: Kb 2 hétig hordtam fojtóval (kifelé fordított szögekkel, és nem dagadt be a kutyám feje :dev: ), meg persze sokat jártam ki vele, hadd tanulja, hogy ez nem helyes, meg sokja meg, hogy nem kell kinyírni a labdázó kisgyereket, meg ilyenek... Le is állt szépen. most már csak ha rivális kankutya jön az utcán, akkor kevélykedik, morog, mint állat, vicsorog, meg ágaskodik, de nem ránt már el, odafigyel. Egyébként meg hadd mutogassa magát, szeretem, ha félelmetes a kutyám ;)

#5119 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 20:26

meg sokja meg, hogy nem kell kinyírni a labdázó kisgyereket, meg ilyenek...

Hozzászólás megtekintése

Posted ImageAmúgy az enyém meg kíváncsi, mindenkihez oda akar menni hogy MIAAAZ MUTÍÍÍÍ NEKEMISSMÁÁÁ NAAAA, csak az a gáz, mikor odamegy farokcsóválva a vérben forgó szemû rottweilerhez... :rolleyes: :gm: Szépen lebeszéltem hogy NA AZZT talán nem kéne :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 20:28

Nem, az enyém tényleg ki akarta nyírni a labdázó gyerekeket. Elõször gyanútlanul engedtem, hogy odamenjen, aztán következõ körben már kapott oda feléjük, de nem poénból, hanem mérgesen. Gondolom, megdobálhatták valami kölkök még régen, vagy valami más sérelem él benne... De most már nem bántja õket. :)