Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 14:26

Ezt mindenhová beírod? :kir:Mondjuk én is büszke voltam, amikor a dögöm volt a tévében :cool: (én szerencsére nem, az világtragédia lett volna) Az jár a fejemben, hogy bedigitalizálom majd az adást! :kir: (mármint a tiéteket, az enyém már be van...)

Edited by Dé, 2005 július 20. - 14:27.

#5002 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 14:35

Mindenhová! :D Hisz fontos! :P Majd én is szeretném bedigitalizálni, tv tunerrel lehet, csak nem tudom milyen minõségben. Meg remélem nem felejtem el, bár általában nézni szoktam :) (én nem szégyellem)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 14:41

Nekünk (mármint Szellemnek) is tuner van, egész jól veszi át, nem lesz egy dvd-minõség, de hát jó azért. :) Nézzed csak, ettõl nem leszel rosszabb ember ;) Én csak simán nem szeretem, de ott az ország nagyobbik fele, aki igen :D

#5004 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 20. - 19:54

Gratu Zsu, ez tök jó!! :yeah: Amúgy ki az a Ricsi? Meg a többiek? Nem vagyok képbe, mer nem nézem, de az már jó pont, ha van köztük egy lovasíjász, az rossz ember nem lehet :dev: :cool: Én most jöttem haza. Kicsit gyatrán lovagoltam, illetve a fejem volt gyatra a pofavágásoktól, ugyanis tegnap úgy kitörte végig a combomat a nyereg (tegnap ültem benne elõször) hogy fájt minden mozdulat. Van pár vágtás fénykép is, de azt nem teszem be, mert nagyon béna fejet vágok rajta. vagyis lehet hogy majd beteszem, de elõtte a fejemet levágom :dev: (igaz az már akkor virult) aztán gyorsan leszedtem róla a nyerget, felültem rá szõrén, és máris isteni volt :) Pláne hogy mostanában meghízott egy kicsit a ló, tiszta kényelmes :D

#5005 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 19:54

Zsubé! ;) "Ricsiben" volt kellemes csalódásban részed? Álltalában az ilyenek adnak jó lehetõségeket a kellemes csalódásokra. Én nem szoktam nézni, csak néha elé keveredek, de ezt a részt mindenképp meg akarom majd nézni! ;) Ha nem sikerül megnéznem, számítok a digitalizált verziótokra! ;)

#5006 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 20. - 19:59

Én meg megyek, és átnézem a bõröndömet, mert holnap indulááás Szepezdre, vagyis Kékkútra ;) Jucka, Dé, titeket meg várlak, ha nem jösztök, belefojtom magam a Balatonba :dev:

#5007 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 19:59

Én akkor lepõdtem meg elõször, amikor a Kassai-honlapon a tagok között szembevigyorgott velem "Ricsi". És ráadásul Tanuló II-es fokozata van, ha jól emlékszem. Örülök, hogy van ilyen srác is a tévéarcok között.

#5008 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 20:04

Én meg megyek, és átnézem a bõröndömet, mert holnap indulááás Szepezdre, vagyis Kékkútra ;) Jucka, Dé, titeket meg várlak, ha nem jösztök, belefojtom magam a Balatonba :dev:

Hozzászólás megtekintése

Akkor én má' lese megyek :o

#5009 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 20. - 20:06

Ja bocccccsss, azt hittem végképp nemjössz, de természetesen téged is várlak, és miattad is belefulladok a Balatonba, ha kell :gm: :dev:

#5010 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 20:12

Na, mostmár hogy ezt megígérted: SAAAAJNOS NEM TUDOK LEMENNI :gm: :MUHHHAHAHAHAHAHAHAHIHAHIHAHIHA: :D

#5011 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 20:39

Úgy fest, hogy a hétvégére én lemegyek.... Ezt így eleresztettem, mint gondolat itthon, és benne vannak, de csak szombaton mennék reggel. Beszélek Déékkel. :) Hátha lejönnek velem. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 21:06

Szellem otthon lesz, de Dé meggondolja a dolgot! Bár neki jobb lenne, ha szombaton nem reggel mennének Jucuussal, hanem késõbb, valamikor kora du :rolleyes: Különben is, pénteken meló van sokáig :DÉs szöveget is kéne tanulnia Dének a hétvégén... Azért is jobb lenne 1 nap, vagy szombaton késõbb... Csak 1 nap az durva, az semmi. Áááá... Jucc, a szombat koraesti indulás az kitolás lenne veled, ugye?

Edited by Dé, 2005 július 20. - 21:08.

#5013 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 21:21

GYertek inkább péntek késõ este! Aludni lehet lenn is. ;) A szombat kora délutánnal két gáz is lenne szerintem: - nem biztos hogy ott leszünk (értsd, még Kékkúton lesz valami esetleg) - Az úgy megint csak 1 nap igazából. :( De egy a lényeg csak: Gyertek!!!Jah! Csak hogy tudjátok. Szombat, vasárnap lehet hogy lesz egy kis társaságunk a házban, de ez csupán annyiban érint minket, hogy a kisszobát hanyagolnunk kell. Ez nem tuti, de lehet.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 21:25

De akkor most mikor lenne jó? Péntek este le, szombat este vissza? De nekünk péntek késõ délutánig dolgunk van Juccal Nagykovácsiban, az a baj! Én meg amiatt nem kéne, hogy lent töltsem az egész hétvégét, mert lenne itthon dolgom, amit csak halogatok-halogatok... :( Szellem Szelidi-tavi meghívását is lemondtam. :(

#5015 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 21:42

Az a kérdés, nektek mikor jó. Végülis, ha nagyon úgy értek le, akkor sem csinálok a dologból problémát. Kékkút nincs olyan messze, max visszaugrom értetek Szepezdre, vagy még inkább Révfülöpre. Miért? Csak 1 napra jönnél? :( Azt hittem akkor már a vasárnapi hazajövetelig maradnál. Ha az egész hétvégét nem tudod lenntölteni, akkor végülis tényleg elõnyösebb a szombat.(marhaságot írtam, és inkább kiszedtem)

Edited by Artin, 2005 július 20. - 21:50.

#5016 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 21:59

Igen - igen, délután melónk van pénteken. Nekem jó a késõ, vagy kora délután is szombaton, alkalmazkodom. Nekem mindegy, hogy mikor megyünk, de tényleg, rugalmas vagyok. :) Én spec a reggelre gondoltam, de, ha Dének jobba délután, tökéletes az is. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 22:11

Artin! Igen, csak 1 napra, pont ezt írtam fentebb! Szellem hazautazik,és hívott hétvégére Szelidre, de oda sem megyek - gondolhatod, hogy nem csak nyafogok... Összesûrûsödtek a dolgaim, szerdán utazom el egy kicsit (próbálni), addig össze kéne kapnom magam.Én arra gondoltam,hogy lemenni valamikor szombaton estefelé, és vasánap együtt haza, vagy nemtom...De se Juccal se veled nem akarok kitolni, nemtom...Ja, azt meg elfelejtem mindig írni, h sikeresen megfáztam :guny: fáj a torkom, és akkorák a manduláim, mint egy golflabda, szóval ettõl is függ, mert elõttetek agonizálni sem szeretnék.

Edited by Dé, 2005 július 20. - 22:14.

#5018 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 21. - 7:07

Benne leszek a tévében!... ahogy Cartman is énekelte a bizonyos rajzfilmben.Tegnap felhívott Rettegett Iván, hogy van-e kedvem statisztálni kicsit a Barátok Köztben. Hát mondom, jól van, mikor? ....

Hozzászólás megtekintése

Zsubé :kocc: bár igazán szólhattál volna a Maffiásoknak, helyre tettük volna a BK-sokat :) (Majd azért szólj elõtte hogy pontosan mikor lesz, mert akkor azt mögnézzük. S reménykedj hogy felfedeznek Téged és Tököt a TV-sek :gm: )

Edited by Steve79, 2005 július 21. - 7:08.

#5019 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 21. - 11:32

Igen, Ricsiben kellemeset csalódtam. Szimpatikus srác, és tényleg érdekes volt, hogy egy pillanatnyi szünet volt, már somfordált oda Tökhöz tutujgatni :)Jó nyaralást KT! Azért a képeket benyomhatnád... :gm:Steve! A BK-sok rendben voltak, szimpik voltak. Tök folyamatosan kiabált, õk meg ott pojénkodtak rajta, hogy kinek nyerít a ló mindig? :D

#5020 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 21. - 14:26

Na, az sem lehetett egy egyszerü! :D El tudom képzelni, hogy "Miki" ordít az operatõrnek, hogy "Te szerencsétlen! Válaszoljál mán' annak a lónak!" :D Na, jó, nem, gondolom nem ilyen szinten ment. De azért elmennék egyszer egy forgatásra. Majd a salyát szerzeményem filmrevitelekor esetleg, aminek mi leszünk a szereplõi, és nem csak színészek... Részint mi. :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 21. - 15:08

Én is írtam könyvet és én is meg akartam filmesíteni :D De az már régen volt :dev: (mármint a filmkészítéses álmok, az írás maradt, nagyjából...)

#5022 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 21. - 15:44

Na, az sem lehetett egy egyszerü! :D El tudom képzelni, hogy "Miki" ordít az operatõrnek, hogy "Te szerencsétlen! Válaszoljál mán' annak a lónak!" :D Na, jó, nem, gondolom nem ilyen szinten ment. De azért elmennék egyszer egy forgatásra. Majd a salyát szerzeményem filmrevitelekor esetleg, aminek mi leszünk a szereplõi, és nem csak színészek... Részint mi. :ang:

Hozzászólás megtekintése

Jucc! Ez milyen szó? :D"Miki" amúgy ott sem volt, mondom, csak "Ricsi" és "Emma" volt, meg az ezerfõs stáb. Volt olyan beszólás, hogy "ezt nem lehetne párszáz méterrel arrébb""köszi megint... újravesszük""nagyon tetszik neki""unod már, mi?"stb, és mindezek közepette százwattos, 42 fogú mosoly :kir: :D

#5023 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 25. - 10:34

Jucc: Szellõ sokáig élt nagykovácsiban?Ha sok évog, akkor nem meglepõ, hogy ledobott magáról jópár kilót. Csili is idekerült hozzánk, 10 évig élt ugyanazon a helyen, és még mindig hízókúrán van (mondjuk már azért felszedett magára látványosan, de nem az igazi), pedig május óta nálunk van. Ez sajnos a költöztetés velejárója.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 25. - 12:30

Bocs, most átmegyek Juccba :)Szellõ csak 1 évig élt Nagykovácsiban (bár ez János bácsi kupecsége mellett sokáignak számít). Én inkább annak tudnám be a fogyást, hogy sokkal többet dolgozik, mint itt, gondolom, maximum ugyanannyi takarmány mellett (többet biztos nem kap)... És azért 2 hónapja már biztos van, hogy oda került, ennyi idõ alatt, ha csak a költözés miatt volna, akkor már kellene, hogy lassacskán összekapja magát... Azt meg azért tegyük hozzá, hogy itt kifejezetten kövér volt a drága, én amikor megláttam, elsõ kérdésem az volt, hogy vemhes-e :dev:

#5025 kicsi huszár

kicsi huszár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 716 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 25. - 16:23

Bocs, a röhögéstõl benéztem a topicot... áttettem a viccekhez :D:D:D

Edited by kicsi huszár, 2005 július 25. - 16:24.

#5026 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 25. - 21:27

Ma végleg megfogalmazódott bennem egy hatalmas életbölcsesség, ami már régóta érlelõdik..: Ha vágtánál az egyik lábad kicsúszik a kengyelbõl, dob el a másikat is, mert úgy jobb. :dev:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 25. - 21:47

Ez igaz, de hogyan sikerült most leszûrnöd? :)

#5028 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 25. - 21:49

Gondolom úgy, hogy lovagolt, és kicsúszott az egyik lába a kengyelbõl :gm: :D

#5029 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 25. - 22:02

Én is egy ideig még vackolódom a kengyellel, mert általában sikerül visszatennem bele a lábam, de ha nem jön össze, és kezdem elveszteni az egyensúlyom, akkor eldobom a másikat is. :)

#5030 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 25. - 22:06

Ja, ma voltunk Sziú Mariannál, készül indián táborba :)Mondtam neki, írjon a satöbbi indián topicjába, (mer olvassa a fórumot, mitöbb, függõ, csak nem ír a kis bújdosó :gm: ) de aszongya nem találja a satöbbit :D

#5031 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 26. - 9:33

Ma végleg megfogalmazódott bennem egy hatalmas életbölcsesség, ami már régóta érlelõdik..: Ha vágtánál az egyik lábad kicsúszik a kengyelbõl, dob el a másikat is, mert úgy jobb. :dev:

Hozzászólás megtekintése

Na, ja! :eek: Csak arra kell, vigyázni, hogy mindkettõt egy helyre dobd, hgoy késõbb könnyebb legyen megtalálni õket! :dev: :gm:

#5032 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 26. - 9:52

Vááááááááááááááá :dev: A hétvégén Jucus barátnõje, Marcsi nyomatott folyton hasonló dumát, meg szójátékokat, mondtam is neki vagy tízszer, hogy össze kéne zárni veled egy szobába, és beszélgessetek nyugodtan, használjátok ki a magyar nyelv játékosságait :dev:

#5033 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 26. - 13:07

Inkább nem mondom hogy mi jutott eszembe a magyar nyelv játékosságairól:D :D :D :gm:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 26. - 13:29

Khömkhöm, inkább én sem... :rolleyes: Lányom, legalább te ne bomlaszd a kapcsolatunkat apáddal! ;)

#5035 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 26. - 21:05

Na, igen! Marcsi nem egy egyszerü. De, azért Artin tõlünk is rendesen kapott, meg vasárnap az én benyögésem... Az nem volt egy egyszerü, hogy ki mire szoktatott.... :gm: :DAnyukám ma sztapacskát fõzött, és este is ettem belõle. Nagyban keverketem a juhtúrót rajta, maikor is hozza a rá való kis szalonnát, ami persze pirított. Olyan ügyesen ráöntötte az újamra a forró zsírt... :D Nagyon örültem neki...

#5036 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 27. - 15:33

Ajvé Jucc, jobbulást a kacsódnak :ang: (Sikerült végre, a hideg vérûre, felvergõdnöd? Kép nincs rólatok, mint bizonyíték :D ) KT tuti a kép Rólad és arról a szép szürkérõl, nagyon jól elkapott pillanat ;)

Edited by Steve79, 2005 július 27. - 15:33.

#5037 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 29. - 15:02

Kihaltunk... Senki nem élte túl ezt a hõséget... Elviselhetetlen, hogy mi van...

#5038 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 29. - 21:16

Ma háromszor merészkedtem ki az utcára, ebbõl egy kissé durvább volt a többihez képest, mikoris autóval (csak parasztlégkondink van) kimentünk apummal mogyoródra Forma 1-et nézni. Hál isten elkéstünk, így csak 20 percet álltunk, ill fél órát sétáltunk a napon. Ha még fél órát kinn kell lennem asszem a mentõ hoz el onnan... Pedig volt sapka és víz is nálunk bõven... Gondoltam rá még tegnap, hogy ki kéne ugrani Mogyoród után Csömörre, de nem vállaltam be inkább. :rolleyes: Majd talán ha lejjebb megy a hõség. Nem irígylem azokat akik most vannak bármilyen táborokban.

#5039 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 29. - 21:50

Artin, együttérzek :kocc:Én reggel 9-tõl délután háromig álltam/ültem a tûzõ napon, egy szál napszemüvegben, sapka nélkül (hülyehülyehülyehülye) szóval hihetetlen ütõs volt. Ja, ráadásul hosszú farmer volt rajtam (amit persze feltûrtem), meg egy sötétkék rövid póló. A körözésbõl meg nem sokat lehet látni.. :-/Úgyhogy asszem nem megyek többet a Mogyoródi gokart pályára :D :D Jó ez szemét dolog volt most tõlem, de nagyon sok dolog szúrta a szemem. Hátmég a közlekedés Pest felé :o .. 3 (!) óra volt, mire Mogyoródról kijutottunk a fûútra.

#5040 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 29. - 21:53

Na látod! Én közvetlen közel álltam félárnyékban az egyik kanyartól, sikerült egy kicsúszást videóra venni, és mindezt 15 perc alatt, úgy hogy be se mentem a pályára (pedig jegyem volt)... És kifele még dugó sem volt mert fél egykor eljöttem. Meg nem álltam be a parkolóba, hanem letettem a kocsit Mogyoródon belül egy kis utcában. Csak odafele volt gáz, mert másfél óra volt ki Budapestrõl odáig, így "kissé" elkéstünk. De talán így sokkal jobb is volt.