Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dóra-major avagy élet az üllõi homokon

• Please log in to reply
512 válasz a témához

#441 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 13. - 9:50

Pedig a hétfõ volt a legjobb nap, azután egyre csak romlottak a napok, egészen a szombati végkifejletig. :D Bár elõtte még volt a pénteki drámai tetõpont. A lakótársról nem írok még, mert egészen a ti megjelenésetekig láthatatlan és hallhatatlan lakótárs volt, csak ti megvadítottátok. :D Próbálok visszaemlékezni, hogy mit csináltam, rájöttem, kedden reggel volt a Kandi Kamera jelenet! Elindultam a két kancáért a ménesbe, hogy felhozom õket, de bárhogy is guvasztottam szemeimet egyiket sem láttam! Körülnéztem, hogy valaki biztos a bokorban lapít és röhög rajtam, hogy eltûntek a lovak. Elég hamar megvigasztalódva megállapítottam, hogy ma sem kell lóra ülnöm, aztán visszaballagtam a lovasudvarba, ahol vadul nekiálltam hevedereket mosni, meg Genny-t pucolgatni. Mindez feltûnt az egyik tetõjavító munkásnak, és megpróbált könnyed társalgásba elegyedni, de hát antiszociális voltam, szokás szerint. Egy idõ után elkezdett nyugtalanítani a gondolat, hogy vajon hová tûnhettek a lovak? Leballagtam, és lássatok csodát, addigra már a helyükön voltak. Felráncigáltam õket, picit futószáraztam, felültem rájuk, kaja, aztán vissza. Ennyi volt a lovastevékenykedés aznapra. Utána már nem emlékszem semmire. :D Jaaa, jött Laci, elmentünk pónit sétáltatni, majd kivittem Pistivel együtt az állomásra, és hazavonatoztak.

#442 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 14. - 9:22

Folytatódik a monológ. Szerdán megkíséreltem bepótolni az elmaradt lovazásokat, délelõtt felültem az egyik kancácskára, délután kocsmába mentünk, én Nagycsinin, aztán este még póniztam is Verocs közremûködésével. Póker póni egy tündérvirágszál, mert amikor megpróbáltam róla leesni (jobban mondva kiugrani a nyeregbõl), akkor megállt, és megvárta míg visszatornászom magam a nyeregbe. Nagy-nagy pirospont neki! Csütörtökön Délaci kidobott Balástyán Ozzykánál, majd este visszahozott. Nézegettem még egy picit, ahogy Adri próbált Hegyivel dûlõre jutni a pályán. Pénteken esett az esõ, úgyhogy szerszámokat ápolgattam, és elhatároztam, hogy ilyen gusztustalan idõben nem ülök lóra. Végül de, kimentünk négyen terepre. Hazafelé menet dobtam egy hátast, öööö ezt inkább feddje jótékony homály, majd besántikáltam a lóval az istállóba, ahol kedves, együttérzõ lovastársaim szemrevételezték, hogy nincs-e rajtam külsérelmi nyom, megállapították, hogy a zsírréteg megvédett. Köszi! :ang: Szombaton felszedtem a vonatállomáson Livit, a Bombanõt, akirõl csak késõbb tudtuk meg, hogy az, meg magunkról is egy-két nem túl hízelgõ dolgot. Addig is, még naivan, gyanútlanul elmentünk hármasban (azaz hatosban) a kocsmáig, persze esett. Ezúttal csak az esõ, és nem én.

#443 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 18. - 11:47

BendegúzMert ma ilyen nap van.Csütörtök délelõtt leléptünk büdöspestrõl, hogy Mindszenten és Balástán kényeztessük lestrapált lelkünket.Kecskemét magasságában kaptam az sms-t, hogy reggelre megszületett Dömpilla csikója (10 nappal a kiírt elõtt). Visszafordulni, már nem volt értelme, így döngettünk tovább és megbeszéltük, hogy vasárnap korán indulunk haza és még beugrunk csikót nézni-fotózni. Az út nagy része Zap és Livi múlt heti élménybeszámolójával telt, majd megérkezésünk örömére kihúztunk a tanyára és elvágtattunk a csehóig majd vissza. Visszafelé félúton páran megszabadultunk lovainktól :cool: de János nem kegyelmezett, visszahozta õket, így nem duatlonozhattunk :dev: (rám való tekintettel ugyanis alföldi szabályokat megszegve, csak lépés-vágta kombinációs terepet mentünk, ám kissé rutinomat vesztettem, Dömpin ugye az utóbbi idõben csak séta terepeket mentünk, más lovon meg nem ültem). Mivel nem jutottunk közös álláspontra Rebekával, hogy merre ugorjunk át egy keréknyomot, így õ döntött, megáll és megvárja, amíg én kitalálom, hogy mit szeretnék. Hát leszálltam, ugyan nem teljesen szabályosan, csak olyan hányaveti módon, majd el is engedtem Rebit, aki ezt olybá vette, hogy én innentõl sétálni szeretnék, hát csatlakozott másik két társához, akiket lovasaik szintén nem az elõírt módon hagytak el :D sérülés nem történt, az elsõ ijedelem után könnyesre nevettük magunkat bénaságunkon és próbáltunk visszaemlékezni, hogy az elmút években volt-e ehhez hasonló tömeges talajmintavétel, de nem sikerült (mert nem is volt). Szombaton délután már igen megviselten szieztáztunk a bölcsiben, hiába no, öregszünk. Nem bírjuk már a napokig tartó bulizást-sörözést-lovazást-kocsmázást, így megbeszéltük, hogy hazafelé vesszük az irányt és még beugrunk Üllõre Dömpilla csikó nézõbe. Sötétedett már és a szél is elkezdett fújni, alig vártuk, hogy megérkezzünk, mert útközben még beszéltünk Veroccsal, aki modta, hogy Dusi (vagy Dulcsi?) is kitõgyelt, vigyük fel az embrióra. Természetesen vaksötétben és viharos szélben értünk oda, gyors puszi Dömpillának, kicsi szájtátás a sárga mosott sörényû kanca csikóra, majd rohanás a ménesbe a másik lóért, hiszen már csak az ágy közelsége tartotta bennünk a lelket. Zap elõkészítette a boxot én meg Livivel, Goeval örültem, hogy nem kell bemennem a sötétben, mert Dusi ott áll a bejárattal szemben. Pikk-pakk kikaptuk, szaladtunk az istállóba, majd kissé idegesen elkezdtem telefonálgatni - ugyanis Dusi semmi jelét nem adta az ellés közeledtének. Ismerjük már, így felmerült a gyanú, hogy valamit félreértettem. Lehet, hogy nem Dusi, hanem Dulcsi? :eek: Végre sikerült Verocst utóérni, így Dusit vissza a ménesbe, de hol van Dulcsi? Ugyan szép csillagos volt az ég, meg süvített a szél, a villanykapcsolót nem találtuk, egy elemlámpa fényénél nyomultunk be a kifutó mélyére Zappal, kissé átkozódva, hogy egy koromfekete lovat, hogy fogunk megtalálni. Ott volt a sarokban, feküdt, mögüle pedig felvillant valami fehér, az éppen megszületett kiscsikó hókája :ang: A többiek körbeállták, rájöttünk, hogy Dusi is azért állt a bejáratnál két másik idõsebb kancával, mert õrködött. De most mi legyen? Ott nem maradhat, de fel még nem állt, pánikhatáron telefonáltunk és a megoldás kulcsa Veronika és Bendegúz lett...... és jött Bendegúz, lekapta kabátját betakarta vele a csikót, felkapta majd rohamléptekben átvitte vállán az istállóba mi meg mögöttünk rohantunk Dulcsival :) Nagyon szép, hókás fekete kiscsikója lett, a kiírtnál 15 nappal korábban (most már gyanús, hogy valami el lett talán számolva), szépen felállt és elindult felfedezni az õ kis világát (azaz a mama cicijét).

#444 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 21. - 11:53

Kiderült Dulcsi csikó nemi hovatartozása, ezért a neve Bendegúzia lesz. :yeah: Minek fogjuk becézni? Zia? Bendi? Brenda? :D

#445 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 22. - 14:34

Hát ez hihhetetlen itt lakom a szomszédban(Üllõ) és nincs idõm lemenni megismerni titeket ez nem röhely????!!!!Vasárnap kint lesztek? Most már nem csak a "pici" pacikat kell megnéznem hanem a csikóikat is le vok maradva ez borzasztó....Ha kint vagytok vasárnap kb mikor? Megpróbálom kikönyörögni apumtól hogy vigyen ki és a barátnõmmel meglátogatnánk titeket ha még szabad!Ha mehetünk lécci még egyszer magyarázzátok el kit és hol kell keressek megy hogy meddig szoktatok kint lenni.ELõre is köszivica

#446 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 23. - 9:18

Vica! Gyertek! Vasárnap kint leszünk dél körül. Odajutás Üllõrõl: 4-es út keresztezõdésénél (ahol a Penny van) Ócsa felé elindulni, egészen addig, míg kb. 5 perc után elértek a Szent István Egyetem kísérleti telepére. Az út baloldalán lesz a bejárat, két kõfal között lehet behajtani. Bent egyenesen gyertek (balra lesznek istállók, jobbra pályák, azok mellett el kell jönni), az egyenes végén balra, majd jobbra, és látni fogjátok majd jobboldalt a parkoló autókat, ott le lehet parkolni. Ha odaértetek hívjál fel, elmondom, hogy éppen hol vagyunk! Küldöm a számom magánüzenetben.

#447 Verocs

Verocs

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 132 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 23. - 9:49

Közben Hanna is megellett. Meg egy Kacér nevû sárga (büdös dög:), aki miután vagy 20an odagyûltünk, meggondolta az ellés dolgot és magzatburokkal a seggében rohangált...több, mint 2 órán át fagyoskodtunk, végül magára hagytuk.

#448 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 23. - 9:58

Ez a Kacér az A Kacér? És apja hagyta ezt?! Õ is magára hagyta?!

#449 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 23. - 16:10

Sajnos megint kudarcra van ítélve a kimenetelem mert közbe jött egy kecske nézõ és egy családi vadasparkozás meg munka a szamarakkal, de azért még meglátom lehet h ki tok jutni vahogyan, Zapolya majd felhívlak mindenképp hogy megyek e vagy nem. És meddig maradtok ott esetleg nem lehetne arról szó hogy ha téged kidobnak a vasúthoz én is veled mennék esetleg autóval?

#450 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 23. - 18:29

Jasmine20!Jellemzõen mi zárjuk a nyergest, sötétedésig valahogy mindig kinn ragadunk :D(kocsival megyünk pestrõl)

#451 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 29. - 10:09

HidegvérrelVasárnap megtörtént az elsõ nagy családi csikósétáltatásunk, errõl egy kis képes beszámoló:Évával kijöttek az elsõ fotómodellek, Dömpilla és csikója. Egy egészalakos Dömpi csikóról. Megpróbáltam barátkozni vele, nagyon kíváncsi. Áruljátok már el Évának a lottó ötös számait, hogy mindig együtt lehessenek! Már erõs fejtörésben van Dömpilla csikója, hogy mi lesz, ha nagy lesz. Galoppló, vagy ugróló? :D Egyelõre leginkább egy plüssállatra hasonlít. Kihoztam a következõ fotómodelleket, Dulcsit és Bendegúziát. Ez itt egy nagyon aranyos Bendegúzia fej. Egy kis bakkecske. Rájött, hogy mire valók azok a hosszú végtagok ott alul: vágta.

#452 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 31. - 20:15

Sziasztok!Valaki megszavazhatna egy-két buszjáratot arra-a reggeli oda és esti vissza mellett- mert elég nehéz kijutni, de végülis sikerült. A hidegvérû csikók nagyon édik, de én még mindig Veganum gyerekeire szavazok.Egyébként a hely szuper, egész nap elnézegetném a lovakat. Majdha lesz menetrend lemegyek minden héten.

#453 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 2. - 8:55

Ez jó! Stoppal mentél ki? Arra figyelj, hogy még a városon belül állj meg, mert Üllõ és Dóra-major között más célból álldogálnak a lányok. :D Veganum is szép és jó mozgása van, de szerintem a legszebb csikója az, akinek a nagyanyja Dusi (aki hidegvérû, haflingi keverék). Jó, egy kicsit elfogult vagyok. :D

#454 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 2. - 11:19

Õ melyik? Mert a csõdörök között nekem a majdnem lámpás mosott sörényû a legeslegszebb.Barátnõmmel voltam, aki otthon hidervérût lovagol, és õ teljesen odavolt az állománytól. Én tavaly láttam õket elõször kiengedve hátra a legelõre, annyira jófejek.:yeah: Egyébként köszönöm a felvilágosítást, szerencsére ezen okból kifolyólag senki sem állt meg. Meg gondolom a transzparens is elárulta a szándékunkat :D

#455 Divna

Divna

Csikó

• Fórumtag
  • 51 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 3. - 11:16

Barátnõmmel voltam, aki otthon hidervérût lovagol, és õ teljesen odavolt az állománytól.

Így igaz! :yeah: További képek ha valakit érdekelne : http://gallery.site....ncs/lovas/ullo/ :kocc:

#456 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 3. - 12:49

Õ melyik? Mert a csõdörök között nekem a majdnem lámpás mosott sörényû a legeslegszebb.

Nem, egy ideirõl beszéltem. De a majdnem lámpás nagyon szép, meg a szürke barátja is, õk valami fõkolomposok ott a bandában. :)

Így igaz! :yeah: További képek ha valakit érdekelne : http://gallery.site....ncs/lovas/ullo/ :kocc:

Köszi, hogy feltetted. Írhattatok volna elõbb, hogy jöttök, legalább találkozhattunk volna.Más: szombaton Aranyos kupa lesz kint. Indul az egyik kedvenc (Genny) a stílusversenyen, ez lesz az elsõ megmérettetése ugrólóként, megyünk szurkolni neki.

#457 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 2. - 9:39

Dóra-majori híradó:

A kezdõ lovak stílusversenyét Genny megnyerte Varga Zolival (vagy fordítva), nagyon szépen ugrott, közlekedett, minden, jól szurkoltunk neki. :) Le voltunk nyûgözve, bár várható volt, hogy így fog teljesíteni. Azóta új gazdája van, máshol ropogtatja a zabot, most azért szurkolunk, hogy jó dolga legyen.

Dulcsi csikója beteg, annyira elesett, rossz nézni. Meg kell gyorsan gyógyulnia, õ a legcukibb csikó, és Dulcsi sem bírja a boxfogságot.

Linda csikója egy kis gengszter, amíg ültem anyján jól megsorozta a cipõm talpát. Szerencsére még csak pici patái vannak, kis porbafingó. Nagyon magabiztos, kitalálta, hogy elkerget Linda mellõl. :D

Dömpi csikója egy kisdömpi, embercentrikus, folyamatosan kunyerálja a simogatást és a finomságot a gyerekektõl. Pláne, hogy már nagyobb, mint egy gyerek.

Hétvégén military verseny lesz, ott kuksolunk majd szombaton a terepakadályoknál, hogy írjuk, átment-e, vagy sem a versenyzõ.

#458 Bius

Bius

Csikó

• Fórumtag
  • 57 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 5. - 9:52

SZIASZTOK!segítsetek léci,lehet E6-ban (díjlovaglás)szürke zakót viselni?Már minden szabályzatot átnyálaztam,de sehol sem találom a választ :(

#459 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 5. - 9:56

Bius! Ezt a kérdést a díjlovaglás címû topikban tedd fel, ott biztos tudják rá a választ! (Én is elindulok a szombati lóval, olyan nagy az összhang közöttünk. :D - csak vicc volt ám!)

#460 Guest_maszaly_*

Guest_maszaly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 13. - 9:43

Zsuzska hírdetését olvastam a lovaglás, lovasoktatás topikban, és fel is hívtam.... ( már a megadott telefonszámot) Nagyon megteccet a hölgy így telefonban (a nevét elfelejtettem :huh: ), és most egy olyan kérdésem lenne, hogy kocsival hogyan jutok ki a Dóra Majorba? A jövõ héten meg is ejteném az elsõ látogatást, természetesen telefonos egyeztetés után... :)

Edited by maszaly, 2007 július 13. - 10:02.

#461 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 13. - 10:10

Ha Üllõ felõl jössz: Pennynél Ócsa felé indulj el, ott jó sokáig menj, kanyarog az út, elhagyod Tornyoslöb istállót jobbkéz felé, majd még kb. két kanyar és látod majd balkéz felé a klinikát, lesz egy tábla az út jobb szélén, hogy Nagyállatklinika, vagy ilyesmi. Ott balra befordulsz a kõkapun, mész egyenesen, és megállsz a lovasudvar mellett, balra lesz a bírói toronnyal szemben. Ha ez így nem teljesen tiszta, akkor hívd Zsuzsát, az edzõt, õ szívesen elmondja majd. Jó lovazást kívánok! :)

#462 Guest_maszaly_*

Guest_maszaly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 13. - 11:09

köszi:) :)

#463 Bolyai Honvéd Lovasklub

Bolyai Honvéd Lovasklub

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 6. - 10:04

Sziasztok! Örömmel értesítek mindenkit, hogy végre felszállt a fehér füst és megvan az idei tájékozódási verseny idõpontja. Részleteket a Lovas túrák és találkozók fórumaiban olvashattok, és ott válaszolok majd, ha van esetleg kérdés. Üdv! Gyuri

Edited by Bolyai Honvéd Lovasklub, 2007 augusztus 6. - 10:05.

#464 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 22. - 18:43

Sziasztok , Segítséget szeretnék kérni. Az volna a kérdésem, hogy milyen indiántarka v appaloosa mén van Üllön.Azért kérdezem mert most vettem egy kancát és ott fedeztették de nem tudták megmondani a nevét mert még a papír nem érkezett meg. Légyszi aki tud segíteni az írjon! Köszönöm

#465 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 23. - 8:55

Szia Csilla! Van egy pöttyös appaloosa fedezõmén a klinikán, a nevét nem tudom, a hívóneve Pöttyös. :D Hívd fel a Klinikát, vagy küldj magánüzit Zsuzskának, õ biztos tudja a nevét. Heni

#466 Borsi

Borsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 530 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 12:07

Ott van - vagy legalábbis volt még augusztus első felében - Strudy (Strudel Kid, appaloosa fedmén) is, bár ő azért érkezett Üllőre, hogy kiheréljék. De amíg ezt nem teszik - tették - meg, addig nem késő.

Edited by Borsi, 2007 szeptember 3. - 12:09.

#467 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 28. - 8:33

Régen írtam beszámolót, most itt az ideje.
Tegnap egy véletlen folytán sikerült megátogatni Dulcsit és Dömpillát Gemencen. Nyár vége felé ugyanis tulajdonosuk kölcsönadta õket kocsizni, lovagoltatni egy lovasiskolába. Beletelt némi idõbe és nyomozásba míg kiderült hová kerültek, így október elején kirándulással egybekötött látogatást szerveztünk a dagikhoz. Akkor az idõnk "szûkre szabott" volt, éppen elég arra, hogy felfaljanak egy kisebb zsák répát, összekoszolják ruháinkat és kicsit megnyugodjunk, hogy nem egy lónyúzó helyre kerültek, egy dekát sem fogytak (sõt) és kezdik felvenni a plüsspaci külsõt.
Tegnap viszont végleg meggyõzõdhettünk, hogy jó helyük van, sõt, jobb mint "otthon". Dolguk igazából csak annyi, hogy türelemmel elviseljék az értük rajongókat, néha-néha lovagolják õket, talán még majd kocsit is húzhatnak, de dolguk még talán annyi sincs mint "nálunk" volt. A hely ahová kerültek, tele van mindenféle állattal, kecskék, juhok, mosómacik, csirkék, papagályok, tengerimalacok, törpe nyuszik, mangalicák (minap ellett az egyik, szépen sorban feküdtek egymás mellett a csíkos-rózsaszín-foltos igazi mini malacok). Megismerkedtünk, elbeszélgettünk a ház asszonyával és megnyugodtunk. Ugyan már a legelsõ találkozás alkalmával is világossá vált, hogy ez egy jó hely - a háziak szeretettel, örömmel vették látogatásunkat, ám idézek magamtól: "Ha márványistállóban, selyemfûvû legelõn lennének tartva, több lovász által körül ugrálva, profik által használva, még akkor sem lennék nyugodt".
Nos tegnap megnyugodtunk mindannyian :ang:
Látogatásunk alatt érkezett egy új bértartott ló, friss meleg vétel. (Fórumos társunk) Soma sok-sok túrát megélt hátasa érkezett új gazdáihoz.

Gyuri és Edina képei a korábbi látogatásról

#468 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 7. - 1:37

Szia Évi! Érdekelnének a részletek meg ha kép is lenne. Elõre is köszi pusz MJ

#469 safranek

safranek

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 238 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 9. - 12:45

.......
Látogatásunk alatt érkezett egy új bértartott ló, friss meleg vétel. (Fórumos társunk) Soma sok-sok túrát megélt hátasa érkezett új gazdáihoz.

Neve, neme, és egyebek. Burgum, hogy hogy le vagyok maradva. :(

#470 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 9. - 18:04

SOMA!
Sajna nem te Soma, hanem Old Firehand (neki ez az anyakönyvi neve) azaz: http://www.lobaratok...ery_pic/4/5.jpg

Azért mesélhetnél mi a helyzet felétek!

#471 dorszika

dorszika

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 9. - 23:00

Sziasztok Holnap vadászlovaglás, utánna meg lovasbál lesz a hagyományoknak megfelelõn. Számomra az elsö amin hivatalos bértartóként meghívót is kapva veszek részt. :D

#472 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 12. - 7:55

SOMA!
Sajna nem te Soma, hanem Old Firehand (neki ez az anyakönyvi neve) azaz: http://www.lobaratok...ery_pic/4/5.jpg

Azért mesélhetnél mi a helyzet felétek!

Most sok a baj de estére itt leszek!
puszMJ

#473 Fecó

Fecó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 522 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 12. - 15:40

Sziasztok. Kérnék tõlletek kiss segitséget a Dóra majorban áll egy ANGOL TELIVÉR fedezõ mén a neve FAVOURED NATIONS ha tudnátok nekem fotókat késziteni rölla nagyon megköszönném , kb-feri@freemailra várnám.

#474 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 16. - 21:44

Akit érint: Ági üzeni: 2008 január 30-án, 13 órakor lesz Hargitai József kopjafa avatása az erzsébeti temetõben. Ne hozzatok virágot, csak egy követ onnan ahonnan jöttök.

#475 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 29. - 8:42

... avagy így ér véget egy munkás élet

Tegnap megtudtam, hogy Dusi, a munkába és a csikónevelésbe belerokkanva egy Olaszországba tartó kamionon elment utolsó útjára, a vágóhídra kb. 2 hete.

Posted Image

#476 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 29. - 9:22

:hupp:

#477 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 9. - 22:03

... avagy így ér véget egy munkás élet

Tegnap megtudtam, hogy Dusi, a munkába és a csikónevelésbe belerokkanva egy Olaszországba tartó kamionon elment utolsó útjára, a vágóhídra kb. 2 hete.

Posted Image

"Gyönyörû..."
Haszonállatok.
:hupp:

#478 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 11. - 19:00

De szomorú h így kellett véget érnie a szolgálatainak. Én ugyan nem ismertem de alapvetõen szomorú h 1 lo egész életében az embert szolgálja és a vágon végzi :hupp: Nem lesz mostanság valami rendezvény a Dórában?

#479 Alex

Alex

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 54 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 20. - 20:28

Sziasztok!!! Kisbéris lótenyésztõ vagyok és bértartást keresek. Van egy kancám és egy választási csikóm. Tudna e nekem valaki mondani valamit az üllõi lótartásról. Arra lennék kíváncsi, hogy hogysmint megy ott a bértartás. Köszi mindenkinek

#480 gnoemi

gnoemi

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 18. - 11:48

Sziasztok! Engem is érdekelne az üllõi bértartás, és hogy kit kell keresni ez ügyben?