Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Csikókarám

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
16411 válasz a témához

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:13

Én szeretem Hasut, nem lesz vérfürdõ :DCsak szeretném, ha máskor megkérdeznétek, ha ilyen van :) Ne csak engem, hanem mást is, akinek ilyen szándékotok van a képével, és tudjátok, ki a fotós. Ennek ez a rendje. :)

#5082 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:22

Oké,értem én,csak azt nem tudtam,hogy a ló egy fotóra lett ráaprikálva. Le mertem volna fogadni,hogy a képszerkesztõnek biztos vannak hátterei az ilyen mûvek megalkotásához. Mostmár figyelek ;) Unicorn! A "pimasz árnyék" valóban nem az én képem, csak gyorsan be szerettem volna linkelni,ezért került a képtáramba,és a nagy siettségben elfelejtettem feltüntetni,hogy ne az én mûvem (bár az lenne :) ) de ezt a hiányosságomat is pótoltam. :rolleyes:

#5083 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:24

na, ennek ez a módja, zsófisz, még nõttél is a szememben a hozzáállásoddal :kocc:

#5084 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:27

akkor most vállon veregetem magam,és távozom történelmet tanulni :) (jobb minél elõbb elkezdeni, mert ha töribõl lemaradok,az halálos,márpedig idén az életcélom az egy 5ös töribõl a bizonyítványban... :rolleyes: )

#5085 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 16:39

Befutottam én is. Most értem haza, 7 órám volt /és megtoldottuk egy fagyival is/. Sikerült elkésni az évnyitóról, rohantunk, kb. 5-6-an :D , a portás olyat vigyorgott a képünkbe, mikor berohantunk, kedvem lett volna beletörölni egyet a képébe :) . Felrohantunk a tetõre, szerencsére még pár osztály nem foglalta el a helyét, és még épp kezdés elõtt ott voltunk. Ofõm le se cseszett minket :D . Izzadtunk fenn egy órát, olyan rohadt meleg volt, a belváros közepén, szép a kilátás /Citadella, a zsinagóga tornyai.../, csak épp ott a betondzsungel fölött kész szauna volt! Aztán 2 osztályfõnökit is lenyomtunk, hót uncsi volt, megkaptuk az órarendünket, amit vissza is adtunk, hogy hibás :guny: . Aztán következett egy matek, kaptunk egy rohadtszivatós tanárt, kaptunk leckét is holnapra :mad: . A töri jó volt, a tanárunk totál szerelmes lett a nyáron, egész órán azt mesélte, hogy hogy jöttek össze a nõvel, milyenek a fiai, mondta, hogy tökre szeret minket, meg hogy a kollegái /a szinkronosok/ pedofilnak tartják, szal jó volt, jó kedvünk lett tõle. Tuti ott leszünk az esküvõjén is :yeah: . Aztán jött a latin, majdnem bealudtam rajta, szörnyû volt -lesz ez az év is :( . Végül a 7. föci volt, a padtársam végig dumált nekem, a tanár is beszélt, de egyikre sem emlékszem, hogy mit mondtak, csak bámultam ki az ablakon. Szörnyû, hogy újra iskola van! Utálom! Alig lesz idõm kimenni a lovakhoz. De egy pozitívum azért van, szerdán az elsõ óra: ének! Tehát egy órával késõbb kell felkelni :D

#5086 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 18:44

Egy jó fél órás történelem tanulás után (ami nagyon intenzív volt,Pink Floyd DVD-t néztem/hallgattam közben,úgyhogy nagyon tudtam koncentrálni a felvilágosodásra... :gm: ) megdolgoztattam Tündért,de ma már elõvettem a nyerget,úgyis jó rég volt rajta,mert ha fel is ültem,akkor is csak szõrén. De ma kipróbáltuk,hogy mennyire volt hatásos a futószáras oktatás. Elõtte nem volt hajlandó karámban vágtázni,aztán futószáron napról napra kevesebb bíztatás után ugrott be,tegnap már elég volt kimondanom a Vágta szót,és már ment is. Úgyhogy ma a futószáratbent hagytam a helyén,és nyeregbe pattantam. Egy órát dolgoztunk,és mindkét kézre 2X ugrattam be, 2. alkalmakkor már a Vágta szót se kellett megemlíteni,a csizma-és deréksegítségekre ment. Olyan büszke vagyok rá! Imádom! :ang:

Edited by Zsofisz17, 2005 szeptember 1. - 18:45.

#5087 lovaslány

lovaslány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 532 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 21:33

De egy pozitívum azért van, szerdán az elsõ óra: ének! Tehát egy órával késõbb kell felkelni :D

Hozzászólás megtekintése

Nekem kedden az elsõ órám :D A fél osztály könyvet sem rendelt...Én is túléltem az elsõ napot a suliban, nekünk még nem volt tanítás. Egy rohadt hosszú igazgató beszéd után lenyomtunk 2 ofõit, és megkaptuk mind a két könyvünket :D Illetve megkaptam volna én is, ha leadom a rendelést...szal most nincs matek könyvem pl Ilyen ügyes vagyok. Meg kémia sincs...Már délben hazaértem, gyorsan átöltöztem (mert ugye szoknyában virítottam :yeah: ) és indultam is Gödöllõre.Pakeszoztam egy királyat, össze tudtam szedni, nagyon virult a fejem. Imádom!Körkarámoztam Pegót, aztán hoztam is Bolygeszt. Csak lightosat pályáztunk, de azért jó volt. 8-ra már le is szálltam. 9 körül sikerült elindulnom Hajnival... anyum egyszer rámcsörgött hogy hol vagyok már és ezután nem tudtam lebeszélni Hajnit, hogy ne vigyen haza... mondhattam én bármit, õ elszánt volt :D Tök aranyos volt... Szóval 10 elõtt vmivel hazaértem, és megdöbbenésemre az egész család bedobta a szunyát. Ilyet sem láttam még, máskor halálra izgulnak, hogy hol vagyok, és nem feküdnek le csak azért, hogy lecseszhessenek, most meg... :rolleyes: Pedig felkészültem lélekben mindenre :D Csak az a baj, hogy farkaséhes vagyok és ha nekiállok kaját készíteni, biztos felkelnek... nehéz a választás :rolleyes:

#5088 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 12:55

Dé!Én is bocsánatot kérek!Ne haragudj!Viszont azért is küldtem el Zsófisznak,mert nem gondoltam volna h felrakja hisz nem volt szándékomban megsérteni az erre vonatkozó jogokat.Csak megmutattam neki h milyen rosz képet alkottam-már ami az összevágást illeti.Úgyhogy itt Zsófisz a bûnös mert felrakta a képtárba :DÚgyhogy mégegyszer ne haragudj!Uni!Ez csak elsõ próbálkozás volt na,ne tessék egybõl letolni :(

#5089 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 16:53

Énis túléltem az évnyitót.1 órát áltunk az udvaron majd 1 órát ültünk a díszteremben, hogy megnézzük kivetítõn SZent LAci életútját és az iskola meg alapulását.De mielõtt elindult volna a vetítés, megcsodálhattuk a projektor segítségével, hogy Süsü bá (igazgató),, hogyan bénázik mire megnyitja a fájlt.Majd volt 4 ofõnk és háromra hazaértem.MA:Elsõ órában megírtuk az angol szintfelmérõt, errõl inkább nem mondok semmit. :rolleyes: Majd minden órán be kellett mutatkozni stb.Kaptunk házit is,de már megcsináltam, hogy többet ne kelljen rá gondolni. :pJa és persze sikeresen eltévedtünk a suliban egy párszor. Az én vezetésemmel. :P :DMajd hogy irigykedjetek valószínû hogy 14-16-ig én nem kell menjek suliba,mert a többiek kirándulni mennek én meg nem. :pJa és köszönöm Töki nevében is. ;)Tegnap fel lett köszöntve egy vödör répával. :ang:

Edited by Kozifru, 2005 szeptember 2. - 16:55.

#5090 Pierrot

Pierrot

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 563 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 18:05

De gáz..még csak most kezdõdött a suli de a csikókarám már kihalt..csak én vagyok itt. Szõõõrrnnyûûû!!!! :( :hu: :huh: :eek: :hupp: Kozi!!! SZERINTED GÁÁZZZ???

#5091 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 18:08

Szerintem nagyon.És Zserbo szerint is gondolom. :P

#5092 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 18:12

Szeintem gáz.

#5093 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 18:24

Tudok hozzászólni, pedig nem hagyta jóvá a fórum az emilcsere utáni újraaktiválást. :DPersze, hogy gáz! :yeah:

Edited by Zserbo, 2005 szeptember 2. - 18:25.

#5094 Pierrot

Pierrot

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 563 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 18:26

Tippet kérek...mekkora legyen a képek felbontása hogy gyorsan feltudjam rakni képtárba??? Tudom OFF!!!

#5095 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 19:39

800*600 bõven elég. Amúgy én is itt vagyok, nem örültök? :D

#5096 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 19:46

ez nem eccerûen gáz,hanem metánbomba a 10.-en.

#5097 lovaslány

lovaslány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 532 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 21:40

Már haza is értem :) Azért látom nem csak én szenvedek már a második nap a sulitól... Hétfõn viszont osztkir lesz, szóval nincs suli 4 napig :D De annál több partyzás...Ma is kint voltam Gödöllõn; elõszõr kimentünk terepre Gabival meg Hajnival. Bolygeszen ültem, majdnem 2 órát kóricáltunk kint. Jó volt, Gabi nagyon élvezte... még vágtáztak is Tomival pár ütemet :yeah: Bolygó a terep vége felé nem nagyon bírt magával, folyton Tomit próbálta célbavenni a hátsójával. Szerencsére elvétette! Mikor már majdnem visszaértünk, és Hajni elment levágtázni a lovát, Bolygesz úgy döntött, hogy ezt nem hagyja. Tett egy megugrás szerû mozdulatot, én meg csak úgy néztem, hogy most mire készül. Aztán Gabi mondta, hogy ágaskodni akart, csak vhogy kicsire sikerült :D Aztán lemosogattuk õket és vittük legelni. Persze, ahogy Bolygó pakolja néha a lábait, nem csoda hogy a lábamra lépett...nagyon kellemes volt. Hát jajjgattam egy darabig :rolleyes: Kis pihi után hoztam Pakeszt. :ang: volt, mint mindig. Sokat léptünk, hajlítgattunk, összeszedtem, ügettünk. Király volt! Aztán lassacskán elindultunk Bokával hazafelé... Ez is egy jó nap volt!

#5098 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 3. - 9:44

Tegnap voltam lovagolni. Semmiextra, mind a három jármódot + az átmeneteket gyakoroltuk. Marha meleg volt, se én, se a ló nem bírtuk a hõséget. Pláne nem a port. Képeket nem csináltam, pedig elvitem e gépet magammal. Sietnem kellett, mert apának nem volt ideje tovább maradni, ezért nem tudtam fotózni.

#5099 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 3. - 9:44

Nem is tudom, hogy mi lenne velünk nélküled, Zsu! :cool:A kis mákos, hogy ennyit tud gödöllõzni! :) Ma hányas hévvel megyünk?Tegnap, a tanórák után feltörtük az osztályunk elõtti szekrényeket, nagy nehezen vettünk új zárat, és most végre van szekrényünk! Megkaptuk a tankönyveinket is, amiknek a fele hót fölösleges, úgyhogy rögtön benn is hagytam õket a szekrényembe. Sikerült hazaérni fél 7-re. :D Aztán átugrottam Fruzsihoz estére. Szal nekem is jó napom volt!És a legjobbat kihagytam, reggel 6.15-kor ébreszt anyám suliidõben. Tegnap felébredtem 7-kor, öcsém már kinn mászkált a nappaliban, anyám sehol. Átmentem hozzá, ébresztem föl, erre megkérdezi: -Ma szombat van, nem? Szóval sikerült második nap is elkésni a suliból. :D És az angolos csoporttársam is elkésett, együtt értünk be. Felmásztunk a 3.-ra, megnézni a terembeosztást, ok, a 9.a-ba kell mennünk. Felrohantunk a 4. emelet legutólsó termébe, már nyitottam volna be, mikor észrevettük, hogy elcsesztük, és az évfolyamtársainkhoz, vagyis a 10.a-ba akarunk bemenni. Ott jöttünk rá, hogy foggalmunk sincs, hol a 9.a. Végigjártuk a 4. emeletet, aztán a 3.-on az utólsó teremben rátaláltunk a csoportunkra. :guny:

Edited by Zserbo, 2005 szeptember 3. - 9:44.

#5100 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 3. - 11:02

Húú... emberek! Mit le nem vágtunk Silveradon!!!! :D:D:D Per pillanat nincs kedvem le írni az egészet.Valami írtózatosan hülye emberekkel voltam körülvéve! :D Ranger, Foltos Csikó, Vega, Anikó..... áááá készz! Guminak szülinapi meglapatés bulit tartottunk, ami mit ne mondjak... elég jól sikerül! :yeah:Képeket nem soká felrakom, de sajnos vannak cenzúrázott képek is a 18as karikával, amiket nem rakhatok fel! Beszámolókat szerintem Anikótól is és Gumitól is olvashattok majd :D

#5101 lovaslány

lovaslány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 532 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 3. - 11:18

A kis mákos, hogy ennyit tud gödöllõzni! :)

Hozzászólás megtekintése

Amíg van idõm megyek :) Hamarosan úgyis kicsit jobban el kell mélyülnöm a tanulásban :(

#5102 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 3. - 13:22

Hû, tegnap milyen király volt este Jankával.Jót beszélgettünk, röhögtünk, Pop Corn-t ettünk meg elmeséltük "ügyes" alkotásainkat. :DCsak a tekiket nem néztük meg,de majd legközelebb. ;)

#5103 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 3. - 20:00

Ma szõrén voltam Tajtival terepen.Tök jó volt csak vágtában elkezdett bakolni egyszer kétszer befértem volna mégegyszer magam meg a ló kközé. :DÉs most sebes a seggem. :pDe tündéri volt. :ang:

#5104 Bonamy

Bonamy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 3. - 20:55

Képzeljétek ma volt a Tájékozódási lovasverseny almádiban, ott voltamés 2.ak lettünk a korcsoportunkban 3an voltunk egy csapatban) :D :D Hát igen, egy póni is le tudja azért gyõzni a nagyokat... :P Úgyh hajrá pónisok! :kir: Hupsz, bocsi, csak 3an voltunk, elítam... :rolleyes:

Edited by Bonamy, 2005 szeptember 4. - 14:53.

#5105 Guest_Bakony rabja_*

Guest_Bakony rabja_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 9:50

83-an?? Aztaa!! :eek:

#5106 Guest_Bakony rabja_*

Guest_Bakony rabja_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 9:58

Voltam tegnap bulizni. Falunapok voltak a szomszéd faluban, oda mentünk el a haverokkal. Kapásból úgy indult, hogy amelyik busszal mentünk volna, nem jött. Na, jó akkor félóra várakozás, jön a busz. De! Olyan szinten tele volt, hogy az alsü lépcsõre is úgy tudtam csak bepréselni magam. Levegõt is alig kaptunk. (mint kiderült késõbb, az összes haverom gyalog jött ki, mert többen nem fértek a buszra. :gm: )Aztán találkoztam egy rlgi ismerõssel, elmentünk haverokhoz, akik már reggel óta kinn voltak. Fél óra múlva megjöttek a többiek is, de akkor csak lézengtünk, meg ... :dev: (szóval az mind1, hogy ki mit csinált)9 körül kezdõdött a Republic koncert. Egész jó volt, de én voltam már Gyulán is egyen, ott jobb volt. (hát hiába azért ez mégiscsak egy falunap) Elbulizgattunk, mire jön oda egyik barátnõm, hogy balhé van. Úgy felkapott az ideg, mert olyan pitiáner dolgon kaptak össze, hogy nem igaz. De miután sikerült leugatnom mki fejét, szent volt a béke (többé kevésbé)Fél 1 körül (cirka 1-1,5 óra késéssel) elkezdõdött az utcabál. Jó zene, sok ember, rengeteg ismerõs. MI kell még? Jó buli volt, csak közben "találkoztam" nõvérem hülye kézilabdás haverjaival. (25-6 évesek), kik nem szálltak le rólam, bedobtak a tömegbe, táncikálni akartak. Kicsit se voltak részeget. Már ott üvöltöztemm, hogy kézilabdás állat meg miegymás, de nem túlzottan érdekelte :D (már többen is megkérdezték ismerem-e õket :P ) Utána az egyik csávó (kézis) elkezd fárasztani, hogy én a Gaga húga vagyok, itt az én öcsém, nektek járnotok kell. :gm: Úgy elkapott a röhögés... (mert õ meg nõvéremmel járt hajdanában)Na, mind1, fél 2 körül elindultunk, gyalog kellett hazajönni. Még maradtam volna, csak hát ezek a szülõk... :)

#5107 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 11:21

2 hét múlva megyek Barnihoz. Ma megvettük a füzeteket. Vettem 4 db lovasat,a min ágaskodnaka a paccok. egy tigrises is van, gepárdos, macis, gyümölcsös.

#5108 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 12:23

Nekem csak lovas van meg kutyás. :P

#5109 Málna

Málna

Csikó

• Fórumtag
  • 571 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 12:25

Voltam ma lovazni! :yeah: Tök sokat vágtáztam! :cool: (mármint ahoz képest hogy én mennyit szoktam) Anyukám is volt csak Tomi bevágta a hisztit hogy õ nem dolgozik... úgyhogy õk csak léptek szinte. De engem megdicsértek. :P Pircsin voltam :kir: Csak az a baj hogy mostmár nem mehetek ki akkor (és amikor a Blue is ráér)amikor szeretnék vagy egy napig kintlenni mert suli! :( :hupp: :( :hupp:Nekem mindegyik füzetborítóm lovas kiv 3 amibõl kettõ zebrás, és egy csíkos.

Edited by Málna, 2005 szeptember 4. - 12:26.

#5110 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 12:41

Nekem az összes könyvem lovas lesz! :P A füzetek meg össze vissza. Sajnos nem találtam olyan lovas füzetet, amilyen kell! :(

#5111 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 12:53

Én meg leszarom milyenek lesznek a könyveim.Úgyse fogom használni. :gm: Méég meg sincsenek elvileg csak két hté múlva kapjuk meeg.

#5112 lovaslány

lovaslány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 532 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 13:29

Holnap megyünk osztkirándulni Balatonra... remélem ilyen idõnk lesz, mint most. Most az egyszer nem sok kedvem van elmenni. Valahogy nincs kedvem az osztálytársaimhoz. Az egy jó benne, hogy addig sem tanulunk. :rolleyes: Tegnap is kint voltam Gödöllõn. Délután megbeszéltünk egy buszt Zserboval, amit sikerült lekésnem, de kocsival mentem, így egy kis üldözés után sikerült felszállnom. Elvileg 45 perc a menetidõ, de több mint egy órát ültünk a buszon... néha néztünk nagyokat hogy hol a túróban vagyunk, merthát mint kiderült, mind a ketten extra jól tudunk tájékozódni Jankával :D Egyszer már azt hittem Mogyoródnál vagyunk (Blue pont akkor hívott és neki is ezt mondtam :kocc: ), mert láttam kiírva az Aquarénát, de csak Kerepes volt. Az a lényeg, hogy jól elkéstünk, végül Attiláék vettek fel és vittek a loviba.6 körül Jankával kimentünk terepre, Õ Zickén ült, én meg Pakesztnyergeltem fel. Blueval megbeszéltünk, hogy merre menjünk és max fél 8-ra érjünk vissza, ne sötétbe lovagoljunk. Elindultunk, léptünk hosszan, elértünk egy tanyához, ahol mindenféle állatot, köztük disznót is tartottak. Természetesen mind a két ló befosott tõlük.Elõszõr Janka ment elõl, aztán Zici visszafordult. Mikor én kerültem elõre Pakesz dettó. Az volt a gáz, hogy az út egyik felén szögesdrót, másikon villanypásztor. Nem kockáztattunk, próbálkoztunk még párszor elmenni, de aztán visszafordultunk biztos ami biztos. Így a szokásos terepútvonalunkon mentünk, amit már jól ismertek a lovak is, mi is. Kicsit levágtunk belõle, hogy visszaérjünk idõben. Pakesz mindentõl beszart, a vágta résznél az akadályok fáit úgy megbámulta, mint aki nem látott még olyat. Mikor Zeuszékat lehagytuk, satut nyomot és bevágott Jankáék mögé... Ezt játszottuk egy darabig. Visszafelé már jobb volt, egymás mellett tudtunk vágtázni, Zeusz tempója már majdnem rotyó volt nekünk :) Mikor Janka felvette Zeuszt, mi gyök kettes vágtát nyomtunk. Ez király volt! :ang: Aztán hazaballagtunk, útközben még találkoztunk Kutyussal.Mikor visszaértünk, a többiek már a Blue féle zsebszalonnasütést nyomták :yeah: Jó kis este volt, tele lovas sztorikkal :) Aztán Hajniék kidobtak Örsön, tesóm meg csak Astóriáig jött el. Így kinéztem azt a metrókocsit, ahol a legkevesebb punk volt...11 körül hazaértem és kidõltem a fáradságtól :)

#5113 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 16:25

Én meg leszarom milyenek lesznek a könyveim.Úgyse fogom használni. :gm: Méég meg sincsenek elvileg csak két hté múlva kapjuk meeg.

Hozzászólás megtekintése

jó van na! Nekem csíkosak lesznek a könyveim. Szerintem sokkal jobb egy szép, esetenként lovas füzetbõl/könyvbõl tanúlni :)

#5114 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 18:30

Nem neked mondtam. :pMost értem haza.A volt osztálytársaimmal riogattuk az Erzsébet ligeti parkot, meg a Szamóca fagyizót meg Cinkotát.Én bekkattantam és mindenen röhögtem meg elestem kishíján és azt énekeltem, hogy "riszálom úgyis úgyis". :D Nagyon jól éreztük magunkat.Megbeszéltük, hogy ha lehet minden hétvégén talizunk. :yeah:

Edited by Kozifru, 2005 szeptember 4. - 18:41.

#5115 lovaslány

lovaslány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 532 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 18:33

"riszálom úgyis úgyis".

Hozzászólás megtekintése

Szerinted gáz?? :D

#5116 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 18:39

Szerintem igen. :P

#5117 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 19:18

Hú, én is lovagoltam ma egyet. Sokat vágtáztunk, ugrattam, tény, hogy elõször kikerülte, de másodszorra sikerült. Ez volt a harmadik ugrásom :yeah: Érzõdik, hogy hûl a levegõ, a lovak is elég frissek voltak, szívesen ment mindegyik. Viszont az egyik kedvencem, Távirat még mindig beteg :hupp:

#5118 Pierrot

Pierrot

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 563 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 19:37

Nézegettem a nyári képeket és ezek nagyon tetszenek..köszönöm szépen Zserbo!!!TomivalGazkannalGazkanGazkan2

Edited by Pierrot, 2005 szeptember 4. - 19:55.

#5119 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 19:50

vagy kép, vagy html. az utóbbit ajánlanám ;)

#5120 lovaslány

lovaslány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 532 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 20:12

Mi baja Táviratnak? Mesével ugrottál?