Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 18:16

Majd mindent elolvasok, most nem tudok, de a képeket nézem éppen, és nagyon jók Almács, ügyes vagy! :kocc:A 43. és 44. képet én csináltam!!!! :DMajd gyüvök :DPS: Hoppppáá! :dev:

Edited by Dé, 2005 július 17. - 18:19.

#4962 Varázsló

Varázsló

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 726 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 19:30

Hát ez nagyon durva, ezt magyarázzátok ki :dev:Én még nem értem haza a lovazásból, csak azér írok innen :pKT

Edited by Varázsló, 2005 július 17. - 19:30.

#4963 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 19:32

PS: Hoppppáá! :dev:

Hozzászólás megtekintése

MUHAAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA :D :D :D :yeah:A képen látható, miszerint Ram és Artin is ÉLVEZI a dolgot :dev:

#4964 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 20:03

fujjmá! :rolleyes:

#4965 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 20:26

Viszont Ramnak jó a haja azon a képen :yeah:

#4966 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 20:29

Igen, egyre hosszabbra nõddögél a haja, nekem is tökre tetszik :ang:

#4967 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 20:37

Nekem is bejövõs ez a torziborzi séró, az a gáz hogy sok nyominger csávi hiszi hogy jól áll neki, aztán feszítenek meg zseléznek ezerrel :D

#4968 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 20:45

Ram inkább leborotválja a fejét, semhogy zselét tegyen rá :kir:Na, off offHolnap reggel apum kivisz a lovardába, vasárnap jövök haza, addig cincoghattok egérkéim :gm:Pápusszölelés!

#4969 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 20:49

Csõváz alváz kipufogógáz, legyéjómegminden. Lovagoljál sokat. Szea :)

#4970 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 20:51

Hûha..... :rolleyes: ......:gm:

#4971 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 20:57

Baj van a beszólásommal öcsijattt?? Hosztá pizsomááát? megfejellek itttaaszóóóó Posted Image

#4972 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 23:19

Tudom, ez nem a versek topik, és oda is be fogom tenni, de oda képet nem fogok tenni. Most nézegettem a képeket, és eszembe jutottak ezek a sorok, s egy óriási ûr a szívemben. Emlékedre!Szinte nem is emlékszem szemed tükrére Mond, miért nem emlékszem mozdulataidra?Miért hagytál ûrt magad után, s miért ekkorát?Miért érezteted velem oly messzirõl is, Szükséged van rám.Miért kiáltasz az égbe neveket, s miért hallomSegélykérésedet?Miért érzek ekkora hiányt, mert itt hagytál,S miért érzem úgy, soha többé nem látlak, csak vártam,S reméltem, de még is elmentél, s el sem tudtál köszönni,Mert igazán te is azt vártad, jövök, s még jövök,Csillogón szemed még látom, hiányzol!S a fény megtörik, ahogyan rád vetõdik, S szinte elgurulnak, körülötted ujjonganak, Hogy hozzád érhet, s irigyelhetem, mert Õk most is látnak, szomorúnak, engem látnak.De az élet annyit kér csak tõlünk, bízzunk, Nem hiszek már senkinek, csak irigykedek,Hogy a Nap sugarak hozzád érnek, s én…Már feledni is félek, emléked nem engedem, mert Kell, hogy éljél bennem, mert kell, hogy lássalak, Hogy érezd vágyamat, kis mozzanatraÉrtsd meg mit kérek, s tedd meg, kérlek!Még bújj hozzám egyszer, s én ígérem,Soha többé el nem engedlek, mert ha Újra látlak, tán õrültségként,De megteszem, soha el nem eresztem,Szívembõl utad ki nincsen, befészkeltél,Érezd ott jól magad, csak adj egy jelet,Hogy nem felejtesz, érzem!Kezem simítja homlokod, s nyakad…A nyakadat átölelem, te vagy a másik felem.S ki teszi ezt velünk?Az élet, mert kegyetlen, mert nekemTéged adott, hogy megszeressem, Kecses lábad, tested, fejed,Hogy utána elszakítsanak tõled.S itt, most fogadalmat teszek, hogy Téged megkereslek, csak egyszer, s többé Soha el nem eresztelek.Hisz tisztább vagy egy gondolatnál,Szebb vagy a Napnál, nekemTe vagy a büszkeségem, te vagy Az igazi vágyálmom.Siess hozzám, már hiányzol.Nem engedlek el soha, csakAdja az ég, hogy megtehessem,Téged ne sodorjon messzeS én legyek az utolsó,A pont, a meghatározó az Életedben, hogy itt maradj velem,S új barátokat szerezz. 2005.07.18 00:15Álmom

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 6:21

A Szülinaposoknak még egyszer Sokat és Boldogat kívánok!

Hozzászólás megtekintése

Én is neked! :D De nem csak szülinapot!!!! ;-) :yeah: :cool: Jucc! Te meg ne légy szomorú (de jó képet csináltam amúgy :dev: csak kicsit szar minõségû), ne õrlõdj mindig a szomorú dolgokon, amikor vannak vidámak, boldogok is :ang: Kicsit fordulj feléjük is. Tudom, vidám csaj vagy te ;-) Fel a fejjel, lesz még neked Szellõd :ang:

#4974 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 10:23

Valaki segítsen légyszi légyszi!http://www.vicclap.hu/movie/1746/ ennek a viedónak kéne a zenéje. Nem tudjátok hogy kiezmiez, vagy honan tudnám meg?

Edited by tötõ Zsó, 2005 július 18. - 10:23.

#4975 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 12:41

Pasz tötõ! De ha kell a szám azt le tudom szedni a videóról :)-Megoldottam a kérdést, és mp3ban lejátszható, remélem most már virul a fejed (kb: így :kir: ) :kocc:

Edited by Steve79, 2005 július 18. - 13:17.

#4976 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 12:47

Hoppá.. hogy? :D :ang:mert nekem .mp3 kiterjesztésben kéne, hogy az mp3lejátszómra rá tudjam tenni

Edited by tötõ Zsó, 2005 július 18. - 12:48.

#4977 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 18. - 16:19

Ígérjétek meg, hogy egyszer elmegyünk maffiázniToscana-baToszkána2Toszkána3Toszkána4tötõ kedvéért tenger1meg mégegszerMég tudnék többet is, de asszem elég ennyi..bocs, de nem tudtam megállni hogy berakjam, annyira szépek ezek a képek.Nagykoromban itt lesz egy szép házam, és lóháton fogok kirándulni :rolleyes: :cool: :D

Edited by Ken Tacky, 2005 július 18. - 16:36.

#4978 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 16:26

Akkómá olyan helyen ahol tenger mellett vagyunk.. :rolleyes:

#4979 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 18. - 16:27

Tötõkém, Toszkánában van tenger, pl Elba szigete is hozzá tartozik. ûAz sem olyan szar hely

Edited by Ken Tacky, 2005 július 18. - 16:56.

#4980 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 16:53

NAjó, azé hülye nem vagyok (:D), de úúúgy értem, hogy közvetlen tenger mellett :ang:ÉÉÉrted, tehát kilépsz a házból és toccsan a cipõ a tengerben :cool:

#4981 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 16:55

Hát, ha elég messzire el tudod dobni... :rolleyes:

#4982 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 18. - 17:05

Nekem nem kell közvetlen tenger mellett, nekem az a vidék nagyon bejön, és közel van a tengerhez. Én ennyivel megelégszem :D De persze a tengerpartra is lehet, nemtom még majd eldöntöm :rolleyes:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 17:08

Nem akarom lerombolni ifjonti lelkesedésedet, de nem hiszem, hogy ezt így össze tudnánk szervezni, max ha kollektíve nyerünk a lottón :cool: Minden esetre nagyon szép! :yeah:

#4984 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 17:19

De a magyar tenger nem elérhetetlen! :yeah: :P

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 20:10

Nem, és mostmár lassan víz is lesz benne :gm:tötõ, most néztem meg a videót, amit linkeltél: egyébként mi ez, kik ezek a surmók?..

#4986 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 20:17

Én is csak hétvégére tudnék maximum leugrani, sajnos. De ha mások leszenk ott hétvégén, akkor lemegyek :)

Hozzászólás megtekintése

Jelenleg még az is megeshet, hogy lenn leszek a Káli Napok miatt. Valszeg holnap kiderül már. Viszont sajnos nagy társaság nem valószínû, hogy lesz. KT-vel meg Smoft-tal beszélek egyenlõre a dologról. Ja: Van még hely a kocsiban, ha végûl megyek le szerdán! :)

#4987 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 20:21

tötõ, most néztem meg a videót, amit linkeltél: egyébként mi ez, kik ezek a surmók?..

Hozzászólás megtekintése

Ezek a surmók egy tatabányai akrobatikus táncegyesület tagjai ;), többet én sem tudok róluk. De úgy nem rossz amit csinálnak. Szerintem.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 20:29

Artin: szerda az almás nekem, akkor még építkezünk nagyban... Még a péntek sem jó sajnos. Nu, majd meglássuk, majd mondjad, mi van, aztán hátha lerepülök... :)tötõ: nekem nem a kedvencem ez a break-es valami igazából, de mondjuk ettõl még csodálom a mûvelõit, ügyesek! A videós srácok is, de elég idiótáknak tûnnek, azokkal a seggriszálós, önfogdosós bevágásokkal elég sokat rontottak az összképen :gm:

#4989 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 20:31

Igen, az nekem is öhhöm öhhöm, szóval ja :D, de úgy alapjában véve nekem bejön, tetszik amit csinálnak. Azért kell egy adag bátorság pl. felfutni a falra, és hanyatt-szaltóban a földre ugrani és egyebek :rolleyes: De ez nem break, ez teljesen más. Merthogy a break nekem sem bejövõs valamiért.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 20:35

Azért írtam, h break-es valami, és nem azt, h break :D De forogtak a fejükön, meg ilyenek, és az onnan van :) De igen, bátrak, vagy inkább vakmerõek, vagy adrenalin-függõk?.. :rolleyes: Ki tudja :DZsunak ajánlva :D

#4991 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 20:39

Najó, ha azt nézzük van benne Kapuera, break, és az összes akrobatikus izé ami csak létezik. Juteszembe! :huh: Láttátok a YAMAKASI c. filmet? :yeah: sztem naggyon jó, durvákat csinálnak benne.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 20:48

Én láttam, de a sztorira nem emlékszem már, illetve alig, viszont az ugra-bugrára igen, az kemény volt!

#4993 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 19. - 10:25

Üdv néktek család! Nem tudom, hogy mennyire emlékeztek rá, de említettem, hogy Szellõt eladták, és meg fogom látogatni. Így is tettem, ez lehet, hogy tanulságos történetnek is elmegy, bár kétlem. Ma reggel felkerekedtem anyukámmal, és a délelöttöt azzal töltöttük, hogy megkeressük Tökön azt a helyet, ahol található. Miután megtudtam a pontos címet (még korábban szerencsére), és így el tudtam menni megnézni. Leszálltunk a töki csárda utáni megállónál, és megkérdeztünk egy bácsit, aki elküldött minket Tök másik végébe, hogy ott van a Táncsis utca, aztán még elküldtek, még és még, és már majdnem Tök határán voltunk, amikor egy anyuka és a közel velem egy idõs fia megmondták, hogy a másik irányban van, és a templomnál. Nos a templomot úgy takarták a fák, mintha ott sem lett volna, de végül sikerült, megtaláltuk. Elindultunk tehát a Táncsis utcán felfelé a 18-as számíg, mikor is megtaláltuk. Anyukám elkezdett idegesíteni, hogy a ló lehet, hogy nincs is meg, már, mert ott volt egy szállító. Ami azt illeti a tulajdonostól nem kaptunk valami szivélyes fogadtatást, ahogy elnéztem szíve szerint elküldött volna a pitsába minket. Anyukám mondta, hogy nem akarunk feltartani senkit, mire közölte, hogy de, igen, mi most feltartjuk õket. Aha, köszönöm, ez rohadt jól esett, hiszen 10 percet sem voltunk bent. A Balatonra mentek túrázni 15 lóval. Amikor megláttam Szellõt megörültem, láthatólag megismert, úgy éreztem. Adtam neki répát, és egy almát, beszélgettem kicsit azzal a lánnyal, aki ápolgatta éppen, és tõle tudtam meg, hogy a Balatonra mennek túrázni, 3 nap az út oda, és õ megy Szellõvel. Mondta, hogy szereti, és aranyos, de gyorsan lép, néha ügetés helyett vágtázik szeret elöl menni, és a vágtája olyan néha, mintha repülne. Ezek tények, mindíg ilyen volt, legalább is én így emlékszem rá. Viszont az tény, hogy itt Tökön, nincs olyan dolga, mint Nagykovácsiban. Dolgozik, ami persze jó, de mennyit, és hogyan... Nem szeretm, amikor valaki a lovat csak egy eszköznek nézi, és ezért eladja, ha arról van szó... Szellõ lefogyott, és egy gödörben állt az istálóban. A trágyáról nem is beszélve. Már nem néz ki így, mint annak idején nagykovácsiban. :(

#4994 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 19. - 11:55

Jucc, sajnálom, hogy így kellett látnod Szellõt megint, de legalább láthattad. Tényleg elég bunkó dolog volt a tulajtól, hogy ki akart "rúgdalni", nem igaz, hogy nem fértetek el ott, arra a 10 percre... :o

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 19. - 12:15

Jucc, ez durva! :mad: Nem hittem volna, hogy ilyen "jó" helyre került a ló... Az öreg ismeri ezt az embert, nem? Én, ha kupec volnék, ilyen bunkókkal szóba sem állnék, nemhogy lovat adnék el neki. Vagy úgy gondolta csávókám, hogy ezzel a balatoni túrával most egy idõre megvan a bevétele, most lehet bunkó?!.. Hihetetlen...Elég szívfacsaró lehetett ilyen körülmények közepette látni Szellõt; eleve beléptetekkor leordít a hapsi, hangulat megalapozva, aztán a ló is... Mondjuk egy kis fogyás ráfért ;) de nem tudom, pontosan mit takar az a "nem így néz már ki"... Remélm, azért semmi durva. Meg remélem, hogy normálisan mennek vele, és nem köcsögölik végig a 3 napot (meg a visszautat) a lovakkal.Jucka, János bácsit meg tudtad kérdezni a kérdésemrõl?.. (de magyaros voltam) Erõsen kéne az infó...Bár remélem, most azért nem vagy itt, mert Dömézel egy kicsit kint :ang: Answer my magán!

#4996 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 19. - 18:25

Igen -igen megkérdeztem, és hívtalak is Dé! ;)Az, hoy nem íggy néz ki azt jelenti, hogy lefogyott, összement, vagy csak gödörben állt, de teljesen össze van törve lelkileg, látszik rajta. No, meg nem csillog úgy a szeme, mint régen... :( Azt mondta Jánosbácsi, biztosan megismert, és ahogy visszagondolok, látszott rajta, hogy örül annak, hogy lát. Az a bunkó engem meg nem érdekel, állítólag olyan jókat szokott hazudni Jánosbácsinak is. De felébresztette bennem a reménysugárt az, hogy aztmondta lehet, hogy visszacseréli valahogyan. :ang: Nagyon remélem. Viszont jó volt látni hogy él. Mellesleg a falu közepén, a templomtól nem messze vannak a lovak. Élmény lehet onnan elindulni Balatonra túrázni... Sajnálom ezeket a drágákat. És amikor említettem délután Jánosbácsinak, hogy mire megy, elkerekedett a szeme, és meglepõdött. Ami azt illeti én is. De a lelkünknek kicsit jót tett ez a rövidke találkozás is. Bízom benne, hogy még az idén úgy megyek ki Nagykovácsiba, hogy meglepetésként ér az, hogy Szellõ ismét hátul van a karámban. :ámodozószmájli: A másik, amit nagyon remélek, hogy egyszer sikerül megvennem...

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 19. - 18:38

Hívtál? Mikor? :D Na jó, tudom, mert felvettem ;)Hát... Jó lenne, ha az öreg beváltaná az ígéretét, de ki tudja, mennyire gondolta komolyan, vagy mennyire fog neki sikerülni eme terve... De ez a túrás dolog engem is meglep. A másik meg; itt épp most kezdett rá az esõ. Nemtom, a Balatonnál, illetve odaúton hol éri el õket, de én az egy utcával lejjebb lakó lovamért aggódom ilyenkor, akivel csak be kell futni az istállóba :rolleyes:

#4998 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 8:58

Igen, ezek érdekes dolgok. Tegnap még akartam írni valamit a hozzászólásomba, de elfelejtettem, így elmaradt. Most! Az esõ itt is esett, tehát elég érdekes a dolog, és ahogyan Dé, te is írod én is aggódom, hiszen, amikor felszálltunk a hazafele jövõ buszra a sofõr rádiót hallgatott, és azt mondták a Balatonon elsõ foku viharjelzés van. Állítólag ez nem nagy, de mi van, ha azóta még nagyobb lett. És azt akartam mondani még tegnap, hogy ez a "kedves" ember állítólag tele van adóságokkal... :guny: Én nagyon bízom abban, hogy Jánosbácsi tényleg visszacseréli, mert akkor én csak Szellõn fogok lovagolni, mitbánom én, hogy más lovon lovagoltatok, de rajta lovagolok.... Addig meg Dömézek! :)Ja, és égvalami! Elvitték Leventét a nyakigláb lovat, és most van egy két éves sodrott herélt csikó, aki Tamás névre hallgat. :D Nagyon ari, ma megyek, és meg fogom fürdetni délután! :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 10:19

Tele lesz az öreg sodrikkal! :D Nem is beszélve az embernevû lovakról... Döme, Levente, Tamás... :rolleyes:Hát, reméljük, nem éri el õket sehol útközben valami nagy vihar, hanem legalább tetõ lesz a fejük felett, amikor esik, és nem lesz semmi baja az öreglánynak :)

#5000 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 14:16

Benne leszek a tévében!... ahogy Cartman is énekelte a bizonyos rajzfilmben.Tegnap felhívott Rettegett Iván, hogy van-e kedvem statisztálni kicsit a Barátok Köztben. Hát mondom, jól van, mikor? - Holnap reggel nyolckor - hangzott a válasz.- Uhh, az egy kicsit korán van. - Nem baj, nekem is.Ma 7kor elindultam itthonról, Nagytarcsán összeszedtem Tököt, lepucoltam, felnyergeltem, majd átlovagoltam Kistarcsára, és nekiláttunk. A másik statiszta Bözse volt Ciráttal. Érdekes volt, ahogy a sok ember körbeugrálta a két kissrácot, az emberek idegesek voltak a szél, a lovak és a meleg miatt. Néha kiabáltak, anyáztak, de azért jó hangulat volt. Ivánt felimádkoztam Tök hátára, megdicsérte a nyergemet (és még sokan mások), majd megérkeztek a "gyerekek", a filmbéli "Ricsi" és "Emma". "Ricsi" több éve lovasíjászkodik, jól lovagol, fel is mászott Tökre. Neki is tetszett a nyereg. "Emma" kissé fóbiásan állt hozzá a lovakhoz, Töktõl kifejezetten rettegett, de nagyon tetszett neki a színe. Amikor meg akarta simogatni az orrát a ló hirtelen megrázta a fejét, mert egy légy csípte. "Emma" összerezzent, de a következõ próbálkozás sikerült, és egészen beleszerelmesedett Tökbe. :)Egy picur kaszkadõrlovat hoztak, és a történet szerint szõrén lovagolnak ki vele, ezért "Ricsi" felült rá szõrén. Tipikus lovasíjász módra megfogta a szárat, jó rövidre, kicsit magasabb kéztartással, mire a törpeló ágaskodni kezdett. Többször is megcsinálta, mire "Ricsi" leugrott. Egy kis eligazítás után már nem volt ilyen gond a lóval, sõt a szünetekben ezzel játszott a fiú, nagyon tetszett neki. Az elsõ felvett jelenetben a lovas kivezeti a gyerekekkel a lovat a karámból, egyezkednek a lovaglásról, közben Bözse kivezeti Cirátot az istállóból és elkezdi felnyergelni. Ezt a jelenetet elég sokszor vették fel, nem volt jó a derítés, belemászkáltak a képbe, bakiztak a szereplõk. Szegény Bözse vagy 15-ször elkezdte felnyergelni Cirátot. Ezt a ló sem értette, Bözsének meg jó kis izomláza lesz estére :DA második felvett jelenetben "Ricsi" szõrén vágtázik a lóval, további egyezkedés folyik, a háttérben Bözse Cirát hátán bemegy a körkarámba, én meg Tök hátán a pályára. Ezt is jópárszor fel kellett venni, de végül sikerült.Egy közelebbi jelenetben a szereplõk már visszajöttek a tereprõl, rövid, pár szavas élménybeszámolót tartanak a lovasnak, miközben Bözse Cirátot kivezeti az istállóból a kamera elõtt.Az utolsó jelenetnél pedig a háttérben vezetjük fel a két lovat a karámok felé.Ez így elmesélve igen rövid, (lehet, hogy ki is hagytam valamit?), de mindent többször fel kellett venni, mire sikerült, és mindent több kameraállásból is felvettek, hogy legyen közelebbi meg egész kép is. A stúdióban könnyebb, amikor 3 kamera vesz egyszerre különbözõ állásokból, de itt csak egy volt.A derítés is érdekes volt, néha kisütötték a szemünket vele, és egyik-másik lapot majd' elvitte a szél.Tetszett még az, hogy mikor egy közelebbi részt vettek fel, és egy lélegzetnyi szünet volt, "Ricsi" már jött és bújt a lóhoz, abszolút nem kötötte le a filmezés, a lóval akart foglalkozni, büngyürkéznie kellett :)Kb. 3 hónap múlva leszünk láthatóak :eek: , addig lesz egy hónap szünet a sorozatban, nyaral a stáb. :kir: