Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 10. - 20:57

Virsli, muffin rulez (túrórudis!!!!!) :)Szerintem Artin kotyvalmányát dobjuk össze, vagy kajuk meg ajándéknak :D Egyébként meg mindenki hozzon, amit gondol (én még nemtom :rolleyes: ).Zsu, be tudtok tömegközelekedni azért, nem?.. Esetleg Artin felvehet titeket útközben - fujj, de ordenárén szervezkedek itt helyette, majd szépen megmondja, mi van, vagy valaki más felajánlja :kv: De Nagykovácsiig is beértek 2 órán belül szerintem, és klb is, megoldjuk ;)

#4842 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 10. - 21:36

Mostakkómikóleszezacucli?Merhaéppitthonleszekésnemleszdógm akkor ottan leszek. attttuti. mosmá a Mávos nénikkel (néni.. pff.. vén szikkadt szõrösbibircsókos szódásszifonszemüveges flegmatikus "eztkéremszépen-csakazértsemaztadós" hülye nyanya.) is kibékültem úgyhogy feljutok.NA :D szóval ja.

Edited by tötõ Zsó, 2005 július 10. - 21:37.

#4843 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 10. - 21:51

Mostakkómikóleszezacucli?

Hozzászólás megtekintése

Szerintem a legegyszerûbb, ha feljössz és megnézed magad! :cool: Dé és Zsubé!Egyenlõre nem szeretnék felelõtlen ajánlkozásokba bocsájtkozni addig, amíg nem tudom, hogy mikortól, illetve, hogy rám mikortól van kinn szükség. Elméletben az a négy hely szabadon kihasználható és a Batyiról indulva az útvonalon bárhol kialakítható ideiglenes megállóhely. Vagy ha más nem (kiindulva abból, hogy autózom), de a buszmegállótól mindenkit felviszek, legyen az akár x forduló.(sajnos se buszom, se buszjogsim nincs még, így egyben nem megy... Senki sem lehet tökéletes. :rolleyes: :D :ang: Jucc! Nyilatkozz! Kedd estig nekem is tudnom kéne a részleteket, mert netem utána nincs. (bár telefonon azért elérhetõ leszek, de így egyszerûbb lenne)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 6:06

Busz oda szerintem fel se megy, nem olyan szélesek az utcák :D Vagy ha mégis, megfordulni hol? ;)tötõ: egyelõre annyi a biztos, hogy 16-án :) Érjé rá :D

#4845 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 6:45

Ja, amúgy megjöttem :) :táskaelhajintószmájli:Hiányoztam mi? Nem tudtatok aludni éjszakánként hogy nem vagyok :gm:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 6:49

Igen, látod, most is már 7-kor a fórumot néztem, vajon írt-e már tötõ valamit? És már 1/4 6 óta csak forgolódtam ám az ágyban! :dev: (egybként tényleg, csak, khöm, bevallom, nem miattad :dev: )

#4847 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 7:15

Szia Tötõcim!!! Olvastam a Gyõri topicban, hogy milyen jót nyaraltál, kár hogy nem volt olyan nagyon nagyon jó idõ, de a lényeg, hogy jól érezted magad! Már nagyon hiányoztál nekem! Ken Tacky is hazaért? Találkoztatok egyáltalán? :)Gyere te is Nagykovácsiba! Lécciiii!!! :)Dé: el tudunk BKV-zni Nagykovácsiig, - nekem nem szárad le a lábam tõle - bár autóval tény, hogy kényelmesebb, de ha nem engednek, hát nem. Sõt, talán még fel is mászom a hegyre :rolleyes:De akkor tényleg, Jucc, hánytól lehet gyülekezni? :D

#4848 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 7:25

Esik az esõ hajlik a vesszõ...Pudvás nyilatkozat: Mi is nagyon szívesen elmennénk erre az összeröffenésre. Persze, csak ha nem zavarjuk a meghitt légkört :cool: Egy a fontos, hogy ne essen az esõ. Ha esik (márpedig nem fog, de ha mégis), akkor viszont nem emeljük részvételünkkel az eseményt. Kaját & Piát mi is viszünk, ha kell, valamint autóval érkezünk, s nálunk is van 2 hej- hej- helyesírás. :) Várjuk a fejleményeket, a percre való pontosítás érdekében :rolleyes: Üdv itthon tötõ. (közben megtaláltam a beszámolót :D ) Üdv itt Juccus & Artin lovastáborozók.Dé, képek szupik Dömérõl. Reméljük tudja pótolni az ûrt Juccus szívében. :guny: :ang:

Edited by Steve79, 2005 július 11. - 7:33.

#4849 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 12:02

Na, az itthoniak rágják a fülemet egy névsorért. Ha esik az esõ behúzódunk a házba, a grillsütõ, meg önállóan, némi rásigítéssel süti a husikat, mert frankón fedett, és nem ázik be. Szerintem úgy volna a leg célszerûbb, ha a husiknak az árát elosztanánk, és mindenki hoz valamit plusszban. Mi csinálunk salikat, vagy csak egyet a husik mellé. Vélemény? Arra gondoltam én még, hogy találkozhatnánk a BKV - zósokkal mondjuk a Moszkva téren, akik érintik, akik, meg nem (Dé és Szellem), velük Hüviben, s onnan kimenni együtt. Az autóval érkezõk meg hívnak minket, hogy hunn járunk, s, ha tudunk, akkor Nagykovácsiban csatlakozunk hozzájuk, s elirányítjuk õket. Vélemény?Ha valaki tud, küldjön magánban egy névlistát please! Steve! Döme cuki, belopta magát a szívembe, de sosem lesz Szellõ, így teljesen az ûrt sosem fogja betölteni, csak egy részét. Aztán, lehet, hogy jobb lesz, lehet, hogy nem, minden esetre a futószáron történõ engedelmessége sokkalta nagyobb, mint Szellõé, csak úgy, mint az együttmûködése. :) :ang:

#4850 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 12:08

Az úgy tökéletes lenne. :)Ubisali!!! :)Vagy paradicsomsali bazsalikommal és feta sajttal. :gm: Vannak jó ötleteim, mi? ;)Névlista? Jucc, Artin, Apple, Ram, Zsu, Tücsi, Szellem, Dé, TötõSteve, Andus (????)Ken Tacky (?)Barefoot (?)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 12:22

Tééélleg, a csendes és bölcs Barefoot, az is köll! :DA találkozási-akcióterv nekem is oké.De van egy kérdésem: mi kell még hoznivaló?.. Mi most sütit sütni sztem nem fogunk, de pl a sali témában benne vagyok, egy tejfölös (vagy mentes és hozok tejfölt :D) ubisalit még én is képes vagyok összekutyulni :gm: Vagy egyéb kívánság?

#4852 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 12:57

Ok, köszönöm. :) Mi viszünk (remélhetõleg ananászos) tésztasalátát. :) Artin ismeri, csak nem ananásszal, hanem zöldborsóval. :) Az idõpont még kérdéses, kinek mi a jó idõpont? Ki mikorra szeretne?ha szombaton van, szerintem megvessszük a húst pénteken, és, ha Artin itthon van, akkor odaadom neki, mint fõ grill mesterünknek, hogy varázsoljon belõle amit szeretne. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 13:06

Idõpontilag nekem nyóc, valamikor délutántól, tekintettel a messzirõl jövõkre, meg ilyenek :)

#4854 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 15:54

A messzirõl jövõk elindulnak hamarabb, hogy idõben ott legyenek. Na de mégis mikor? 3-kor Moszkván? :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 16:06

Nekem oké, ha nektek is, akkor hurrá. Mi meg Szellemmel fél4-re lemegyünk Hüvibe, addigra biztos odaértek már.Ubisalit akkor viszünk, meg tejfeltet.

#4856 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 16:19

3 óra? Hmm, végülis nekem is jó! :) Kicsit ugyan elkesedtem mikor megláttam a vonatmenetrendet, mert úgy nézem fel kell jönnöm már péntek este Balatonról, hogy a hús meglegyen, dehát evvan (mondhatni egyéni szocprobl).Kérdés: Látom itt a tejföllel vannak kérdések. Van aki nem szereti esetleg? (-a pác miatt.)

#4857 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 17:25

Névlista? Jucc, Artin, Apple, Ram, Zsu, Tücsi, Szellem, Dé, TötõSteve, Andus (????)Ken Tacky (?)Barefoot (?)

Hozzászólás megtekintése

Andus & Steve !!!!! (Jönnek!!!!!) ;)

#4858 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 17:28

Csak ha nem esik az esõ, mert papírkutyák :gm: :P :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 17:40

Hát, ezt se én mondtam :cool: :DTejföl: szerintem azt mindenki szereti, legalábbis még nem találkoztam olyannal, aki ne szerette volna (ha köztünk van, gyorsan jelentkezzen!!!!!!). A salihoz mi is külön viszünk majd, van, aki nem tejfölösen eszi az uborkasalátát, annak is jó legyen :)Zsu! Vetted a muffin-rendelésem? :dev:

#4860 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 17:41

Túrórudis muffin... igyekszem :)

#4861 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 18:02

Csak ha nem esik az esõ, mert papírkutyák :gm: :P :D

Hozzászólás megtekintése

Jól van, hüpp hüpp. Megjegyeztem ám, hüpp hüpp :cool: Majd leszámolunk FõPudvás!!! :kir: (megeszem az összes muffinodat :yeah: )

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 18:03

Azt az egyet nem hiszem ;) Leszünk még rá páran, akik becélozzuk! :nyami:

#4863 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 18:14

Na szépen vagyunk :DDe csak túrórudisat csináljak? :)Muffin 1.Muffin 2.Válogassatok! :kir:

Edited by Zsubaba, 2005 július 11. - 18:15.

#4864 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 20:25

Figyuzatok he'! :D A 3 óra zsir lesz, ubisali jöhet, én visszem az ananászos tésztasalit. :) Itókával mi legyen? Szép díszdobozos ajándékom mostmár nyitásra kerüljön. Sört szeretne valaki? Esetleg valami mást, mert vannak kint alkoholos dolgok is, üdítõt, meg szerintem mindenki hozzon valamilyet. Aztán meglássuk a felhozatalt, és lesz dínom - dánom. :kir:A piszks anyagiat meg meg tudjuk Nagykovácsiban rendezzük. ;)

Edited by Jucuus, 2005 július 11. - 20:48.

#4865 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 július 11. - 20:48

Szaisztok. Hollállá hazajöttem. Valaki elmondja mirõl van szó?

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 20:50

Lustaság, csak 1 oldal vissza ;)Július 16-án, azaz most szombaton Zsubé+szerény személyem szülinapi megemlékezés Nagykovácsiban, Jucuuséknál, igény szerint ottalvással, házban, ágyban :DTalálkozó: du 3-kor a Moszkva téren (mi Szellemmel fél4-kor csatlakozunk Hûvösvölgyben), és valamikor, valahol az autós népekkel.Hozzál inni :D Enni annyit lesz, mint a fene, de azt is hozhatsz! :D Artin grillez, lesz sali, meg muffin is.Ööö, mit hagytam ki?

#4867 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 21:02

Így van, ahogy Dé írja!Majd elfelejtettem! Bográcsozhatunk is, de szerintem maradjunk a grillnél. ;)

#4868 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 21:04

Én tudok nektek bográcsban fõzni Bonaquás Kristályvizes Theodorát, Apenta módra :D :D Na? Fini lesz nem? Ki fog kérni belõle?najóvan asszem inkább megyek aludni

#4869 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 21:25

Jut eszembe! Smoft ajánlotta, hogy próbáljuk ki a meghámozott banánt fahéjjas(por)cukorba forgatás, be alufóliázás, parázson megsütést, állítólag finom. :) Meg így a fahéjjas cukor elhagyásával krumplit is süthetünk. ;)

#4870 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 21:31

Hm... Fahéjas cukros krumpli fóliában sütve... fincsi!! :D :kir:

#4871 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 21:49

Neeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm!!!!! :D :D :D :D :D

Edited by Jucuus, 2005 július 11. - 21:55.

#4872 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 21:49

Bogrács? Errõl általában vagy a halászlé, vagy a babgulyás szokott eszembe jutni, de mostanában (mivel az elõzõeket sem csináltam még soha) inkább a csülkös bablevesre bográcsban, Artin módjára fáj a fogam. Szerintem a nyáron vaamikor az is kipróbálásra fog kerülni...Mostanra viszont, hogy enni is lehessen valamit, maradok a hús sütésnél. Eszméletlén ötleteim vannak a pácra, elõre félek így, hogy tudjam tartani a szintet és nehogy túlcifrázzam, de majdcsak sikerül. :rolleyes: Jucc neked írtam sms-t, amit avval kiegészítenék, hogy van még elég faszén? Mert múltkor már eléggé aprócskák voltak csak ha jól emlékszem a szacskóban! Mondjuk ha elfogy leugrom még pluszért, így nem gáz, csak kérdezem.

#4873 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 21:54

Faszén! Pont ezt beszéltük itthoniakkal, hogy kevés van, így valószínüleg veszünk, és kivisszük elötte. :)

#4874 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 22:05

A krumpliba meg érdemes fertõtlenített (vagy kiégetett) még nem rozsdás szögeket szúrni (nem sokat, csak 1-4-et) mert akkor gyorsabban sül meg!Ja! Rablóhúst továbbra sem vállalok! :D (Jucc igazolhat)Basszus amúgy. A Western Pub átalakul. :(

#4875 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 22:20

Steril, vagy nem rozsdás szök szerintem nálunk nem lesz....Nemá'! Átalakul?! És milyen formára, azt nem tudod? :( :hupp:

#4876 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 22:26

Jelenleg már "Sóher Café Music Pub" felirat van az étlapon, a pizza mint kaja eltûnt, jött helyette sokminden látványkaja drágán (a legdrágább amit találtam az ráfsaslik volt 6000-ért, de persze a legtöbb egytálkaja azért 1000-2000 körül maradt. Mindemellett a hátsó terem átalakítás alatt van. Kívûl még a szokásos Western felirat van, gondolom az marad is, meg kedvenc pincér-srácunk is még a régi. Belül egyenlõre nem történt más változás, de úgy néztem a konyhát már elkezdték átalakítani. Ja! A gyorsaság nem változott, a palacsintánkra eléggé sokat kellett várni. :rolleyes: (viszont úgy néztem egész más árat számoltak fel, mint ami az étlapon van, vagy csak másképp veszik az egy adagot, ez persze most a mi javunkat szolgálta)

#4877 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 22:31

Hümm, ez érdekes. De ez így nem jó! Ne nevezzék már át, és különben is pizza kell az edzõ tábor után, nem lekváros kenyér, pedig csak azzal tudnak szolgálni... :D

#4878 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 12. - 7:05

:ang: Csendes Patak! :ang: Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk Neked! :yeah: :kir: Boldog szû-lí-naap-ót, Boldog szû-lí-naap-ót, Boldog szû-lí-naap-ót Kedves Zsubaba! Bódog Szû-Lí-Naaaaaaa-poooooot. :D /Azért figyeltétel a szép szólómat a végén :rolleyes: /Pusz, Andus & SteveÜdvözlégy KT újra itthon!Jucc, ok, bocs, nem akartalak megbántani azzal amit írtam. Remélem sok örömöt ad majd Döme is :kocc: Akkor nem kell vinni semmit, csak szépszállmagunkat és némi üditõt, a többit meg szétdobjuk. Ok. Akó mink otósok Hüvibõ tali tizenötezerháromszázórakkor :D (15ó:30p:00mp) Jihá

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 12. - 7:16

tötõ: nagyon fáradt vagy :kir:(Ez a banános izé meg elég jól hangoz amúgy!..)Pub -> banyek :(Boldogot, kicsi lányom!!!!!!!! :ang: :kocc:Steve! Hüvibõl még busszal ki kell menni Nagykoviba!..Nemtom, most hol kellene leszállnunk a buszról, Jucc, a végállomáson, vagy elõbb? Mert ha a végállomáson, akkor az ótósokkal elég lenne ott talizni, nem? Vagy nemtom... Csak mert a gyalogok még úgyis buszra szállnak Hüviben, többen leszünk, mint 1 autónyi nép... Idontknow.

Edited by Dé, 2005 július 12. - 7:19.

#4880 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 12. - 7:39

Köszönöm, köszönöm! :D Posted ImageDé! De az autósok honnan tudják, hogy hol van az utolsó buszmegálló? Jó, gondolom Artin tudja, de ez a Stevegyerek? :D