Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Frízek

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
4992 válasz a témához

#4841 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 28. - 10:36

Hát sajnálom,bár én nem mondom azt,hogy nem való díjlónak,ha szétnéztek kint is akkor igen sok ló díj sportban remekel,jó persze nem a legelittebb csoportban.de-.. Én azt mondom,hogy vannak,jó díjlónak valók,csak itt még ez is gyerekcipõben jár,és nagyon meg kell nézni adottságilag,hogy egyáltalán ki lehet-e hozni a lóból azt amit ki kell... PL Jakus Zsófi két lova közül is csak Leen volt az ami hajlamos volt a dolgokra,már a kis tankjuk az nem! gyertek az én kancámon lehetne ,nekem csak emberem nincs rá! :D :D

#4842 MályvaBaba

MályvaBaba

Csikó

• Fórumtag
  • 732 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 28. - 11:44

Hogyhogy viszlát angol lovaglás? Westernre vált a paci vagy mi lesz vele?

#4843 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 28. - 15:59

Én ma voltam Dáriusszal terepen egyedül,õ elõször,hát le a kalappal,,pedig volt vadmalac konda és nyuszi is,meg bozótos,de nagyon fegyelmezett volt!

Posted Image

Posted Image

Fanny én sem értem igazán,gondolom abbahagyja a díjas dolgot,mert nem tud többet kihozni Rambiból?
De az angol lovaglással mi van?
Weskóós akar lenni? :D

#4844 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 2. - 20:40

???????????????????????????????????????????????????????? Naháááááááát,mindenki nyaral?

#4845 qvatro25

qvatro25

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 3. - 7:25

Én olvaslak titeket, pontosabban olvasnálak...tényleg kihalt kicsit...
Hoztam egy képet:
Bonita gyerekkel(unokahúgom):
Posted Image

#4846 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 4. - 6:53

Nagyon édik,Boni pacival! mizujs felétek? Boni pacinak nem lesz csikója? Miért nem fedeztetitek be frízzel?

#4847 qvatro25

qvatro25

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 4. - 18:55

Köszi, megvagyunk. Ill. azért nem is jelentkeztem mostanában, mert épp egy furcsa betegséggel közdünk, Boni elkezdett tavasszal köhögni, nem sokat, de rendszeresen 1-2x naponta. Már 2 orvos is látta, néznek okosan, hogy passz, a tüdeje teljesen tiszta, a köhögés és a terhelés között sincs összefüggés. Úgy gondolják hogy valahol feljebb van a gond és ha ez nem lenne elég, a kivizsgálás közben kiderült, hogy valami nem teljesen ok a szívével- jövõ héten EKG aztán pedig endoszkópos vizsgálat következik. Szóval csikót egyenlõre nem tervezek, csak a kislány legyen rendben...

#4848 MályvaBaba

MályvaBaba

Csikó

• Fórumtag
  • 732 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 4. - 20:13

Leo

Kezd szerintem alakulgatni :) Vagy csak mi lennénk elfogultak? Ma bevonzott egy ilyen 15-20 fõs nézõsereget az edzésünkkor :D .Úgy viselkedett mint egy igazi primadonna fiú létére :D Élvezte hogy mindenki bámulja..

#4849 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 7. - 14:15

Leo

Kezd szerintem alakulgatni :) Vagy csak mi lennénk elfogultak? Ma bevonzott egy ilyen 15-20 fõs nézõsereget az edzésünkkor :D .Úgy viselkedett mint egy igazi primadonna fiú létére :D Élvezte hogy mindenki bámulja..

Sajnálom,remélem minden rendben lesz Boni pacival!!!
Mályva igen láttalak a Face-n nagyon kis tetszetõs példány a szentem!
én is hoztam képet,az én Dadim ,meg végre tankosodik!!!

Posted Image

Posted Image
Én meg igen fura pofát vágok.... :D

#4850 Rusty2002

Rusty2002

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 7. - 17:35

Jó kis képek mindenkinél! Visszaugorva a díjlovas témára: én 3 frízzel dolgozom, és biztonsággal kijelenthetem, hogy mind3 alkalmas a díjlovaglásra, akár nagydíj szinten is. Ugye Aiso ezt bizonygatja is már. És igen, "L"-ben is oda lehet velük ütni, meg bármilyen kategóriában. Természetesen ebben a fajtában is vannak alkalmasabbak, és kevésbé alkalmasak, de ez ugyanígy van minden fajtában. Nem minden hannoveribõl sem lesz kivételes sportló. Az utolsó mondat kicsit furára sikerült, de a lényeget értitek remélem. Én a megfelelõ képzésben hiszek.

#4851 MályvaBaba

MályvaBaba

Csikó

• Fórumtag
  • 732 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 8. - 20:48

Igen Én jelöltelek be Facebookon. Rusty teljes mértékben osztoma nézetedet.Volt egy nóniuszom,mindenki mondta,hogy az sose fog ugrani...De fajtájához képest egész jó szintre (115 cm-re) sikerült felhozni. A lovas és a ló hozzáállásának a függvénye az egész. Szerintem.

#4852 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 10. - 21:00

Forrás friz.hu: "Változások az Egyesület vezetõségében (2011-07-06 17:30:36) Változások az Egyesület Vezetõségében A mai nappal elsõsorban idõhiány miatt lemondtam az elnökségi posztról. Helyemet átmenetileg Bérczy Éva vette át. A hivatalos ügyintézést Anja de Jonge az Egyesület titkára és Bérzy Éva intézi a továbbiakban. A posztváltástól függetlenül természtetesen ezután is készséggel segítek - amennyiben tudok - minden frízekkel kapcsolatban felmerülõ kérdésben. Üdvözlettel, dr.Talpag Bálint Az Egyesület elérhetõségei: Az Egyesület új postacíme: Anja de Jonge-Wiersma titkárság FLME 2886 Réde Kossuth Lajos utca 22. Bérczy Éva tel.:06 34 388 140 Anja de Jonge-Wiersma tel.:06 34 374238 e-mail: dejongeandre@t-online.hu"

#4853 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 11. - 23:10

A honlap már zárva lett de Barna úr elérhetõsége már ott van !

Edited by Frízlovas, 2011 július 11. - 23:11.

#4854 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 12. - 9:58

??

#4855 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 13. - 8:18

az egyesület volt honlapja már nem elérhetõ,helyette van a :frizlo.hu itt meg nem lehet belépni,csak Barna Sándor telcsiszáma van megadva. De õt szerintem sokan ismerjük,és állítolag jobb is lesz sok minden.. :dev: :gm: :yeah: :kir:

Edited by Frízlovas, 2011 július 13. - 8:19.

#4856 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 13. - 10:11

És tényleg!

#4857 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 13. - 20:52

:gm: :gm: :gm: :D :D :D

#4858 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 14. - 17:01

Nohát nohát...akkor épp idõben csíptem el a bejelentést. :)

#4859 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 16. - 9:16

Nohát nohát...akkor épp idõben csíptem el a bejelentést. :)

......hát aki tud kérem!!!! :yeah: :D

#4860 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 16. - 9:20

és kik az új vezetés? Mit lehet róluk tudni?

#4861 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 16. - 18:06

én tudomásom szerint az elnök Barna Sándor,akinek Ha jól tudom több frízbije is van,mind tenyész egyed,kiváló vérvonal,árulgatni is szokta az csikókat,a tavalyi szemlén én nem voltam,de allítólag a blikk újság szerint,õ ott volt,írtak is róla egy cikket"Barna úr milliós lovai " címen.
Én személyesen nem ismerem,de egy idõsebb tehetõs üzletember,a szerencsejáték iparban dolgozik,pl Siófoki kaszinó is az övé,és még sok másik.
Én eddig ennyit tudok mondani. :gm:
Posted Image

Edited by Frízlovas, 2011 július 16. - 18:09.

#4862 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 16. - 18:48

Nem egészen kaszinó, és nem egészen Siófokon, de olyasmi... ;) Inkább vendéglátás, és mûvészetpártolás.
Egyébként pedig egy nagyon jó Ember! ;)

#4863 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 16. - 23:29

Nem egészen kaszinó, és nem egészen Siófokon, de olyasmi... ;) Inkább vendéglátás, és mûvészetpártolás.
Egyébként pedig egy nagyon jó Ember! ;)

is is.....szóval minden! :D

is is.....szóval minden! :D
Vannak amit az újság,net nem ír hozzáteszem én gy olyan emberel,emberekkel beszélem,akik személyesen is ismerik,és rosszat senkitõl nem hallottam!
Úgy legyen,jót tenne a magyar frízes köözösségnek egy ember aki összefogja õket minden értelemben! ;)

#4864 fannyrambo

fannyrambo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 274 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 17. - 0:28

Sziasztok! eltûntem mostanában, fõleg stílusváltás miatt :D és megnyitottam úrja a blogomat, www.fannyrambo.blogol.hu !!! :D nem sértõdöm meg ha kommenteltek *pirulósarc* mostantól majdnem napra pontosan leírom, hogy mi hogy történik, és hogy lesz a díjóból westernló! és valószínüleg ide is visszatérek ide is, mint állandó résztvevõ, de mindenki! ti is gyertek vissza! leheljünk újra életet a fórumba!

#4865 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 17. - 8:41

hát általában csak én vagyok itt aki állandóan liheg :D :D :kir: ,egyre kevesebben vagyunk

#4866 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 17. - 17:46

Sándort ismerem, csak a többieket nem, sajnos.

#4867 Sabrinaa

Sabrinaa

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 20. - 9:06

Sziasztok! Nagyon régóta olvasója vagyok a fórumnak, már hosszú évek óta nagy álmom egy fríz ló, sajnos egy darabig még valószínûleg az is marad :( Voltam már több szemlén is, és ebben az évben is nagyon várnám, de így most nem nagyon tudom mi lesz, ti tudtok valamit róla? Lesz-e egyáltalán?

#4868 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 20. - 10:03

kell,hogy legyen de hogy mikor az csak a Hollandokon múlik,ide általában késve õsz felé jönnek,mert kicsi a "populáció",de szerintem a csikók regizése stb miatt biztosan nem marad el.

#4869 fannyrambo

fannyrambo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 274 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 20. - 21:40

remélem most jobb lesz a szemle mint 2010es... rossz volt hogy az esõ miatt mindenki beszorult abba a kis fedelesbe :S

#4870 Sabrinaa

Sabrinaa

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 21. - 13:54

én is remélem :) igen elég rossz volt, és amikor még a kaszkadõrök jól be is füstöltek, nah az volt csak a megkoronázása a napnak

#4871 qvatro25

qvatro25

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 21. - 16:18

http://www.youtube.c...feature=related

#4872 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 22. - 17:24

http://www.youtube.c...feature=related

szép,szép,(megkövezhettek),ez csak az én saját véleményem,de én nem tom szerintem a fríz nem a laza wesco életre született,az én szememben ez olyan,mintha egy balerina edzõcipõben pipiskedne,de hát kinek a pap.....
:D és szerintem az alkata jár módja,temperamentuma sem arra lett "kitalálva",számomra megszûnik az a büszke nemes gõg,amit látni lehet rajtuk,az viszont tuti,hogy jól mutatnak rajtuk a csilli-villi cuccosok!!! :kir:

#4873 qvatro25

qvatro25

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 22. - 18:23

Egyetértek. :ang: Csak érdekességnek szántam. (meg Fannynak)

#4874 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 22. - 21:59

Érdemes ezt a "weszkós lazaságot" megnézni...

#4875 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 22. - 22:04

Hámánemazért, de ez roppantul nem tûnik fríznek azon túl, hogy négy lába van, fekete és kukorít ezerrel :) (bár én csak áutszájder vagyok, és nem is szándékozom rajta változtatni.)

#4876 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 22. - 22:31

Hámánemazért, de ez roppantul nem tûnik fríznek azon túl, hogy négy lába van, fekete és kukorít ezerrel :) (bár én csak áutszájder vagyok, és nem is szándékozom rajta változtatni.)

igen õ nem fríz paci az tuti,de az a mérges ,harcias, lélegzetet megállító,földet döngölõ, remegtetõ,tekintélyt parancsoló nem lehet egy western ló,na eztetet :gm: akarom mondani,az más ,ha valami okból muszáj,vagy mert az tetszik a tulajnak!

#4877 malackalacka

malackalacka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 23. - 8:57

Nem, nem fríz, hanem Morgan (és õket igencsak használják a cowboyok munkára :) ). Csak a laza weszkó miatt szúrtam be a linket, nem másért. :ang:

#4878 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 25. - 16:49

Lovaglási lehetõség nálunk a frízbiken!!!Jobban a kancán,de csak lovagolni tudó lovast keresek! Dabason,ha érdekel valakit!!!

#4879 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 25. - 17:59

Sajnálom, hogy ilyen messze vagy, látom, nehezen találsz rájuk lovast, pedig de szívesen.... :( És jól látom, hogy árulod õket?? :(

#4880 Frízlovas

Frízlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.035 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 25. - 20:34

Sajnálom, hogy ilyen messze vagy, látom, nehezen találsz rájuk lovast, pedig de szívesen.... :(

És jól látom, hogy árulod õket?? :(

hát a kancára egyáltalán nincs idõm,ezért keresek lovas,de ha nem lesz nincs értelme,hogy reggel kivezetem este meg be,neki is jár a rendszeres törõdés,Dárius meg csak fent van,hogy ne legyen lelkiismim...de tul kép nem nagyon eladó a kancácska...sem :D