Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Hannoveri

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
831 válasz a témához

#441 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 8:12

Húúúúúúha, de beindult a három sárgavérû amazon!! :gm: :yeah: :D

#442 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 8:21

Mutatok én is pár képet az én hannoveri szépségemrõl :dev: :
Paritás Jázmin
Amikor érkezett,
és most...
szökés :D :D

#443 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 8:37

Mutatok én is pár képet az én hannoveri szépségemrõl :dev: :
Paritás Jázmin
Amikor érkezett,
és most...
szökés :D :D

Ohh, köszönjük! Nem mondod, hogy EZ IS SÁRGA? :D És gondolom Bólyi tenyésztés, nem? :)

Most vemhes? Mikor ellik, és ki az apuka?

#444 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 8:40

Naná, hogy SÁRGA :D , és persze, bólyi hannoveri.Kismama, 1 hete van, az apuka felejthetõ, legelõi balesetnek neveztehtõ, bár szép, de tudatos tenyésztésnek nem mondanám.Az idén viszont Leonce lesz a férj ;) !

#445 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 9:14

Húúúúúúha, de beindult a három sárgavérû amazon!! :gm: :yeah: :D

Oszt majd egyszer jól a kezünk közé kapunk, és befestünk SÁRGÁra :gm: :D :yeah:
Amúgy pedig Mátka is májsárga, erre is varhatsz gombot ;) csak nehogy felcsapj varrónõnek :rolleyes:

Lilith!
Végre még egy SÁRGA Hannoveri :kir: Jó nagy pocija van, majd szólj, ha megszületik a csikó, és légyszíves tegyél fel képeket is, fõleg, ha a csikó is sárga ;) Franke imádja a sárga lovakat, pláne a mi sárga lovainkat :D

#446 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 9:21

Az idén viszont Leonce lesz a férj ;) !

Így van, JÓ DÖNTÉS! :yeah: Egy pej holsteinitõl azért mégiscsak nagyobb az esély, hogy LOVAT kapunk. :gm: :D

#447 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 9:45

Így van, JÓ DÖNTÉS! :yeah: Egy pej holsteinitõl azért mégiscsak nagyobb az esély, hogy LOVAT kapunk. :gm: :D

Kinek mi a LÓ, ugyebár... :gm: :D
Nekem Mátka A LÓ, Merénylõnek gondolom Sudár :yeah:
Amúgy Sudár neked is tetszik, valljad csak be nyugodtan ;) Csak a színe nem...
Igazság szerint mostanában egyre jobban tetszenek a "mintás" lovak, mint a paint, appaloosa, már csak a western-feeling miatt is, úgyhogy lehet, hogy idõvel majd egy ilyen méntõl szeretnék kiscsikót Mátkának :rolleyes:

#448 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 10:34

Kinek mi a LÓ, ugyebár... :gm: :D
Nekem Mátka A LÓ, Merénylõnek gondolom Sudár :yeah:
Amúgy Sudár neked is tetszik, valljad csak be nyugodtan ;)

Tévedés, nekem Merénylõ tetszik, nem Sudár, úgyhogy ezt most eltévesztetted. :dev: :D

(de amúgy tényleg nagyon jó stílusban ugrik, meg jófejû, és nincs is nagyon rosszul lovagolva :gm: :D , szóval ezeket mind a számlájára lehet írni.)

#449 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 11:00

Tévedés, nekem Merénylõ tetszik, nem Sudár, úgyhogy ezt most eltévesztetted. :dev: :D

(de amúgy tényleg nagyon jó stílusban ugrik, meg jófejû, és nincs is nagyon rosszul lovagolva :gm: :D , szóval ezeket mind a számlájára lehet írni.)

Akkor egyezzünk ki egy döntetlenben... :rolleyes: Merénylõ csinos lány, az írásai alapján (mivel személyesen nem sikerült még találkoznunk) szimpatikus is, jó fej lehet, de én inkább a lovát nézegetem, méltatom, mert azért mégiscsak... :gm: :D

#450 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 25. - 17:56

Akkor egyezzünk ki egy döntetlenben... :rolleyes: Merénylõ csinos lány, az írásai alapján (mivel személyesen nem sikerült még találkoznunk) szimpatikus is, jó fej lehet, de én inkább a lovát nézegetem, méltatom, mert azért mégiscsak... :gm: :D

Atttyaééég... Mirõl maradtam én itt le?? Nooo de kérem! Hát zavarba jövök... :D Igenis szép a lovam és nem csak jól ugrik NAGYON rosszul SINCS lovagolva! Ok? :dev:
És kéremszépen a lovam egy igazi tanítónéni. Ezalatt a pár lovaglás alatt Orsi(kisbambee) annyit fejlõdött rajta, h tiszta büszke vagyok rájuk. Csak hogy megmutassam, belinkelek pár képet! :ang:

elsõ lovaglás

második lovaglás - ügetés
második lovaglás - vágta

harmadik lovaglás - lépés
harmadik lovaglás - ügetés
harmadik lovaglás - vágta

Hát igazából Sudáron és Orsin együtt véve látszik a fejlõdés. Mert ezek nem is egymás utáni napokon vannak. Meg Orsi szerint Sudárral mostmár sokkal könnyebb, meg egyszerûbb. Hát gondolom sikerült alkalmaznia egy két dolgot, amit mondtam és ezért! :D De kitudja!
(ezeket csak Franke kedvéért! :dev: hogy lássa, mennyire jófej a lovam! :gm: )

Petra

#451 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 28. - 15:46

Hiába a gipsz rajtam... :gm: Lovagoltam tegnap! :dev:

#452 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 9. - 11:07

Szombaton délben megérkezett az utánpotlás, természetesen sárga:)
Posted Image

Posted Image

További képek itt

#453 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 9. - 11:18

Gratula a gyerekhez! Legelõi baleset létére egész jóformájú, és az csak a hab a tortán, hogy ilyen szép SÁRGA!!!

#454 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 9. - 11:20

Azért a papa szép is ám, jó is ám, csak nincs fedengedéje.Így a csikó Varázsló unoka( trakehneni).

#455 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 9. - 11:34

Én is szeretnék gratulálni ehhez a hibás színezetû (és így már születése pillanatában hátrányos helyzetû) kiscsikóhoz! :gm: :D
Reméljük szép és lóhoz méltó élete lesz!

(Annak ellenére, hogy a természet ilyen csúnyán elbánt vele! :dev: :D)

Hát igazából Sudáron és Orsin együtt véve látszik a fejlõdés. Mert ezek nem is egymás utáni napokon vannak. Meg Orsi szerint Sudárral mostmár sokkal könnyebb, meg egyszerûbb. Hát gondolom sikerült alkalmaznia egy két dolgot, amit mondtam és ezért! :D De kitudja!
(ezeket csak Franke kedvéért! :dev: hogy lássa, mennyire jófej a lovam! :gm: )
Petra

Szerintem Orsin önmagában is látszik a fejlõdés (hiszen az én lovasom :D ). Úgyhogy már ilyen lovakkal is tud mit kezdeni, mint pl. ez a Sudár. :gm:
De igazából akkor mutat jól, ha az én lovamon ül, és szép kereken dógozik vele, mindenféle kikötõ-lekötõ madzag néééékül! :kocc: :P

#456 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 10. - 12:20

Franke, esetleg lehetne kérnem olyan képet, amin Orsi a Te lovadon ül? Szívesen megnéznék egy szép kereken dógozó, feltehetõleg PEJ lovat, pláne ha nincs kötözött sonka üzemmódban ;) :gm: :D

#457 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 11. - 6:56

Igen, lehetne kérned. :D De nincs.

#458 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 11. - 7:12

Akkor csinálj! :D

#459 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 11. - 7:30

Csinálok! :D

#460 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 11. - 8:10

Ugyis van már szupi géped :ang: legalább mutatsz valamit :) mit is tudsz

#461 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 11. - 8:30

Igen, de most az Orsi fotózásáról volt szó. :) Vagy hogy mutatok valamit, mint fényképész, úgy gondoltad? :D

#462 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 11. - 8:44

is-is :gm:

#463 Chanello

Chanello

Csikó

• Fórumtag
  • 473 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 13. - 9:57

Ez csak azért van, mert ebben az országban csak Merénylõnek és nekem van sárga hannoveri lovunk :dev: :D
Legalábbis a topik látogatottságából erre a következtetésre jutottam...De a mi két lovunk akármennyire sárga, azért szép, jó, és szerettyük õket, na :kir: :yeah:

Aryka!
Nagyon szép nagyfiú lett a kiscsávóból, kár, hogy golyótlanítani kellett...Remélem, így majd jobban boldogultok egymással.

Merénylõ!
Nagyon teccik a Sudárgyerek, Mátka üzeni, hogy büszke rá :ang:
Amúgy az én SÁRGA hannoverim ma kissé megzakkant, le-föl vágtázott a legelõn, és ha Orbit, a snassz, mezei, szürke magyar félvér nem volt hajlandó vele rohangálni, akkor nekirongyolt, megcsípkedte, egészen addig, amíg nem állt kötélnek...Tud bánni a pasikkal, meg kell hagyni... :gm:

Ahh kikérem magamnak nekem is sárga hannoverim van :D :D

#464 Chanello

Chanello

Csikó

• Fórumtag
  • 473 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 13. - 10:42

http://www.facebook....1&id=1265111252

Akinek van facebookja az itt megtud róla nézni képeket :)

#465 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 13. - 10:57

Akinek van facebookja az itt megtud róla nézni képeket :)

És ha nincs? :( Nem tudsz belinkelni valahogy máshogy? :confused:

#466 Chanello

Chanello

Csikó

• Fórumtag
  • 473 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 14. - 18:04

Sajnos nem igazán.. máshova akrtam felpakolni õket,de nem engedett a honlap regisztrálni :confused: :huh: Ha regisztrálsz megtudod nézni :)

#467 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 15. - 12:09

Sajnos nem igazán.. máshova akrtam felpakolni õket,de nem engedett a honlap regisztrálni :confused: :huh:

Ha regisztrálsz megtudod nézni :)

Oké, regisztrálok. ;) :)

#468 Chanello

Chanello

Csikó

• Fórumtag
  • 473 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 15. - 16:27

Okéé szólj ha megnézted:)

#469 Bazsi5678

Bazsi5678

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 16. - 14:50

Sziasztok! Szerintetek melyik a legjobb hannoveri fedezõmén hazánkban? Olyanra gondolok, amelyik itt él, nem külföldi!

#470 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 16. - 14:56

Ravallo, Con Crusador. (szerintem)

#471 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 2. - 10:31

Várjunk csak. Én nem tudom. :) Regiztem és aztán csak a profilodat látom. A képeidet hol kell megnézni?
Vanda? :ang:

Én is hoztam pár képet... ;) :dev:

aham. :)
jó kis sár volt
Surrda'
ééés újra... :gm: :D

:)

#472 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 2. - 11:05

Szombaton látta (és hallotta :) )- e vki az Eurosporton a Monte Carlo-i versenyt? És benne azt, hogy már Szebényi Dániel is "sárga és hannoveri"-zett! :yeah: :D

#473 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 2. - 11:09

Na de hogyan? Esetleg lenézõen, vagy istenítve mint mi? :gm:

#474 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 2. - 11:09

Szombaton Kánban éltünk társasági életet, azaz buli volt rogyásig... :kir: Bár igazság szerint már pénteken megrogytunk, de mindegy :gm: És fikázta, vagy dícsérte a sárga hannoverit Szebényi? Merénylõ! Jóóó kis ló :yeah:

#475 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 2. - 11:13

;) Köszi. Érzem... :dev: Hát erre én is kíváncsi vagyok, h melyik verzió. :D Addig jó míg csak megrogytok és nem le... ;) Kell is. Én is megyek pénteken vhová már bulizni... :dev:

#476 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 2. - 11:20

Pontosan így hangzott el egy mondatban, hogy: "...annak ellenére, hogy hannoveri és sárga..." :D Szóval...mindenki döntse el, hogy ez hová tartozik. :dev:

#477 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 2. - 11:23

Nem tudom am. mi a baja a sárga lovakkal az emberiségnek? Nekem az ideáljaim. :) A szürke mellett. A jó lónak nincs színe, de ezt nem ismétlem, mert értelme nincsen... Süket füleknek beszélni! :dev:

#478 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 2. - 11:30

Amúgy teljesen kultúráltan szórakoztunk, meg fel is léptünk, úgyhogy nem lehetett túltöltekezni...Néhányan megtették, legnagyobb derültségünkre :D De hát a buli, az buli :kocc:

Pontosan így hangzott el egy mondatban, hogy: "...annak ellenére, hogy hannoveri és sárga..." :D
Szóval...mindenki döntse el, hogy ez hová tartozik. :dev:

Kaptyátok be... :dev: :D a sárga hannoveriét, annak ellenére... ;)

#479 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 2. - 11:49

Bamm... :) Én úgy vagyok vele, h mindenki azt gondol meg ír amit akar a hannoveriekrõl, ha még sárga is akkor is! ;) Én nekem van egy olyan és tisztában vagyok vele, h nem egy nagydíjas, nyertes és hatalmas származású aranyparipa (ha a színe mégis annak tûnne néha... :gm: ) akkor is az én lovam és nekem tökéletes. Szóval szerintem is bekap****a! :dev:

#480 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 2. - 11:57

Bamm... :)
Én úgy vagyok vele, h mindenki azt gondol meg ír amit akar a hannoveriekrõl, ha még sárga is akkor is! ;) Én nekem van egy olyan és tisztában vagyok vele, h nem egy nagydíjas, nyertes és hatalmas származású aranyparipa (ha a színe mégis annak tûnne néha... :gm: ) akkor is az én lovam és nekem tökéletes.
Szóval szerintem is bekap****a! :dev:

Szerintem is! :D De mit is? :gm: :dev: