Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Furioso

• Please log in to reply
10739 válasz a témához

#5041 Robina

Robina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 523 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 9:14

Itt kérdezz!!!

http://www.furiosono...6/func,listcat/

Ki válaszol? Név szerint!!!
Ki lesz a moderátor?? Bemutatkoztak? A honlapon?
Hogy lehet odajutni, ha éppen valakinek Backnight nem adja meg a linket? A honlap fõoldaláról biztos nem, nincs link.
Zártkörû lesz, mi? :D :D

Ne vicceskedjetek már, ez egyszerûen nevetséges. Meg amatõr.
Szerintetek benyeli valaki, hogy nálatok a bölcsek köve, és Backnight mint önjelölt moderátor, mindenkinek nekiugrik itt, aki fölhoz valami szakmai témát??
És majd engedelmes jókislányok és kisfiúk leszünk, és átbattyogunk oda, mert valaki azt mondta? Ugyan már.
Elmúlt a cenzúra kora, bocsi.

Köszi, jól megvagyunk itt. És mint látható, az egyesület vezetõi ( :D ) is ideszoktak már rég.
És ezt legalább olvassák. Jó sokan.

Edited by Robina, 2010 április 13. - 9:17.

#5042 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.563 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 9:19

-Megnéztem a Blacnight által ajánlott valamit: hát ott egypár dolog mögött az áll: O.....

#5043 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 9:19

Kucsora István javaslatára indult el a fórum az egyesület honlapján, de mivel elnökségi ülésen született a határozat elsõ kézbõl értesülhettél róla. A helye már meg volt, errõl Dózsa Tamás gondoskodott. Tehát kívánságotok meghallgatásra talált, itt bármilyen szakmai kérdéseiteket feltehetitek, vagy javaslataitokat az egyesület vezetése felé. Célirányosan.

Miért van olyan érzésem, hogy megint nem válaszoltál egy kérdésre? :dev:

KI fog válaszolni a szakmai kérdésekre az egyesületi fórmon?
Pl. ha ott megkérdezném F "B" XIX sütését, akkor valaki méltatna a kommnikációra?

#5044 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 9:31

Ki válaszol? Név szerint!!!
Ki lesz a moderátor?? Bemutatkoztak? A honlapon?
Hogy lehet odajutni, ha éppen valakinek Backnight nem adja meg a linket? A honlap fõoldaláról biztos nem, nincs link.
Zártkörû lesz, mi? :D :D

Ne vicceskedjetek már, ez egyszerûen nevetséges. Meg amatõr.
Szerintetek benyeli valaki, hogy nálatok a bölcsek köve, és Backnight mint önjelölt moderátor, mindenkinek nekiugrik itt, aki fölhoz valami szakmai témát??
És majd engedelmes jókislányok és kisfiúk leszünk, és átbattyogunk oda, mert valaki azt mondta? Ugyan már.
Elmúlt a cenzúra kora, bocsi.

Köszi, jól megvagyunk itt. És mint látható, az egyesület vezetõi ( :D ) is ideszoktak már rég.
És ezt legalább olvassák. Jó sokan.

Túlteng Benned a jóindulat!!!!
Egész eddig az volt a problémátok hogy nem tudtok szakmai kérdéseket kinek feltenni, hogy a javaslataitokat nem tudjátok elmondani. Nos, most csak úgy a lázongásért önmagáért , a vezetés megszerzéséért csináljátok a feszültséget vagy valóban konstruktív vezetést akartok amiben Ti is részt vehettek a javaslataitokkal. Én is a fõlapról jutottam el a fórumra, nem mondta senki hogy kell, csak Pista mondta hogy elindult. Ennyi. Miért csinálod ezt Robina? Örülnötök kellene hogy a kívánságotok teljesült.

Miért van olyan érzésem, hogy megint nem válaszoltál egy kérdésre? :dev:

Pl. ha ott megkérdezném F "B" XIX sütését, akkor valaki méltatna a kommnikációra?

Bereki ! Arra a kérdésedre hogy milyen hülyeséget írtál én egy õszinte választ akartam adni neked magánban, nem vitát vagy veszekedést és törléseket ha valami nem tetszik . Azt csak Te olvasod tehát nincs semmi probléma. Én úgy érzem Te ezt elég bunkó módon visszautasítottad, tehát te nem tisztázni akarsz egy helyzetet hanem veszekedést gerjeszteni nyilvánosan. Ha úgy tetszik megsértõdtem és ehhez nem vagyok partner. Ennyi. A többi kérdésre : próbáld ki és megtudod. Én sem tudom.

#5045 Robina

Robina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 523 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 9:36

Tehát kívánságotok meghallgatásra talált...

Hittérítõ, nem is moderátor.
Ilyen szöveggel árulják az alternatív vallásokat.

Párszor leírtam pár dolgot az egyesületnek. Gyõztek hisztérikus rohamot kapni, hogy mi alapján van véleményem. Leszoktam róla.

Az egyesületi fórumot évekkel ezelõtt hiányoltuk.
Azóta ez vált félhivatalossá.
Most már megelégszem vele.
És szabad (?) országban élünk. Ha véleményem van, bárhol közzétehetem. Itt is, vagy ott is. Ha akarom.

És a cenzúra-aggályom fennáll.

KI FOG MODERÁLNI? ÉS MI ALAPJÁN????????

#5046 Tánczos Anikó

Tánczos Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 846 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 9:40

Kucsora István javaslatára indult el a fórum az egyesület honlapján, de mivel elnökségi ülésen született a határozat elsõ kézbõl értesülhettél róla. A helye már meg volt, errõl Dózsa Tamás gondoskodott.

Kedves Backnight!
Én nem kívánok vitát nyitni errõl, de azért nem csak az õ javaslata volt :) , de ez abszolút lényegtelen is, és valóban született róla határozat, hogy lesz ilyen. A kérdésem nem is erre irányult!

A fórum mögött személyeknek kell állnia: pl. témafelelõsök, moderátorok...stb.
A fórumot mûködtetõ személyekrõl semmilyen határozat nem született és arról sem hogy ki dönt ezen személyek kilétérõl!

Véleményem szerint ez egyáltalán nem mindegy, hiszen ez valóban az "egyesület arca" bizonyos szempontból.
Olyan embereket kell ezen célra találni, akik tudásukban, személyiségükben, hozzáállásukban, hitelességükben.... erre alkalmasak!

Azt sem tudom az adott témákat ki határozta meg (és miért pont az aki), témákról sem született határozat?!
Véleményem szerint a "protokoll" azt kívánná, hogy a bemutatkozás rovatot a fórumot mûködtetõ "arcok" kezdjék meg, hogy tudjuk kikkel beszélgethetünk, kiktõl informálódhatunk elsõ sorban, legalábbis addig amig nincs kialakult "vendégkõr" mint itt.

Egy jól mûködõ fórumnak elengedhetetlen része a pártatlanság, hitelesség, készséges rendelkezésre állás, az esetleges egyesületi mûködést, fajtát....ért kritika sértõdésmentes elviselése és kulturált lereagálása, a felkerült anyagokkal kapcsolatban a hibajavítások, korrekciók elfogadása.
Nem hiszem hogy azok az emberek akik itt a pacin regisztrálva vannak, a fajta topikjába bármilyen szinten is írnak, itt kérdést intéznek hozzájuk nem válaszolnak, ott majd készségesebben teszik ezt? Miért lenne ez így??? Ha már itt kaptak kérdést, megszólítást; kezdtek beszélgetést, miért nem válaszolnak itt IS?!

Egy jól mûködõ fórum csak hasznos lehet! Ez is egy olyan téma amit már sokszor feszegettek és javasoltak az itt írók! Az ötlet azért szerintem innen ered ;)

#5047 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 9:46

Bereki ! Arra a kérdésedre hogy milyen hülyeséget írtál én egy õszinte választ akartam adni neked magánban, nem vitát vagy veszekedést és törléseket ha valami nem tetszik . Azt csak Te olvasod tehát nincs semmi probléma. Én úgy érzem Te ezt elég bunkó módon visszautasítottad, tehát te nem tisztázni akarsz egy helyzetet hanem veszekedést gerjeszteni nyilvánosan. Ha úgy tetszik megsértõdtem és ehhez nem vagyok partner. Ennyi. A többi kérdésre : próbáld ki és megtudod. Én sem tudom.

Ha úgy érzed, hogy az õszinte válaszod nem tartozik a nyilvánosságra, csak a sértõ kritikád....valamint úgy érzed, ez veszekedést szítana (holott érveket szerettem volna ütköztetni, mint már utaltam volt a vitakultúrára :D ), az persze szíved joga......

#5048 Tánczos Anikó

Tánczos Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 846 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 9:58

valóban konstruktív vezetést akartok amiben Ti is részt vehettek a javaslataitokkal.

Igen, valóban konstruktív vezetést szeretnénk!
Nem mindegy, hogy a javaslatainkat ki és milyen szájízzel kezeli!

Ezért sem mindegy ki és kik mûködtetnek egy ilyen fórumot

Miért baj az, hogy az esetleges kérdésfeltevõk szeretnék tudni mégis kitõl kérdezhetnek?! :eek:

Én is a fõlapról jutottam el a fórumra, nem mondta senki hogy kell, csak Pista mondta hogy elindult. Ennyi. Miért csinálod ezt Robina? Örülnötök kellene hogy a kívánságotok teljesült.

A fõoldalon még nem szerepel a menüpontok alatt.
Érdekes, hogy jobban informált vagy, mint akár egyes elnökségi tagok, vagy akár a többi 250-300 tagtárs.... :eek:

Kucsora István ajánlott egy 12 éves erre a célra 1000 %-osan megfelelõ törzskancát, kéri keressétek telefonon 06703823919. Képet megpróbál küldetni a mél címedre, de ez egy kicsit nehézkes, így lehet nem sikerül azonnal.

Köszönöm. továbbítom az illetékesnek.

#5049 bolondtraktoros

bolondtraktoros

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 63 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 10:02

Ha ezt az egyesületi fórumot más teszi fel, nem Backnight még érdekes is lehetett volna. De így elég hiteltelen. Az egyesület számára szerintem az egyik legcikibb személyiség maga Backnight, úgyhogy várható hogy mindenki szkeptikusan fogadja a tõle jövõ infókat. Amúgy itt a fórumon vitatkozik mindenki mindenkivel, (én-Roli, stb :D ) de veszekedni egyedül Backnightal szoktak (pl.:én :D ) Gáz, hogy miatta oldalakat kell törölni. Pont õ az etikai bizottság elnöke? Még mindig emiatt vagyok kiakadva.

Edited by bolondtraktoros, 2010 április 13. - 10:04.

#5050 Stallion

Stallion

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 10:19

Bolondtrakis, neked igazad van... :kocc:

Edited by Stallion, 2010 április 13. - 10:20.

#5051 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 10:21

Ha ezt az egyesületi fórumot más teszi fel, nem Backnight még érdekes is lehetett volna.
De így elég hiteltelen.

Az egyesület számára szerintem az egyik legcikibb személyiség maga Backnight, úgyhogy várható hogy mindenki szkeptikusan fogadja a tõle jövõ infókat.

Amúgy itt a fórumon vitatkozik mindenki mindenkivel, (én-Roli, stb :D ) de veszekedni egyedül Backnightal szoktak (pl.:én :D ) Gáz, hogy miatta oldalakat kell törölni. Pont õ az etikai bizottság elnöke? Még mindig emiatt vagyok kiakadva.

Nem is ismersz! Mi a kifogásod ellenem, azon kívül hogy nem Plutzer Imrét akartam elnöknek?
A mostani vezetés pont a Ti baráti körötökbõl kerül ki.
Elnök Horváth Sándor, többiek. Kórsós Zoltán, Plutzer Imre, na nem tudom . Akkor most velük is bajotok van?
Anikó, ne haragudj, de én is csak tegnap este tudtam meg Pistától és csak annyit hogy van. Ma reggel felmentem az egyesület honlapjára és kerestem úgy ahogy ti is, és csak használtam a fejemet, volt egy pont amin nincs megnevezve , rákattintottam és az volt a fórum. Nem olyan ördöngösség ez. Nem hiszem hogy én lennék az egyesületi tagok ellensége. ! Vagy a fajta ellensége. Személyi kérdésekben és Bereki, meg Robina tenyésztési elképzeléseivel nem értek egyet, másképp gondolkozom errõl a kérdésrõl, de õk is úgy tenyésztenek ahogy elképzelik és én is.
REndben Stallion a furiosos topikba nem írok többet közkívánatra. Legyen a Ti játszóteretek! De azért nem biztos hogy az a tisztességes amit Ti itt csináltok!

Edited by Backnight, 2010 április 13. - 10:33.

#5052 Tánczos Anikó

Tánczos Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 846 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 10:33

Elnök Horváth Sándor, többiek. Kórsós Zoltán, Plutzer Imre, na nem tudom . Akkor most velük is bajotok van?

Mivel a férjem nevét is említed, így érintetnek érzem magam és fontosnak érzem leírni, hogy a fenti hozzászólásokból nem olvasom ki az általad említett három név érintettségét, õket esetlegesen negatívan ért kritikának nem látom jelét sem!

DE nemrégiben került megemlítésre, hogy a beiktatás még nem történt meg így a számonkérés sem veheti kezdetét :D

Anikó, ne haragudj, de én is csak tegnap este tudtam meg Pistától és csak annyit hogy van.

Backnight!
Ne haragudj, de nem mindegy, hogy hogy tálalod!
szinte dacosan odavágtad Stallion orra alá, hogy "itt kell kérdezni"
Nem hiszem, hogy ez a megfelelõ módja ennek. Talán ennek köszönhetõ a dolog rossz szájíze.
Másrészt talán ki kellett volna várni a megfelelõ idõt, amikor már élõképes a dolog és mivel egyesületi fórum, az egyesület tisztségviselõi udvariasan , barátságosan....tájékoztathatták volna a tagokat, akár a pacin fórumozókat, hogy mostantól élhetnek ezen lehetõséggel.

#5053 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 10:35

Nem is ismersz! Mi a kifogásod ellenem, azon kívül hogy nem Plutzer Imrét akartam elnöknek?
A mostani vezetés pont a Ti baráti körötökbõl kerül ki.

Nekem pl az általánosításokkal van bajom......a felsorolt nevek közül pl. ifj. Horváth Sándort ismertem (valamennyire) személyesen, a többiekkel akkor találkoztam elõször. Nem kell "barátnak" lenni ahhoz, hogy az ember felismerje a hasonlóan gondolkodókat.

Téged is a megnyilatkozásaidból "ismerlek"........a stílus: az ember.

#5054 Tánczos Anikó

Tánczos Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 846 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 11:22

"Ti is részt vehettek a javaslataitokkal"

"Ti baráti körötökbõl kerül ki."

"Ti játszóteretek! De azért nem biztos hogy az a tisztességes amit Ti itt csináltok!"

Kedves Backnight!
A fenti sorokat a Te írásidból idéztem!
Én legutóbb is udvariasan kérdeztem, hogy amikor azt írod "Ti" kikre gondolsz?!
Nem válaszoltál, így a tisztánlátás és félreértések elkerülése végett újból szeretném megkérdezni, hogy a "Ti" kiket takar?!

Fõleg hogy a "Ti"-be tartozó személyeket a legutóbbi írásodban elég súlyos váddal illeted, miszerint "nem tisztességes az amit csinálnak"

Várom válaszod! köszönettel: Anikó

#5055 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.563 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 12:33

--Bereki! Jól érzem, hogy most sem választ kaptál? Biztos csak én képzelem, hogy ez az új honlap Stallion által várt válasz helyett búj elõ...... -A végén mégis az én magyarázatom lesz elõbb, úgy látszik......

#5056 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 12:46

--Bereki! Jól érzem, hogy most sem választ kaptál?
Biztos csak én képzelem, hogy ez az új honlap Stallion által várt válasz helyett búj elõ......
-A végén mégis az én magyarázatom lesz elõbb, úgy látszik......

Akkor rukkolj elõ vele! :yeah:

#5057 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.563 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 15:26

- A következõ történet hosszú, talán nem érdekes, talán nem ide való,, úgy át kö tekerni vagy lé kõ vönni! Ezüstliliommnak, talán másoknak is: Ez 5-6 éves dolog, nem ismeretlen mindenki elõtt, indulásként szögezzük le, nem én hoztam föl most."Lovát nem egyedül bírálta.." Született egy méncsikóm, fölnõtt, bemutattam a szemlebizottságnak,( 5 fõ ) megkapta a beutalót a ménvizsgára. Nem akarok mentegetõzni, hogy a "belovaglóm" Ausztriában lovagolt, meg szívesség, meg idõ, elnagyképûsködtem a dolgot- Úgy is megcsinálja... -Ebed után mi kezdünk, ki vagyunk írva 14,00, a Födeles elõtti kis helyen vagyunk+ Horváth Sanyiék, õk jönnek utánunk. A két furi el akarja dönteni az erõsorrendet, énnekem át kell venni a lovamat, más baj nincs, Sanyiéknál szakad a kantár is. 14,40 körül kezd jönni a vizsgabizottság. Küllemi bírálaton jól kapunk: egy felpöccent 170-es fekete mén jól megpucolva elég attraktív! Nem gyõzöm bezsebelni a gratulációkat. Aztán szarul ment na... Végig egymást keresték Sanyi lovával, ( Nem nagyon szerettek bennünket, aztán pedig a Hercegfalvi sárgája rúgta majdnem HÁTBA az egyik bírálót...) Na mindegy, a ló megcsinálta amit kell, eredményes vizsga, tenyésztési záradék aláírva, licenc kiváltva. Persze örültem, meg szégyeltem is magam,, ez má így vót. -Aztán az öreg kancának 3 gyeröke , meg ez az unokája bemutazózik az egyesület képviseletében Szarvason (Lovas Világtalálkozó),OMÉK, van, hogy már jól megy a csapat. Köszönõlevél, szalag, serleg... Aztán H.M.V.hely, bemutató, kancáknak elõvezetés ahogy kõ. Egyesületi rendezésbe Nemzetközi ménbírálat. nem jön meg minden ló, talán 6- romániai, szlovákiai, magyar.Legyen ló, vigyük ki még a testvérét is, nem baj hogy nem fedmén. Jó. Órás várakozás, araszos fû, fussá, show- bírálat. Na itt má az én lovam a 7 fedménbö 8. lett. -Nevezem a ,2.vizsgára, elfog Thomka úr: Mi van a maga lovával? Mér, mi van?-A tenyésztésvezetõjük telefonált, hogy teljesítménytõl függetlenül csak saját kancákra kaphat engedélyt, Maguk azt sem tudják, hogy én vizsgáztatok, nem minõsítek? -Telefon a T.V.nek Mi van?--Így van! Mondom, nézzen má körû, 2 éve licence van! -De így van, a Laci Bácsi ezt adta ki.Telefon Elnöknek, T.B. tagoknak:Mi van?-Hagyjam a fenébe az egészet. Emondom a lovasomnak:néz rám és mondja mit gondol rólunk és mit csináljunk a furiosóinkal, majd elmegy egy normálisabb világba lovagolni... -Esetemben végülis mindegy, ezek mit beszének, de a mód nem azt az Európát idézi, ahova igyekszünk. Köszönöm a türelmet! Név, lakcím, telefonszám a ménkatalógus 4550 N.C. rublikában.

#5058 Stallion

Stallion

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 15:41

it's not FAIR PLAY....

#5059 ezüstliliom

ezüstliliom

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 16:13

- A következõ történet hosszú, talán nem érdekes, talán nem ide való,, úgy át kö tekerni vagy lé kõ vönni!
Ezüstliliommnak, talán másoknak is:
...
-Nevezem a ,2.vizsgára, elfog Thomka úr: Mi van a maga lovával? Mér, mi van?-A tenyésztésvezetõjük telefonált, hogy teljesítménytõl függetlenül csak saját kancákra kaphat engedélyt, Maguk azt sem tudják, hogy én vizsgáztatok, nem minõsítek?
-Telefon a
T.V.nek Mi van?--Így van! Mondom, nézzen má körû, 2 éve licence van! -De így van, a Laci Bácsi ezt adta ki.Telefon Elnöknek, T.B. tagoknak:Mi van?-Hagyjam a fenébe az egészet. Emondom a lovasomnak:néz rám és mondja mit gondol rólunk és mit csináljunk a furiosóinkal, majd elmegy egy normálisabb világba lovagolni...
-Esetemben végülis mindegy, ezek mit beszének, de a mód nem azt az Európát idézi, ahova igyekszünk.
Köszönöm a türelmet! Név, lakcím, telefonszám a ménkatalógus 4550 N.C. rublikában.

Köszönöm, hogy elmondtad! Tanulságos volt. Mégpedig azért, hogy soha többet ilyet ne tehessen senki az egyesület nevében!

...

Az a baj, hogy ismerünk annyira, amennyire kell a hozzászólásaidból.

Anikó, ne haragudj, de én is csak tegnap este tudtam meg Pistától és csak annyit hogy van. Ma reggel felmentem az egyesület honlapjára és kerestem úgy ahogy ti is, és csak használtam a fejemet, volt egy pont amin nincs megnevezve , rákattintottam és az volt a fórum.

Ha nem írod meg a megoldást, sosem jöttem volna rá, hol ez a fórum, pedig istenbizony kerestem. Sõt! Regisztrálni is akartam, az sem sikerült.

Õszintén szólva nekem édesmindegy, melyik fórumon válaszolnak, akiktõl választ várunk. Az is ugyanannyira nyilvános. Én tennék egy próbát ott a helyetekben... Már ha sikerül valakinek regisztrálnia. :confused:

Politikai szlogen: Ökotaxi – Lehet Más a Közlekedés.

Újság hirdetésnek: Egy lóerõs hibrid meghajtású cabrio zaporozsec eladó!

A raj csávóknak: Csajozós verda

Városban gyorsan közlekedõknek: Egyenes úton kihúzatni ameddig bírja, aztán a kanyarba Driftelni...

avagy

“Itt épül Európa” :yeah:

Ezeket saját kútfõbõl írtad, vagy másoltad valahonnan? :yeah: :kir:

#5060 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 18:01

T.V.nek Mi van?--Így van! Mondom, nézzen má körû, 2 éve licence van! -De így van, a Laci Bácsi ezt adta ki.Telefon Elnöknek, T.B. tagoknak:Mi van?-Hagyjam a fenébe az egészet. Emondom a lovasomnak:néz rám és mondja mit gondol rólunk és mit csináljunk a furiosóinkal, majd elmegy egy normálisabb világba lovagolni...

Szeretnék pontosítani, hogy jól értem-e? Tehát a tenyésztõ bizottság elnöke egy személyben döntött úgy, és egyben utasította többek közt a tenyésztésvezetõt, hogy az illetõ ménnek a vizsgán nyújtott teljesítményétõl függetlenül is csak korlátozott engedélyt lehet kiadni? :eek:

#5061 Stallion

Stallion

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 18:15

Koleszos vagyok :kir: , a hülyeség hamar összejön :D ... de valami a kép megjegyzés rovatából jött.

#5062 bolondtraktoros

bolondtraktoros

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 63 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 18:57

Nem is ismersz! Mi a kifogásod ellenem, ....

Fogalmam sincs, mi a kedvenc kajád, vagy színed, de nem hiszem, hogy sokat javíthatna azon a képen, amit magadról festettél a
- hozzászólásaidban, ahol bárkit lehülyézel;
- a decemberi akcióddal, ahol kiderült, hogy sunyi, hátbatámadó, feljelentgetõ akárki vagy;
- azzal, hogy alig van saját gondolatod, csak azzal foglalkozol amit valaki a szádba ad ( :D );
- azzal hogy mindig arra fordulsz, amerre a szél fúj, hol ez neked a jó ember, hol az. (Ha mostani barátaid tudnák, miket írtál magánban, biztos lefejeznének);
-...

Ez alapján épp elég pontos jellemrajzot lehet alkotni.

(Bocs, modi)

Edited by hihi, 2010 április 14. - 18:03.

#5063 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 19:24

Miért, mi volt decemberben?

#5064 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 19:29

Miért, mi volt decemberben?

pl Karácsony a Szeretet Ünnepe! :D Tél,hideg és sok hó...aztán mocsokmód be lehetett rúgni Szilveszterkor! :D
ja és asszem furis közgyûlés! :)

#5065 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 19:43

"..decemberi akcióddal,.."

#5066 bolondtraktoros

bolondtraktoros

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 63 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 20:01

"..decemberi akcióddal,.."

A három feljelentgetõ egyike a naccsasszony.
A mindenki barátja.

#5067 K.1

K.1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 541 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 21:08

A három feljelentgetõ egyike a naccsasszony.
A mindenki barátja.

:yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :dev:

#5068 Stallion

Stallion

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 21:57

Jaj ne már :( fiúk, lányok... szegény :( ... nagyon kikezdtétek! Valaki így érzi jól magát! Töltelék ember... ilyen is kell... Gondoljatok bele, milyen rossz lenne most nélküle... :gm:

#5069 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.563 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 22:22

-A te kérdésed üldözte el!!! -Most ki fog nekünk mesélni arról a F99,167-rõl? Mert mostanában mást nem látok! Talán én? -Berekinek: Igen, jól érted.

#5070 Tánczos Anikó

Tánczos Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 846 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 22:44

Kedves Fórumozók! Mielõtt nagyon elszabadulnának az indulatok kérlek Benneteket, hogy ne tekeredjünk vissza a decemberi eseményekhez, úgyis mindannyian pontosan tudjuk hova tenni azt ami történt magunkban.... Próbáljuk türelemmel és lehetõség szerint elõremutatóan kibekkelni azt az idõszakot ami még a hivatalos bejegyzésig hátra van az új Elnökség személyeit tekintve. Valóban folyik a munka a háttérben, amennyire ez az állapot ezt megengedi. A legfontosabb a közelgõ, a fajtának lehetõséget nyújtó rendezvényekre koncentrálni (pl. Állattenyésztési Napok), ill. a ami nagyon-nagyon fontos a következõ évi rendes közgyûlésre eljönni, mert a decemberi közgyûlés határozata alapján alapszabály módosításra kerül majd sor, aminek elõkészítésén az alapszabály módosítást elõkészítõ bizottság (Domokos Gábor, Fekete Balázs, Novák Pál személyében)már dolgozik, és többek közt FEB-et kell választani.... Amíg nem történik bejegyzés, nagyobb kérdésekben döntést sem hozhat önmagában az új vezetõség, hiszen addig bármilyen döntése jogilag bizonytalan. De, hogy megnyugtassam a "MI oldalunkon állókat" (hogy backnightet idézzem :D ) A februárban megválasztott elnökség összetétele legalább annyira biztató "számunkra", mint a decemberi eredmény ;) Kérlek Benneteket, többet személy szerint tõlem ne várjatok e témában a jelen helyzetben. Az ilyen egyesületi kérdésekre valóban nagyon alkalmas lesz az egyesületi fórum, ha meglesz hozzá a megfelelõ személyi háttér, és nem idõ elõtt és nem megfelelõ módon hívja fel rá valaki a figyelmet. Szerintem kellõképp "tálalva" , megfelelõ személyek kezelésében! ez a fórum hasznos lehet! Mint írtam délelõtt is, nem magával a fórummal van problémám, sõt fenntartom, hogy a paci.hun érzékelhetõ aktivitásnak köszönhetõ ennek létrejötte ;) , csak nem mindegy, hogy ki, hogyan és mikor tájékoztatja róla a tagságot, hogy kik "felügyelik" majd, hogy lesz e majd szabad véleménynyilvánítás, korrekt válaszadás....és sorolhatnám. Remélem minden majd jól mûködik és nem válnak közellenséggé a jövõbeni fórumozók :kir:

#5071 Tánczos Anikó

Tánczos Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 846 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 23:05

Akkor térjünk végre vissza a lovakhoz!

Mikó Erika elküldte nekem a furioso - north star lovakról készült képeinek egy részét, hogy ahogy idõm engedi scanneljem be õket és mutassam meg Nektek is.

Én nagyon köszönöm neki, hogy megosztja velünk ezen képeit! :)

Elsõnek jöjjön:
Furioso II-5 Furioso VIII törzsmén
1990-ben 19 évesen Karcagon.
Posted Image

#5072 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 14. - 7:10

Mikó Erika elküldte nekem a furioso - north star lovakról készült képeinek egy részét, hogy ahogy idõm engedi scanneljem be õket és mutassam meg Nektek is.

Yessss! Végre képek! :yeah:

Végre egy hiánypótlás, Furioso VIII-ra már én is nagyon kíváncsi voltam.

Kedves Fórumozók!
Mielõtt nagyon elszabadulnának az indulatok kérlek Benneteket, hogy ne tekeredjünk vissza a decemberi eseményekhez, úgyis mindannyian pontosan tudjuk hova tenni azt ami történt magunkban....

Próbáljuk türelemmel és lehetõség szerint elõremutatóan kibekkelni azt az idõszakot ami még a hivatalos bejegyzésig hátra van az új Elnökség személyeit tekintve.
Valóban folyik a munka a háttérben, amennyire ez az állapot ezt megengedi.

A legfontosabb a közelgõ, a fajtának lehetõséget nyújtó rendezvényekre koncentrálni (pl. Állattenyésztési Napok), ill. a ami nagyon-nagyon fontos a következõ évi rendes közgyûlésre eljönni, mert a decemberi közgyûlés határozata alapján alapszabály módosításra kerül majd sor, aminek elõkészítésén az alapszabály módosítást elõkészítõ bizottság (Domokos Gábor, Fekete Balázs, Novák Pál személyében)már dolgozik, és többek közt FEB-et kell választani....

Köszönöm a tájékoztatást, és csak pontosítanék, hogy remélem nem a "következõ évi rendes közgyûlés"-re, hanem még az ezévire gondoltál, ugye? :D

-Most ki fog nekünk mesélni arról a F99,167-rõl? Mert mostanában mást nem látok! Talán én?

Ha tudsz, miért ne? :cool:

#5073 roli

roli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 402 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 14. - 7:15

Nem tudom, de van egy olyan érzésem, hogy Backnight sikeresen el lett kergetve a fórumról. Talán soha többé nem tér vissza...

#5074 Miko Erika

Miko Erika

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 89 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 14. - 7:33

Elsõnek jöjjön:
Furioso II-5 Furioso VIII törzsmén
1990-ben 19 évesen Karcagon.
Posted Image

Nagyon orulok, hogy rendben megerkeztek a kepek :) Koszonom Aniko!En magam is vele kezdtem volna! ;)
Inkabb nezzunk kepeket mint ez a fajta vita.Vissza a lovakhoz! :yeah:

#5075 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 14. - 7:36

mint outsider kérdezem: Ha a paci.hu Furioso-s topikjában elhangzottak egy közgyûlés témáját képezhették,akkor minek kellett egy fórumot az Egyesület honlapjára feltenni? Lehetne ez is az Egyesület hivatalos fóruma. A lehetõség adva van,h mindenki részt vegyen a fórumon. A moderálás abszolút pártatlan,mert a pacis modik senkihez ( egyik érdekcsoporthoz) sem tartoznak. hm?

#5076 furiosojr.

furiosojr.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 14. - 7:53

mint outsider kérdezem: Ha a paci.hu Furioso-s topikjában elhangzottak egy közgyûlés témáját képezhették,akkor minek kellett egy fórumot az Egyesület honlapjára feltenni? Lehetne ez is az Egyesület hivatalos fóruma. A lehetõség adva van,h mindenki részt vegyen a fórumon. A moderálás abszolút pártatlan,mert a pacis modik senkihez ( egyik érdekcsoporthoz) sem tartoznak. hm?

Szerintem (outsider szerint) úgy gondolják, hogy azt a fórumot kevesebb outsider olvassa majd, ezáltal kevésbé kél rossz híre a fajtának, az egyesületnek.

#5077 Széphajnal

Széphajnal

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.862 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 14. - 7:56

De jó a VIII.-újra látni! :ang:
Lehet rosszul,de én úgy emlékszem,hogy õ 1969,vagy 68-ban született.

#5078 Robina

Robina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 523 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 14. - 8:12

Szerintem (outsider szerint) úgy gondolják, hogy azt a fórumot kevesebb outsider olvassa majd, ezáltal kevésbé kél rossz híre a fajtának, az egyesületnek.

Csak az nem jut eszükbe, hogy a prominens "vezetõknek" kéne úgy viselkedni, hogy ne keltsék rossz hírét a fajtának. Évek óta.

Csak még annyit errõl az egyesületi fórumról, hogy olvastátok a szabályait?
Itten
Különösen érdekes az, ami arról szól, hogy amit oda beírsz, onnantól az övék. És fenntartják a jogot, hogy akár módosítva, átszerkesztve publikálják. Mi van??
Nyilván ue. érvényes a képekre, mindenre.
Azért ezzel még egy fórum szabályzatában se találkoztam.
Amatõr. És nevetséges.

#5079 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.563 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 14. - 8:24

-Egy saját megítélése szerint jó dolgokat csináló valaki, valami örömmel veszi a felé irányuló érdeklõdést! Véleményem ebben a tárgyban is ismert: ez a Fórum alkalmas szakmai munkára, a másikat majd látjuk. -Berekinek: Hátha jelentkezik még valaki? -Rubina, mi van??? Én még nem láttam szabályzatot, ide is a gyerök rakott be, itt is be kéne egymást mondani?

#5080 messi

messi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.935 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 14. - 8:41

Outsiderként és furioso fajtában járatlanként kérném szépen: valaki legyen szíves mesélni picit errõl a F VIII-as ménrõl! Köszönöm! :)