Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dunakeszi - Veresegyház - Vác háromszög

• Please log in to reply
5438 válasz a témához

#4801 Küpcihér

Küpcihér

Új vendég

• Kizárt tag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 21:42

Sodri csikó nem érdekel vkit? :D Kicsit még várni köll rá, mert az anyja (szürke kanca) még csak vemhes vele :hupp: De egy baszomnagy heréltre elcserélném a kettõt egyben :yeah: (részleteket firtató kérdésekre készséges válasz, emilcímre fotó a lóról) :kocc:

#4802 mzperiksz

mzperiksz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 174 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 22:40

Jó, hogy ép bõrrel megúsztátok ezt a terepet! Adrenalin lehetett rendesen. Én rettegek az ilyen elterülõs történetektõl :eek: Vasárnap Mogyoródon én is megküzdöttem az úton, kénytelen voltam sokat tolatni is a "túlélésért", aminek eredményeként szép párducpettyes lett az egész kocsi :eek: tetõtõl talpig szó szerint ((az oldaláról inkább patakzott a sár, mint pettyes lett volna)). Kipróbáltam Tintin, hogy reagál az ernyõre. Elég vicces volt :) Az elején semmi extrát nem produkált, kinyitottam, minden OK, majd ahogy a fejem fölé emeltem úgy betojt, nem gyõzött rohanni. Aztán távoli megfigyelésembe kezdett óriás horkantgatásokkal és cuki pofával. Letettem az ernyõt, mert így nem hagyta magát megközelíteni. Jót tett neki ez a felpörgetett állapot, mert sokkal jobban figyelt mindenre és élénkebben reagált a játékokra. Aztán visszatértem az ernyõhöz. Különbözõ fázisokat figyeltem meg rajta: 1. A földön lévõ ernyõvel teljesen megbarátkozott, úgy nyalogatni is lehet. 2. Deréktájig felemelve még nem kell vele különösebben foglalkozni, csak ott van és kész, minden marad a rendes kerékvágásban. 3. Feljebb van?? Atya-gatya! A végére felemelve is valamelyest megbarátkozott vele, de nem gondolta túl barátságosnak. Pár lépés távolság és ugrásra kész testtartás dukál az ernyõhöz. Erre még visszatérek. Ja, és a poén az egészben, hogy Szonja, a 1,5 éves csikó begyalogolt a pályára(átverekedte magát a lógó kötélzeten) és egybõl jött simogattatni magát az ernyõ alá + megcsócsálni ezt az érdekes izét.

#4803 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 3. - 9:36

Ha addig nem esik, akkor biztosan kijutsz. Ma már egész jó volt az út, elakadni már csak szándékosan lehet...

Tegnap mondták a rádióban, hogy szerdától esik. Tehát valószínûleg buktam az egész hetet, mert ha szombaton már nem is esik, a talaj akkor is kész :hupp: F@szkivan! :mad:
(Persze az idõjósok is tévedhetnek! ;) )

#4804 mzperiksz

mzperiksz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 174 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 5. - 19:02

Ha valaki jönne vasárnap Mészáros Gyula okításra, akkor 1 órával korábban kell kelnie, mert 10 helyett 9-kor fog kezdõdni!
( :hupp: , tette volna inkább késõbbre )

#4805 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 6. - 20:27

Nem tudok menni az MGY-oktatásra, mert anyukámék itt lesznek nálunk vendégségben. Ma kettõt is lovaztam, király volt! Egy nagyobb terep Bíboron és egy kisebb Dömén. Délután 3-5 között szuper jó idõ volt, tavaszi meleg. Rengeteg õzet láttam és egy rókát is. Szürkületkor viszont már lehûlt a levegõ és leszállt a pára a dombok közé. A lovak élénkek voltak, ahogy az tavasszal illik. :) Útinform: A befele vezetõ földút, az erdei részen erõsen sáros, mély keréknyomokkal tarkítva. Befelé menet még egész jó volt, kifele viszont csúszkáltam rendesen, Volt, aki lerakta az autót a kanyar elõtt. Jó lovazást a hétvégére mindenkinek!

#4806 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 7. - 0:27

M.Gy. nekem sem jön össze most, majd legközelebb. Köszi, hogy szóltál :)

#4807 kamikazee30

kamikazee30

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 11. - 8:52

Sziasztok Vegas Farm Lakók!!! Kérdésem lenne, hogy most szombaton van-e kedvetek a tanyán bulizni egy kicsit... indok: 30 éves lettem én..., persze ez nem annyira szörnyû, de azért emlékezetes! Amit ígérek: csokis muffinom és sztem a szokásos õrület. Szóljatok vissza, mert a Lányoknak tudni kéne. Puszi, Anita

#4808 mzperiksz

mzperiksz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 174 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 14. - 12:22

Ha már szülinapoknál tartunk: Tinti a héten töltötte be az egy híjján huszat :yeah: Megyek is és veszek neki vmi finomat a "tortájához".

#4809 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 14. - 17:46

:huh: Aztaa! Nem nézném annyinak! Isten éltesse! Meg Kamikazeet is! :kocc: (A mai bulit kihagyom.) Hogy ma mennyire brutáljó idõ volt! :cool: Elõször kutyát sétáltattam, aztán gereblyéztem és körbesöpörtem a házat, majd lovagoltam egyet Döncin. Ma megint elõadta a kifele vánszorgást, a hazafelé esõ vágtaszakaszokon meg a tekerést. Gyagyás. Megizzadt, de már vedlik szerencsére.

#4810 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 18. - 11:37

Program ajanlo: Határranch Tavaszi Kupa (HTK) 2009 04 04-én házi versenyecskét tartunk a Határranchon. 2 féle versenyszám ügyességi, gyorsasági…. 15 éven aluli és feletti kategória, összesített eredmény és díjazás. Nevezési díj 2000 Ft amely tartalmaz egy kis kaját is. Büfé lesz. Szeretettel várok mindenkit! Imre

#4811 mzperiksz

mzperiksz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 174 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 18. - 22:07

Program ajanlo:

Határranch Tavaszi Kupa (HTK)
2009 04 04-én házi versenyecskét tartunk a Határranchon.
2 féle versenyszám ügyességi, gyorsasági…. 15 éven aluli és feletti kategória, összesített eredmény és díjazás. Nevezési díj 2000 Ft amely tartalmaz egy kis kaját is. Büfé lesz.
Szeretettel várok mindenkit!
Imre

Jó, hogy írtad! Míg a szomszédban laktam, ezek a hírek nem jutottak el még a Norbinál lévõ lovasokhoz sem...
Én megyek! Csak nézelõdni.

indok: 30 éves lettem én..., persze ez nem annyira szörnyû, de azért emlékezetes!

Kamikazee, gratulálok! Isten hozott az klubban (XXX). Tényleg nem szörnyû, nincs ok aggodalomra ;)

#4812 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 19. - 8:37

Nagyon szeretnék átlovagolni a Határ ranch tavaszi kupára, nézõnek, mint tavaly, mert tök jól érzetem magam akkor! Évák, Heni, Dzsó? Valahogy csak kerítünk annyi lovat! Viszont elképzelhetõ, hogy becsúszik más program nekem. :( Akkor vihetitek Döncit.

#4813 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 19. - 19:53

Én is szeretnék átlátogatni nézelõdni. :) De nálam sem kizárt a más proram. :(

#4814 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 20. - 11:37

Jucc! Becsi már otthon van! Egy kanul van a fejében, napi kétszer öblítik. A kiskarámban legelészett tegnap este. :)

#4815 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 23. - 12:26

Köszi az infót! Remélem, hamar rendbe jön! Szerdán megyek ki, ha nem túl horrorisztikus, megnézem szegényt. Egyre nehezebben veszem rá magam, hogy lovagoljak. Kéne hagyni a fenébe, de az meg mégse megy! Ki érti ezt? Egyébként nagyon irigyellek, hogy eljutottatok Rosihoz! Ha legközelebb mentek én is szeretnék csatlakozni, ha lehet! ;)

#4816 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 23. - 14:01

Úúú basszus, simán befértél volna a kocsiba. De kár, hogy nem tudtam, hogy jönnél. Majd legközelebb! Becsi tök szépen tûri a macerálást szegény. Tegnap láttam egy kötözést. Ilyen lelkiismeretes ápolás mellett biztos hamar meggyógyul! :ang: A lovagláson ne hezitálj ennyit szerintem. Ha jól esik és a lónak feltehetõleg nem okozol nagyobb kellemetlenséget annál, hogy a hátán ülsz, akkor miért ne?! Nekem is volt ilyen hullámvölgyem, mondván hogy béna vagyok, de nem tudtam abbahagyni a lovaglást. Ez öröm, kikapcsolódás, feltöltõdés számomra. Önzõ dolog, de a lovak nem is tudom hol lennének, ha az ember nem lenne ilyen önzõ, hogy saját kedvtelésére tartja õket. Megpróbálom a lónak a legkevesebb kellemetlenséget okozni közben, így nyugtatva a lelkiismeretem. Próbáld te is így szemlélni a dolgot. Ha te nem ülsz rá vmelyik Vegasos lóra, akkor ráül más. Tehát a ló úgysem ússza meg! :)

#4817 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 23. - 14:13

Bekéretõztem volna, csak tudod én szombaton dolgozom és már a múlt hetit is ellógtam, így a mostanit már nem lett volna pofám! De minél többet olvasok Zakuszkáról, annál jobban kívánkozom oda! :yeah: Lovaglásilag meg az a baj, hogy inkább szenvedés, mint élvezet és talán nekem jobban, mint a lónak. Esküszöm, leépülök! Mikor idejöttem, legalább irányítani tudtam a lovat, most meg az se! Tudom, hogy velem van a baj, de nem tudom, mit tehetnék. Ja, agymosás :gm:

#4818 mzperiksz

mzperiksz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 174 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 25. - 22:02

Mi történt Becsivel, hogy ilyen komoly kezelések alá kellett vetni? Nálunk szerencsére él és virul minden ló. Ahogy a fû elkezdett nõni, egyre többet kóborolnak a legelõn. Gyönyörû kerek hátsófelük van :D és nem szégyellik illegetni ;)

#4819 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 26. - 8:40

Becsinek, ha jól tudom, egy foga alatt/felett tályog alakult ki és azt kellett megmûteni. :( Nálunk a legelõt még pihentetik, gondolom, mert ha most ráengednék õket akkor májusra már semmi nem lenne rajta. De a lovak többsége így is jól néz ki, fõleg akik jól hasznosítják a szénát. :) Múlt héten sikerült jókat lovagolnom: csütörtök este egy kis pályázás, pénteken a szokásos Döme-szõrén-pálya és Bíbor-terep, ez utóbbihoz Adrienn is csatlakozott Medinával. Ezer éve nem lovagoltunk együtt! Jót beszélgettünk. Medina alapvetõen normálisan viselkedett, csak egy nagyobb megugrása volt, a semmitõl. :D Vasárnap pedig Dönci-terep. Nagyon kellemes lovaglások voltak! :cool: Remélem hasonló lesz ez a hétvége is.

#4820 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 26. - 9:37

Medi alapvetõen normális, csak idõnként jól megugrik a semmitõl ;) Én is örültem a pénteknek, idõnként ismételhetjük is.

#4821 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 27. - 11:23

Nálunk is virul ló és szamár egyaránt :D (Mondjuk, szerintem is még korai ráengedni a patásokat a friss legelõre. Ilyenkor a sarjadó füvet képesek gyökerestül kitaposni, mert nincs megerõsödve még a gyökerük. Aztán utána már csak a gyom nõ. Ezt sok helyen láttam.) Jókat lovagolgatok én is, már amikor idõt tudok szakítani rá. Lehet, hogy a beszámolókkal visszatérek ide, mert kicsit megorroltam arra a fórumra, ahol az utóbbi idõben közzétettem az irományokat... :rolleyes:

#4822 kamilla

kamilla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 858 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 27. - 14:54

Hali csajok! Megjött a tavasz és én is kibújok a barlangból. Na jó ez most kicsit sarkított, de mióta hazajöttünk nagy kínkeservesen Vegasból, nem ültem Sárin. A talaj erre felé annyira szar, hogy még a karámban sem tudtam futószárazni. A hátsó karámban meg áll a talajvíz. Holnap levakarom a téli sarat, koszt a lovacskámról és megpróbálom ráerőltetni magam. Valahogy annyira nem kívánok egy nagy zakót, vagy egy kiadós hisztis terepet......kéne egy próba lovas :gm:

Edited by kamilla, 2009 március 27. - 14:55.

#4823 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 27. - 19:58

Hajrá Andi! Bátorság! Küggyed meg felfele a domboldalba', azt' utána jó lesz. :D

#4824 mzperiksz

mzperiksz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 174 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 28. - 23:11

Holnap levakarom a téli sarat, koszt a lovacskámról és megpróbálom ráerõltetni magam. Valahogy annyira nem kívánok egy nagy zakót, vagy egy kiadós hisztis terepet......kéne egy próba lovas :gm:

Kölcsön kellett volna kérni Monty-tól Bélát :D
Az elõadáson Õ volt a próbabábú.

#4825 mzperiksz

mzperiksz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 174 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 29. - 12:16

Csuti! Írtál korábban szivacs boltról. Írd le légy szíves a címét, mert elmennék válogatni. Köszi A következõ Mészáros Gyula oktatás húsvét vasárnap lesz 9-kor Norbinál.

#4826 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 29. - 14:29

A bauhausban vetem a szivacsot, Dunakeszin. A szõnyegpadlók, meg lamináltpadlók után van a sarokban. Közben valószínû, hogy Dömének a szõrkopását nem a heveder okozza, hanem bõrgomba. :rolleyes: Ez ma ötlött az agyamba és kiderült, hogy más lovaknak is van a lovardában, akiknél biztosan gomba. Ma az esõ ellenére egész nagy forgalom volt terepen, lovasok, quadosok, sétálók. Többnyire csak szemerkélt az esõ szerencsére. Adriennel együtt mentünk kifelé, késõbb széváltunk. Dömének a jobb hátulja be volt kicsit szürõdve, így jár kérem szépen az, aki a felépülõben lévõ, ménesbe visszakerült Becsvágyót kergeti eszetlenül.

#4827 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 29. - 20:38

Csuti, leapadt Dönci lába?

#4828 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 30. - 7:21

Mozgás után jobban nézett ki. Aztán még hûtöttem kicsit slaggal. Nem vészes.

#4829 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 1. - 9:34

Tegnap megint ugyanúgy be volt szûrõdve Dönci jobb hátulja. Mozgás után jobb lett, aztán slagoltam. Mikor lovagoltam láttam, hogy Nikol kihozta a "kis" Grappát pucolni, meg foglalkozni vele. Annyira szép és okos az a csikó! Simán felküldte Nikol a futóra, többször is! Ezen felbuzdulva, lovaglás után én is odavittem Döncit és õ is felment aggályok nélkül. Pedig 2,5 éve nem volt már futón. Édespofa! :) Most vedlik legjobban, sok szõrt levakartam róla, de a Viking-maradványokhoz képest keveset. :) Bekentem a szõrkopását canestennel. Tudom hogy humán, de ártani nem árthat. Egyébként meg már szõrösödik neki szerencsére. Döncikém olyan tökéletes ló lenne, csak ez az erõs szuszogása ne volna munka közben. Én így nem merem erõltetni. :( Persze ki lehetne vizsgáltatni ezt a dolgot, Üllõn, terheléses ekg, stb. De hát mennyi pénz lenne az!? És mennyi macera a lónak!? És vajon mennyivel lennék elõbbre, ha tudnám a tényeket? Persze szeretném tudni, csak hát az anyagiak... szerencsére nem vészhelyzetrõl van szó, akkor nem lenne kérdés. Nah, csak hangosan elmélkedtem.

#4830 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 1. - 15:20

Csuti, Ismertem olyan lovat, aki hasonlóan szuszogott munka közben. Már nem emlékszem, volt-e komoly baja, illetve mi volt pontosan a baja. Lényeg, hogy hobbi szintû terheléssel nagyon sokáig használták. Gondolom, Te sem fogsz Döncivel távlovas vagy hasonló versenyen indulni, ahol a gyorsaság és a teherbírás a lényeg. Elkirándulni a környéken és élvezni a természetet pedig szuszogós lóval is lehet. :) :ang:

Edited by iBIza, 2009 április 1. - 15:20.

#4831 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 1. - 15:53

Persze, teljesen igazad van. Csak tudod, olyan hülye érzés, hogy ott a saját lovam, de felülök más lóra, amivel "menni" is lehet. :) (menni=200 méternél hosszabb vágtát, ami valljuk be elég rövid táv) Ügetni azt tudunk soookkal hosszabban is. :) Mindig mondom, hogy majd felhozom a kondiját, de hát sajnálom szegényt jobban hajtani, mint amire magától képes. Ja és köszi a vígasztalást! :)

Edited by Csuti, 2009 április 1. - 15:54.

#4832 mzperiksz

mzperiksz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 174 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 1. - 21:28

A szombati versenyrõl van vmi konkrét infótok, program terv? Tõlünk a tanyáról fog indulni egy kislány, de még õk se tudják pontosan-legalábbis tegnapi találkozásunkkor még nem. Ma voltam Donkiéknál az Aranypatkóban és eszméletlen sok gatya van!!! Érdemes elmenni válogatni! Használtak, olcsók, és kb. néhányszáz darab. Csuti, nagyon rendes lovad van, hogy a szállítóba zokszó nélkül bemegy. Jobbulást a lábának! Szerintem szuszogás ide vagy oda, amennyi a lónak jól esik, annyi pont elég.

#4833 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 2. - 8:16

Köszi! :) Én úgy tudom 10-kor kezdõdnek a versenyszámok a Határ ranchon. És "csak" két versenyszám lesz, egy ügyességi és egy gyorsasági. Kíváncsi leszek mennyi induló lesz. Remélem sok és akkor érdemes lesz átlovagolni.

#4834 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 2. - 8:27

Csuti, szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod, hogy más lóra is ülsz. Pláne, hogy mindenkinek ok ez a helyzet. Dönci biztos nem haragszik, hogy "megcsalod". A másik ló meg kiélheti virgoncságát, és a gazdájának sem kell foglalkoznia a lemozgatással. :) Amikor Orfûn vadászlovaglásra mentem, cseppet sem feszélyezett, hogy más lovon ülök. Igaz ugyan, hogy a hosszú szállítás is közrejátszott, de nem kezdtem el Jedivel ugróedzéseket venni, mert nem arra lett kiképezve. Arra érdemes használni a lovat, amire alkalmas. Nyilván, ha síkversenyeken indulás lenne a célod, olyan lovat vennél, ha meg ugróbajnok akarnál lenni, akkor megint másfélét. Én is tudom, hogy Jedinek is vannak korlátai, de az én lovaglási szintemhez õ tökéletesen megfelel. Még így is én vagyok szerintem az, aki kevesebbet tud. :rolleyes: És vannak sokan olyanok, akiknek minden vágya egy olyan nyugodt, béketûrõ ló, mint Dönci. Akivel teljes nyugalommal bóklászhatsz erdõkön, mezõkön. :) MZ, a Házi versenyek topic-ban azt írta Bagi Imre, hogy nincs fix program a szombati versenyen. Tízkor kezdõdik, kétféle versenyszám van, összesített eredményhírdetéssel.

#4835 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 4. - 20:49

Na, ma átlovagoltunk Fótra. És Döncivel mentem! :) Édes, aranyos volt végig. Jól bírta, de kb 10 méterrel a többiek mögött bandukoltunk végig. :D Odafelé 8-an mentünk csajok. Volt egy izgalmasabb vágta, még Döme is turbóra kapcsolt, de egyébként nem siettük el a dolgot. Picit több mint 2 óra alatt értünk át a Határ ranchra. Megnéztünk pár indulót az ügyességin, aztán átlovagoltunk a Tóvendéglõbe. Egy finom ebéd után hazafele vettük az irányt. A Somlyón Pudleinere és én lecsatlakoztunk, hogy nyugdíjas tempóban hazaslattyogjunk. A többiek a Medve farm és Csomád útirányt választották. "Csak" 2 óra alatt értünk haza, de a nagy csapat így is beelõzött minket. :) Jó túra volt és jó társaság! :cool: Mz, örülök, hogy találkoztunk! :) Elõre is bocs, minden nyárimádótól, de ez a mai hõség brutál volt. Meg kell állapítsam, hogy a 20˚C nekem már sok. Idén megint kihagyjuk a tavaszt és egybõl nyár lesz?! :( Esõt sem mondanak sokáig, pedig a legelõnek nem ártana. A lovak rendesen megizzadtak, mondjuk mi is. Döme 2x is meghempergett otthon. Leégett a kézfejem és az arcom picit, pedig baseball sapiban voltam.

#4836 mzperiksz

mzperiksz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 174 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 6. - 21:52

Én is örülök, hogy találkoztunk.
Miután elmentetek én se maradtam sokáig. Elég unalmas volt a készülõdés a hordókerülésre, így a versenyt meg se vártam.
Éljen a jó idõ!!! :yeah: Engem nem zavart a "nagy meleg", sõõõõõt! Végül is volt egy átmeneti idõszak a tél és a mostani nyárias idõszak között, de annyira erõs szél fújt heteken át, hogy az nekem még tél volt.

Vasárnap felfedeztem a szalmabála hegyet a tanyához közel. Marha jó játszótér a földrõl! Itt-ott vannak leborult kockabálák is, azokat lehet kerülgetni, betolatni közéjük, felmászni és lóramászni róluk :D Tintinek is tetszett, vigyorgott közben. :gm: Komolyan!

Ezeket a youtube-on találtam, lenyûgözõek. De jó lenne a nyomdokukba szegõdni... Lovasok.hu-n meg van hirdetve Honza Bláha edzõtábor, komolyan gondolkozom rajta, de csak nézõként.
Honza Bláha http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...4...16B&index=7
Karen Rohlf
J. F. Pignon http://www.youtube.c...feature=related
Tommy Turvey http://www.youtube.c...feature=related
Clinton Anderson http://www.youtube.c...feature=related

#4837 Cinkos

Cinkos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 7. - 6:53

Sziasztok! Itt is megkérdezem hátha! Tudtok valakit ebben a régióban, akinek vannak birkái? Vagy olyat aki vállal birkanyírást? Három birkánk van és már lassan megdöglenek a melegben. :( Sajnos a birkanyíró olló nem vált be! :mad: Bármilyen megoldás, ötlet érdekel!

#4838 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 7. - 7:10

Azon gondolkodom, hogy a birkaszõr nem szigetel? Vegasban is van 2 birka, ha megnyírják õket, akkor majd elkérem az illetõ elérhetõségét.

#4839 Cinkos

Cinkos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 7. - 9:28

Azt megköszönném! :)

#4840 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 8. - 10:07

Délacinak - aki itten a fórumon Bouget - nagyon boldog születésnapot kívánok! :kocc: :kocc: :kocc: