Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

#4921 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 15. - 11:47

Figyuzatok!Aki tud hozzon üdítõt, mert azt nem vettünk tegnap Auchanban. Vagy legyen úgy, hogy aki nem hoz sütit, vagy vmi hasonlót, õ hozzon üdítõt! Üveges szörp is lehet, csak legyen valami, amit ihatunk. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 15. - 14:51

Mindenkinek köszi a jókívánságokat, aranyosak vagytok! :ang:Az sms-íróknak is it köszönném meg, mert már megszaladt ebben a hónapban a telefonszámlám! :cool: Sorry :ang: De a lényeg, hogy köszönöm mindegyikteknek!Ma hazacigöltem a sok nehéz uborkát, ubisali is lesz. (Steve: azt nem sütni kell :gm: )tötõ: akkor vedd magadra, saját dolgod, de nem baszogatás volt akkor sem, és mivel írásban kommunikálunk, nem tudom másképp elõadni, és nem tudlak errõl jobban biztosítani. De már megszoktam, hogy mindig én kérdezek, és én viszem el a balhét is. :) Bocs, hogy rákérdeztem...

#4923 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 15. - 18:06

Itthonvagyuuuunk!!!!!Nehari, nem olvastam el szóról szóra az eseményeket, mert hulla vagyok, egész nap a Balatonban döglöttem (naná, mert csak ma volt olyan "meleg", hogy bele lehessen csobbanni).Szellemdrága felhívott, úgyhogy azt tudom, hogy piát meg egy kis nasit vinni köll, és fél négykor tali Hûvösvölgyben. :ang: ottanleszünk biza mindketten Rammal, meg hozok fotóapparátot, meg inni, meg egy kis nasit.:ang:

#4924 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 15. - 18:09

Én meg kérdezni akartam, hogy milyen más muffint csináljak még a túrórudison kívül?Amit én szeretek még: citromos-joghurtos, kétszínû és kókuszos-mézes muffin.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 15. - 18:14

Amiben joghurt van, az jöhet, részemrõl :)És szia Epöl! :)Ma már én is úgy csobbantam volna... De ehelyett délelõtt lovagoltam egy nagyot, délután meg 3 lovat futószáraztam, így csak a sokszori zuhanyzás maradt :cool: De azért nem sajnálom magam ;)

#4926 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 15. - 19:06

Én meg hétfõn kiköltözöm a lovardába egy hétre, megint lovastáboroztatás lesz :D

#4927 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 15. - 19:54

Dé, bocs. Nem sorolom a kifogásokat, hogy miért reagáltam túl, a lényeg hogy akármennyire akarok, nem tudok felmenni. Utálok érte mindent és mindenkit, de nem hagyhatom szarban õket, mert rajtam kívül 1 másik csaj van aki segít mindenben. 30 gyerekkel meg nem lehet piffpuff módon, két felnõttel... Szóval sajnálom nagyon, azt hiszem egy darabig nem is olvasok maffiát, mert csak facsargatja a szívemet, hogy "mámegin nemmegyek", úgyhogy akkor jó szórakozást nektek, egyetekigyatok meg röhögjetek sokat.Cejetlek ám titeket.. :hupp:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 15. - 20:00

Sajnálom, hogy nem jössz ismét :(

Hozzászólás megtekintése

A lényege úgyis ez volt a hozzászólásomnak. :)Ne ríjjá, lesz még legközelebb, amikor mostmár muszáj lesz jönnöd (vagy mi megyünk el hozzád :gm: )!

#4929 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 15. - 20:04

Én nekem csak az a bajom, hogy nem tudom hogy menjek el.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 15. - 20:12

Az bizony baj... :dev: Khöm, na, szóval, több komolyságot! :cool: HOgy érted? Mármint ide hogy gyere el, vagy haza hogy menjél?

#4931 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 15. - 22:03

5 nap Balatonföldváron :)

#4932 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 16. - 0:39

egész nap a Balatonban döglöttem (naná, mert csak ma volt olyan "meleg", hogy bele lehessen csobbanni).

Hozzászólás megtekintése

Nem is igaz!! Már tegnap is tegnap (14-én) is simán lehetett csobbanni! Én pl eszméletlen jókat úsztam, cseppet sem volt rossz idõ. Najó este igen, de vacsoránál az ilyen nem zavarja az embert! :D Emberek! A házfoglalás, csak félig illegális, és csak azért nem teljesen legális, mert az nem illik az imidzsünkhöz. :gm: Magyarul termésetesen a tavalyi házról van szó. :) Én úgy vagyok vele, hogy mivel még le szeretnék idén jutni Balcsira, így, ha négyen már megyünk, az már érdemes!Ja! A hús jelentem éjfél elõtt már bepácolásra került. ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 16. - 8:16

Artin, jól hangzik, fõleg, h szerintem én sem jutok le Balcsira nagyon a nyáron... De a jövõ hét nekem macerás, hétközben csomó elintézni valóm van, mert next week elhúzok. Szellem biztos nem tud azonban jönni, mert hétközben dolgozik, hétvégén pedig haza kell mennie (ja, ezt már írta, mindegy). Én is csak hétvégére tudnék maximum leugrani, sajnos. De ha mások leszenk ott hétvégén, akkor lemegyek :)

#4934 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 16. - 8:22

Artin: persze, hogy lehetett úszni. Télen is lehet, csak nem normális embereknek való :gm:Nekem személy szerint az a 18 fok nem nagyon jött be nekem :)

#4935 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 16. - 8:24

Dé! Utólagis Boldog Szülinapot! :kocc: :kocc:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 16. - 8:38

Köszi! :D

#4937 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 16. - 15:38

A hülye fejemet.Dé, annyira belemerültem a "nemmegyekmaffikázni" dolgomba, hogy elfelejtettem Boldog Születésnapot kívánni...Úgyhogy így utólag is, (bocs) de még soksoksokszor ennyit ;) :ang:Minimum.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 16. - 21:42

Köszi tötõ, bár közben elsúgtad a fülembe is :)Nu, mi most értünk haza, csak meg szeretném köszönni mégegyszer mindenkinek. Alma, tedd fel a képeket hamar (és ha gondolod, nem kell kitörölnöd azt a bizonyost sem :gm: ).

#4939 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 16. - 21:46

Ilyen hamar itthon? :huh:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 16. - 21:55

Igen, mert a buszok nem járnak sokáig, és nem kocsival voltunk, így el kellett cigöltetnünk magunkat egy darabon, hogy hazajussunk. :) Így elkaptuk az éppen indulókat.Hupsz, most jut eszembe, jól ott is hagytunk pár dolgot. :rolleyes:

#4941 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 16. - 22:14

Nemtom mi volt az de biztos tönkretették :D :D :dev:Na megyek aludni mert nagyon álmos lenni.Jóéjt ;)

#4942 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 9:24

Köszönjük szépen a szíves vendéglátást, és a finom enni-innivalókat, meg a társaságot. Juccnak a vendéglátáson felül a csodálatos kilátást is köszi, nagyon szép volt! :ang:Képek itt: http://kep.tar.hu/apple1987/50097559És egy kis ízelítõ:Steve fotogén :gm: Dé talált valami érdekesetA keresztapának jó a kedveTerülj-terülj asztalkaStílusok a maffián belül :gm:Keresztapa a füstbe ment terv után ugrikDé és Zsu "HáPé"-üzemmódban :PLast of the mohican-feelingEeeeekkkora jetit láttam!!! (copyright by Ram)"Gyere, megmutatom!""Tényleg nem viccelt, ez nagyon durva!"Jucc és DéHepibörzdéjDé és a kötõfék :)Szellem-femiliBocs Dé, te akartad :dev:

#4943 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 9:28

Hjuj :D Ez az utolsó elég durva Apple ha vagy msn-en gyere be légyszi

#4944 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 17. - 9:38

"Dé és Zsu "HáPé"-üzemmódban"Elõször azt hittem HerriPotter, de mégse :dev: Baromi jók a képek, nagyon tetszenek!!!!!!!!!!!!!!!! Grat Ap! :yeah: :yeah:

#4945 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 17. - 9:43

Egy kép úgy látom mindenki figyelmét elkerülte :huh: Zsubaba öngyi akart lenni :eek: Mit tettetek? :dev:

#4946 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 9:47

Ti tettétek ketten Tötõvel! Nem jöttetek el! Nem szerettek minket! :eek: :( :hupp:

#4947 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 9:48

Köszönjük szépen a szíves vendéglátást, a meglepetést, a jó hangulatot! :ang:Nagyon jól éreztük magunkat mindketten, remélem még sok ilyen lesz!!!

#4948 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 9:48

Ne higyjetek neki, csak Titanicosdit jáccott :dev:

#4949 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 9:53

Steve vmi nagyon hosszút fog iderittyenteni, mert már 10 perce szaggatottvonalas a neve, ami azt jelenti, hogy épp gépel :D :gm:

#4950 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 9:56

Szerintem olyan szöveget ír, amibe beelelinkeli a képeket :yeah: :D :gm:

#4951 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 9:58

Szerintem meg nem tud írni :dev:

#4952 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 10:00

Szerintem meg ki az a Sztív? :D

#4953 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 10:00

Sziasztok Pudvás Maffiások!Nagyon szépen köszönjük a lehetõséget hogy emelhettük jelenlétünkkel az délután-est fénypontját. Külön köszönet Donna Juccnak, a titkos hely biztosításáért, s hogy a csendet csak a vízleolvasók törték meg ;) Köszönet a finom ételekért, Zsubének a mindenki által gyorsan lemeozott muffinokért ( érkezés után 5 perccel már hûlt helye nem volt sehol a sütiknek :) ), Dének a finomra sütött uborkasalátáért :dev:, valamint Jucc-nak mert nem hagyta hogy az esemény tészta elfogyasztása nélkül érjen véget, no meg az a túrótorta. . . nyami és nem utolsó sorban Artinnak a nemtudommilyenpácbanpácolthúsokért valamint annak elkészítéséért Rammal együtt (akit reméljük hamarosan látunk ebben a topikban is.) Apple, a képek nagyon jók lettek :yeah: !!! meg kell állapítani, hogy kezdesz konyítani hozzá, már csak a türelem hiányzik, no meg a katicabogarak nyelvén való suttogás :dev:Buli jó volt, remélem tudjuk folytatni eme rossz szokásunkat :dev: :-))))Átszerkesztés oka: Apple már megint nagyon okos akar lenni, és bemagyaráz, pedig nem is bántottam, hüpp hüpp :-)tötõ: én is feltehetném ezt a kérdést hogy ki ez a tötõ Zsó :dev: de hát nem teszem s reménykedem, hogy egyszer eljösz egy ilyen találkozóra, és végre jól eltátjuk a bajod :D

Edited by Steve79, 2005 július 17. - 10:05.

#4954 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 10:16

Mit jelent az, hogy "eltátjuk a bajod"? :confused: :gm:Dícséretet köszönöm, igyekszem nem elszállni :DEgyébként meg ne szenvedj már annyit, holnaptól úgyis elhúzom a csíkot megint egy hétre. "Kivételesen" lovastáboroztatok, utána meg ledzsalok Silveradora :pDerossz nekem...! :D

Edited by Apple, 2005 július 17. - 10:17.

#4955 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 11:15

és végre jól eltátjuk a bajod

Hozzászólás megtekintése

HAHAHAHA :D :D Mit akarsz te eltátani? :dev:

#4956 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 12:00

OFF: tökjó, most vettem egy nagy levegõt, és összeszedtem az összes tankönyvemet és füzetemet, amit 12.-ben használtam, összekötöztem õket, és nemsokára mennek le a tárolóba :kocc:Most tök üres az asztalom, de így is kicsi, apunak ha lesz ideje, csinál nekem újat. Ann yira belejöttem, hogy össze is dobtam egy tervet, hogy hogyan nézzen ki, és már helyet kapott a terrárium is, amiben csigákat fogok tartani :kir: (nemröhög! tök aranyosak)ui.: sok a "tök" szó... na mindegy.

Edited by Apple, 2005 július 17. - 12:01.

#4957 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 17. - 12:28

Csigák? Kezdessz hasonlítani Xirenre :gm:

#4958 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 12:29

OFF: tökjó, most vettem egy nagy levegõt, és összeszedtem az összes tankönyvemet és füzetemet, amit 12.-ben használtam, összekötöztem õket, és nemsokára mennek le a tárolóba :kocc:Most tök üres az asztalom, de így is kicsi, apunak ha lesz ideje, csinál nekem újat. Ann yira belejöttem, hogy össze is dobtam egy tervet, hogy hogyan nézzen ki, és már helyet kapott a terrárium is, amiben csigákat fogok tartani :kir: (nemröhög! tök aranyosak)ui.: sok a "tök" szó... na mindegy.

Hozzászólás megtekintése

Én is ugyanilyet szeretnék, csak halakkal :yeah:

#4959 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 12:30

Csigák? Kezdessz hasonlítani Xirenre :gm:

Hozzászólás megtekintése

Õ is csiga-b.zi? :DTötõ: :kocc:

#4960 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 13:25

Na huh. Úgy 2 órája én is sikeresen hazaérkeztem, addig is, meg azóta is romeltakarítás folyt. :D Jelentem részemrõl hulla vagyok, de nagyon jól éreztem magam, jó buli volt! ;) A Szülinaposoknak még egyszer Sokat és Boldogat kívánok!Steve! Nyugi én sem tudom milyen pác volt, illetve tudom, csak nem tudnám rekonstruálni pontosan. :D Szokás szerint csak improvizáltam...Minden esetre örülök hogy ízlett! :) Apple! Képek királyak, van pár amit különösen megcsodáltam, jó szemed van neked is hozzá! :)