Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bács-Kiskun megye

• Please log in to reply
521 válasz a témához

#441 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 9. - 11:00

Nagyon sajnálom!Ha gondolod szólj,szívesen segítek megkeresni!Biztos elõkerül ;) Nemlessz baj,bár gondolom nemérzed magad túlságosan jól... Szóval ha kell segítség akkor csak szólj!

#442 seabiscuit

seabiscuit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 9. - 18:34

Sajnos ma mi sem tudtunk kimenni. Annyira csúszik minden. :( De már többet nem fogjuk keresni, már csak reménykedünk és várjuk a telefont. :( Ha eddig kereséssel nem találtuk meg ez után sem fogjuk. Ha túlélte, akkor bizti, hogy valaki befogta és láncra kötötte. :(

#443 sziu

sziu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 12. - 11:36

Sziasztok! Tegnap este találtunk az úton egy elütött kiskutyust. Rögtön elvittük állatorvoshoz. Sérülés nem látszódott rajta, csak a szeménél és az orrán egy pici horzsolás. Nem tudott lábra állni. az orvos szerint csak a sokkos állapot miatt, és azért mert csont és bõr szegényke. Kapott inekciót és infúzióban vitaminokat. Valószinû hetek óta kóborolhatott. Hazavittük és jó étvággyal evett. Ma reggel már jobban volt, a fejét emeli és érdeklõdik, de még nem jár. Reggel visszavittük még infúzióra és inekcióra és holnap újra. Nagyon aranyos kis fekete-fehér hosszúszõrü 6,5 kg-os kutyus. Sajnos nem tudjuk megtartani, mert kan és a nagy kutyánk is az. Valóüszinû, hogy nem tûrné meg. Ezért írom ide fel, hogy ha valaki tud olyat aki szivesen befogadná, a héten nálunk lesz még. (Kecskemét mellett) A telefonszámom: 30/9985-649 Ha senki nem viszi el menhelybe adjuk, de onnét nem tudom mi lesz a sorsa. Ha tudtok segítsetek.

#444 firtato

firtato

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 678 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 16. - 7:53

kicsi kutyák pulikeverékek útszélérõl mentve,elvihetõk.
Posted Image

Táborfalvárol

06707797921

#445 Nyafipaci

Nyafipaci

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 20. - 11:46

Sziasztok! 1-2 héten belül ismét beindul a kiszállásos, lóátvivõs lovagoltatás Lakiteleken, a Népfõiskolán! Szeretettel várjuk régi és új lovasainkat! 2000,-/óra, sajna egyenlõre csak futószár és osztály megy a Népfõn, aki többre vágyik, Nagyrévig kell jönnie(terep, ugri-bugri). Ugyan itt bértartás is van, nem túl fényes, de lóbarát és olcsó. Ha majd átköltözünk Lakitelekre jobb lesz! Idõpont egyeztetés, miegymás: 70/59 77 319

#446 Mesi

Mesi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 166 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 6. - 20:28

Valaki tud valamit a Csinos Farmról?

#447 seabiscuit

seabiscuit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 7. - 21:57

Mit szeretnék róla tudni? Most asszem nem fogadnak "látogatókat". Úgy tudom valamiféle méneket tartanak ott, meg egy bizonyos Éva bérli/vezeti. :) Legalábbis 1-2 hónapja még ez volt a felállás. De arra én is kíváncsi lennék, hogy felhúzták-e már a fedelest.

#448 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 8. - 21:43

A fedeles még nincs kész.Bértartás van.Bejelentkezéses alapon mûködik az egész.Mesi ha érdekel,magánban adok telszámot vagy címet amit akarsz :D

#449 Mesi

Mesi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 166 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 9. - 15:20

Úgy tudom, hogy a Feri bácsi viszi. Akkor van lovaglás? Mennyi a bértartás? Hasu mejd beszélünk!

#450 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 9. - 20:04

Az õ tulajdonában van,de õ csak intézi a formaságokat.Most Évi a bérlõ.Hát biztos van lovaglás,nemtudom az árat,sem azt h mennyi a bértartás.

#451 Mesi

Mesi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 166 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 9. - 20:11

Évi?

#452 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 9. - 20:15

Évi :D Nemjut eszembe a vezetékneve :D Mind1.Anno kint voltak a lovai Kisfáiban,lovagoltam az egyiket.

#453 axa

axa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 76 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 18. - 14:27

Sziasztok! Még van helyünk a HÚSVÉTI SZÜNETBEN! Napi kétszeri lovaglás, teljes ellátás, szállással gyerekeknek csak: 6000 Ft./nap. Komoly oktatás, tereplovaglási lehetõség! A hatnapos szünetben bármennyi napra lehet jönni! Szabadszálláson vagyunk, napközis jelleggel is megoldható, akit esetleg úgy érdekel. Felnõttek, családok jelentkezését is várjuk! www.vilmostanya.hu 30/54-82-193

#454 Kisgudi

Kisgudi

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 24. - 14:38

Sziasztok! Én Ballószögön lakom és van egy 5 éves anglo-arabom. Ha még valaki innen valósi nincs kedve együtt lovazni?

#455 kátyus

kátyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.487 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 5. - 8:35

Sziasztok! Április 14-én, és május 8-án jön hozzám Mészáros Gyula kurzust tartani. Az áprilisibe befér még 2 lóval érkezõ, tanulni vágyó, nézõ bármennyi, a májusiba nézõ. Ha érdekel innen a megyébõl valamelyikõtöket, írjatok magánt nekem. Csak közelebb van így, mintha Pöst alá valahova, vagy az ország másik részébe kell menni. ;) :)

#456 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 9. - 11:38

Ide is berakom,hátha :) :

Sziasztok!

Albérletet keresünk,három kutyánkal,rendesek,jól neveltek,nem díbolnak.
Kecskeméten ill környékén lenne a legjobb,nem horribilis áron.Kérem aki tud vkit,akinek lenne kiadó kis háza,az szóljon nekem.Elõre is köszönöm.

#457 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 17. - 17:17

Sziasztok! Az Alföldön Bács-Kiskun megyében (és Csongrád megyében) keresek igényes lótartásra alkalmas tanyát legalább 3 ha szántóval + legelõvel. Fontos a jó megközelíthetõség, de ne legyen az autópálya mellett. Olyat keresek, ahol van fúrt kút (ivóvíz minõségû) és erdõs környezet. Bárkinek bármi ötlete van, szívesen veszem. Magánban vagy videmezit@gmail.com Elõre is köszönöm! angel.gif

#458 kirlin

kirlin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 527 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 19. - 11:08

április 24-én Bácskai vágta Baján :)

#459 kátyus

kátyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.487 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 3. - 8:27

Sziasztok! Arab fedmént keresnék a megyében, nem venni, hanem vinném fedeztetni az egyik pacilányt. Kérlek írjatok magánt, ha tudtok ilyet. Elérhetõség kellene, esetleg fotót találok e a neten róla. Köszönöm. :) :kir:

#460 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 3. - 8:40

itt vannak a tavalyi ménelhelyezések a megyében. ahol nincs x, az magánmén, szóval gondolom, hogy nem vitték el õket. ha jól tudom, valahol baja környékén is van egy mén.
ezek a fedovetes hetényegyházi mének.

itt van az összes arabbal kapcsolatos fedmén.

#461 kátyus

kátyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.487 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 3. - 12:36

Köszönöm. :)

#462 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 3. - 12:48

Shagya arab is érdekel? Nálunk vannak nagyon szépek és jók :)

#463 kátyus

kátyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.487 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 3. - 12:51

Ja, de nem venni, hanem fedeztetni vele. Küldök magánt. :D

#464 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 3. - 12:51

Jaja, közben beszúrtam a 2 mén linkjét. (Egyelőre még tudok olvasni :dev:)

#465 Borcsa

Borcsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 408 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 7. - 13:57

Ló vágtázott Kecskemét belvárosában

#466 Mesi

Mesi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 166 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 8. - 20:41

Valaki tudna nekem segíteni, hogy ki a legfiatalabb nõ, és férfi edzõ Kecskeméten, és õ hány éves? (angol stíluson belül bármilyen ág) :)

#467 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 16. - 20:17

miert kell a legfiatalabb? :D

#468 Mesi

Mesi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 166 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 16. - 20:40

Szerinted? Nem egyértelmû?:D Rossz az aki rosszra gondol. (hülye aki nem) Csak a barátnõmmel gonolkoztunk... az eddigi legfiatalabb 26 éves, de szerintünk van fiatalabb is. Am. nincs semmi hátsó szándékunk!

#469 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 17. - 20:10

Szerintem nem minden esetben jó h fiatalt keresel.Az idõsebbek tapasztaltabbak,többet tudnak,oké mindenki más csak még is. Bár nem tudom mitörtént,de miért nem mész át Dodihoz lovazni? :)

#470 Mesi

Mesi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 166 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 18. - 14:22

Tényleg csak gondolkozgattunk. Ha már így alakult jobb lenne kicsit közelebb. :)

#471 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 18. - 17:42

Én azt javaslom,h nézz körbe több helyen,úgy is te tudod milyen oktatásban szeretnél részesülni :) Sok sikert! :)

#472 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 28. - 11:00

Nem tudom, hátha érint valakit vagy érdekel. :D gondoltam belinkelem... Bátmonostoron fedez Galopin du Quesnay .

#473 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 6. - 9:37

Na,már nem a Fülöpnél van?Hogy hogy? Nah mi meg elköltöztünk,tökjó.Bár még úszunka a sok dobozba,net tv nincs még,de ami késik nem múlik :) Kutyák bírják a lovak szintén,rá sem bagóznak a kutyákra.Jah mert h lovardában lakunk :)

#474 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 7. - 10:39

Váó, tök jó! Kecskeméten?

#475 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 20. - 15:01

Váó, tök jó!

Kecskeméten?

Aham :) A régi Csinos farm mostmár Hírös lovarda területén lakunk :) Úgyhogy kinézek az ablakon ló,ki megyek az ajtón ott is ló :)

#476 Borcsa

Borcsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 408 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 21. - 22:07

Öööö.... én nagyon le nagyok maradva (szokásom... :gm: ). Mi lett a Csinos farmmal? Vagy csak megújult? És hogyhogy oda költöztetek? :)

#477 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 22. - 17:56

Jah,hát az már rég nincs meg.A régi csinos az most az új csinossal szemben van,Gyulabácsiék csinálják csak a vele szembe lévõ helyen,a régi csinos most hírös lovarda pedig más kezében van,tele verseny lovakkal,Korminak itt vannak a lovai :) Azért költöztünk ide mert itt dolgozok,és heténybõl messze volt kijárni meg a házunk eladó így így is úgy is menni kellett volna :)

#478 DressageGirl

DressageGirl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 23. - 13:56

Sziasztok! Most kezdek el fórumozni. Én Ballószögi lovas vagyok, most kezdek el versenyezni, majd nyáron teszek rajtengedélyvizsgát a lovammal. :)

#479 marachino

marachino

Új vendég

• Fórumtag
  • 5 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 24. - 21:42

Hali Farzan! Ha kell a telszáma ír magánba!

#480 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 14. - 9:11

Szerintem nem minden esetben jó h fiatalt keresel.Az idõsebbek tapasztaltabbak,többet tudnak,oké mindenki más csak még is.
Bár nem tudom mitörtént,de miért nem mész át Dodihoz lovazni? :)

En is ezert kerdeztem, egyetertek Hasuval, semmi hatso szandekot nem felteteleztem :)