Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Zalaiak

• Please log in to reply
2209 válasz a témához

#441 andrisbigikuty

andrisbigikuty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 46 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 31. - 14:49

Nos nem ismerõs senki se ott?Esetleg Keszthely környékérõl nem jár valaki oda?

#442 Kicsi kanca

Kicsi kanca

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 1. - 9:32

Nos nem ismerõs senki se ott?Esetleg Keszthely környékérõl nem jár valaki oda?

Én ott kezdtem lovagolni tavasszal (3 hónapot voltam ott). Bérlõ csere volt és az oktatóm átment máshova én meg utána. Az tudom, hogy visszavedte a régi bérlõ....

#443 andrisbigikuty

andrisbigikuty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 46 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 1. - 11:56

Én ott kezdtem lovagolni tavasszal (3 hónapot voltam ott). Bérlõ csere volt és az oktatóm átment máshova én meg utána. Az tudom, hogy visszavedte a régi bérlõ....

És abba a három hónapba milyen tapasztalataid voltak a hellyel kapcsolatban?Milyen fajtájú lovakat tartana?

#444 Kicsi kanca

Kicsi kanca

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 4. - 10:27

És abba a három hónapba milyen tapasztalataid voltak a hellyel kapcsolatban?Milyen fajtájú lovakat tartana?

Jó. Tetszett, és persez nagy elõny a fedelese. De azt, hogy most kik és hogyan dolgoznak ott...? Hát a lófajtákban nem tudok neked segíteni. Az iskolalovak magyar sportlovak voltak. Ennyi. De te tanulni szeretnél ott, vagy átvinnéd a lovaidat??

#445 andrisbigikuty

andrisbigikuty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 46 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 6. - 10:25

Jó. Tetszett, és persez nagy elõny a fedelese. De azt, hogy most kik és hogyan dolgoznak ott...? Hát a lófajtákban nem tudok neked segíteni. Az iskolalovak magyar sportlovak voltak. Ennyi. De te tanulni szeretnél ott, vagy átvinnéd a lovaidat??

Hello!Köszi a választ.Csak érdekelt a hely,a fedeles miatt,hogy pocsék idõbe se kelljen hanyagolnom
a lovaglást.Sajnos lovaim nincsenek,egyenlõre csak lovaglásra van pénzem lóra még nincs.Mert ahol én lovagolok ott nincs fedeles sehol,csak ezért érdekelt hogy milyen.

#446 Allegra

Allegra

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 2. - 17:28

kampányoljak a szécsinek?:P (ahelyett,h magunkat reklámoznám)

#447 Clerens

Clerens

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 39 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 28. - 9:37

Sziasztok! Lovardánk március 14.-én egy napos túrát rendez! biggrin.gif

Március 14. Somló túra – borkóstoló

Március 14.-én a Somló egyik leghíresebb pincészetéhez ( Szabóvári pincészet) szervezünk borkóstolóval egybekötött egy napos lovastúrát.

A túra rövid leírása:

-érkezés
14.-e reggel 8-9 óra között Kertára, a vendégek saját szervezésében.
Ezt követõen történik meg a lóválasztás, itt a túra szervezõje mindenféleképpen segítséget nyújt ismerve lovai temperamentumait.

-indulás:
10 órakor, a létszámtól függõen egy, illetve két kísérõvel. A 13-15 km hosszú táv nagy részét erdei környezetben, majd felérve a Somló-hegy lábához a Séd forrást érintve megcélozzuk a hegy egyik legmagasabban fekvõ pincéjét, ahonnan csodálatos kilátás vár ránk.

-érkezés a Somló-hegyre:
Kb. 13 órakor
A pincészetnél 1-2 órás pikniket tartunk, a lovak lenyergelése, elrendezése után következik a borkóstoló bográcsozással.

A borkóstoló végeztével folytatjuk utunkat, de nem egyenest vissza, hanem lóháton megtekintjük a hegy nevezetességeit, majd ezt követõen célozzuk meg a hazafele vezetõ utat.

-visszaérkezés lovardánkba:
17-18 óra

A túra megtehetõ lóháton, valamint nagyrészt kísérhetõ hintón és társaskocsin az esetleg lovagolni nem tudó ismerõsök, családtagok számára.

A túra ára:
Lóháton: 12.000 Ft/ fõ
Hintóval, lovaskocsival: Felnõtt: 6000Ft/fõ
Gyermek(10 éves korig): 4000 Ft/ fõ

Ha felkeltettem érdeklõdésedet, akkor látogass el a http://gidranlovasud...mp;o=M1psWFT8tp honlapra, ahol bõvebb információt találsz a mi kis lovardánkról!

#448 Clerens

Clerens

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 39 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 28. - 11:09

A link:
http://gidranlovasud...mp;o=M1psWFT8tp

#449 firtato

firtato

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 678 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 19. - 15:24

Elveszett Jimmy

HOL VAN JIMMY ?

Talán valóra válhat egy 2008 –as karácsonyi mese ?

Az Önök segítségét szeretném kérni.

Egy nagyon jóbarátunkkal kibabrált a sors. Mi történt ?

Barátunk Wolfgang minden évben Zalaegerszeg környékén szerzi be a karácsonyfákat, amiket aztán az ausztriai piacon értékesít.

Idén is. Hûséges kutyája mindig vele volt, ugyanis Wolfgang a kutyája nélkül egy lépést sem tesz.

2008. október 3-án este egy vendéglõbe mentek, ahonnan a kutya hirtelen eltûnt. A rendõrségen és állatotthonokban való keresés mindeddig hiábavaló volt.

Utolsó reményünk Zalaegerszeg lakossága. Lehet, hogy egy karácsonyi mese valóra válhatna.

Ezért kérjük Jimmy eltûnésének nyilvánossá tételét.

A kutyát barátunk, Wolfgang vette Görögországban, ahol láncra volt kötve, de barátunknál 4 évig élt Ausztriában boldogan, lánc nélkül.

Jimmy egy farkaskutya és berni pásztor keveréke zsemlyeszínû szõrrel és foltos fejjel. Feltûnõen hûséges szemei vannak.

Egy csip-et hord a bal nyakán. Ezzel a csippel minden állatorvos és állatmenhely azonosítani tudja.

Jimmy megtalálójának ezennel 500 € jutalmat ajánlunk fel.

Kérem segítsenek egy kétségbeesett állatbarátnak !!

Mellékelten küldünk egy képet Jimmy-rõl.

A csip száma : ( kérem csak állatorvosoknak vagy állatmenhelyeknek kiadni )

0400 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Köszönjük, hogy elolvasták levelünket, örülünk, ha hallunk Önökrõl és néha a mesék is valóra válnak.

Baráti üdvözlettel :

Rudi Spreitzer

Stock im Eisen 7

3340 Waidhofen/Ybbs, Austria

Tel. 0043 (0) 699 113322 20

spreitzer@airplay.at

Jimmy innen tûnt el!!

Sarok Gasparich Mark utca - Platan sor egy Étteremben (piros Pont)

Önkénteseket keresek plakátolásra. Küld tovább, köszönöm.

Sziasztok!
Önkéntesek jelentkezését kérném plakát ragasztáshoz országosan. Az alábbi kutya gyakorlatilag bárhol lehet már .A média is közzétette többször , most már csak az lehetséges , hogy idõs nem internetezõs személy vehette feltételezhetõen magához .Gazdája már nagyon szeretné együtt tölteni a karácsonyt elveszett imádott kutyájával.
Segítsünk Wolfgangnak hiszen odakintrõl Õ nem tud plakátolni .
Segítségetek elõre is nagyon köszönöm.

Jimmy plakát!
http://gallery.site....767-1/Jimmy.pdf

BOCS,DE hátha Lóhátról többet láni ..........................

#450 Cso-csó

Cso-csó

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 24. - 15:10

Sziasztok !!! Most írok elõször az oldalra és meg is ragadnám a lehetõséget, mert hozzám kerül hamarosan kihelyezésre egy Mezõhegyesi tenyésztésû Nóniusz fedezõ mén. Helyileg Vas megyében, Hosszúperesztegen lessz a mén felállítva. Érdeklõdéseteket szívesen várom az oldalon. Csocsó

#451 Lókötõ

Lókötõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 56 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 18. - 12:28

Sziasztok ,bár nem zalai lovas vagyok de azért írok ide mert egy nagyon jó barátom Zalaegerszegtõl 15 km-re lakik egy kis faluban és egy évben kb.4 szer lemegyünk hozzá pár napra .Engem lenyûgöz az a táj és mindig arra gondolok ,hogy de jó annak aki ilyen csodálatos helyen lakik és itt lovagolhat .Szóval egy kicsit irigyellek titeket .Bocs ,hogy bepofátlankodtam . :kocc:

#452 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 20. - 19:19

Szia Lókötõ! Hova szoktatok járni pontosan? Csak a helyre vagyok kíváncsi! :ang: Igen, gyönyörû a táj, fõleg, amikor már a harmadik dombra mászol fel zsinórba, és hazafelé is ugyanazok várnak! :gm:

#453 Lókötõ

Lókötõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 56 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 21. - 10:37

Szia ! Nemeshetés a kis falu neve 15 kilóméterre van Zalaegerszegtõl ,csak 250-en lakósa van .Imádom azt a helyet .Nemsokára megint megyünk ,már alig várom .

#454 silvanus

silvanus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 484 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 27. - 15:48

Sziasztok! Tavaly óta én is zalai vagyok, egészen pontosan Tilajújhegyen lakunk, ami kb. félúton van Zeg és Keszthely között a 76-os út mellett. Idén Almásházán szeretnénk elindítani egy családi lovardát a 6 lovunkkal (1 hidegvérû kanca, 1 furioso kanca, 4 mfv herélt), bértartással, lovaglással, lovaskocsizással - most is dolgozunk a hely kialakításán, azonban már várjuk a bértartási ill. lovazási lehetõséggel kapcsolatban érdeklõdõket. Ugyancsak nálunk házi tehéntej kapható. Üdv, N

#455 Szlatina

Szlatina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 16:42

Sziasztok én is zalai vagyok törzs zalai:)
Nekünk Rédicsen van lovardánk de sajnos el váltak a szüleim,ezért ritkán vagyok ot Zalaszentgróton lovagolok!Nagyon jó hej és az oktatok a lehettö leg jobbak igazi lovasok és mindent meg tesznek hogy nagyon jó lovas kerüljön ki a kezük alóll indíttanak hetes turákat is két egy naposakat is most folyamatosan!Sok lovardábban jártam de ilyen szakma imádó és ilyen jó oktatokal ahol ilyen családi hangulat van még nem találkoztam!Jó a hej látogasatok el üdv minden kinnek pár kép a lovainkrol

http://hu.fotoalbum....zlatina/a270438

#456 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 22. - 7:03

Szia Szlatina! Ez az istálló van ott Gáborjánháza felé a körforgalom után, ugye? Az apukádat szerintem ismerem, Rédicsen dolgoztam egy jó ideig. Pár éve épült az istálló ugye, 2006 körül? Szoktam mindig nézegetni a lovakat, amikor arra jártam. Üdv! Barbara

#457 GabiPeti

GabiPeti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 286 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 22. - 20:24

Balaton környékén (fõleg Dél-Balaton) kútfúrást vállalok megfizethetõ áron egyenlõre 30 méteres mélységig. Homok és agyag altalajon tudok dolgozni a gépemmel. Érdeklõdni lehet: (30)-635-9098

#458 Szlatina

Szlatina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 22. - 9:21

Sziasztok éljenek a zalaiak:)

#459 Szlatina

Szlatina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 22. - 9:36

Kedves hitetlen ne haragudj hogy csak most irok de nem voltam sürün szoval örülök hogy vki végre ismerös igen az ami lovardánk :)rem irsz még és miért nem mentél lovagolni lehetett volna:)

#460 Szlatina

Szlatina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 23. - 9:26

Szisztok aki kedveli a pintokat irjon nekem pár sort,és aki igazán ért a lovakhoz több tapaszalatal segitéget akarok kérni...........

#461 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 22. - 10:11

Sziasztok! Valaki szüretire Veszprém és Zala megye határán, Sümegcsehi pl? :)

#462 Burzsujok

Burzsujok

Hazajáró lélek

• Kizárt tag
  • 646 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 22. - 12:57

Sziasztok! Valaki szüretire Veszprém és Zala megye határán, Sümegcsehi pl? :)

Lehetne ezt teljesen érthetõ mondattal kérdezni? mit kérdezel? :cool:

#463 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 23. - 7:52

Van-e közületek valaki, kedves fórumosok, aki e térségbõl részt szokott venni szüreti felvonulásokon, például Sümegcsehin és térségében (Veszprém megye és Zala megye határán)? Így érthetõbb kedves Burzsujok? :cool:

#464 Burzsujok

Burzsujok

Hazajáró lélek

• Kizárt tag
  • 646 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 23. - 20:15

Van-e közületek valaki, kedves fórumosok, aki e térségbõl részt szokott venni szüreti felvonulásokon, például Sümegcsehin és térségében (Veszprém megye és Zala megye határán)? Így érthetõbb kedves Burzsujok? :cool:

Köszönöm hogy lefordítottad MAGYARRA! :D ;)

#465 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 24. - 8:55

Bocsi, de hirtelen, fél percnyi idõmbe ennyi fért bele elsõre. :ang: Miután összeállt a kép melyik hétvégén hova megyünk szüreti felvonulásra, gondoltam gyorsan rákérdezek van-e valaki a környékrõl, mert eddig nem fedeztem fel a fórumon ismerõst. Várom a jelentkezõket! :gm:

#466 zsurmo

zsurmo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 42 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 22. - 22:00

Büszkeségem :ang:
Nufika

#467 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 22. - 22:13

Büszkeségem :ang:
Nufika

Tényleg szép és ezek szerint jó is. Sok sikert hozzá? Hol szoktál versenyeken indulni? Csak Zalában?
Mészáros Peti lováról mi a véleményed?

Edited by Backnight, 2009 október 22. - 22:18.

#468 zsurmo

zsurmo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 42 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 23. - 6:34

Nem én szoktam indulni, hanem a párom... sajna csak zalában, mert egyszerûen se idõnk nincs máshova menni, se pénzünk, autónk se, mindig kölcsön kell kérni valakiét...elég nehézkes a dolog. A szürirõl nem tudok semmit, életemben nem láttam, lévén õk vas megyeiek, ide nem nagyon járnak "le".
Viszont van ez a ló , ezért teljesen odavagyok

#469 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 23. - 7:01

Õ a nagyágyú? Ki lovagol rajta? Valamikor mi is" zalaiak" voltunk.Ott versenyeztünk.Még a '90-es években. Elég zárt világ.

#470 zsurmo

zsurmo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 42 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 23. - 7:12

Nagyágyú :D :D :D nem tudom, talán 2x láttam versenyezni, de nagyon tetszik a vágtája, meg a hókája... teljesen nyugodt... mén létére. Lovasa Ferenczi Zoltán. elzárt világ... : ) versenyek tekintetében biztos, de legalább ha megnézed a nevezési listát elõtte nap, tudni fogod, másnap hányadik leszel.. sajna ez így van... ráadásul egyre kevesebb a verseny is...

#471 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 23. - 7:24

Nálunk is egyre kevesebb a verseny és a lovas is. Megint terjednek a licenc frei versenyek, annak idején a lovasszövetség vaskézzel irtotta õket.Pedig jók voltak.És hasznosak is. :) Most is népszerûek. Vasárnap is lesz egy Bozsokon. Gyerekek, meg amatõrök indulnak majd. Buli lesz. :)

#472 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 18:23

Õ a nagyágyú? Ki lovagol rajta? Valamikor mi is" zalaiak" voltunk.Ott versenyeztünk.Még a '90-es években. Elég zárt világ.

Zárt? :gm: Az nem kifejezés! Én egy nyáron át jártam az egyik lovardába, ahhoz képest, hogy anno ott lovagoltam, a jelenlegi "vezetõség" legtöbbször még köszönésre sem méltatott! :dev: Jahogy nem volt millás lovam... bocs! :o A másik nagy probléma, hogy utálják egymást. Ha elmész az egyikbe, akkor ott xy-t szidják, fikázzák, míg egy másikba meg másikat, nincs semmi kapcsolat a lovardák között, nincs együttmûködés.

#473 Burzsujok

Burzsujok

Hazajáró lélek

• Kizárt tag
  • 646 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 18:31

ez a ló , ezért teljesen odavagyok

És 80 cm-en ugratják??? ;) hát nem tudom, ennél több kéne ahhoz hogy valakiért oda legyek ;)

#474 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 18:51

És 80 cm-en ugratják??? ;) hát nem tudom, ennél több kéne ahhoz hogy valakiért oda legyek ;)

legalább egy fólián átkelés :D

#475 Burzsujok

Burzsujok

Hazajáró lélek

• Kizárt tag
  • 646 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 18:55

legalább egy fólián átkelés :D

vagy kettõn? esetleg egy hármasugrás, a végén egy dupla lutzal? Na ez lenne az igazi, ja és PF lovagolja a vörös üstököst megtestesítve,(Hogy ez a pasas mindig visszatér? :nem: )

#476 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 19:02

A képek nagyon jók, fõleg amelyiken az idõs bácsika van! nagyon szép lova van!

Viszont ez is érdekes! Ha már a feje felé nyúló kéztõl így felvágja a fejét, vajon mit kaphatott eddig?

#477 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 10. - 6:59

Zárt? :gm: Az nem kifejezés! Én egy nyáron át jártam az egyik lovardába, ahhoz képest, hogy anno ott lovagoltam, a jelenlegi "vezetõség" legtöbbször még köszönésre sem méltatott! :dev: Jahogy nem volt millás lovam... bocs! :o A másik nagy probléma, hogy utálják egymást. Ha elmész az egyikbe, akkor ott xy-t szidják, fikázzák, míg egy másikba meg másikat, nincs semmi kapcsolat a lovardák között, nincs együttmûködés.

Ahogy én látom ez az egész országban így van. :)
  • Almamag kedvelte

#478 Burzsujok

Burzsujok

Hazajáró lélek

• Kizárt tag
  • 646 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 10. - 11:20

Ahogy én látom ez az egész országban így van. :)

Mi nem szidunk senkit! Ugye nekünk erre nincs is szükségünk... mert mi vagyunk a legjobbak :kir: :D

#479 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 10. - 17:25

Mi nem szidunk senkit! Ugye nekünk erre nincs is szükségünk... mert mi vagyunk a legjobbak :kir: :D

Hát akkor reklámozd, hogy mások is tudják. :D :D :D

#480 Burzsujok

Burzsujok

Hazajáró lélek

• Kizárt tag
  • 646 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 10. - 17:46

Hát akkor reklámozd, hogy mások is tudják. :D :D :D

Mások már tudják :D tudod azért van olyan sok irigyesünk ;) de inkább irigyesem legyen mint sajnálóm igaz? :D