Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Csikókarám

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
16411 válasz a témához

#4881 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 10:32

Sõt... ne is menünk suliba!!! :D :D :D

#4882 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 10:32

megnézlek majd titeket, amikor dolgoznotok kell. igen, nyáron is :gm: esetleg pár hét szabitok van. nem nyáron 2,5 hónap meg télen 2-3 hét meg itt-ott még 2-3-4 napok, tavasszal újabb 2 hét.

#4883 Guest_Bakony rabja_*

Guest_Bakony rabja_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 10:33

Najóóó, akkor azt fogjuk utálni, most ezt. Az ember olyan, hogy soha semmi nem jó. Vagy inkább: soha nem jó minden.

#4884 Alcsi 04

Alcsi 04

Csikó

• Fórumtag
  • 447 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 10:39

Csak sajna én azt nem tudom megcsinálni, hogy ha a suliban vagyok ne gondoljak rá... De majd megpróbálom. :P

#4885 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 10:56

Ez nem igaz,hogy nem ugrattam!Elsö ugróedzésem volt,de attól én már elõtte is ugrattam!Terepen is és sima edzésen is ugrottam már,de konkrét ugróedzésen most voltam elõször!ugyhogy ez nem jött össze :gm: :dev: :gm:

#4886 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 11:13

Ennyi erõvel énis ugrok. :gm: :dev:

#4887 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 11:13

Holnap megyek Barnihoz! Viszeg gépet, és mostmár nem csak a boxban, hanem mozgásban is le fogom fotózni a kis dögit!! Posted ImageImádooooom!!! :ang: :yeah: örömkitöréseim vannak...

#4888 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 11:18

Én meg már mióta nem írtam beszámolót. :rolleyes: Most írok.Tegnapelõtt ráültem a Tökimre.A leglényegesebb, hogy vágtában csináltam egy csomót a száron és a nyakába dobtam.Gyök kettõvel haladtunk és kközben lövõpozíciókban voltam,mintha lõnéék a hátáról.Olyan kis :ang: volt.Tegnap pedig futószáarztam.Tegnap is tök cuki volt.Fogathajtás volt a pályán,de az se zavarta.Imádom. :ang: És a múltkor meg akarták venni,de mondtam hogy semmi pénzért nem adom el. :cool:

#4889 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 11:21

nekem a kuytámat akarták megvenni tavaly nyáron, de nem adtam. Nyilván! :D

#4890 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 11:29

megnézlek majd titeket, amikor dolgoznotok kell. igen, nyáron is :gm: esetleg pár hét szabitok van. nem nyáron 2,5 hónap meg télen 2-3 hét meg itt-ott még 2-3-4 napok, tavasszal újabb 2 hét.

Hozzászólás megtekintése

Ez így igaz,egyedül a tavaszi 2 héttel vitáznék,ami 1 hét volt,abból 2 ünnepnap,2 nap hétvége,így az a szünet 3 napból állt (legalábbis nálunk). Na jó,több,mint a semmi...Bár nem tudom,ki hogyan és mennyit tanul a sulijában,én egy versenyistállóba járok,ahol csak az számít,hogy minél rövidebb idõ alatt minél több anyagot adjanak le,és kérjenek számon,illetve minél több versenyen,OKTV-n indulj,minél több nyelvvizsgád legyen...stb. Úgyhogy én amikor 4 körül hazaesem egybõl nekiállok tanulni,és leghamarabb 9re végzek is,és így is csak átlagos vagyok a magam 4,5-4,6os átlagával (az érettségi átlag 4,8-4,9 volt idén). Úgyhogy ha délutánonként a lovazást is be akarom iktatni,akkor át kell álnom éjszaka üzemmódra. De erre még 3 napig nem gondolok... :guny:Bakony! Soha nem mondtam,hogy rossz zenéket szeretek. ;) A 80as évek volt az igazi rock aranykora,legalábbis számomra mindenképpen! :yeah:

Edited by Zsofisz17, 2005 augusztus 28. - 11:32.

#4891 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 11:42

pppffffffff, maradjunk annyiban, hogy ez rosszabb, mint egy versenyistálló.

#4892 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 11:52

Ezt nem kétlem,de mindenkinek az a legrosszabb,amit neki kell csinálnia...most a suli rossz,késõbb a meló lesz az...bár nekem a sulival sem lenne semmi bajom,ha nem kéne ennyit tanulnom. Meg mai fejjel,még a munkámat is úgy képzelem,hogy élvezni fogom. :)

#4893 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 11:55

csak amikor nem tudsz a tizedik napon se lovazni menni, mert dolgozni kell, az gáz.

#4894 Pierrot

Pierrot

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 563 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 11:56

Sziasztok!Tegnap megint isteni napom volt Gödöllõn..(lóközelben milyen is lenne??:) )Délután kimentem,Blue mondta hogy üljek fel Pakeszra..annyira édes volt,kimentünk vágtázni az útra ahol mindig szoktunk,gyök2vel,lobogó szárral vágtáztunk. Álom az a ló! :) És végre úgy éreztem hogy most minden a helyén van..rendesen tapadok,lábam,sarkam,könyököm ok..Blue meg is dícsért.Aztán meg kivittem Csabat(csapattag)terepre. Én ültem Luckyn a fjord pónin,õ meg Bogáron a lovamon. Mégegy hódolója van a lovamnak :) Nagyon király terepet mentünk. Aztán meg este koktéloztunk,kint is aludtam,most értem haza.. Király ez a hétvégé..kivéve a mai esõt..

#4895 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 12:00

csak amikor nem tudsz a tizedik napon se lovazni menni, mert dolgozni kell, az gáz.

Hozzászólás megtekintése

Elhiszem,ezért (is) szeretnék a késõbbiekben lovakkal (is) foglalkozni :)

#4896 Pierrot

Pierrot

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 563 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 12:02

Én is ilynre gondoltam..csak azért ezt végig kell gondolni..kell még valamilyen képesítés,mert akkor ciki van ha a lovakkal kapcsolatos dologból nem tudsz megélni..:(

#4897 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 12:23

Én lovas terapeutaként képzelem a jövõm. A lovakat és a gyerekeket is imádom. Anyum egy fogyatékos gyerekotthon vezetõje,így nap,mint nap gyerekek között vagyok,a lovasterápia világába is betekintést nyerhettem,Nagyvázsonyban voltam velük egy hétig lovastáborban,Pákozdon többször is megnéztem a foglalkozásokat,illetve a júniusi versenyen is voltam az elmúlt 2 évben. Meg az elmúlt két évben a lovardában,ahol lovagoltam,nyaranta volt tábor a gyerekeknek,és mint segítõ reggeltõl estig lábatlankodtam. :gm: Most mindenesetre az ELTE gyógypedagógiai karát szeretném megcélozni,és azt nem tudom pontosan,hogy hogy mennek a dolgok,valami lovas tanfolyamot biztosan el kell végezni...de még erre ráérek...de amlyen öszvér vaygok,mindenáron végigviszem,és ha beledöglök,akkor is lovas terapeuta leszek a saját kis farmomon,a saját hátasaimmal. :rolleyes:

Edited by Zsofisz17, 2005 augusztus 28. - 12:23.

#4898 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 12:25

nem kiábrándításképp, de nem találkoztam még senki olyannal, aki megélt volna lóval kapcsolatos munkából. esetleg ha nullára hozta ki magát, akkor már jó hónapja/éve volt. ezt csak szenvedélybõl lehet csinálni, de megélni belõle...

#4899 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 12:44

Kiábrándítani nem tudsz,mint mondtam máodik nevem lehetne Gumifej. :gm: Nem tudom,én legelsõként az edzõmre tudok hivatkozni,aki az egész családját csak a 4 lovával való oktatásból tartja fenn,méghozzá sokkal sokkal módosabban,mint mondjuk egy pedagógusember,akinek semmi köze a lóhoz.De a nagyvázsonyi terapeuta hölgy is a lovaiból él,magányosan,csupán a tanítványai vannak segíségére a lovak körüli munkában,és nem épp azt mesélte,hogy anyagi csõd lenne a vállalkozás...és a körülmények sem ezt mutatták...ettõl függetlenül biztos van,aki nem tud megélni belõle,nem kétlem,de az én véleményem szerint,az hogy valaki lóval foglalkozik,illetve az,hogy nem tud megélni a munkájából nem feltétlen egyenes arányosság.

Edited by Zsofisz17, 2005 augusztus 28. - 12:45.

#4900 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 12:48

Egy barátnõmmel közösen tervezünk egy bértartó helyet.A dolgok jelenleg ötlet-stádiumban vannak, de a hely ( 2 bajor stílusú istálló, 1 szín + 2 bontásra való ház 10 000 négyzetméteren) már megvan, közvetlen mögötte jó terep, 1km-re erdõ....út sehol... csak meg kellene venni. 10km-re van Kaposvártól, jelenleg igényt akarunk felmérni, aztán jöhet a számolgatás.... de nem akarok még ott tartani mert akkor el fogok keseredni. :( :( :( Szeretnénk 2 homokos lovaspályát, 1 hektár legelõt, körkarámot. Az egyik istállóban ki akarnánk alakítani egy közösségi helységet.Szóval szeretnénk egy olyan helyet ahol bárki jól érezhetné magát.De már most is tisztában vagyunk vele, bértartással, lovagoltatással, lovastáborozással sem lehet annyi hasznot termelni hogy két ember megéljen belõle egész évben. Mi azért akarunk belefogni, mert szívünk-lelkünk a lovaké, és hiányoljuk a környéken egy ilyen hely meglétét.Persze van sok hasonló, de csak egy helyet ismerek -ahol van a lovam- és ahol ha nem tudok kimenni lemozgatja a tulaj, ha baja van lekezeli, ha elfogy pl. a tápja elmegy és vesz. Szereti. Egy baj van, mindössze csak 3 box van, és én vagyok az egyedüli bértartó.Szóval kell egy ilyen hely csak nagyobban!!!!!!!

#4901 Pierrot

Pierrot

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 563 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 13:16

Nekem is terveimben van hogy egyszer lesz egy istállóm,tenyésztéssel,oktatással is szeretnék foglalkozni ott..de hát ezek még csak nagy álmok,majd meglátjuk hogy alakul az életem..tuti hogy hívnám Bluet hogy együtt csináljuk.. Még nagyon sok vidám percet szeretnék eltölteni vele..

#4902 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 13:28

régebben volt egy álmodozós topic :)mi egy panziót tervezünk petivel. õ szervezné a horgászprogikat, én a lovasoknak segítenék és a városnézéseket vinném. szeretem az idegenvezetést. családias kis panzió lenne úgy 10 szobával, mindegyik másféle lenne, kis tóval a kertben, erdõ mellett, várostól nem eszeveszett messze, jó infrastruktúrával (utak, tömegközlekedés, ilyesmik, ami kell). lovakkal csak a késõbbiekben bõvítenénk. talán. a mieink elegek simogatónak.

#4903 Pierrot

Pierrot

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 563 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 13:44

És mostmár nincs??? Szabad nyitni??

#4904 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 14:54

megvan még valahol, elõbb keress rá, feleslegesen ne nyisd ki újra :)

#4905 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 17:50

Köszönöm, tudom h. bilibe lóg a kezem :) DE legalább utánajárunk meg lehet e csinálni. Úgy néz ki igény volna.A közelben a Kvári Egyetem, és erre felé dívik a lovaglás, oktatás, bértartás.És saját tapasztalatom hogy nincs a környéken túl sok jó bértartó hely, ami árban is és a szolgáltatás minõségében is fekszik.Én is magánháznál tartom a lovam. Sajnos nem az enyémben. Én per pillanat panelpatkány vagyok, és még egy nyomorult erkélyem sincsen :D

#4906 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 17:53

chyki, nem (csak) neked mondtam, bármily hihetetlen. mindenki elmondta a terveit, márpedig úgy vettem észre, ez mindenkinél még álmodozás, mert senki sem lépett érte igazán. elvben meg jól megy minden.

#4907 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 19:33

Majd írok a fejleményekrõl. Ha összejön a tõke, indul a dolog, egyenlõre még az állami pályázatokat ill. a turisztikai lehetõségeket firtatjuk. meg számolunk. no meg álmodozunk.

#4908 lovaslány

lovaslány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 532 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 20:47

Üdv Mindenkinek!Hazajöttem a nyaralásból... egy éretsségi felkészítõ levél megadta az alaphangulatot :( Maradt kemény 3 nap a szünetbõl... Jól használja ki mindenki! ;)

#4909 Fiatal-Csikó

Fiatal-Csikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 194 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 28. - 21:52

Hy!Most értem haza a tegnapi parádé után. Jó volt legalábbis én nagyon jól éreztem magam. :yeah: Az tény, hogy 200 ezer eber volt kint tombolni. A korhatár sem volt elhanyagolható 12-60-ig. Az rossz volt például, hogy térdig járkáltam a szemétben. De hát hova is tudná eldobni a szemetet az ember ekkora tömegben? Egyetlen verekedést láttam csak, ugyhogy egészen visszafogott volt mindenki.De ahogy most hazaértem és megláttam az új tankönyveimet az asztalon, teljesen elment a kedvem attól, hogy négy nap múlva suliba menjek. :(

#4910 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 29. - 7:54

Ez van. :D ;) :rolleyes:Én inkább arra gondolok, hogy ma felavatom Barnabás új, marha csicsás kötõfékét. :D A suli ellen úgy se tudok túl sok mindent tenni, megpróbálok nem rágondolni.

#4911 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 29. - 8:00

milyen ketyóféket vettél neki?én ma kimegyek az OMÉkra végre. meg kicához, de az normális.

#4912 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 29. - 8:07

Oldi! Sok-sok képet!!! ;)

#4913 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 29. - 10:09

Én, ma megyek Tökösölni. :ang: És már két hete tanulok. :(

#4914 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 29. - 10:19

Én meg fura izgalommal várom a holnapi "eligazítást" az új sulimban (a fotósuliban).Még annyira nem tudok róla semmit, hogy egyelõre várom már :DÉn most inkább azért örülök, hogy elkezdõdik, mert legalább nem punnyadok itthon, le tudom magam foglalni, és nem vetem bele magam a hülye gondolataimba.Meg kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az idõbeosztásom, mert ha hétköznap nem tudok kijutni a loviba, akkor gázos kezd lenni a talaj, mert nekem még van egy -még 7 alkalomból álló- bérletem Pál Zolihoz, így hétvégenként le kéne jutni Broncoba is, úgyhogy majd meglátjuk, mi lesz.Ráadásul most kiszúrtak velem, mert nem szeptembertõl kezdõdik a péntek esténkénti melóm, hanem majd csak októbertõl, így a Csehországra kölcsönkért pénzt csak 1 hónappal késõbb tudnám visszafizetni, amit meg utálok.De legalább van lehetõségem kijutni a kupára :)

#4915 Guest_Bakony rabja_*

Guest_Bakony rabja_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 29. - 10:24

Húú, most akkor Pál Zoli Broncon van? Jó lenne hozzá elmenni néha.Egy fotósuli csak jó lesz, nem? Legalább az érdekel és nem sok hülye szarral tömik a fejed, amit utána nem használsz semmire, mint pl. a gimiben. (legalábbis nem annyi sok felesleggel) És nyugi, akinek tartozol, az megvár :gm: A lényeg hogy kimész, csinálsz fényképet és felteszed a netre :kocc:MIt dolgozol amúgy?Kozi: te már ilyenkor tanuszl? :eek:

#4916 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 29. - 10:28

Húú, most akkor Pál Zoli Broncon van? Jó lenne hozzá elmenni néha.Egy fotósuli csak jó lesz, nem? Legalább az érdekel és nem sok hülye szarral tömik a fejed, amit utána nem használsz semmire, mint pl. a gimiben. (legalábbis nem annyi sok felesleggel) És nyugi, akinek tartozol, az megvár :gm: A lényeg hogy kimész, csinálsz fényképet és felteszed a netre :kocc:MIt dolgozol amúgy?

Hozzászólás megtekintése

Nem, még nincs. ma is Sukoróra megyek pl :kocc:De broncoba amúgy is gyakran fogunk ezentúl megfordulni, mert Ramnak -a kedvesemnek- hamarosan ott fog állni a saját tipije, úgyhogy..... :yeah: Hát, mano83 is ebbe a fotósuliba jár -októberben jön utóvizsgázni :gm: -, de õ eléggé szidja, mondván, hogy elavult. és ezt mástól is hallottam már, de én mindenképp szeretnék papírt szerezni, meg attól még, hogy egyszer-kétszer nagyritkán összejön 1-2 jó kép, attól még nem jelenti azt, hogy tudok fotózni. Sõt, szinte fogalmam sincs róla, ezért szeretnék okosodni.Amúgy anyum melóhelyén fogok kapni ilyen... zsebpénzkiegészítõ-állást :)

Edited by Apple, 2005 augusztus 29. - 10:28.

#4917 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 29. - 10:33

Igen sajnos. :( Mert emelt szintû angolra fogok menni, és anyum kitalálta, hgoy mivel szintfelmérõt fogunk írni, menjek angoltanárhoz. :( Evvan sajna ;)

#4918 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 29. - 10:49

Hú emberek...én nem is a sulitól vagyok rosszul, hanem attól, hogy az utolsó évem itt. Szalagavtó, ballagás, érettségi.. és nem tudom mi lesz velem utána :o

#4919 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 29. - 11:11

Ne félj, nem lesz vége az életnek... az megy tovább ;)

#4920 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 29. - 11:20

Megy, megy.. de olyan más lesz :( Annyira megszoktam 12 éven át, hogy suli, nyár, suli, nyár és ez nekem hiányozni fog. Na jó, befejezem a nyavajgást :)