Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Haszonállatok

• Please log in to reply
4168 válasz a témához

#441 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 28. - 9:59

Én ajándékba kaptam a fiatalurat, de tölünk is megy tovább. Zuhany után is éreztem a szagát. Ha megoldható nagyon sziveses neked adom.
Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

#442 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 28. - 10:09

Tetszik, de nagyon messze laktok.......sajnos. Bár fogok majd arra menni, családi kötelezettségek.

#443 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 28. - 10:17

Föladom postán :D Egyébként rettentõ szelid, inkább beszari. Nem nagyon büvölte meg a lányaimat, de még csak most jött, tisztességes leányzó nem ugrik bele rögtön a fiúk karjába :)

#444 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 12:42

Eladó 8 hónapos jerke merinó bárány vagy cserélhetõ, takarmányra, zab, kukorica, rétiszéna.Természetesen értékegyeztetéssel.

15e pénz!

Szomszédom kikészült idegileg, szóval viszonylag sürgõs! :gm:
Ha nem megy el levágjuk, de nem nagyon szeretném! :(

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

#445 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 12:53

Mégis hangos? Ez nem érdekel? sürgössen uj helyet keresek sarga, negy eves csödörömnek idöhiany miatt! szep küllemü, nyugodt lo. csikokoraban eltört a csipöje. jelkepes összegert elvihetö, viszont csakis jo helyre!!! tovabbi informacio sms-ben: 0670 598 16 11 Zsebi vidd el a barikát.

Edited by Backnight, 2009 november 2. - 12:55.

#446 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 12:55

Idõnként...
Az a baj, hogy reggel 4-5-kor is nyomja! :(
Engem nem zavar, de az õ hálószoba ablakuk pont oda néz... :(

Mégis hangos?

#447 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 13:56

Hilfingers merre laktok? Esetleg egy kis kecskebak? Csendnek csend lesz, de van ám olyan ájer a környéken hogy ihaj! A szomszédod ki sem fogja nyitni a száját, de lehet még az ablakát sem hogy veled veszekedjen.

#448 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 14:34

Nem lehet! Így is háborúban állunk... Nem akarom tovább fokozni! Most még csak az egyikkel de egy kecskebakkal magamra húznám a környéket az tuti! :) Ló lesz. Csend van és nincs büdös! Erdőkertesen vagyunk! Viddel!!! Léccilécci! :P Ha kell elviszem egy darabig csak ne kelljen a vérét venni! :ang:

Edited by Filly, 2009 november 7. - 22:38.

#449 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 16:53

Hát én elhoznám, de potom 123 km választ el minket. Sajnos kocsink sincs, ekkorát a lóval sem lehet menni.Gyalogosan 40 óra ahogy a tervezõ állítja :D Hát pedig láttam Egerben jártatok, gondoltam valahol itt lesztek. Még agyalunk a dolgon. A kos meg csak vicc volt, nem akarok én senkinek rosszat. Itt is volt rá példa hogy feljelentették a szomszédot mert a kakasa kukorékolt. Páromat annó a trágya miatt jelentették, kb 100 méterre volt tárolva a szomszéd házától. Bár ez a szomszéd nem köszönt sokáig amikor megvettük a tehenet, no nem a tehén zavarta, hanem hogy a miénk. Irigy népség nagyon. Sajnállak a szomszédaid miatt. Kb kettõ éjszaka nem alszunk, a szomszéd alkoholista kiengedi a kutyáját megint, ha beiszik és bekattan az agya mindig ezt csinálja. Egész éjszaka ordítanak a kutyák. Most mit csináljak vele? Max a kutyát tudnánk kilõni, azt meg nem akarjuk. Lehetne feljelenteni, de minek háborúskodni pár nap miatt? Legalább a kutya jól érzi magát.

#450 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 20:36

Lenne takarmányod cserébe? Valahogy csak megoldjuk, ne legyen a távolság akadály! (bár valóban nem kevés...) :P

#451 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 5. - 13:00

Nem oldottuk meg! Nagy a távolság! Még mindig eladó! Pest megye előnyben! :)

Edited by hilfigers, 2009 november 5. - 13:00.

#452 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 6. - 13:17

Srácok! Kaptam egy csere ajánlatot. Korpát kapnék érte. Jó az a lónak? Mennyi az ára most? Mennyit kérjek érte? Köszi elõre is!

#453 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 6. - 13:25

Én egy zsák korpát 700 Ft-ért vettem, ezt a terményesbõl vettük, ennél csak olcsóbb nagytételben. A lónak mi nem adjuk, de Endypapa már hízlalt lovat korpán fõttkrumplival. Ha jó áron sikerül a csere, akkor az nem mekeg, és még lehet eladni is tudod zsákonként.

#454 Széphajnal

Széphajnal

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 6. - 13:54

Nálunk 1500-egy zsák korpa,30-kilós. Jó a lónak,nedvesen abrakhoz keverve.Abrak nélkül is adható,szintén nedvesen,én ilyenkor hidegben langyosan adom nekik.Azért is jó,mert a korpába különbözõ dolgokat is bele keverhetsz,pl.méz,só,stb. A korpa elvonja a szervezetbõl a kálciumot,ezért aki eteti szokott bele keverni futort,nem nagy összeg,minden terményesnél lehet venni. Kólika megelõzésre is jó a korpa,és diétához is.Rengeteg vitamint tartalmaz.

#455 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 6. - 14:44

http://www.napi.hu/N...Termenyarak.htm
Ezt találtam csak.
Jaj anyám, most látom 2004. Keresek még!

Edited by zsebi0202, 2009 november 6. - 14:45.

#456 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 6. - 15:13

Gondoltam zabhoz hozzákeverem... Nyáron az almához, répához is lehet azt tudom. Ha diétához jó akkor, hogy hízlalt valaki korpával lovat??? :gm:

#457 Széphajnal

Széphajnal

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 7. - 7:24

Emésztési problémák esetén,mert könnyen emészthetõ.

#458 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 7. - 8:00

Télen mindenképp javasolt korpát is adni, de nekik sem jó a túl sok. Az enyémek szeretik, ha a nedves zabkeveréket meghintem egy marék korpával. Viszont sokat ne vegyél, megavasodik (szagold meg, érezni, ha régit akarnának rádsózni). A 700-800 ft/zsák körüli ár jó, ha sokat kapnál, vevõ vagyok néhány zsákra.

#459 Széphajnal

Széphajnal

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 7. - 9:10

Hol vesztek ennyiért korpát? :confused: Itt Szombathely környékén 1500-a 30kg-os zsák. Azért ez durva,hogy máshol fele annyiba kerül! Mondjuk én sem nagy tételben veszem.

#460 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 7. - 10:37

Nah ez sem jött össze! 10 zsák korpát akart adni. Ha 800ft-al számolom is kevés! :(

#461 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 7. - 11:38

Nincs a környékeden egy tanya ahol tartanák bérben? Mi is úgy tartottuk õket, aztán felszaporodtak 12-re és így adtuk el egészben. Ezek mind befogadott, cumis, kapott stb. birkák voltak meg a szaporulata. Igaz a párom körmöléssel meg a nyári munkáknál besegített, meg néha juhászkodással ledolgozta, de egy bari kétlem hogy sokba kerülne. Hátha még szaporodik is neked. Ma két kutyus érkezik a bari helyett. :D

#462 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 7. - 20:50

Akkor Te Õrbottyánhoz közel laksz. Ott lakik Cinkos, talán még vannak kecskéi, ott esetleg elhelyezheted. Hatalmas terület van. Hát megvenni nem fogja, de ott lehet esetleg, meg kell kérdezni tõle, bár már régóta nem láttam a fórumon.

#463 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 7. - 21:33

Nemlátom értelmét. Inkább megesszük...

#464 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 7. - 22:01

Nemlátom értelmét. Inkább megesszük...

Szegény...... :(

#465 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 7. - 22:02

Nem õ lesz az elsõ a történelemben! :)

#466 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 8. - 18:43

Persze, értem én azt csak azt sajnálom, hogy fiatal jerke, ennek ellenie kéne , nem pedig pörköltbe menni.

#467 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 8. - 19:36

Az öreb birkát meg sokáig kell fõzni! :)

Na, megmentettem az életét. Beszéltem a ficekkel (korpással), mondtam neki, hogy 13 zsák és viheti. Holnap vagy holnapután viszik! :ang:

A mennybe jutok! :P

Persze, értem én azt csak azt sajnálom, hogy fiatal jerke, ennek ellenie kéne , nem pedig pörköltbe menni.

#468 Széphajnal

Széphajnal

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 8. - 19:39

Na látod! Én 3-zsákkal vennék is tõled,de asszem nagyon messze vagy! :hupp:

#469 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 8. - 19:52

Reméljük õ sem birkapörköltbe viszi.

#470 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 8. - 22:50

Decemberben megyek Szombathelyre, tárgyalni. Viszek ha akkor még kell...

Na látod! Én 3-zsákkal vennék is tõled,de asszem nagyon messze vagy! :hupp:

#471 Széphajnal

Széphajnal

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 8. - 23:23

Oké,rendben,persze kell decemberben is! Ha aktuális lesz,akkor szólj,és megbeszéljük,elõre is köszönöm.

#472 siryana

siryana

Új vendég

• Fórumtag
  • 5 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 9. - 19:25

Eladó választási vörös és szõke mangalica malacok!!!

#473 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 9. - 19:44

Eladó választási vörös és szõke mangalica malacok!!!

Hol? Teszel fel képet róluk? Mennyiért?

#474 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 10. - 12:40

"helló,bocsi de mégse lesz csere itthoniak mégse engedik.sajnálom." Nincs szerencsém ezzel a kis döggel! :( Kitömetem!!! :D

#475 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 10. - 15:14

Hát ha valaki bevállalja a fuvart Erdõkertes és Balaton között még mindig jöhet a kis bestia. Nemá hogy perkelt legyen. Bár amilyen balfék állatvédõ vagyok. Kettõ befogadott kutyám közül kettõ meglépett. Az egyik befoghatatlan, most üldöztem végig a faluban, nemám hogy idejön. Majd hülye lesz. A másik meg tök vak, van egy félelmem, hogy a jelentett reggeli elütött kutya õ lesz. Mire odaértem a tetthelyre a tetem már eltünt. Borzasztó vacakul érzem magam, de tudom hogy nem tehetek róla. Megnézték a helyet mielõtt hozták, nem szökõsek mondták, én meg elhittem. Azért állatmentésbõl egyest adtam magamnak.

#476 siryana

siryana

Új vendég

• Fórumtag
  • 5 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 10. - 15:42

Cumizós nõstény kisgidát vagy szelíd felnõtt nõstény kecskét vennék Baranyában.

#477 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 10. - 21:41

Te sem voltál túl szerencsés akkor ezzel a biznisszel! :(
De hová tünt a tetem???

Nekem meg figyelnem kéne, mert lehet, hogy ez egy jel. Mármint, hogy nem akarja elvinni senki. Talán mégiscsak itt a helye nálunk és szarok a szomszédra. :dev:

Lekopogom: két napja, mikor este hazajövünk nincs kiabálás. Mindig akkor kiabált ha hazajöttünk vagy reggel kilépek az ajtón. Szerintem tök rendes kis bari lett belõle. A kutya többet ugat, frankón! :)

kicsi off: Ettõl a sok esõtöl dagonya lett a karámból. Katasztrófálisan néz ki sajnos. Ha feltöltöm homokkal milyen mélység az ideális?
Valaki tud olcsón homokot??? :)

Hát ha valaki bevállalja a fuvart Erdõkertes és Balaton között még mindig jöhet a kis bestia. Nemá hogy perkelt legyen. Bár amilyen balfék állatvédõ vagyok. Kettõ befogadott kutyám közül kettõ meglépett. Az egyik befoghatatlan, most üldöztem végig a faluban, nemám hogy idejön. Majd hülye lesz. A másik meg tök vak, van egy félelmem, hogy a jelentett reggeli elütött kutya õ lesz. Mire odaértem a tetthelyre a tetem már eltünt. Borzasztó vacakul érzem magam, de tudom hogy nem tehetek róla. Megnézték a helyet mielõtt hozták, nem szökõsek mondták, én meg elhittem. Azért állatmentésbõl egyest adtam magamnak.

#478 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 10. - 21:45

A hétvégén volt 2 napos Márton napi vásár Szombathelyen a Múzeumfaluban. Voltak ott olyanok akik kecskesajtot árultak. Hát eddig büszke voltam magamra, hogy milyen sajtokat tudok csinálni ( egyébként olyat is árultak), de miután láttam ezeket el kell hogy mondjam igen csak kezdõ vagyok még. Hatalmas 56 kg-lós sajtok voltak ott, és nagyon finomak és vették is az emberek. Nem tudom hogy honnan szedjek még recepteket?

#479 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 10. - 21:49

A tetem kérem nekem hála a gazdinak már nem, egy cica volt. Az ominózus hölgy aki reggel látta annyira sajnálta hogy rá sem nézett, de azért állította egy nyakörves kutya volt. :D A tetemet meg elvitte a gazdi. Egyébként reggel 6-kor kezdenek a közmunkások, biztos összeszednék. Azért még most sincs meg a papóka. Kicsit izgulok érte. Már megy a fényreklám a falutv-n meg minden. A kis bestének meg szurkolok, nõ létére tanulja meg befogni a száját. Ha veszel mellé másikat, biztos csend lesz... :gm:

#480 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 14. - 18:02

Nagy a csend itt mifelénk. Hilfingers nálatok is csend van? :gm: Backnight? Régen hallottunk felõled. Van már új bakocska?