Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

A farm, ahol élünk

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3098 válasz a témához

#441 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 25. - 18:10

Na sipirc innen, ahova valósik vagytok! :DMeggyes! Holnap csak Fillyvel ketten mentek át Veresre lóval, úgy tudom. Andyka és én vasárnap csatlakozunk hozzátok. Fillyvel azt beszéltük, hogy 8-kor gyülekezõ a tanyán, fél 9-kor indulás a csomádi kocsmához, ahol 9-kor Adriennel kiegészülve megyünk tovább.Szombat este viszont megyünk ki Vronyval és Kaktusszal(?) a buliba, akkor találkozunk! :)A farmos lovak a féreghajtás óta felturbósodtak! Legalábbis Döme zizzent volt ma terepen (még a vaszorazöreje is hallatszott :D, ami eddig soha) és Blecsi is ment mint a golyó, ezt Andykától tudom. És Nikol azt mondta Bíbor is olyan mint a duracelnyuszi, nem fárad el. Pedig most sokat dolgozik, ugyanis gyerektábor van (a lányok -Nikol és Vega- idegszálai feszülnek rendesen... :D).

#442 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 25. - 18:37

En vasarnap dolgozom :( :( :(

#443 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 25. - 18:48

Na sipirc innen, ahova valósik vagytok! :D

Az elõbb ment el tõlem egy szép atv kanca (egy csúnya lovassal a hátán). Feltûnõen hasonlít a profilodban látható paccra. :)

#444 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 25. - 20:34

ugyanis gyerektábor van (a lányok -Nikol és Vega- idegszálai feszülnek rendesen... :D).

Megindult bennük az anyai ösztön, a hormonok csak úgy dübörögnek a zsigereikben. Mindketten elhatározták, hogy sok-sok gyereket akarnak! :D

#445 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 8:46

Megérkezett Pendi a Sánta Õz tanyára! Izlik neki a dús fü.Tegnap vizsgálta a doki, sajna nem vemhes!

Ahháááá! Tudtam én, hogy elõbb-utóbb beszereznek egy zebrát! :D (Vagy letettél errõl a tervedrõl?)

#446 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 8:53

Csuti: Bíbor mindig duracellnyuszi! :kir:

#447 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 9:01

Az elõbb ment el tõlem egy szép atv kanca (egy csúnya lovassal a hátán). Feltûnõen hasonlít a profilodban látható paccra. :)

Nincs is kép a profiljánál... :kv:

#448 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 9:04

Ahháááá! Tudtam én, hogy elõbb-utóbb beszereznek egy zebrát! :D (Vagy letettél errõl a tervedrõl?)

Nem tettem le, de nem találtam csõdõrt. Most a nagyobbik lányom öszvért rendelt, tavasszal meglátogatunk egy szamarat! :D

Itt van, de ez csak hasonlit.

#449 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 9:11

Mi van??? Az adataimnál a Dömén ülök, aki egy magyar félvér herélt. :DNem is értettem ott fentebb, hogy azt Packa kinek írta! :rolleyes:

#450 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 9:13

Most már én se' értek semmit... :rolleyes: :hupp:

#451 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 9:14

De most gyorsan vissza is cseréltem a képet a régire, amin Döme sokkal szebben mutat! :)Ez Pendi, ez pedig Döme.Végülis hasonlítanak, mert mindkettõenk 4 lába van, meg 2 füle. :gm:

Edited by Csuti, 2006 augusztus 28. - 9:17.

#452 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 9:16

A Pende meg már fel sem ismeri a saját lovát?Hát mi folyik itt kérem! :D :D :D

#453 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 9:19

A Packa nem ismeri fel a Pende lovát Csuti, örök harag :gm: :D

#454 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 9:24

Nem tettem le, de nem találtam csõdõrt. Most a nagyobbik lányom öszvért rendelt, tavasszal meglátogatunk egy szamarat! :DItt van, de ez csak hasonlit.

Ezt írtam!

#455 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 9:24

Adrienn, tudtam, hogy megsértődsz ha lecserélem a képet, amit Te készítettél! ;) Majd ha már Te is állandó vendég leszel a Farmon akkor csinálunk sokkal jobb képeket, amikor meg is bír állni a Döme és nem tűnik majd nagyobbnak a feje a képen, mint a fara. :DÍrjál valamit Te is a hétvégi lovaglásotokról! Láttunk ám Csomádon tegnap titeket, mikor Fillyvel lovagoltatok hazafelé, mi meg éppen veszekedtünk a szélvédőbetörős pasival!

Edited by Csuti, 2006 augusztus 28. - 9:26.

#456 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 9:27

nem tûnik majd nagyobbnak a feje a képen, mint a fara. :D

Sok nõ, hogy örülne ilyen képnek! :D

#457 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 9:39

Amikor írtam még volt.

#458 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 9:52

Volt is, van is! :kv:

#459 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 10:01

Ja. Tényleg. Bocsi. Én kavartam. :kv:

#460 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 10:05

Szerintem Ágimam Packa lapját nézte meg. :gm:

Le akartam cserélni olyanra, amin nincs rajta a fater, mert Pende azt hitte én vagyok õ. :D :D Aztán csak "error" hegyek....

Volt is, van is! :kv:

A régi jobb volt... :confused:

#461 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 10:08

Nem hittem, a kiskölök voltál Te, vagy nem?Épp azt mondtam, hogy már akkor is rád lehet ismerni! (ugyanolyan ronda voltál!)

#462 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 10:11

Ezt a káoszt! :DPacka! Én már június 6-a óta(azóta van meg Döme) arra várok, hogy legyen egy csodás kép Dömérõl és rólam, amit felrakhatok az adataimhoz! :D Amúgy annyiból nem csodálkozom, hogy összekeverted Dömét és Pendit, mert Pendikét 1 évig béreltem/lovagoltam és megfertõzõdtem szürkelómániával! :yeah:

#463 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 10:15

Nem hittem, a kiskölök voltál Te, vagy nem?Épp azt mondtam, hogy már akkor is rád lehet ismerni! (ugyanolyan ronda voltál!)

Tényleg? (csak mer rítam, hogy le kell szállni) :D

Ezt a káoszt! :DPacka! Én már június 6-a óta(azóta van meg Döme) arra várok, hogy legyen egy csodás kép Dömérõl és rólam, amit felrakhatok az adataimhoz! :D Amúgy annyiból nem csodálkozom, hogy összekeverted Dömét és Pendit, mert Pendikét 1 évig béreltem/lovagoltam és megfertõzõdtem szürkelómániával! :yeah:

A gazda tette a fülembe a bogarat. Mondta, hogy te is lovagoltad, én meg rápillantva a képre láttam, hogy egy szürkén ülsz...Késõbb - Dömét látva - már rájöttem, hogy nem annyira hasonlít.Külömben duma az egész, csak téged néztelek nem a lovat! :D :D

#464 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 10:20

Óóóó, most már egyre érdekesebb! Linkeljél csak egy aktuális képet magadról! :DVrony szerint most épp eltorzítva látszik az elõzõ kép az adataimnál, nekem meg jól hozza az újat...)

Edited by Csuti, 2006 augusztus 28. - 10:22.

#465 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 10:24

Elindult a fõnök. (Kilépett a skype-ból) :D

Óóóó, most már egyre érdekesebb! Linkeljél csak egy aktuális képet magadról! :DVrony szerint most épp eltorzítva látszik az elõzõ kép az adataimnál, nekem meg jól hozza az újat...)

Minek? Abból a kis kombojból nem nézel ki semmit?

#466 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 10:29

Dehogynem! Nagyon vagány csávó! :D És hány évet kell rászámolni? ;)Nem kéne ezt az oldalt átrakni valami más topicba? :o

#467 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 10:29

Télleg úgy jön, ismerlek, nem vagy ilyen torz! :D

#468 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 10:32

:D Köszi, hogy megvédesz a technika ördögétõl!

#469 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 10:37

Dehogynem! Nagyon vagány csávó! :D És hány évet kell rászámolni? ;)Nem kéne ezt az oldalt átrakni valami más topicba? :o

Többet mint szeretném, de így éppen jó. :) Miért? A Sánta Õz tanyáról beszélünk, nem?

#470 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 10:41

Ez a Los Vegas farm topikja!

#471 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 10:44

Szerintem is!Csak Vega nem nagyon ér rá mostanában írni bele. De mi, a jelenlegi, múltbéli és jövõbeni bértartóik kitöltjük az ûrt! :D

#472 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 28. - 14:44

Akartad írni, hogy "kitöltjük a zûrt" :gm:

#473 vegeta

vegeta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 1. - 23:57

Huhh...gyakrabban kéne fórumot látogatnom :)Na, ide is bekopizom:Szeretnék végre autó nélkül menni egy buliba és a bodzaszörpnél valami ütõsebbet fogyasztani…nagyon rám fér. Arra jutottam, hogy szerény kis álmomat megvalósítandó, a bulit a házunktól 9,5 méterre szervezem. Gondolkoztam, hogy vajon milyen ürügy okán szervezõdnétek ide. Aztán megtanácskoztuk Gumival hogy egy csomó mindenre kéne inni. Például neki volt egy születésnapja nemrég (nagyon öreg), nekem lesz nemsokára (én is fokozott iramban vénülök). Aztán meg a Farm szeptemberben lesz egy éves, és tudom, szégyengyalázat, de még arra sem ittunk. Sõt még Huginak is névnapja lesz. Igen, régebben szerettem volna nagyszabású farmavató mulatságot koncerttel meg programokkal, de már nincs kedvem hozzá (na meg néhány más dolog is hiányzik ehhez). Úgyhogy csak simán meghívlak Titeket ide, a végre névvel rendelkezõ tanyánkra szeptember 9-én szombaton. Tudom, hogy pont Americana, de úgysem lesz olyan idõpont, ami mindenkinek jó (persze meg fogok sértõdni Sheriff, ha szombaton Augsburgból hazafelé nem ejtitek útba Õrbottyánt ;) ), meg az õsz is itt toporzékol már, szóval ne húzzuk tovább. Sajnos catering-et nem tudunk szervezni, szerintem folyékonyból mindenki hozzon, amit fogyasztani szeretne és talán valami bográcsos kaját jó lenne összedobni, de én nem fõzök. Az esõ ne riasszon el senkit, van tetõ a fejünk fölé. Aki aludni is akar, annak kiváló árnyékos, klimatizált sátorhelyet tudunk ajánlani a kb 500 diófa valamelyike alatt :gm: .Na, szóval akkor...Okok: los Vegas Farm névadó, születésnapok és minden egyéb máshová nem sorolható ok (például látnám már a képét többeteknek)Helyszín: 2162 Õrbottyán, Kvassay telep 66/5 ;) Bõvebben: M3-ról vagy 2/a-ról Vác, Hont irányba kell jönni be Fótra. Fótról Csomád, Veresegyház az irány, végig egyenesen. Csomádon át kell menni (nem elkanyarodni Veres felé) és a Csomád vége tábla után kb 1 km-rel lesz egy éles jobb kanyar, itt kell elkanyarodni balra a földútra (a záróvonal ne tévesszen meg senkit, a közútkezelõ alkalmazottjának pár héttel ezelõtti tévedése, de csak lassan, mert elég nehezen belátható a kanyar) Idõpont: 2006 szeptember 9. szombat, délutántól (ha a söröskorsó fenekén túl egyéb emlékképre is vágytok)Résztvevõk: Gumi tutira mondta, én is úgy tûnik megyek, Hugi itt lesz. Ki jön még?(jah, lesz néhány bátor nemlovas is valszeg, tessék felkészülni más témákból is, mint nyeregalátét, spin meg támaszkodás ;) )na pá,vega

#474 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 3. - 17:54

Múlt hétvégén aljas szándékból elkövetett, elõre megfontolt szándékkal végrehajtott, villámlátogatásszerû rajtaütést végeztünk Dé-vel a Los Vegas farmon. Segítõ és bûntársunk volt Strong Steve, kinek ezúton is köszönünk mindent! :)Szeretnék mindenkivel megosztani egy kis ízelítõt abból, milyen kutya élet van azon a tanyán! :dev: VideóMár mûködik a videó, csak sokat kell rá várni a "nagy" méret miatt.Vega!Ha semmi komoly akadály nem jön közbe, mi is tiszteletünket tesszük.Bár, ahogy ígértem, a közös sörözés megint elmarad... :rolleyes: :D/A videón Nutella és Tatár látható/

Edited by Szellemlovas, 2006 szeptember 4. - 5:55.

#475 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 3. - 18:08

valamitcsinájjálmernemgyünbeavidejó

#476 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 13:27

Pezseg a Farm!Tegnap voltam a tanyán és hihetetlen micsoda lovasélet van kialakulóban!Eddig hetek teltek el úgy, hogy egy bértartóval sem találkoztam. De tegnap!Boka, Strong Steve, Andyka, Fakó, a Vadász nevû új ló gazdája, 2 vendéglovas, Vega, Nikol, én. Szóval voltunk egy páran! Voltak aki terepeztek, aztán volt edzés a pályán, a körkarámban.Viking épp nem volt a karámban, mikor mentem Döméért. Vuk ott volt Döméék közelében és mikor odament a sárló Dióhoz (vagy a kanca ment õhozzá?!), akkor Walker felháborodva odarohant, nem tûrhette hogy ez a zöldfülû csak úgy megközelítsen egy sárló hármehölgyet! :D Fél perccel késõbb Lidérc is kifejtette nemtetszését. De ezek a fenyegetések pár lépésnyi kergetésben ki is merültek.Aztán Vuk hozzánk csatlakozott és bejött velünk a legelõrõl. De szorosan Döme seggében, amit Döme kétszer visítással és fenyegetõ rúgással konstatált.Én egyedül lovaztam egy nagyon kellemeset az erdõben. :cool:

#477 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 13:43

Mi meg Bokával mentünk egy csúcs terepet! :) Viking és Bíbor úgy viselkedtek egymással, mintha 1000éves haverok volnának. Csináltunk néhány "na, erre még nem jártunk, nézzük meg!" kitérõt is, amibõl elég korrekt dzsungelharcos-kiképzés is kialakult. :kir: De nagyon élveztük! :yeah:

#478 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 13:51

Pezseg a Farm!Tegnap voltam a tanyán és hihetetlen micsoda lovasélet van kialakulóban!

Persze, mert már nem vagyok ott! :(

#479 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 13:54

Hiányzol is! :) Nincs aki jaszkarizzon! :gm: A televér-arány visszaállt Vuk jövetelével. De meglepõen nem is telivéres megjelenésû! Sokkal vaskosabb, nagyon mutatós! Sehol egy púp (mint Pendin)! :D De állítólag agyilag azért van hasonlóság! Kikérdeztem Fakót. :)

#480 kamilla

kamilla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 858 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 5. - 7:28

Boldog Szülinapot Vega!