Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Frízek

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
4992 válasz a témához

#4921 qvatro25

qvatro25

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 12. - 17:32

Idén mi is eljutottunk végre a szemlére. Szép környezet, szép idõ, szép lovak. Fotóztunk sokat, képek itt:
http://gallery.site....o25/frizszemle/

#4922 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 12. - 17:48

Sziasztok!

Esetleg akinél Fríz ló /lovak vannak, lehetne menni fotózni egy fél napot?
Részletek magánban:-)

Köszönöm!

Andi

Öskün (veszprém megye) vannak frízek, gyönyörûek :) várják fotósukat :P

#4923 Rusty2002

Rusty2002

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 15. - 15:47

Ma a Nemzeti Vágtán voltunk Aisoval, nagydíj zenés kûr volt terítéken, 2. lett a kis drága Dallos Gyula után. Ha holnap esetleg ráértek, akkor 13.15-tõl lesz még K.O. díjlovaglás, amiben szintén indulunk (bár gondolom mindenki dolgozik ilyenkor... :D )

#4924 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 15. - 18:50

Nekem ma Ti nyertetek :) Gratulálok, nagyon szép volt, látványos, és nehéz. :ang: Már amennyire laikusként meg tudom ítélni.

#4925 MályvaBaba

MályvaBaba

Csikó

• Fórumtag
  • 732 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 15. - 19:43

Nekem is volt szerencsém élõben látni titeket.Nagyon szépek voltatok..Ahogy körülnéztem a közönséget is teljesen megnyertétek!Gratulálok! :)

#4926 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 20. - 15:16

Gratula nektek Szilvi és Aiso!!!! Nagyon cépek és ügyesek,mint mindig....a szemlén is tiszta libabõrös voltam,amikor szerepeltetek,de jó lenne ha az én Dáriuszom is tudna ilyen lépéseket.... De a kutya sem akar frízen lovagolni én nem tom mi van a mai fiatalokkal... Ha tudtok lovas embert aki lovagolna de nincs min és megbízható ügyes...akkor nálam itt van két bestia! :D :D

#4927 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 20. - 15:26

nem az akarással van a probléma.. sokkal inkább a távolsággal. :) ;)

#4928 Sabrinaa

Sabrinaa

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 21. - 13:26

én szempontomból is a távolság, a legboldogabb lennék, ha egy hasonló csodán lovagolhatnék, mint Dárius :) :)

#4929 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 23. - 12:27

Egy kis valós triller!!!! Mindig nézegetem a lovakat,amik eladó sorba kerülnek,mindig nyitott a szem,de most a száj is nyitva maradt... konkrét adatot,nevet stb.nem mondok,mert sajnos egy két lovastársnak ismerõs lenne egy két sok szitu. Jenna lovas barátnémmal felfigyeltünk egy hirdetésre....mondván mi a franc ennyiért frízt ugyi nem lehet venni...na én fel is hívtam, a tulaj egy Nõ nagyon aranyos rendes volt,de a kétségbeesés átjött már a telefonon is...gondoltam hogy a ló az eredeti fríz,hisz a nõ tisztában volt az adatok papírok tartalmával és sokmindent elmondott a lóról. Ok mondtam neki máris beülünk a kocsiba és megyünk, ez persze este 8 -kor volt....tõlem 200 km-re a ló... azért út közben gyanúsak voltak dolgok,mert egy azt mondta a lovat hónPOK ÓTA NEM LÁTTA NEM IS LOVAGOLTA,mert családi probli stb válik.lelépett az ura és még sorolhatnám Este 10 re értem oda az ominózus helyre...már a látvány megfogott,nyakig érõ szar már a ház kapujában.... Aztán nem a nõ hanem az az illetõ akinél le volt rakva a ló, magyarul a "bértartó" vezetett be minket az istállóba...... ÉÉÉÉÉÉÉÉS FELKAPCSOLTA A VILLANYT................ :( :( :( :( :( a döbbenet mindenki arcán, a tulaj a nõ az zokogógörcsöt kapott,mikor viszontlátta x hó után saját lovát, a bértartós egy kurva szót nem szólt... Én csöndes döbbenetemben bementem a lóhoz az azzal a lendülettel ki is jött a boxból(anno szép kis istálló lehetett,de most a fala kidõl)és megállt kint az udvaron....és is utána indultam a ló az megfordul odajött a hónom alá rakta a fejét, az meg sem mozdult, csak nyalta a kezem és szinte könyörgött vigyem el onnan... visszavittem oda ahol világos van, átnéztem a lovat, mindene ép,"egészséges",csak egy 6-7 mázsás ló most volt kb 3 ,vagy még annyi se.... papírilag nagyon jó fedménként szerepelt 1 -es prémiummal,de a volt tulaj kiheréltette.. Na szóval megmondtam vagy ideadják a lovat vagy hívom az állatvédõket,rendõséget stb..... a Nõ a tulaj azt mondta õt nem érdekli, csak vigyem el innen,mert el sem hitte hogy a saját lovát látja...egész nyáron egy karámban állt,ami föld volt és némi gaz, a szomszédok adtak néha a lónak egy kis füvet meg vizet, a bértartót nem is látták néha hetekig.... A ló vasárnap jön hozzám,képeket nem kívánok csinálni,mert sokkolná a látvány az embereket..most csináljuk a helyét.....remélem örülni fog a ló,hogy megszabadult onnan.

#4930 rongyo

rongyo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 830 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 23. - 12:42

atyaisten, nem bírnám ki vasárnapig...

#4931 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 23. - 17:43

atyaisten, nem bírnám ki vasárnapig...

hagytam ott szerencsétlennek kaját,meg egy hordót feltöltöttem neki vízzel,de tudni kell van még ott két papíros nóniusz kanca választási csikójával és egy nóniusz mén....szintén zenész állapotban ép azoknak a sorsát is intézem!!!

#4932 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 23. - 18:25

Frízlovas, én is kiszúrtam a hirdetést azt hiszem,mire vissza akartam keresni a szám miatt, már nem volt fent... Ezek szerint akkor hála égnek, hogy Te elõztél be sok kupecet...És jaj. :(

#4933 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 23. - 18:48

Frízlovas, én is kiszúrtam a hirdetést azt hiszem,mire vissza akartam keresni a szám miatt, már nem volt fent...
Ezek szerint akkor hála égnek, hogy Te elõztél be sok kupecet...És jaj. :(

Nézték napi szinten a lovat ,de a lány nem akarta adni egy rézbõrûnek sem,kupecnek,csak családi környezetbe,bár én úgy csináltam,ne legyen más választása,mert ha nem adta volna a lovat,akkor is intézkedtem volna....jah és azok a képek amik a hirdetésen voltak természetesen nem valósak, nem is az a ló volt rajta! :eek: ;)
Ezt a lovat,ha rendbe rakom, akkor hason külsejû lesz, Mint Dáriuszom!
Sajnos azt hogy megtartsam ,viszont nem engedhetem meg magamnak,hisz a kancám is eladó,de inkább kenyeret eszem hagymával, akkor is kikupálom...egészségügyileg semmi baja hála,megvoltak a nagy vizsgálatok! :D

Edited by Frízlovas, 2011 szeptember 23. - 18:51.

#4934 Angelwolf

Angelwolf

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 23. - 19:02

Õszintén örülök, hogy sikerült kimentened azt a lovat! Ez az egész rettenetes..... :eek: Kitartást hozzá! És minden tiszteletem, hogy volt lelkierõd ehhez. Lehetséges volna az a kérés, hogy ha lesz új hír, megírd, Frízlovas? Mint állatbarát, és mint nóniusz-lover is, eléggé kiborultam attól, amit írtál.... :hupp:

#4935 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 23. - 20:14

Õszintén örülök, hogy sikerült kimentened azt a lovat! Ez az egész rettenetes..... :eek:
Kitartást hozzá! És minden tiszteletem, hogy volt lelkierõd ehhez.
Lehetséges volna az a kérés, hogy ha lesz új hír, megírd, Frízlovas?
Mint állatbarát, és mint nóniusz-lover is, eléggé kiborultam attól, amit írtál.... :hupp:

Val. szin.megvan az õ helyük is!!! ;)
Persze,mindent leírok.....

Már csak azt nem tudom,ebben segítséget szeretnék, hogy mivel két karámom van,egy ugye a kancáé,a másik a méné,hogy ezt a herélt lovat hova rakjam...
A ménem jól kijön a kancával,nem hõbörög,de félek ha a heréltet oda rakom Dáriuszom féltékeny lesz,ha meg hozzá, nehogy "megegye" a heréltet..
Tudtok ebben segíteni?
Lovardákban hogy van? :)

Edited by Frízlovas, 2011 szeptember 23. - 20:14.

#4936 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 23. - 20:16

Nézték napi szinten a lovat ,de a lány nem akarta adni egy rézbõrûnek sem,kupecnek,csak családi környezetbe,bár én úgy csináltam,ne legyen más választása,mert ha nem adta volna a lovat,akkor is intézkedtem volna....jah és azok a képek amik a hirdetésen voltak természetesen nem valósak, nem is az a ló volt rajta! :eek: ;)
Ezt a lovat,ha rendbe rakom, akkor hason külsejû lesz, Mint Dáriuszom!
Sajnos azt hogy megtartsam ,viszont nem engedhetem meg magamnak,hisz a kancám is eladó,de inkább kenyeret eszem hagymával, akkor is kikupálom...egészségügyileg semmi baja hála,megvoltak a nagy vizsgálatok! :D

Azért remélem, vasárnapig már nem 'tûnik' el. :ang:
Majd írd meg, mi a szándékod vele, ha elhoztad, lehet, hogy még ilyen állapotban is tudnék rá egy jó vevõt, helyet ;)

#4937 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 23. - 22:26

Azért remélem, vasárnapig már nem 'tûnik' el. :ang:
Majd írd meg, mi a szándékod vele, ha elhoztad, lehet, hogy még ilyen állapotban is tudnék rá egy jó vevõt, helyet ;)

Nézd biztosan kicsit olcsóbban,mint a nagy átlag de rohadt jó papírja van,szép lesz tudom....lovagolható kocsizható....tehát 1 M alatt nem lesz eladó...
ha így ok...akkor jó..
hosszú sörényû,hosszú farkú nagy mamuszos kis soványságom..de megtaláltam a tenyésztõjénél készült képeket szép ló az tuti...
Ha így ok....akkor jó...
nem tud eltûnni papírjai adásvételi minden nálam és figyeltetem az illetõt!
tudjátok engem átverni nem leeeeeeeehet... ;) sajna lószállítót csak akkor kaptam,mert mindenki mindenhova ki van bérelve..

Edited by Frízlovas, 2011 szeptember 23. - 22:28.

#4938 Angelwolf

Angelwolf

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 24. - 19:57

Lovardákban én eddig kétféle megoldással találkoztam: csõdör-herélt karám és kanca karám beosztás (szóval fiúk a fiúkkal, lányok a lányokkal). Tulajdonképp nekem tetszett, sokkal inkább, mint a másik verzió: kancák a heréltekkel, a csõdörök meg lehetõleg egyfõs egységekben nagyon gondosan bezárva valahol teljesen máshol, de persze egymástól is elkülönítve. A csõdörfóbia persze a lovak biztonságáért van, értem én, csak hát a ló szociális teremtmény, amennyire én tudom (plusz bunyó a heréltek és a kancák közt is van.....) Viszont ha a herélt most le van gyengülve, talán ott kellene elhelyezni, ahol a legkisebb az esély a "Frízek - A karám neve halál" c. magyar-holland szuperfilm elkészülésére... :gm:

#4939 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 24. - 21:33

Lovardákban én eddig kétféle megoldással találkoztam: csõdör-herélt karám és kanca karám beosztás (szóval fiúk a fiúkkal, lányok a lányokkal).
Tulajdonképp nekem tetszett, sokkal inkább, mint a másik verzió: kancák a heréltekkel, a csõdörök meg lehetõleg egyfõs egységekben nagyon gondosan bezárva valahol teljesen máshol, de persze egymástól is elkülönítve. A csõdörfóbia persze a lovak biztonságáért van, értem én, csak hát a ló szociális teremtmény, amennyire én tudom (plusz bunyó a heréltek és a kancák közt is van.....)
Viszont ha a herélt most le van gyengülve, talán ott kellene elhelyezni, ahol a legkisebb az esély a "Frízek - A karám neve halál" c. magyar-holland szuperfilm elkészülésére... :gm:

a fríz ott a kancákkal volt együtt....azt hiszem oda rakom össze,mert mondta a tulaj,hogy egyedül hisztis...a ménemmel meg nem akarom,hogy most harcolják ki a ranglétrát...
sík ideg vagyok a ló csak hétfõn jön,mert a lószállítós valami verseny miatt vasárnap is oda van..ilyenkor persze sehol senkit nem találok aki ráérne...felhívtam egy ottani emberkét,hogy adjon holnap is a lónak enni....a gyomrom egy görcsben hétfõig megõrülök.... :mad: :mad: :mad:

#4940 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 25. - 20:27

Hoztam egy pár fotót a szemlérõl,mert nagyon lapos a hangulat!!!
Posted Image

a bemutató
Posted Image

Aisooooooo

Posted Image

Kancák

Posted Image
Love Story

Posted Image
itt volt az egész család....

Posted Image
a szokásos "rosszfiú"

Posted Image
Levegõbe ugrunk
Posted Image
picúrkákkal...
Posted Image

Aisó....
a többi sok-sok kép a Face-n vagy a honlapomon! ;)

#4941 Jenna1985

Jenna1985

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 26. - 8:44

Az a "rosszfiú" nekem nagyon bejön. :) Újra visszaszámolok.... 8 nap múlva otthon Bastival :) Frizlovas. Ma érkezik a fiúcska?

#4942 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 26. - 21:06

Igen,Jenna Neked is köszi mindent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itthon van jól van a kancával együtt vannak..evett ivott és csicsikál...

#4943 Jenna1985

Jenna1985

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 27. - 5:59

Jajjj de jó. Mostmár jó kezekben van akkor. :)

#4944 Angelwolf

Angelwolf

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 27. - 15:09

Örülök neki, hogy mostmár biztos helyen van. :)

#4945 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 2. - 16:21

Elég lapos a hangulat,ha nem zsörtölõdöm, úgy látom nem jön ide senki!!! Kezdjem,mert tudnék sok új dolgot!!!! :dev: :dev: :D :gm: ;)

#4946 qvatro25

qvatro25

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 2. - 18:03

Én kifejezetten rád várok!!! Mizu az új fiúval? :kv:

#4947 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 6. - 22:21

Sziasztok
Tudom, hogy nem ide való, de mégiscsak a frízesek itt jobban böngésznek...

Eladó egy elit származású tisztavérû fríz csõdörcsikó.

Nagyapja (a képen)(BRANDUS 345) Hollandia egyik legkiválóbb,legeredményesebb magasan képzett fedezõménje (videó: ) .

Anyai nagyapja szintén nagy megbecsülésnek örvend Hollandiában, róla videó az alábbi linken tekinthetõ meg:http://www.youtube.com/watch?v=6-fFtu0j5Gk&feature=related

Apjának (René fan Underweis) sajnos itthon még nincs fedeztetési engedélye, így egyenlõre csikónak papírja nincs (emiatt ennyi az ára). Fify nagyon okos, könnyen tanul, jószándékú csikó. Lábait adja,ápolást, vezetgetést jól tûri. Apja anyja, tisztavérû, rendezett holland papírokkal, helyszínen megtekinthetõk.

(A második képen Fify és az anyja)további képek hétfõn!

ár:600.000 Ft

Posted Image

Fiffy:
Posted Image

komoly érdeklõdés esetén õ is: (Fify apja)

Posted Image
Posted Image

APJA BRANDUS 345!!!
anyja:Gea W.

René Fan Unterweis egy 6 éves tisztavérû Hollandiából importált mén. Ígéretes fedezõmén lehetne belõle,(szeretnénk szemlére vinni) csikói helyszínen megtekinthetõk. Igazi barokk jellegû ló, mén létére nagyon nyugodt, kancákkal tartva. Bármit megenged, kiképzése szinte gyerekjáték. Holland papírokkal rendelkezik.
ár:4.500.000 Ft
További infó magánban.

#4948 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 22. - 14:17

Kedves fórumos Társak! Eladóvá váltak nálunk fríz lovak! A kancám Zoey 5 éves , ismeritek, és egy 15 éves aranyos herélt paccka! ERÕSEN ÁRON ALUL,DE CSAK LEINFORMÁLHATÓ JÓ HELYRE! CSERE ÉS TÁRSAI NEM ÉRDEKELNEK! TOVÁBBI INFÓK MAGÁNBAN! KÉRLEK TITEKET HA TUDTOK VALAKIT...OSSZÁTOK MEG! ;)

Edited by Frízlovas, 2011 október 22. - 14:18.

#4949 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 25. - 9:54

Frízlovas, Boldog Születésnapot!!! :ang:

#4950 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 25. - 13:02

Isten éltessen sokáig Frízlovas! :kocc: :ang:

#4951 qvatro25

qvatro25

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 25. - 15:49

Boldog születésnapot!!! :kocc:

#4952 MályvaBaba

MályvaBaba

Csikó

• Fórumtag
  • 732 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 25. - 16:43

Boldog szülinapot!:)

#4953 MályvaBaba

MályvaBaba

Csikó

• Fórumtag
  • 732 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 1. - 20:34

Valaki világosítson már fel hogy mennyi a fríz lovak marmagassága? Mindenki azt mondogatja hogy kicsik a lovaim... :D

#4954 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 2. - 8:51

Max 165 a méneknél, ha jól tudom. 160 kb a kancáknál.

#4955 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 11. - 13:32

Helló frízes bandám!!!! Így utólag is meg szeretném köszönni, hogy szülinapomon gondoltatok rám, mindenkinek millió csóka!! ....bocsika rég jártam erre, életem kicsit..nagyon megváltozott!!!! Elváltam, hatalmas költözésen estem túl..és igen..sajnos fríz nélküli frízlovas lettem egyenlõre....ami persze nem azt jelenit, hogy nem lesz frízbim....mert ha minden jól fog alakulni tavasszal talán már a kicsi ménem Dáriusz nálam nyihog!!! Nagyon car érzés lovak nélkül egy belváros rohadt közepén lakni,ahol nem hogy még ló, de lószag sincs!!! :( Szomorú nem vagyok, hisz elõttem még az élet,és ami eddig volt annál csak szebb lehet minden.... Vidáman és röhögve veszem és osztom a kártyalapokat!!!! Ide természetesen bejárok, akinek tudok továbbra is segítek, csak visítsatok....facebook-on is töröltem magam, honlapom nov 18 -tól megszûnik, de majd lesz másik lovas cuccos lapom!!! Na önnyi , jók legyetek..képeket , híreket, pletyit továbbra és kérek..kérünk ide, mert nagyon lapos a frízes totyik!!!!!!!!!!! akit érdekel skype: Srp Judit néven megtaliztok.... pá puszi drágáim!!!! Figyelek áááááááááááááámm!!!! :kir: :kir: :kir: :kir: :kir:

#4956 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 25. - 20:48

respect, Judit, ez a hozzáállás nem gyenge! csak így tovább! neked való az élet. :)

#4957 lovasleba

lovasleba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 89 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 19. - 21:14

Frizlovas, érdekelne mi van veled, hogy telnek napjaid...

#4958 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 19. - 21:33

A facre feltett Judit magáról egy képet, amin kimondottan jól néz ki! Mint aki túl van a nehezén! :ang: Ès veled mi újság Lovasleba, eladtad Bonczát? :)

#4959 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 19. - 22:00

SZIASZTOK..VAGYOK...NEM A LEGJOBBAN,DE VAGYOK..LÓHIÁNYOM VAN, DE BIZTOSAN NEM VÉGLEGES STÁDIUM EZ NÁLAM! ZO KANCÁM ELKELT, DÁRIUSZT NEM ADJA AZ EX..A HERÉLT NAGYON SZÉP LETT, Õ IS ELADÓ JÓ HELYRE..LÓILAG TÖBBET NEM TUDOK..DE ITT VAGYOK, HA BÁRKINEK BÁRMIBEN SEGÍTHETEK! PUSZIKA MINDENKINEK! ;) :kir:

#4960 lovasleba

lovasleba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 89 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 19. - 22:20

Ès veled mi újság Lovasleba, eladtad Bonczát? :) [/quote] Igen, amatörben megy vele az uj gazdája, egyre javulnak az eredméyneik. Egyik szemem nevet, a másik sir... De augusztus végén talán lesz másik. Karácsonykor különösen fogok gondolni azokra, akiknek nehezebb, és Boldog Uj Évet Mindenkinek! / ui.: A pozitivnap.hu-n van 50 mondás, ami segithet, nekem tetszik a legtöbbje./