Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Napló...

• Please log in to reply
3293 válasz a témához

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 20. - 20:22

Nekem vannak ilyen számaim, amik mindig ezt váltják ki belõlem, tök mindegy, milyen hangulatom volt elõtte. Ezt hívom én jó zenének, ami belédlát minden körülmények között, ami mintha belõled jönne (akár megríkat, akár eufóriába dönt, bármi).

#442 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 20. - 20:39

Mégegy furcsa érzés. A Suttogóban van egy jelenet, amit egyszerûen imádok. Amikor a country-buliban lassúzik Robert Redford, meg Christine Scott-Thomas. Annak a zenéjét (Alison Moorer - A soft place to fall) letöltöttem, és a bolondja vagyok. Az is nagyon gyakran meg tudott ríkatni. Most pedig -mióta nem járok le Silveradoba most elõször- újra meghallgattam és valami olyasmit érzek, hogy hiányzik a régi felhõtlenség, amit akkor éreztem, amikor lent voltama párommal, és tényleg csak jól kellett magunkat érezni, mindegy, hogy a saloonban, vagy kint a fák alatt egymásnak dõlve a teliholdat bámulva, miközben a lovak neszezései szóltak a háttérben.Furcsa, mert mintha a dal cserben hagyott volna, már nem váltja ki belõlem a régi érzéseket.Én vagyok különlegesen buggyant, vagy nektek is szokott hasonló élményetek lenni zenehallgatás közben?

#443 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 20. - 20:54

Nygi nem csak neked vannak ilyen érzéseid. A zene engem is gyakran elérzékenyít. Van néhány szám ami különlegesen:Hair - Let's the Sunshine inHonfoglalás - HajnalMeg sok hasonló, illetve akár milyen furcsa is lehet sokaknak:Manowar - Swords in the windManowar - The Fight for Freedom (ezt a számot a 2001 szeptember 11-ei halottak emlékée írták)Szóval rengeteg ilyen számot fel tudnék sorolni. Ezek olyan igazi érzelmeket elõhozó dallamok és szövegek. Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 20. - 20:59

Szerintem épérzésû, kicsit is muzikális ember szokott ilyeneket átélni, úgyhogy emiatt ne aggódj Apple ;)

#445 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 szeptember 20. - 21:52

Manóvárt, én is nagyon szeretemNa az ilyen zene pl erõsen az Enigma..Meg a komolyzene még nagy hatással van rám.van egy egyszerû, de szép emlékem, egy vasárnapról. MÁr eleve úgy ébredtem, hogy nem sütött a nap, szürke volt az ég, esett az esõ, és a csend kézzel fogható volt. Imádok így ébredni, sajnos ritkán van ilyen. Felkeltem, beraktam egy komolyzenei CD-t, és az a gyönyörû muzsika, meg az esõ kopogása, a nyugalom, az valami fantasztikus volt. Olvastam, aztán elkezdtem rajzolgatni, és olyan szép napom volt, és úgy feltöltõdtem energiával, pedig gyakorlatilag nem történt semmi különös..Alma, ez teljesen jól van így egy zeneszeretõ embernél Posted Image

#446 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 szeptember 20. - 22:32

Maffiáspk, teszek fel a szerverre egy valamit, amit nagyon szeretek, de remélem nem baj..végülis le lehet törölni. De mondjuk tötõnek ajánlom, ha nincs meg

#447 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 21. - 14:37

Nem töltötte fel, csak a könyvtár láccik

#448 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 október 4. - 21:04

Húúúhhhh, elõbb csengettek, fent tesóm által ordít a metál, itt nálam mindenféle zene szintén bömböl, senki más nincs itthon. Na mondom bizti vmelyik szomszéd, ismerõs vagy haver. Elkezdem rángatni a bejárati ajtót, és üvöltözök hogy JÁÁÁJ? NINCS NYITVAA, aztán fel-le rohangálok, kiabálok, sikítozok, hogy NINCS KULCSÓÓM, NINCS KULCSÓÓM aztán nekifutok az ajtónak, akkor is még visítozok (na legalább röhögnek rajtam egy sort) aztán kirobbanok, kicsusszanok, erre három tökidegen áll a sötétben és valami iszonytató furcsán néznek rám.Én csak meresztgetem a szemem, gondoltam, biztos csak nem ismerem fel a sötétben kik Õk. Valamit motyogott a pasi, hogy hozták anyu telefonját, mert náluk maradt. Én meg ott bámultam, hogy milyen ciki amit most csináltam, így meg sem hallottam amit a pasas mondott. Mondom, ööö tessék? Na akkor még hülyébben néztek rám. majd lerohantam zokniban, kikaptam a telót, egy gyors helóval elköszöntem, és vigyorogva felugrándoztam.Tanulság: legközelebb ha produkálni akarom magam az ismersöknek..kinézek a kukucskálón.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 4. - 21:34

Király vagy! Posted Image Így kell ezt csinálni! Én mindig így szoktam legalábbis... :rolleyes: Te jól érezted magad és ez a lényeg! :D

#450 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 5. - 0:10

KT. :D Azt képzeljétek el, amikor rohanok be az elõszobából az étkezõbe, szintén ugrándozva, és lendületbõl lefejelem az ajtófélfát, majd seggen végigcsúszom az étkezõn... :D (ez se mostanában volt, de akkor megtanultam, hogy alacsony az ajtó... Posted Image )

#451 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 5. - 19:02

Jujj, Cav! (Francba, mit izélek, lényeg, hogy neked legalább tetszett.... :D )

#452 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 5. - 21:42

A napló az árvának barátja, a szomorúnak pszichológusa. A netes napló meg mi is? Ha nem tudod elmondani senkinek, hát mondd mindenkinek.Fogalmam sincs, mivel kéne foglalkoznom, mit tanuljak, mit ne. Apukámmal szoktam beszélgetni, de õ nem javasolgat, nem akar befolyásolni. Nekem pedig kéne a segítség, az õ segítsége. Ma végre azt mondta, van ötlete, hogy mi lehetne jó nekem. No bennem lepörgött, hogy itt van, ezaz, most mindent vagy semmit, majd aztán évek múltán hogy fogok emlékezni erre a beszélgetésre, hogy ez határozta meg az életemet, stb. És apukám elõállt az ötlettel. Lehetnék belsõ építész. Itt egy világ omlott össze bennem. Ez ugyanis egy huszárvágás lenne. Érdeklõdési körömnek a természettudományokat nevezném, biosz-fizika faktra járok, tavaly még úgy gondoltam, orvos leszek. És akkor jön az apám, akitõl a megoldást vártam, hogy csináljak valami egészen mást. De itt még mindig nem volt vége. Merthogy folytatta, érvelt, és ekkor az összeomlott világ elemeire porladt. Érvelt azzal, hogy kreatív vagyok, a rajzzal sincs gondom. A könnyeimmel kûzködtem. Apukám olyan jól ismer, mindig olyan jó tanácsokat ad. Nekem elég sok defektem van, de ezek közül a leggyanusabb az, hogy a jobb agyféltekém nem is létezik. Amióta nem rajzolhatok óvodás rajzokat, színes karikákat, ezerágú zöld napocskákat, azóta kínszenvedés a rajzolás, festés. Kétszer kezdtem el lovat rajzolni, de mindkétszer félbehagytam, mert láttam, hogy a folytatás szentségtöréssel érne fel. A kreativitás meg... na annak az önbizalommal együtt abban a hiányzó agyfélben lenne a helye.És akkor itt nem tudtam, köpjek vagy nyeljek. Lehet az, hogy az én apám ennyire félreismert? Lehet az, hogy a kedves leánygyermek körül kialakított mítosz elnyomja a racionalitást? Lehet az, hogy ennyire nem értjük meg egymást? Lehet az, hogy ennyire nem ismerem én sem saját magamat? Merre van a fel és merre a le ebben az életben?Nem tudom hol van az igyekezet és a képmutatás határa. Nem tudom, hol van a határa az elkeseredettségnek és a virnyákolásnak. Nem tudom, hol van a határa a problémának és a szerencsétlenkedésnek.Most nem tudok semmit...

#453 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 október 5. - 21:45

esti!Ha szabad megtudni, miért mondtál le az orvosiról? Posted Image Biosz-fizika? Errõl nekem elõször még a fiziológia, pszichológia, mellé esetleg egy lovas-terapeuta képzés jutott eszembe Posted Image

#454 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 5. - 21:49

Posted Image Nem érzek elhivatottságot az orvosira. Úgy meg nem szabad elkezdeni.Hát nehéz, nehéz, hogy mi is legyek, ezen még dolgozni kell, vagy lehet, hogy csak nem kéne ilyen drámaian felfogni. De látod, vannak ennél nehezebb dolgok, ott benn, lélekben. Posted Image

#455 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 5. - 21:54

esti szerintem ezek után ez magától eldõl majd, pár év múlva meg arra fogsz gondolni hogy mit össze görcsöltél ezen Posted Image majd jön magától. és hipp-hopp ottleszel reggel mosolyogva és ötletektõl, és vidámságtól túlcsordulva a munkahelyeden ;)

#456 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 5. - 21:55

Esti, én azt mondanám, hogy ha teheted, ne foglalkozz vele, hogy mit akarsz, add meg az idõt magadnak. Szarni kell bele, hogy mit mondanak mások, meg mik lennének az elvárások. Nekem is mondogatták a szüleim, hogy másnak ilyen idõsen már családja van, blabla.. Nem voltam szerencsére rászorulva, hogy el kelljen mennem dolgozni túl hamar, nem volt rajtam olyan felelõsség, mint sokakon akár 15 éves koruktól, tehát szerencsésnek mondhatom magam. A lényeg az, hogy nem szabad magunkba fordulni, és kizárni a külvilágot, mert akkor képtelenség megtalálni mi is az amit igazán akarunk. Azt hiszem, most már körvonalazódik valami, és rájöttem, hogy semmivel se vagyok elkésve, mindennek szépen eljön az ideje, nem sürgetem. Addig is járhatsz lovazni, az mindig feltölti az embert. Posted Image

#457 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 5. - 22:03

Posted Image

#458 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 7. - 14:51

Most telefonáltak, hogy elcseréltek 4 heréltet 2 hidegvérû kancára. Köztük persze a 2 drágámat: Bánatot és Ropit. Most már tuti nem hozzák vissza. Kupec vitte el õket.Kedden még mentem egy jó terepet Bánattal, éppen aratták a napraforgót. Hatalmas gépek mellett mentünk el, de olyan szépen viselkedett!Hazamenet még megsimogattam mindkettõjüket. Nem tudtam, hogy utoljára, de már hallottam aznap errõl a cserelehetõségrõl, úgyhogy bennem volt a búcsú gondolata...De ne sajnáljatok! Posted Image Csak valaki(k)nek el kellett mondanom.

#459 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 október 7. - 16:29

Jihááá, viszem ki egyik bnõmet lovagolni :D

#460 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 7. - 17:10

Szegény. Nem tudja mire vállalkozik... Posted Image

#461 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 7. - 17:44

Cav, örömmel olvastam a hozzászólásodat. A második felét különösen ;)

#462 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 7. - 18:02

Ma nem voltam kint lovagolni, elég sokat kellett tanulnom, meg furcsán éreztem magam egész nap, nem voltam túlzottan a topon.Még csak mostanában kezdõdött el a suli, de én már most fáradt vagyok. Ez biztosan összefügg a nyár elmúlásával, de azért jó lenne kicsit vidámabbnak, fittebbnek lenni.Ezért ki is találtuk a Párommal, hogy jó lenne végre egy nyugodt, de fantasztikus hétvégét eltölteni együtt, kettesben. Õ rögtön azt mondta, menjünk Silveradora, de be kell vallanom, azt mondtam neki, hogy most menjünk máshová. Igazság szerint amióta leszakadtam Ciprián (és Bazs) mellõl, nincs bennem az a késztetõ érzés, hogy naaa, menjünk, menjünk már oda! Pedig szeretem az ottani embereket, a helyet is, de azáltal, hogy lemondtam Cipirõl, kicsit lemondtam úgyérzem egy kötelékrõl is, ami Silveradohoz kötött. Talán úgy érzem, ha odamennék, üresség lenne bennem, és félek ettõl a felismeréstõl. Annyira az otthonomnak érzem azt a helyet, annyi gyönyörû, boldog, gondtalan napot töltöttem el ott, hogy félek, nehogy összetörjön a sok szép emlék.Biztos, hogy valamikor újra elmegyek oda, hiszen nem mondok le róla. Jajj, most elkalandoztam, pedig csak azt szerettem volna leírni, hogy ha a terveink sikerülnek, ost együtt töltjük a hétvégét (remélem...), de most nem olyan helyen, amit eddig már ismertünk, hanem valami más helyre megyünk.Egyelõre ugyan semmi konkrét elképzelés sincs, egy jelült van (Szilvásvárad környékén), de ha mondjuk Nektek van jó tapasztalatok szép környezetrõl, és olcsó szálláslehetõségrõl, szívesen olvasnám azokat Posted Image

#463 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 7. - 19:09

Esti!Idestova 10 évvel ezelõtt nekem is gondom volt a továbbtanulással. Nem tudtam, mit is szeretnék pontosan. A szüleim segítséget kértem. Õk az építész kart ajánlották ... ismernek, õk ismernek a legjobban a világon. Már akkor is imádtam az állatokat, szerettem a matekot, de õk ennél többet tudtak rólam. Mikor azt fontolgattam, hogy tanárnõnek kéne mennem, édesapám csak azt válaszolta, hogy szakmát is lehet tanítani...Nekem bejött!Rajzolni én sem tudtam nagyon jól, de kiskoromban sokat rajzoltam és eljártam elõkészítõre és megtanultam. A rajz tanulható, láttad volna miket rajzoltam elsõ éves koromban ...Szóval nem bántam meg.Végül a sors, a végzet mindkettõnket igazolt, hisz azóta a szakmámat tanítom ;) Néha beszélgetünk errõl, és mostanában derült ki hogy annak idején a szüleim nagyon óvatosan mertek nekem bármit is tanácsolni, hiszen tudták, (saját ötlet híján) azt teszem amit javasolnak. nagy volt a felelõsség a vállukon, de mint kiderült igazuk lett!(Esti! A belsõépítész kar, ha jól tudom az Iparmûvészeti Egyetemen van, és nem piskóta!!! Fõleg a rajz felvételi...)Cav, veled nem értek egyet. Esti édesapja csak tanácsolt valamit, nem az elvárásait közölte!!!

#464 Borsi

Borsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 530 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 7. - 19:50

Esti!Én sem tudtam, mit szeretnék igazán csinálni. Ilyenkor döntenek sokan a közgáz mellett, az biztos jó lesz valamire. Persze mostmár akkora a túlkínálat a közgazdász diplomásokból, hogy mégse olyan jó az.Nekem fontos volt az, hogy könnyen megközelíthetõ legyen az egyetem, ne menjen el a fél életem az utazással. Engem is a természettudományos tantárgyak érdekeltek, ezért gondoltam az agrármérnöki szakra, úgy még állattenyésztõ is lehetett volna belõlem. Szülõi és egyéb befolyások miatt lett aztán gazdasági agrármérnöki a dologból, hátha ezzel többet érek, mint az agrármérnöki diplomával.Mostmár teljesen elvesztem abból a szempontból, hogy mire fogok menni a diplomámmal, de nagyon szeretem, amit tanulok, nagyon élvezem az egyetemet, és egyelõre ez a lényeg.

#465 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 7. - 19:55

idézet:
Eredeti szerzõ: Sac:Cav, veled nem értek egyet. Esti édesapja csak tanácsolt valamit, nem az elvárásait közölte!!! [/QUOTE]Ilyet nem is mondtam, nem a szüleinek az elvárásaira gondoltam, hanem általában azokra az elvárásokra amikkel találkozunk az életben. Persze a tanácsokat meg lehet hallgatni, és ha úgy érezzük, hogy van benne valami, akkor követhetjük. Ha az ember többet akar kihozni magából, akkor nem elégszik meg félmegoldással. Én is lehetnék már diplomás villamosmérnök, a szüleim hatására el is kezdtem a sulit, otthagytam 1 éven belül, egyszerûen képtelen voltam tovább csinálni, nem való nekem. Valami olyat akarok csinálni, amit én kezdek el, megtervezem, dolgozok vele, és a végén lesz valami, ami a saját munkám eredménye. Ebbe a képbe nem fér az bele, hogy egy irodában dolgozzak napi 8 órát, igaz, átlagon felüli keresettel, ha szerencsém van.

#466 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 október 7. - 21:52

idézet:
Eredeti szerzõ: Old Shatterhand: Szegény. Nem tudja mire vállalkozik... Posted Image [/QUOTE]OSH...kisbogár, gá-gá-gá Posted Image :D Hú, Epöl, így hirtelen nem jut az eszembe semmi extra, mi pl. családdal háromszor megmásztuk a Rám-szakadékot, de már rég volt, én spec. nagyon szeretem és még megmásznám 10x is Posted Image Vagy nemtom ki hogy van vele, de Egert elég nehéz megunni..márha meg lehet egyáltalán. Mondjuk én amúgysem voltam csak 1-2x, és már nagyon vágyom oda vissza.vagy, ami nagy vágyam, hogy Hollókõre eljussak!

#467 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 8. - 15:02

Már le van foglalva a szoba, irány holnap Szilvásvárad :D Posted Image Úgy tûnik, mindig az elsõ megérzés a helyes Posted Image (Ram-szakadék :D )

#468 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 október 9. - 10:43

Tök pojén, tavaly egy évvel alattam járt a sulinkba egy kiscsaj, aki ilyen kis dalospacsirta, bár egész suli röhögött rajta, mert akkora mennyiségû simnk volt rajta, mint kb egy bohócon, meg olyan ruhákba járt, hogy csoda nem rúgták ki.. Egyszer óráról kiment három oszt.társnõjével a mosdóba veszekedni, aztán hajtépés lett belõle, szal asszem be is mutattam :D Amúgy alapból csöndes, meg azt rebesgetik, jófej is tud lenni az Andika. Na az érdekesség csak az, hogy tõlünk kibukott, most magántanuló, de nem ezért..Hanem mert be lett válogatva a Megastar-ba, hú már alig várom h lássam. Amúgy már van a neten róla egy video, ami a meghallgatáson készült. Egyébként tényleg jó hangja van, márc. 15-én elénekelte a Ha én rózsa volnék-ot, tök jó volt.Ja, meg azt mondta hogy lesz lemeze..Hát nemtom. Olyan fura. Tavaly még itt mászkált a suliban, és kuncogtam azon ahogy kinéz, most meg ott virít majd a TV-ben.. [ Október 09, 2004, 10:45: Az üzenetet átszerkesztette: Ken Tacky ]

#469 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 9. - 11:50

Köszönöm a tanácsokat, jólestek Posted Image

#470 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 október 9. - 22:57

Lent a Megasztár TV-re katt ott Andi rögtön a második lesz, a fekete hajú lány.. ;) [url="http://"http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000093822#"]http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000093822#[/url] [ Október 09, 2004, 22:59: Az üzenetet átszerkesztette: Ken Tacky ]

#471 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 9. - 23:13

Le a kalappal elõtte. Nem semmi hangja van. Abszolút nem értek hozzá, de mint közönség, megfogna rendesen. Asszem megpróbálok egy volt osztálytársnõmmel beszélni, hátha megint lesz jegy a döntõk valamelyikére.

#472 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 október 23. - 11:49

Hát ja, van hangja, de azért mikor a kémia tanárnõ volt a harmadik aki meghúzta, akkor milyen hangja volt, ment a hiszti rendesen :D De szerintem ott van a helye az elsõ tízben az tuti, hogy utána mi lesz..nemtom, én szurkolok neki(közben meg már elavult a link)

#473 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 29. - 13:43

Most töltöm az utolsó órámat az elsõ munkahelyemen. Pezsgõzöm, U2 szól, minden oké! :D :D

#474 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 29. - 14:39

Pezsgõ, ZENE, így elviselhetõ.. csak vidáman!Net-es lovas ;) hely a következõ?

#475 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 30. - 23:35

KT, jól láttam, hogy Andit nem válogatták be?

#476 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 október 30. - 23:37

Andiiit?? dehogynem! Posted Image Szép is lenne ha ilyen hanggal nem válogatnák be, dehogynem hogy bent van, s én már ezt év elején tudtam, mert már akkor elmondta a megasztáros dolgait, meg állítólag készül valami albuma..Hát nemtom.Amúgy most megint felrakták a netre az exkluzív videók közé Posted Image

#477 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 30. - 23:46

látom, de van fenn egy olyan video is, hogy akiket beválogattak, és ott nincs ott.. vagy csak én vagyok a hülye?

#478 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 október 30. - 23:54

de pedig ott van, nézd meg még1x Posted Image de ugye az elsõ adásét nézed?

#479 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 0:06

Ha már megasztár...[url="http://"http://www.tv2video.hu/e_musor.php?ktv_db=51&rovat_db=355&musor_db=6355&tema_db="]http://www.tv2video.hu/e_musor.php?ktv_db=...b=6355&tema_db=[/url]görgessetek le a képernyõn, van fehér betûvel ilyen felsorolás, asszem alúlról a 3., a "zsûrigyilkos kézbesítõ"... Posted Image ugyan láttam az adást is, de még most is könnyesre röhögtem magam, fõleg azon amit a Bakács mondott...

#480 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 október 31. - 0:08

Énisssssssss!!!!!!!!!!!!!! Posted Image Komolyan, úgy röhögtem hogy majdnem leestem a fotelról! Ez kész ez a pasas, és észre sem veszi magát! :D