Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ciki sztorik, avagy legszebb öröm a káröröm

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
962 válasz a témához

#441 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 23. - 14:39

Hát mert hogy néz az ki, hogy a család szeme láttára lenyúlom azt a nagy csülköt a kutyának?! Akkor majdnem ekkora égés lett volna a vége... :) De erkölcsi részrõl.

#442 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 23. - 15:37

Ma délelõtt öt (!) évet öregedtem! Láttam a konyhaablakból, hogy mind a három lovunk elmélyülten alszik. Olyan 15-20 méterre vannak tõlem, de Angyi úgy horkolt, hogy idehallatszott. Teszem tovább a dolgokat, Gáborunk kiabál: Ági, a Herceg kólikázik! :eek: :confused: Az "ééén" lovam? Kizárt! Futok ki, a két lány már feltápászkodott, elindultak a legelõ felé, Herceg meg - az alaváskori testhelyzetéhez képest - a másik oldalára fordulva kalimpál. Olyan rosszul fordult, hogy közben a hátsó lábai veszélyes közelségbe kerültek a szénázó rácsaihoz, az egyik patája már bent is volt a rácsok között, (kb. 2o-25 cm. széles) a feje meg a szénatárolót karámtól elválasztó farúd alatt, t. képpen már a szénatárolóban. (Most ki akartam menni, hogy csinálok egy-két felvételt, hogy jobban lehessen érteni, hogyan is helyezkedett el, de le van merülve a kamera aksija. Közben rájöttem, vannak nekem arról a helyrõl képeim...):Kb. így aludtak, csak Herceg nem itt külön a homokon, hanem ott, ahol most a j. szélsõ ló van, de kicsit még közelebb a szénázóhoz.http://fototar.t-onl...D=872196&SIZE=1Ezen a képen van az a rúd (a kép j. alsó harmadában), ami a szénatárolót választja el, ez alatt volt a feje), http://fototar.t-onl...D=873412&SIZE=1és itt a szénázó, alul a rácsok, itt voltak a hátsó lábai, a jobb épp már benn a rácsok között...http://fototar.t-onl...D=873420&SIZE=1Nyögdécselt, a fejével a hasa, s a hátsó fertája felé kapkodott, aztán megint lette a fejét, megint nyögött...Telefon: az én dokim épp messze van, s nem is tudja abbahagyni a munkáját. Majd szól a devecseri kollegájának, aki annak idején is kint volt, amikor a "vendégló" kólikázott... De ez egy másik történet. Felhívom a másik dokit, aki mondta, azonnal elindul. Egy ici-picit megnyugodtam, hisz tavaly tavasszal is 10 perc múlva itt volt, és segített is azon a másik lovon.Közben maszírozgattam Herceg hasát (mintha egy kicsit fel lenne puffadva...), és nagyon sz**ul éreztem magam, mert azt gondoltam, ha ilyesmi adódik nálunk, rögtön fogom tudni, mit kell csinálni, (hisz annyit olvastam errõl... :rolleyes: ).Átfutott az agyamon, hogy rá kéne tenni a kötõféket, és megpróbálni felállítani, v. legalábbis felállásra bírni, és sétáltatni. De 1.: Olyat is olvastam, hogy éppen nem kell felállítani, ha nem dobálja magát nagyon, hagyni kell, had feküdjön 2.: Kb. 1 cm. választta el attól, hogy végleg belegabajodjon a lába rácsok közé, - ráadásul ha feláll, a fejét azonnal beveri a felettr levõ rúdba. Így csak dörzsölgettem a hasát, meg nyugtatgattam. A lábaim már remegtek, és éreztem, engem meg 1 cm választ el attól, hogy bapánikoljak.Herceg meg csak nyögdécselt, vonaglott, emelgette a fejét a hasa felé...Beszaladtam a régi istállóba, hogy kihozom a fogantyus, finom sörtéjû körömkefét, (ezzel szoktam a pofájukat kefélgetni) de nem találtam sehol a nagy lila kosarat, amiben a kefék vannak... Mindig egy helyen volt, most keresni kellett. Mire ráleltem, s rohantam kifelé, hogy azzal dörzsölgetem a hasát, hogy segítsem a vérkeringést... úgy belerúgtam a kivezetõ út sarkára kilógó, földre fektetett gerendába, hogy a csillagokat láttam...Azért kiértem, - kezemben a kefével - s látom ám, Herceg - mint egy hernyó - vonaglik még mindig. Igen ám, de mielõtt még elájultam volna a riadalomtól, hogy itt pusztul el nekem a "kincsem-egyszem-bogaram-virágszálam-kiccsikóm-anyánakalegszebblova", látom ám, hogy Herceg ügyesen kígyózva távolodik úgy a szénázótól, mint az addig feje felett levõ farúdtól... Amikor úgy gondolta, már biztonságos távolban van ezektõl az akadályoktól, szép elegánsan felkelt, s lógó kukival, álmos szemekkel, megkönnyebbülten sóhajtott egy nagyot, s elkezdett szénázgatni. :guny: :kir: Ezután pössentett egy nagyot, puki jobbra-balra, s elindult (volna) a legelõ felé. Közben azonban én egy pásztorzsinórral elválasztottam a kijárattól, ezért (az állán levõ szõrszálakkal pillanatok alatt felmérve: van-e áram a zsinórban, v. nincs - nem volt) elkezdett cimbalmozni a szalaggal...Telefon a dokinak :o - elindult már? - Mindjárt ott vagyok - mondja - ne tessék izgulni, minden rendben lesz. Azért nagy nehezen kinyögtem, h. már nem is olyan sürgõs, ill. valószínûleg becsapott engem ez a ló, ezért ha valami sürgõsebb dolga van...- Mostmár megnézem - mondja a doki - mert ha egy enyhébb kólika volt, akkor is kell adni neki görcsoldót meg Prednisolont (?), mert patairhagyulladás lehet belõle, ha nincs kezelve...Jóóvan, mondom magamban, s egyre biztosabb voltam abban, nem volt itt semmiféle kólika. Herceg (a hírös "szabadulómûvész") az alvás után - felkelés elõtt - úgy döntött, hempereg egyet. Mivel - ahogy a képen is látszik - hármójuknak széltében nem túl sok a hely,(legutóbb - a képen - ezért is válaszotta õ inkább a meleg homokot...) ezért amikor megfordult, olyan testhelyzetbe került, hogy nem tudott egyszerûen felállni. Hát persze, hogy a fejével a hátsó fertája felé tekingetett, csak így tudta felmérni, mekkora esélye van a biztonságos felálláshoz. És persze, hogy nyögdécselt, mert szorított helyzetben volt, meg nyûgös is, hisz még aludt volna, csak hát kérem, ha az ember (ló-fõnök) háremhölgyei önállósítják magukat, és kéreckedés nélkül csak úgy elindulnak kettecskén a legelõre... fel kell tápászkodni, és utánuk kell menni!Így aztán az egész "procedúra" - miszerint nyögök, mert a saját hülyeségem miatt kutyaszorítóba kerültem, (még jó, hogy nem kell égni a csajok elõtt, mert azok már leléceltek) és hátrafele tekintgetek, hogy a francba gabalyodtam én a szénázó rácsai közé... meg fölfele is tekintgetek, mert ott meg az a hülye farúd... szóval most mehetek át hernyóba...- tartott vagy 4-5 percig. Ez alatt az idõ alatt tyúkanyótok haja õszbe változott, (hál' Istennek, a legutóbbi festékkeverési kisérletezésem következtében ez nem látszódhatott, hisz rendesen sikerült bepirítani a fejemet... :yeah: ) de azzal Herceg már nem sokat törõdött. A doki közben megérkezett, én ( ha akadozva is, de ) beszámoltam a történtekrõl, mondtam, hogy pisilt, meg hogy lazán lógott a férfiassága (maradványa, mivel herélt a kincsem), és hogy is volt az a rossz helyre fordulás...A doki még egy ideig nézegette, látta, hogy kutya baja, aztán elengedtem a többiek után, s elegáns szökkeléssekkel, ügetve futott a legelõre. Az állatorvos csak az utiköltséget kérte, s biztatott, ha legközelebb " megint baj lesz" hívjam csak nyugodan... :guny:

#443 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 23. - 15:52

Ágimamci, az elején eléggé liftezett a gyomrom, de minden jó ha jó a vége ;) Örülök hogy nem volt baj.

#444 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 23. - 20:33

És mostmár biztos, hogy H. közelében sem járt a kólikának! Virgonc, jókedvû volt egész nap, szép a széklelt, minden...Csak most tudtam igazán megnyugodni.De inkább egy "ciki", mint a kólika... :guny:

#445 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 24. - 10:54

Ágimam, ez itt bizony off :D :D Mert ez nem ciki sztori, hanem jól csináltad, jól tetted. Inkább 1000 felesleges riasztás, és elnézõ doki-pillantás, mint egyetlen olyan eset, amikor kéne az elsõsegély, de alulbírálva a helyzetet nem tesz senki semmit.(A biztos felismeréshez meg évek tapasztalata kell és még akkor se lehet biztos senki semmiben, a gyanu meg marad gyanu)

#446 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 24. - 11:58

Mondjuk én is gondolkodtam, hova írjam, de a "Kólika"-rovatban még OFFABB :D lett volna. A lényeg a lényeg! :yeah:

#447 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 30. - 9:16

Tegnap rohantam dolgozni. Bevágtam a táskámba egy üveg jó hideg másfél literes ásványvizet, hogy majd jó lesz az menet közben iszogatni. Aztán nem voltam szomjas, mert valami csoda folytán 15 perc alatt odaértem a munkahelyemre, így a meglepetés csak akkor ért amikor kiszálltam a kocsiból.A palackra elfelejtettem rácsavarni a kupakot... :mad: Sz*rrá ázott az összes papírom, a számlatömböm és még a fényképezõgépem is. :( :( Ilyet is csak én tudok csinálni, ugye? Áááááááááááááááááá............. :mad: :( Vehetek új fényképezõgépet. :(

#448 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 1. - 16:37

A fényképezõgépem megúszta! :) A CF-kártya elhalálozott... mondjuk úgyis rosszalkodott néha... Igaz, még nem fotóztam azóta a géppel, lehet hogy érdekes képeket csinál. :D Majd kiderül.

#449 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 1. - 16:39

Próbáld ki, lehet, hogy a halpiacon tuti akváriumi képeket tudsz készíteni. ;)

#450 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 1. - 17:05

Anikó!Ha eddig nem tetted volna: elem ki, és nem nyúl a géphez napokig! Igazi az lenne, ha valaki hozzáértõ kezébe adnád, hogy kinyissa és elemeire szedje, hogy könnyebben kiszáradjon. Nagy esélyed van rá, hogy megússza a gép az úszást, csak ne próbáld bekapcsolni!

Hozzászólás megtekintése

Egy-két napig volt szárazon, elemek nélkül. Már mûködik. :) Csak próbafotót nem csináltam, elfelejtettem.

#451 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 8. - 18:19

Ja, a gépem megmenekült, csak a kártya döglött meg. :)

#452 csutihubi

csutihubi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 236 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 15. - 21:54

Hát ez számomra totál beégés volt.Épp pár perce történt.Recin melózom. Ma éjjeles vagyok. Van egy amcsis banda a túrista szállásunkon. A kulcsokat rengetegszer elfelejtették leadni, de rajtam mint recisen keresték. A dolgot szépití, hogy angoltudásom kimerül a "I cam speek only little bit." féle kijelentéssel. Sõt aztsem tom,ezt helyesen írtam e.Jött egy srác és veszettül akarta a 6-os szoba kulcsát. Ott volt elõtte! Én meg nagyban, hangosan, egyre eréjesebben mondom: Je sex!A SIX helyett!!!!!! :guny: :yeah: :hu:

#453 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 16. - 15:49

A reci gondolom recepciós... De... egy ilyen beosztású emberkének nem kéne nyelve(ke)t ismerni legalább alapszinten?? :rolleyes:

Edited by Titok, 2005 július 16. - 15:50.

#454 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 16. - 19:35

Nekem is van ciki sztorim reeeengeteg (azon kívül is, hogy ugye véletlenül férfinak állítottam be magam az adatlapomon). De most azt írom le, ami ma történt.Az elõbb felhívott minket a bátyám, hogy milyen üzenetet hagyott neki a mobilja rögzítõjén anyánk?! Merthogy idõsödõ édesanyánk nem értvén a telefonokhoz, mikor bátyám (kikapcsolt állapotú) telefonját hívta, az üzenetrögzítõvel találkozott - életében elõször! Nagy figyelmesen végighallgatta a mondandót, majd rájött, hogy ez nem a tesóm, hanem valami gépféle, ezért aztán - a sípszó elhangzása után - egy jót káromkodott.Na, ezt kapta meg a tesóm üzenetként.

#455 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 16. - 19:40

Jött egy srác és veszettül akarta a 6-os szoba kulcsát. Ott volt elõtte! Én meg nagyban, hangosan, egyre eréjesebben mondom: Je sex!A SIX helyett!!!!!! :guny:  :yeah:  :hu:

Hozzászólás megtekintése

És nem kapcsolt a srác? :D Deciki! :kir: Repülõrajt, ne stresszelj azon az adatlap-dolgon, nagyon feldobtad vele az esténket, örök hála érte! :yeah: :kocc: :)

#456 csutihubi

csutihubi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 236 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 16. - 21:52

Titok!MIért? Ha valaki ismer-ért-beszél bármely idegen nyelvet, az csak az angol lehet? :hu: :eek: Rosi!Köszi, hogy vetted!!!! :kir: :ang:

#457 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 15:37

Nem, de mégiscsak az egyik legismertebb világnyelv.

#458 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 19:11

Nem, de mégiscsak az egyik legismertebb világnyelv.

Hozzászólás megtekintése

De gondolom a hazai vendéglátósok a németet jobban vágják, nem ok nélkül.CsH, :D !

Edited by Zserbo, 2005 július 17. - 19:11.

#459 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 19:13

És a "je, sex!" különben is internesönel kifejezés! Hülye amcsi még így sem értette, úgy kell neki! :D

#460 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 17. - 19:32

Örülök, hogy én meg szép estét okoztam, és annak, legalább a sok új közül volt mirõl megjegyezni éngemet. Mindenki ismer, úgy, mint "A Nõ, Akit Férfinak Hittek." Hát mi ez, ha nem ciki belépõ? :P

#461 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 21:01

Nekem van a legcikibb!Egyik nyáron eltöltöttem egy kis idõt Göröghonban, ott valamilyen sömör szerû vackot szedtem össze a hátamra. Ami hol elmúlt hol elõjött a testem más és más pontjai. Vándorsömör!Anyu eüben dolgozik, azonnal beprotezsált a barátnõjéhez a bõrgyógyászatra, aki a korát nézve akkor volt elsõ áldozó mikor a Ferenc József kadét.Nagy nyugodtan berobogtam a rendelõbe, hogy ehun van a hátam. Erre közli, hogy vetkõzzek meztelenre!!!!!- De hát a hátam......próbáltam menteni a menthetõt- Ott a fülke! Közben meg olyan elszántan nézett azt hittem megver ha nem mozdulok.Néztem a magam a fülkében, közben meg jöttek mentek az emberek, de bevoltam szrva.- Na jössz már. Még sürgetett is.Hogy mennék mikor anyaszült pucér vagyok!!!Összeszedtem minden bátorságomat és a szõnyeg alatt araszoltam felé, miközben kezeimmel takartam a szerzámomat.( egy buszjegy is elég lett volna, úgy betojtam)- Na állj ide elém. (Na ne má olyan közel)Ilyen pici korod óta ismerlek. lendítette oldalra a mancsát. Na még csak ez kellett, alázz bátran gondoltam de szólni nem ment. Olyan színem volt mint a ráknak. No meg aztán a folytatás.Elõvett egy gumi kesztyût csattanta kezén, fogott egy nagyítót és rám szólt.- Vedd el a kezed!- Nekem csak a hátam......(a szám cserepes volt, szívem zakatolt)- jaj már mit szégyenlõsködsz, hisz anyut is ismerem. Bumm még jobb!Fogta a szerszámom gumikesztyûben, közben nagyítóval nézegette mikor felhúzta rajta töbször is a kalapot, hogy ott is rendben van é minden.Gondoltam mondok valami okosat, alig hallható sipítozó hangon megjegyeztem, mintha mutáltam volna.- Annyira nem kicsi, hogy nagyítóval nézze. Hogy is van 14*14 az száznegyven.... mindegy elkéstem.Éreztem, hogy ez hiba volt ( ja majd elfelejtettem 17-18 voltam) A cerka abban a magasságban maradt mint amikor megemelte!!! Jézus! meghalokengedje már el, Haza akarok menni, fogadjunk direkt csinálja!Gondolom neki is feltünt a változás,mert rám vigyorgott és bevitte a végsõ döfést- Látom mûködik.Kész meghaltam megadom magam!- Fordulj meg. Én akkor már bevoltam törve teljesen, szabad akaratom nem volt.- Ja ez sömör! Kiálltott fel vidáman és a kezembe nyomott valalmi ecsetelõt.Na mi ez ha nem a totális nagybetûs CIKI.

Edited by Csapos, 2005 július 18. - 22:37.

#462 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 21:19

Ááááááááááááááá!!!!!! :D :D :D :guny: :yeah:

#463 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 21:19

Azzzzzzzzzzzzztarohadt :D :D :yeah:

#464 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 22:50

Van még ilyen de az meredek egy kicsit, azt inkább vmikor szóban.

#465 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 22:50

Szombat? :D

#466 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 22:52

in sha allah

#467 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 22:55

Ámen. :)

#468 Nócy

Nócy

Csikó

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 19. - 10:45

Te jó ég!!! Nem lehetett valami jó ott a rendelõben. De a nõ legalább élvezte gondolom :D

#469 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 19. - 11:35

Én nem igazán!Viszont azóta bejön a gumikesztyû meg a nagyító :D :D :D

#470 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 19. - 13:22

Csapos, itt vinnyogok a gép elõtt, folyik a könnyem. Este elolvastatom Bölénnyel is. :dev:

#471 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 19. - 15:39

Csapos, itt vinnyogok a gép elõtt, folyik a könnyem. Este elolvastatom Bölénnyel is.  :dev:

Hozzászólás megtekintése

Viszel nagyítót, gumikesztyût is? :D :dev:

#472 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 6:50

Bazeeeee Csapos! Nekem végem van! :D :D :D

#473 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 7:58

Ez tényleg egy ááász történet! :D :D :D

#474 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 9:42

Csapos, itt vinnyogok a gép elõtt, folyik a könnyem. Este elolvastatom Bölénnyel is.  :dev:

Hozzászólás megtekintése

Viszel nagyítót, gumikesztyût is? :D :dev:

Hozzászólás megtekintése

Cav, ezt a beszólást is elmeséltem Bölénynek. :kir: Valamiért õ nem vigyorgott rajta akkorát, mint én. Mostanában ne kerülj a szeme elé! :dev: ;)

#475 csutihubi

csutihubi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 236 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 21:08

Hát Csapos! Ez ... :dev: Én is vinnyogva könnyeztem. :kir: :yeah:

#476 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 21:13

No látod Csapos! Milyen könnyû nekünk örömet szerezni! Csak elõ kell venni a ................................ :yeah: :dev:

#477 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 21:46

...nagyítót. Mikroszkóp már nagyon durva? :confused:

#478 Nócy

Nócy

Csikó

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 21. - 10:08

mikroszkóp? attól füg...Üdv:Nócy

#479 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 24. - 14:45

Azért az élõben elõadott verzión sokkal nagyobbat röhögtem Csapos! :kocc: :kocc: :yeah: :kir:

#480 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 24. - 16:23

Hát ez 10 pontos. :) Nagyító ide vagy oda. :D