Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovas filmek

• Please log in to reply
950 válasz a témához

#441 Takiesz

Takiesz

Új vendég

• Fórumtag
  • 5 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 18:31

Sziasztok!Nem tudom, hogy meg erdekel-e valakit, meg szabad-e ilyen reklam jellegu dolgokat irni, de a Netpiac oldalan rendelheto a Fekete taltos cimu film. Ha jol ertettem errol esett szo par hete, ha nem bocsi, egy kattintast meger: www.netpiac.hu, nem tudtam belinkelni a filmet, irjatok be a keresobe a Fekete taltost. Teljesen veletlenul talaltam ra, meg is lepodtem (mivel ha jol olvastam 1975 kornyeki film).

#442 Petrusci

Petrusci

Csikó

• Fórumtag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 17:15

szia!!sajnos számodra rossz hir de nekem nincs meg Nagyon nagy sajnálatomra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egyszerüen imádtam azt a filmet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!és ha meg tudtad szerezni könyörgöm neked ird meg nekem is h kitöl és hogyan!!!!!!!!!!!!!!Kedvencem és régebben meg is akartam szerezni de belefáradtam a keresásbe!!!!!!!!:)MILLOSZOR KÉRLREK ÉRTESITS HA MEGSZEREZTEDF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!petraui.még mai napig el tudom énekelni amit Csodaszép énekel a mesében:)))))))))))))))))))))

#443 süsümester

süsümester

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 94 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 19:42

Én áttam egyszer régen egy filmet nem tom mi volt a címe de király volt volt benn v.mi jó életszerû. volt hegyvidék meg síkság az ott élõk nem szerették egymást a srác hegyvidéki volt és elszökött a lovuk majd kapott egy kis alacsony de jó ponit és azzal dolgoztott a film végén befogják (azaz végül a srác csinálja egyedül mert a többiek föladták) azt a ménest ahova az õ lovuk szökött Nem tudja v.ki mi a film címe mert nem emlékszem rá de szeretném feleleveníteni és a legjob az egészben az volt amikor a srác egy 90 fokos leejtõn jön le vágtában és közbe még fadarabokat ugrat át

#444 axa

axa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 76 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 6. - 17:20

Én is keresek egy magyar filmet, címe: Hosszú vágta. Egy Aranka nevû lóról szól, a Hortobágyon játszódik. A csikósok megmentenek egy amerikai katonát, aki a végén magával viszi a lovat. Ha valaki meg tudja szerezni ezt a filmet nekem légyszi szóljon Köszi!

#445 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 6. - 17:40

süsü azt én is láttam, de marha régen már és a címét sem tudom, de halvány foszlányok elõjöttek. :kir: :kocc:

#446 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 12. - 8:51

PÉNTEKEN ESTE 21:55-KOR AZ RTL KLUBBON A SUTTOGÓ LESZ!!! :kocc: :kir: Én mindenképpen megnézem, fel is veszem videóra (bár már láttam :) )! Gondoltam érdekelhet valakit ha még nem tud róla. :ang:

#447 gica

gica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 370 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 12. - 8:54

A Lovas TV mûsorokban már kiveséztük. ;)

#448 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 25. - 7:15

:pirulósszmájli: (ja és bocsi hogy nem néztem utána :( )

#449 pepszin

pepszin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 19. - 11:48

Sziasztok!Szeretnélek Titeket megkérdezni arról, hogy ismeritek-e az Ico, a bátor lovacska címû rajzfilmet. Nagyon szeretném megszerezni videon, vagy dvd-n, vagy bárhogy. Gyerekkorom kedvenc meséje volt, és azóta sem találom.Ha esetleg valakinek megvan, vagy tudja, hogy hol tudom megszerezni, kérem írjon nekem ide, vagy a teddy.kisedi@freemail.hu -ra.Elõre is köszönöm, ha tud valaki segíteni!puszi, Edike

Hozzászólás megtekintése

Hallo! Naná, a kedvencem volt, azon nõttem fel. (Petrezselyem + Sziklanyûvõ a legnagyob arc... :dev: ) Jah, s még valami: Megvan videón!!!!!! :yeah: Sajna már elég régi szegény, szal a minõsége nem vmi jó. De megvan .avi-ban is, de a minõség kb ua.

#450 bigblue

bigblue

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 398 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 20. - 14:38

Ha valaki kattan az indiános filmekre: a Manitu bocskora kapható a Tescoban DVD-n.

#451 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 4. - 15:30

Ezt a filmet látni akarom!! Flicka a címe, ha a multimédiára mentek, ott van az elõzetes (trailer). Nem tudom, hányszor néztem meg egymás után, de a könnyem az csorgott végig. :)

#452 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 4. - 16:48

Nálunk ezt mikor játsszák?

#453 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 4. - 17:09

Az amerikai bemutatója október 20-án volt, nem tudom, itthonra mikor jut el. Ha adják egyáltalán mozikban, és mivel nem olyan, mint a Gyûrûk Ura, amit egy idõben adnak mindenhol elsõként, ezért szerintem kb 3 hónap, mire ide eljut.

#454 Guest_Wicca_*

Guest_Wicca_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 4. - 17:22

Sziasztok!Nemrég volt a NG-on egy lovas film(2 részes volt, 2 vasárnap játszották). Vad lovakról szólt, a "fõszereplõje" Felhõ volt. Ki látta? Véleményetek?

#455 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 4. - 17:45

Sziasztok!Nemrég volt a NG-on egy lovas film(2 részes volt, 2 vasárnap játszották). Vad lovakról szólt, a "fõszereplõje" Felhõ volt. Ki látta? Véleményetek?

Szia Wicca!Többen is láttuk. Ha visszaolvasol, valahol még vélemények is voltak róla. (Fõleg az életképtelen csikóról.)Nekem sokat segített a film abban a kirakósjátékban, hogy mit kell nézni (meglátni!) :eek: egy lovon, ahhoz, hogy kicsit belelássak a lelkébe. (Na ez elég optimista lett. :rolleyes: )És végre láttam, mi az amerikai "futószárazás" amit eddig könyvbõl olvasva nehezen tudtam elképzelni.De leginkább a táj fogott meg. Már nem voltam kisgyerek, amikor az indiános könyveket olvastam. És bevallom mindig naív idealizmusnak tartottam az indiánok "örök vadászmezõ" mítoszát.1 szó, mint 100 - leesett az állam, hogy ez a paradicsom igenis létezik, ráadásul itt a Földön. :hu: Ahol ezek a musztángok élnek, az nem a westernfilmek kopasz kaktuszos pusztábavonatozós világa. És aki itt természetfilmet forgat a vadlovakról, az már most a mennyországban van akár tudja, akár nem. :ang:

#456 Guest_Wicca_*

Guest_Wicca_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 4. - 19:16

Jahj oké, ne haragudjatok. De akkor már olvasom is vissza :hupp: :) .Nemtudjátok, mikor lesz leközelebb a tv-ben valamilyen lovas film, esetleg sport? :)Bocsi, de nem igazán találom.....az elõzõ oldalakon már eléggé régi hozzászólások vannak......Tudnál segíteni merre van? mert nagyon kiváncsi vagyok rá.

#457 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 4. - 19:28

Jahj oké, ne haragudjatok. De akkor már olvasom is vissza :hupp: :) .Nemtudjátok, mikor lesz leközelebb a tv-ben valamilyen lovas film, esetleg sport? :)Bocsi, de nem igazán találom.....az elõzõ oldalakon már eléggé régi hozzászólások vannak......Tudnál segíteni merre van? mert nagyon kiváncsi vagyok rá.

Egyéb fórumok->SatöbbiOtt vannak még filmes topikok, bár nem tudom mennyire frissek.

#458 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 4. - 19:39

Ez a Flicka címû film jónak ígérkezik. :) Már olyan rég volt jó kis lovas mozifilm...A Felhõ a Sziklás-hg. vadlova c. filmrõl a Lovas Tv msorok topicban volt szó ha jól emlékszem.

#459 Szélvészcsajszi

Szélvészcsajszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.112 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 20:11

Nem tudom mennyire érdekel esetleg titeket...de a lovasboltban a héten láttam hogy a Lovas Etûdök címû sorozat I. (kezdõ lovasoknak) és II. ( haladó lovasoknak) részét már csak potom 500ft-ért próbálják eladni természetesen VHS kazettán... :D

#460 palkó

palkó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 14. - 22:37

M2 Sasszárny, most. Jó indiános, lovas.

#461 öcsisajt

öcsisajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 70 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 14. - 23:13

Én egy elég régi filmet keresek, amit nagyon régen többször is láttam (a szív TV-n ment, amikor még volt ilyen...) a címe: A kemény lecke.Ha valakinek megvan, szóljon, nagyon szeretem azt a filmet!!!

#462 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 2. - 14:23

Sziasztok!Ismeri valaki a Secretariat, vagy Phar Lap filmeket?Esetleg megvan valakinek?

#463 Guest_qexer_*

Guest_qexer_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 3. - 10:55

én csak az egyik részét láttam, de tetszett:)

#464 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 3. - 15:13

Én viszont csak most jutottam megnézni a Hidalgo-t. Nagyon jó film..szép az a Paint Horse tényleg. Az a csapdás bõrfelvágós jelenet kicsit durva volt, de életszerû teljesen. Jót bõgtem a végén...azt hiszem párszor még meg fogom nézni. :yeah:

#465 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 3. - 16:05

Én viszont csak most jutottam megnézni a Hidalgo-t. Nagyon jó film..szép az a Paint Horse tényleg. Az a csapdás bõrfelvágós jelenet kicsit durva volt, de életszerû teljesen. Jót bõgtem a végén...azt hiszem párszor még meg fogom nézni. :yeah:

Nekem is egyik kedvenc lovas filmem. Hihetetlenül jó a story is és a felvételek is. :)

#466 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 3. - 16:22

Ezt a filmet látni akarom!! Flicka a címe, ha a multimédiára mentek, ott van az elõzetes (trailer). Nem tudom, hányszor néztem meg egymás után, de a könnyem az csorgott végig. :)

Hú! :eek: Asszem fogom majd a bandát és elmegyünk megnézni a moziba ha már itthon is lesz :) Nagyon jónak tûnik,tényleg megindító film.Hidalgo nekem is tetszett,a végén én is bõgtem,csak akkor mosolyodtam el mikor láttam h megvan patkolva mind a 4 lábára és úgy engedik vissza.Ez egy elég nagy baki.Valaki nemtudja h meglehet e szerezni dvd-n a Szabad mint a szél ill a Karino c filmet?

#467 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 14. - 10:43

Én meg ezt a filmet akarom látni! Valaki látta már???????????????

Edited by emeset, 2007 március 14. - 10:43.

#468 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 14. - 12:26

Emeset! Sztem ez a Flicka. De lehet tévedek... :rolleyes:

#469 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 14. - 13:41

Emeset! Sztem ez a Flicka. De lehet tévedek... :rolleyes:

tévedsz! :DEz egy francia film, most februárban lezdték vetíteni.

#470 Flipike

Flipike

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 117 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 14. - 14:23

És hogy van magyarul a címe??Még az angolt vágom,de a franciát.... :confused:

#471 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 14. - 14:27

Még tuti nincs magyar címe, de szó szerinti fordításban: 'Vele táncol'. (Dance with Him ha az angol jobban megy :)

#472 Orcus

Orcus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 176 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 18. - 12:03

Sziasztok! Nagyon keresem a Jilly Cooper Lovasok c. könyvébõl készült filmet! Valamikor ment TVben, de ma már nem lehet megvenni sehol... Nincs ,eg valakinek véletlenül bármin? Olyan kiváncsi lennék rá, a könyv marha jó volt! :yeah:

#473 Lóbarát

Lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.143 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 18. - 14:18

<- Ugyanez engem is nagyon érdekelne! Légyszi, ha valakinek birtokában van, és magánban jelentkezne, nálam is tegye meg! :)

#474 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 21. - 14:00

Én egy elég régi filmet keresek, amit nagyon régen többször is láttam (a szív TV-n ment, amikor még volt ilyen...) a címe: A kemény lecke.Ha valakinek megvan, szóljon, nagyon szeretem azt a filmet!!!

hú,csak most olvastam,h te is ezt a filmet keresed!!!én is nagyon imádtam,elég régóta keresem,de semmi.....de ha valahonnan ,meg tudod szerezni,feltétlenül szólj,légyszi!! :ang:

Edited by Katica431, 2007 március 21. - 14:00.

#475 bartorsi

bartorsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 276 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 19. - 13:18

Valakinek megvan ezek közül valamelyik? Vagy esetleg láttátok? Nevzorov Lóenciklopédia Nevzorov Magas Iskola

#476 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 21. - 10:11

Javaslom megnézni az Illuzionista (The Illusionists) 2006-os filmet.
http://www.imdb.com/title/tt0443543/
Igaz nem kimondottan lovakról szóló film, de szép lovas jelenetek vannak benne, amúgy meg jó film.

#477 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 22. - 10:26

Nálunk, is megjelent: Dakota Fenningel a Dreamer, Álmodó. Most nézzük meg. Gondolom megint csak egy gyerek-ló barátság feldolgozás, de nem dúskálhatunk lovas filmekben. :)

#478 Krizsta

Krizsta

Új vendég

• Fórumtag
  • 11 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 12:37

Valakinek megvan ezek közül valamelyik? Vagy esetleg láttátok?
Nevzorov Lóenciklopédia
Nevzorov Magas Iskola

Mészáros Gyula forgalmazza mind a kettõt. www.mgy.hu

#479 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 13. - 21:50

http://www.videa.hu/...nj5swU4rTuh77jB

rövid de érdemes megnézni
P.

#480 Nicol-e KidNEM

Nicol-e KidNEM

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 24. - 20:04

Sziasztok! Nagyon szeretnék megszerezni egy pár lovas filmet! Ha valaki tudna bármilyen módon segíteni ezzel kapcsolatba, azt nagyon megköszönném! Suttogó, Vágta, Hidalgo, Szilaj