Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Csikókarám

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
16411 válasz a témához

#5041 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 17:45

Zsófisz!Itten vannak a képek!Aztán karácsonyig egy szót se :gm:A hétvégi beszámolómat pedig majd máskor megírom.Babi pihizik,Babi itt is pihizik,Munka közben,Felém jön,Itt látszik h van benne lipicai is.,Még ezt is Zsófisznak ajánlom :D,Zsófi sörénye-akkor rázta meg pont ,Virág és a gazdi Anita,Boxok,Csikó-de fogalmam nincs h meliyk :o ,Csillag bent a boxban-szegénynek megsérült a lába :(,Még ez is BABI :D,Ez is egy új ló-de ennek sem tudom a nevét elfelejtettem :(,Holdas,Holdas szem,Zsófi paci,Lenke,Lovas,Egy ilyen lóval nem lehet betelni :D,Nílus,Beállás-hát nem édes? :gm:,Virág,Várakozás,Ez is Zsófi.

#5042 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 18:14

Szabad egy kicsit gonoszkodnom? Nekünk nem kell ünneplõ. Sima utcai ruhában leszünk. :gm: Hasu! Nagyon szépek ezek a lovak :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 19:05

Holdas szem,

Hozzászólás megtekintése

Szépen telibevakuztad! :cool:

#5044 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 19:43

Há!!!Engem nem érdekel mibe kell menni, de hogy én szoknyát fel nem húzok az biztos. :dev: Elég lesz a matrózblúz. :rolleyes: Nem akarok suliba menni. :nem: Viszont azért várom a hoplnapot,mert mint kiderült holnap lesz a Tökösöm 7 éves. :ang:

#5045 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 19:45

Holnap évnyitó! Már alig várom!!! :yeah: Most nagyon lelkes vagyok,mindenbõl rendszeresen tanulok,és nem a dolgozat elõtti éjszakán magolom be az egészet...stb. de ez minden évben így kezdõdik,aztán valahogy alábbhagy ez a buzgóság. Na majd idén... :cool:Szoknya? Ha fegyverrel kényszerítenének,akkor sem!!! Egy évben egyszer felveszek egy hosszú fekete szoknyát,ez idén már megvolt,úgyhogy ebben az évben nincs több szoknyás szerkó! :D Hasu! Jó képek,Babásak tetszenek a legjobban...vaj miért? :gm: Ma egy magányra vágyós pillnatamban felkaptam a gépem,és elindultam sétálni.Induláskor egy szmár csikszi baktatott haza az anyja után.Errefelé (is) szoktam lovagolni,de majd szombaton viszem túrázni az itézetes gyerekeket,és azt az utat járjuk be,amit általában lóháton szoktam megtenni,majd akkor dokumentálom pontosan az útvonalamat. ;) De nem csak én szeretem az erdei utakat,legalábbis ez nem "Táltos "patanyomaalulnézetfakéregnaplementea természet lágy ölén

#5046 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 19:47

Oksi, naci lesz holnapra. szoknyában amúgy se érezném magam a három of-n.

#5047 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 19:52

Há!!!Engem nem érdekel mibe kell menni, de hogy én szoknyát fel nem húzok az biztos. :dev: Elég lesz a matrózblúz. :rolleyes: Nem akarok suliba menni. :nem: Viszont azért várom a hoplnapot,mert mint kiderült holnap lesz a Tökösöm 7 éves. :ang:

Hozzászólás megtekintése

Neked is lesz matrózblúz??? Milyen? nekem sima matrózblúz ( :D ) egy kicsi nyakkendõ szerüséggel, amin a Hunfalvy monogramja van.

#5048 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 19:56

A legtöbb középsuliban metrózblúz az elõírt ünneplõ,nekem is az van! Jajj,de gyûlölöm! Úgyhogy én csak begyûröm a táskámba,aztán majd a suliban átöltözöm,ha vége az o.fõ óráknak,iutána SOS vissza az utcai öltözet. :gm:

#5049 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 19:58

Miért utálod? Szerintem tök jó, hogy tartozol egy közösséghez.. Nekünk még kitúzõnk is van: :dev: :gm: :D

#5050 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 20:04

Nem tom milyen.Megvettük, hazahoztam és bedobtam a szekrénybe. :D Naná, hogy énis viszek utcai ruhát, meghalnék ünneplõben.

#5051 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 20:08

Utálom,mert kötelezõ,és egyszerûen nem bírom viselni az ünneplõt,de hogy miért,azt felfoghatóan nem tudom leírni. :D Tartozom egy közösséghez? Hááát...a legtöbb diák matrózblúzban fog felvonulni holnap,úgyhogy én csak azt látom,hogy beleolvadok majd a "matrózblúzosok közösségébe",márpedig én az egyediség híve vagyok. Jó,jó ez egy ünnepély,és így kell megjelenni,elfogadom,de ennél több nem tellik tõlem.Kitûzõnk nekünk is van,az a táskámon van,az nagyon tetszik,olyan csak a mi sulinknak van,az egyedi. :gm:

Edited by Zsofisz17, 2005 augusztus 31. - 20:09.

#5052 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 20:09

Jóvanna!! :) Csak próbáltam okoskodni egy kicsit! :dev:Érdekes. én eddig miért nem terveltem ki ilyet?? Posted ImagePedig egész télen bent volt a váltáscipõ a szekrényemben, mert nem tetszett a bakancsom, és cikinek tartottam. Én nem fogok átöltözni. Van légkondi a termünkben. :D :eek: Posted Image

Edited by The Oldenburgi, 2005 augusztus 31. - 20:10.

#5053 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 20:11

Légkondi??? :hu: Mi meg azon imádkozunk,hogy ne omoljon le a vakolt a plafonról a beázások miatt....!!! :dev:

#5054 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 20:11

Há, kitûzõnk az nekünk is van,csak nem tom hova raktam. :pMegy valaki innen a Szent Lászlóba, vagy jár oda valaki?

#5055 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 20:12

Ismétlem: Posted Image Posted Image Posted Image

Edited by The Oldenburgi, 2005 augusztus 31. - 20:12.

#5056 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 20:38

Nekünk csak annyi van elõírva, hogy ünnepélyeken sötét alj és fehér fölsõ. Ezt a mi ofõnk kiegészítette fekete aljjal és fehér ing illetve blúzzal. Ha nem abba megy valaki, annak a haját leüvölti a fejérõl és egy osztályfõnöki és három igazolatlan mellett hazaküldi. No comment :mad: :rolleyes:Már megint én kezdtem új oldalt? :cool:

Edited by Sip, 2005 augusztus 31. - 20:38.

#5057 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 20:50

Örüljetek neki, hogy kitûzõtök, meg nyakkendõtök van. Nálunk ilyen idióta diáksapka van, ami (elvileg) minden szabadtéri iskolai ünnepségen kötelezõ tartozék... Egyébként én matrózblúzhoz csakis szoknyát vennék fel. Szerintem az nadrághoz hülyén néz ki (de ne kövezzetek meg... :rolleyes:).Nem sikerült terepet mennem - ma sem -, viszont tök jót pályáztunk egy lánnyal, aki ahhoz képest, hogy még csak öt hónapja lovagol, nagyon ügyes volt ma! Csináltunk mindenféle trükköt, meg mókás dolgot, hogy kicsit színesítsük a kiskör-szlalom-palettát, és a végén mindketten vigyorogva hagytuk el a fedélzetet. ;)

#5058 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 20:56

Lovacska, ha olvasol, nem megyek ki pénteken, mert Tök annyira lesántult, hogy 2 hét pihit kapott. Csak úgy kimenni, meg drága mulatság :(

#5059 Alcsi 04

Alcsi 04

Csikó

• Fórumtag
  • 447 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 20:56

Miért utálod? Szerintem tök jó, hogy tartozol egy közösséghez.. Nekünk még kitúzõnk is van: :dev: :gm: :D

Hozzászólás megtekintése

Csak mazt a kitûzót nem lehet észrevenni, annyira kicsi... :gm: Ja, amúgy én 6x beleférek a matrózblúzomba! Nagyon viccesen nézek ki benne, szóval csak pénteken fogunk legelõbb találkozni Oldi! :D

#5060 lovaslány

lovaslány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 532 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 21:23

Fujj suli... :( Kb két hónapja vettem egy szoknyát...lehet hogy most már fel kéne venni :cool: :rolleyes: A matróz blúzhoz télleg jobb a szoknya szerintem... szerencsére nálunk nincs ilyen...helyette fos színû mellény meg papucs kötelezõ.Zserbo, nem tudlak elképzelni szoknyában meg csíkos zoknikban :D Bocsi :) De gondolom te sem engem...Jót lovaztam ma is, jó így lezárni a szünetet :) Apámék még a fejemet sem ordították le, hogy kicsit késõbb értem :yeah:

#5061 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 21:26

Nekünk is van kitûzõnk, de még sosem volt rajtam. :DA Tökösnek boldog szülinapot! :kocc:Érezzétek jól magatokat az új suliban, már aki újba megy. De rég volt már az a tavalyi szeptember, mikor még kiváncsi voltam az Apira...blöeeeee már a nevétõl is rosszul vagyok. A 3 fogalmazásból kész van 1-nek a piszkozata, a többihez hozzá se fogtam, a fordításhoz se. :DSzal éljétek túl a szeptember 1-jét és az ünneplõt! ;)Ll, majd egyszer kimegyek zokni+szoknya+bakancs összeállításban a loviba, hagy röhögjetek! :D

Edited by Zserbo, 2005 augusztus 31. - 21:28.

#5062 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 21:33

Najóvan asszem megyek vízszintesbe.. :hupp: Holnap lehet hogy dühös leszek hogy fel kell kelni.. És ha dühös vagyok ütökvágok.. remélem az ofõmmel fogok találkozni elõször :gm: :gm: :gm:

#5063 lovaslány

lovaslány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 532 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 21:33

Akkor várunk szeretettel :gm:

#5064 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 8:19

Boldog szülinapot Tajtinak! :kocc: :yeah: :)

#5065 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 8:54

Hú, nem tudtam, miért van ilyen csönd! Hát mindenki iskolában van! :D :D :D :gm:

#5066 Rusty2002

Rusty2002

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 10:37

Szegénykék... :gm: még jó, hogy nekem csak 12-én kell mennem...

#5067 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 10:38

Köszi a lovak nevében is! :)Dé!Tudom,de ha levettem volna a vakut mármint ha nem vakuzok akkor ful homály lett volna az egész :(Zsófisz!Az pedig nem Baba :D hanem simán Babi :D ;)Vajon miért raktam be neked,csak neked a képeket :P :DMost értem haza az évnyitoról.Nagyon jó volt látni már a többieket.Hiányoztak.Viszont holnap nagyon rosz lesz.Kémiával kezdünk....blöeeee

#5068 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 10:42

Mindenki olyan rosszkedvûen,ellenségesen írt a suliról,hát nem tudom,én már vártam egy picit,és ma is jól éreztem magam (miután levettem a matrózblúzomat! :gm: ).Már hiányzott az a sok ökörködés. Ráadásul holnaptól beindul a gólyák szadizása is. :dev: Sõt,keddenként nem lesz elsõ két órám. :cool: Bár 2X lesz 8 órám. A kedvenc összeállításom: 3 biosz,2 angol,3 német... :yeah: Nde a lényeg,hogy a lelkesedésem egyelõre még tart. És most megyek közlöm Táltosommal,hogy hazaértem,úgyhogy készüljön. :gm:

#5069 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 12:33

Hát végre én is hazaértem. Még van idõm fórumozni.... de ha beindul igazából a gépezet, nem nagyon fogok tudni feljönni. :(Én is vártam már a sulit, de nem a tanulást, hanem a barátokat, és azt hogy minden nap kell menni. Osztálytársaimmal úgy éreztük, mintha csak egy hétre szakadt volna meg a suli. Semmilyen nyári fellingünk nem volt! :(Meghallgattuk a diri beszédét (hál' istennek hangszóróból :gm: ) aztán volt 4 ofõ óránk. Igazából senki nem ugrott egymás nyakába....Holnap megyünk múzeumba (nem hogy állatkertbe mennénk!!!) hétfõn csak egy füzetet meg tollat kell vinni. A könyvekért 8-11 között lehet elmenni a Lurdy házba. Addig nem igazán lesz tanulás :gm: :DBarátnõm, aki most jött 9.be, szombaton megy szüretire Maglódra. :) Annyira örültem neki, hogy végre van egy lovas a suliba :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 12:56

Ilyenkor illik megkérdezni, hogy szabad-e...

#5071 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 12:56

Fura "legnagyobbnak" lenni a suliban. Hiába van még vagy hét negyedikes osztály, mi akkor is kilógunk a sorból, ugyanis már 13-osok vagyunk.Megint az a faktos csoport szívta meg legjobban az órarenddel, amiben én vagyok :rolleyes: - heti 34 óránk van (az egyik barátnõmnek, aki egyben osztálytársam is, csak 19!!! :eek:), van dupla angol, francia, fizika, kémia, magyar... Nem baj, túlélhetõ lesz (remélem). Már csak be kéne valahová paszírozni egy lovaglást - ami azt hiszem csak pénteken lesz kivitelezhetõ.Kicsit kellemes-izgulós érzésem van, mivel ez az utsó év. Furcsa.

#5072 Pierrot

Pierrot

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 563 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 13:29

Sziasztok!Hát elkezdõdött...tiszta ideg volt az osztály amikor az ofõ kijelentette,hogy nem kellett volna ünneplõben jönnünk,mert csak hangszórós évnyitó lesz..még jó hogy szólt..Volt 3 ofõ órám,és egy rajzom..hát nagyon izgis volt...én mindjárt megyek lovazni..király lesz!Megyek!!!

#5073 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 14:08

Újra suli van. Ma még csak 3 ofõ volt, de holnap már tanítás. Szerencsére nincs elsõ óránk, de ez még csak ideiglenes órarend.Megismertük az új tanárokat. Ahhoz képest, hogy úgy volt kettõ vagy három új tanárunk lesz, ötöt kaptunk, hármat a kedvenc tanáraink helyett :(

#5074 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 14:11

Hát én is túléltem az elsõ napot. Furcsa. Leírtuk a dátumokat, mindig van vagy kisérettségi, vagy ballagás, vagy szalagavató, vagy érettségi, vagy valami, amihez nem sok kedvem van... Tulajdonképpen én azt sajnálom a legjobban, hogy idén mehetek utoljára éjszakai focira :hupp: :(

#5075 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 14:45

ALCSIIII! Sztem én láttalak ma!! Te ebédes vagy? olyan ismerõs az arcod. :o ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 14:58

Hozzászólás megtekintése

Hm, lehet, hogy nem voltam elég vili. Akkor elmondom. Mászkáltam Zsofisz képtárában, és rábukkantam erre az aranyosságra, amelyet a leírás szerint Hasufel alkotott meg Zsofisz részére. Ez nagyon kedves gesztus volt, ám azt a gesztust egyikõtök sem tette meg felém, hogy megkérdezze, rá lehet-e montázsolni Tündért az én fényképemre...Hiába nem egy díjnyertes természetfotó, akkor is szeretnélek megkérni titeket, hogy vegyétek le.A "szerzõ" megkérdezése nélkül elég nagy illetlenség felhasználni, sõt, közzétenni bármilyen munkáját.

#5077 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:01

a ló és az erdõ arányait inkább hagyjuk is :gm:(khm, nemhogy illetlenség, de ismeretlen személyek /és vélhetõen nem gyerekek/ esetében ezért csúnyán szoktak perelni is, fõleg a közzététele miatt)tudtommal a pimasz árnyék sem zsófisz képe és ez sincs ott feltüntetve.

Edited by Unicorn, 2005 szeptember 1. - 15:06.

#5078 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:05

Hozzászólás megtekintése

Hm, lehet, hogy nem voltam elég vili. Akkor elmondom. Mászkáltam Zsofisz képtárában, és rábukkantam erre az aranyosságra, amelyet a leírás szerint Hasufel alkotott meg Zsofisz részére. Ez nagyon kedves gesztus volt, ám azt a gesztust egyikõtök sem tette meg felém, hogy megkérdezze, rá lehet-e montázsolni Tündért az én fényképemre...Hiába nem egy díjnyertes természetfotó, akkor is szeretnélek megkérni titeket, hogy vegyétek le.A "szerzõ" megkérdezése nélkül elég nagy illetlenség felhasználni, sõt, közzétenni bármilyen munkáját.

Hozzászólás megtekintése

Dé! Elõször is ne haragudj,én nem tudtam,hogy a Te képedre lett rámontázsolva Tündér. A képet Hasu küldte nekem,csakúgy,mint a többit,gondoltam ez is olyan okosság,mint a többi PS effekt.Tényleg sajnálom,nem tudtam...már el is távolítottam :rolleyes: Peace!

Edited by Zsofisz17, 2005 szeptember 1. - 15:12.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:07

Akkor Hasut fogom fenéken csapni... :rolleyes: A kép fent van a honlapomon, linkeltem be ide is már régebben valahová, tudom. Gondolom, leszedte, azt játszott vele. Ez egy dolog, csak ha nyilvánosságra is hozza, illik erre rákérdezni.Köszi :)

Edited by Dé, 2005 szeptember 1. - 15:07.

#5080 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 15:11

Azért ne csapj nagyot,csak jót akart. Legközelebb majd figyel õ is,és én is rákérdezek,hogy a szerkesztett kép hogyan készült.Mégegyszer ne haragudj! (rá se...) :rolleyes: