Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

#5041 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 29. - 22:05

De ez is csak Magyarisztánban lehet, hogy egy sima szabad-edzés miatt 3 óra átjutni egy nemtúlsok lelket számláló falun vagy városon vagy nemtudom Mogyoród minek számít :rolleyes:Nameg én nem vagyok ám Pesten ismerõs, (sõõt.. azon kívül hogy tudom melyik Pest és melyik Buda, bonyolultabb kérdést ne tegyenek fel mert csak okos nézést kapnak cserébe :kir:) mint egyesek, hogy ilyen jó helyet találjunk az autónak ;) :ang:

#5042 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 29. - 22:44

Nameg én nem vagyok ám Pesten ismerõs, (sõõt.. azon kívül hogy tudom melyik Pest és melyik Buda, bonyolultabb kérdést ne tegyenek fel mert csak okos nézést kapnak cserébe :kir:)  mint egyesek, hogy ilyen jó helyet találjunk az autónak ;) :ang:

Hozzászólás megtekintése

Én se vagyok Mogyoródon ismerõs. ha az lennék, még közelebb álltam volna a pályához. Ez kb úgy történt, hogy: - "Menjünk még, vagy parkoljunk le valahol?"- "Nem tudom."- "Nini, oda elférek szerintem."Szal hirtelen ötlet volt, és könnyen lehet, hogy jól megszívtuk vele, mert vesztettünk jópár percet befele... A zmás kérdés, hogy kifele viszont nem kellett a sok marha gyalogost kerülgetni. :D Azon amúgy én is néztem nagyot, hogy ennyien kimentek. Mondjuk ez valszeg egyedül annak a vagy 20.000 promós jegynek köszönhetõ, amit !!szó szerint!! az utcára szórtak az emberek elé egyes helyeken az egyik országos rádióadó jóvoltából... :rolleyes: (máshol meg osztogatták, ami kicsit kellemesebb hozzájutási mód, mint behasalni érte egy bkv busz alá (állítólag megtörtént...))

#5043 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 29. - 22:46

Szal hirtelen ötlet volt, és könnyen lehet, hogy jól megszívtuk vele, mert vesztettünk jópár percet befele... A zmás kérdés, hogy kifele viszont nem kellett a sok marha gyalogost kerülgetni. :D

Hozzászólás megtekintése

Akkor, ha jól sejtem, Ti is azok voltatok? (gyalogosok) :dev: :gm:

#5044 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 30. - 19:35

Naná! De én már csak ilyen genya ember vagyok. :D

#5045 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 30. - 21:45

No arra varjatok gombot, hogy én itt hírös Budán vagyok, és nem megyek Mogyoródra, még is legszívesebben iderendelném az egyik strandot, hogy ne kelljen utazni ebben a kuka melegben. Na jó, azt is beismerem, hogy lusta ember vagyok, de annyira azért nem...Tötõ! Figyu! Ha már azt tudod, melyik oldal Buda, és melyik Pest, akkor nincs gond!

#5046 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 30. - 22:00

Egyébként hülyék az emberek. Ha van egy kis eszük és már mindenképp Mogyoródra akarnak menni, akkor nem tudom miért nem mennek odébb száz méterrel. Fõleg pénteken nem értettem ezt. Mi is ott álltunk apummal a kerítés mellett és néztük az egyik kanyar eseményeit, mögöttünk meg mi volt egy parasztköpésnyire? Na mi?Hát az Aquapark.... Komolyan mondom utána kedvem lett volna kicsit oda is beugrani...

#5047 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 31. - 10:11

Has (hát-tal nem kezdünk mondatot :D ), igen!Döglesztõ a meleg.Jobb is ilyenkor fürödni valahol, vagy a hûvös szobában elmélkedni.Pl. ilyenekrõl:Mit tesznek Pityke õrmester születésnapi tortájára?Üdvözlök mindenkit! :) Apple-t és Ken Tacky-t külön is! :gm:

#5048 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 31. - 11:55

:P :ang:

#5049 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 31. - 13:12

Halihó Apple Jucuus!Mindig elfelejtem, hogy mikor is ünneplitek a névnapotokat, most, vagy Októberben, úgyhogy utólagosan boldog névnapot kívánok nektek :kocc:

#5050 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 31. - 13:19

Én is! Boldog Névnapot minden Juditnak! :kocc: Bár Juccnak már személyesen is gratuláltam. :)

#5051 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 31. - 14:03

Boldog Névnapot Juditok!Nézzétek, itt is itt van Artin kishuga, hát nem édes? Mondd meg Neki hogy üdvözlöm! :ang:

#5052 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 31. - 14:11

Mit tesznek Pityke õrmester születésnapi tortájára?

Szóval???

#5053 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 31. - 14:22

Szellem-felvágottat.

#5054 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 31. - 15:30

Marcipán szirénát! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 31. - 15:59

Visszagyüttem.Én is kívántam Juccnak boldogot, de még csak válaszra sem méltetott, úgyhogy itt is megismétlem, Almácskával egyetemben, a felköszöntést. Na pá.

#5056 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 31. - 16:11

Dé! Ha sms-ben próbálkoztál, akkor valószínûleg akart válaszolni, csak nincs pénz a kártyáján. Legalábbis ma említette, hogy többeknek sem tudott már válaszolni az üzenetére emiatt.

#5057 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 31. - 17:23

Köszönöm :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 1. - 8:12

Artin, nem rosszallásképpen írtam, csak ez esett kézre, sejtettem, hogy valami ilyesmi áll mögötte.Egyébként álmodtam ma egy hosszút és baromságot, amiben benne voltatok. Volt benne visszatérõ elem is; az, hogy a PECSA egy sivatagban van, ahol a nézõtér egy nagy-nagy hosszú sziklatömb, odébb tõle van a színpad (így lényegében csak az lát bármit is, aki a szikla szélén áll). Egyik nap arra lovagoltam, és láttam, hogy készül megint a díszlet, és nagy rózsaszín neonfényekkel volt kiírva az együttes neve, aki koncertezni fog (nem emlékszem rá). Hazamentem, és szóltam Szellemnek, hogy menjünk, meg Juccnak és Artinnak is.Este találkoztunk is, és elmentünk. Meglepõen korán odaértünk, így még tudtunk helyet találni az elsõ sorban (amikor legutóbb ezt a helyszínt álmodtam, csak valahol hátul a fenében tudtam állni).Elkezdõdött a cucc, és kiderült, hogy ez nem is az a koncert, amire mi menni akartunk, hanem egy mesedarabot játszanak el. De élvezettel néztük egyébként, mintha mi sem történt volna... Aztán egyszercsak Szellem fogta magát, és átugrott a színpadra (nagyon messzire tud ugrani), ekkor már nagymama-jelmezben, õsz gondör parókában és otthonkában, és kajak elkezdett játszani fent a színpadon valami nagymamát (megártott a színjátszós 1 hét nekem?!). Hozzáteszem, kissé ripacskodva, így többen ki is fütyülték (de szerintem nem volt olyan vészes, bár lehet, hogy elfogult voltam).Amikor a kezdeti meglepetés ereje elmúlt, Artinhoz fordultam, és kifaggattam az elmúlt idõszak nagy eseményeirõl, mi van vele, hogy mennek a dolgai, mi hír a családban, nem csak családban, körülötte... Mondott ezt is, azt is, volt, amirõl nem túl jókat, olyasmiket, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kéne, ami igen elkeserített, mert életének az a része nekem pont szívügyem (de mivel ezt most ide leírtam, ilyesmi úgysem következik be). Úgyhogy tök jól elbeszélgettünk.Nagyjából itt fel is ébredtem, mert Szellem ment munkába, és el akart búcsúzni.

#5059 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 1. - 8:31

Legközelebb, ha a sivatagban jársz elõadást nézni, vagy koncertezni, akkor csörizz meg engem is plz. ;) :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 1. - 8:34

Persze, feltétlenül :D

#5061 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 1. - 10:17

Hazamentem, és szóltam Szellemnek, hogy menjünk, meg Juccnak és Artinnak is.Este találkoztunk is, és elmentünk. Meglepõen korán odaértünk, így még tudtunk helyet találni az elsõ sorban

Hozzászólás megtekintése

Remélem ez annak az elõszele, hogy Cseszneken is sikerül beülni az elsõ sorba majd! ;) Viszont el ne felejtsük Szellemet lekötni majd, nehogy beugorjon eljáttszani István királyunk anyukájának szerepét... :dev: :gm: :D Sejtem mivel kapcsolatban mesélhettem neked rosszakat, és én is remélem, hogy nem következik be. :rolleyes: Minden esetre lekopogni nem felejtettem el! :)

#5062 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 1. - 11:45

Én a napokban álmodtam egy olyat, hogy egy rokonom (aki egyébként nagyon tanult, igazi uriember) meglátogatott, és mikor meglátott, megborzolta a hajamat, hogy: Mivan Te kis kuglóf!? :kir:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 1. - 13:02

Artin, igen, remélem, ez erre vonatkozott! Igen, nehogy elõadjon valami Mardel-anyó áriát ott nekünk Szellem :dev: Szerintem sejtem, hogy jól sejted, mire gondolok, és én is remélem, hogy ilyen nem lesz :)KT! Ez tök jó! :D Kis kuglóf! :kir:Ja, október 2-án a MOM mûvházban Jean Genet: Cselédek c. mûvének színpadi változata, melyben szerény személyem is játszik valamicskét. Beugró lesz, de még nem tudom, mennyi. Kis kamaradarab-féle, de színpadon lesz, mert kell világítás, de nem lesz 300 nézõ... Ha valakit esetleg lázba hoz. Én tuti ott leszek :gm:

Edited by Dé, 2005 augusztus 1. - 13:04.

#5064 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 1. - 13:46

Mikortól lehet jegyet szerezni? ;) Syerintem menni kéne, ha más nem testületileg. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 1. - 14:25

Majd szólok, nem hiszem, hogy ne lenne jegy, illetve gondolom, elég a helyszínen is majd megveniûni, de még nem tudok bõvebbet. Mi a rendezõnk egyéb darabjaira mindig úgy megyünk, hogy a helyszínen vettünk jegyet, elfogyni nem szokott (sajnos... ezeket a kis jelentéktelen darabokat nem nagyon reklámozza senki nyilván, de mondjuk én jobban szeretem a kamara-feelinget :)). Szellemet is vittem már (Veszedelmes viszonyokra), nagyon tetszett neki :)

#5066 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 1. - 20:37

Sziasztok!Élek még, csak "nyaralni" voltam Budakalászon, meg szúnyogokat etetni. Most kb. 3szorosára van feldagadva a bokám a sok szúnyogcsípéstõl, lehet, hogy allergiás vagyok rá. :eek:Vízifánkoztam, de nem tudtak lerázni róla :yeah: :gm:

#5067 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 2. - 7:23

Jujj, a fánk az nagyon király :cool:

#5068 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 2. - 8:09

Zsír volt, nagyon. Jöttek a Dunán a bazinagy hajók, meg a kicsi, de gyors motorcsónakok, azok hullámaira keresztben ráhúztak, hát repültem kicsit! :DTücsköm, drága meg kitalálta Zsolt haverjával, hogy hason mennek majd rajta. Hát repültek 2-3 métereket, szakadtak a röhögéstõl, én meg féltem naon. :hupp: :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 2. - 8:56

Zsu, Adonyban is Duna -> szúnyogetetés detto. Hiába a befújás, hiába minden... De én az ottani szunyikra nem lettem allergiás, ugyeûan egy szemernyi nempuklis felület sincs rajtam, de nem dagadt fel semmim legalább. De az itthoniak némelyike, ha megcsíp, feldagad kajakra a fél lábam, vagy karom tõle, és fáj is... Úgyhogy biztos tõlem örökölted ;)Jó lehetett ez a vízifánk-izé, még sose csináltam ilyet, de én nem is lennék túl szerencsés benne asszem. :) Meg a Duna az para, koszos is, mély is... :rolleyes:Viszont tegnapelõtt ezen a nyáron keményen másodszor lejutottam vízpartra, Szellemmel lementünk a Slötyire (a Szmötyire :kir: ) mártózni egyet. Bár most is ott lennék...

#5070 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 2. - 15:19

Hát igen, hiába fújtuk be magunkat, pár órán belül ugyanúgy közeledtek és ettek. A medencében nem tudtunk meglenni, mert a fejünket csípték a dögök. :eek: :oHát koszos, bár ott fenn nem annyira, mint Pest után, mélynek lehet, hogy mély, nem tudom, nem voltam az alján hálistennek, mentõmellény kötelezõ. Én is most fánkoztam elõször, vicces volt... :rolleyes:Jó lehetett a Szmötyin fürdeni :gm: Meleg volt legalább a víz? :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 2. - 15:23

Pont jó volt. Csak kicsit késõn mentünk le, 7 körül, így mikor kijöttünk, fáztunk egy kicsit, de nem sokáig ;)Legutóbb meg kutyát úsztatni voltam, szóval hihetetlen mennyiségût töltöttem vízparton a nyáron eddig :cool: De most, hogy lemegyünk Szelidre, egész hétvégén esni fog, figyeljétek meg :guny:

#5072 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 2. - 15:27

Jajj neeee, mi meg Szemesre megyünk! Ne essen! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 2. - 15:35

Na, ha már 4-en akarjuk, akkor nem fog :D

#5074 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 3. - 18:57

SziaszKissé eltûntem igaz... Mostanság nekem nem jönnek össze a dolgok. Egyre töbalhézok anyummal, meghalt a papagájom tegnap elött, tegnap eltemettem Nagykovácsiban a sziklákhoz, mert az úgy árasztja a szabadságot, szegénykém most legyen szabad... Ezen kívül menni kellett ma vissza ortopédiára kedvenc ortopéd orvosomhoz, aki aranyos, meg jófej, meg minden, de közölte, hogy a lúdtalp betétet igen csak hordani kéne... Tehát idén nyári feladat: lábrohasztás a sportcipõben... Na, de ma végre megröndgenezték a lábamat. :) Kideült, hogy a nagylábujjam igen érdekesen áll, ezért javaslatképp holnap megyek vérvételre, laborvizsgálatot kért, hogy mitõl vérzik be folyamatosan a lábam, és mondta, hogy gyógytornásszal kéne tornáztatni a nagyon cuki lúdtalpam miatt a lábamat. Ez eddig teljesen korrekt, csak már unom... Azt mondta, hogy ez elõ szokott fordulni ilyes falyta rendellenesség, de nem ilyen fiatalnál.Utólag is köszönöm én is a névnapi köszöntéseket! És bocsánat, ha valakinek nem válaszolnépk, de nem igen netezek, de sajnos még lovani sem lovazok, úgyhogy ezt illõ volna ismét elkezdenem...Tudom, ez nem az íjász topik, de vannak körünkben íjászok. Ma elmentem egy íjászboltba barátnõmmel, gondolta vesz néhány vesszõt párjának, illetve megnézi. Megnézte, én, meg megérdeklõdtem mennyibe kerülnek az íjjak, ugyan is új ötletem veszek magamnak egy íjat, és megtanulok íjászkodni. Az íjjak egész jó árban vannak, 21. 000 Ft - tól, már kaphatóak tradícionális íjjak. Itthon felvetettem az ötletet, mondván anyum még úgy is tartozik nekem egy csinos összeggel, mire a válasz az volt, hogy megadja, de íjjat nem vehetek belõle, mert fölösleges és hülyeség. Amikor közöltem vele, hogy az élõ fába is beleköt, akkor közölte, hogy nem is. Tök jó, megint kezdek padlót fogni a családomtól... Na, mindegy, inkább nem zaklatlak titeket ilyen dolgokkal. Inkább lassan lemegyek a kutyával sétálni, bár szegény néha az agyamra megy. De ma okos volt és jól viselkedett, hallgatott rám! :) Úgyhogy büszke vagyok rá! :)

#5075 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 3. - 19:09

Jucc!Sajnálom a papagájodat :( Azért azt szabad tudni merre-hová mész tovább (tanulni?) lehet hogy már írtad, csak én nem figyeltem.Én meg tegnap az extra félõs anyukámat kivittem lovagolni. Futószárra raktam, persze rögtön eltalálta hogy le fog esni. :rolleyes: De nem esett, és mivel csípõ, meg gerincproblémái vannak, már gyermek kora óta, ezért bõven ráfért. Megjegyzem, csak léptettem a lovat, kengyel nélkül, és gyakorlatokat csináltattam vele, és örültem hogy végre nem fél, sõt, nagyon jól esett neki, és ma elõször úgy ébredt reggel, hogy nem fáj a dereka. Élvezem ezt a lovagoltatást :kocc: Aztán fölültem én, Dali nagyon elemében volt, vágtáztam vele körön, de elbambultam, és azt vettem észre, hogy a ló hajt mint a csendes õrült de a kör meg csak szûkül, aztán elfogyott, én meg totál bepörögtem :rolleyes: És persze pont akkor ment el vagy húszszor elõttünk az Attila, mert egy árokba ragadt autónak próbált segíteni :D /Debrecenben pedig elkészült a csizmám/A kis kuglóf

Edited by Ken Tacky, 2005 augusztus 3. - 19:13.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 3. - 20:05

Jucc, ez nagyon szomorú :( Bírtam a papagájodat, az, az nem volt olyan idióta, mint az enyém :) Sajnálom, meg a sok cécót is otthon. Remélem, hamarosan kicsit kiderül körülötted a világ! :)

#5077 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 4. - 8:57

Juccka :(

#5078 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 4. - 12:36

A mai napra is megvolt a kellõ kalandom. Ami igazán nem kaland, de kivi vagyok mindenre, mit mondanak, milyen lesz a leletem, ugyan is ma kivizsgálnak, illetve voltam vérvételen, mert kivizsgálást kért az ortopéd orvos, mitõl is lehetnek nekem ezek a dolgaim, ami tulajdon képpen normális idõs korban... Majd elválik mitõl van...Itt esik az esõ, és most olyan álmosító az idõ... Hihetetlen egy idõjárás van. Hol akkora a forróság, hogy veszélyes elindulni bárhová, és napközben a lovat sem lehet kivinni, vagy 10 fok van és esik az esõ... Persze jó, és kell ez az esõ, de én már nagyon rég lovagoltam... :( Aki megy, lovagoljon egyet helyettem is, és gondoljon rám.

#5079 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 4. - 12:57

Én most nagyon örülök az esõnek, nálunk 2-3 ló is fullad a homoktól, és már mi sem kapunk levegõt a pályán. Most ez már nagyon jól jött, ráadásul a homoknak jó sok víz kell, hogy érjen is valamit.Én meg nemsokára (2 óra múlva) megyek a Lurdy-hoz, ott Ranger felvesz, és lemegyünk Silveradoba, holnap reggel meg indulás Eördögh-ékhez... A waxos kabátomat persze nem találom, és azt se tudom, hogy fogok így majd fotózni... :rolleyes:

#5080 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 4. - 13:07

A mai napra is megvolt a kellõ kalandom. Ami igazán nem kaland, de kivi vagyok mindenre, mit mondanak, milyen lesz a leletem, ugyan is ma kivizsgálnak, illetve voltam vérvételen, mert kivizsgálást kért az ortopéd orvos, mitõl is lehetnek nekem ezek a dolgaim, ami tulajdon képpen normális idõs korban... Majd elválik mitõl van...

Hozzászólás megtekintése

Jobbulást Juccc!