Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Északi-Bakony régió egy része (3 megye szeglete)

• Please log in to reply
749 válasz a témához

#441 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 11:43

hát mi most ne voltunk mert jöttek zircre a Hapek Laci lovát nézni...Majd valamlyik nap megyek én is...Mokány is szeret elhúzni ha vágtáról van szó...

#442 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 16. - 18:41

Na ma én sem, voltam megint olvad a hó és a múlkor elég volt a "hógolyókból"! Szép hetet mindenkinek!

#443 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 17. - 11:39

vasárnap el akartunk menni lovagolni, de inkább egy barátomhoz mentem körmözni.csakhogy ott volt egy pár srác...és vagy 10szer belenyomtak engem meg barátnõmet a hóba!!! jól megfáztunk.már csak ezen a héten van suli és a szünetben rengeteget fogok lovagolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yeah:

#444 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 18. - 10:00

Legyen úgy! :yeah: Magam is tervezek a hétvégére "egy kis havas sétát". :kir:

#445 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 18. - 12:44

ti merre menteK???

#446 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 18. - 13:00

"Dél felé visz a ló..." :)

#447 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 18. - 13:13

Én még nem tudom... elindulunk aztán majd csak kijukadunk valahol....

#448 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 22. - 4:26

Errõl eszembe jut egy régi vicc..... :D Persze mi is elindulunk csak más (uti) céllal. :cool: Most azért szigorúbb lett a tél, talán jobban járható a terep, remélem kedvez (picit) az idõ. :kv:

#449 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 27. - 11:22

Kicsit utólag, de Boldog Karácsonyt minden bakonyi betyárnak és leánynak! Szilveszter napjára nagy tervek vannak készülõben, de az idõ nem enged, vasmarokkal tart fogva a hideg... Azért megpróbálunk egy szép túrát tenni az év utolsó napján. A "pontos" útiterv még nem kész, de ha érdekel még valakit, szívesen leírom késõbb. Dudari, csetényi, bakonyoszlopi lovasok leszünk.

#450 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 2. - 9:35

Na szép, mi meg egyedül róttuk a végtelen hómezõt szilveszter napján. :D (de jó volt) :yeah: BUÉK MINDENKINEK!

#451 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 10:12

Na szép, mi meg egyedül róttuk a végtelen hómezõt szilveszter napján. :D (de jó volt) :yeah:
BUÉK MINDENKINEK!

Mindenek elõtt: BUÉK!!!!!!
Sz'al kettéoszlott a csapat.... 30-án a lájtosabb lovasok, köztük én is, Vinyébe mentünk. Szép volt, kicsit csúszkáltunk, de a patkók jól bírták a lovakat és így a lovak is a fagyott talajt.
31-én a kemény mag körmenetet tartott, körbejárták a kocsmákat, ezt a helyi szleng atomvillanásnak nevezi...

#452 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 11:32

hát mi nem mentünk ki tegnap mert ónos esõ volt és szó szerint koriztak a lovak. majd szombaton barátnõmmel... :dev:

#453 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 15. - 12:47

Szombaton, kellemes napsütésben, tettünk egy 2,5 órás kört. A talaj elfogadható, bár a sár és a fagyás miatt többnyire csúszós volt.

#454 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 15. - 15:31

Szombaton, kellemes napsütésben, tettünk egy 2,5 órás kört. A talaj elfogadható, bár a sár és a fagyás miatt többnyire csúszós volt.

Szombaton "átlovagoltam" Borzavárra némi takarmányért...

#455 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 10:36

Hú tényleg, Kitõl vetted??? Én moist lóvásárláson töröm a fejemet... de egynelõre csak töröm... :(

#456 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 20:50

Hú tényleg, Kitõl vetted???
Én moist lóvásárláson töröm a fejemet... de egynelõre csak töröm... :(

P. Dániel a temetõ után a 3-4. ház. Idõsebb bácsi és volt kb 10 q tritikáléja 5e-ért.
Ja, lóvásárláson én is töröm, persze mindig ezen töröm. :)

#457 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 18. - 7:26

Ahha.Ismerem a bácsit. Hát én egyenlõre csak nézegetek egy 8 hónapos sárga kancacsikót...no meg persze haverkodunk...majd látjuk mi lesz...nem szeretek tervezgetni, mert úgyis mindig közbejön valami.(Tapasztalat) :huh:

#458 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 20. - 10:40

Ja, a lovakon én is töröm a fejem (most a fiamnak kéne egy igazán menõs paripa...). A tegnapi lovaglásomat az idõjárás, a mait a munka hiusitotta meg. :( De nem adom fel :D Sajna takarmányt, nekem is kellett venni szénát is zabot is, nem bánnám ha már kitavaszodna :rolleyes:

#459 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 23. - 7:46

Menõset????? :P :gm: és milyen árban, mert én lehet hogy tudok neked (Már bocs a tegezésért) segíteni.... Én most a Deézsi Árpinál lovagolok, de ha ott nem akkor egy barátom csõdörét próbálom (ahhoz képest hogy csõdör nagyon jámbor, és semmmiiiiii gond nincs vele :yeah: )

#460 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 23. - 13:14

Menõset. Köszi a segítséget, de már leszállították. Legközelebb megkérdezlek Téged is.

#461 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 23. - 13:31

Menõset.

Köszi a segítséget, de már leszállították.

Na mesélj róla. milyen paripa?

#462 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 25. - 11:49

Hát mit is meséljek: a takarmányt leszállították, a fiam meg szeretne egy menõsebb paripát :D

#463 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 25. - 13:26

Hát mit is meséljek: a takarmányt leszállították, a fiam meg szeretne egy menõsebb paripát :D

Szerintem Napkelet lóvásárlásban segített volna, aszittem azt szállították már le! Nézzek telivért?

#464 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 27. - 10:45

Szerintem is! :D Köszönöm,de ne fáradj. A helyzet az, hogy megvan a jelölt, sõt már el is hozhattam volna, de nem kell annyi hátas egyszerre. Ha a herélt netán elkel, jön az új ló ha nem akkor marad egy igazi jó terep ló. A lányom most töltötte be a 9. évét akkor majd tavasszal Õ tanul rajta (szerintem Khalifa elbír 2 gyerekkel is) :kir:

#465 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 27. - 10:59

Lakókocsit keresek, egy fõre, kölcsönbe, márciusra, Dunántúlon, olcsón.

#466 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 4. - 11:49

PERSZE!!!!!!!!! szívesen segítek !!!! :ang: Hú lakókocsi?Utána nézzek??????????????????????,Hm Natos?

#467 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 4. - 11:58

PERSZE!!!!!!!!! szívesen segítek !!!! :ang:
Hú lakókocsi?Utána nézzek??????????????????????,Hm Natos?

Szandi, õrült hülye árakon kínálnak bérbe lakókocsit, komolyan elképedtem. Úgy fest, más megoldás után kell néznem, de nagyon köszönöm a segítõkészséged!

Nézz majd át valamikor :)

#468 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 9. - 20:05

Lassan kitavaszodik! A topic is pörög mint a golyó! :D Tegnap egyedül, ma az egész állatsereglettel voltam terepen (ma sokkal jobb volt az idõ :kir: ) A két kanca, a póni és a kis dinamit felettébb élvezte a mozgást. Múlt héten már kezdtük újra a kötöfékes lovaglást zabla nélkül, de igen "nehezére esett" az én kis kancámnak az "önmegtartóztatás" rohanni meg nem lehet mindenhol. Pláne mivel a földutak fele be van szántva, de az erdõben is az egyik kanyarban kishíján ugrattunk, mivel "sáncot" képezett valaki aki megunta a falopást. Tényleg újabban minden eddigi mértéken felül lopják a fát, felháborító :dev: Persze, miért pont ezen a területen lenne rend? :eek: Kellemes hetet mindenkinek! :yeah:

#469 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 11. - 9:40

jah..hála az égnek végre jó idõ van!!!!!!!!!!!!! mi hétvégén lovagoltunk egy jót...szegény vendéglovas le is esett, és egy dolgozó brigád is szemtanúja volt...szegény lány...remélem hamarosana saját lovamon száguldozhatok!!!! EGY NAGYON FONTOS ÉRDÉS RIDERMAN!!!!!NEM TUDSZ VALAHOL NYÁRRA MUNKÁT NEKEM (LOVÁSZ)MERT VALAMIBÕL EL KELL TARTANI A PACIMAT MAJD... jah..hála az égnek végre jó idõ van!!!!!!!!!!!!! mi hétvégén lovagoltunk egy jót...szegény vendéglovas le is esett, és egy dolgozó brigád is szemtanúja volt...szegény lány...remélem hamarosana saját lovamon száguldozhatok!!!! EGY NAGYON FONTOS ÉRDÉS RIDERMAN!!!!!NEM TUDSZ VALAHOL NYÁRRA MUNKÁT NEKEM (LOVÁSZ)MERT VALAMIBÕL EL KELL TARTANI A PACIMAT MAJD... Natos!!!!! Mikor vagy otthon?megnézném a lovaidat meg téged is meglátogatnáálak, olyan régen beszéltünk már!!!!!!!!!!!!!!

#470 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 12. - 22:27

Van itt 2 lovarda ha érdekel megkérdezhetem? Kér hogy az idõ elromla, mert már egész jó tempóket mentünk az utóbbi idõkben. :hupp:

#471 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 13. - 12:50

Natos?

#472 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 18. - 13:21

óóóóóköszike!!örülnék neki!!!!!!!!!!!!!!!most hétvégén szalonnát sütöttünk...lovak nélkül...

#473 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 21. - 19:18

Ok! Majd írok mit tudtam meg. Most hétvégén, emeltük picit a terhelést négyszer sikerült kijutnom terepre (ilyen már régen volt) :yeah: Változatos idõben változatos terepeket mentünk, remek volt. :kir: Mintha éreztük volna, hogy a húsvét nem kedvez, bár ami azt ileti tegnap havazott amikor nyergeltem........ KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

#474 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 30. - 20:22

Ma még rádobtunk egy lapáttal, a jó idõ kedvéért (na meg a magunk mulatságára) mentünk egy fantasztikus terepet ami ritkaság 5 (öt) lovassal is találkoztunk a nap folyamán. :kir: Csodás idõ, csodás tájak csodás élmények! :yeah:

#475 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 31. - 7:11

Hello riderman...úgy tûnik taláktam egy nekem való munkát hála muraközinek...mint már írtam, jelentkezem Muraközi, ha beszéltema szüleimmel :D KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!

#476 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 31. - 13:15

Natos!!!!!
Mikor vagy otthon?megnézném a lovaidat meg téged is meglátogatnáálak, olyan régen beszéltünk már!!!!!!!!!!!!!!

Na, megjöttünk, jöhetsz nézni :)

#477 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 31. - 16:26

Na, megjöttünk, jöhetsz nézni :)

Leglább melegebb éghajlatról? :kv:

#478 Kikki

Kikki

Törzsvendég