Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Kis színesek

• Please log in to reply
5186 válasz a témához

#4841 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 13. - 20:57

Saby:
Undorító? Mert nagy? A légynek sem árt (na jó, annak talán igen), mi megöljük, és õ az undorító? Belõlem inkább valamiféle csodálatot és sajnálatot vált ki. Csodálatot, hogy sikerült ideáig eljutnia, és sajnálatot, hogy ezen a napon nem volt elég óvatos... :hupp:

Ezek az óriáshalak egyszerûen viszolygást váltanak ki belõlem, nem tehetek róla. A kígyóktól is sikítani tudnék. Minden állatot nagyon szeretek, csak pár esetében jobban szeretem, ha tõlem távolabb vannak :D

#4842 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 13. - 21:30

No én cc 5-6 éves korom óta horgászom, ja hogy ezsincs a homlokomra írva, tökéletes tisztában vagyok a halfajokkal, méreteikkel. Ezek egyáltalán nem gigászi méretek, csak a vízszenyezõdés és a zsákmányállatok ritkulása, a folyó, tó átlakítások és szabályzások miatt összementek a halak, azaz akkorára nõnek aminnyire a táplálék mennyísége képessé teszi õket. Hallottatok a tokról meg a kecsegérõl, vala hazánkban is jelen levõ gyönyörûséges halóriásokra, ma már nyomokban sincsenek. Az illetõ búvár pedig Csapos barátom, aki igenis látott nagy halakat és harcsákat is.

http://www.haldorado...?articleid=1547

Akartam ma írni ide valami mást, ami nagyon mélyen érint :( , de ennyi rosszhiszemû emberrel nem osztom meg a bánatom, aki majd kiváncsi rám az ugyis megtudja majd.

Ti pedig kap...tok be :mad: . Ma nem vagyok vicces kedvembe! :nem:

#4843 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 13. - 21:53

Csikaaaaaasz :( :hupp: :hupp: 8-10 metereset irtal.. az nem eliras volt? azert ezt tul reagaltad :( :hupp: na jooo.. elmentem.. :hupp: -az egyik rosszhiszemu- (??) :( :hupp:

#4844 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 13. - 22:03

Ezt mondták nekem, nincs okom nem elhinni. Millióan hiszenk Istenben és nem látták. Nem eddig semmit nem reagáltam le, csak meghúztam magam mint egy nyuszi, ember vagyok én is és ha valami nem tetszik ezentúl megmondom, ha tetszik ha nem amit aki hall. Te sem hiszed, hogy ez neked szólt!

#4845 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 13. - 22:08

Nekem is szolt, en irtam hogy elirtad, es hogy a buvarbaratod valoszinuleg " tulmeretezte".. De mindegy is mostmar.. Tulfutott vagy, valami szomorusag ert.. Beszeljunk maskor.. maskent.. ahogyan mi szoktunk :( Barmi is tortent Csikasz, nagyon sajnalom! :( tenyleg megyek inkabb.. olellek, mint mindig ! Ha kell, most meg jobban ...

#4846 kátyus

kátyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.487 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 7:59

No én cc 5-6 éves korom óta horgászom, ja hogy ezsincs a homlokomra írva, tökéletes tisztában vagyok a halfajokkal, méreteikkel. Ezek egyáltalán nem gigászi méretek, csak a vízszenyezõdés és a zsákmányállatok ritkulása, a folyó, tó átlakítások és szabályzások miatt összementek a halak, azaz akkorára nõnek aminnyire a táplálék mennyísége képessé teszi õket. Hallottatok a tokról meg a kecsegérõl, vala hazánkban is jelen levõ gyönyörûséges halóriásokra, ma már nyomokban sincsenek. Az illetõ búvár pedig Csapos barátom, aki igenis látott nagy halakat és harcsákat is.

http://www.haldorado...?articleid=1547

Akartam ma írni ide valami mást, ami nagyon mélyen érint :( , de ennyi rosszhiszemû emberrel nem osztom meg a bánatom, aki majd kiváncsi rám az ugyis megtudja majd.

Ti pedig kap...tok be :mad: . Ma nem vagyok vicces kedvembe! :nem:

csak vicceskedtünk veled! sztem nem akart bántani senki. írd meg lécci a bánatodat! :)

#4847 Peter13

Peter13

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.855 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 8:14

Az illetõ búvár pedig Csapos barátom, aki igenis látott..

Oke.. igy mar erthetö.. volt az a harcsa több is.. ugy 15-20 meter..

..ennyi rosszhiszemû emberrel..

Ebben is tevedsz.. ebben a harcsa-jatekban ha jol latom, mindenki csak joindulatuan, baratian viccelödött veled.. engem is beleertve.

Nyugodtan megithatod a banatodat.. Te annyira nyilvanvaloan joindulatu vagy, hogy veled itt senki sem lesz rosszindulatu.

Mint tudjuk, a konfliktusok alapja többnyire felreertes.. Te erthetöen irsz.

#4848 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 11:06

Szánjuk-bánjuk már, de nincs mit tenni. A sulyk most már el van vetve. Egy nõt nagyon nehéz megengesztelni ha egyszer megorrolt. (sóhaj) Nem is próbálom, majd az idõ... Itten a kapitális hal van kikiáltva bûnbaknak, de igazából a tükörbõl való kiebrudalás a helyzet veleje. Ha az nincs, enyhe feddéssel megúszom a dolgot, hogy mertem házhosszú halat elképzelni. Én gyarló! (Pedig tényleg, egyszer a Plattnitón vizibicikliztem. Nem messze tõlem egy motorját már leállított, de lendülettõl még haladó uszály és köztem fél villanyoszlopnyi harcsa csapott fel a víz színére és úszótt el. Csak lestünk: mi volt ez a vízi szörny?! A hajósok mondták, hogy ha a fenéken lapuló harcsa fölé kerülõ nagy árnyék meglepi, elõfordul hogy menekülõre fogja, mert azt hiszi a nagy buta: most egy nálánál sokkal nagyobb ragadozó támad rá . Szóval fél villanyoszlopnyi lehetett. Khm, az még mindig csak 3-4 m. A vizimedvék is azt mondták ekkorát még õk se láttak. (és én is túlzok picit, miért ne. Látta valaki hogy én mit láttam? ) Na de vissza a helyzet kiértékeléséhez. Csikasz baráttya a Búvár úgy láccik a nagy haljával kábittya a nõket. Kék tó partján láblógázva meséli, elhiszik. Pláne, mert medúzák is vannak ám! ;) (Egyszer beleúsztam ilyenek csapatába, hááát mintha a vödör takony borúlt volna rám. :eek: De azért egy élmény volt.) És amit egy nõ egyszer elhitt, abba féfiember ne merjen kételkedni! Rég megtanultam már, de mindig elfeledkezem a tudományomról. (kaviton) Ja, és igenis, a csapos is mindig lehúz mert a korsóra három ujjnyi hab jár. Na a gyerek, az elhiszi, mert õ a habot szereti csak. Mégegyszer, szánom-bánom már, kár volt belekotyogni! Legyen pozítívum a végére, hogy a légyszaros tükör át lett mosva naggyából. A homály szerencsére megmaradt.

#4849 Peter13

Peter13

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.855 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 11:13

Az illetõ búvár pedig Csapos barátom, aki igenis látott..

Igy persze minden erthetö..

Nem akartunk bantani Csikasz, tenyleg csak jot hülyültünk a vicces, elkepzelt mega-harcsan.

Bocsi!!!

#4850 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 11:21

Bocsi, fõpecások, de a harcsa nem növényevõ? Fõtt kukoricával fogják, nem? Embert nem eszik.
Ha a pecást húzza le a szerelékkel, akkor nem õ a hibás.

Csakhogy annak okán pofáztam bele, mert volt élmény, amikor két pecás haverom küzdött egy 2, 5m-essel. Életük legnagyobb zsákmánya volt. (én meg a csónakban cidriztem, úszástudatlanul. :gm: )

Az illetõ búvár pedig Csapos barátom, aki igenis látott nagy halakat és harcsákat is.

Jahogy Csapos??? De hát neki nem nehéz nagyokat mondani :D

#4851 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 11:29

Ragadozó a harcsa, de azért kacsánál nagyobb állatot nemigen eszik. Már a két és fél méter is egy kicsit ekkorahalatfogtam :)

#4852 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 11:31

nade én nem vagyok pecás. :dev: és láttam a centit. :)

#4853 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 11:46

haggyuk kicsit a keszon betegségtõl szenvedõ búvárt és a 10m es harcsát, (mert mért ne láthatott volna ott a víz alatt egy kis füves pogitól belakmározva :D . ) és térjünk komojabb dolgokra. Kit érdekel az e hónapban kezdõdõ I. Baracskai lovas napok? van még hely teljes panzióval. én valszeg megyek de még nem biztos. esetleg jön még valaki? szerintem ez ide való mert eléggé szines a dolog :D

#4854 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 12:02

Már biztos , hogy mész? Akkor lemondom a lakosztályfoglalásom, még idõben vagyok. :dev:

#4855 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 12:17

meghivásom van, de még erõsen gondolkodom a dolgon. ha valaki jönne még ugy azért érdekesebb lenne :D

#4856 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 12:33

...Rendszersen le akarják szedni rólam vmi kis dög halak a neonzöld méregdrága fürdõruhámat! Tudjátok olyan márkás szar, mit nem szív ki a nap. Viszont ahogy belemék a vízbe, egyfolytában csikiznek a kis dögök!

Ha jól csalódom, azokat úgy hívják, hogy törpeharcsa.
Nevébõl sejthetõen nem képes két méteresre nõni, viszont a fõgenyák népes családjának létszámát bõvítik. :D
Minden magánál valamivel kisebb élõlényt megpróbál felfalni, kiválóan takarítják az elhullott állatok tetemeit a vízbõl. Amerre mi járunk fürdeni, kissé túlnépesedtek, ezért az eposzi jelzõ a jellemére vonatkozóan. :)
Haveromnak lezabálták a vart a térdsebérõl. :D (Hozzáteszem, amíg csak a lábszõreit húzkodták, aranyosnak tartotta a helyzetet, és nem zavarta el õket.. :) )

#4857 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 12:43

Bõvebbet lehet még esetleg? mert nincs messze. Na én meg lapoztam, szóval baracskán mi lesz mikor? (Azért ezekkel a fürdõnacit csipegetõ halacskákkal vigyázni!, mert van egy aki ha belepössentesz a vízbe, felúszik a szûk járaton is, és az uszonyai, mint a szigony visszafelé... jjúúújjj azt nagyon szar kiszedni a dokinak is. Na jó az csak DélAmerikában lakik, de ugye a busa se itt õshonos. Vagyis most már igen...)

#4858 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 12:45

Mármint a lovas napokra gondolsz Fec? ha arra, akkor sokat nem nagyon tudok mondani. ez lesz az első amire talán elmegyek de még képlékeny a dolog. szvesen jöhetnek akár többen is. esetleg megosztom a helyem szivesen :D juli 21. étől kezdődik de, ha valaki nagyon szeretne m enni átadom a bónusz (vip)jegyem.

Edited by PozitívFeri, 2010 július 14. - 12:48.

#4859 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 12:48

Többnapos hepening? Hol lehet valamit olvasni róla?

#4860 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 13:50

csak vicceskedtünk veled! sztem nem akart bántani senki. írd meg lécci a bánatodat! :)

Sajnos rossz idozites volt a vicceskedes es a vicceskedes elolvasasa ... Sajnos csak azutan olvastam mashol mi tortent, miutan mar ez itt lezajlott..
Igy talan en is maskent vettem volna vicceskedest ..
Remelem ezert , Csikasz nem fog ram megharagudni, ha csak rovid idezetben megirom , tole.. miert...

"Az én csodaszép táltosom, ma nemet mondott, elég volt neki a szenvedésbõl, megmakacsólta magát. Mindíg konok volt, de a legmegbízhatobb ló akit eddig ismertem, akármikor elvitt bárhová, de ma könyörgött, hogy engedjem mert menne, hát elengetem. "
:( :hupp:

A neve Hogolyo volt.
S itt is leirom,
Iszonyuan sajnalom Csikasz! Oszinte reszvetem nektek! :hupp:

Edited by QuarterSister, 2010 július 14. - 13:52.

#4861 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 14:26

Többnapos hepening?
Hol lehet valamit olvasni róla?

http://www.baracskabv.hu itt a honlapja

eléggé zártkörû a dolog :D :D és 15 napig tarthat de ha unalmas hamarabb is le lehet lépni csak akkor vissza kell fizetni a résztvételi dij arányos részét :D olvasni még sehol de esetleg, ha megyek fogok naplót vezetni. azt nem tudom lehet e netezni :D lehet nincs " netszoba". az elsõ nap sajnos nincs ellátás azt mindenki maga intézi :D tehát vinni kell.

#4862 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 15:35

Olyan zártkörû, hogy nem nyit meg semmilyen oldalt. :D Ferke, nem zárt körû osztály? :gm: És ott nem adnak ebédet? :rolleyes:

#4863 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 21:44

Fefe, Tényleg jó kis kurzus, tudommmá'. Egy régi cimbi is volt, de õ bentlakóson. Én csak outsider, el kísérõ. Lélektani képzés , meg miegyébb intezíve. Gyakorlati meg ezerféle. pl -de ezt csak a példa kedvéért, mert valahol írtad a brümmögõ kasza életérzést. Na, õ a sussanó kaszára esküszik mióta kitanulta ott az igaz teknikát. Annyira erõszakmentes a gondolati hitvilága, hogy nem bír a kezébe venni pukkanós botot se. Te melyik szintig jutottál már? J,K,L,M? én még az alagsor és a szuterén közt... :D

#4864 Peter13

Peter13

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.855 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 22:18

..15 napig tarthat de ha unalmas hamarabb is le lehet lépni..

Ne fokd fe gaznak nem ize.. jatek az elet.. tanfojam.. sutogos.

#4865 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 23:14

http://www.baracskabv.hu itt a honlapja

Rossz helyen parkolt a lovad? Vagy a zebrán elõzött?

#4866 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 16. - 11:42

dehogy, volt 1 iztonsági öv+1 60-as sebesség:D és igy 15 nap jutalom üdülést nyertem én mint lovas tök olcsó, kedvezményesen csak ezer huf 1 nap teljes ellátással :D

#4867 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 16. - 14:59

Akkor egy darabig csepelbringa? (Nézdd a naposabb oldalát, azon nem kérik számon az ojjektív felelõsséget meg a zérót. Bár az elekadásjelzõt annál is ki kell tenni :D )

#4868 kátyus

kátyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.487 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 16. - 15:08

végre leesett! eddig lestem, mint harcsa a parton! :D

#4869 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 16. - 15:47

Akkor egy darabig csepelbringa?
(

?????
ja...dehogy csak fizetni kéne 1 tizest.
+ még egy ötöst és igy jön ki a tizenöt, ezerbe :) és ez = 15 nap azaz ezer/nap. igazán kedvezményes nyaralás. esetleg átadom a jegyem, ha valakit érdekel :D :D

#4870 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 16. - 16:01

esetleg átadom a jegyem, ha valakit érdekel :D :D

Ha télig tudod tolni, tán félárért még találsz rá jelentkezõt.

#4871 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 28. - 20:45

A szerelem vak Közhely. De igaz. Elnézegettem néhány bértartott lovat. Csóváltam a fejem. Nem értettem. Ezekért képes volt pénzt adni a gazdája? Atyaég! Van csúnyácska, nagy fülû, hordóhasú. A másik képzetlen. A harmadik kényelmetlen. Hö. Ingyen se kéne egyik sem, ezek meg súlyos pénzeket fizetnek havonta bértartásra. Érthetetlen. Sosem volt lovam. De azért titkon, legbelül remélem, hogy egyszer...talán... Mégpedig konkrét, határozott elképzelésem az, hogy sárga, 4 láb kesely, hókás, magas dalia (...ööö..daliáné, mert kancára vágyom). Vmi jóféle papíros, okos, intelligens, agyonképzett paci, aki imád engem és csodájára jár a világ. Ja, jó. Tudom. Ébresztõ! Persze, hogy ilyen nincsen is. (Ezért sem veszek lovat! Ehh.) Namármost. Történt az, hogy kimentem Vele terepre. Sütetlen, 6 éves, ijedõs heréltke. Szuper volt. Asszem akkor kezdõdött. Késõbb még egy edzés és elvesztem. A dolgok úgy alakultak, hogy rengeteg szabadidõm lett és kifizetve a bértartás felét, hetente cirka 5 napot lovagoltam rajta. És hát szeretem. Ennyi. A csajok a tanyán meg csak csóválják a fejüket: nem is kényelmes, mindentõl megijed és egy trampli. Nem is igaz, mert tök kényelmes. Jól van hát. Ijedõs és laposra taposna, ha nem lennék résen, de akkor is! Olyan cuki, szõke, nagy hókás, imádnivaló kölyök. Nem igaz, hogy nem látják!?

#4872 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 28. - 20:50

Jucc :ang: :yeah:

#4873 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 28. - 21:43

Szintén :ang: :kocc: (Bár nem tudok 100%-ig azonosulni, mert az én lovam nemcsak, hogy tökéletes, de még gyönyörû is... :dev: :D :P)

#4874 endy.papa

endy.papa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 751 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 29. - 5:39

:)

#4875 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 29. - 6:48

A szerelem vak

Ugye :kir:
(de szép az a sárga hókás, ez tény!)

#4876 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 29. - 10:08

Jucc, ennyi erõvel Medinába is beleszerethettél volna ; :ang: )

#4877 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 29. - 10:39

Úristen, ennyire rég láttam volna Medinát, hogy ennyire megváltozott, és õ is 6 éves herélté vált? :hu:

#4878 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 29. - 10:59

BoKa, te nem változol :yeah: Bár az lenne, de csak egy hisztis liba. Viszont szõke. Nagyon is ;)

#4879 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 29. - 18:42

Látom, értitek Ti is. Nincsenek észérvek, csak érzelmek. ;)
Õ

#4880 Pallasz

Pallasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 30. - 21:44

Ma pont egy tucattal több fáradt, szomorú és sovány lovat láttam, mint amennyit a szívem bír.
Gyerekkorom kedvenc istállójába tértem ma be, és szinte mellbeütött a tíz évnyi távollét. Könnyekkel küszködve kerestem az ismerõs neveket a táblákon, megsirattam minden hiányzót, de azt is, aki ott volt.

A város neve, hagy hallgassam el inkább, nem akarok személyeskedni, fogalom volt számomra egész életemben, vakációk fénypontjai az itt eltöltött táborok. Imádtam itt lenni, a mai napig érzem még annak az istállónak az illatát.
Semmit nem találtam ma már abból, ami volt. Húszegynéhány táborozó helyett néhány lézengõ gyerek az udvaron, betérõ vendég senki. Nem érdekel már senkit a lovaglás, nincs pénz, nem jönnek- mondta egy lovász.

Nem emlékszem mikor voltam utoljára ennyire szomorú.
Gyerekkorom csodaországa minden fényétõl megfosztva, szomorúan várja sorsa beteljesülését.

Edited by Pallasz, 2010 július 30. - 21:47.